Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Видения  (Прочетена 1493 пъти)
{-^-}
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 65


да

« -: Март 24, 2012, 16:25:51 »

Предлагам тук да споделяме виденията които сме имали, ако искате споделяйте и сънищата си Усмивчица Ако сметнете за добре
Активен

Живей за мига
Eona Lightholder
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2519


NEVERENDING STORY

« Отговор #1 -: Март 24, 2012, 16:44:15 »

Преместих ти темата в раздел сънища , тука има тема за сънища ,нека тази да остане само за видения или т.нар day dreams.
Също трябва една по- разширена дефиниция за видение. Това всъщност е информационен пакет подаден ,чрез кадри на енергийно ниво, но има случаи когато видението очевидно ,изразявайки се в нещо като мираж или халюцинация, ако трябва да намираме общоприети термини.
Филмчетата на енергийно ниво могат да бъдат умишлено гледани, някои наричат това качване във финните нива и получаване на инфо или общуване там.
Така че "видения" е много общо понятие и много случаи са описани в различни теми във форума , най-вече в Необичайни преживявания.
Но няма да местя и сливам , нека има отделна тема ,може да открехне забравени моменти , които им е дошло времето за разтълкуване примерно.
Активен

"weird " is indication for creative force ♥
{-^-}
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 65


да

« Отговор #2 -: Март 24, 2012, 17:17:29 »

Добре преместете я където искате, просто видях подобна тема в този раздел.. Видения - наистина е много общо, но защо да ограничаваме хората?!
Активен

Живей за мига
{-^-}
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 65


да

« Отговор #3 -: Март 25, 2012, 18:37:10 »

Днес например сънувах че съм в кола и сме на път.. Но на шофиорската седалка нямаше никой и колата се движеше безцелно из пътя.. Аз бях на съседната седалка.. В началото колата се движеше по пътя, но после взе да маневрира и излезе от платното.. Скочих на шофиорското място и я върнах обратно на пътя, возих и мой роднина.. Тогава движението и всичко стана нормално.. Преди да се събудя помня че минахме покрай начално училище..

Когато се събудих чух плач на бебета, продължи около 5 мин... Това е интересно, защото за първи път чувам това от моята стая (живея накрая на града).. Интересно е още че на предишния ден 3 бели гълаба (не знам дали има значение но във формата на триъгълник) минаха над мен..

Подсказа ми се че превода на това е - "ражда се нещо ново".. Но като цяло съм объркан..
Активен

Живей за мига
Lakshmi
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 58


Научи се да държиш хлабаво всичко,което не е вечнo

« Отговор #4 -: Май 03, 2012, 14:21:01 »

Знам, че кола и къща са символи на АЗ-а или на физическото тяло
Активен

Това, което другите мислят за теб, не е твоя работа!
perli4ka
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 181


Виждаме това ,което възприемаме ...

« Отговор #5 -: Юли 30, 2013, 07:47:34 »

Обикновено като сънувам кола и път ,това си тълкувам като пътя в живота  .. съответно ако се оставиш на инерция нещата не се знае какъв развой ще достнигнат и ще бъдат неконтролирани за теб , когато поемеш контрола в ръце ,вече заявяваш своята посока и знаеш ,че вероятността обърка нещо е значително по-малка Усмивчица
Късмет и успех в твоя път !
Активен
Страници: [1]   Нагоре
Отиди на:  


Подобни теми:
Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
публикация
Мистични видения
Изкуство
chitta 0 1419 Последна<br />публикация Юни 20, 2010, 12:06:57
от chitta

Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright