Духовно развитие

          

Страници:  [1] 2 3   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Дневникът на Ео  (Прочетена 6068 пъти)
Eona Lightholder
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2519


NEVERENDING STORY

« -: Март 26, 2012, 23:19:34 »

13та нишка ДНК или формулата 12 в 1
Ние сме свързани с цялото , с Първоизточника и всеки има индивидуална връзка с него , лична жичка или канал или другояче казано ,пъпна връв свързана с родителя.
Тази светлинна връзка във въплащението в тази плътност е с различна пропускливост ,свързана с нивото на  осъзнаване, вярата ,опитността. Възтановяването на максималната връзка е задачката на човечеството в този момент , тук и сега сме да преживяваме преоткриването на връзката и превръщането на човешката раса в оптимално функциониращо Божие създание. Процесът на учене на въстановяването е узряването на расата дете в пълноценна възрастна  раса.

Тази връзка се проявява като 13тият елемент в човешкото ДНК. Но не точно 13ят, а захранващият основен кабел на 12нишков фундамент. За това говоря за системата 12+1, Иисус и 12те апостоли .
Мнозина канали говорят за активация на 12те нишки днк за по нататъшно духовно развитие и еволюция. Това отново ме води на мисълта за дезинформиращите ядра в ченълингите, чрез посредник. Според мен процесът е възтановяване на главната връзка, която да захрани едно по едно 12те фундамента. Вярата в Бог-Първоизточник и Христовият път през 12те апостола към всички.
Да семенцето  не прави корени и листа за да поглъща енергия , то ги е направило именно защото е погълнало енергия , а това че расте, прави възможно да поглъща и трансформира още повече енергия.

Когато приемеме Бог в нашият живот и съзнаеме общението чрез Духа , ние започваме да възтановявавеме връзката, каналчето се разширява , все повечко енергийни пакетчета пристигат ,захранващи 12те ни жички. Не всички от тези пакечта минават през разума, тоест се трансформират в линейна информация. Този процес не е лесен , но се усвоява с времето.Проявленията са видения, предчуствия, интуиция ,знаци , сънища ,които  с опита придобиват все по-голяма цялостност.

От доста време насам и аз формирам информацията, след като получа стабилен обем знаци , картинки или т.нар информационни квантови пакети през личната ми връзка и след това проверявам за налична линейна информация. Тоест начина първо да събирам налчна линейна информация и после да се допитвам горе за истинност ми е по трудоемка и с доста рискове за обремененост и изкривяване на информацията.

При мен от дълго време знаково пристигаха и  части от тази информация за 13тият елемент или формулата 12+1  и дълго се подреждаше в линейна такава , тя все още се подрежда , но Сю май ми даде шут отзад да седна да попиша.
Интересно ми е че намирам идентични или твърде близки сведения по-този въпрос от хора ,които работят като мен , квантово канализиране без посредник и трансформиране в линейна информация.

« Последна редакция: Март 26, 2012, 23:31:48 от Eona Lightholder » Активен

"weird " is indication for creative force ♥
Eona Lightholder
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2519


NEVERENDING STORY

« Отговор #1 -: Март 26, 2012, 23:20:43 »

Едната от тях е Нина Ничева ,пак искам да кажа това което пиша горе съм го достигнала преди да прочета каквото и да е по този въпрос ,сега просто публикувам намереното след това. Даже доста се изненадах за съвпадението и се свързах с Нина Ничева ,която е много свестна женица и ми отговори и си говорихме по този въпрос .

Ето откъс от една от нейните книгиАктивиране на космическата матрица
 

 ( от Книгата на живота, Нина Ничева)


Човечеството изпитва суеверен страх от числото 13, защото според поверията то носи нещастие. Това е отглас от архетипни спомени за мощната вибрация на 13 и за символиката, кодирана в него.
В Библията има 12 апостоли и един Учител, човекът има 12 фини тела и едно плътно, нишките на неговата оригинална ДНК са 12+1, която е връзката му с Първоизточника. Тази 13-та нишка отговаря за попълването на космическото досие на всяка душа. Тя е активна и при сегашния човек, но реално работи едва с 10% от своята мощност и възможности. При хората с разширено съзнание и тези, които работят непрекъснато за духовното си развитие, тази нишка използва 15-20% от своя енергиен потенциал. В Библията има кодирани послания за пътя на човека и еволюцията на душата на Земята. Сред тях са 12-те матрици на ученичеството и мисията на Учителя, през които трябва да премине всяка душа. Символиката на 12-те апостоли носи и по-дълбоки и вечни послания за духа в тяло. Освен връзката със Земята, тези 12 матрици символизират и развитието на 12-те фини тела, 12-те нишки на ДНК, след което духът е готов да бъде Учител и да премине през 13-та матрица. Тя е ключът към „ Царството небесно” и пълноценно общуване с небесния ни Отец. Само когато енергиите и вибрациите на 12-те матрици работят в синхрон и резонанс, се активира 13-та. Тогава душата се проявява на друго ниво и може да разгърне пълноценно своя духовен, космически потенциал.
До 2012 година трябва да се активира 12-та матрица в духовната структура на две трети от земното население, а от края на 2012 година – 13-та многопластова енергийна структура минимум при 144000 души на всички континенти. Катаклизмите могат да бъдат смекчени и преходът да бъде по-поносим за хората и планетата, ако това се постигне при 1 440 000 души. Всеки от нас, независимо колко матрици от неговата духовна структура са активирани и с каква мощност работят, може да присъедини своята мисъл, като използва някоя предпочитана от него молитва, която има универсален характер – например „Отче наш”, Господнята молитва или Добрата молитва на Учителя Беинса Дуно. Може да се използва и вибрацията на тази осъвременена формула за хармонизация на фините структури на всички нива:
« Последна редакция: Март 26, 2012, 23:30:45 от Eona Lightholder » Активен

"weird " is indication for creative force ♥
Eona Lightholder
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2519


NEVERENDING STORY

« Отговор #2 -: Март 26, 2012, 23:21:43 »

Ето какво казва и сладката бабка Шърли Катанзаро ,която Шайнинг стар преведе.


13 ДНК нишка като портал към по-висока еволюция

 Към настоящия момент повечето индивиди работят с 12-нишки на ДНК и все още нямат разрешение за 13-тата нишка да се развива в живота им. 12-те нишки на ДНК са носители на генетична информация в почти всички организми. Когато индивидът започва живота си, определените отличителни черти като коса, цвят на очите, стрктура на тялото, културни черти, започват своето влияние. Заедно с тях са мисловните форми, развити в семейството, религиозни и социални верски системи - модели, които започват да влияят и формират цялостното битие. Много от тези модели и вярвания ако са здравословни, ни помагат да си създадем формално съществуване. В повечето случаи те не се оказват верни и впоследствие започват нашите модели на нездравословни отношения. Вместо щастие човек става жертва на миналото и всичките му декорации.
 12-нишковата система на ДНК позволява човек да се фокусира силно върху определени аспекти на еволюцията, които той на духовно ниво търси да разбере. 12-нишковата система позволява физически да се учат такива уроци. Досега повечето от тези уроци, които сме имали да учим, са били в нефизическо състояние. Това е защото уроците в определени области са толкова фини и изчистени, че трябва да бъдат отделени от физическото измерение, за да ги учим по-ясно и по-чисто - като такива, в които целта и намерението на хората е против тяхното желание.
 13-тата нишка, покрита от 12-нишковата система, позволява свободната воля на индивида. 12-те са основата и инструментите, 13-тата е "това". Това е любовта, като Христово съзнание, възкресена във всеки индивид с възможност да увеличава своята степен на вибрация и да призовава излекуване на света. За разлика от 12-нишковата система, всяка 13-та нишка е изцяло уникална, тя носи със себе си 4 специални "кодове" на ДНК, които виждаме в децата, родени днес. Те са свободни от болести. 13-тата нишка свързва човека от земното ниво с Божественото съзнание, с енергията на Христос, като източник на любов, който помага да се повдигне воала на разделението.
  
 Когато работим с 13-тата нишка, истинската цел, която търси индивида, е да интегрира 12-те области на майсторство, което е избрал в духа си, или същността си. Когато са цялостни и в хармония, човека успява да направи скок в личното си развитие, физически е обединил областите на знанието, и повече няма да има разделение на битието, съществуването, от знанието. Сега те са едно. Когато това се случи, идва нова област на майсторство.
  

 13-тата нишка е също фокус за комуникация. Във всички случаи 13-тата нишка е нишка на любов и е създадена да обедини духа и плътта. Всички ние дойдохме от същия Дух. Оригинала на нашето същество е включен във всяка една 13-та нишка, следователно дори ако 2-ма човека са в изцяло различни области от знанието за света, всеки от тях ще бъде също и съзнателен за своята уникалност и връзка с другия, тъй като и двамата имат един създател. Тогава те могат да събират и обменят информация, защото се свързват с по-високото си вибрационно ниво. Тази 13-та нишка на цялостна любов е втъкана през 12-те нишки на ДНК, така отпечатвайки........the bluespirit, вроденото ти същество, израстнало от източника, началото, първия ден на твореннието. Така възкръсва Христос, помазания Дух, проявен в битие, жив отново във всичко и всички.
[/i]
« Последна редакция: Март 26, 2012, 23:30:18 от Eona Lightholder » Активен

"weird " is indication for creative force ♥
Eona Lightholder
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2519


NEVERENDING STORY

« Отговор #3 -: Март 26, 2012, 23:24:14 »

От познатите канали чрез посредник по-въпроса говори Криончо , ама нещо много замоткано го казва и пак процесът е от 12 към 13 а не от  единността към  12.


За начало ще съобщя за съществуването на ... ТРИНАДЕСЕТИ слой на ДНК! Това вас вече особено не ви удивява? Разбира се скъпи мои, много от вас разбраха, че в този информационен цикъл ние излизаме отвъд  ГРАНИЦАТА НА 2012 година, устремявайки се в бъдещия период. И въобще зад границата на 12-цата! Напомням, че числото „13” за нас се състои преди всичко от „12” и „1”. Но все пак той е тринайсети слой, нали така? Този слой, който не допира към вече известният 12-ти... Особен слой....
И така, високоразвити форми на живот обитават Слънцето – част от единна космическа същност. Слънцето това е стихията на космическия Живототворящ Огън, който дава живот на планетите и на всички, които живеят на тях. Разказвам ви всичко това, за да ви съобщя: 13-ия слой на ДНК това е вашето Вътрешно Слънце, което дава живот на останалите 12 слоя. И както разбирате, именно 13-ия слой на многомерните генетически структури е ИЗТОЧНИК НА ПРОГРАМАТА НА ЖИВОТА И ЕДНОВРЕМЕННО НЕЙНИЯ ВЕЧЕН ДВИГАТЕЛ.
Той е вашето индивидуално Централно Слънце, непосредствено откриващо портал в Колективното Централно Слънце. А то се явява... квантова „материална субстанция” на 13-тото измерение. Или иначе казано дава възможност раждането на „тела”, които позволяват на същностите да остават индивидуални, намирайки се в уникалния колективен „организъм” на 13-тото измерение.

„Стоп! Стоп, Крион! Ние не сме излезли още от материята на четвъртото измерение, а ти ни говориш за МАТЕРИЯТА на 13-тото измерение! Това е трудно да се осъзнае!” Естествено това не е тази материя, с която вие сте свикнали да си имате работа. Съвсем не е тази! Но тя изпълнява функции по индивидуализацията и индентификацята на същностите, преминали през плътните слоеве на материята и върнали се У Дома. Или по просто казано! Вие - Ангели от Великото Централно Слънце.

13-тия слой на ДНК ще ви позволи не само да се върнете У Дома – там, откъдето сте дошли. Но и комфортно да съществувате там.... УФ! Ето! Засега това е всичко за това... Трудно е да ви обяснявам това, което специално сте забравили (УСМИВКА НА КРИОН)...


Още от един известен канал  , завъртяно и усукано  , и пак казва че съзнанието  активира 12те слоя  след достатъчно опитност ,  и чак тогава идва единството 13 ..... аз бих го казала че съзнанието си със съвемстната работа със духа активизира 12те слоя ,което позволява пълноценното  изграждане на връзката 13 , т.е работи се по едно взаимоотношение , което  не идва след като предварително си го разработил без да го започнеш..... липсата на тези добавки понякога ме карат да си мисля за едно умишлено отдалечаване на Първоизточника от нас.  


Архангел Метатрон. Алхимия&необходимата схема 13-20-33
Чрез Джеймз Тиберон – 7 март 2010


Схемата 13-20-33

    13-20-33 е енергиен емулсионен интерфейс, комбиниращ общуването между антиматерия/материя/ефирна материя чрез кристално-електрическо съединение, което създава енергийния звук ОМ. По същество, схемата 13-20-33 е не само оптимален честотен поток, необходим за пълната и всеобща аурична функция и възвисяване, но е и единствената честота, която е способна на всичко това. Това е ключ и комплекс, който изпълнява функциите на „програмен модул” за постигането на максимална мощност. В действителност, само тогава е способен да премества огромни енергии. Това разширява и комбинира разнообразни хетерогенни и хомогенни енергийни форми в съвместна и обединена матрица, която е способна да влива в нулевата точка кристалното поле Мер-Ки-Ва.
    Тази схема осъществява и управлява обезателното свързване между 33-те компонента на обединеното поле. Това фактически е свързваща система, която регулира съответния мрежов резонанс и разпределението на решетката, както отвътре, така и отвън. Това става по следния начин: 13 представлява дванадесетте аурични слоя в ефирната материя, хармонизирани и синхронизирани в единство. По този начин 12 става Единство формиращо честотата 12+1=13. Това става възможно едва след достатъчно пребиваване в дуалността и позволява на съзнанието да активира всичките дванадесет слоя и да съедини и активира дванадесетте първични чакри, които съответстват на ауричните слоеве и на спиралите в ДНК.
    20 представлява активация на ауричните интерфейсни слоеве в многомерността в пределите на антиматерията. Тези слоеве не са били лесно достъпни, докато не е направена регулировка на магнитната решетка.

    Синхронизацията Фибиочи (Fibiocci) 13+20 прави възможна схемата 33. Това обезпечава пълното разширяване на човечеството в Кристалните, не полярни нива на съзнание. Това е в действителност средство, което ви дава пълен кръг, пълен цикъл за завръщане в Дома.
Активен

"weird " is indication for creative force ♥
Eona Lightholder
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2519


NEVERENDING STORY

« Отговор #4 -: Март 26, 2012, 23:28:40 »

Та имаме двоен куест , съзряване на раса и съзряване на планета ,което се случва именно поради това че е отгледала зряла раса. Тоест  12 в 1 трябва да бъде приложено и върху планетата , което ме връща на темата на Сю и додекаедъра на Платон и 12те енергийни земни центрове  , фундаментите на земната връзка с първоизточника.

http://indigota.com/index.php?topic=5617.msg64844#msg64844

В нейната тема публикувах  за центровете  които са писали в книгата „ Били ли са те на земята”, но мисля че има несъответствие ,което идва от неправилното центриране на полюсите, но не мога още да  го построя как точно  би трябвало да е. Дали са  равномерно разпределени или има и други зависимости и тнт. Колко са физически и колко не са , каквое нашето участие  по скоро май с какво не бива да пречим  Хахахахахха.

Та връщам се на въпросът за промените в ДНК и процесът. Пак отбелязвам моето лично мнение ,че процесът е от едно към 12 , а не обратното . Да активирате сами каквото ви хрумне или да се оставяте някой да ви активира  е доста опасно , вашето  висше аз и връзката ви с Бога знаят кое е най-добре  и как тялото ви може да понася промените , за какво сме готови и не. Всякакви други експерименти могат да водят до  генетично увреждане да не кажем и манипулиране .

Това е едно есе от 12 странички свързано с разни опасности от ДНК манипулация  при разни уъркшопове за активация на днк , звучи малко конспиративно ,но  като цяло  е една доста обективна гледна точка.

http://api.ning.com/files/MsJ7T**tK5z5D6boe**bZSOURI7XmiiDapDE7n0ie4kqboWCKZqvDsCzb8SI7xJQNHisif9cv2A9OnnpHVfWcVXPSp8P2sZW/DNA.pdf

Ето и заключението на автора в есето.

Живееме във време на масови промени. Никой никога не е бил, където сме в момента. Постигането на дългогодишната ни чакана цел - реинтеграция на душата може да бъде постигната от всеки индивид. Няма лесни промени  и никой не може да ги направи вместо теб.
Но ние не сме сами, всичко което трябва да направим  е напълно да се свържем с висшето ни Аз и да слушаме какво има да ни каже.
Душата не е строг надзирател  -тя  иска  от вас  да започнете реинтеграция с нея  - за това ние сме във физическа форма сега. Всеки, който е във физическо тяло може да се постигне тази ре-интеграция, никой не е изключение.
Това не е труден процес, той просто изисква малко приложение и гаранция, че тялото ви съдържа правилните вещества ,които да помагат за процесите и всичко ще се случи за времето за което е нужно да се случи.Доверете се на  вътрешните гласове на вашата душа, вашият Висш Аз. (превода е мой )
А моето заключение е , че Бог –Първоизточник не е във ваканция, не е зад 12 дименции в 13тата , няма нужда като Слави Трифонов да му търсите мобифона, не е в бюрократична йерархия ,където за да стигнете до него трябва да минете през стотина ангела и минимум 2-3 архангела, той е  във нас , до нас,пред нас ,зад нас  и ние сме пряко свързани с него. Помислете преди да се хвърляте в семинари където  да ви включат 12 нишки от днк-то , а ако платите до 3 минути бонус 13та. Уникалната едиствена принадлежаща ви нишка с обикновена молитва /общение с Духа ,  ще ви включи настрои и нишките  и всички компоненти  за правилното време и за вас специално композирано уникално и хармонично. И това става сега, не след  курсове , не след взимането на нива , не след съмнителни активаци по нечии програми, независимо в колко светли думи са облечени и какви достолепни създания уж ги предават.« Последна редакция: Март 27, 2012, 00:28:18 от Eona Lightholder » Активен

"weird " is indication for creative force ♥
Sue
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 292


 • Град: Ниските земи
 • Нютонист

  « Отговор #5 -: Март 27, 2012, 14:26:39 »

  В нейната тема публикувах  за центровете  които са писали в книгата „ Били ли са те на земята”, но мисля че има несъответствие ,което идва от неправилното центриране на полюсите, но не мога още да  го построя как точно  би трябвало да е. Дали са  равномерно разпределени или има и други зависимости и тнт. Колко са физически и колко не са , каквое нашето участие  по скоро май с какво не бива да пречим  Хахахахахха.

  http://jelila.wordpress.com/2010/03/22/metatron%E2%80%99s-cube-%E2%80%93-remarkable-repository-of-sacred-geometry-article-by-jelila/

  На линка, който давам, има наложено Цветето на живота върху земната карта. Само, че е за Северна Америка. Още един опит, даден от Дейвид Уилкок.

  http://www.youtube.com/watch?v=9zAMdYC80sE

  Мисля, че наистина мрежата ще зависи от начина, по който започнеш да я налагаш върху Земята.
  « Последна редакция: Март 27, 2012, 14:34:26 от Sue » Активен
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #6 -: Март 27, 2012, 16:05:25 »

  Аз си играх една вечер да ги въртя и налагам обаче вариантите са много. Ако примерно вземем център Гиза ,пак трябва да има още опорни точки . Ще си назрее инфото и по този въпрос ,но ако приемем Гиза за такава точка ,забрави България да е в основните 12 ,твърде близо е , не че е задължително да е , ама имам и такава презумция.
  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  meander
  Каквото дадеш това ти се връща.
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 376


  « Отговор #7 -: Май 18, 2012, 21:47:28 »

  Здравей Ео.
  Нямам думи,Жени.
  Цитат
  13та нишка ДНК или формулата 12 в 1

  Източник: http://indigota.com/index.php?action=post;topic=5714.0;num_replies=6#ixzz1vFSUxPKa
  Тея неща са свързани с душата.Ние сме единственния народ със земна душа(поради заслуги), а не божи дар.
  Та, нещата не са както някой ни дават акъл с книгите си.
  Живи и здрави.
  Активен

  Мечтите ни помагат да намерим посоката,а желанията ни помагат да загубим пътя.
  Когато човек говори истината - не се налага да лъже!
  Мухата влиза само в отворена уста!!!
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #8 -: Октомври 20, 2012, 00:34:33 »

  Хей незабелязано съм минала трихилядника , печеля приз-  Флудер на годината  Чей да почерпим  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  izparitelq
  Гост
  « Отговор #9 -: Октомври 20, 2012, 00:38:46 »

  ето и официалната класация,да не каже някой нещо  Топ 10 по брой публикации    
  Eona Lightholder  3010
  Аэ съм       2719
  The One       1952
  Ich               1684
  Администратор    1215
  AriaM       1186
  Странник       940
  Administrator    903
  marushka       889
  shining_star    872


  Активен
  sharga
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 148

  « Отговор #10 -: Октомври 20, 2012, 14:29:43 »

  Аз си играх една вечер да ги въртя и налагам обаче вариантите са много. Ако примерно вземем център Гиза ,пак трябва да има още опорни точки . Ще си назрее инфото и по този въпрос ,но ако приемем Гиза за такава точка ,забрави България да е в основните 12 ,твърде близо е , не че е задължително да е , ама имам и такава презумция.
  Тази сутрин правих нещо подобно но на човек. Свързах в него някъде към 12-тина кръгчета източници (с различна големина в зависимост от мястото) носители на елемента който искам да разпострани и с линии между тях. Като на няколко пъти добавях нови и нови кръгчета и ги свързвах с другите, защото не се бях сетил още в началото за тях. Така човек може да забрави нещо или да пропусне нещо. И сега като прочетох тоя пост се сетих че си има програмки които си го правят това. Могат както да определят местата на източниците, така и да изчислят разположените от нас източници дали покриват цялото енергийно пространство на човека/земята/или там каквото е. Казах 'покажи непокритите енергийни полета' и то ги показа и те наистина бяха в друг елемент. Така че да ми правите неща на око пак става и може би пак е добре но не е професионално все пак си има методи техники и пособия вече разработени само е нужно да се сетим да ги позлваме. А ако човек е достатъчно чист може да открие и бъгове или да види дали използваната от него програма наистина прави това което той иска и както иска Усмивчица
  Активен
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #11 -: Октомври 20, 2012, 21:12:45 »

  Да кажем ,че се проявлява дарба у някои , намиране на енергийни канали  в решетката на земята . Ама аз не съм се пробвала. Пък в задачката търся 12 за цялата планета, прекалено енергия изисква, май догодина ще е по лесно , няма да изисква толкова усилие....
  Мисля трябва да се изтегли проекция и да се сканира пфффф има време.
  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #12 -: Март 31, 2013, 00:28:00 »

  В доста теми тука имам размишления относно Откровението на Йоан и със сигурност не съм открила топлата вода с позицията да приема ,че това видение не се отнася за исторически случки , а за пътя на всеки поел към духовното преображение.
  Новият Йерусалим е краят на Откровението , град изграден на 12 основи (вж предишните постове)
  Ето едно филмче за новият Йерусалим сега който иска да го изгледа , но да си мисли за себе си олицетворен с този град- 12 чакри - 12 енергии -12 камъка -12 порти, злато като стъкло ,дърветата на живота , извора по средата , престола на Бог Творец и Иисус вътре......

  <a href="http://www.youtube.com/watch?v=gjKYCzjOeLY" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=gjKYCzjOeLY</a>
  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #13 -: Март 31, 2013, 00:55:49 »

  Ах ах намерих кой го бистри така Откровението ама не съвсем , аз нали не чета ДЪнов , просто най боли, когато ти дават една голяма хубава торта и най накрая чак стигаш до гнили черешки , та за туй печи си тортата сам.  Та за строежа на основите , онези 12 те, преди да стигнеш до тях до кристални структури май се минава всичката гадост с глад,война , битки със Сатаната , страшен съд и тнт .

  Естествено това е започнало не в този живот .
   

  И тука идват онези въпросчета - до къде съм стигнал , индиго ли съм , кристал ли съм , отвори ли ми си 3тото око и тнт.

  Някак си така ни води линейната Усмивчица логика
  А нещата не са подредени линейно , нищо че Йоан ги "превежда" така в Откровението

  Значи не първо страшен съд и тнт и тогава идва опакован новичък Йерусалим,
  а всяко едно достижение по пътя гради градът едновременно . Случва се на няколко нива едновременно в момента тук и сега. Във всеки тече апокалипсис и се гради свещен град едновременно.

  апокалипсис - повдигане на завесата
  йерусалим - свещен град, град на мира, сърце на Бога


  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #14 -: Март 31, 2013, 13:50:26 »

  Рецептата как  се става христянин = възнесение в нови нива= духовно развитие = еволюция  Първата основа - яспис или рубин от нагръдника на първосвещенника

  1. На ангела на ефеската църква напиши: тъй казва Оня, Който държи седемте звезди в десницата Си, Който ходи посред седемте златни светилника:
  2. зная делата ти, труда ти и търпението ти, и че не можеш да търпиш лошите; зная, че си изпитал ония, които наричат себе си апостоли, а не са, и си ги намерил лъжци;
  3. че си претърпял и имаш търпение, че за името Ми си се трудил и не си се уморил.
  4. Но имам нещо против тебе, задето остави първата си любов.
  5. Помни, прочее, откъде си паднал, и се покай, и върши предишните дела; ако ли не, скоро ще ти дойда и ще отместя светилника ти от мястото му, ако се не покаеш.
  6. Но ти имаш това добро, че мразиш делата на николаитите, които и Аз мразя.
  7. Който има ухо, нека чуе, що Духът говори на църквите: на оногова, който побеждава, ще дам да яде от дървото на живота, що е посред Божия рай.


  Рубинов Лъч
   
  Архангел Уриил

  Въздейства на корен/основа (Muladhara) чакрата. Вижда се от човешкото око като тъмно- червен, преминаващ към тъмно-виолетов цвят със златни искри.

   

  Името Уриил - означава "Божествената светлина" или "Огънят Божий". Той е свързан с електричество, мълнии, гръмотевици, внезапни действия и често е изобразяван със свитък (в който се съдържа информация за вашия жизнен път) или с тояга.

  Рубиновият Лъч трябва да се използва всеки път, когато човек се чувства изгубен, изоставен, отхвърлен, отчаян, изпитва страх или планира самоубийство.

  Физически план

  Регулира отделянето на адреналина в кръвта. Изчиства организма от токсини, премахва инерцията. Сгрява. Повишава физическата енергия.

  Да не се използва – при високо кръвно налягане, оток, възпаление, възбуда и хиперактивно състояние, повишена температура, тумори.

  Емоционален план  

  Активира, съживява, събужда желание, влюбеност. Премахва енергийното блокиране. Вдъхва смелост, издръжливост и твърдост. Прогонва страха.

  Духовен план

  Учи на овладяване на материалния свят, помага за настройване в Божествения план. Привнася духовност в живота.

  Архангел Уриил за Рубиновия Лъч

  Приветствам всички читатели и им изпращам своята любов! Моля, внимателно да се запознаете с Рубиновия Лъч и моите препоръки. Използвайте Божия Огън с ум и повишено внимание, активирайте лъча в ситуации, в които е важна смелост и сила на Духа, преди изпити, по време на подписване на важни документи, за премахване на страхове в деца, с родителско разрешение, и възрастни хора (но не повече от 5 мин. за деца). За да деактивирате енергоблокове. По време на силно изстиване, за затопляне.

  Винаги ще бъда до вас в момента на Активиране на Рубиновия Лъч дори ако мислите, че правите нещо не както трябва, аз ще ви помогна.

                                                                                               ***

  Земна чакра – намира се някъде около 30 см под стъпалата, с черно-бял  цвят, съдържа семената на личностния потенциал и основата на духовния потенциал. Покровителства се от Архангел Сандалфон, Рокфиел и Джерсиа.

  Коренна чакра – в основата на гръбнака. В пето измерение блести в платинено сиво и е свързана с мъдростта на делфините. Управлява се от Архангел Гавраил.

  Сакрална чакра – в долната част на корема. Когато се отвори в пето измерение блести в бледо розово и променя характера на взаимоотноше- нията ни тъй като преставаме да бъдем „нуждаещи се” и се превръщаме в даващи любов и нежност. Управлява се също от Архангел Гавраил.


                                                                                              ***
  Първи Лъч

  Aз сътворявам и унищожавам формата
  Формата изчезва, Душата остава


  Първи Лъч: Това е Лъчът на Божествената воля - той проправя пътя и разрушава старата форма, за да може новата да се развие. Това е една от характеристиките на Бащата/Отеца/Махатма аспекта на Божественото Същество. Първият Лъч е много мощна, всепроникваща енергия и може да бъде открит във всички сфери на лидерство - политиката, управлението - и в силата на война. Той надарява човек с решителност, вътрешен подтик, способност да бъде лидер. Но, често хората, при които доминира Първия Лъч, са способни да започнат даден проект, но не и да го завършат, отегчават се лесно и искат да преминат към нови дела и идеи. Учителят, който ръководи и разпространява този Лъч в Божествената Йерархия, е Ману. Един от тези, които работят заедно с него е и Учителят Ел Мория.

  Първият Лъч беше използван позитивно от Уинстън Чърчил, генерал Патън, генерал Макартър и други през Втората Световна война. Той също така е една от чертите на пионера, типичен представител на който е Христофор Колумб.

  Друго нещо, което трябва да се запомни за Първия Пламък е, че обикновено е много фокусиран в даден човек или период от време. Земята получава повече от него сега. Ние сме точка на фокусиране в цялата земна история. По време на кризисен период, когато светът претърпява огромни промени, хората интегрират в себе си този Лъч или той залива всички с енергията си - или и двете. Планетарната Йерархия може да го насочва, или той може да дойде чрез Шамбала или Санат Кумара (планетарния ни логос).

  Но трябва да се разбере, че тези нива над нас само го разпространяват и спускат към нас - той не идва през Планетарната Йерархия - всички Дванадесет Пламъка са насочвани от Източника. Нито едно Ниво не взима решения само за себе си; решенията се спускат надолу през 357те нива от Консула на Дванайсетте в нивото на Създателя до вашата Планетарна Йерархия.

  Причината, поради която Първият Лъч идва сега е, че това е критичен момент за Санат Кумара и Земята. Факт е, че те заедно достигат до кризисна точка, и енергиите на Първия Лъч са важни за задаване на правилния ъгъл/посока за Възнесение.

  Енергията на Първия Лъч е много полезна за преминаване през ситуации, в които се чувствате заседнали поради апатия, липса на енергия, или липса на ясна преспектива за следващата стъпка. За да използваш неговата енергия - да надскочиш положението на заседналост - визуализирай волята си като червена стълба, по чиито стъпъла се изкачваш - от депресията към свободата. За да засилиш интензивността на Първия Лъч, виж как потока от червена Светлина е проникнат от частици изгарящо бяла Светлина или от цветовете на дъгата. За да засилиш физическата си енергия визуализирайте себе си седящ в лъч от червена Светлина, проникваща отвътре и заливаща те отвън; но го използвай благоразумно, защото може да стане изведнъж прекалено интензивно.

  Използвай го, изучавай го какво може да направи за теб. Как те променя и насочва. Първият Лъч може да бъде много изискващ, наситен с качеството от човешкото ниво "Махни се от пътя ми, Аз преминавам от тук". На вътрешните нива може да подейства като моментално пречистване и хармонизиране с/към Божествената Воля. Първият Лъч никога не си играе с обстоятелствата, той ги променя кардинално.

                                                                      ***
  Първи камък: ЯСПИС
  Растежът на Седемте Стълба и Петте Талвега не е нещо просто. Тисящи и милиони години са необходими за това! Числата си имат точни имена - и ако Аз понякога употребявам древни думи, това си има своето дълбоко значение. "Тисящи", например, означава "Ти Същия", в дълбок кабалистичен и мистичен план, т.е. тисяща е пак Единицата, Богът, т.е. Същият, но в Своето множество. Българската представка "съ-", по същия начин, не я предпочитам, тъй като в оригинал има "о" в нея, както в руския език. Работата е в това, че "о"-то отговаря напълно на колективното значение на тази представка, докато "ъ"-то е корен към минералното тяло на егото и е точно противоположно на колективизма. По тази причина, съм ви диктувал подобни думи със "со-".
  Подреждането на скъпоценните камъни в реда, в който съм ги дал на Йоан, е автентично. На това основание ще разгледам 7-те Стълба и 5-те Талвега, в съответствие с поредицата от скъпоценни камъни, съобщена в "Откровението".
  Ясписът на самия свещен град е прозрачен като кристал. Не е образ на панвселенското, а на минералното тяло. А ясписът на стената се отличава по това, че е облекло на минералното тяло - негова защита, полето на "Новия Адам". Ясписът е - ни повече, ни по-малко - камък на ясновселената: самото му название издава това. По тази причина, неговото чувство за ред и порядък, за програма, за въплъщение в определеност, се превръща от чувство в мощна божествена гравитация. Наистина, има цели звезди, които проектират и произвеждат яспис10, за да могат да улавят блуждаещите духове на реките небесни, понесени от вихрите на вдъхновението. Новият Йерусалим, на първо място, се изгражда от яспис - веществото на хиперфизата, отговарящо за Мировата Душа, т.е. Моята Майка, - но прозрачния яспис. А прозрачното злато - това е металът на Бога-Отца, приемащ Неговия най-главен устрем - създателския. От тези две основни субстанции, прочее, е хипервселената, наречена още хиперфиза, колкото и парадоксално да ви изглежда това съответствие. На определен етап от пътя си, вие, най-после, ще проумеете великото съответствие между супервселената и вселената, т.е. небето и земята, които се обединяват само в човека, който напълва супервселената с духовното си тяло, и вселената - с минералното си тяло. Основата на божественото тяло, следователно, отчита и синтезира най-малкото и най-голямото в петото измерение, където съществува човекът.
  Когато говорим за небесен яспис, имаме предвид именно ясновселенската същност на човека или необятните плетеници на Мировата Душа, организиращи Определеното Битие. Обаче непрозрачният яспис, подобен на по-обикновените земни образци, образува "стената" на Новия Йерусалим, отговаряща на полето от панвселенско естество. Панвселената се превръща в водещо начало при новата физическа вселена, която предстои да встъпи в своите права. Ангелите на панвселената, на етерния свят, сега строят "земята" на Новата Вселена, която представлява планета от етерна материя, няколко десетки пъти по-голяма от всяка твърдовеществена планета, намираща се в центъра &#250;. Планът на Мировата Душа е, именно на етерно ниво, т.е. на панвселенско, да се организира Новото Човечество - и работата на ангелите е вече на привършване. От материята на сегашните планети ще се получат кристалните човеци, някои от които ще останат в центъра - "зелмоидите", - а някои ще се пръснат нашироко в пространството, относително близко до родната планета, разположени по силовите &#250; линии. Новият Йерусалим навън от човека, по този начин, ще изглежда приблизително така, както го описвам, а вътре в човека това ще се повтаря като модел на хиперфизата. Фактически, тези две състояния на хипервселената са едно, обаче първото - на етерното поле, а второто - на минералното.
  Та обикновения яспис, "стената", наистина е етерната планета като обвивка, стена на минералното човечество в центъра. Това минерално човечество представлява свръхплътна сфера от вплетени едно в друго елмазени човешки тела, проявяващи на практика Бога в множеството, на полето на Аза. Още неутронните слънца практикуват този модел, понеже там неутроните са плътно един до друг, без микропространства. Но това е кондензация на себето, на духа, и се провежда в супервселената. Ясписът, значи, външно има предпазна функция, а вътрешно - медитативна. Така, небесните прави токове, които текат през лазерите минерални човеци, са всъщност творческото присъствие на небесното злато на тотвселената, на Бога-Отца.
  А сега, навеждам мисълта ви на планетата от етер, т.е. "стената". Ако искате да си представите панвселената - раят на етерното поле, - пренесете се на Новата Земя! Няколко думи съм ви казвал вече как изглежда11 - необятен океан от най-нежни пътеки, тъкани и морета, обсипани с моделите на всички цветя и листа; а между тях и сред тях - оная ненагледна прелест от самодиви, елфи, нимфи, наяди и още стотици и хиляди видове плоски същества, като картинки, размахващи неописуемо пъстри и блестящи пеперудени криле; летящи цветя, потоци от музика, празнични килими от необгледни, трептящи повърхности, от които се появяват и в които изчезват приказни фойерверки - чувствата на ангелите. Ето, там ще живеете вие, носени от милиони духове на природната радост; плъзгащи се щастливо над поля и гори от светеща плазма, ясни пространства, кадифени равнини и поляни! Мозайките на етерните дворци пък са нещо по-красиво и от най-фантастичните сънища. Представете си също и стъклопис, но изпълнена от самата природа, подвижна и пластична, сменящи тонове и небесни аромати, според молитвеното преживяване на онзи, който е попаднал в това живо, божествено царство. Накратко, това наистина е обещаният нов небесен дом, който е подготвил неръкотворни чудеса за всички ония, които любят и обичат Бога. Понеже панвселената се управлява от Вечния Дух, Нежнозеления, средата на такава планета се намира в седмото измерение, наречено кристално. Моят свят е на двойки, които се уравновесяват. Така правя и тук: новият, кристален човек, намиращ се отвътре, отговаря на Сатурн, на елмаза - на Козерога или седм&#250;цата, а неговата "невеста" отговаря на етерната земя - обвивката, булото, воала, панвселенския рай; или Луната и двойката.
  На смени, съвършените кристални зелмоиди, намиращи се като огромна, свръхплътна молекула в центъра на Новата Земя, ще пътуват по определен ритъм и импулс и поотделно в космоса, т.е. в супервселената: в момента, когато един от тях отпътува от ядрото, ще се връща от обиколка на своята силова линия друг. А силовите пък линии не са нищо друго, освен плетеницата на ясновселената, образуваща много по-сложни орнаменти, отколкото ония силови линии, които познавате от физиката.
  Ако продължа да ви разказвам на това ниво, някои от вас няма да издържат и ще поискат да си заминат. Няма проблеми да си отидат, но после как ще се върнат обратно, могат ли да Ми кажат? Проблемът със етерното тяло е напълно решен, вие го имате изработено отдавна; само тук обаче се изработва кристалното и за този шанс се чака " на опашка" милиарди години. Привилегии има и на небето, та някои се " вреждат" да се родят по-бърже - например, молещите се. Молитвата не е нещо случайно: пламенната молитва съкращава времето, както огънят - хартията. Пламенните молитви на ония, мършавите, ги отстрелват тъй силно и толкова далече от планетите и ги зарейват така високо в духовния свят, че попадането им на планета отново се забавя с милиони години. Мършавите обаче са много по-добре от тлъстите, понеже пък тлъстите се прераждат много по-бърже и не могат да излязат по-горе от астрала.
  Та ясписът никога няма само това значение, което вие знаете. Най-малко пет значения има всяко понятие от Божествения език, а яспис значи още и "яснопис". Който знае да чете, може да прочете смайващи неща в извивките на небесния и земния яспис!


  Това е само нахвърлена информация от мен с различни позиции относно първата основа на духовното пробуждане.
  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  Страници:  [1] 2 3   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Дневникът на Тайственият ;)
  Лични дневници
  Tainstven 13 1640 Последна<br />публикация Май 17, 2012, 07:32:19
  от Tainstven
  Дневникът на Sunshine(sun) « 1 2 ... 33 34 »
  Лични дневници
  Sunshine(sun) 509 28356 Последна<br />публикация Август 07, 2017, 15:39:04
  от Sunshine(sun)
  Дневникът на Крем « 1 2 »
  Лични дневници
  krem 18 2153 Последна<br />публикация Ноември 05, 2013, 13:04:46
  от krem
  Дневникът на Nevil « 1 2 ... 6 7 »
  Лични дневници
  nevil 99 7557 Последна<br />публикация Август 25, 2018, 00:53:20
  от nevil
  Дневникът на До
  Лични дневници
  Do_It 10 1419 Последна<br />публикация Май 13, 2013, 16:25:18
  от Ru Alfa

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright