Духовно развитие

          

Страници:  [1] 2   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Интервю с рептил.  (Прочетена 4679 пъти)
Ariam
Ariam(Маха Оръга)
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1230


« -: Април 02, 2012, 19:16:48 »

Сметнах за добре да е нова тема, понеже е доста дълго интервюто в 4ри части, обаче незнам защо единия линк не работи. Ето го и интервюто.
Активен
Ariam
Ariam(Маха Оръга)
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1230


« Отговор #1 -: Април 02, 2012, 19:20:06 »

Интервю с рептил
/интервюто е в 4 части/Аз, Оле К. от Швеция официално заявявам, че това интервю е абсолютно достоверна информация. Аз също така бях скептичен/като 99% от обикновените хора/ и смятах , че това е измислица на моя приятел, който периодично ме информираше за контактите си с друг вид. Не му вярвах и го подигравах, до момента в който самия аз не се срещнах с този нечовешки вид. На 16 декември в малка къща в южна Швеция наистина видях с очите си това, над което се присмивах.
Това е част от стенограмата от интервю, което взех с рептилоида от женски пол – Ласерта. По време на нашата среща тя ми разказа и показа невероятни неща. Твърдя, че това което ще прочетете е самата истина.
Тя разказа и ми показа  много невероятни неща по време на срещата. Говорих с нея  повече от 3 часа , но по нейна молба публикувам само част от разговара. Цялото интервю е 49 страници, заедно с моите рисунките на Ласерта и нейната екипировка, но няма да ги публикувам без нейно разрешение.
Изпращам тази съкратена форма на четири мои приятели приятели във Финландия, Норвегия, Германия и Франция, и се надявам, че те ще го преведат на техния език  и то ще бъде прочетено от повече хора.
Бях свидетел на нейните „паранормални” способности - телепатия и телекинеза и заявявам, че това не са трикове. Нещо повече, аз бях в контакт с нейното съзнание и съм напълно убеден, че това което разказа по времето на интервюто е истина. Не очаквам, че ще ми повярвяте без реални доказателства, но засега нямам разрашения за тях. Прочетете написаното и сами решете на какво да вярвяте. Ще има нова среща между мен и нея ( в същата къща в Швеция) на 23 април 2000 г. Може би тогава ще позволи липсващите  части от записа за бъдещите събития да стигнат до вас.

С уважение,
Оле К.
8-ми Януари, 2000 год

ИНТЕРВЮ С ЛАСЕРТА

Въпрос: Какъв  е произхода ви – извънземен или не?

Отговор: Както можете да видите със собствените си очи, аз не съм човек като вас. Аз съм женска рептилия, принадлежаща към една много стара влечугоподобна  раса (рептилии). Ние  сме местни земляни и  живеем на планетата от милиони години. Ние сме  споменати в религиозни текстове като  Библията и някои от древните човешки раси знаеха за нашето присъствие и някои от тях,като например египтяните и  инките се прекланяха пред нас. Вашата  християнска религия  погрешно тълкува нашата роля в създаването ви, така че ние сме упоменати като  "злата змия" в писмената ви.
И понеже ме питате дали съм извънземен ви отговарям –не. Ние сме земляни -родени сме на Земята.Имаме няколко колонии в слънчевата система, но произхождаме от тази планета.

Въпрос: Можеш ли да ми кажеш твоето собствено име?

Отговор: Трудно е да го кажа по човешки. Нашият език е много различен от твоя, но името ми  звучи като «Sssshiaassshakkkasskkhhhshhh ...» с много силен акцент върху звука "к" и "ш".
Ние нямаме собствени имена като теб. Наричай ме  «Lacerta», това е  името , което аз обикновено използвам, когато съм  сред хората и общувам с тях.

Въпрос: На колко години си?

Отговор: Ние не  измерваме времето  като вас в астрономически години, отчитащи  промяната на Земята около Слънцето, защото  обикновено живеем под повърхността на планетата.
Нашето измерване на времето зависи от периодично въртящи цикли в магнитното поле на Земята.По нашата хронология съм на зрял етап от моята възраст 16,337 цикъла. Около 28 ваши години.

Въпрос : Скакво се занимаваш? Имате ли "работа" като нас?

Отговор: Да, ще се изразя с ваши думи :студент съм по социалното поведение на вашия вид.
Поради това аз стоя и говоря с вас и показах истинската си природа на вашия приятел, а сега и на вас. Затова отговарям на вашите въпроси. Аз наблюдавам вашите реакции .Има толкова луди и лъжци на тази планета, които твърдят, че знаят истината за нас, за явления които наричате  НЛО, за извънземни, пришълци и т.н. и някои им вярват. Това е неприятно дори за нас – от наша  гледна точка те са злодеи.
Аз лично съм  заинтересована да видя как вашия вид ще реагира, като ви кажа истината от това публично място! Уверена съм, че всеки един от вас ще откаже да повярва на думите ми, но се надявам, че  може и да греша, защото така ще разберете как да оцелеете през следващите години....

Въпрос: Можеш ли да ми дадеш кратък отговор: НЛО (UFO) са реални летящи обекти на извънземни или принадлежат на вашия вид?

Отговор: Някои от така наречените от вас НЛО наистина са от моя вид , но повечето - не. Болшинството от «тайнствени» летящи  обекти – не са технологически устройства, а неправилно интерпретиране на природни явления от вашите учени.Но някои НЛО са реални. Те принадлежат на вашия собствен вид , най вече на военните, на друг извънземен вид или на нас.От всички наблюдаеми обекти  най-малко  са нашите, защото ние сме много внимателни и притежаваме способи да не се забелязват нашите обекти.Ако някъде прочете съобщение за  ярко – сив метален обект с формата на пура на височина 200-256 ваши метра, ако този обект издава плътен звук, ако има 5 ярки червени светлини  на цилиндричното си тяло/ една най-отгоре, една в средата, две на края/ тогава най-вероятно сте видели наш обект. Което означава, че се е получила някаква повреда, или някой от нас не е бил достатъчно внимателен.Ние имаме също много малка  флота от дискообразни летящи устройства.Триъгълните НЛО принадлежат на вашите военни. Те са построени чрез извънземна технология.Ако искате да видите наш обект, трябва да гледате небето над Арктика, Антрактида  и Азия /особено горските райони/.


Въпрос: Имате ли символ с който се идентефицира вашия вид?

Отговор: Имаме два главни символа: един /най древен/  синя змия с четири бели крила на черен фон/цветовете имат религиозно значение за нас/Този символ сега се използва рядко в нашето общество.Вие, хората го копирахте често във вашите древни ръкописи.
Друг мистичен символ е «Дракон» във формата на кръг със сездем бели звезди в средата.Този символ сега е доста популярен.
Ако видите един от тези символи на цилиндричен кораб ви съветвам са се махнете оттам възможно най-бързо. Казала съм ви защо.

Въпрос: Тези седем звезди във втория символ който спомена Плеядите ли са?

Огговор:  Тези седем звезди са планети и луни. Те са символ на нашите предишни колонии в слънчевата система- Луната, Марс, Венера и 4 луни на Юпитер и Сатурн. Две колонии вече не се използват, така че по-правилно е да са 5 звезди.

Въпрос: Тъй като не позволяваш са те снимам, а това би било доказателство за вашето съществуването на  това  интервю, би ли се описала детайлно?

Отговор: Знам, че е добре да се докаже истинността на този разговор като ме снимате. Вие, хората сте големи скептици. Даже и да покажете такива фотографии , много от вашия вид биха казали, че това е мошеничество.Трябва да разберете , че аз не мога да давам разрешение за мои снимки и на моето оборудване. Причините са няколко и не желая да ги обсъждам с вас, но една от тях е поддръжката на високо ниво на секретност за нашето съществуване, а друга е от религиозно значение. Имате разрешение да ме рисувате – мен и екипировката. Аз мога да опитам да се опиша, но се съмнявам че другите от вашия вид ще добият представа за реалния ми образ чрез думи, тъй като автоматичното отричане на съществуването на  влечугоподобни видове, и въобще други интелектуални разновидности освен вашата е част от програмирането на вашето съзнание.
Добре, ще се опитам да се опиша. Представете си тяло на обикновена човешка жена. Подобно на вас имам глава, две ръце, два крака и размерите на моето тяло е почти като вашето.
Тъй като съм от женски пол имам две гърди. Независимо от нашия произход в процеса на развитие  ние сме започнали да кърмим децата си преди около 30 милиона години. Това не означава, че сега сега сме същински бозайници и гърдите при нас са малки и еднакви при всички женски от моя вид.Външните полови органи /и при двата пола/ са видими, но по-малки по размер от човешките и имат същата функция като при вас. Кожата е зелено-бежава, повече светлозелена. Имаме по нашата кожа кестеняви точковидни образувания / с размер 1-2 см/, като при женските да повече в долната част от тялото и лицето. Виждате ги при мен като две линии, които които минават по веждите , бузите и брадата. Очите ни са малко по-големи от вашите и по тази причина виждаме  добре на тъмно.
Имаме външни кръгли уши, но по-малки и не така извити като вашите. Те са много чувствителен орган и спектъра от звукови честоти, които чуваме е много голям. Имаме един мускул - «шапка», който ги покрива, когато сме под вода. Носът ни също е много чувствителен. Извивайки се между двете ноздри, той е сензор за тепературата.Ние сме изгубили голяма част от тази способност, но все пак чувстваме температурата най-добре с този орган. Устните ни са като вашите, но бледо-кафяви.Зъбите са  много бели, силни, остри и не много дълги.
Косите  ни са гъсти с по-дебел косъм от вашите, но растат много бавно. Нямаме вашето разнообразие от цветове на косите, но затова пък имаме традиция да я боядисваме  в различна възраст. Естествения цвят е подобен на моя   зелено – кестеняв.
Главата е единствената окосмена част. Нашето тяло, ръце и крака са подобни по форма и размери като при човека, но цвета е зелено –бежав, като на лицето.
Имаме  пет пръста,които са по-тънки и дълги от човешките,  сиви на цвят и с продълговати нокти. На върха на  средните два пръста има имаме малки израстъци. Както виждате моите  нокти не са така дълги  . Това е така защото съм от женски пол. Мъжките индивиди имат по-дълги и остри нокти   5-6 сантиметра.
Друга особеност, която силно ни отличава  от вашите тела и се дължи на рептилския ни произход е задната страна на телата ни. Ако ме докоснете отзад ще почувствате твърдо  образувание.Това не е гръбначния ми стълб, а много сложно  външно образувание от кожа и тъкан, която е разположена над гръбначния стълб –от главата до бедрата.Тази структура е съставена от извънредно много нервни окончания и кръвоносни съдове, които образуват пластинки. И това е причината , поради която винаги имаме проблем да седим на вашите столове. Главна задача на тези пластинки е да регулира  телесната ни температура. При естествена или изкуствена светлина кръвоносните съдове се разширяват. Кръвта, циркулирайки през тези пластини  и тялото повишава температурата си и това ни носи огромно удоволствие.
Какво още ни отличава от вашия вид? О,ние нямаме пъп, защото се раждаме по различен начин от вас. Други външни различия са незначителни и мисля да не се спирам на тях, тъй като повечето от тях не се виждат от облеклото. Надявам се , че описанието ми е достатъчно детайлно и подробно.

Въпрос: Какви дрехи носите? И въобще имате ли такива?

Отговор: Не, аз нося тази ваша дреха само когато съм сред хората. Да си призная честно, тя не ми е много  удобна. Когато съм в подземния си дом или някъде из подземните области с изкуствено осветление ние обикновено сме голи. Сигурно е отвратително за вас? Когато сме на публично място носим много широка дреха от мек и тънък плат. Както ви казах, тялото ни е много чувствително при контакт и затова не се чувстваме комфортно  с дрехи.
Въпрос: Имате ли опашка като всички рептилии?

Отговор: Виждате ли я? Не, ние нямаме никаква видима опашка. Ако разгледате нашия скелет, ще видите малка закръглена кост в края на гръбначния стълб.Това е безполезен рудиментен орган, останал от нашите предци.Нашите ембриони имат опашка в първите месеци от своето развитие, но те изчезват когато се родят.Опашката е необходимост при примитивните видове, които се опитват да ходят на два крака и тя се явява опора и балансира тялото им.Нашият скелет се е изменил с времето и гръбначният ни стълб е с форма подобна на вашата и не се нуждаем от никаква опашка да за да ходим на два крака.

Въпрос: Казахте, че се раждате по начин, различен от нашия? Снасяте яйца?

Отговор: Да,но не като птиците или примитивните рептилии.  Ембрионът се развива в маточна течност, която е в защитена капсула, запълваща цялата матка.Има също така тънка връв, подобна на вашата пъпна връв, която е свързана с една точка отзад. Когато детето е на път са се роди, яйцето чрез натиск излиза от майката. Чрез двата рогобразни израстъка на двата средни пръста то инстиктивно пробива обвивката и прави първото си дихание. Новородените са около 30-35 сантиметра.

Въпрос: Каква е вашата телесна температура? Каза, че обичате да лежите на слънце? Как се отразява това на тялото ви?

Отговор: Като влечуги температурата зависи от тази на околната среда.Ако докоснеш сега ръката ми, ще почувстваш че тя е много по-студена от твоята, защото нашата температура е  30-33 градуса. Ако се печем на слънце тя се повишава 8-9 градуса за няколко минути. При това повишение се синтезират повече хормони и ферменти и всеки орган става активен и по-жизнен. Тогава ние се чувстваме много, много  добре. За нас да стоим на слънце е най-голямото удоволствие, което можете да си представите / подобно на вашето сексуално вълнение/.Обичаме също да плуваме в много топла вода или други течности, за да увеличем телесната си температура. Ако прекараме няколко часа на сянка тя отново става 30-33 градуса.Това не е лошо за нас, но на слънце ни е добре.Имаме стаи с изкуствени осветление, изкуствени слънца в подземните ни градове, но нищо не може да се сравни с истинското слънце.Активен
Ariam
Ariam(Маха Оръга)
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1230


« Отговор #2 -: Април 02, 2012, 19:23:28 »

Въпрос: Какво ядете?

Отговор: Различни неща : месо, плодове, зеленчуци, специални видове гъби от подземните ферми и др. Главната разлика между вас и нас , че ние сме длъжни да се храним с месо, защото нашето тяло се нуждае от протеини. Не можем да бъдем вегетарианци, като някои от вашия вид., защото ще загинем за няколко седмици ако не ядем месо. Много от нас се хранят със сурово месо и други неща, които биха били отвратителни за вас. Лично аз предпочитам варено месо , ябълки и праскови.

Въпрос: Можеш ли да разкажеш за развитието на вашия вид? На каква възраст е? От примитивни влечуги ли сте се развили?

Отговор: О, това е дълга и сложна история, и може да ви звучи невероятоно, но ще се опитам да разкажа накратко. Около 65 милиона години назад много от нашите предци загинали при голям катаклизъм. Причина за това било не  природно бедствие /астероид/, както смятат вашите учени, а  война между две вражески чужди групировки, водеща  се във високите слоеве на планетата. Според нашите ограничени знания за тази епоха, тази война е първата чуждоземна война, но не и последната.Противниците в тази война са били две напреднали извънземни раси, имената на които не мога да преведа на вашия език. Мога да ги кажа на моя език, но ще увредя слуха ви. Едната раса била от хуманоиден тип, като вашата, но много по-стара. Идвала от вашата Вселена от съзведието звезди , които на вашите карти обозначавате като "Procyon". Другата раса, за която знаем много малко била влечугоподобна, но няма никаква връзка с нас, тъй като ние сме се развили от  местните влечуги без чужда намеса / с изключение на  манипулацията на гените от самите нас.Но затова по-късно./ Влечугоподобната раса не била от тази Вселена. Как ли да го обясня но-добре? Вашите учени, поради нелогичното си мислене наистина не разбират истинската природа на Вселената, тъй като  не могат видят простите неща и  използват неправилна математика. Но това е част от генетичното програмиране на вашия вид, за което ще говоря по-късно. Позволете да ви кажа, че разбирането ви за вселената, е на ниво като преди 500 години. Разберете: този вид, идва не от тази Вселена, а от друг мехур на пяната на Универсума. Вие навярно ще го наречете друго измерение, но това не е правилната дума. Тази влечугоподобна раса е способна да „разходка” между мехурчетата с помощта на както вие наричате квантова технолагия и понякога със специални способности на своето съзнание/ моя собствен вид също има огромни умствени способности, но не сме в състояние  да правим matterstring/bubble без технология. Но има друг вид на тази планета, която го може и това изглежда като магия за вас. Продължавам да разказвам. Първата раса /хуманоиди/ са дошли на земята 150 години преди влечугоподобните и създали няколоко колонии на тогавашните континенти. Една от тях била на мястото, което сега наричате «Антрактида»,  а друга на сегашния контининт «Азия».Тези хора живеели безпроблемно с подобните  земни влечуги. Когато влечугоподобните дошли в тази система, хуманоидните колонисти от «Procyon» опитали мирно да съжителствуват, но не се получило и глобалната война започнала след месеци.
Трябва да разберете, че двете раси-колонизатори са заинтерисувани от младата планета не заради  богатото биоразнообразие и видове. Те били тук по една причина: суровини и най-вече мед. Медта е много важна суровина за тепнологията на двете раси. Това била причината за войната между тях. Първоначално хуманоидите водили успешно, но рептилиите използвали мощно експериментално оръжие - специален вид биобомба, която да унищожи живота на планетата, но да не навреди на природните суровини. Тя е изстреляна от космоса и се взривала в точка то планетата, коята сега наричате «Средна Америка». Непредвиденото взаимодействие с водорда от океана прави ефекта многократно по-силен от очакванията на рептилиите. Смъртоносна радиация и 200 годишна ядрена зима настъпила на планетата.Болшинството от хуманоидите загинали, а рептилиите най-вероятно заради радиацията загубили интерес. Между другото, един от резултатите на биобомбата, създаден в процеса на горене е елемента иридий. Вашите учени го смятат като доказателство за астероида, който убил динозаврите. Това не е истина, но вие откъсе да знаете? Почти всички динозаври и влечуги  били  унищожени. Ядрената зима завършила след 200 години, но климатът вече бил се изменил. Въпреки катаклизма, някои видове  били в състояние да оцелеят: риба (като акулите), птици, малко  бозайници (вашите предци), различни влечуги като крокодили ... и един вид малки, но развити динозаври, които са живели съвместно с последните големи животински видове рептилии, които сега наричате Тиранозавър.
Тези влечуги били на два крака, и имали някои хуманоидни характеристики, изменена костна спруктура, по-голям черен и мозък, ръка с голям палец, която е в състояние за захваща предмети и храна, очи разноложени в средата на главата и най важното с нова и по-добра мозъчна структура. Това е нашият пряк предшественик
 Има теории, че бомбата е предизвикала мутации в организма на този вид.  Този неголям хуманоид, подобен на динозавър еволюира в следващите 30 милиона години от животно в мислещо същество Тези същества били достатъчно развити, за да не изчезнат следващите милиони години, защото се научили да променят поведението си. Те живеели в пещери, научили се да използват камъни и клони като първи инструменти, вече използвали и огън, което е най-важно за нашия вид да оцелее
През следващите 20 милиона години от този вид се създали 27 подвида (за съжаление, бившите  влечуги са били склонни да се разделят по един нелогичен начин на отделни видове по време на еволюционния процес.Вие това  ясно можете да  видите в голямия  брой  видове динозаври в миналото.
Е, природата не е много приятелски настроени към нас и доколкото ние знаем, от 27-те подвидове 24 са изчезнали в примитивните войни и в еволюцията, тъй като техният организъм и ум не се развили достатъчно за да оцелеят и (което е основната причина)  те не са  били  в състояние да променят температурата на кръвта по правилния начин при промяна на климитичните условия

50 милиона години след войната и краят на динозаврите останали само три/вече технологични напреднали/ вида влечугоподобни на планетата, заедно с всички останали животни.Чрез естествено и изкуствено размножаванеот тези три подвида са обединени  в един вид влечуго, като са елиминирани гените, които  са склонни към създаване на подраси. И така е подобрна генетичната ни структура.
Последната генетична намеса е била преди около 10 милиона години и може да се каже, че нашата еволюция е спряла в тази точка.

Както разбирате ние сме една  много стара раса в сравнение с вашия вид, който тогава скачаше по дърветата като малки  същества,  подобни на маймуни докато ние се развивахме технологично, колонизирахме други планети, строихме големи градове/които изчезнаха безследно/
Малките предци на човека еволюирали много бавно, което е нормално за бозайниците и ако не се бе случило нещо извънредно ние нямаше сега да стоим заедно и да разговаряме. И сега, това да стоите във вашите съвременни домове, смятайки себе си за „венец на творението”, а ние да живеем дълбоко под земята се дължи на едно важно събитие. Преди около 1,5 милиона години един чужд вид пристигнали на Земята. Днес вие ги наричате „Елохим”. За наша изненада тези хуманоидни извънземни не се интересували от  суровини и мед, а от неразвитите хуманоидни маймуни.  Независимо от нашето присъствие, чужденците  се намесиха в развитието на маймуните, с  цел да ги превърнат в роби, необходими  им в бъдещите войни.Съдбата на вашия вид наистина не била важна за нас, но нашите предци не харесвали присъствието на Елохимите на планетата, а и те също не одобрявали  нашето присъствие в новия си „галактически зоопарк” и това е причина за войната помежду ни. Можете да прочетете за тази война в книгата, която наричате Библия. Истината е много дълга и трудна за разбиране.Искате ли да продължа?
Въпрос: Не, не сега. Направих някои бележки за вашата история и сега имам някои въпроси.

 На първо място, трудно се справям с големия времиви мащаб. Вие твърдите, че вашите примитивни предци са живели заедно с динозаврите, оцелели в 40 милиона години, и Вашата еволюция е завършен преди 10 милиона години . Това звучи много невероятно . Може да се каже нещо за това?

Отговор: Аз разбирам, че това  да звучи абсолютно невероятно за вас, защото сте млад, създаден чрез  генно инженерство вид. Вашият исторически  хоризонт обхваща от само няколко хиляди години и мислите, че това е нормално. Но това не е така. Това е невъзможно. Вашето  програмирано съзнание  не е в състояние да се справи с такива големи мащаби от време.
Нашето време на развитие  изглежда невероятно дълго за вас, но това всъщност е естествено природно развитие. Не забравяйте, че вашите ранни предци -бозайниците, живели съвместно с  динозаврите, също са оцелели след бомбата като нас. Те еволюират бавно през следващите милиони години и се разделят на различни видове и форми, някои от тях по-големи, някои от тях по-малки. Това е еволюция на тялото.Но какво да кажем за съзнанието  и интелигентността им? Те са прости животни.Бозайниците еволюират от - да речем - 150 милиони години, но едва през последните 2-3 милиони години те са се превърнали в интелигентен и мислещ вид.В този период от време били създадени хората. От природата? 148 милиона години са били необходими за развитието ви като бозайници и 2 милиона за развитието ви като мислещи и интелигентни същества. Задайте си въпроса:  наистина ли  това е ускорено естествено  развитие? Не ние сме се развивали неестествено, а вие...
Въпрос: Разбирам. Но имам още един въпрос. Ти  посочени много факти за древната  война  преди 65 милиона години. Това се е случило много  преди да станете наистина интелигентен вид.Откъде знаете толокова много неща  за нея и изобщо за вашето и нашето развитие като вид?

Отговор: Това е добър въпрос. Познанията ни за първата война идват  изцяло от древен артефакт, което е било намерен преди около 16 000 години назад от нашите археолози на континента който наричате  Северна Америка днес.

Те намериха там кръгла чиния с диаметър от около 47 ваши сантиметра. Плочата е напровена от неизвестен дори и за нас магнитен материал и  вътре в чинията  има малка кристална пластина, която съдържа  количество информация, кодирана в молекулярната структура на кристала. Тази "памет -пластина" е направена  от последните оцелели от човешката раса бомба от "Процион" преди 65 милиона години.   Тя бе изцяло непокътната, когато я намерихме.
Нашите учени са успели да кодират  посланията и данните  и така  за първи път чухме за събитията от далечното минало, довели до изчезването на динозаврите. Пластината съдържа подробно описание на двата вида (но повече за хуманоидите) и за събитията и оръжията, включително синтеза  на биобомбата.
Тя  съдържа също и описание на животните, влечугите на земята. Както виждате  истината за нашата история датира на 16000 години.

Въпрос:  А какво е станало  с двата  чужди вида?

Отговор: Ние не знаем точно. Преживелите хуманоиди на земята очевидно са загинали в годините след бомбата, а рептилиите не са се върнали на Земята (доколкото знаем). Текущата теория е, че двата вида са престанали да съществуват.

Въпрос: Вие споменахме скелетите на вашия вид. Как е възможно нашите учени да не открият никакви следи от вас и вашите предци, след като са живели толко дълго на тази планета? Ние открихме, че много скелети на динозаври са примитивни, но нито един не е на напреднало влечуго, с голям череп и мозък и с ръка с палеца, както го описваш по-горе.

Отговор: Да, имаш право . Вашите "велики" учените не са успели да възстановят скелети, защото са искали да се възстанови влечугоподобно животно, а не на интелигентни хора. Ще се смеете , ако разберете  колко от (особено малките) влечугоподобни скелети в музеите са напълно погрешно сглобени , защото са използвани много кости от различни видове, а понякога и сте направили изкуствени кости, ако нещо липсва за да се изгради скелета.
Много от вашите учени са запознати с този проблем, но те не го огласяват публично, защото не могат да го обяснят  и  твърдят, че възстановяването им е правилно. Много кости от нас са били използвани за скелети на игуани.Един учен в страната, наричана САЩ  е  създал  почти правилен скелет на нашия вид преди няколко години, но местната власт (която  отчасти е наясно с нашето съществуване) конфискува това възстановяване.
Тъй като живеем днес (и от хиляди години), почти изцяло под земята, няма да намерите никакви трупове или скелети от нас.
Активен
Ariam
Ariam(Маха Оръга)
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1230


« Отговор #3 -: Април 02, 2012, 19:24:34 »

Въпрос: Ти говориш понякога за подземни градове и изкуствено слънце. Искаш да кажеш нещо като "куха Земя"? Има ли второ Слънце вътре в нашата планета?

Отговор: Не, Земята не е напълно куха и няма второ слънце.
Когато говоря за  нашите подземни домове, говоря за големи системи от пещери. Пещерите, които сте открили близо до повърхността са малки в сравнение с тези дълбоко в земята (на дълбочина от 2,000 до 8,000  ваши метра) и ние живеем в големи и модерни градове  вътре в тези пещери.
Основни обекти над нас са  Арктика, Антарктида, Средна Азия, Северна Америка и Австралия. Като говорим за изкуствена слънчева светлина в нашите градове, не искам да кажа истинско слънце, а различни технологични източници на светлина (включително гравитационни източници), която осветява пещери и тунели. Има специални области в градовете със силна ултравиолетова светлина ,която ние използваме за отопление на кръвта.
Освен това, ние използваме слънцето на някои отдалечени места от повърхността  в отдалечени райони, особено в Америка и Австралия.

Въпрос: Къде на повърхността може да проникнем във вашия свят?

Отговор: Наистина ли мислите, че ще ви кажа? Колкото и да ви се иска ,  съветвам ви да него правите
Когато дойдох на повърхността преди четири дни, аз използвах вход, който се намира на на около 300 километра северно от  тук в близост до голямо езеро, но се съмнявам, че ще можете да го намерите
И един  малък съвет: ако сте в тясна пещера, или в тунел, или дори в нещо, което ви се струва като изкуствена шахта, и колкото по-надълбоко слизаш стените стават по-гладки, ако почувствате необичайно топъл полъх от дълбочина или усетите шум като от асансьорна шахта, поогледайте се за изкуствена гладка стена и потърсете някъде наоколо за врата от сив метал.Ако можете да отворите тази врата/ за което се съмнявам/ ще се озовете в стая с вентилационна система и асансьори за дълбочина. Това е може би едно влизане в нашия свят. Ако сте достигнали до тази стая, трябва да знаете, че ние сме наясно за вашето присъствие. Потърсете по стените някой от нашите символи. Ако няма такива вие сте в беда, проблема ви е много по-голям отколкото предполагате. Не всяко подземие се използва от нас.Някои нови подземни тунели се експлоатират от извънземни, враждебни раси.
Моят главен съвет е: бягайте колокото можете по-бързо!

Въпрос: По-рано спомена, че сред хората се наричаш Ласерта и обичате естествените слънчеви лъчи. Но как може да сте сред хората? Вие не приличате на нас и всеки ще види, че сте друг вид същество. Защо никой не ви забелязва?

Отговор: Разбира се , моят вид е описан много пъти  в далечното ви минало, например във вашата библия. Можете да намерите описания и рисунки за нас в храмове в Южна Америка. Така наречените от вас мъдреци от Индия, Азия и африканския континент са описали нашия вид. Аз мисля, че ние сме най-много описаните  нечовешки същества във вашата история. Ако не ми вярвате, погледнете в историята и ще видите истината в думите ми. Вашите "велики" учени наричат вярата в нас "суеверие" и "религия" и днешните "интелигентни" хора са забравили за нашето присъствие
Понякога нашите  индивиди са забелязвани от представители на  вашия вид около входовете на тунелните системи, но за наше щастие  средствата ви  за информация не гледат насериозно на техните показания и се отнасят подигравателно, което е добре за нас. Някои от нас са в контакт с ваши учени и политици, но тези срещи са свръхсекретни.  Причината вие да не забелязвате нашето присъствие,  когато сме сред вас е мимикрията. Това, което ще ви кажа навярно ще ви прозвучи невероятно, а може и неприятно. Както ви казах,  ние сме с много добре развити способности. Още от самото раждане ние владеем телепатията и телекинезата. Майката и новороденото още от първия месец общуват телепатично, без специална подготовка. Структурата на нашия мозък е по-различна от вашата. Хипофизата  ни е по-голяма и активна от вашата / особено, когато се намираме на слънчева светлина/.Нашите способности са много по-развити от вашите, но сравнително слаби спрямо някои чужди видове на тази планета.
Вашите умове са като едно съзнание и ние сме способни да се  докоснем до тях телепатично и да зададем команда «Виж ни като един от вас».Слабите човешки умове приемат командата и въпреки различния ни вид, ни виждат като нормални хора. Аз съм го правила това много пъти и хората ме възприемат като привлекателна жена с  кафяви коси. Създала съм този образ преди време и вашите умове го приемат почти автоматично и аз спокойно се движа между хората. Тази способност,този ключ към вашето съзнание, дължите на Елохими, създали вашия вид. Благодарение на това ние лесно ви внушаваме, че ни виждате като хора, когато сме сред вас. Други видове също използват тази способност на вашето съзнание при срещите си с вас.
Когато се запознах с Е. Фа за  първи път той ме видя като нормална човешка жена, и си спомням, той беше много уплашен и шокиран, когато  показах истинския си външен вид.

Въпрос: Искате да кажете, че може да ме накарате да повярвам че говоря с жена вместо с влечуго?

Отговор: Вероятно, но не мисля, че се отнася за този случай.Когато някой  очаква да види човешка жена вместо мен, аз мога да го направя без проблем, защото никой не очаква да види женска рептилия. Но аз позволих да ме видите в оргиналния ми вид и вие знаете, че не съм човек. Ако сега се опитам да променя това ще настъпи абсолютно объркване или до загуба на съзнание, а аз не искам да ви навредя.

Въпрос: Това е много страшно. Вие можете да убивате с тази способност?
Отговор: Да, но е забранено
.
Въпрос: И двата пола ли имат тези способности?

Отговор: Да

Въпрос: А как изглеждате на снимки?

Отговор: Това е  един глупав въпрос. На снимките съм като влечуго, защото не могат да оказвам влияние на самата камера, а само на фотографа. Ако той успее да ме снима ще ме видят в първоначалния ми вид. Това е причината, поради която се забранява на нашия вид да бъде сниман  и ние трябва да избягваме  всякакви  камери и фотоапарати на повърхността (което е много трудно и бяхме заснети няколко пъти /

Въпрос: Какви други команди давате на умовете ни?. Нещо като "Служи ни!”, а може би „Изпълнявай!”?

Отговор: Това е отново странен въпрос. Ние  не сме ви  врагове (повечето от нас не), така че защо да го правим? За да отговоря на въпроса ви: това зависи от силата човешкото мислене. Ако човешкото съзнание е слабо, а влечугото има опит в тези неща, особено ако е бил преди това няколко часа на слънце то може да се получи за някакъв период от време. Има специално обучение за тези неща, но аз не съм наясно с това. Аз използвам първичните си способности за мимикрия и тези за  комуникация с моя вид, а понякога и за други частни неща, но  никога да вредя на хората.

Въпрос: Ти каза,  че можете да скривате вашите летящи НЛО? Тази ли способност използвате?

Отговор: Да, но с техническо устройство. То се намира във  всеки плавателен съд и изпраща изкуствен сигнал до вашите умове и вие виждате само небе или ваш самолет. Това не се използва много често, защото ние избягваме човешка публика, когато се движим в атмосферата. Ако видите нашите "НЛО", това означава, че устройството има  дефект или се е деактивирало по няколко причини. Ефектът от камуфлаж не  работи при фотографиране. Между другото, повечето от повърхността, която е в близост до входовете на нашите тунели са  с такова устройство, и вие виждате само нормални стени пещера вместо врати. Това е една от причините, поради която аз казах, че  се съмнявам някой  да намери тайна врата за нашия свят (но това се е случвало няколко пъти в миналото.)

Въпрос: Ти спомена Елохим, които са създали нашата човешка раса. От къде са дошли и как изглеждат те? Какво точно се е случило когато са дошли? Те ли са нашия "Бог"?

Отговор: "Елохим” идват от тази вселена, от слънчева система, която наричате Алдебаран. Те са много развит хуманоиден вид. Обикновено са руси с много бяла кожа(те избягват слънчевата светлина, тъй като наранява кожата и очите им). В началото изглеждали приятелски настроени към нас, но по-късно показали истинските си намерения и планове. Те искали да създадат от маймуните нов вид и ние бяхме смущаващ фактор за тях. Първоначално уловили няколко хиляди- 10000, а може би и повече от вашите предци и напуснали за около няколоко стотин години планетата. Когато се завърнали ги донесли обратно, но вече  с по-човешки вид.След това те  напуснали Земята отново за няколко хиляди години и примитивните хора  живели безпроблемно заедно с нас (те изпитвали страх само нашите  самолети и технологии). Елохим променили структурата на тялото , тяхния мозък  и те била вече в състояние да използват инструменти и огън. В рамките на 23 хиляди години Елохим се завръщали седем пъти с цел да ускорят скоростта на развитие на някои от вашия вид.Така генетично напреднали хора   са живели заедно с нас, но те   избягвали  контакти с моя вид, тъй като Елохим учителите са им внушили , че ние сме зли същества.

Е, след няколко века  пришълците наново се намесили в развитието чрез гентични манипулации и така нататък няколоко пъти. Истината е, че  съвременна човешка цивилизация не е първата на тази планета Земя, а седмата.
 От първата няма следи, но петата е тази, която създаде триъгълните постройки – египетските пирамиди, а  шестата е тази която преди 16000  години построи градовете, които са днес под водата в областта Бимини.
Последното, седмо създание от тази серия е направено преди 8500 години назад и това сте вие. За него вие имате памет и вашите религиозни книги се отнасят за това време.Вашите археологически и палеонтологически находки тълкувате погрешно, защото не знаете за съществуването на шестте цивилизации преди вас.
И ако се открият доказателства за тяхното съществуване, вие отричате и тълкувате погрешно фактите. Това се дължи отчасти на  програмирането на ума ви и отчасти на чисто невежество..
Войната била не само между нас и Елохим, а и между определени групи в Елохим , които вече не виждали смисъл в работата върху човешкото същество. Последната битка на този война била преди около 5000 години.
Извънземните използвали мощни звукови оръжия, за да  унищожат нашите подземни градове, а ние успяхме да унищожим голяма част от съораженията на повърхността им   и бази в космоса.  Хората, наблюдавайки боевете  не разбирали наистина какво се случва  и били много уплашени. Тези събития се предават чрез вашите митове. Елохим, които са вече „Бог” за седмата раса им внушил, че това е война между доброто и злото и ние сме злите в нея. Но от наша гледна точка това не е  истина. Това беше нашата планета преди да пристигнат те и започнат експериментите с вашия вид. Аз смятам, че наше право е да се борим за дома си. Точно преди 4943 тодини / нова е важна дата за нас и много от нашите историци я наричат победа/ Елохим напуснали планетата.

Факт е, че ние не знаем какво се е случило наистина. Елохим изчезнали  безследно, заедно с техните кораби и повечето съоражения на повърхността били унищожени от самите тях. Хората били оставени на собственото им развитие. Нашия вид установи контакт с някои южни племена през следващите столетия и успяхме да ги убедим, че не сме зли, както им бе внушено.През следващите 4900 години много други извънземни видове бяха на планетата. Някои от тях използвали отново програмирането на умовете ви да си поиграе на бог, но Елохим никога не се завърнаха. Те напуснаха планетата и наистина не знаем какво се случи с тях, но очакваме, че един ден ще се завърнат за да продължат своя проект със седмата човешка раса.
Вашата сегашна цивилизация не знае нищо за истинския си произход, за истинското си минало, за света и за вселената, както и много малко за нас и нашето минало. Тя не знае нищо за това, което ще се случи в бъдеще.
Докато не разберете и повярвате в моите думи има опасност и за двата вида.Казвам ви истината, ние не сме ви врагове. Вашите врагове са  вече тук, но вие не го разбирате. Отворете си очите, иначе ви чакат големи неприятности. Ако не вярвате на това, което ви казах- поне не го забравяйте!

Въпрос: Защо смяташ, че не ти вярваме?

Отговор: Независимо, че стоя тук, пред вас имам чувството, че не ми вярвате. Всичко, които ви разказах за нашия свят е истина.
Въпрос: Колко вида извънземни има днес на Земята?

Отговор: Доколкото знаем 14. От тази Вселена са 11, 2 други, и 1  много развит вид  от съвсем  различно измерение. Не ме питайте за имената, тъй като всички са непроизнесими за вас, а някои от тях даже и за нас. Болшинството от тях / особено най-развития/  просто ви изучават и те не са опасни както за вас, така и за нас. Ние контактуваме с някои от тях. Има три  вида враждебнонастроени извънземни. С един от тях вашите правителства обменяше мед и други неща срещу технологии. Между две от тези враждебни раси имаше „студена война”  през последните 73 години. Може да се каже, че спечели третата раса в тази безсмислена борба. Смятаме, че ще има война между тях и вас в близкото бъдеще/ следващите 10-20 години/ и ние се вълнуваме от нейното развитие. Наскоро се чу за нов -15 вид, който е дошъл на планетата преди 3-4 години, но ние нищо не знаем за тях.

Въпрос: Какво искат трите враждебни раси?

Отговор:  Природни суровини/ най-много мед/,  вода , или по-точно водорода от водата, някои химически елементи от въздуха Освен това, две от тях са заинтерисувани от вашите органи, тъкани и кръв. Доколкото знаем тяхната генетична структура е развила дефект и те се нуждаят от части от вашата ДНК, за да я поправят. Ние се съмняваме, че това е възможно, тъй като тяхната и вашата ДНК не са напълно съвместими. Използват изкуствено оплождане за своите цели. Моят вид е абсолютно несъвместим с тях и те не се интерисуват от нас.

Въпрос: Това ли е причината за "отвличанията"?

Отговор: Най-вероятно. Особено когато е налице вземане на сперма и яйцеклетка. Както вече казах три са опасните раси, а това означава, че не им пука за съдбата или живота на хората, които отвличат.
  Ако някой е в състояние да докладва за  отвличане, това означава, по мое мнение, че той или тя е попаднал на приятелски настроен вид или има много голям късмет. Понякога похитителите са по-напреднала раса, които които  по други причини отвличат хора.

 Въпрос: Вие сте каза, че има само 14 вида извънзени на Земята.. Но защо хората, които казват, че са видели извънземни ги  описват по толкова по различни и странни начини?

Отговор: Мисля, че вече отговорих на този въпрос. Както вече казах, повечето от извънземни раси са с много развити умствени способности / има само една извънземна раса, напълно, без такива възможности / Те са в състояние да създадат  в ума и паметта ви, каквото си искат  "образ", който  няма нищо общо с реалния им вид. Може да ги помните като нормални хора, като сиви дхуджета, като странни животни.
Освен това някои от вашите отвличания са плод на фантазия или лъжа.
Повярвайте ми, има само 14 чужди видове на тази планета и  осем от тях отвличат хора в момента (отново доколкото ни е известно.)

Въпрос: Как може да  предпазим нашето съзнание от манипулация?

Отговор: Не знам. Съмнявам се, че можете защото вашият ум е като отворена книга и в нея може да чете и пише почти всеки вид, който познавам. За  това вина имат предимно Елохим, които умишлено са оставили ума и съзнанието ви без реални механизми за защита. И все пак, ако се съмнявате, че някой се опитва да манипулира съзнанието просто се концентрирайте върху всяка ваша мисъл. Много важно: не затваряйте очи, не се отпускайте. Това прави мозъчните вълни по-достъпни. Ако останете така активни първите няколко минути мозъка ще е в състояние да филтрира чуждите мисли и вероятността съществото да се откаже е голяма. Но този съвет действа, когато срещу вас е някой от по-слабите видове.
Въпрос: Споменахте за много напреднал вид от съвсем различно измерение?

Отговор: Думата «измерение» е много неточна, но вие нямате в речника си подходяща дума. Както казах това е много развита раса. Възрастта им е над един милиард години. Те могат да ни унщожат само с една-единствена мисъл. През цялата наша история сме били в контакт само три пъти. Техните интереси на планетата са съвсем от друго естество от всички останали.  Не представляват опасност нито за вас, нито за нас.

Въпрос: Какво ще се случи когато войната започне?

Отговор: Това е трудно да се отговори. Това зависи от противниците и за тяхното тактика.  "Война" може да се води на различни нива.
Една от възможностите  е "унищожаване" на социалната ви система чрез влияние върху политическите ви лидери, друга е използването на съвременни оръжейни системи, които могат да предизвикат земетресения или вулканични изригвания и други природни бедствия (включително природни бедствия), което може да изглежда естествено за вас. Позволете ми да кажа, че ние не сме абсолютно сигурни, дали ще има наистина такава "гореща "войната през следващите години. Толкова по този въпрос.

Въпрос: Това е краят на интервюто. Какво е твоето последно изречение или съобщение?

Отговор: Отворете си очите. Не вярвайте какво ви казват вашите учени и политици.Някои от тях знаят истината, но не я съобщават публично. Аз мисля, че не сте толко лош вид, както смятат някои от нас. Минете през света с отворени очи.
 
Въпрос: Смяташ ли, че някой ще повярва на това интервю?

Отговор: Не, но това е - един интересен експеримент за моите  социални проучвания . Ние ще се срещнем отново след  няколко месеца и ще  ми кажете какво се случи след публикуването му. Може би има надежда за вашия вид.
Активен
Ariam
Ariam(Маха Оръга)
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1230


« Отговор #4 -: Април 02, 2012, 19:26:19 »

Интервю с рептилоидката Ласерта от Кухата Земя - 2 част
Транскрипт на интервюто (съкратена версия)
Дата 27 април, 2000
(Коментар от Оле К: Срещата започна с разглеждане на най-различни въпроси и мнения, получени от читателите на първия транскрипт – анонимни или получени чрез доверени приятели. Някои от тези мнения - общо около 14 страници - съдържаха коментари, вариращи от радикално религиозни до фанатично приветстващи с „Добре дошли“ рептилиите. Други от коментарите съдържаха стереотипните фрази „слуги на ада“ или „издънки на злото“. Не искам да се впускам в детайлни описания тук, тъй като няма да препредавам никакви фалшиви или радикални мисловни реалии).


Въпрос: - Когато четеш тези религиозни и враждебни коментари тук, какво мислиш и чувстваш? Наистина ли връзката между нашите видове е преоформена от това тотално отричане?

Л. - Учудва ли те, че не съм изобщо ядосана от това? Очаквах подобни крайни реакции. Програмирането за пълно отричане на чужди видове (специални рептилските видове) като във вашия случай, е дълбоко вкоренено в индивидуалното съзнание на всеки от вас. Това древно вкоренено отношение датира от дните на вашето трето изкуствено създаване и казано в билогичен смисъл, се препредава като информационен геном от поколение на поколение. Идентификацията на моя вид със силите на мрака е било първоначалното намерение на Елохимите/Анунаките, които обичали да виждат себе си като сили на светлината - нещо, което само по себе си е парадокс, тъй като вие, хората, сте свръхчувствителни към вашата слънчева светлина. 

В случай, че сте очаквали да реагирам обидено, ще трябва да ви разочаровам. Тази инстинктивна враждебност не е по ваша вина; вие просто следвате това, което сте получили от предшествениците си. Наистина е малко разочароващо, че много от вас не са развили силно индивидуално себе-осъзнаване, тъй като то би ви помогнало да преодолеете тези придобити отношения. Както вече казах, през последните няколко века сме в директен контакт с някои от най-примитивните ви племена; тези племена, макар и съвсем примитивни, успяха да разчупят старите, изкуствени стереотипи; те успяха да ни посрещнат без напрежение, без омраза и отхвърляне.

Оказва се, че много от вашите съвременни, цивилизовани личности,не са способни да мислят самостоятелно, но с охота се оставят да бъдат водени от програмирането и религиите, които са проявление на това древно програмиране в плановете на Елохимите/Анунаки. Затова коментарите от този тип са ми по-скоро забавни, а не дразнещи; те просто потвърждават до голяма степен това, което знам и предполагам за вашите предефинирани мисловни модели.


Въпрос: - Така значи, вие не сте „видове - издънки на Злото“, както беше споменато по-рано?

Л. - Как мога да отговоря на този въпрос? Вашите хора все още мислят по една опростена и напълно неподходяща генерализирана система. Казано простичко, НЯМА напълно лоши видове. При всички видове, земни и извънземни, има и добри, и лоши индивидуалности; това важи и за вашите човеци; но няма такова нещо като абсолютно лош вид. Във всеки земен или извънземен вид има както добри, така и лоши индивиди; това се отнася и за вашите хора; но НЯМА такова нещо като изцяло лош вид. Това схващане е наистина много примитивно.

Вашите хора от незапомнени времена са вярвали на това, на което им е казвано да вярват - това, което създателите им са предвиждали да вярват. Всички развити видове, дори най-високо-развитите, се състоят от голям брой индивидуална осъзнатост (поне част от тази осъзнатост е индивидуална, макар и да става дума за свързани полета на осъзнатост); тези самодостатъчни духове са способни да решават свободно за самите себе си какъв начин на живот да изберат – независимо дали добър или лош, спрямо вашите човешки стандарти.

Това зависи и от гледната точка; вашите хора не са непременно в позиция да отсъждат дали делата на много по-високо развитите видове са добри или лоши, защото те стоят на по-низша наблюдателна точка, от която не могат да се дават такива оценки. Дори вашите обикновени думи добро и зло са примери за тенденция към обобщаване; в моя език има много концепции за различните оттенъци на значението на индивидуалното поведение по отношение нормите на обществото.

Дори тези извънземни видове, които са предразположени да действат антагонистично към вас, не са „Видове на Злото“, дори и да извършват негативни за вашата раса неща. Те го правят поради техни собствени причини и не смятат себе си за лоши; ако вашият структурен начин на мислене беше по-линеен и по-фокусиран, както е техният, тогава вие също щяхте да постъпвате като тях.

Отношението на видовете към други видове естествено зависи много от начина им на мислене; всеки вид има неговите си приоритети. Да ги класифицираме като добри или зли е наистина твърде примитивно, защото оцеляването на видовете изисква разнообразие между тях. Няма да изключа и моят собствен вид в това отношение, защото има разни случвания в миналото, които аз лично не харесвам особено много, и за които не бих искала да навлизам в детайли. Нито едно от тези случвания не е ставало през последните 200 години от вашето време. Но моля ви, запомнете следното – няма абсолютно добри и абсолютно лоши видове, защото всеки вид се състои от индивидуалности.

Въпрос: - В писмата, които получих, често присъстваше въпросът дали можете да дадете повече детайли за
 висшата физика, която коментирахте миналия път. Много хора казаха, че думите ви са неразбираеми. Например, как функционират НЛО, как летят, как извършват маневрите си?

Л.: - Трябва да обяснвам това на хората?! То не е чак толкова просто. Нека помисля за минута. Винаги трябва да използвам много прости думи, за да мога да ви обясня основни принципи от по-висшата наука. Нека опитаме така: Трябва да сте наясно за някои основни факти. Най-напред трябва да разделите концепцията за физическия свят, защото всяко съществуване се състои от различни слоеве; нека кажем за по-просто, че се състои от материални илюзии и сфери на влияние (бел. Прев. – сфери на влияние е Feldraum – тази дума не може да се преведе никак; Feld значи field – поле; Raum значи пространство, стая-room, разширяване. Затова го превеждаме като sphere of influence - сферa на влияние).

Някои физически състояния се асоциират само с материалното (като „бетон“), докато други, по-сложни състояния се асоциират само със сферата на влияние, която имат върху материалния свят. Вашето схващане за физическия свят се базира на проста материална илюзия. Тази илюзия допълнително се разделя на три елементарни или основни състояния на материята. Съществува четвърто и много важно състояние и вие му обръщате внимание повече или по малко, колкото изберете; то е граничното състояние на сферата на влияние или плазма-реалността.

За вас, теорията за контролирана трансформация или повдигане на честотите на материята и стабилното съществуване на това четвърто агрегатно състояние на материята не е особено позната или съществува на много примитивно ниво (нека добавя, че има пет състояния на материята, но пост-плазма състоянието вече е твърде далечно за вас и само ще ви обърка. Освен това, не е необходимо за разбирането на основната теория; то е свързано с различни феномени, които вие бихте характеризирали като паранормални).

Сега, обратно към обясненията – плазмата...сега, под плазма не разбирам просто горещ газ – както обикновено се разбира от хората – но по-скоро имам предвид висше агрегатно състояние на материята. Плазма-състоянието е специална форма на материята, която се намира между реалното съществуване и сферата на влияние, и е пълна загуба на маса и чисто натрупване на енергия в различни форми, когато материята е „блъсната или бутната“ (бел.: няма обяснение за думите блъсната или бутната както са употребени в този контекст).

Четвъртото състояние на материята е много важно за някои специфични физически състояния, които могат да бъдат ползвани за обяснение на...как да ви го кажа...как да се генерира антигравитация.(Това е по-скоро странна човешка дума и не е съвсем точна, но би трябвало да разберете по този начин). Основно, в света на истинската физика няма полюсни сили, а само „зависимо от наблюдателя рефлективно поведение“ на единична, голяма обединена сила на различни нива.

С антигравитацията или с изместването на гравитационните характеристики по различни нива, може например да се накара твърда материя да левитира; този метод се използва частично от нас и от извънземните като начин за придвижване на техните НЛО. Вие, хората, се движите на много примитивно ниво към подобен принцип в тайните ви военни проекти, но тъй като повече или по-малко сте откраднали тази технология (и по-късно тя ви беше фалшиво предадена от извънземните), ви липсва реалното физическо разбиране; като резултат трябва да се борите с проблеми на нестабилност и радиация с вашите НЛО.

Според моята информация, има много случаи на смърт измежду вашите хора, дължащи се на тази интензивна радиация и смущенията в полето. Не сте ли съгласни, че това също е  въпрос на „добро“ и „зло“? Вие си играете с непознати сили и приемате смъртта на колегите си, защото те умират за по-висша кауза – за напредъка на вашите технологии, които след това се използват за военни цели, значи за негативни начинания.

Все пак не може да се отрече, че само малцина от вас знаят за тези тайни проекти – които, както вие обяснявате, са топ секретни.  Казано ви е, че колкото е по-високо числото на основната материя, толкова по-висше е състоянието й, но това е само частично вярно. Ако не можете да контролирате тези сили, тогава по-добре не опитвайте да се занимавате с тях. Но вашият вид винаги е бил невеж и от незапомнени времена е опитвал да си играе с непознати и неразбрани енергии. Защо очаквате това да се промени?
 
Помните ли онова нещо с медните сплави? Чрез флуктуация под правилен ъгъл с индуцирано радиационно поле, медта е индуцирана с други елементи. Илюзията за материята е смесена, полетата в сферата на влияние се застъпват едно друго, но основната сила се отразява в този процес и приема квази-биполярен характер. Получената връзка и полето в този случай не са стабилни в нормалното състояние на материята и са неподходящи за действие.

В резултат на това целият спектър се променя към по-висше плазма-състояние, и чрез тази рязка промяна спектърът се придвижва към противоположния полюс - думата е неправилна - на силовото поле и всичко това наподобява промяна в гравитацията. Това изместване причинява наклон в пулсиращата квази-биполярна сила, която престава да се влива във вътрешността на силовото поле, а вместо това частично се излива в обвивката на полето.

Резултатът е интер-стратифициращо рефлективно силово поле, което е много трудно за модулиране в конкретни технически рамки по отношение на собствените му характеристики. То може да изпълнява няколко действия симултанно - например левитиране и маневриране на няколко летящи обекта едновременно. То също може да изпълнява камуфлажна функция в полето на електромагнетичната радиация и да манипулира временната последователност на различни събития - но само в много ограничена степен - и други такива неща.

Познат ли ви е ефектът на квантовия тунел? Дори амплитудни изравнявания в оригиналната материя могат да бъдат постигнати с някое от тези полета, ако честотата и разстоянието от плана на полето са достатъчно високи. За беда, цялото това нещо което досега ви обяснявах, с вашите думи звучи твърде примитивно. То звучи по-скоро странно и със сигурност невъзможно за разбиране, но може би това просто обяснение може да ви послужи да разберете нещо все пак.

Активен
Ariam
Ariam(Маха Оръга)
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1230


« Отговор #5 -: Април 02, 2012, 19:27:00 »

Въпрос: - Има ли научно обяснение за паранормалните сили, например вашите сили на мисълта?

Л.: - Да. За да се обясни това, трябва да се има предвид физическата реалност на сферите на влияние (Feldraum). Ще опитам да го направя... само секунда...трябва ментално да се отделите от илюзията, че това, което виждате е истинската природа на Вселената. То, в най-добрия случай, е само повърхността. Представете си, че цялата материя тук - вие, тази масата, моливът, техническата джаджа, хартията – не съществуват наистина, но са по-скоро резултат от колебания в полето и концентрацията на енергията.

Цялата материя която вие виждате, всяко същество, всяка планета и звезда в тази Вселена, имат „информационно-енергиен еквивалент“ в сферата на влияние, която е разположена на главното поле - основното ниво на нещата. Сега обаче, нямаме само едно ниво, а няколко. Последният път споменах за онези високо-развити същества,  които са способни да си сменят нивата (което е напълно различно от обикновените смени на мехура/сферата, защото сферите са част от всяко едно ниво).

Разбирате ли? Измеренията, както ги наричате, са част от една отделна сфера, сферите на универсалната пяна са част от нивото, и нивата са слоеве в сферата на влияние, докато сферата на влияние, действаща в капацитета на един физически размер, е основно безкрайна; тя е съставена от безброй енерго-информационни слоеве и основни слоеве. Няма нулеви слоеве в сферата на влияние, всички са еднакви, но са разделени от значенията на техните енергийни състояния. Забелязвам, че започвам да ви обърквам. Мисля, че трябва да спра с това обяснение.


Въпрос: - Не, моля продължете. Как се зараждат конкретните паранормални сили?

Л. - Добре тогава. Нека опитаме нещо по-просто. Отново - не са точни думите, но нека започнем така - Променливата материя от тази страна е отразявана в сферата на влияние (Feldraum) като поле с различаващи се слоеве. Тези слоеве съдържат информация, например, за обикновената структура на материята или струнната честота, но също така има складирана информация произтичаща от развитието на материята. Запознати ли сте с човешкото понятие за морфогенетични полета?

Една част от слоя може да бъде определена като такава. Има и един среден слой, за който нямаме човешко понятие, тъй като теорията не е позната на човешкото мислене. Нека го наречем пара-слой, тъй като този слой е отговорен за всичко, което вие наричате паранормално, и което попада извън познатите граници на вашите примитивни науки. Този пара-слой лежи между слоевете на материята и морфогенетичните слоеве на полето в сферата на влияние. Той може активно да се интегрира и с двете.

Вашето тяло, например, е отразявано като поле в сферата на влияние. Това не значи, че тялото ви не съществува също и тук - като плът, кръв и кости – във формата на материя, струни и атоми. Съществуването винаги е дуалност. Някои слоеве от полето съдържат информация за вашето тяло и неговата честота, докато други слоеве съдържат информация за вашия дух, вашето осъзнаване, или, говорейки от човешка гледна точка, вашата душа.

Осъзнаването или разбирането в този случай е обикновена енергийна матрица, разделена в различни слоеве на вашето поле в сферата на влияние - нито повече, нито по-малко. Истинското осъзнаване може да съществува и от страната на материята, но само във формата на пост-плазма (петото състояние на материята).

С необходимите физически познания и съответната технология,  матрицата на осъзнаването, или душата, може да бъде отделена от мястото й на обитаване. Тя може, въпреки отделянето й, да продължи да съществува самостоятелно за определено количество от време. Това отделно съществуване носи странното окултно име „кражба на душата“. Но преди всичко, ние говорим за наука, не за магия или за тъмни сили.

(Коментар на Оле К. - „Кражбата на душата“  беше спомената в един от радикалните, религиозно-мотивирани коментари във връзка с рептилските видове).

Но да се върнем към вашия въпрос - Същества с по-мощни ментални сили могат да имат директно влияение върху този пара-слой с помощта на техните полета на осъзнатостта. Сега, този слой не се отнася само до индивида, а е и част от генералния информационен слой – по прозаично наречен душата на общността - която е свързана с цялата подвижна и неподвижна материя и цялото осъзнаване, които съществуват на това ниво.

Биологичната причина за тези способности лежи откъм страната на материята, в хипофизната жлеза, която винаги е в състояние да генерира честоти, активно контролиращи сферата на влияние (Feldraum). Дори вие бихте могли теоретично да го направите; но по принцип сте блокирани в тези неща.

Както казах, пара-слоят може да взаимодейства с ума, както с материята. Например, ако реша да използвам менталните си сили още веднъж, за да преместя този молив, тогава, просто казано, аз си представям как моето осъзнаване се умножава от страна на материята във формата на пост-плазма към молива. В сферата на влияние това създава симултанно една автоматична команда от слоя на осъзнаването към пара-слоя да взаимодейства с материалния слой на молива.

Тъй като пара-слоят не е ограничен от тялото, не е проблем, че моливът стои там, защото аз мога да го достигна без да местя материалното си тяло. Пост-плазма от тази страна, пара-слой от другата. Имам контрол над молива и взаимодействието придвижва  материалното поле на молива към точката, където то се променя  в начина, по който се движи, например.

(Коментар от Оле К: Потвърждавам, че моливът, споменат по-горе, точно в този момент внезапно подскочи нагоре на височина от около 20 см и след това падна обратно на масата. Звукът се чува ясно на записа. Никой видимо не е докосвал този молив.)


Въпрос: - Това е удивително. Какви паранормални явления могат да се генерират по този начин?

Л.: - Всякакви. Всичко, което наричате паранормално. Както казах, този специален слой се намира в сферата на
 влияние (Feldraum) между морфогенетичните информационни слоеве и материалните слоеве и може да взаимодейства и с двете страни. Така да се каже, може да взаимодейства както с твърдата материя, така и с менталната информация, и така може да постигнем всичко, което определяме като телекинеза и телепатия.

Поглъщащата връзка с друга осъзнатост е по принцип различна като процедура от обикновеното влияние на материята, тъй като различните полета на осъзнатост работят с различни колебания. Осъзнатост, която изпраща или осъзнатост, която слуша трябва първо да се адаптират точно към другия ум, за да стане възможен достъпът. Много видове също имат възможностите да блокират достъпа на извънземните, но вие, хората, нямате такива.

Следващото правило е генерално валидно - колкото по-силни са паранормалните способности на един вид, толкова по-лесни са адаптацията и достъпът. Нашите собствени способности не са чак толкова мощни; затова най-напред трябва да придобием контрол над ума на извънземните, за да можем да използваме нашата мимикрия например - докато същата тази мимикрия е много лесна с вашите умове, благодарение на имплантираните превключватели.

Някои от тези способности са частично наследени; майката и детето от нашия вид са в пълен синхрон през първите месеци от живота на детето - частично също в яйцето, намиращо се в бременната майка - и комуникират телепатично. За да влияем на хората, се нуждаем от известна практика, въпреки вашето просто устройство.

Затова например е забранено за възрастните от моя вид да излизат на повърхността на земята преди „Годините на Просветление“ (Този термин е синоним, заедно с други такива, на пълна физическа сила). В случай на непълно развити физически способности, опасността да ни разкриете би била твърде висока. Впрочем, има много тайни учения за истинските възможности, които са следствие от тези способности, но аз наистина не знам нищо конкретно за тях.

Когато един ум на извънземно трябва да бъде повлиян, има няколко валидни стъпки, които се прилагат от други извънземни видове. Най-напред трябва да бъдат усетени честотите на извънземното - нещо, което основно се прави с мозъка - за някои колебанията на полето, за други квази-електрическите мозъчни вълни в нормалното пространство тук, обитавано от материята. Това не е особено трудно. След това се търси и опипва за другата осъзнатост в ума с пост-плазма манифестиране, сферата на влияние (Feldraum) реагира и ето че връзката е направена.

Сега може да се чете информация от първото и да се записва желаната информация на второто на правилното място. Вие ме питахте последния път дали хората имат възможността да се предпазват от такова влияние, и ви казах, че само буден и концентриран ум има шанс да се противопостави и да удържи. В това състояние на ума вибрациите се сменят рязко и достъпът става усложнен; по-точно казано, може да се получи нещо като болезнен откат, ритване.

Винаги когато си затворите очите, полето става „равно“, и чуждият достъп до ума е незабавно възможен и без ограничения. Така че вие нямате никакви шансове срещу по-развитите видове, Те са способни да променят вибрациите по-бързо, отколкото вие можете да се променяте. Мога дори да ви го демонстрирам, но вие бяхте ужасен последният път, така че ще го оставим само като обяснение.

Това обяснение предполагаемо ви звучи като - както вие казвате - нещо езотерично или окултно, или магическо. Причината за това, е че ви липсва основно разбиране, за да видите причините. Всички паранормални явления имат научно обяснение. Те нямат общо с някакви свръхестествени сили. Ние израстваме с това познание, ние знаем как да използваме тези сили, и откъде идват те. Ние сме запознати с теорията им и практиката им. Вие не сте.

Затова вие не можете да разберете какво се случва във вашия свят – виждате само едната страна на съществуването, не другата (тук имам предвид и двете, които са физически). Всичко паранормално е дуалистично и съществува в пространството, обитавано от материята и също в сферата на влияние (Feldraum). За да бъде обяснено...то може да бъде обяснено само чрез приемането на последната, защото сферата на влияние (Feldraum) е основното. Бих се радвала да сложим край на научните въпроси, тъй като така или иначе вие не ги схващате добре. Губим повече или по-малко ценно време, като ги дискутираме.


Въпрос: - Само един последен въпрос. На нашата първа среща през декември, вие заявихте ясно, че не желаете да говорим за научни и паранормални въпроси. Защо тази откритост сега?

Л.: - Последния път видях, че не е необходимо да ви претоварвам с факти от този тип (и вие сега сте очевидно претоварен). Затова предпочетох само да спомена тези неща, в периферния смисъл. Обаче някои от обясненията ми днес ви накараха да мислите за вашия свят, нещо което не може да се нарече лошо. И между другото, на вашите човешки учени ще им се иска да нарекат моите коментари и обяснения „врели-некипели“. Така, че не виждам опасност в разпространението на тази информация. Никой няма да й обърне особено внимание.

Също така, думите на хората, които са ме характеризирали като „Създание на Злото“ се коренят във вярванията в окултни сили и магии – а и двете неща НЕ съществуват. Няма магия, има само високо развита наука, и всичко, което може да се нарече магия, е само част от тази наука. Ако можехте да разберете дори само това, щяхте да сте сп
Активен
Ariam
Ariam(Маха Оръга)
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1230


« Отговор #6 -: Април 02, 2012, 19:30:35 »

Интервю с рептилоидката Ласерта от Кухата Земя - 4 част

Въпрос: Добре. Нека поговорим за НЛО. Можеш ли да ми обясниш как нашите управляващи са се сдобили с НЛО материалите така, че да могат да започнат техен собствен проект? Това имаше ли нещо общо с Розуел?

Отговор: Да, но Розуел не беше първият такъв инцидент. Не съм историк, изучавам само вашето сегашно поведение,така че познанията ми за тези ваши случаи не са много обширни. Ще опитам да ви обясня какво знам за нещата, случили се през това време. Нека помисля за секунда. От 1946 до 1953 г. по вашата времева скала, е имало 5 случая когато извънземни кораби са се разбивали на повърхността на Земята.

В катастрофата, която вие наричате "Инцидентът Розуел", не е бил включен само един, но два кораба, които са се разбили в различни части на земята на запад – вие я наричате САЩ. (Трябва да знаете, че корабите на този извънземен вид могат да левитират във въздуха за определен период от време дори, когато са повредени – оттам и разликата в местата им на разбиване). Това не са първите инциденти, а вторият и третият поредни такива. Друг кораб се е разбил през 1946, но е бил повреден изцяло, без останки.

Едно нещо най-напред преди обяснението: със сигурност ви звучи нелепо, че такива високоусъвършенствани извънземни кораби могат просто да се разбият, и че толкова много са се разбили за сравнително кратък период от време. Обяснението е повече от странно, но е правилно. Причината не лежи в самите кораби, а в посоката на полето към вашата планета. Тези видове, които обсъждаме сега - и в този период от време те са използвали само кораби във форма на дискове - са използвали система за двигателна сила с нормални принципи за горивен синтез, но с нестандартен метод за балансиране на полето.

Този метод е имал много предимства, но също и недостатъци. Поддържащото поле трябва да бъде в абсолютно точен ъгъл към повърхността на Земята. Този извънземен вид е използвал такава балансираща технология в корабите си, с която полето е заключвало на място всички точки от Земното магнитно поле. По това време този вид тъкмо е бил открил Земята и идвал от планета с по-стабилно магнитно поле, спрямо което били построени и корабите им.

Магнитното поле на Земята изобщо не е толкова стабилно; то е предмет на циклични вариации. Когато кораб с подобен двигател попадне в полеви флуктуации или в силен водовъртеж, поддържащото поле изключва за кратко време и корабът се плъзга неконтролирано по траекторията си. Двигателят работи правилно със сигурност, но полето флуктуира във всички посоки и така корабът може да се разбие. 

В случая от 1947 г., за който споменахте, доколкото разбирам, единият от корабите е попаднал във флуктуации, полето му неконтролирано се е свързало с това на друг водач и така, и двата кораба са се повредили. Причината за магнитната флуктуация по това време е било най-вероятно електрическо напрежение. И двата кораба са се разбили, единият паднал близо до точката на сблъсък, а другият на 100-на км по-далеч. Всички обитатели са били убити при тази катастрофа. Тънката черупка на теиз кораби не е много стабилна сама по себе си, тъй като тези дискове не са проектирани да издържат на катастрофи и на полети в магнитни полета със силни външни влияния като земното.

Сега, вашите военни събират отделни парчета при първия случай докато не откриват целите кораби с мъртвите същества на борда им. Незабавно всичко бива класифицирано като "Топ секрет" и е скрито във военните бази за да може да бъдат изучени и анализирани двигателните системи. Тайното начинание е имало за цел използване на извънземните технологии срещу враговете на държавата. Това е, както примитивно, така и нелепо.

Вярвам, че си спомням - не искам да уточнявам датата - че някъде между 1949 и 1952 г се е случил инцидент по време на проучване на единия от корабите. Според това, което съм чула - това, което е било казано на моя вид от членовете на вашето управление - е последвало неволно активиране на един от компонентите на двигателя в незащитено състояние. В резултат на този инцидент се е случила, макар и за много кратко време, промяна на средата към плазма-състояние, която от друга страна, чрез друг много нелеп инцидент, е причинила превръщане на основното силово поле в магнитна пулсация с неимоверна сила.

Имате ли някаква идея какъв ефект оказва такава плазмено-магнитна светкавица върху живите организми? Не, как бихте могли да знаете. Разбира се, че не знаете. Разстройство в структурата на полето и биоелектричните сигнали. Представете си, ако можете, човешко тяло, което е обгърнато от пламъци за 3 или 4 от вашите дни. Тези пламъци не свършват и изгарят тялото докрай. Сега имате бегла представа какво се е случило. Мисля, че 20-30 от вашите учени са загинали в тази лаборатория.

Още две катастрофи са се случили през 1950 г. и 1953 г. във вододелната зона на Американския континент. Тези кораби са били възстановени от инцидентите почти цели. Този от 1953 даже е имал работещ двигател. Едва тогава, когато сте видели този двигател, сте разбрали, че сте го възстановили съвсем неправилно. Дори днес вие все още не можете да го реконструирате напълно. Извънземните, които са построили корабите - вид, който между другото е неприятелски настроен спрямо вас - са били естествено разтревожени от възможността за разследване на технологиите им от вашия вид. Те не са искали обаче, в такъв ранен период, да влизат в директен конфликт с вас, заради това са избрали дипломатическия път и са влезли в контакт с вашите президенти през 1960-те.

Разбира се, те не са разкрили истинските причини за пребиваването си тук - мед, хидроген, въздух - но са се престрували на любопитни изследователи и предложили да научат хората на принципите на действие на корабите като в замяна щели да очакват някои „услуги". Тъй като вие сте простовати, сте се съгласили, разбира се...и сте били излъгани. Дали сте им суровини, дали сте им тайни места за техните бази, дали сте им достъп до най-секретните си военни данни, дали сте им достъп до вашето ДНК и много още – и всичко това от алчност за власт и информация.

Тези извънземни бързо са забелязали, че си имат работа с простовато-мислещи същества, и са ви дали фалшива и подвеждаща информация за технологиите си. Например, казали са ви, че двигателят може да бъде конструиран само с нестабилни елементи с високи поредни номера, но са скрили от вас информацията, че може да бъде конструиран също така с различни промени за да може да работи с устойчиви елементи с по-ниски поредни номера, и че този е основният начин, по който се прави.

Чрез тези полуистини те са ви направили зависими от синтезирането на елементи с високи поредни числа - а така и от техните технологии. Отговорите им за конструирането на вашите „НЛО“ са били давани по такива начини, че решението на старите проблеми е създавало нови такива. Те никога не са ви казвали пълната истина, а само лъжи след лъжи, които са водели до технически проблеми - и до вашата зависимост от тях.

В последните години на вашите 1970-1980 са се случили разни неща между извънземните и вашите човешки ръководители – не искам да навлизам в детайли, тъй като има много такива, в които не съм сигурна. Всичко е било свързано с нови или по-добре казано стари технически проблеми с корабите, конструирани от вас, когато техните двигатели частично отказали да функционират при тестовите полети в отвореното пространство.

Вашите политици и военни бавно започнали да се досещат, че 20 години са били мамени от извънземните. Нарушенията на споразуменията и договорките най-накрая довели до конфликт между вас и извънземните, чиято кулминация била вдигането на три от летателните обекти на извънземните с помощта на - как го казвате – ЕМП (електромагнитен пулс– оръжие и военна престрелка в една от техните подземни бази. Като последица от тези атаки извънземните се отдръпнали от всякакви контакти с вас и разбираемо са били много разгневени.

Така, че аз смятам тези извънземни за един от трите вида, които са враждебно настроени към вас и докато другите два са по-заети с техните собствени проблеми, един от които студената война за доминиране над вашата планета - вашите стари „приятели и партньори“ се подготвят да завземат изцяло за себе си властта над вашите суровини и човешкото ви ДНК. В момента все още им липсват някои технически възможности и сили, които са им необходими за да
 постигнат директно целите си. Въпреки това, ние очакваме враждебни действия срещу вас в следващите няколко години или десетилетия.


Въпрос: Другите извънземни нищо ли няма да предприемат срещу тези военни действия? По-специфично, трябва да има нещо на Земята за по-високоразвитите видове.

Отговор:  Тук грешите. Специфично, за по-високоразвитите видове вашата съдба няма почти никакво значение. Вие сте животни за тях. Животни в много голяма лаборатория. Разбираемо, едно чуждо нашествие на планетата ви би объркало техните планове, но не мисля че те биха приели конфронтация с други видове заради това. Много от тях биха потърсили друга планета за изследвания или биха изучавали от разстояние вашето поведение, вашето осъзнаване, тъй като кризисните ситуации биха представлявали интерес за техните проучвания.

Когато вие, хората, наблюдавате един мравуняк, и друг човек дойде и стъпи на мравуняка, какво правите? Продължавате по пътя си, или търсите друг мравуняк за да наблюдавате мравките в кризисни условия. Но би ли защитил някой от вас тези мравки - дори и да е много по-силен от този, който ги е настъпил? Не. Трябва да опитате да си представите гледната точка на по-висшите същества. Вие сте мравки. Не очаквайте помощ от тях.

Разбира се, ние също бихме помолили за помощ, когато стане ясно, че старите ви пратньори ви предават. Някои от държавните ръководители на човечеството са наясно с нашето съществуване - отчасти благодарение на стари религиозни основи. Например, в столицата има гигантска постройка, частично подземна, която е изцяло посветена на нашия вид и има директен достъп до асасньорна шахта водеща към подземна система от тунели. В тази сграда са се случвали и продължават да се случват срещи между нас и хората.

Ние сме предавали информация за вас през последните няколко години; според това, което знам, ще се държим настрана от конфликта, доколкото можем. Трябва да се научите да разрешавате вашите собствени проблеми сами, или да станете достатъчно интелигентни, за да не създавате повече подобни ситуации. Какво ще се случи и кой евентуално ще застане на ваша страна – само времето ще покаже. Наистина не искам да давам никакви индикации за това.


Въпрос: Имам 5 фотографии, които претендират да показват НЛО. Може ли да ги погледнете и да ми кажете на кои от тях наистина има НЛО?

Отговор:  Мога да опитам. Днес ми задавате много въпроси, и не мога на всички да отговоря безпогрешно. Не надценявайте познанията ми. Не съм специалист по технология и конструиране на извънземни летателни апарати. Има само някои технически детайли и особености в истинските НЛО, с помощта на които те могат да се различат от естествените природни феномени или човешките фалшификации. Вие понякога фалшифицирате оригинални кораби, затова не е толкова лесно, да бъде идентифициран подобен обект с абсолютна сигурност. Ще опитам. Покажете ми снимките.

(Коментар от Оле К.: Тя разгледа снимките за няколко секунди и след това извади 1-ва, 3-та и 5-та)

Тези три снимки тук са очевидни фалшификации или грешни идентификации. В една от снимките виждам, че истински НЛО апарат е бил адаптиран към по-малък модел. Липсват му някои важни технически и физически характеристики. Общо казано, една снимка е толкова по-фалшива, колкото са по-ясни очертанията и цветовете, защото един левитиращ кораб би трябвало да е скрит в изменено поле, което дори изкривява цветовете или формите според насочеността си.

Може да прозвучи странно, но неясните и спектрално-светлинните снимки е най-вероятно да са автентични. Между другото, този обект лети над водата. Ако това беше оригинален кораб, щяхме да виждаме или отражение, или издатина на повърхността. След като повърхността е гладка, очевидно това не е оригинален кораб.

По мое мнение, на никоя от тези три снимки няма оригинален НЛО апарат. На тази снимка например не виждам летателен обект в полет; изглежда ми повече като лек рефлекс в обикновена оптична камера. Наистина трябва да сте достатъчно интелигентни, за да не се лъжете с подобни обърквания. Когато мнозинството от вас дълго време преследва фалшификации и измами, предполагаемо ще откриете твърде късно, какво наистина се е случвало пред очите ви във вашата атмосфера.
Активен
Ariam
Ariam(Маха Оръга)
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1230


« Отговор #7 -: Април 02, 2012, 19:31:18 »

Снимка 2: Албиош, Франция, 1974
Тази снимка тук изглежда оригинална, или поне показва необходимите характеристики. На пръв поглед бих я причислила към извънземните които са посещавали планетата ви през последните 35 години. Обектът е металически и във формата на диск, със сигурност има изменени цвят и форма заради ефекта на полето. Четирите бели и много дълги „процеса: отдолу на кораба изобразяват квази-гравитационна манипулация на светлината – т.е. универсалното силово поле е изкривено в посоката на симулираната гравитация.

Всъщност, не е оригинална светлина (наистина няма светлини, когато виждате „светещи“ НЛО), а специално силно заредено поле, което се манифестира в пространството, което материята обитава като квази-светлина. Причината за активацията на тази специална силно-енергийна система в атмосферата не ми е напълно ясна; възможно е това да е някакво изследване или повлияване на околната среда. Във всеки случай, много е непредпазливо от страна на тези извънземни да позволят подобно фотографиране на технологията си. Е, предполагам че повечето от вас чисто и просто не разбират нищо, а тези, които разбират, няма да кажат нищо на масите.

 
Снимка 4: Петит Рачен, Белгия, 1990
Това всъщност е въздушен обект; по никакъв начин не може да е извънземен. Триъгълни въздушни обекти в полет не са използвани от извънземните, или поне не в тази си форма. Тази източена форма е човешко произведение. Това е един от вашите тайни военни проекти, които сте строили с помощта на неусъвършенстваните извънземни технологии - технологии, които са ви били подадени от извънземните през 1960-те и 1970те.

Общо казано, формата на черупката на един истински извънземен кораб няма значение, защото вътре в полето няма външни сили, които да имат ефект върху нея; генерално, корабите имат кръгла форма и са строени без твърди ръбове - като диск или цилиндър - така, че полето да може да обтича кораба по-лесно. Вашите проекти обаче изискват заедно с извънземното двигателно поле да има и обикновен двигател затова те винаги са триъгълни и с подобни линии за да могат да бъдат управлявани на подобен примитивен принцип.

В примера тук корабът се движи основно с помощта на полето. Виждате ли изкривяването и квази-светлината във въртящите се цилиндри? Това е безпогрешна индикация за автентичността на снимката. Но защо тук има, ще попитате, 4 цилиндъра? Това е необикновено - даже интервалът изглежда грешен. Оцветяването е много тъмно и вътрешното оптично изкривяване е ясно забележимо. Най-вероятно е реконструкция на оригинално НЛО, правена от вашите учени.

Тъй като извънземните са спрели да ви подават информация след последвалите несъгласия, учените ви са опитвали да възстановят системата без фактически да имат идея колко е опасно това, което правят. Тази възстановка не прави системата по-добра, а само по-нестабилна. Двата предни цилиндъра са твърде близко един до друг и накрая биха се сблъскали. Цветът посочва висока остатъчна радиация; вероятно е случай в който висши елементи са използвани за преместването. Във всеки случай е много опасно да се остане без защита, без покритие в областта на полето. Човекът, който е правил снимката, има ли някакви следи от изгаряне или радиация?


Въпрос: Не знам. Откъде идват тези военни НЛО? От САЩ ли?

Отговор:  Да. Мисля че основно това е истина. От западния континент.


Въпрос: Защо тогава те летят над гъстонаселени райони в Европа? Снимката е правена в Белгия. Това няма резон. Може ли да дадете обяснение?

Отговор: Защо САМО аз съм способна да обясня странните човешки приумици? Възможно е това да са тестове на дълги разстояния с електромагнетични камуфлажни системи. Старите врагове на Американската нация са от тази страна на света, и защо да не се провеждат тестове тук? В къщи са имали достатъчно време да тестват корабите си напред-назад. Може би са привлекли твърде много внимание там. С някои от тези нестабилни полеви структури - както и показва снимката ви - смятам за недотам вероятно този кораб да е способен да прелети такова разстояние през океана. Възможно е да има изпитателна станция на вашия континент. За съжаление, не знам нищо повече за това.

 
Въпрос: Много от читателите на първото интервю зададоха въпроса как е бил осъществен оригиналният ви контакт с E.Ф. Вече знам историята от разказите ви, но може ли да я повторите отново за това интервю?

Отговор: Разбира се. Сега, историята започва преди около 2 ваши земни години тук, в Швеция. От младостта си съм силно заинтересувана от вашия вид и вашето поведение; вече съм изучавала вашата литература толкова добре, колкото е възможно. (Еестествено, в моята родина не е лесно да се сдобиеш с човешки книги, но тъй като семейството ми е високопоставено, имах възможност да събера някои материали и понякога даже да разговарям със себеподобни, които вече са били в контакт с вас). Бях много любопитна относно вас и веднага щом ми беше разрешено да изляза на повърхността, опитах незабавно да събера още информация; преди всичко, беше ми експресно забранено да инициирам директен контакт с човеци заради позицията ми през това време, а и не съществуваше необходимост да го правя.

Беше през вашата 1988 година, когато бях поела на север оттук, към отдалечените гори на областта, където е входът към моя свят и търсех някои биологични образци, които ние използваме за да наблюдаваме екологичното замърсяване и разрушението на вашите флора и фауна - статистически от вашия собствен вид. По това време вече бях на обратния път към входа - и между другото ние можем да се ориентираме още по-лесно чрез сетивата си според Земното магнитно поле - и така, бях вече в областта на голямото езеро, когато за моя изненада видях постройка в гората.

В тази постройка усетих човешко съзнание/осъзнаване. Това беше E.Ф. Всъщност, нямах разрешение за контакт с други видове, и заради това се бях научила да прилагам повече от успешно възможностите си за мимикрия до този момент – дори с големи групи от вашия вид (никога не бях срещала човешко същество, докато съм сама). Сега, нека го наречем примитивно любопитство; исках да говоря с човека в тази постройка и почуках на вратата. E. отвори вратата и започнахме интересен разговор.

Неговият език не беше много лесен по това време за мен, но не е толкова трудно да се научи нов език, когато можеш да разчиташ информацията в съзнанието/осъзнаването на отсрещния събеседник. Просто му казах, че идвам от чужда държава на изток. Разбира се, тогава той не разпозна каква съм аз; беше тотално убеден, че говори със същество от собствения си вид, макар че виждаше само една мимикрия.

След като задачата ми имаше за цел изучаване на местния терен, което трябваше да продължи няколко дни, през това време аз го посетих три пъти и все в
 човешки вид. Първо говорихме основно за съвсем обикновени неща; по-късно засегнахме и религия, и физика. Той изглеждаше впечатлен от моите познания, а аз от своя страна бях впечатлена с неговите чисти мисли и неговите - необичайно за човешко същество – добре подредени структура на личността и собствени мнения. Вие наистина много обичате да се поддавате на обществени мнения от сорта „рептилиите са лоши“ и прочее.

Завъртях разговора в тази посока и E.Ф. каза нещо от сорта, че вярва в извънземните, и че те не са на всяка цена лоши, а по всяка вероятност са просто различни от неговия собствен вид. Това ми достави удоволствие. В този период от време, разбира се, аз не можех да говоря с него конкретно за моите познания, защото той нямаше да ми повярва – щеше да ме помисли за шегобиец. Тогава ми се зароди съвсем, съвсем необикновената идея (за моя вид) да му покажа истинската си същност – нещо, което и сторих по време на четвъртия ни разговор в постройката.

Всъщност, той беше предопределен за контакт: той беше широкоскроен, честен, интелигентен, без религиозни вярвания; живееше сам и изолиран, и никой нямаше да му повярва, ако решеше да направи историята публично достояние. Дръзнах да предприема тази крачка, но след това имах сериозни съмнения за разумността на това мое действие, особено когато той реагира...много...насилствено.

Успя да се овладее след известно време и най-после можехме да говорим конкретно за определени неща. Сега вече той нямаше друг избор, освен да ми повярва. Това беше началото на поредица от срещи, които тогава се случваха в горите, но по-късно продължиха в неговия отдалечен дом. Най-накрая той ме свърза с вас...и по тази причина сега ние седим тук за пореден път и говорим за неща, на които вероятно никой от вашето човешко общество няма да повярва.


Въпрос: Вие казахте, че не сте имали разрешение по това време да влизате в контакт с човешки същества. А сега имате ли разрешение да говорите с E.Ф. и с мен за всички тези неща, и да правите научните обяснения публично достояние?

Отговор: Да. Трудно е да се обясни, и да се разбере. Нека кажем, че аз се намирам в позиция да си издействам това разрешение без да се налага да имам предвид последствията. В тази позиция аз съм имунизирана срещу определени ограничения. Нека гледаме на нещата по този начин. Да.


Въпрос: Ако други хора също пожелаят да влязат в контакт с вас, имат ли възможност да го сторят?

Отговор:  Не. Ние избягваме контакт с вас и действаме на повърхността само в отдалечени райони и дори там използваме техниките за прикриване и мимикрия в случай че срещнем някакви хора. Това, че сега говоря с вас, не значи че други биха последвали примера ми. Подразбира се, че така вие бихте опитали да намерите вход към моя свят и да проникнете в него. Това обаче по-скоро би довело до неприятни последствия за нахлуващите. На повърхността нямате почти никакви шансове да ни разпознаете. Дори не можете да контактувате с нас директно – ние трябва да контактуваме с вас, така както аз сторих с E.Ф. А и тези контакти не са някакво правило, а много редки изключения.


Въпрос: Можете ли да опишете вашата подземна страна?
 
Отговор: Мога да опитам, но със сигурност няма да ви кажа къде се намира тя. Родината ми се намира в едно от нашите по-малки подземни селища на изток от тук. Ще ви дам някакви цифри, за да се ориентирате по-добре. Само минутка...Трябва да опитам да конвертирам тези цифри поне приблизително към вашите мерни единици. Това е кухина с формата на купол на разстояние около 4300 метра под повърхността на Земята. Кухината е заселена като колония преди около 3000 години; голяма част от куполната структура е изкуствено интегрирана в скалата и формата е ремоделирана в един елегантно разпределен и много плосък купол с овален повърхностен план.

Диаметърът на този купол е около два и половина километра според вашите мерни единици. Височината му е около 220 метра. Под тази най-висока точка във всяка колония има специална постройка със сивобял цвят - нещо като поддържаща колона, която държи мрежовата структура на купола. Тази постройка е най-високата, най-голямата и най-старата в целия купол, защото тя винаги е първата (междувременно, разбира се, е имало времена, през които е била преустроявана). Тази постройка има специално име и специално религиозно значение. Имаме само една такава колона; по-големите колонии имат и повече колони според конструкцията на тавана.

Една от главните колонии във вътрешна Азия има например 9 такива колони, но е и над 25 км като размер. Централната постройка е и център на религията, но също и център за климатичен контрол, център за режима и регулирането на осветителната система. В нашата локация имаме всичко на всичко 5 големи изкуствени светлинни източника, които генерират вашите UV светлина и топлина чрез гравитационни сили. Въздушните шахти и светлинните системи от повърхността минавата през тези колони и естествено са много здраво контролирани.

Между другото, имаме 3 въздушни шахти и 2 асансьорни системи там, и даже тунелна връзка с другата главна колония, която се намира приблизително 500 км на югоизток. Една от асансьорните шахти води към пещера близо до повърхността, а другата води към един от нашите летателни докове - спомняте си цилиндричните кораби - който е естествено прикрит и близко до повърхността зад едно скалисто планинско възвишение. В нормални условия там има три кораба – това е малка база.

Другите постройки на колонията в по-голямата си част са концентрично разположени в овални кръгове около главната поддържаща колона, и са без изключения много по-плоски, обикновено между 3 и 20 метра на височина. Формата на постройките също е куполна. Цветът зависи от разположението в кръга и разстоянието от главната колона. На север от колоната има една допълнителна, много голяма и много ниска кръгла постройка. Тя нарушава концентричната система на колонията с необичайния си диаметър от 250 метра.

Това е изкуствената слънчева зона, в която са разположени специално осветени коридори и стаи. В тези помещения има много мощна UV светлина и те се използват за затопляне на нашата кръв. Има даже медицинско отделение и зала за конференции. Извън външния кръг на колонията има зони, обитавани от животни - знаете, ние ТРЯБВА да консумираме плът като хранително вещество - и градини, в които се отглеждат растения и гъби; има също топла и студена течаща вода от подземни източници.

Енергийната станция се намира към ръба на колонията. Станцията се се захранва от термоядрен синтез и снабдява цялата колония и „слънцата“ с енергия. Моята група от „семейства“ живее на четвъртия кръг постройки от централната колона. Толкова засега за това кратко време. За да ви опиша всички постройки и предназначенията им би значело да отида твъде далече. Трудно е да ви описвам такива неща, защото това е съвсем различна култура от тази, която сте свикнали да възприемате в живота си на повърхността. Наистина трябва да видите с очите си, за да повярвате.


Въпрос: Аз ще мога ли да видя това някога?

Отговор: Кой знае, може би. Времето носи нови възможности.

 
Въпрос: Колко същества от вашия вид живеят в тази колония?

Отговор: Около 900.

 
Въпрос: Това е краят на интервюто. Имате ли някакво финално послание за читателите му?

Отговор: Да. Много съм изненадана от изобилието от коментари; разбира се, също така съм разочарована от религиозните ми изобразявания като враг, които са дълбоко заседнали  в умовете ви. Би трябвало да се научите да се разграничавате от остарелите вярвания и да не се задържате под контрола на някой или нещо, което е изчезнало преди 5000 години. Вие сте, преди всичко, свободни духове. Това са финалните ми думи.


(край)
Автор: Джими Бергман, Швеция
© Всички права запазени
Публикувано 26 декември, 2004
Превод: Ина Караджова
Източник: luisprada.com
Активен
Ariam
Ariam(Маха Оръга)
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1230


« Отговор #8 -: Април 02, 2012, 19:33:10 »

Източниците:
http://slou.alle.bg/рептили/интервю-с-рептил/
http://selenabg.com/index.php/2008-07-29-08-06-43/40-2008-07-27-20-28-03/1847-2012-02-09-19-06-22.html
http://selenabg.com/index.php/2008-07-29-08-06-43/40-2008-07-27-20-28-03/1851-2012-03-04-19-50-21.html
http://selenabg.com/index.php/2008-07-29-08-06-43/40-2008-07-27-20-28-03/1852-2012-03-04-20-21-22.html

Съответно 1ва;2ра;3та;4та част.
Активен
Ariam
Ariam(Маха Оръга)
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1230


« Отговор #9 -: Април 02, 2012, 19:52:45 »

Бих искала само да дам едно линкче, клип е..За да преценим това интервю според нашето "първобитно" мислене дали е истина или не.Знам, че малко откланям темата с клипчето, но мисля, че добре се връзва!!
Забелязахме, колко пъти сме наречени "неразвити" , та даже и неспособни да се развием?!Мислите ли, че наистина не можем или просто един друг "извънземен" вид е решил, че може да ни контролира.Пряко си личи, че доста ни подценяват.Освен това ми се искаше да копна коментарите под интервюто, но предполагам, че вие ще си ги видите.Там един човек задава въпроса, защо интервюиращият не задава правилните въпроси.Имам предвид точно един въпрос, защо след като могат да ни смачкат като мухи със супер - интелекта си, Рептилийте не се показват дори сред нас, крият се и живеят под земята, след като толкова много обичат слънцето.Мисля, че това е доста добър въпрос, а дали е така?!Дали не ни контролират?!?Дали не ни настоиват едни срещу други, представяйки се за хора, като нас, след което представят себе си в реалния си вид, но добри, мили, неутрални...?!!Интересно!!

http://vbox7.com/play:2cadf642
Активен
sarabia
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 169


 • Град: Варна
 • « Отговор #10 -: Април 04, 2012, 12:50:53 »

  Прочетох темата диагонално Усмивчица. А и да я прочета цялата, не бих могла да твърдя нещо със сигурност. :)Това, което знам за извънземните е че добронамерените никога не биха се намесили в живота на хората на Земята, без значение дали е за добро или не, а пък злонамерените си живеят около нас и не се съобразяват особенно със  Законите на Вселената. За рисуването съм го чувала и преди. Обичали да бъдат рисувани. Явно са суетни. Иначе интервюто е интересно. И доколкото ми е известно емоция има само при хората на Земята и извънземните докато ни наблюдават не можели да си дадат обяснение за промяната на поведението ни. Усмивчица
  « Последна редакция: Април 04, 2012, 12:57:15 от sarabia » Активен

  Не се опитвай да ме опознаеш,аз нямам име,нито форма.
  Мислиш ли,че много знаеш сам поставил си си норма.
  В мен ти виждаш своя лик,тъй както си въобразяваш.
  Дори да сменям моя ник,пак сам със себе си оставаш.
  The One
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1537


  Винаги на точното място в точното време

  WWW
  « Отговор #11 -: Април 05, 2012, 02:01:39 »

  На мен ми прави едно нещо най-силно впечатление след като изчетох цялото интервию....
  Защо след като се говори за цялото това знание,интелект,сила и могъщество не се споменава нищо за любовта?
  Споменават се само различни интереси и силата те да бъдат отстоявани ментално или технологично.
  Активен

  Не мога да променя това което виждам,но мога да променя точката през която гледам.
  Това е достатъчно да промени онова което изживявам,а това променя цялата гледка.

  Всичко перфектно е точно такова,
  течащ в безкрая свещен резултат!
  Бъди сега причината нова,
  за твоя бленуван в мечтите ти свят.
  Ariam
  Ariam(Маха Оръга)
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1230


  « Отговор #12 -: Април 05, 2012, 03:14:40 »

  Мисля, че Сарабия ти е отговорила..Има емоция само при хората.Не мога да твърдя подобно нещо.По-скоро бих казала:
  - Има емоция при хората, а при рептилите не!
  Визирайки и любовта също Усмивчица
  Активен
  psyworld
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 21


 • Град: Плевен
 • « Отговор #13 -: Април 05, 2012, 08:45:45 »

  Като чета какви простотии дискутирате и се питам на по колко сте години ?
  Активен
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #14 -: Април 05, 2012, 12:46:07 »

  Недорасъл е този ,който не знае ,че във всяка простотия ,може да намери мъдрост и  всяка обявила се мъдрост да е голяма простотия или просто простота.
  Global Moderator - Коментар Пси внимавай с категоризациите си !!!!
  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  Страници:  [1] 2   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Интервю с Бог
  Видео клипове
  delfin 4 1426 Последна<br />публикация Януари 03, 2010, 08:48:29
  от delfin
  Интервю с К.Г.Юнг за “Astrologie Moderne”…
  Астрология и нумерология
  dayana 1 1582 Последна<br />публикация Юни 30, 2011, 20:31:07
  от dayana
  Инелия Бенц-Интервю с Бил Райън от Проект Авалон
  Видео клипове
  The One 12 2702 Последна<br />публикация Март 10, 2012, 14:26:41
  от ИВЕВЕ

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright