Духовно развитие

          

Страници:  [1] 2 3 ... 6   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Дневникът на The One  (Прочетена 4497 пъти)
The One
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1537


Винаги на точното място в точното време

WWW
« -: Март 15, 2012, 00:52:42 »

Пътешествие във време-пространстовто

Днес се замислих за всички хора, които не се чувстват комфортно тук и постоянно се съпротивляват на едно или друго нещо,било то жизнено важен въпрос свързан с личността им или пък най-обикновено мнение изречено от някой, който те дори не познават.

Разбира се, че в мен също живеят такива хора, но те вече намаляват с всеки изминал миг.
Сега ще ви разкажа какво направих с тях и как стана така, че те вече не са тук, където не искат и само се оплакват и противят.Те вече са там!
Не не знам къде е това там, но знам как ги изпратих и сега ще ви разкажа Усмивчица.

В мен явно е имало един човек, който е разбирал от тези времепространствени пътешествия за който сме чували от фантастичните филми и книги.
Та той ме посъветва да направя Spaceship ето като този
 
Аз му казах, че си нямам на идея какво дори означава това нещо Spaceship, а той ми каза, че това Spacе е пространство, а ship е кораб.
Каза ми също,че всеки един от нас можел да строи такива кораби, но нещото което най-много ме озадачи беше, че за да ги направим не ни е нужно нищо, нито време, нито средства.

Да ви кажа честно не му повярвах, но ми стана много интересно и продължихме нашият разговор.
Попитах го първо защо като е толкова лесно никой досега не е направил такъв кораб.
Казах му, че ако беше толкова лесно всеки щеше да прави такива кораби.
А той ми отговори,че сме познавали времепространството само едностранно или познавали сме само времето, а за да пътуваме във времепространството е нужно познаването и използването и на пространството.

След това ми обясни, че този кораб се прави само от пространство и затова не се регистрирал от нашите 5 сетива.
Каза ми също, че има много хора които правят такива кораби, но понеже те са невидими ние нищо не знаем за тях.

Сигурно ще се запитате какво общо има това с тези недоволни хора или Азове които живеят в мен и тези кораби построени от пространство.

Ами тези раздразнителни,отричащи и нищонеприемащи хора биха се оплаквали дори и ако попаднат в най-луксозния междуизмерен кораб който същетвува.
Те са толкова всезнаещи, умни и самовлюбени, че дови и мега лукс би предизвикал в тях недоволство и отричане.

За това единственото решение за тях е кораб построен от пространство, хем да ги държи заедно,хем да са сами със себе си вътре изолирани в собствено отделение за да не се карат.

Въпроса беше от къде да взема толкова много пространство.
Моя аз специалист за който ви разказах ми обясни, че няма нужда да взимам нищо от никъде!
Простраснтвото което съм търсил е всъщност истинската ми същност, там от където съм се родил,там където пребивавам, и мястото в което създавам.Обясни ми,че сме неделима част.

Тогава надзърнах в себе си и видях огромно изобилие от пространство, необятна шир подобно на небето което съдържа всичките звезди и палнети.

Разбира се самото построяване на кораба не ми отне кой знае колко, защото вече се бях специализирал във изчисленията, сметките и тн.
През целия си живот главно това бях правил, измервания и сравнявания, в това бях НАЙ-ДОБЪР Усмивчица

Корабът издаваше съвсем леко доловим звук който наподобяваше Омммм и най-забележителното бе,че не ми оказа никаква трудност самото зглобяване, тъй като пространството не ми оказваше никаква, ама никаква съпротива.

Затова реших да го кръстя АМИН(да бъде).Всякаш казваше едно голямо ДА на всичко и така му позволяваше да бъде това което Е.

Натоварих си отричащите и недоволни Азове(пътници) и ги изпратих с направление за тези които искат в миналото и за тези които искат в бъдещето.
Е след като никой не искаше да е тук и нехаресваше това което се случва сега, нямах никакви проблеми, всичките с охота се качиха та дори и с нетърпение.

Знам, че един ден ще се завърнат, те дори няма да ходят никъде защото ще си живеят още в мен, просто няма да са тук и сега.
Един ден след като видят, че там няма нищо освен пустота, самотата ще ги посъветва да изберат пътя към къщи.

Както всичко друго обаче и този кораб си има недостатъци и това е, че мога да качвам само тези пътници които са в мен и ако някой ме помоли да кача неговите няма да мога, ще трябва сам да си направи такъв кораб.
Но какво пък, лесно, бързо и безплатно.По силите на всеки е, става за един миг!
« Последна редакция: Април 09, 2012, 12:32:54 от Peaceful » Активен

Не мога да променя това което виждам,но мога да променя точката през която гледам.
Това е достатъчно да промени онова което изживявам,а това променя цялата гледка.

Всичко перфектно е точно такова,
течащ в безкрая свещен резултат!
Бъди сега причината нова,
за твоя бленуван в мечтите ти свят.
The One
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1537


Винаги на точното място в точното време

WWW
« Отговор #1 -: Март 20, 2012, 09:31:20 »

Прехода и възнесението протичащи в мен.

Здравейте ще опиша някой от процесите и промените, които протичат в мен точно сега.
Предварително знам, че те няма да бъдат разбрани, но не заради това, че четящите нямат такива умения, а защото ума ни не е способен да разбере нещо което е отвъд него.Искам да кажа,че аз също не ги разбирам, но вече и не искам да го правя, просто ги приемам.Приемането не се нуждае от разбиране.
Споделянето има за цел да окаже посоката на това отвъд.


Преди няколко месеца в мен се породиха съмнения, че мога да вярвам на каквото и да е било,  дори и на собствения си ум и бях споделил това мое чувство в един от постовете си.
Тогава Niaboneva6 ме попита дали чета Екхарт Толе защото съм и звучал точно като него, намах си и хал хабер кой е той и какво има тя в  предвид, дори не предизвика някакъв интерес това в мен да потърся нещо от него или да узная повече.


След 2-3 седмици пред очите ми попадна една книга донесена от България точно от него казваше се Силата на Настоящето.
Започвайки да чета, няма да забравя никога изражението ми на 48 страница вече бях О-без-ум-ял от радост.

Тогава се докоснах до това което сега взе да придобива огромни размери, в мен нещо е растяло, нещо което дори не съм подозирал, нещо което е цъфтяло и сега бера първите плодове.
Толкова ми е трудно да ви разкажа за вкуса им колкото и на вас би ви било ако опитате някой екзотичен плод за първи път и после се опитате да ми обясните вкуса му.
Как аз ако не съм го опитвал ще разбера,разбира се че няма да мога, но мога да узная мястото на което да отида и да си го откъсна.
Е аз няма да обеснявам толкова много за вкуса, ще кажа само,че е най-сладкия плод който някога някъде съм опитвал.Наричам го плода на свободата!
Ще споделя къде е мястото и този който иска може единствено сам първо да го отгледа и после да си го откъсне.
Казвам да си го отгледа защото в момента това дърво е пуснало коерени навсякъде във всеки един от нас и ако малко само се потрудим ще берем от тези плодове и после по тях ще се познаваме и опознаваме.

Може би някой от вас ще се запитат къде ли е това толкова свещенно място и колко ли е трудно да се стигне до там.
Сигурно някой може да си помисли, че ще кажа да отидат в сърцето си или ще ги пратя за зелен хайвер на непосилно за тях място.

За тяхна изненада мястото се намира точно където са и те ТУК. Ухилен

Момент не изпадайте в ужас знам,че това е мястото от което повечето от нас са се опитвали и искат да избягат та дори и сега се опитват, знам защото аз се опитвах да избяхам от тук и то много ама много упорито Ухилен
Това се оказа обаче мястото от което никога няма да можем да избягаме, но има и добра новина ТУК се превръща в затвор само когато се опитваме да избягаме от него, а когато правим точно обратното се превръща в свобода  Ухилен
Преди да продължа вече по сериозно искам да кажа,че съм зодия водолей и за нас е типично да си витаем из облаците и това за мен бе предизвикателство, но смея да твърдя което си струваше.Винаги дори и когато всичко изглеждаше Ок за мен всякаш трябваше да има друго място на което да бъда, по-важно,по-интересно,по-красиво,по-хармонично, казвах си ама какво е това, аз това ли заслужавам, гледай ги тия,божее Ухилен


Нека навлеза по-надълбоко и ви разкажа по-детайлно и с примери какво стана кога взех да навлизам умишлено тук.

Най-простото лесно и достъпно нещо което някога съм правил бе да вкарам съзнанието или с други думи казано вниманието в тялото си.
Започнах да усещам тялото и вътрешното напрежение което носих в него,освен напрежение вътре има и живот, ония живот който движи всичко дори когато спим.

По близо от тук е тялото ни нали така?

Първо това спира мисловния поток и ако останем повече в него ума ни се избистря, именно за това когато някой  се учи или е напреднал в медитацията той първо следи дУха си на върха на носа, това е един от методите да се влиза тук и да се забавя и накрая спира мсиловния поток.
Но като казвам спира нямам предвид умишлено да се спира каквото и да е било, по-скоро имам предвид да се позволява всичко да е такова каквото си е,просто съзнанието да е в тялото.

Ако има мисли и дори емоции нека си бъдат там, когато те получат едно голямо ДА те леко и постепенно се освобождават и когато се освободят оставаме чисти от тях.

Но защо да спираме мислите си може да попита някой,аз цял живот се уча да стана по-умен и да мисля още повече,още по-бързо,да размишлявам да откривам нови неща,сега глупав ли искаш да стана Ухилен

Установих от опит,че когато в мене няма мисли се докосва и дори сливам с полето в което мислите или мисъл-формите или формите се раждат и където умират.Полето което няма форма и е трудно да бъде разбрано и описано от Ума боравещ,работещ с мисъл-форми.
Затова и всички учения само го сочат, казват "Не гледайте просветения какво е правил,а усетете състоянието от което е изхождал".
Буда казва "Всеки сам е затворник в своя собствен затвор", не е ли това затвора на формата,мисълта или мисъл-формата.

Ще наблегна повече на личния опит и преживявания.

Когато вниманието успях да го задържам за по-дълак период и мислите спираха от самосебе си дишането започна да се променя от самосебе си и стана мнгого по-плавно и дълбоко и се възцари вътрешен покой и мир.

Този мир не бе много устойчив в мен и появеше ли се някой външен дразнител той бързо се разрушаваше, но въпреки това усетих вкуса на покоя и насладата да присъстваш В него.

По късно осъзнах защо този мир не е траен и как мога да го направя независещ от външните обстоятелства.

В мен имаше останало много от отъждествяването с формата и осъзнах,че ако не го трансформирам нямам никакъв шанс да остана в Мир.Можех да го правя само докато около мен бе спокойно, но след това беше невъзможно или много по-трудно.

И се започна вътрешна работа, за която ще разкажа в следващия пост...
Активен

Не мога да променя това което виждам,но мога да променя точката през която гледам.
Това е достатъчно да промени онова което изживявам,а това променя цялата гледка.

Всичко перфектно е точно такова,
течащ в безкрая свещен резултат!
Бъди сега причината нова,
за твоя бленуван в мечтите ти свят.
Sue
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 292


 • Град: Ниските земи
 • Нютонист

  « Отговор #2 -: Март 20, 2012, 11:13:14 »

  Аз много се радвам, че те намерих тук
  Активен
  The One
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1537


  Винаги на точното място в точното време

  WWW
  « Отговор #3 -: Март 20, 2012, 13:42:59 »

  Цитат
  Аз много се радвам, че те намерих тук
  Радостта ни е взаимна Sue и ще ескалира докато не се превърне в елексира от който всеки ще може да пие и да споделя на воля.

  За да продължа ще обобща горният пост в едно изречение което да служи за ключ.
  Фокусиране вниманието в тялото и задържане там през цялото време дори и когато работим или говорим,четем или пишем една част от присътвието ни е в тялото.
  Ако се роди покой във вас сте на прав път!
  Ключът е фокуса.

  Сега ще обясня кой е вторият ключ който ме отключи за следващит пробив.

  Както споменах осъзнах, че в мен има идентификация с мисловните процеси, нека обясня за тези които не са чели подобна литература по мой си начин.

  Това означава, че всичко което е свързано с моето име или тяло е било предмет на разглеждане и анализиране от ума ми понеже аз съм се възприемал по този начин.
  Мислил съм си,че съм историята която съм преживял и всичко в нея е образувало моята самоличност.Мислил съм си,че аз съм този(нещото) на който(което) се случват нещата.Мислил съм се за нещо,мислил съм се за форма!
  Представяте ли си?
  И съм бил прав!ДА!Но само на половина!
  Сега осъзнавам, че съм и отвъд формата.
  Сега съм пространството в което формата се ражда и умира, но също така съм и самата форма и пространството в нея.Забележете учените откриват,че има все повече пространство във формата,това което изглеждаше трърдо сега се зане ,че е съвкупност от други неща нежду които има пространство.
  Преди съм си мислил,че съм нещо понеже простраството е било заключено само във формата, а сега формата е свободна във пространството и не само свободна, тя му е и много мила,скъпа,ценна.

  Какво отключи това в мен?Отключи формата,затвора отключи,отключи още много неща които ще спомена, но нека вървят едно по-едно Усмивчица.

  Сега не си мисля,че съм в тялото макар че съм точно там когато вкара вниманието си в него аз съм там, но освен това тялото ми е в мен или във пространството което съм.
  До какво доведе това ли?

  Ами например когато в мен се появи нещо например негативна мисъл на отричане, абе някоя производна на страха знаете ги.
  Вече не си казвам АЗ СЪМ ТОВА или ОНОВА изграждайки мисловен образ(затвор) който после ще доведе до вина която е най-ниската степен на съзнание.
  Вместо това осъзнавам, че това се е случило в мен и е част от мен,на която имам силата да позволя да БЪДЕ такава каквато е.Не се индетифицирам с формата на мислите, защо да го правя, защо да се идентифицирам с нещо което е временно,което идва и си отива,нещо което се ражда и умира,защо?

  Вместо това се идентифицирах с полето в което то се ражда и тъй като това поле е безформено,нека го наречем с думата пространство.То може да позволи да го наричаме с думи и форми въпреки, че не е защото това е неговата функция да позволява на формите да играят в него.

  Приятели това е пълна свобода,но не само! Усмивчица

  Когато разбрах,че аз съм това пространство аз веднага придобих неговата сила,на самия момент без да правя практики по йога,без да правя каквото и да е било придобих силата на позволението да казвам ДА или да приеам играта на формите В мен без да ги отричам.
  Без да им слагам имена добри и лоши черни червени.Разбира се, че те се делят за да са различни така, че да се получи играта.

  Така да обобщя вторият ключ е:Осъзнаване,че съм пространството в което се случват формите,мислите и всичко преходно и свързано с времето, което има начало и край!

  Свързвайки се с това поле на безвремие или НЕ-мислене към мен или към формата която съм приел започна да се излива знание от това измерение на безвремие направо в големи пакети.

  И така дойде и другия ключ Усмивчица

  Осъзнах,че ако аз съм простраството в което се случват нещата, онова вечно и неразрушимо пространство което има силата да позволява формата да си играе в него, то това означава мили мои,че и вие сте точно това,понеже носим есенцията в себе си, в същината ние сме едно.

  Разбира се няма как човек да преживее повече от собственото си знание и на всеки му според вярата както се казва.
  На практика се получава,че хората носят силата(пространството) в себе си, но незнаят,че те са и самата сила в кяото инкарнацията(формата) им живее.И това незнание не им позволява да я използват и да се насладят.
  Но това не е трагично,защото докато сме били в това незнание и сме били във формата ние сме се борили да оцеляваме и сме придобили качества като воля,смелост и редица други добродетели.
  Безценни качества които сме нямали как по друг начин да ги придобием.

  Но ето че времето на пълната свобода настъпи точно СЕГА!

  И така след като видях,че "другите" са толкова силни и незнаят това изпитах съчувствие към тях и разбиране едновременно, те още може да имат нужда да трупат от добродетелите на формата.
  Но този пост е за тези които са се настрадали достатъчно и които искат пълна свобода и нито капка по-малко.
  Осъзнавайки, че сме едно и също нещо в мен онова чувство за пространство сякаш се овеличи главоломно.
  Вече не се възприемах като пространството в което тялото ми се движи и се случват ежедневните ми форми, вместо това изпитах разширение и ъпдейт едновременно.

  Разбрах,че съм просранството в което съм само аз и играя със себе си.
  Всички хора,животни,предмети  съм аз,но и те са в мен.
  Тогава се изпълних с пълно приемане и ще ви опиша какво е чувството.

  При мен идва колежката и започва да се оплаква от колегата който бил казал,че благодарение на него изкарваме бакшиша и има толкова много работа. Ухилен
  Обикновенно се сещате каква би била реакцията ако имам емоционални връзки или идентификация с АЗ или МЕНЕ.Най-малкото щях да се издразня и да кажа тоя такъв ли е, и да му предам някаква форма, например на тъпа форма  Ухилен Ухилен Ухилен
  В този момент усетих, че се оплаквам на себе си от себе си за това колко съм бил горд, разбирасе не пророних и дума Ухилен унемях от това което осъзнах в този момет.

  Друг пример:
  Преди когато говорих в някой, се опитвах да разбера какво той си мисли, когато ми говори дали казва истината или лъжата, какво му е отношението към мен и ако не беше положително Усмивчица това ме нараняваше и отблъскваше от този човек,знаете как е нали Усмивчица
  От всички тези мисли и напъни да индентифицирам и разбера,много пъти прекъсвах човека или пък си замълчавах и си виках ахааа така значи било ти тва ми казваш,а онова си мислиш,лицемер такъв  Ухилен И това съответно определяше отношението ми с хората което варираше от ДОБРО до ЛОШО  Ухилен

  СЕГА когато говоря с "някой" го наблудавам без да мисля и съм онова пространство в кето позволявам на себе си(него) да бъда това което съм.
  Знам че това съм аз,но с друга история с друг опит,но знам също и друго,че съм и пространството което позволява на този "друг" мой аз да бъде такъв какъвто Е!

  Разбира се това носи енергиен почерк от отвъдното и той пропива в гласа очите движенията и във всичко което си.
  Този почерк бива веднага почувстван от "другия" и му носи вкуса на свободата,аромата от вкъщи това отключва в него формата и я освобождава, понеже е приет,не осъден,.
  Забележете "той" Неосъден, "той" е помилван.Помилван е от вас,помилван е от самия себе си,помилван е от живота,така както само живота може да помилва с пълно и безусловно приемане!!!
  Пример:
  Срещам жена с която рядко се виждам и тя започва да ми се оплаква толкова много от това колко била отегчена от настоящето в което е.
  Слушам я внимателно без мисли,давам и едно голямо ДА,да бъде това което Е,не съдя,оставям формата да исграе и гледам играта и.В жената се поражда леко очудване защо незапочвам и аз да припявам или да я отричам.Вместо това на мен ми идва нещо от вътре на момента и и казвам,Ок нормално е да се чувстваш така хора сме все пак разбираемо е.
  След това усещам как въздиша и и олеква и ме поглежда с друг поглед и лека усмивка.

  Това носи силата на позволението, носи свобода,силата на приемането освобождава.

  Но това не означава,че трябва само да се приема всичко и да се търпи!
  Дъщерями много бързо ме научи и на това.
  Силата идва когато се каже, Ок,Да, позволявам това да се случи и след това ако искаш да вземеш конкретни действия относно него.
  Самото позволение създава пространство като портал чрез който след това твоята съответна реакция която е лишена от емоции и е базирана вече на приемане да внесе необходимата промяна която искаш.В много случаи не е необходимо защото тя вече е извършена.

  Това изпълва със сила,огромна сила и прекъсва най-вече мисловния поток или идентичността която ума плете неосъзнато

  Пример:
  Някой ви крещи и вие си казвате Ок нормално е да е толкова ядосан,нека да по утихне малко и ще се опитам да го заговоря с по мек тон за да не афектирам излишните емоции в него,може и да не го заговаряте самото примане ще го промени защото той ще го усети.Може би не веднага,но ще отключи съвеста му малко след това.Ако го няма това позволение в самото начало ние сме повлечени в играта на ума и бързо извличаме идентичност за "него" и "нас" казваме си тоя нормален ли е,още ли има такива хора,що не вземе да практикува малко йога или се опитваме да даваме съвети само и само да го променим и така още повече изостряме всичко.

  Нека си припомним все пак,че ние даваме позволение не на какво да е, а на нещо което се е сформирало като купища от причини и следствия бележешти началото си от големия взрив.
  Нещо толкова голямо,представяте ли си и ние му даваме зелен път,Да,Ок,нормално е да се случваш сега разбира се.
  Ние даваме зелена светлина на самия живот,одобряваме резултата който се получава.
  Но винаги след одобрението можем да предприемем съответните действия ако искаме да си взаимодействаме.
  Това "мое" отваряне за живота отвори живота за мен.
  Отворил ли съм се аз значи в теб,ти който четеш това се е отворила тази част,значи ти си се отворил още повече за живота.Аз живея вътре в теб и отвъд теб,ти живееш в мен и отвъд мен.
  Аз съм те освободил,освободил съм всички мои азове,приемам ги такива каквито са,няма етикети няма форми в които искам да ги поставям вече няма за кога.
  Но само ако искаш да усетиш тази свобода ти просто ме освободи мен и всички други за да почувстваш силата която си Пространството което си,Радостта която си.
  И ще паднеш на колене пред себе си и ще плачиш от благодарност, че те има теб и всички твои проявления.И ще си играеш с тях и ще ги благославяш!
  Защото ти си живота в който твориш с раждане и сърт ти си светлината която огрява всички по равно,слънцето си!
  Пътя си по който пътника върви,но и в него ти живееш разбери.
  Истината си ти казвам!
  ТИ!

  <a href="http://www.youtube.com/watch?v=Tf3VMqnLJOY" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Tf3VMqnLJOY</a>


  Следва.....

  « Последна редакция: Март 20, 2012, 13:53:12 от The One » Активен

  Не мога да променя това което виждам,но мога да променя точката през която гледам.
  Това е достатъчно да промени онова което изживявам,а това променя цялата гледка.

  Всичко перфектно е точно такова,
  течащ в безкрая свещен резултат!
  Бъди сега причината нова,
  за твоя бленуван в мечтите ти свят.
  The One
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1537


  Винаги на точното място в точното време

  WWW
  « Отговор #4 -: Март 20, 2012, 14:59:14 »

  Аз много се радвам, че те намерих тук
  Sue за малко да забравя Усмивчица
  Преди да седна да пиша и да ти прочета поста си миех ръцете и в мен възникна въпроса:
  Интересно казах си аз,какво ли си мисли Цялото(Живота) относно това което описвам като преживяване.Дали ще има обратна връзка както винаги? Усмивчица
  Сядам и гледам твоят пост Усмивчица ,кажи ми как да не се радвам след като ТИ(Живота) споделяме взаимната си радост.
  Тя няма къде другаде да отиде и пак при нас се връща ТУК Усмивчица
  Активен

  Не мога да променя това което виждам,но мога да променя точката през която гледам.
  Това е достатъчно да промени онова което изживявам,а това променя цялата гледка.

  Всичко перфектно е точно такова,
  течащ в безкрая свещен резултат!
  Бъди сега причината нова,
  за твоя бленуван в мечтите ти свят.
  The One
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1537


  Винаги на точното място в точното време

  WWW
  « Отговор #5 -: Март 22, 2012, 12:09:54 »

  Какви реални резултати се случиха от трансформацията протичаща благодарение на приятелството ми с настоящето.

  Общо взето се случиха две неща.
  Едното е, че нещо в мен взе да умира преждевременно, нали се сещате онази част която така или иначе ще умре един ден личността ми.
  С нея се споминаха много от очакванията ми,випросите ми,убежденията ми и въобще много неща все свързани с моето МИ  Ухилен

  Има още парчета обаче които още хвърчат от големия взрив и закриват като облаци слънцето, но те са толкова малко,че прозират също като нежни перести облаци.

  Тази смърт обаче роди нещо друго, нали винаги има баланс във вселената  Ухилен

  Понеже преди ми беше необходимо много повече време за да търся знания, знания които да ми помогнат да разбера по-добре кой съм аз и защо съм тук и най вече какво трябва да правя сега  Ухилен Ухилен Ухилен.

  Нужно ми бе много време за да постигам неща които да носят дивиденти чрез които да разширявам фалшивата си самоличност, която трябва гордо да носи своето ИМЕ  Ухилен и всичко съдържащо се в него.

  Нужно ми бе време в което да изкарвам другите по-малко от мен за да мога аз да съм повече от тях в случай, че не можех да намеря нещо с която да увелича успешно положителните асоциации с името си.

  Абе за всичко и бе нужно единствено и само време на тази, оказала се тъй крехка самоличност.


  Сега време не е нужно  Ухилен Ухилен Ухилен

  Имам предвид на самоличността МИ  Ухилен.
  Но времето е нужно да си направя вкусна вечеря, да отида на работа, да говоря с приятел,да го питам как е,да му пожелая нещо хубаво е нужно време.

  Усещам дискомфорт в тялото си докато пиша това и го погледнах в очите, попитах какво иска да каже. Ухилен Ухилен Ухилен

  Каза,че самоличността не била МОЯ Ухилен,а на ума,аз нямам нищо Ухилен Ухилен Ухилен АЗ СЪМ ПРИСЪСТВИЕТО!!!
  Каза, че това е нормално и е от тези облачета перестите които скоро ще ги издуха вятъра. Ухилен

  И така гогато това време умря в ума, в него се роди онова пространство за което споменах в горните постове роди се и много жизнена сила в тялото.

  Преди имах много от онези неща които има викат импланти или ограничители. Мисли

  Например исках да гледам слънцето,но все не намирах време  Ухилен нали знаете кои го е взимал цялото  Ухилен много ми е смешно.
  Смешно ми е защото го е взимал крадец който дори не съществува

  Исках например много да практикувам Йога, тялото ми крещеше,че има нужда от това и все му виках Ок утре вече ще започна хахахахха.Дори съм стигал до момента в който съм си викал не днес вече като се върна от работа и ще направя 10 асани, да ама НЕ.


  Когато започнах да вкарвам присъствие в тялото и мислите спираха започнах да чувствам какво е да бъдеш.
  Жизнената сила постепенно навлизаше в мен,а времето от ума изчезваше без дори той да забележи.

  Това приятно усещане започна все повече и повече да ми става достатъчно и така лека полека започнах да му се наслаждавам.

  Така в един миг не си правех вече планове,а нещата се случваха ссякаш от самосебе си или пък ако възнамеря нещо то много лесно ставаше реалност.

  Само ще ви дам пример:

  Преди ставах около 10 понякога в 11ч да се наспя хубаво, и така да се извършат трансформациите добре в тялото ми
  Всякаш от самосебе си започнах да ставам в 5.20 сутринта и да гледам слънцето за една седмица вдигнах от 15 до 45 мин гледане на слънцето без дори да се усетя Усмивчица
  Това не се дължи на някакво силно желание което казва ти трябва да гледаш за да станеш еди кой си  Ухилен.
  Истината е,че дори незнаех колко време го гледам,днес мислих да го гледам пак около 25 мин понеже незасичам а го карам интуитивно,викам си накрая сигурно са станали 28 мин Усмивчица
  Когато погледнах часовника показваше минали 45 мин.Е какво пък казах си не се напъвах много беше приятно и се чувствам добре виждам пак като орел Усмивчица

  Йога започнах да правя пак от самосебе си,че нали докато я правя имам уникалната възможност да вкарвам внимание в тялото си и да спирам мислите Усмивчица
  Така осъзнатоста се увеличава и спира шума в главата,какво блаженство само...

  Интерсното е, че преди много ми се спеше, даже като станех в 11.00ч особенно тогава.
  Сега няма такова нещо!


  Има и още куп други неща, но искам да се знае най-важното!!!

  Тези неща не съм ги направил АЗ!
  Ще обясня...

  Тази трансформация е благодарение на това, че позволих да си позволя да бъда  Ухилен или да присъствам.
  За това не се изисква каквото и да е правене, това неможе да се направи защото не изисква време за което да стане готово.
  То е или си или не си.
  Както казва Шекспир "Да бъда или да не бъде"  Ухилен

  Няма как аз да го направя това!
  Това позволих да се случи, но не чрез правенето!
  Забележете, правенето дойде в последствие.


  Това е моето послание за всички които искат да градят новия свят или НОВАТА ЗЕМЯ.

  Можем само като си позволим да бъдем тук и сега!  <a href="http://www.youtube.com/watch?v=NaGLVS5b_ZY" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=NaGLVS5b_ZY</a>

  Ахх само ако знаехте къде сте се запътили нямаше да мръднете от тук!
  Обичам ви

  « Последна редакция: Март 22, 2012, 12:17:09 от The One » Активен

  Не мога да променя това което виждам,но мога да променя точката през която гледам.
  Това е достатъчно да промени онова което изживявам,а това променя цялата гледка.

  Всичко перфектно е точно такова,
  течащ в безкрая свещен резултат!
  Бъди сега причината нова,
  за твоя бленуван в мечтите ти свят.
  Ich
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1647

 • Град: различни планетки
 • Michail Kolev
  « Отговор #6 -: Март 22, 2012, 12:54:07 »

  Какви реални резултати се случиха от трансформацията протичаща благодарение на приятелството ми с настоящето.

  Общо взето се случиха две неща.
  Едното е, че нещо в мен взе да умира преждевременно, нали се сещате онази част която така или иначе ще умре един ден личността ми.
  С нея се споминаха много от очакванията ми,випросите ми,убежденията ми и въобще много неща все свързани с моето МИ  Ухилен


  Цитат

  Тази смърт обаче роди нещо друго, нали винаги има баланс във вселената  Ухилен

  Каза,че самоличността не била МОЯ Ухилен,а на ума,аз нямам нищо Ухилен Ухилен Ухилен АЗ СЪМ ПРИСЪСТВИЕТО!!!
  Каза, че това е нормално и е от тези облачета перестите които скоро ще ги издуха вятъра. Ухилен

  ... Когато започнах да вкарвам присъствие в тялото и мислите спираха започнах да чувствам какво е да бъдеш.
  Жизнената сила постепенно навлизаше в мен,а времето от ума изчезваше без дори той да забележи.


  Много интересно описание!

  Значи, нещо в теб е умряло; от друга страна, нещо се е появило.

  Каква е разликата между двете?

  И друг въпрос: кой е способствал тази втората същност да се появи на мястото на първата?
  Активен
  Странник
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1375


 • Град: Варна
 • « Отговор #7 -: Март 22, 2012, 13:23:19 »

  Пълен съд никой не препълва...
  За да дойде нещо ново,нещо старо трябва да си отиде...иначе грохваме под тежеста и на двете...
  Затова и забравяме и се променяме...
  Когато изгубим нещо...значи нещо ново идва при нас...
  Затова и тибетците казват - обичай,без да притежаваш...
  Както повечето знаят притежаването води и до привързване и страдания при загуба след това...
  Тези основни принципи важат  във всеки аспект на човешкото съществуване в което и измерение да е...
  Активен

  Ако не ние -кой? Ако не сега - кога?
  The One
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1537


  Винаги на точното място в точното време

  WWW
  « Отговор #8 -: Март 22, 2012, 17:35:12 »

  Цитат
  Много интересно описание!
  Значи, нещо в теб е умряло; от друга страна, нещо се е появило.
  Каква е разликата между двете?

  Здравей Ich благодаря ти за въпроса.

  Това което умира в мен е не самата форма,а мисловната асоциация която аз правя с нея.
  Името не умира нито тялото, те запазват формата си, но емоционалната им връзка която предизвиква асоциацията с АЗ вече не е същата.Не е изчезнала напълно,но е много намаляла.

  Всъщност това е нещото което може и рано или късно ще умре,то се е родило преди и си е изпълнило задачата вече.
  Минали сме през толкова много страдание, събрали сме опит и много качества които няма как да съберем по-друг начин.
  Сега вече това не е нужно,защото си е изпълнило мисията и си отива.Страданието вече не е нужно.То е нужно докато не ни научи,че нямаме нужда от него Усмивчица

  Сега изглежда се ражда както му викат младенеца или ражда се Христос в нас!
  Казвам умишлено "изглежда",защото той винаги е бил и винаги ще бъде в нас,всеки един от нас е бременен в момента с христовото съзнание.
  Нали "той" каза, че ще изкове законите в сърцата на хората Усмивчица

  От нас зависи дали ще направим аборт или ще позволим да се роди това дете на новия свят който ще спаси света или нас.Това е матафорично казано, защот и света и ние нямаме нужда от спасение понеже сме неразрушими в същността си.
  "Имаме" нужда само ако се индетифицираме с формата,защото тя е преходна и реалноста която генерираме също става преходна с инкарнации Усмивчица
  Но колкото и да се индентифицираме пак ще е временно.
  "Всяко нещо което започва все някога свършва НЕО",казва оракула на Нео.

  Когато му го каза това той не знаеше какво носи в себе си това послание,мислише си че трябва да прави нещо за да спаси света Усмивчица
  После когато осъзна посланието в края на битката,той остави формата да го "победи"!

  Но когато формата се съпротивлява срещу нас, точно тогава ние имаме най голямата възможност да разгърнем себе си или пространството което сме.

  Така формата започва да ни служи за наше благо.
  Както казва Оби Уан Кеноби на Дарт Вейдър в битката "Ако ти ме убиеш аз ще стана по силен" Усмивчица
  За това и Исус както Нео позволява на формата да си играе свободно в него защото той или съзнанието, което е се разширява осъзнавайки своята божествена природа.

  Та именно това пространство изглежда,че се ражда но то винаги го имало и винаги ще го има за сега е "заключено" вътре във формата.
  Всъщност това е нашата същност която сега преоткриваме,нашата безсмъртна същност.
  Това е в същината си прехода и възнесението на съзнанието както го виждам в момента,спомена или осъзнаването на истинското ни АЗ СЪМ,ТОВА КОЕТО СЪМ!
  И нека играта да започне сега  Ухилен
  Това осъзнаване носи такава свобода,че е нормално да почнем да се смеем като деца и да си играем като такива.
  Аз сериозно замислям да си направя рожден ден на 20 март защото около тази дата всякаш излезнах от пашкула и размахах криле, много ще му е трудно на някой или на нещо да ме мушне пак там понеже вече съм тук  Ухилен Ухилен Ухилен


  Цитат
  Кой е способствал тази втората същност да се появи на мястото на първата?
  Единствения,който е способен на това!

  Първото не е същност, а е умствена проекция,мисъл форма,асоциация,прашинка във вечността,холограма,МАТРИЦА.
  Второто е самата вечност . Усмивчица
  Малко се поувлякох в стремежа си да отговоря колкото мога по изчерпателно на въпросите.
  Което ще създаде най вероятно предпоставка за други въпроси. Усмивчица

  Странник както винаги пак е намерил най-подходящите цитати, как успява всеки път. Усмивчица
  « Последна редакция: Март 22, 2012, 17:55:03 от The One » Активен

  Не мога да променя това което виждам,но мога да променя точката през която гледам.
  Това е достатъчно да промени онова което изживявам,а това променя цялата гледка.

  Всичко перфектно е точно такова,
  течащ в безкрая свещен резултат!
  Бъди сега причината нова,
  за твоя бленуван в мечтите ти свят.
  The One
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1537


  Винаги на точното място в точното време

  WWW
  « Отговор #9 -: Март 23, 2012, 17:06:42 »

  Как развивам присъствието което съм!

  Разбира се за това няма определен начин. Усмивчица
  Някой го развиват дори без да знаят когато катерят висока скала, вниманието постоянно им прескача от една в тялото на друга.Дори до колкото знам алпинистите винаги се крепят върху три точки така, че това изисква огромна концентрация и разбира се отсъствие на мисъл.

  Други се концентрират в цигарата докато си дърпат от нея или при издишането на пушека, това също е засилване на присъствието.Спред мен това е нещото което успокоява пушачите когато пушат, а не отровите които дишат.Самия миг когато те се концентрират и остават сами с цигарата или концентрацията си върху нея,самата концентрация изчиства мислите им и те си отдъхват от постоянния шум в главата който така или иначе незнаят как да спрат,за сега.Именно поради този шум който създава вътрешно напрежение те и пушат, но това е друга тема.

  Нищо от по горните неща не ни е нужно да тренираме нашето присъствие,можем да го правим докато си мием зъбите или да започнем от храненето.
  Всеки който е пробвал знае,че когато се храни и присъства изцяло на масата без да мисли храната придобива друго измерение, става по вкусна и в тялото започват да се отделят стомашни сокове когато и дишането се включи.

  Един от начините които умишлено избрах за да тренирам присъствието си е засаждането на растения и тяхното отглеждане.
  Зимата обаче се оказа доста дъждовна и по-студена и продължителна,затова избрах още едно хоби,а това е правенето на бижута.
  Избрах го защото изисква по-голяма степен на концентрация и е подходящо за зимния сезонУхилен

  Мислих да не споделям снимките във форума,но сега размислих и реших,че е добре след всичко споделено за присъствието и концентрацията да пусна и малко снимков материал и от това което излезе като форма от тях Усмивчица

  Ето и малко снимки:
  * DSCN4207.JPG (725.18 KB, 2048x1536 - видяно 242 пъти.)

  * DSCN4226.JPG (724.28 KB, 2048x1536 - видяно 232 пъти.)

  * DSCN4318.JPG (722.46 KB, 2048x1536 - видяно 230 пъти.)

  * DSCN4324.JPG (752.89 KB, 2048x1536 - видяно 242 пъти.)

  * DSCN4325.JPG (729.01 KB, 2048x1536 - видяно 237 пъти.)

  * DSCN4330.JPG (736.9 KB, 2048x1536 - видяно 252 пъти.)

  * DSCN4327.JPG (734.6 KB, 2048x1536 - видяно 240 пъти.)

  * DSCN4227.JPG (721.74 KB, 2048x1536 - видяно 234 пъти.)
  « Последна редакция: Март 23, 2012, 17:19:57 от The One » Активен

  Не мога да променя това което виждам,но мога да променя точката през която гледам.
  Това е достатъчно да промени онова което изживявам,а това променя цялата гледка.

  Всичко перфектно е точно такова,
  течащ в безкрая свещен резултат!
  Бъди сега причината нова,
  за твоя бленуван в мечтите ти свят.
  The One
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1537


  Винаги на точното място в точното време

  WWW
  « Отговор #10 -: Март 23, 2012, 17:17:37 »

  Ето какво се получава когато се смеси сребро с Лемурийски кристал и присъствие.  Усмивчица
  Много е заземявашто това хоби и жената много го харесва  Ухилен Ухилен Ухилен
  * DSCN4334.JPG (729.69 KB, 2048x1536 - видяно 227 пъти.)

  * DSCN4339.JPG (726.27 KB, 2048x1536 - видяно 247 пъти.)

  * DSCN4342.JPG (742.45 KB, 2048x1536 - видяно 233 пъти.)

  * DSCN4336.JPG (720.44 KB, 2048x1536 - видяно 222 пъти.)

  * DSCN4221.JPG (720.8 KB, 2048x1536 - видяно 219 пъти.)

  * DSCN4222.JPG (731.33 KB, 2048x1536 - видяно 230 пъти.)

  * DSCN4323.JPG (724.25 KB, 2048x1536 - видяно 225 пъти.)

  * DSCN4311.JPG (727.97 KB, 2048x1536 - видяно 220 пъти.)
  Активен

  Не мога да променя това което виждам,но мога да променя точката през която гледам.
  Това е достатъчно да промени онова което изживявам,а това променя цялата гледка.

  Всичко перфектно е точно такова,
  течащ в безкрая свещен резултат!
  Бъди сега причината нова,
  за твоя бленуван в мечтите ти свят.
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #11 -: Март 23, 2012, 17:41:26 »

  Леле страхотни са , браво , поръчки приемаш ли или разменна тръговия срещу домашни сапуни , скоро ще са готови тези от коприва Усмивчица
  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  Sue
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 292


 • Град: Ниските земи
 • Нютонист

  « Отговор #12 -: Март 23, 2012, 19:26:28 »

  Мисля, че обратната връзка е много интересна!  Докато днес пишех последния си пост, попаднах на информация в интернет, която допълва поста ми. Информацията е за Венцел Ямницер. Господин Ямницер се оказа един от най-известните златари от/през Ренесанса. После прочетох за новото ти хоби. Какъв по-добър отговор на моя въпрос - необходим ли беше моя пост.

  Активен
  The One
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1537


  Винаги на точното място в точното време

  WWW
  « Отговор #13 -: Март 24, 2012, 12:08:30 »

  Леле страхотни са , браво , поръчки приемаш ли или разменна тръговия срещу домашни сапуни , скоро ще са готови тези от коприва Усмивчица
  Много благодаря госпожо Lightholder радвам се,че ти харесват.

  Скоро ще ти пиша на скайпа или на фейсбук чата,за да се разберем.
  С удоволствие ще пробвам някой от домашните сапунчета.Можеш ли да дадеш повече инфо в нова тема заедно с някоя снимка:)Понеже малко съм резервиран Ухилен имам спомени от едно време как баба ми правеше сапун от сланина и сода каустик...миеше всичко, даже и кожата от ръцете ми  Ухилен

  Сега предпочитам да остана фокусиран тук върху първо-причината която кара всички неща да се случват от колкото следствията, които са просто резултат който идва и си отива.
  Удивителни резултати се наблюдават и във физическото ми тяло, то  нали всички тела  са свързани в едно.
  Като изчистим менталното и астралното, нормално е да даде и отражение на маретиалното. Усмивчица

  Цитат
  Мисля, че обратната връзка е много интересна!
  Sue когато съм съзнателен за нея се случва едно огромно вдъхновение от общуването ни с живота.
  Това е "един" огромен миг на благодат.
  В един момент Усмивчица този миг толкова много се размножава или по-скоро само се удължава оставащ един завинаги(сегашния),че оставайки в него ние сме потопени в непрекъснато блаженство и радост.
  Битие на благодат,живот потопен в радост.
  Аххх колко е хубаво пак у дома.


  <a href="http://www.youtube.com/watch?v=WwpmXPAnMjE" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=WwpmXPAnMjE</a>

  I feel You...
  In every stone
  In every leaf of every tree
  you´re ever grown
  (That you ever might have grown)

  I feel you...
  In every thing
  In every river that might flow
  In every seed you might have sown

  I feel you...
  In every rain
  In every beating of my heart
  Each breath i take
  (In every breath i´ll ever take)

  I feel you...
  Anyway...
  In every tear that i might shed
  In every word i´ve never said

  I feel you...

  Чувствам те
  Във всеки камък
  Във всяко листо и всяко дръвче
  което някога някъде си пораствал

  Чувствам те
  Във всичко
  Във всяка течаща река
  Във всяко засято семе

  Чувствам те
  във всеки дъжд
  Във всеки удар на сърцето ми
  Във всеки дъх, които поемам и ще поема

  Чувствам те
  По всички пътища(начини)
  Във всяка избърсана сълза
  Във всяка изказана дума

  Чувствам те!  Активен

  Не мога да променя това което виждам,но мога да променя точката през която гледам.
  Това е достатъчно да промени онова което изживявам,а това променя цялата гледка.

  Всичко перфектно е точно такова,
  течащ в безкрая свещен резултат!
  Бъди сега причината нова,
  за твоя бленуван в мечтите ти свят.
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #14 -: Март 24, 2012, 14:16:03 »

  Хахахаах не от тези домашни , основата е 100% растителен глицерин , с сок от истинска коприва тука от гората и бадемово масло .
  А снимки като стане напълно готов. Иначе аз обичам всякакви сини и зелени камъни , ама най-обичам изненади
  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  Страници:  [1] 2 3 ... 6   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Фентъзи книги и научна фантастика
  Книги
  delfin 0 2277 Последна<br />публикация Януари 11, 2010, 17:20:30
  от delfin
  Премахване на камъни в жлъчката без операция
  Здрав дух здраво тяло
  The One 3 26511 Последна<br />публикация Октомври 10, 2011, 23:28:13
  от Alida
  Съвременните окултни учения и конспирацията за Нов Световен Ред
  Програмиране, световен елит
  Spiritus 3 3052 Последна<br />публикация Септември 16, 2011, 18:36:33
  от ...
  Дневникът на perli4ka :) « 1 2 ... 10 11 »
  Лични дневници
  perli4ka 163 11951 Последна<br />публикация Януари 07, 2020, 23:04:03
  от Турист
  Съзнание: Какво е това и как се манипулира
  Великият преход
  Престолски 0 1486 Последна<br />публикация Февруари 18, 2013, 20:47:11
  от Престолски

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright