Духовно развитие

          

Страници:  1 ... 3 4 [5] 6   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: 2012, Илюминати и Индиго - как озарените събират информация за децата -индиго  (Прочетена 9688 пъти)
Tifa777
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 5

« Отговор #60 -: Септември 04, 2012, 13:31:45 »

Много си права, страхът е най-здравият бент, който не позволява на хората да са свободни. И това не е от скоро, винаги е бил най-голямата пречка. Естествено, за да го преодолеем няма как да хванем мачетето и да посечем всички в парламента хахахахаха. Малко нанагорно ще ни дойде. Иначе за Анонимните, и на мен ми е малко противоречиво мнението, но все пак лозунгите, които пропагандират са доста смислени, препоръчвам ти освен това (ако разбира се, все още не си го разгледала) да видиш сайта saprotiva.com. Доста е интересен, общо взето нищо ново не казват, но поне са направили някаква крачка посредством създаването му. Смятам, че обединението е най-доброто решение, един мъдър човек го е казал: "Обединението прави силата!". А относно показването на други хора за какво става въпрос, вече се сблъсках с различни психики, един изпада в параноя, друг вдига рамене и вика "ами какво да направим?" и т.н. Лошото е, че някой хора още не са готови да бъдат "изключени".
Активен
Ariam
Ariam(Маха Оръга)
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1230


« Отговор #61 -: Септември 04, 2012, 15:59:05 »

Виж, че сама го каза - някои не са готови Усмивчица
Активен
Eona Lightholder
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2519


NEVERENDING STORY

« Отговор #62 -: Септември 05, 2012, 19:41:22 »

Процесът на смяна не само на системите , а и на нивата не е революционен или както каза Ари , няма да стане изведнъж.
Анонимните според мен са пионки на Белият Дракон.
Има достатъчно подготовка , така че никой да не е безкрайно изненадан от процесите.

(Кратичко се изказвам , че още дооправям багажи)
Активен

"weird " is indication for creative force ♥
Mia227
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 4

 • Град: София
 • Мила узунова
  « Отговор #63 -: Октомври 13, 2012, 20:14:44 »

  Процесът на смяна не само на системите , а и на нивата не е революционен или както каза Ари , няма да стане изведнъж.
  Анонимните според мен са пионки на Белият Дракон.
  Има достатъчно подготовка , така че никой да не е безкрайно изненадан от процесите.

  (Кратичко се изказвам , че още дооправям багажи)  Може ли някой да ми обясни (може и на Л.С.) кой е ''Белият Дракон'' и на кратко за Илюминатите, защото хич не съм наясно с тези неща.
  Активен
  Spiritus
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 103


 • Град: Златната Среда
 • Не се притеснявайте да ми пишете за каквото и да е

  « Отговор #64 -: Февруари 16, 2013, 21:22:56 »

  Анонимните не са някакви хакери и кой знае какви специалисти, ами инспирирани младежи или такива, дето искат да се правят на интересни.
  И се кефят на филма V for Vendetta. Та няма смисъл да са пионки на някого.

  Иначе никой не следи специално децата-индиго, просто няма как да си анонимен в интернет(освен ако не използваш специални технически методи), и няма нищо странно в това.
  Активен

  "Има само едно добро - знанието. И едно зло - невежеството." - Сократ
  "Има два пътя. Единият е космически широк и краят му води към гибел. Вторият е тесен и краят му води към вечен живот. Мнозина избират широкия път. Малцина тръгват по тесния. Но ти тръгни по тесния път!" - Библията
  Престолски
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 425

  « Отговор #65 -: Февруари 17, 2013, 15:56:27 »

  Принципа на анонимните е, че всеки който пожелае
  може да бъде анонимен, заедно с отговорността и
  последствията разбира се(колегата ти по бюро или
  най-добрия ти приятел, без значение). В буквален
  смисъл няма рамка, няма и лице. Спомням си че
  последната им работа беше да "ударят" държавния
  резерв на САЩ. Мисля че преди седмица някъде се
  случи, в последствие изнесоха личните данни на много
  преуспели банкери, имаше и арести на подозирани
  привърженици на анонимните, повече не се чу.
  Ето последното обръщение на анонимните, към БТВ груп
  по случай протестите, против закона за горите.

  BG Audio
  <a href="http://www.youtube.com/watch?v=cif5M-oPTHA" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=cif5M-oPTHA</a>
  « Последна редакция: Февруари 17, 2013, 17:09:34 от Житара » Активен

  ☺ ∞♥ oNe レo√乇
  Tifa777
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 5

  « Отговор #66 -: Април 11, 2013, 22:08:52 »

  Здравейте отново, имам въпрос и ще се радвам да не бъде вързприет като абсурден и ако някой има евентуални познания и информация, ще се радвам да я сподели. Търсих много в Интернет, но така и не открих конкретна информация за това дали е възможно хората от високите кръгове да си набележат някого по дадена причина и да започнат да го наблюдават, да поставят определени хора на пътя му, да му възлагат изпитания без самия той да го осъзнава и т.н. Нещо като при жертвите на MKultra, но все пак не е същото. Говорим за история, която е свързана с мой познат. Този човек има много вълнуващ живот и определено винаги се появат сякаш изневиделица влиятелни хора, които му помагат без конкретна причина. Постоянно някой го подтиква към изкушение и навлизане в публичното пространство и т.н. Историята е дълга, просто в даден момент случайността се излючва като опция, защото фактите говорят сами по себе си. Бих искала да знам дали това е възможно и дали натрупването на толкова много случки, които водят само към едно - един перфектен план, който разбира се се движи и за други хора като него най-вероятно. Въпросът е какво би могло да бъде евентуалното развитие на тази история и как може да се провокира разкриването на ''тези хора'' и да се достигне до истината.
  Активен
  chukich
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 18

  « Отговор #67 -: Април 25, 2013, 23:44:20 »

  Аз имам познат който е масон но е свестен човек и съм установил поне за мен че всичките тези неща са силно преувеличени. Самите илюминати и масони са мека казано примитивни и с изключително елементарни начини за въздействие. за да се постигне такъв ефект който ти казваш са необходими изключилтено много пари, време и усилия от много хора. Помисли си само. За какво и с каква цел би финансирал такава операция? Ако твоят приятел е някой изключилтено важен човек може би има смисъл но иначе не мисля. Също напоследък чух много за нова технология наречена ХААРП. Да сигурно има такова нещо само където всички тези земетресения и катаклизми ме съмняват да са от там. Имам мнението че прекалено много се изхвърлят без реално да могат да направят нещо. Все още са с елементарно съзнание и не могат дори да усвоят технологиите които са взели. И то при все че наготово са взели технологиите. То даже май като погледна почти няма технологии създадени сега на Земята всичко е крадено и взето на готово.

  това което може би той забелязва обаче като вмешателство е може би божията ръка? по-склонен съм да вярвам че божията ръка се намесва при него отколкото някой да го следи или манипулира. за това са необходими много пари, и то наистина много, и много хора които да участват в тази пиеса. и в крайна сметка всичкото това нещо трябва да си заслужава парите.
  Активен
  еос
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 184


  « Отговор #68 -: Април 26, 2013, 12:30:49 »

  Аз имам познат който е масон но е свестен човек...
  Aко той ти го е казал, вероятно егото му се има и за супермен - питай го.
  Цитат на: chukich
  ...и съм установил поне за мен че всичките тези неща са силно преувеличени. Самите илюминати и масони са мека казано примитивни и с изключително елементарни начини за въздействие.
  Би било интересно (на всички ни) да обосновеш тези твои хвърчащи твърдения.

  Цитат на: chukich
  това което може би той забелязва обаче като вмешателство е може би божията ръка?
  Какво е за теб "божията ръка"?

  Аз лично бих казал, че (почти) всичко което ни се случва, е породено от нашите мисли и желания. В този момент дори не се сещам за нещо, което да ми се е случило и да не е породено от мен. Някои хора виждат идеално тази мрежа от следствия, други не. Но съм сигурен, че всеки ако се вгледа в живота си, ще открие поне една подобна връзка - изживяване породено от собствените мисли и желания.


  Активен

  entire ocean in a drop
  Ariam
  Ariam(Маха Оръга)
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1230


  « Отговор #69 -: Април 30, 2013, 22:21:42 »

  Моля ви се анонимните не са пионки :Д ако чуете историята ще ви се изясни..хич не ми се разказва.Всъщност е заформено много забавно като сюжет.Били са група хакери решили да си го върнат за дето им затворили сайта уикилийкс.И ест хакнали правителствения сайт.Един е бил заловен..принудили го да издаде останалите...но докато все още не били заловени се заформили нови бройки против закона, които да разпространяват идеята за свобода сред хората.Разбира се Анонимните идва от медиите.Не съм сигурна как идва точното име , мисля, че обсъждали в някакъв друг сайт под никове anonymous, знаете опцията я има навсякъде ако не въведеш име за коментара си..та така.От там малко са се променили нещата, понеже идеята се разраства с огромна скорост и размери сред хакери из целия свят, но разбира се вече се и видоизменя като не е насочена идея само против махнатия сайт ами и правителствата по света като цяло, илюминати, масони и всякакъв вид поробители, почва да се търси инфо, хакват се сайтове по цял свят и инфото се изнася за драгия читател, разкрити са хиляди престъпления и са хакнати милиони сайтове за няколко години.Формацията няма лидери, има обучение и всеки решен да работи за свободата на света е добре дошъл, разбира се има и хора с цели и не толкова добри намерения, има такива които искат да печелят от идеята на анонимните, така, че нещата се разделят на лагери..това е ясно.Опозиция винаги има, но чистите идеалисти сякаж дават повече бройка.Като доказателство на 7ми април имаше атака над доста израелски сайтове в знак на протест заради това, че Израел не спря да напада Палестина, при сключено споразумение именно за това.Така на 7ми април тази година 60 000 сайта бяха спрени и хакнати от анонимните по цял свят, които обединиха силите си в това.Отделно се правят протести и материали, разпространяват се събития и се ДЕЙСТВА.Така, че те нямат нищо общо с белите дракони, белите дракони са съвсем различна формация със подобни цели. Усмивчица
  Спиритус направо ме разби с тоя В като Вендетта, ти сериозно ли мислеше....:Д като не сте информирани се получават смешни неща наистина, лошо няма :Д
  « Последна редакция: Април 30, 2013, 22:27:49 от Ariam » Активен
  Ariam
  Ariam(Маха Оръга)
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1230


  « Отговор #70 -: Април 30, 2013, 22:35:50 »

  Аз имам познат който е масон но е свестен човек и съм установил поне за мен че всичките тези неща са силно преувеличени. Самите илюминати и масони са мека казано примитивни и с изключително елементарни начини за въздействие. за да се постигне такъв ефект който ти казваш са необходими изключилтено много пари, време и усилия от много хора. Помисли си само. За какво и с каква цел би финансирал такава операция? Ако твоят приятел е някой изключилтено важен човек може би има смисъл но иначе не мисля. Също напоследък чух много за нова технология наречена ХААРП. Да сигурно има такова нещо само където всички тези земетресения и катаклизми ме съмняват да са от там. Имам мнението че прекалено много се изхвърлят без реално да могат да направят нещо. Все още са с елементарно съзнание и не могат дори да усвоят технологиите които са взели. И то при все че наготово са взели технологиите. То даже май като погледна почти няма технологии създадени сега на Земята всичко е крадено и взето на готово.

  това което може би той забелязва обаче като вмешателство е може би божията ръка? по-склонен съм да вярвам че божията ръка се намесва при него отколкото някой да го следи или манипулира. за това са необходими много пари, и то наистина много, и много хора които да участват в тази пиеса. и в крайна сметка всичкото това нещо трябва да си заслужава парите.


  Ако приемем, че масони и илюминати са евреи, което е противоречива информация..ще бъде лесно обяснено всичко и то логично.
  Та теорията е следната, евреите смятат, че Бог им е отредил Земята, като планета само за тях, съответно са благословени по някакъв начин и знаеш те имат огромен финансов ресурс, все пак всички банки са техни.
  Решават да се оттървът от останалата част "неверници", и от там ти става ясно защо се тровят хората, защо се манипулират, нарочно ни бухат ГМО в храните, слагат аспартам в напитките и т.н.Контрола е постигнат, но не предполагат, че на Земята ще се родят нови, да го наречем еволюирали хора, които сега света нарича "индиго".Те са борбени и манипулацията при тях е излишна след едно определено ниво на израстване.Те спъват първоначалния план разбира се.Колкото до масоните и аз познавам ..много мили хора, но не са глупави, никак.
  Обаче до колкото разбирам и при тях започва едно разделение на старото поколение и на новото...а там знаеш, че новите идеи са просто недопустими, техните начини са си установени и така почват да се борят помежду си.Много е просто човече Усмивчица само трябва да си разбъркаш малко мозъка. Успех!
  Активен
  Kissing You Good Night
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 448


 • Град: Варна
 • zdr kp животче, вървиш ли?

  « Отговор #71 -: Май 12, 2013, 17:16:51 »

  @Ariam:
  Собствено казано, Спиртакито не му се вържи - той е новата подправка тип "На всеко гЪрне мюрдия" и само търси да се обади, че да трупа мнения. Аз имах същия период по едно време, ама го израстих. Обаче виж, за мъж на 30+ години това вече не е в негов плюс....
  @chukich:
  Бас държа, че авера ти от масонските среди влиза в обрядната зала само когато трябва да почисти. Усмивчица
  Активен

  Повърхностната температура на атмосферата на Уран е -225°С. Или с около 45° повече от тази на сърцето и душата ми
  Speed_Of_Pain
  Румпелщилцхен
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 133


  « Отговор #72 -: Май 12, 2013, 20:09:35 »

  Това което прочетох е пълна глупост,  Ухилен Веселяк .. ето ви малко информация http://www.illuminati-gnosis.blogspot.com/
  Активен

  Хората трудно намират общ език със себе си, може би защото е трудно да си добър разказвач и търпелив слушател едновременно.
  Ariam
  Ariam(Маха Оръга)
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1230


  « Отговор #73 -: Май 13, 2013, 00:41:18 »

  Попрочетох малко, има фактология несъвпадаща по много сравнителни критерий!С две думи...Сори тоя сайт е фалшификат и напълно измислен.Първо познавай масони после говори за илюминати.
  Има го и старото ..това .. казват нещата такива каквито са, но пък как точно са казани е много важна част..забелязва се доза манипулация.Много хубав сайт ще го прегледам целия Усмивчица
  « Последна редакция: Май 13, 2013, 00:58:28 от Ariam » Активен
  Ariam
  Ariam(Маха Оръга)
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1230


  « Отговор #74 -: Май 13, 2013, 02:11:24 »

  Всъщност Илюминати и масони са различни ордени, което пак е мн дълга история и мисля, че вече има тема за това.Так, че препоръчвам на Спийд оф пейн да се поразтършува и да научи, че Майкъл Джексън не си е избелил кожата, а е бил болен от винтилиго(Пише го в любимия му сайт, който може скоро да бъде покосен от страшна сила - неизвестна) Усмивчица ъх това дори не е сайт...блог!Много са напред няма що!Лице искаш ли да видиш истински сайт на Илюминати Усмивчица след малко ще ти дам линк.
  « Последна редакция: Май 13, 2013, 02:20:16 от Ariam » Активен
  Страници:  1 ... 3 4 [5] 6   Нагоре
  Отиди на:    Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright