Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Посланието на един от Вас  (Прочетена 3123 пъти)
Един от вас
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 1


« -: Декември 19, 2011, 15:02:49 »

Здравейте братя и сестри, искам първо да ви поздравя за възможността да обитаваме земята заедно в точно този момент, и да сътворим заедно новия свят тук и сега! Поздравявам ви, че успяхте да пристигнете на тази красива Планета, за която толкова много души изявиха желание да обитават в този момент, бяха избрани най-добрите от добрите и това сме Ние!
Нека поговорим за нашия път, братя и сестри нека си зададем заедно няколко въпроса, които да ни помогнат да си спомним кои сме и защо сме тук. Следя всичко случващо се в света, и това което ми прави впечатление, е че хората са захласнати по определения като “Деца индиго”, “Кристални деца”, “Деца на дъгата”, “Диамантени деца” и др. типове определения, с които се описват “Новите деца на земята”. Да това е полезна информация, но разбирате ли нейното предназначение. Това е ключ, ключ към вашето сърце да си спомните, че сте специални, необикновени и сте много повече от това което виждате и усещате в тази реалност и в това измерение. Разбирайки, че сте специални е само началото на вашия път. Спомнете си кои сте, спомнете си защо дойдохте, спомнете си каква реалност сътворихте да е този път мисията ви тук на земята, спомнете си какви инструменти(способности/умения) избрахте да вземете със себе си този път на земята, спомнете си ги и се огледайте, колко от тях вече сте открили, колко от тях още не сте, какво е нужно да направите за да ги отключите, до каква степен сте усвоили всички инструменти, които вече са се появили в живота ви и ви служат за успешното изпълнение на вашите мисии тук на Земята. СПОМНЕТЕ СИ!
Навярно си задавате въпроса Как? С Намерение братя и сестри, пожелайте го, изисквате да получите тези отговори от вашия Висш Аз, да ви посочи пътя, а вие го извървете. Да препятствия има много, но те са част от вашите уроци, които да ви помогнат да надникнете в дълбините на вашето сърце. Ние притежаваме най-съвършения детектор на лъжата, който ще ни помага по този път, за да разпознаваме истината от илюзията. Питате какъв е този детектор, това сме ние, нашите сърца, те никога не грешат, но сме забравили да се вслушваме в тях. Всичко което предизвиква в нас Любов знайте, че това е Истина, всичко което предизвиква страх, знайте, че това е илюзия. Ние постоянно сме подлагани на тестове, които да ни провокират да се вслушваме в нашите сърца какво ни нашепват те. Не забелязвате ли вече, че дори не всички Ченълинги са чисти, това пак е част от големия план мои братя и сестри, това пак ние си го избрахме, за да се научим да отсяваме житото от плявата. За да се научим да се вслушваме в нашите сърца. Та ние разполагаме с перпетомобиле и не го използваме. Нашите тела са нашите транспортни средства във вселената, които на практика вършат малък процент от техния замисъл в този етап на развитие на човечеството. Ние вместо да се предвижваме в тях както в един автомобил, ние ги тикаме, защото са повредени, ние не им отдаваме нужното внимание и любов от което се нуждаят, не ги зареждаме с гориво от светлина и се чудим защо не вървят, използваме ги да складираме нашите боклуци и се чудим защо са повредени? Нужно ли е да продължаваме да го правим или е крайно време да оправим нашите перпетомобиле и то да ни подпомага, да полетим в буквалния и в преносния смисъл!
Ние дойдохме заедно да сътворим толкова много Чудеса тук и сега на земята, и спомняйки си, сърцата ви ще приливат от радост и любов. Българите сме специален народ и затова все повече и повече се пише и говори, да така е и 2012 година това ще си проличи ясно, че България носи сила голяма, благодарение на която ще се възцари, Мира, Хармонията, Баланса и Любовта на земята, защото това е нашето естествено състояние Братя и Сестри, да живеем в хармония, баланс и любов.
Предавам ви това послание няколко дни преди новата година и ви моля да разберете защо избрах да остана анонимен. Правя го заради част от вас, които все още не са в състояние на Любов. Все още на земята царуват ниши проявления, от които е нужно да се освободим, но те са и нужни и изпълняват предназначението си в последния етап от съществуването си тук на земята. Не се страхувам от осъждане, защото Любовта ме пази и филтрира всички енергии и така осъжданията не ме достигат, но братя и сестри, те достигат вас и от това искам да ви предпазя, запазвайки анонимността си. Вселената така е устроена, че има от всичко по много и каквото даваш това и получаваш при това в изобилие, не се разкривам, защото за час от хората ще съм ясна цел за осъждане и нападение, и така ще се генерира голям заряд, който чрез своите действия ще се върне при тях умножен от колективното осъждане. Разбирам ви и вас братя и сестри, защото ние всички минаваме по този път, ние всички опознаваме мрака, за да може да различим светлината, опознавайки мрака и светлината ние се научаваме да ги различаваме. Няма човек на земята, който да не е служил и на двете страни, това е опитност, която ни е необходима, за да продължим напред в развитието си. Казвам ви всичко това с цел да осъзнаем какво си причиняваме осъждайки останалите и да ви помоля от сърце и душа да спрем да сме съдници, нека не ги обвиняваме за пътя, по който са тръгнали, щом са на него той и е нужен за да израснат. Ако имаше само един “верен път” тогава на земята щеше да има и само един човек. Ние всички сме уникални всеки вървящ по своя път, допринасяйки с него за благото на цялото човечество. Да ние избрахме да опознаем тъмнината, затова преживяхме падение, но и също така избрахме и да се възнесем тук и сега. Ние успяхме да изучим и опознаем най-нишите слоеве на дуалността и след като събрахме тази опитност е време да продължим Напред.
В навечерието на новата година ви пиша с призив да сме по-добри, да позволим любовта да извира във всички посоки, да я вливаме във всички наши дела и да не забравяме, че ние получаваме това което даваме. Това е вселенски закон, който важи за всички, когато дариш любов, ти получаваш любов, когато дариш усмивка получаваш усмивка, когато дариш лошо настроение и осъждане, ти получаваш същото. Във вселената има от всичко по много и бъдете сигурни, че това което посеете ще даде богата реколта независимо какъв сорт са семената и дали те са снежно бели или мрачни.
Отворете сърцата си и усетете Любовта, която ви изпращам чрез това послание. Нека празнуваме братя и сестри, ние успяхме да дойдем тук на земята и е време за действия, не забравяйте, че в духовния свят ние всички сме съвършени и знанието е в нас, ние го носим със себе си и тук, но го забравихме, за да може да не се разсейваме докато вършим делата си тук на земята. Нужно е да заземим светлината, с която си служат всички Служители на светлината.

Нека Любовта изригне като вулкан от вашите сърца и да озари света!


Благодаря на всички, че дойдохте заедно да преживеем тази приказка!
Активен
The One
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1537


Винаги на точното място в точното време

WWW
« Отговор #1 -: Декември 19, 2011, 16:43:59 »

                                                         
Активен

Не мога да променя това което виждам,но мога да променя точката през която гледам.
Това е достатъчно да промени онова което изживявам,а това променя цялата гледка.

Всичко перфектно е точно такова,
течащ в безкрая свещен резултат!
Бъди сега причината нова,
за твоя бленуван в мечтите ти свят.
chitta
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 138


« Отговор #2 -: Декември 19, 2011, 17:03:01 »

Благодаря за прекрасното послание! Весели и светли празници!
Активен
Me.Racle
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 117


Silence in action

« Отговор #3 -: Декември 19, 2011, 17:32:48 »


Б Л А Г О Д А Р Я !
Активен

A better YOU means better YOUniverse !
divine
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 12


« Отговор #4 -: Декември 19, 2011, 20:37:57 »

Благодаря на всеки един от нас, че е тук и сега на тази Земя.
Активен

Аз СЪМ това, което АЗ СЪМ
Стела
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 52


 • Град: Варна
 • « Отговор #5 -: Декември 20, 2011, 20:55:43 »

  Активен

  "Есть только миг между прошлым и будущим. Именно он называется жизнь."
  zagorka
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 36

  « Отговор #6 -: Януари 10, 2012, 22:34:38 »


  Активен
  sianna
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 62

 • Град: софия
 • « Отговор #7 -: Януари 11, 2012, 18:51:16 »               БЛАГОДАРЯ

   
  Активен
  mirokiriakov
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 18

  « Отговор #8 -: Февруари 01, 2012, 04:44:47 »

  Чудесно приветствие! И все пак помнете приятели: на земята сме за да дЕйСтВаМе! Иначе знанието, което притежаваме губи смисъла си!
  Активен
  Sunshine(sun)
  Разумна Любов
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « Отговор #9 -: Февруари 16, 2012, 01:51:25 »

  Супер ...Благодаря , послание е велико.
  Колкото повече искаш , толкова повече получаваш и пъзела се подрежда ,картината се избистря и започваш да разбираш неразбираемото.
  Искам да кажа здравейте на всички , толкова ви търсих , сега знам, че има и други като мен и се чувствам супер.
  Активен

  The One
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1537


  Винаги на точното място в точното време

  WWW
  « Отговор #10 -: Февруари 17, 2012, 01:37:34 »

  sunshine_and_love представям си когато разбереш,че всички са като теб и ти си всички. Намигване
  Пожелавам ти безгранична радост sunshine_and_love.
  И добре дошъл!
  Активен

  Не мога да променя това което виждам,но мога да променя точката през която гледам.
  Това е достатъчно да промени онова което изживявам,а това променя цялата гледка.

  Всичко перфектно е точно такова,
  течащ в безкрая свещен резултат!
  Бъди сега причината нова,
  за твоя бленуван в мечтите ти свят.
  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Как да разгадаем посланието на сънищата? « 1 2 ... 9 10 »
  Моите сънища
  vinija 147 27939 Последна<br />публикация Декември 08, 2016, 22:14:56
  от Странник
  Историята на един посветен
  Езотерика
  delfin 13 4740 Последна<br />публикация Декември 20, 2011, 01:30:28
  от АСИ
  Посланието на Enigma
  Музика
  giti 10 2003 Последна<br />публикация Декември 27, 2010, 23:54:40
  от andromeda3213
  Посланието на делфините в образи
  Любопитни факти
  abrego 8 1455 Последна<br />публикация Юни 22, 2013, 09:03:01
  от abrego
  За вас с любов
  Послания
  Ru Alfa 0 1004 Последна<br />публикация Април 23, 2013, 17:31:29
  от Ru Alfa

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright