Духовно развитие

          

Страници:  [1] 2 3 ... 6   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: 2012, Илюминати и Индиго - как озарените събират информация за децата -индиго  (Прочетена 9683 пъти)
нео нула
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 63

« -: Март 12, 2012, 00:11:45 »

(От Dragon Reborn)


 
2012, Илюминати и Индиго - или по какви начини озарените събират информация за децата-индинго?
Преди две хиялди и единадесет години в края на декември в покрайнините на едно малко градче Витлеем се родило едно бебе с необикновен съдба наречено по-късно Христос. След 33 години станало мъж, който успял да наложи философията на любовта, като основна движеща сила във вселената и живота ни. Тази проста религията (за съжаление компрометирана по-късно от касапницата и извращенията на църквата) успяла да превземе почти половината свят, като сринала по пътя си една от най-мощните и тиранични илюминатски империи – просъществували някога – Римската.
Някои хора (озарени) са имали идея какво ще се случи в онази декемврийска нощ и за това предприели опит да се предотврати религията на светлина и любовта. Осенени от сатанинска изобретателност нашите хора решават да попречат на идващите събития, като започват зверски да избиват всички новородени. По данни на Библията са избити над 10 000 малки и невинни бебета...
Сега 2011 години по-късно отново чакаме края на декември с надежда за спасение. Те обаче чакат също... Уверен съм, че след 2000-хиляден размисъл са се постарали да се поучат от грешките си и да не ги допсукат отново на всяка цена...
1) Както е известно илюминатите обичат да изпозлват разузнавателни  служби,  тайни агенти и методи, за да събират информация за техните врагове и за да могат после да ги изучат, да анализират слабите им места и да пристъпят към тяхното унищожение или елиминиране.
2) Тъй като индинго с техните повишени вибрации се явяват естествена пречка за техния план за световно господство (НСР/WTO), то възниква резонният въпрос какво правят илюминати, за да попречат на индиго за повишаването на земната вибрация и евентуален скок в ново по-красиво и по-добро измерение?
Има мнения, че ще ни черпят с бонбони и боза, ще се слеят с нас на коледното хоро и ще помолят за прошка, хвърляйки във въздуха грешно натрупаното си богатсво, но аз лично не съм склонен много да вярвам на тази версия.
3) И без да сме чели Сун Дзъ или да сме специалисти в подривните операции можем да се сетим, че за да победиш даден враг ти е необходима най-малкото базова информация за него – кой е той, как се казва, къде живее, кои са приятелите му и начините на връзка с тях и не на послдено място как мисли и действа.
Както ни учиха в 5 клас от 1), 2) и 3) => че илюминати имат спешна нужда да узнаят кои са децата-индинго, как се казват, къде живеят, кои са техните приятели и НАЙ-ВАЖНОТО какво мислят, казват и действат.
Според Вас как илюминати събират информация за самоличността, мислите и действията на индиго и индиго общностите?
 Възможно ли е за това да използват и плащат на собствениците на „Facebook”, „Twitter”(за които отдавна е известно, че търгуват с лични данни) и други известни социални мрежи, за да намерят противниците си.
Възможно ли да спонсорират някакви мили чичковци с аура камери(скъпоструващи и разработени незнайно къде) безплатно да ги сканират и преглеждат(хмм, къде ли остават логовете от скановете)?
Възможно ли да спонсосрат някакви чичковци да им предлагат безплатна педагоческа, психологическа помощ и трениниги за извисяване, понякога безплатни, но винаги под списък(все пак трябва да се зане колко гоялма зала да се наеме)?
Възможно ли да спонсорират някакви чичковци, за да създават лъскаво и шаренко илюстрирани групи във „Фейсбук” и други социални мрежи с приспно-розави заглавия?
Възможно ли да ни заливат с послания на ченълинги за команди(ех, Тимур, възкръсна от пепелта като феникс) от извънземни супергерои(от галактическите магнитни, ектронно-асансьорни и водноспасителни служби), които денонощно водят борба с лошите в облаците и под земята, за да можем и тази година да си изядем спокойно свинската пържолка, без да ни приседне, въпреки че „Харп” ни е пуснал няколко рихтера за подсилване на ефектите от коледната заря?
Ако имате такива наблюдения и мнения по темата, бих се радвал да ги споделите. Ще се радвам и ако направим задружно списък на такива места, личности и процеси, които се явяват лепкава примамка за душите-индиго. Имайте предвид, че не всеки от тях действа злоумишлено (може просто да са били подведени или да са добросърдечни и слабохарактерни марионетки), но както знаете „пътя към ада е послан с добри намерения” и „по делата ще ги познаете”...
 
P.S.  Призовавам по време на дискусията да избягваме гнева, параноята и езика на омразата – уверявам ви в България илюминати се ползват със статута на изчезващо малцинство и всички безпочвени клевети и обиди срещу тях ще бъдат моментално цензурирани, а техните автори предадени на народната (пардон корпоративната – все пак трябва да свикваме с ACTA-терминологията) власт. Не са изключени и последващи изтръгвания на признания с освежаваща сутрешна електрошокова терапия

P.S.S.  Разсъждавах по време на изгнанието си и за това тук бих искал да се извиня на Eona Lightholder – оказа се много печена кака и прям човек.
Тя беше права - предната ми тема беше твърде емоционална, а илюминати не разсъждават така. Те планират нещата педантично и хладнокръвно. Те нямат нужда от смъртта на индинго - за тях е по-целесъобразно да издирят, локализират и персонализират индинго, след което да ги очипят (RFID) и упоят с ваксини и психотрпни вещества. От там натък ще използват силната им енергия за работна ръка, тъй като трябва да се строят магистрали, фабрики за оръжие и подземни бази. Колко по-удобно е да имат безплатна работна ръка от концлагерите (Гуантанамо) и психичните клиники. Само че този път шапчиците няма да са жълти, а индигови. Предполага се, че раетата ще останата “fashion”…

P.S.S. На края на темата (ако и нея не баннат по някваи благовидни предлози) ще ви предоставя сигурни доказателства за дейността на илюминати в тази насока, които ще можете да проверите и оцените собственоръчно (т.е. ще ви разкрия и източниците на тази информация). Докато стигнем до този момент, бих се зарадвал, ако видя постове, съдържащи искрен интерес и разбиране на проблема. А, за хейтърите поздрав...
...„Smoke on the water, fire in the sky…”
 
« Последна редакция: Март 12, 2012, 00:57:59 от Eona Lightholder » Активен
Итсалв
Кул
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 2

« Отговор #1 -: Март 12, 2012, 00:38:51 »

 Спор няма, че някои хора имат интерес и може би следят дори форумите и прочее.. за аура камерите е ясно, щом оня простак Колев се е докопал до такава.. Ама нещо не мога да схвана точно каква ти е идеята за да се опитваш да насаждаш Страх с тия теми - "който го е страх от мечки, да не ходи в гората". Ако те радва много мисълта, че си индиго или прочее и Явно съзнателно презираш/подценяваш всички други Хора с "неиндигова" аура си е изцяло твой проблем.
Ще те цитирам: "Сега 2011 години по-късно отново чакаме края на декември с надежда за спасение.", еми чакайте си.. Аз лично имам много вътрешна информация от един любящ ченълинг, че всъщност Маята не е имала предвид 21 декември, а 21 март 2012 (21=2+1=3 / 12 като се обърне на обратно става 21! ) така, че предлагам да спреш да чакаш а да се опиташ да ядеш "чиста храна", че току виж си качил вибрацията.
Ако можеш дай доказателствата за тия Илюминати Сега, защото до края на темата не се знае дали няма да се случи нещо с индиговата ти и разконспирираща същност, с форума или с мен - а на мен лично ми е интересно. Успех!

P.S. "По добре запали светлина, вместо да проклинаш мрака"
« Последна редакция: Март 12, 2012, 00:58:31 от Eona Lightholder » Активен

gosho
Sue
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 292


 • Град: Ниските земи
 • Нютонист

  « Отговор #2 -: Март 16, 2012, 01:25:22 »

  Привет Нео, радвам се, че те виждам тук.

  Ами, за мен отговор на твоята тема е този ченълинг: http://indigota.com/index.php?topic=5683.msg64563#msg64563

  Отдолу има адрес, на който да си пратиш данните.

  ------

  Тъй като в интернет нищо скрито няма, достатъчно е да видят в дадена група на фейсбук или форум имената на потребителите (и IP-тата). Няма да хванат всички, но онези, които влизат от постоянни акаунти, са явни.
  Това важи за всички страни, в които има интернет.
  На другите места по света е достатъчно да поддържат конфликти, които не биха позволили на хората и да помислят за възнасяне и духовна еволюция. Да не говорим, че в третите страни ни ползват за лабораторни мишки от време на време или за клоака на отпадъци...

  Примери нямам. Не мисля ,че е необходимо да плащат на някой специално да прави подвеждащи сайтове. Ние сами си ги правим сайтовете и форумите. На който му е интересно, остава му да събира информация и да чете. И за останалите въпроси - не е нужно да спонсорират целенасочено. Достатъчно е да почешат егото на родителите или да събудят любопитството на децата. Да пуснат слух . Много пари едва ли ще са нужни. Е, ако искат да постигнат бързи резултати, ще си намерят програмисти на бот-ченълинги и ще поощряват определени индивиди в дейността им. (или няма да им пречат).
  Активен
  Kissing You Good Night
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 448


 • Град: Варна
 • zdr kp животче, вървиш ли?

  « Отговор #3 -: Март 20, 2012, 17:24:58 »

  Лично на мене ми дреме на щрудела (да не използваме неприлични приказки, че има непълнолетни и малолетни лица, все пак) за илюминатите. Те на мене и "копче" не биха могли да ми кажат, защото:
  1. Ако помолят най-любезно администратора да им даде лог на IP-тата, от които съм влизал, ще им се завие свят, защото логът ще е шарен като чипровски килим;
  2. Администратора не е толкова крехък, колкото изглежда на хората, които са го видели за пръв път;
  3. Аз знам, че ако не се поддам на страхотиите им, а аз на страхотии съм се нагледал и хич не трепвам от такива неща, не могат да ми сторят АБСОЛЮТНО НИЩИЧКО!
  4. Винаги внимавам с разни случайни запознанства по форуми, чатове, скайпове и прочия, защото вече неведнъж съм си теглил от подобни работи, та може да се каже, че въпреки смешните ми почти 19 години, вече съм индиго-ветеран (я, виж ти, идейка за псевдоним във форума!!!). Знам, че аз не мога да бъда смазан, ако не се оставя да бъда смазан - сега съм в такова положение с нашите и говоря от първо лице в реално време - Еона, варненската агитка на форума и някои от софиянци знаят за какво говоря;
  5. Винаги слушам собствения си глас - вече става седма година как нашите ме тъпчат с разни медикаменти, ама този глас не успяват да го убият... (за справка, според СЗО българите са най-устойчивата на тровене нация в света - още едно потвърждение, че Бог ни обича) И после иди кажи, че могат да ме направят на идиот. Лекарствата вече ми вредят по отношение на това, че заради тях се променят параметрите на мисленето ми, та не мога да се обоснова правилно, когато някой се мъчи да ме прави на идиот, та затова избухвам;
  6. И колкото повече лекарства ми дават, аз като патологично индиго, събирам отровите, които ме карат да поемам "за мое добро" и ги изхвърлям в тоалетната, като седна на чинията;
  7. Освен това, доскоро (някъде докъм юни миналата година) ние нямахме кабелна телевизия - едва като сменихме интернета, тогава вече ни дадоха приемник, с който се "отворихме" - аз до момента почти не съм гледал идиотщините на Disney и Cartoon Network, създадени с единствената цел да промият мозъка на децата, заради някои от които ми иде да се вдигна и да потроша студията на тези работници на Сатаната. А после ако искат, нека ме накълцат с машинка за месо... Не ми дреме - нямам какво толкова да губя тук;
  8. Иначе забелязал съм, че деца, у домовете на които от най-ранната им възраст има кабелна телевизия с американски детски канали, винаги имат по една-две единици по-малко на контролни от мене, дето съм отрасъл с ефирна телевизия;
  9. И не сте ли забелязали, че американците много обичат да се кичат нещо с еврейски атрибути напоследък? (Не, не, не, не образувам антисемитска пропаганда, ама нещо май бъркат верите тези охлюви като гледам...) Пък и едно от най-големите им летища е фраш с масонски символи по цялата си територия, май беше в Денвър - като започнеш от пистите, които от птичи поглед се събират в свастика, като минеш през няколко ни в клин, ни в ръкав изплющени масонски очета и пергелчета по мозайките на летището, мозайката в едната от чакалните, и завършим с един особено красив, изпипан в неонацистки стил триптих на една от стените из многобройните летищни лабиринти, на който повече лъха не на мирно бъдеще, както е заглавието на композицията, а на смърт и касапница от невиждани мащаби;
  10. И освен това, не сте ли забелязали, че когато някой политик влезе в досег с деца, децата бягат от него? И нищичко - даже най-фините швейцарски шоколадови бонбони не са в състояние да ги накарат да припарят на по-малко от километър от господин или госпожа политическото лице;
  11. А да не говорим, че точно в американските ферми зелените човечета много обичат да си правят увеселения, като дерат живи крави и ядат вътрешностите им и други подобни работи;
  12. Или пък да споменавам ли, че в YouTube циркулират няколко клипчета с реално давещи се в тресавища и плаващи пясъци хора (не във филми, наистина), на които снимачът очевидно се кефи да снима как човекът се дави???
  13. И за заключение - изпълнете се със светлина - тя по условие разпръсква мрака и го убива! Мир Вам и Kissing You Good Night!!!

  Та, както виждате, мога да ви приведа доста доказателства, ако се поровя в нета, за извращения в съвременния свят, които не се вписват в човешката същност по никакъв начин.

  Още веднъж, Мир Вам и Kissing You Good Night!!!
  Активен

  Повърхностната температура на атмосферата на Уран е -225°С. Или с около 45° повече от тази на сърцето и душата ми
  Kissing You Good Night
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 448


 • Град: Варна
 • zdr kp животче, вървиш ли?

  « Отговор #4 -: Март 20, 2012, 17:25:57 »

  И освен това, Нео, щом имаш доказателства за такива работи - ДАЙ ГИ! Ако не на всеослушание, на ЛС поне!
  Активен

  Повърхностната температура на атмосферата на Уран е -225°С. Или с около 45° повече от тази на сърцето и душата ми
  Sita
  13
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 344

  « Отговор #5 -: Март 20, 2012, 19:06:26 »

  Kissing You Good Night, всеки от така наречените илюминати, в момента се спуква от смях, дето се вика, на тия точки, които си написал.
   Ухилен
  Активен
  Ariam
  Ariam(Маха Оръга)
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1230


  « Отговор #6 -: Март 20, 2012, 23:41:35 »

  Да, ама е прав Kissing You Good Night , няма да му навредят Усмивчица
  Сита, май много добре познаваш хумора на така наречените илюминати а? Усмивчица
  Активен
  zenitov
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 38


 • Град: София
 • RED BULL GIVES YOU...super bad farts

  « Отговор #7 -: Март 21, 2012, 10:13:47 »

                                          Според мен с властта и ресурсите на тези хора е въпрос на часове да разберат всичко за всеки + всичко за семейството и приятелите(адреси, телефонни номера, месторабота) и това е без инфото в нета. А в България и за обикновен човек не е проблем да получи тези данни, ако "почерпи" тук-там. За мен по-важно е за какво биха ползвали информацията, която имат. Първата идея, която ми дойде: в нета сигурно има хиляди страници и форуми с милиони потребители, всички търсещи и споделящи своите си истини и опит. Най-лесният начин да се повлияе на толкова много хора е като им дадеш това, което търсят. Сформира се група, която да следи актуалните теми по форумите, те отсяват тези, които са най-популярни и ги дават на екип писатели и/или сценаристи фантасти, а те започват да бълват новини,ченълинги и тестове за определяне възрастта на душата ни.
         
                    П.П. Моите уважения към труда на тези, които публикуват новини и ченълинги в сайта, не критикувам, а само споделям.
  Активен

  Не е важно какво ми говорят, а какво чувам...(факт)
  нео нула
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 63

  « Отговор #8 -: Март 26, 2012, 18:07:05 »

  http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=29835
  Активен
  dragon reborn
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 58


  « Отговор #9 -: Април 06, 2012, 20:07:26 »

  Бих искал да благодаря на Нео и Ариам за подкрепата по време на наложеното ми изганание. Благодаря и на всички останали за любовта и подкрепата и най-вече проявата на отворено съзнание и разбиране. Бих искал да ви презова за повече актиност и най-вече НЕ НА СТРАХА!!!
  Активен
  Ariam
  Ariam(Маха Оръга)
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1230


  « Отговор #10 -: Април 06, 2012, 20:41:11 »

  ;] Няма за какво.Всичко добро!
  Активен
  dragon reborn
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 58


  « Отговор #11 -: Април 09, 2012, 10:07:00 »

  И понеже Нео от мое име ви обеща доказателства мисля, че време да започнем с доказателство номер 1:
  Положи се юридическата основа за геноцид спрямо индиго деца и индиго-родители - новия Закон за детето. Де факто и де юре с него се полага фундамента на фашистка държава, ръководена от старата илюминатска теория, че отглеждането и обучението на децата трябва да функция на държавата, а не на семейството!
  Ето тук - http://www.facebook.com/events/218808604884209/ едни приятели са развили темата подробно, аз само ще ви резюмирам най-тъмните краски. Изводите оставям на вас...
  1) Право на базата на анонимен донос да ви отнемат детето/ да ви откъснат от родителите (Спомнете си "Време разделно" - май пак дойде?)
  2) Преценяващият и овластен орган по точка 1 е "социален работник" = човек, който за около 300лв. заплата се съгласил да работи в среда, преобладаваща от насилствено настроени и силно намирисващи хора от някои определни етнически групи. Обикновено такъв човек е завършил "Социални дейности"(специалност, в която има познати да са влизали с бал 2 и 1/2). Та представете си въпросният амбицизен и ерудиран държавен чиновник (който вероятно няма и деца поради простата причиниа, че с тези пари, които им дават едва ли възможно чисто икономически да гледаш дете) ще преценява дали добре се грижите за вашето дете и ЗАБЕЛЕЖЕТЕ при съмнение, че нещо не сте перфектните родители с един адмистративен акт(вероятно пише се 5 мин, ако имаш бланка), тоя човечец ХОП ви отнема детето съвсем реално!
  3) Познайте какво следва след това - настаняване в социален дом, където дори и само за една на пръв поглед безобидна нощ с това дете могат да се случат такива гадости(по-старшите дечица много бързо усвоятват формите на насилие от страна на надзирателите), че дори да си го върнете, то така ще бъде физически и най-вече психически травмирано, че ще бъде духовен инвалид за цял живот.
  4) Недопустимо родителско поведение може да бъде и посещението на този форум, тъй като тук се пише за неща, които официално не са признати от държавата (в лицето на издържаната от нея официална наука - БАН, университети, училища и т.н.) и следователно тези неща тук са сектански и не кореспондират с "добрите нрави и морал".
  5) Честито на всички печеливши! Живеем във време, когато от теории на конспирацията започваме да минаваме към система на закони на конспирацията.
  Активен
  ИВЕВЕ
  Гост
  « Отговор #12 -: Април 09, 2012, 13:44:44 »

  Нямам думи, аман от фиктивни закони! Защо не важат за 15-16 годишните циганки с по десетина деца?
  Агенция социално подпомагане е абсолютна проформа - нормално ли е, социалните работници да са и те за социални помощи, които обаче няма как да се отпуснат... Понеже са по-приоритетни за финансово "обгрижване" определени етноси, за мизерния живот на хората от които да се дават милиарди. 
  А иначе е напълно възможно да има директори на детски градини и училища, които да "сигнализират" за индигота, всъщност - това им е и работата на тях. Когато видят "дете с проблемно поведение", да се свържат със съответните институции - и социален работник да провери дали детето е в "безопасна среда". (ако функционираше правилно цялото това безумие, колко учители щяха да са доживот арестувани и с основание Веселяк ) А какво е безопасна среда си е изключително субективно. Например, един родител няма право да обучава вкъщи дете до 16 годишна възраст. Задължително образование дотогава, в училище, фигурира по закон и каквото и да приказват по телевизията, доколкото знам, не става - следват безброй разправии със социалните, тонове изписана хартия, молби и какво ли още не... Ето, в такива условия, например, социалния работник би могъл съвсем лесно да отнеме едно дете от родителите му. 
  Всичко може да се извърти, за да се стигне до отнемане на родителски права (което ме навежда на мисълта... чакайте, бе, детето на родителите си ли е или на държавата?! Вярно е, че в някои случаи трябва да се вземат мерки именно срещу родителите, но все пак не е ли родителят този, който носи отговорността за детето си, и който трябва да се грижи за него)
  Активен
  Ariam
  Ariam(Маха Оръга)
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1230


  « Отговор #13 -: Април 09, 2012, 13:49:42 »

  Ще гледам да успея за протеста в софия... :/
  Това е недопустимо!
  Ако влезне тоя закон ще скрия детето си...заедно със себе си!
  Просто ще напусна целия тоя ад!Има как да стане , даже вече съм го измислила.
  Ще се надявам всички майки тук да се явят на протеста, иначе сами си вкарват автогол, както и на децата си...Приеме ли се тва всичко е обречено.Лагера ни чака всичките Усмивчица
  Само някой да е посмял да каже, че това е преувеличение....Ако го напраавите, значи сте наистина много слепи.А който я подкрепя тая свинщина, значи с право в нея да си стои.

  <a href="http://www.youtube.com/watch?v=DcXRL1HAH_4" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=DcXRL1HAH_4</a>
   И какво означава , че ще правят на децата медицински процедури без знанието на родител....?!?

  Активен
  Ich
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1647

 • Град: различни планетки
 • Michail Kolev
  « Отговор #14 -: Април 09, 2012, 13:59:21 »


  Например, един родител няма право да обучава вкъщи дете до 16 годишна възраст. Задължително образование дотогава, в училище, фигурира по закон и каквото и да приказват по телевизията, доколкото знам, не става - следват безброй разправии със социалните, тонове изписана хартия, молби и какво ли още не...


  Имаше онзи ден предаване за една майка, която сама обучава децата си у дома, без да ходят на училище:

  http://play.novatv.bg/play/270302/?autostart=true
  Активен
  Страници:  [1] 2 3 ... 6   Нагоре
  Отиди на:    Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright