Духовно развитие

          

Страници:  [1] 2   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: За състоянието на планетата и какво можем да направим!  (Прочетена 1972 пъти)
Eona Lightholder
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2519


NEVERENDING STORY

« -: Март 09, 2012, 22:25:28 »

За състоянието на планетата и какво можем да направим!


Времето за окончателен избор настъпи!


Наръчник за извън-матрично и не-егрегориално
мислене и живот*


___________________________________________________________________________________________
* Настоящото изложение не подлежи на авторски права, тъй като самото то нито ги спазва, нито споделя самата концепция за такива. Текстът е изпълнен както с лични, иновационни идеи, така и с добре известни такива от други изследователи. Начинът на свързване на всичките тези факти е уникален сам по себе си и има претенцията да служи като базов текст за създаване на камбани, които е нужно да започнем да бием незабавно. Изнасянето на тази информация e наложително и е неизменна част от естествения поток на нещата, който доведе до необходимостта от създаването на подобен текст. Разпространява се по желание и абсолютно безвъзмездно, в цялостта си, без да се злоупотребява с отделни части от наръчника, в контекста на определени интереси, които биха могли да изкривят цялостната идея и импулс на писанието. Призовавам да се чете с ясното съзнание, че това не е опит да налагам вменени ценностни модели и убеждения. Текстът би бил ползотворен за вас, единствено ако възприемате и осмисляте безпристрастно изложената информация. Благодаря ви предварително!


Преди да прочетете каквото и да било от тези страници,
моля, затворете прозореца, намерете тихо и приятно кътче, където да седнете, а после затворете очи и помислете сериозно за себе си,
за своите възгледи и убеждения и мястото си в този свят.
Защото всичко, което съм написал на следващите страници, е неизмеримо по-маловажно от времето, което ще отделите за този размисъл. Петнадесет минути самосъзерцание ще ви донесат много по-голяма полза от петнадесет часа четене на моите материали.
Идете и го направете сега. Какво чакате? Вървете!
Активен

"weird " is indication for creative force ♥
Eona Lightholder
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2519


NEVERENDING STORY

« Отговор #1 -: Март 09, 2012, 22:28:41 »

За състоянието на планетата, методи на манипулация и програмиране. Как позволихме да се превърнем в раса от биороботи.


“Как мога да знам кой съм аз, когато съм всичко това?!” –
този загадъчен свят, в който от нас зависи да изберем
“чудото да бъдеш човек” пред
“ужаса да бъдеш човек”.Непрекъснато се натрапва едно уверение, че сме казали и научили всичко, след като сме приели натрапената философия за първенството на материята. Концептуалният “напредък” на обществото и човечеството като цяло се пропагандира от редица научно-технологични структури, вдъхващи респект и имплантиращи програми за “не-замисляне” за същността на твърденията си, заради прилежно лепнатия етикет “ОФИЦИАЛНО”. Управляващите обществата структури на властта ненапразно са водили войни срещу окултизма и познанието за фините светове, които например отричат смъртта и я наричат преход. Свободата плаши някои “хора”. Свободата, която би изпитвал всеки, ако наистина е сигурен, че е имал поредица от съществувания и му предстои още по-дълга. Тогава за тези “хора” останала само грижата да поддържат натрапения “нравствен” закон и да пропагандират богатството и материалното проспериране като свръх-задача, служеща за мотивация в създадените човешки общества. Достигнати са високи нива в развитието на технологията, но по-голямата част от тях са веднага насочвани към ограничаване свободата на личността и лишаване от нейните тайни. Всяко откритие има двойно приложение. Първото, външното, изглежда като улеснение и придобивка, а второто винаги е обръщано така или иначе срещу мнозинството. Малцината, които управляват света, са взели всички мерки за двойния модел. Напредването на технологиите няма да доведе до нищо добро, защото още в самото си начало то съдържа всемогъщата формула за власт и надмощие над по-голямата част от света. Това неравновесие винаги се е изразявало в схемата богати-бедни държави, богати-бедни хора, региони на спокойствието и региони, в които вечно избухват безредици и войни.
Според Карлос Кастанеда, представата, че сме свободни, е илюзия и абсурдност. Той разяснява, че здравият човешки разум ни мами, защото обикновеното възприятие ни позволява да разпознаем само една част от истината. Традиционното възприятие не ни казва цялата истина. Трябва да има нещо повече от голото пребиваване на Земята, повече от яденето и размножаването. Здравият човешки разум е само едно споразумение, до което ние сме достигнали след един продължителен възпитателен процес, който ни натрапва обикновеното възприятие като единствената истина. Увереността в това, което “е” около нас и единственият аргумент за истинността на същото това “е”, е че всичко това функционира и има своята материална опора в илюзорния ни триизмерен свят. И тъй като живеем във века на технологиите, които скоро ще направят ползвателя им излишен, ние напълно забравяме търсенията, поместени извън рамката на възприятията, консумативизма (и в крайна сметка) паразитизма върху една планета, създадена със съвсем друга изначална цел. Истината е, че новите технологии създават повече проблеми, отколкото решават. Медицината например има значителен напредък в технологиите, но цените нарастват правопропорционално. Медицината е достъпна само за богатите. Общественото здраве не се подобрява. А би се подобрило драстично, дори само ако променим хранителните си навици. Вместо това специалистите създават изкуствени сърца. Ако селското стопанство ни хранеше по-качествено (в световен мащаб), а не изсичаше тропически гори (на всеки 2 секунди се изсичат гори с размерите на футболно игрище!!! – сега..., и сега..., и сега...), за да строи животновъдни ферми, които да произвеждат все повече червено месо, което пък е една от главните причини за инфарктите, тогава нямаше да харчим толкова много пари за изкуствени сърца и т.н... Все примери за взаимна обусловеност! Да се замислим и да променим светогледа си като цяло е рубиконът в случая!!! Някои от нас все още търсят подходящото парченце, за да оправят първо него. Всички проблеми са само фрагменти от една единствена криза – кризата на възприятието!!! В този именно свят ние достигнахме, най-меко казано, до отегчение от самите нас! Този свят ли искаме да оставим след себе си? В този свят ли искаме да живеем? Не? А защо търпим това? Може би не искаме да живеем в този свят, но определено ние сме тези, които го превърнахме в това, което Е!
« Последна редакция: Март 09, 2012, 23:11:03 от Eona Lightholder » Активен

"weird " is indication for creative force ♥
Eona Lightholder
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2519


NEVERENDING STORY

« Отговор #2 -: Март 09, 2012, 22:29:30 »

Какво представлява програмирането
и как се извършва то върху хоратаОще древните тайни общества във Вавилон разбрали, че хората не могат да бъдат контролирани с физическа сила. “Тълпата” е прекалено голяма за това. Те стигнали до извода, че контролът трябва да бъде налаган чрез мисълта, така че самите хора да желаят това, което е угодно на Елита. По този начин една шепа хора контролира масата, защото не става с танкове по улиците и войници по вратите. Хората са прекалено много. Трябва да го направиш чрез съзнанието. Или чрез страх, или чрез внушение да се мисли по начина, по който ти искаш. Защото най-добрите роби са тези, които не осъзнават, че са роби. Удивителна е степента, до която сме се отказали от нашата сила, нашата духовна сила.
Ние, хората, сме една поточна линия за създаване на догми. Всички тези догми и обществата като цяло са комфортни зони. Има една много тясна площ на приемливо мислене и поведение: “Нормата”, която, ако спазваш, си оставен намира. Ти си в комфортно положение. Никой не те нарича луд или опасен, никой не те кара да се чувстваш некомфортно, заради престъплението, че си различен, ако спазваш нормата. Ако започнеш да си мислиш: “Всъщност аз имам мой ум, който е уникален, и следователно аз ще си имам моето уникално виждане за мен и за живота”, ти започваш да се доближаваш опасно близко до ръба на комфортната зона и накрая, ако продължиш в тази посока, ще излезеш извън нея. В този момент алармата започва да пищи: “Той е луд! Тази е особена! Той е опасен!” (забравете мита за “свободата на словото”. Той е нищо повече от това – един мит). Но повечето хора не искат да изпадат в такава ситуация, не искат другите да се отнасят така с тях. Вижте тези хиляди хора, минаващи по улиците. Те не показват на света това, което наистина са, какво наистина чувстват и какво наистина искат да направят с живота си. Те носят една маска, която казва: “Това действително не съм аз, но е приемливо за всички да представям себе си така! По този начин мога да съм в комфортната зона.” И за мен лично войната в психиката ни между тази част, която може да се нарече “Аз съм себе си – аз съм свободен”, която иска да следва синхронността в живота, и другата, която казва “О Боже!”, е основната причина за емоционалната, умствената и следователно физическата болест в света. Тя също така е довела и до масова шизофрения. Защото, не само че сме роби на наложен начин на мислене и поведение като човешка раса, но и сме полицаите за останалите хора!!! Смешно е наистина! Когато си на ръба на комфортната зона и си мислиш: “Ако продължа нататък с това, което казвам и върша, въпреки че си мисля, че е правилно, ще бъда поставен в неудобно положение, защото съм различен.” Това, което си казваме в този момент, е: “Да изразя или не моята уникалност и да напусна комфортната зона?” Ние си казваме: “Какво биха си помислили роднините? Ами съседитe?” С други думи, какво биха си помислили за мен робите, подчинени на наложено мислене и поведение, ако избягам от комфортната зона? Ние се охраняваме един друг! Това е като да има една килия, пълна със затворници и щом един от тях намери начин да избяга, всички други тичат да блокират изхода. Ние сме и затворниците, и робите на това налагане, както и пазачите, защото изглежда всеки се опитва да каже на другите кое е правилно и грешно, кое е морално и неморално, какво е подходящо за тях, какво трябва да направят, какво се налага да направят. Ето това е и гениалното постижение на хората, които контролират света без оръжия и танкове! Направено е така, че да си го причиняваме сами! И в резултат на това ние всъщност се манипулираме един друг, без да го осъзнаваме. Вътре в тази комфортна зона се прилага невероятно манипулиране и индоктриниране. Тази комфортна зона може да се опише като обществената арена. И погледнете медиите. Те са колективната полиция на комфортната зона за всеки, който напусне зоната публично. Хората си мислят, че когато казваш, че медиите са контролирани и са част от манипулацията, твърдиш, че има манипулатор във всяка една стая за новини по целия свят, който седи зад журналистите и им казва: “Не, не. Не можеш да пишеш това. Промени това. Така ти нареждам. Това напиши. Ясно? А така!” Това не е необходимо!!! Веднъж щом мисловният модел е внедрен, после медиите го правят, без да е необходима манипулация, въпреки че има ключови хора като медийни собственици и други такива, които определено са въвлечени в това. Принципно какво правят медиите? Те защитават и използват за критерий “нормата” в обществото, по която съдят всекиго и всичко – с други думи, каквото е нормално според комфортната зона.
 Пример:
ако преди няколко века имахме днешната преса, тя щеше тотално да помисли за луд или да критикува яростно всеки, който твърди, че Земята е сфера, защото според версията за реалността на комфортната зона по това време, Земята е била плоска. Веднага щом тази реалност коренно се променила чрез множество доказателства и нормата на комфортната зона се сменила в: “Земята е всъщност една сфера.”, изведнъж всеки, който твърдял, че Земята е плоска, бил смятан за ненормален. Та значи по всяко време всеки, който публично говори или действа по начини, които са извън “нормата” на обществото в този период, е веднага атакуван и обявяван за луд или за лош от пресата, защото критериите им за нормалност и реалност са съгласувани със съществуващата норма. Този тотален контрол над съзнанието, който се извършва от векове от тайните общества над човечеството, е апогеят на човешкия отказ да бъде себе си!!! Това е една ужасяваща машина, през която минава всеки един от нас от самото си раждане! Програмирането с матрични модели започва да се извършва незабавно! Поколенията, заемащи предни позиции при осъществяването на промяната, поемат програмирането от техните родители, не защото родителите ни са лоши хора, а защото предават на децата си собственото си програмиране. А то е: “Придържай се към стадото! Не прави проблеми! Дръж си главата наведена!” И японците имат една поговорка: “Не бъди пиронът, който се откроява от другите, защото той е първият, който ще бъде ударен.” Няма нужда дори от психогенератори – догмата върши всичко това! Създава се едно-канален модел на възприятие и мислене, който ампутира изначално всякаква идея за алтернативна перцепция на себе си и света! Ние извършваме това със самите себе си от векове и продължаваме да го правим! Обричаме се на ограничено разбиране за Вселената завинаги. Всичко това са форми на програмиране и контрол над съзнанието. Всички те са създадени от тайните общества, предадени им от негативно настроения към хората извънземен разум. Свобода? Помислете пак? Коя по-точно егрегориална структура би ви дала свобода? Свободни сте да отидете и да си купите един стек бира от хипермаркета. Свободните сте да си пуснете своя чалга-канал по телевизията. Свободни сте да гледате “Парламентарен контрол”. Но не сте свободни да казвате, каквото наистина мислите, без да изпаднете в конфликтна ситуация. Не сте свободни да бъдете и да изразявате това, което наистина сте. Не сте свободни да живеете живота си, както сметнете за добре, ако “както сметнете” е извън измислената норма!
Кога по-точно ни остава време за собствените ни мисли?! От робското служене в офиса по 8 часа на ден до прибирането ни “вкъщи” през огромното задръстване, до консумирането на свински котлети и промиването на мозъка с “Шоуто на Слави”! Кога ни остава време да излезем на слънчева светлина, да се порадваме на чистия планински въздух и да споделим животоспасяващия ИСТИНСКИ човешки контакт, който ни прави хора!
Така! Целият живот на хората преминава в борба със закостенели разбирания, програми, монтирани от някого в тяхното съзнание. Не става въпрос за традициите, а за онези разбирания, които възпрепятстват изслушването и подлагането на кое да е нещо на внимателен анализ. Повечето хора са предубедени и въобще не чуват онова, което им се говори. Те влизат в контакт с предварителна негативна нагласа. Те са направлявани и контролирани в тези моменти, когато не искат да чуят и видят очевидното. Те са програмирани.
Програмирането е процес, който представлява прикрепване на програма в съзнанието на човека, с помощта на която той бива воден за носа чрез образи и припомняния на определени случаи.
Медиите са специален обект на внимание, тъй като те са средството за тотално зомбиране на населението. Изцяло трябва да се преустроят. В тях няма нищо за запазване, освен техниката. Човешкият състав, който работи в тях, е изцяло програмиран за нуждите на глобализацията.
« Последна редакция: Март 09, 2012, 23:15:13 от Eona Lightholder » Активен

"weird " is indication for creative force ♥
Eona Lightholder
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2519


NEVERENDING STORY

« Отговор #3 -: Март 09, 2012, 22:30:32 »

За свободата на овцата


Нека, след като вече говорихме за конформизма по отношение разбирането на света и за готовите “пакетирани светогледи”, още веднъж след Платон да се опитаме да свържем Човешкия Дух с Човека и да се позовем на Робърт Пърсинг и неговия герой Федър, познал мъките на това трудно начинание – да обучаваш някого в теория на единство и свобода на живот: “Според него качеството е по-забележимо горе в горите, отколкото тук, заличено от мръсните прозорци и океаните от думи. Той разбира, че онова, за което говори, тук никога няма да бъде прието, защото, за да го разбере човек, трябва да е освободен от зависимостта на властта, а това е институция на властта. За овцата качеството е онова, което посочи овчарят. И ако вземем една овца и я занесем горе в планината, в гората нощем, когато вее вятърът, тази овца ще се паникьоса до смърт и ще блее и блее, докато дойде овчарят или вълкът.”
Ето го отново проблема, поставен не през натиска на външното, а през безсилието и незнанието на “вътрешното”. Овцата е идеалният пример за пасивния и интерпретативно немощен съвременен индивид. Училищната и университетската институции са лицемерни, когато говорят за “самостоятелно” и критично мислене, докато реално ревниво очакват подготвените отрано отговори. Тогава е ред отново да се запитаме – що е критично мислене?
То е онова мислене, което иска да провери готовите отговори, да скъса с очевидностите и с конформизмите на разбирането. Това мислене не може да се роди “свише”, то също се възпитава и отстоява. “Овцата” в примера на Пърсинг не е овладяла именно умението да свързва, да извежда нови интерпретативни възможности от ситуациите на нерешеност. Попаднала в подобна ситуация, тя жалостиво призовава “арбитъра”, който да реши за нея и да я прибере – или в кошарата, или в търбуха. Там, където е сигурно.
Човешкият Дух има шанса да съдейства на Човека да разбира по-добре себе си и да организира по-смислено живота си, като се изтръгва от манипулативните предписания. Този шанс е заложен в способността му да разобличава, да “разрежда” фалшивата смислова плътност на всекидневните светове, които са с много твърди и контролирани сценарии за мислене и действие.
Проблемът на днешните хора е, че те не желаят да пробуждат и поддържат в себе си интерес към Смисъла. Човешкият Дух е Пътят към Смисъла. Защото Смисълът не е просто някаква монолитна маса, която откриваме и консумативно усвояваме. Той е онези значещи компоненти на битието, които ние самите трябва да открием и да се научим да свързваме. Подобни построения ни правят Човеци в плана на Божественото.
Активен

"weird " is indication for creative force ♥
Eona Lightholder
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2519


NEVERENDING STORY

« Отговор #4 -: Март 09, 2012, 22:31:19 »

Механизми на програмирането
Медия, образование, “екстрасенси”, ченълинг, сексуалност, самопрограмиране и самокапсулиранеДостигаме до една от наистина главните беди от всички капани и вредители, които блокират желанието на човека за осъзнаването на собствената му светлина и притварят страниците на човешката еволюция. Многократно е говорено за тях, тук ще ги синтезираме чрез конкретни примери. Ето твърденията, които трябва да осмислим:

Първо – тъй като книгите са основният път, към събуждането на човека, Системата се е погрижила това да не бъде пречка. Четенето умира, защото е огнище на властта – то е контролирана и насилствена дейност. Резултатът е налице. Подрастващото поколение, върху чиято обработка Елитът основно набляга, просто няма никакво желание да чете. Четенето най-много се превръща в културно отрепетиран жест,който се стимулира и възпроизвежда на институционално ниво, без грижа за личната преданост и готовност, без прословутото “Искам да съм Човек!”, което може би искаме да чуем.

Второ – духовността и доброто умират, защото са заменени от по-примамливи предложения в съвременния визуално-атрактивен свят.

Трето – духовността умира, защото не сме способни да поддържаме интрига около смисъла на живота си.

 А и цели екипи работят съзнателно и несъзнателно за осъществяването на целта.
Системата слабо се интересува от личните психологически инвестиции в живота на човека. Тя обаче се интересува от добродетелното и правилно усвояване на системните “лостове”. В този зададен режим на “тълкуване” на реалността “прочитът” й е дисциплинарен и дисциплиниращ, той потиска и безцеремонно орязва крилете на аз-търсенето. Най-лошата страна на системата е принудата тя да бъде “усвоена”, без да бъде прекарана през зоните на личното одобрение или неодобрение. Самото съществуване на “препоръчително държание” и инструкции за себе-развитие, вече подсказва, че обществото има необходимост от контролирани значения и предвидими поведения. Това свързва човека с властта, но и с икономиката като размяна на стоки, правомощия и позиции. Реалността вече се “пласира” на пазара. Тя не се прави, както е било преди. Тя е общовалидна и достъпна. “Добре разбрана реалност” е тази, която ИСКАТ да бъде за нас широко популярна! Това е интелигентно спазарена реалност без оглед на човешката воля за собствена такава!!!

Всеки миг милиони хора сядат пред телевизорите, включват радиоапаратите и разтварят вестниците, за да гледат, слушат или четат “новини”. Катафалки, линейки, пожарникарски коли и задъхани политици препускат и денонощно се надпреварват по информационните магистрали, за да спечелят вниманието на публиката. Тези “новини” са всъщност “старини”, отколешни, вкаменели сюжети на човечеството – пожари, етнически сблъсъци, преговори за мир и заплахи за война, повишаване на цените, катастрофи и пр. Това, което ги прави потребни за възприемателя, е не толкова тяхната поредна – несекваща – актуализация, а възможността той да “преговори” чрез тях координатите на света. Следователно “новините” – медиите по принцип – стават инструменти, чрез които индивидът си набавя конструктивен опит. За да “направи” себе си, тоест да поддържа обществено валидните стандарти на поведение, той трябва да си преговаря всеки ден какво се прави в света и да следва избраните модели. Да го кажем в един познат маниер – не човекът включва телевизора, а телевизорът включва човека. Телевизорът преговаря и затвърждава с всекидневното си “обучение” параметрите на масово тиражирания опит. Така медиите се превръщат в най-огромното илюминатско оръжие, тъй като те “помагат” за решаването на въпроса “Как да “направя” себе си?” Как да организирам правилно своя живот и своите преживявания?
Вторият момент е възможността на зрителя или читателя да си осигури справяне с отчуждения опит, като осъществи едно фалшиво интегриране на външната “висока” и драматично-престижна събитийност в хоризонта на ограничения си частен свят. Той потвърждава себе си като присъстващ в света, доколкото съучастнически се прехвърля в ставащото на екрана. В това общуване се реализира илюзорното бягство от собствената самота и празнота в “пълнотата” на едно или друго внушение. Защото е добре известно, че няма чисти факти, че всяко въвеждане на факта в информационния “канал” е вече насочване, интерпретация, обвързване с контексти, с интонации, с внушения. Човекът, поел порцията “новини”, се чувства събитийно и интерпретативно удовлетворен. Той може да се оттегли доволен, както и прави, за да дочака покорно да му поднесат следващата порция новини. Медиите са инструмент за симулативно решаване на проблемите с идентичността и с активността

Така медиите “помагат” за решаването на втория фундаментален въпрос “Какво да правя със себе си?”
Ето така набелязаните отговори всъщност са в основата на онези постановки, които режисират медиите в образа на Злия душманин на човешкия дух.
Друго, не по-малко популярно твърдение е, че масовите информационни посредници лишават от индивидуалност събитията и на мястото на уникалните видения предлагат СОЦИАЛНО-РОЛЕВИ “ПАКЕТИ”, НАТЪПКАНИ С ПРЕПОРЪЧИТЕЛНИ ЧУВСТВА ЗА КОЛЕКТИВНА УПОТРЕБА!!! Това има САМО и САМО манипулативна функция.
В немалка по обем критическа литература медиите са разпознати като виновни за автоматизираните пребивавания в света и са посочени като знак на деиндивидуализацията, на отнетата воля за персонални душевни проекти и личностни визии. В “Дзен и изкуството да поддържаш мотоциклет”, Робърт Пърсинг разказва притчата за маймунските капани в Индия. Капанът е издълбан кокосов орех, напълнен с ориз, който подмамва маймуната и тя пъха ръката си в отвора. Когато стисне в шепата си ориза, тя вече не може да я изтегли навън. Ето и коментара на Пърсинг: “Маймуната бърка вътре и изведнъж се хваща в капана – вкарана там единствено от собствената си стойностна закостенялост. Тя не може да преоцени ориза. Не може да разбере, че свободата без ориз е по-скъпа от пленничеството с него. Селяните идват да я хванат и отведат.”
Същото е и с “ориза” на масмедийните послания – зрители и читатели го стискат в шепичките си и покорно се оставят да ги отведат в предвидима посока. С ориз в шепата нямаш шанс да преоцениш стереотипите и светогледите, с които те принуждават да живееш.
Медиите са възпитатели в безкрайния конформизъм на готовите отговори и на стиснатите шепи. Те непрестанно и патетично разказват за упоритите ни опити да постигнем стабилност и материална обезпеченост на съществуването, но премълчават отказа да се занимаваме с битийната легитимност на това съществуване.
Надеждата – все още съществуваща – е, че именно човешкият дух е способен да възпитава в свобода.
Свободата, разбирана като способност на човека да се отнася “авторски” към собствения си живот.
Свободата, разбирана като годност на обществото да поддържа и развива езици на различието.
« Последна редакция: Март 09, 2012, 23:18:24 от Eona Lightholder » Активен

"weird " is indication for creative force ♥
Eona Lightholder
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2519


NEVERENDING STORY

« Отговор #5 -: Март 09, 2012, 22:33:38 »

Методи за манипулация на мултимедийната машина


Докато слушате радио, гледате телевизия и се разхождате по улицата, вас ви програмират. Самата телевизия излъчва вълни, които водят до пристрастяване. Така повечето хора имат нужда от дневната си доза, без която не могат. Познавате ли такива, които не могат да заспят, без да пуснат поне за час светещата си кутия? Това е хранене със самата честота, без чието набавяне настъпва тотален дискомфорт, объркване и неспособност да се свърши каквото и да е с адекватно поведение. Най-масовият психогенератор стои в почти всеки дом в ъгъла на стаята и излъчва! Трябва ли да се говори и за подсъзнателните внушения, с които е “обогатен” всеки един филм или реклама? Един от начините, чрез които може да се задълбочи полухипнотичното състояние, което настъпва при заставането пред включен телевизор, е да се остави черен или празен всеки 32 кадър на това, което се излъчва или прожектира. Така се създава специфична пулсация от 45 удара в минута, която се усеща само от подсъзнанието и е идеална за настъпване на състояние, при което човек е много податлив на внушения. Представете си всеки ден колко деца и възрастни седят с часове пред телевизора. В един среден американски дом телевизорът е включен средно по 6 часа и 44 минути на ден. И така с всяка минута и с всеки час, които престоявате пред телевизора, вие и децата ви ставате все по програмирани и обработени и загубвате все повече способността си да мислите ясно и трезво. Преди време беше съобщено, че за една седмица едно дете може да наблюдава по различните телевизионни канали средно по 18 400 убийства или сцени на насилие! И всичко това отива в съзнанието му. При гледане на телевизия след 30 секунди съзнанието на човек изпада в напълно възприемчиво състояние. Това означава, че информацията, която се подава, прескача съзнателния контрол на лявото полукълбо и отива направо в подсъзнанието, неосъзната. Задавали ли сте си въпроса на какво се дължи потребността на хората да гледат и консумират (не само храна – говоря за консумирането като ценностен модел) неща, които им вредят по ужасяващ начин и ги превръщат в животни!? Да имат отрицателно влияещи навици и модел на мислене? И защо тези хора, осъзнавайки тези факти не са способни да се променят? Защото са програмирани! И са толкова затънали в собственото си програмиране, че макар и със знанието в ръка, те не могат да преодолеят себе си. Това са децата на Матрицата, крайният продукт, излизащ от поточната фабрична лента. Тотален контрол и оскотяване.
Вървите си по улицата и чувате от някое заведение да гърми най-новият “музикален” хит, което разбира се веднага означава възможно най-долната и противна чалга. Песента влиза в главата ви и не можете да я изкарате оттам с часове, въпреки че “мелодията” ви дразни неимоверно. Това е програмиране. На няколко нива. От технологично през психологическо до вкарването на енерго-информационен паразит, който може да ви побърка. В най-добрия случай просто източва вашата енергия.

В много от тиражираните продукти производителите са заложили зомбиращи енерго-информационни програми: в най-добрия случай от типа на „да не пресъхнем от жажда” (известно е, че частицата „не” не се регистрира от подсъзнанието и в резултат се материализира противоположната програма. Бихме могли да преосмислим десетте “божи” заповеди сега, не мислите ли?). “Не бъди повече жаден – грабни Sprite” и всички подобни реклами и билбордове, които ни “канят”, са постановки за програмиране чрез манипулацията, извършвана през подсъзнанието. Рекламата в истинското си значение звучи по следния начин: “Бъди жаден!” И ние отиваме и си купуваме Sprite. И ставаме все по-жадни. Нещата се усложняват и от факта, че когато човек консумира, той се “отваря”. Тогава падат защитите на СЪЗНАНИЕТО му срещу външния енерго-информационен поток и негативните програми безпрепятствено се записват в хиперсвръхфокалните му структури. Така могат да се материализират в живота му. Затова се препоръчва да се храним в спокойна и хармонична обстановка, когато нищо и никой не ни разсейва, като спазваме принципите на така нареченото йогийско хранене. Не бива по същото време да четем или още по-лошо – да гледаме телевизия, защото предаванията обикновено са наситени с негативни енерго-информационни програми и зомбиращи реклами. Задайте си въпроса: Трябва ли да си записвате в мозъка програми от типа “Подчини се на жаждата” или “Опасно вкусен”? Забележете колко е активна цялата подобна кампания точно във времето за хранене, когато обикновено хората се събират да вечерят – разбира се – пред телевизора.
Числото 3. Когато някой ви каже нещо три пъти поред, то прониква в съзнанието ви. Ето защо по телевизията виждате същата реклама три пъти за около четири минути преди шоуто да започне отново. И вие се питате: “Защо я пускат пак!?” Защото, излъчено/казано три пъти, нещото ви прониква в съзнанието. Това е контрол над съзнанието.
Поднасянето на различни версии за случващото се. Например нещо написано на първа страница на вестника: “ВВС хваща летящ диск, който не е земен”. На следващия ден дискът се превръща в метеорологичен балон. Ето как играят игри със съзнанието. Слагат ти нещо в главата и после казват: “Ооо, не. Това е нещо друго.” Какво причинява това на модела на съзнанието? Разделя го на части. “Това ли е или това; това ли е или това???” Объркване, съмнение и следва разцепване - контрол. Именно това е и целта на заливащата ни противоречива конспиративна литература. Много малко източници могат да се считат за достоверни. Главната цел е търсенето на игла в копа сено, където игла изобщо няма.
Всички филми и действащи телевизии представляват проекция на свойствата на рептилоидния мозък. Как така ли? Филмите и телевизията, видео игрите и т.н. - всички те неопровержимо са подобни на сън. Не само в тяхното представяне на символичната реалност, но също и в това, че хората, които гледат филмите, имат същата дължина на мозъчната вълна, излъчват същата тази вибрация, както когато сънуват. И така, отгатнете откъде произлиза сънуването във вашите глави! (Киното и телевизията като индустрия, не само че се контролират от Илюминатско-рептилоидната кръвна линия, но и са изцяло създадени от тях на първо място. Илюминатите контролират чрез отличителните черти на рептилоидния мозък и търсят да манипулират човечеството чрез манипулацията и стимулирането на рептилоидната част в мозъка).
Езикът на рептилоидния мозък, това е визуалното представяне. Всички комуникации, действащи при рептилоидите, са изградени така, чрез визуално символично представяне, всяко имащо специфично значение. Илюминатите комуникират помежду си и се отнасят към човешкото подсъзнание с безкрайно количество символи и визуални кодове.
Рептилоидите не сънуват, за разлика от животните, еволюирали от рептилоидите (бозайници, птици), които сънуват. Защо? Защото рептилоидният мозък все още продължава да оказва въздействие върху тях и това състояние ние хората наричаме сънуване. Няма състояние на сън при рептилоидите, защото това състояние при тях е състояние на будност. То е било подтиснато в продължение на нашите будни часове (но все още функционира - това не е спане, всъщност те никога не спят). Чрез химически въздействия върху неокортекса, тогава рептилоидите биха могли да функционират в продължение на спането и съня, когато лявото полукълбо е на свой ред подтиснато. Но очевидно рептилоидният мозък не е удовлетворен, ако го оставят на режим на нощно дежурство. Той би изисквал много повече от това.

Хората изобретили ритуалите и церемониите и едва тогава театъра. Сега, откъде бихте допуснали, че произтичат всички тези открития? Театърът с неговата известна теорема за “прекъсване на съмнението”, (което е всъщност друг начин на изказа – “Остави левия мозък да спи”), е ново изобретение на рептилоидното ментално състояние – “Това тука вън!”.
И разбира се сега може да имаме отличен паралелен модел на рептилоидната обстановка чрез киното и телевизията, които при някои индивиди заемат от 16 до 18 часа от деня, което вие добавяте във времето на състояние спане-сън.
Ритуали, церемонии, театър, кино, телевизия, видео игри – всичко това е било създадено от нуждата за териториална собственост, принуда, както и от волята за власт, вградени в рептилоидния мозък (всички твърдения, че рептилоидната част на човешкия мозък е т.нар. бойно поле, от което се извършва контрол върху нашата реалност на тази планета, са били потвърдени). Тази “териториалност” и “воля за власт” се проявяват в множество начини в човешкото поведение.
Сивото вещество в него обхваща по-голямата част от ранния мозък и съставлява 85% от общата маса на човешкия мозък.
Състои се от две полукълба, свързани помежду си с нервни влакна. Мозъкът е разделен на две половини, като всяка от тях участва в комуникацията с другата. Целта на илюминатите била да намерят начин как да разделят работата на двете полукълба, така че да могат да подават информация на десния мозък, посаждайки образи в състояние на сън, подсъзнателно, чрез символика, сублимирало въображение, докато в същото време лявото полукълбо е в ролята на затворник като осъзнаване на реалността. Ето защо образователната система и науката толкова много са се устремили да говорят и подават информация на лявото полукълбо. По този начин илюминатите правят опит да проникнат в мозъка чрез дясното полукълбо, подавайки му неосъзнати образи, които впоследствие се осъзнават чрез лявото полукълбо. И така, светът на човека се изгражда по тази схема. Докато човекът мисли, че този възприет от него свят е негов собствен, всичко това е било внимателно манипулирано и вградено като система. Ако се вгледате, ще отбележите колко много думи съществуват, като ползват за база способността за въображение на човека – “представи си”, “сън” – и всичко това се използва за различни цели в рекламата. Илюминатите знаят, че могат да проникнат в мозъка ви през дясното полукълбо чрез въображението ви и тогава да заповядат на лявото ви полукълбо да декодира информацията в съзнателна за вас форма, например: “Аз искам да купя тази кола.”, “Мисля, че се нуждаем от даването на повече власт в ръцете на полицията, за да се спрат престъпленията.”, “Нуждая се от точно тази виагра, за да бъда истински мъж.” Ето защо повечето телевизионни програми се насочват към света на фантазията (чрез анимация).
Музиката се използва за същите цели. Същите хора, които контролират Холивуд, контролират и музикалната индустрия - фамилията Бронфман в Канада (най-голямата илюминатска фамилия, която често се споменава в източниците). Едни и същи хора държат света на масмедиите по същите тези причини. Лявото полукълбо обикновено контролира движенията и усещанията в дясната част на мозъка, докато дясното полукълбо контролира лявата част на мозъка. Начинът, по който двете полукълба са разделени и осъществяват сътрудничество помежду си, е изключителен. Повечето хора, около 80%, са десноръки и в тях способността им да организират речта, да говорят и обясняват преобладава, като е локализирана в лявото полукълбо. Докато дясното полукълбо на свой ред може да разбира писмения и говорим език. Пространствените възприятия зависят от дясното полукълбо, въпреки че в тях участва също и част от лявото полукълбо. Докато лявото полукълбо обслужва комуникациите, използвайки думите, въобще наименованията, имайки предразположеност за развити вербални функции, опиращо се на логика и систематичност, дясното полукълбо обслужва комуникациите чрез образи (картини), има пространствени способности да възприема ситуацията в тримерно изображение – 3 D, притежава интуиция и въображение, свързани с емоциите и чувствата. Двете полукълба са взаимно свързани и комуникират помежду си, но трябва да се има предвид, че човешкият мозък като цяло се възползва от това тяхно сътрудничество само при положение, че самите полукълба са действително във взаимна връзка помежду си. Точно в този пункт се крие и същността на гореизложения метод. От десетки години илюминатите търсят начин да контролират работата на двете полукълба, тоест как всяко от тях комуникира с другото. И така, те са намерили начин, при който тайно подават информация на дясното полукълбо чрез символи и подсъзнателно, докато човекът в същото време осъзнава само онова, което му се подава чрез лявото полукълбо (в случая би могло да бъде физическата страна на света).
Активен

"weird " is indication for creative force ♥
Eona Lightholder
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2519


NEVERENDING STORY

« Отговор #6 -: Март 09, 2012, 22:33:50 »


Дясното полукълбо е свързано с примитивната древна като възраст част на мозъка и то комуникира чрез образи, имащи своето подсъзнателно значение. Мисленето чрез образи протича бързо. Само помислете колко време ви е нужно, за да опишете дадена картина или сцена чрез думи, като извършите в същото време сравнение със скоростта, с която вие я възприемате. Но образите биха могли да бъдат описани или превърнати в разказна, т.е. описателна форма, чрез лявото полукълбо. И ето една гледна точка, която заслужава да бъде анализирана отново. Вие подавате на дясното полукълбо информация в образи и символи – например някакви картини на ужаса, заснети от различни огнища на военно напрежение или тероризъм. И тогава вие използвате медията, за да съобщите на лявото полукълбо как да интерпретира тези образи – и така картините се трансформират в описателна форма. Чрез медията! Всъщност медията играе ролята на колективен “ляв мозък”, интерпретиращ десния мозък, който е възприел вече образите за т.нар. масово използване от народа, масите. Защото те иначе не биха извършили самостоятелно това интерпретиране – този превод на подадения материал предварително. Особено когато е с Коментар от страна на говорителя! Ето защо медиите са изпълнени с журналисти, в които доминира лявото полукълбо, тоест левият мозък. Това е всъщност тяхната функция – да предават информацията с интерпретация, въпреки че 95 % от самите журналисти не знаят, че именно така са използвани – като интерпретатори на дясното полукълбо през лявото полукълбо. А това се случва, защото самите те са се превърнали в роби на самите себе си, на своето едностранно развитие като същества само с едно действуващо активно полукълбо. Тази манипулация на интерпретацията на информацията през лявото полукълбо се случва всекидневно чрез вестниците, радиото, телевизията, списанията, някои книги и най-вече се отнася за тези, които непрекъснато гледат телевизия и слушат радио. И разбирането, и осъзнаването на всичко това, е толкова важно! А още по-важно е да се научим да филтрираме тази информация и да позволяваме на лявото полукълбо да извършва своя собствен анализ самостоятелно, върху собствена интерпретация на информацията, идваща от дясното полукълбо. Езикът е едновременно говорим и писмен, словесен и образен. Речта и езикът, както и асоциираните картини, образи и запаметявания, всичко това се разполага в мозъка. Познаването на значението/смисъла (познаването и разбирането на изреченията например), всичко това е високо равнище на мисловна операция, която включва едновременно семантика и визуално осмисляне. Докато поведението включва интегриране на дейности от различни части на мозъка. И така, понастоящем човешкият мозък включва осмисляне (мислене) и запаметяване на образи и техните компоненти, както и развитието на езика и съответното мисловно осмисляне, свързано с паметта и запаметяването. Редом върви и развитието на широк спектър от емоции и чувства, на грижа и привързаност, на способности за обективно и логическо мислене и преценка. И по-нататъшното развитие на писмените езици и изкуствени образи. Именно поради това филми като “Baraka”, “Naqoyqatsi” и всички от същото семейство са толкова въздействащи върху хората, които ги гледат, и стигат право до сърцата им! Защото са само визуални, а не и речеви! Те не се ползват от лявото полукълбо и стигат право до нас! Докато лявото мозъчно полукълбо обслужва комуникациите, като използва думите, наименованията и понятията, и е предразположено към развитие на вербални функции (устни, словесни, речеви), опиращо се на логика и систематичност, дясното полукълбо обслужва комуникациите чрез образи (картини), т.е. има пространствени способности да възприема ситуацията в тримерно изображение. Забелязвате ли колко рядко може да се засече не-речеви момент по телевизията? Той винаги тече или с коментар от журналиста (все едно ние сами не можем да си го направим!) или чрез минаващ надпис в долната/горната част на екрана? Ами изкуственият американски смях по комедиите, който трябва да ни “подсети” къде трябва да се смеем? Защо е нужно това? Повечето хора го приемат като нещо съвсем безобидно, най-много да се засмеят на глупостта на американците, че трябва да им се напомня къде да им бъде “забавно”. Истината е съвсем друга! Отново се насажда определен и естествено ЖЕЛАН модел на мислене и възприятие. Тези неща се запаметяват от мозъка и в сила влизат т.нар. архетипни индоктринирани модели, които, вкарани веднъж като мисловна постановка, ще се обадят и още веднъж, и още веднъж, и още веднъж – всеки път, когато ключът бъде задействан. А ключове се имплантират постоянно, защото илюминатската машина е достигнала до днешна дата безбройно количество техники за въздействие, било то пряко или непряко. Веднъж вкарани, те изменят човека по свой собствен модел, който след известно време се развива като ракова клетка и създава определен тип мислене ВЪТРЕ в самия организъм. Така най-лесно може да се отговори “защо един човек става консуматор?” – защото му е помогнато да бъде такъв! И тъй като човек рядко изпитва вътрешна нужда да бъде информиран за неща, които ги няма по новините, програмата тече и е обхванала целия свят – факт! Това, което не осъзнаваме е, че обществото, точно както и отделният човек, има неотменен интерес към значими загуби и катастрофи. Върху това е работено с години и тази програма е имплантирана дълбоко вече в съзнанието на хората. Тези войни, този глад, наводнения и земетресения посрещат определени нужди. Човекът е направен да иска хаос. Или поне той да стане такова ежедневие за него, че да настъпи едно напълно естествено поведение относно случващите се трагедии по света! В интерес на истината, на някои хора това вече им е необходимо. Бедност, конфликти, размирици, убийства, всичкият този ужас – ние сме неудържимо привлечени, почти до състояние на оргазъм, създаден от смърт и разрушение. Във всички нас е. Ние му се наслаждаваме (това е заради изначално вложените ДНК-команди от рептилиите. На Истинската Човешка Природа тези неща са чужди). Разбира се, медиите се опитват да го представят като нещо тъжно, изобразявайки ги като непосилни човешки трагедии. Но всички ние знаем, че функцията на медиите никога не е била да елиминира злините по света - не! Тяхната работа е да ни убедят да приемем тези злини и да свикнем да живеем с тях. Илюминатите искат от нас да бъдем пасивни наблюдатели и батерии. Тези, които още не са станали биороботи, тези, които все още не възприемат ужаса като “да отидеш да си купиш хляб”, са истинската цел на Матрицата, защото тези хора реагират на всичко това със страх! А страхът в крайна сметка е нещото, от което се държи на крака целият низш астрал и е факторът, който генерира храна за влечугоподобните ни “приятели”! Страхът е крайната цел и пак той е основният генератор на машината, чрез която тя продължава да бъде! Част от контрола над съзнанието и програмирането е да се държи населението в несигурност и страх и когато всичките неща, за които сте “предупреждавани”, се случат, знайте, че ще можете да бъдете контролирани. Ако сте несигурни и ви е страх, ще направите всичко, каквото ви се казва, за да бъдете спасени. Основен метод за контрол на съзнанието от страна на правителството и религията е страхът. Ключови архетипни думи, отключващи страх: “атентат, тероризъм, бомба, катастрофа, злополука, болест, зараза, протест, опасност по пътищата, мерки, затвор, отвличане, кражба, убийство, забрана, нарушение, задържане, стража, полиция, санкции, секта, ислям, фундаментализъм, атака, 9/11, Ад, грях, вина, Апокалипсис, Божий гняв (...)” и безброй други! Замислете се по колко пъти на ден ги чувате и защо по телевизията се говори единствено и САМО за това?! Не се ли случват и хубави неща по тази планета?! Случват се, но за тях няма кой да ви каже, защото за тях не искат вие да знаете. Защото, узнаете ли, може да се сетите, че има и друг свят, извън бизнес-рамката, извън илюминатско-създадения “тероризъм”. Това насаждане на страхове прави и още нещо. Ако институциите си сменят позицията, че “атентатът” е “отминал”, страхът, който е спотаен някъде, не си отива. Те са се усъвършенствали напълно – могат да го извадят на повърхността, когато пожелаят, и да ви изманипулират, както те решат, защото за тях контролът над съзнанието е религия! Те са създали метода и неговите лостове! Всичко това минава през рептилоидния мозък на човека и манипулаторите много добре знаят това. Тази част от мозъка налага зависимост от ритуали – не само жертвопринасящи ритуали, а ритуално поведение - всяка седмица по едно и също време да се отива в един и същ супермаркет, всяка неделя да ходим в някое заведение, всеки път, когато слушаме музика, да ядем определена храна - едно непрекъснато повтарящо се поведение. Казват, че заради рептилната част от мозъка ни ставаме хладнокръвни - правим неща, без оглед на последствията за потърпевшите от действията ни. Изпитваме нужда от йерархични структури за контрол отгоре надолу пак заради рептилната част от мозъка ни (програми от Орион). Има още много белези, дължащи се на този мозък, независимо дали го приемаме или не – например всички онези белези на илюминатите. При други хора надделяват други части от съществото, но ако сте под контрола на този рептилоиден мозък, много по-вероятно е да имате тези характеристики в по-голяма степен от повечето хора. А тези, които го нямат, са с напълно изучено поведение и биват обработвани непрекъснато чрез целия този боклук, наречен мултимедия. Хората, чийто рептилоиден мозък е все още неактивиран, се активира от медията в своята многолика форма! Бъдете нащрек и внимавайте! След тази информация всички тези лостове за манипулация не само че ще действат с много по-малка ефективност върху вас, но и ще бъдат с нива по-лесно откриваеми от вашето съзнание и очи.
Важно е да се отдели внимание и на окултния метод за манипулация на медията – този на манипулирането чрез науката за образността и психотронните установки, разположени навсякъде из по-големите градове.

Налага се да поговорим за модела на Низшия астрал – този на отвратителното, низкото и пошлото, които са взели връх - и ВНИМАНИЕ (защото тук е ролята на психотронните оръжия) – всичко това чрез фината манипулация, която се извършва, се представя като правилния ценностен конструкт!!! Тук на преден план излиза нещо, което в момента измества цялата окултна практика и потенциал. Нарича се Наука за Образността. Който владее Науката за Образността, владее всичко. Лошото е в момента, че тези, които я владеят, го правят изкуствено, а човекът иска да е сляп и кълве като риба на бастун на всяка “промоция”. В тълпата като обща маса народът винаги е бил управляван. Как? На равнището на нисшия астрал, чрез егрегориалните формирования, чрез помощта на създавани образи, които манипулират съзнанието и карат хората да ги следват. Създават се условия хората да ги следват и в този смисъл чрез собствените си мисли, които излъчват, те сами затвърждават условията си. Но, самите условия, ето това е, което те не задават като параметри, а са принудени да влязат в ситуацията и да излъчват съответния мисловен импулс в нея. За целта се създават масонски телевизии като bTV и Нова Телевизия по твърде прозрачен начин – изсипване на камиони с пари и превръщането на същите тези медии в национални. Нека са “безплатни” за хората. Масоните не дават безплатен обяд! Тези две телевизии “изведнъж” “израснаха” и се превърнаха във водещи, измитайки всякаква конкуренция за по-малко от 2 години! Тези две телевизии бяха създадени изкуствено (като чалгата) с помощта на продалите се наши държавници. Твърдя, че са създадени с цел довършване на тази страна! Дезинформацията и зомбирането, които се извършват чрез тях, не може да се сравни с нищо, атакувало досега България! Защо съм толкова сигурен в твърденията си ли? Има един факт, който говори сам за себе си и е твърде красноречив. И двете телевизии заляха зрителите си с НАТРАПВАНЕТО НА АМЕРИКАНСКИЯ МОДЕЛ! Колко пъти сте чули да се говори за българщина или нещо родно по тези телевизии?! Не! Удостоени сме с честта на всеки един празник – Коледа, Великден, Осми март, Съединението – да има концерт на Слави Трифонов! Да не говорим за промивката, извършвана чрез американски сериали, американски риалити-шоута, американски тип предавания с нулева интелектуална стойност. С този им ход на нас ясно ни бе показано кой дърпа конците в страната ни и на кого се подчиняваме ние. На същите, на които се подчинява и целият свят.
В главен възпитател на ценности се превърнаха предавания като “Шоуто на Слави”, “Биг Брадър”, “Сървайвър”, “Стар Академи”, “Огледала” и т.н... Ударът е най-голям срещу младите хора – главната цел на тайните общества от десетилетия насам. Помежду си момчетата и момичетата обсъждат или какво е станало вчера вечерта в “Биг Брадър”, или каква е най-новата измислена мода, представена в “Огледала”. Те взимат пример от това, без да се интересуват правилно ли е или не. Важното е, че то се котира! Нищо друго не е от значение. Кукловодите знаят това и са измислили техники за създаване на изкуствено котиране на тези образи. Как става това.

Пример:

Стъпка № 1: Пуска се Биг Брадър. На човека му се предлага абнормно количество фалш, абсурдност, пошлост, секс, разврат и ни(с)(з)ки вибрации. Постановката е заложена и, тъй като в човешката природа е заложено любопитство към новото и различното, хората са много заинтересувани.

Стъпка № 2: Матричният модел на поведение е зададен. Тук е именно борбата за личностното и индивидуалният избор. За да се премахне второто, се пуска психотронното оръжие, което вкарва хората в състояние на еуфория, леност, потиснатост – според целта! Важното е да се знае, че този тип вълни отварят съзнанието на човека и правят подсъзнанието много по-лесно за манипулация и инфилтрация на идеи и команди. Така вече създадените различни модели имат възможността да достигат право своята цел. Образите се създават според целта. Образът на мързеливия глупак например – получовек, който няма никакви ценности; чийто речник съдържа 200-300 думи, които разбира се са му достатъчни, за да може да си купи водка от магазина; който е абсолютен безделник и е толкова потънал в собственият си мързел и деградация, че се е превърнал в еталон за простотията, която в днешно време е способна да те прави известен и богат в света на Матрицата, само и само да паднеш до нивото на плужек, с когото кукловодите могат да правят каквото си пожелаят съобразно техните цели. Трябва да се отбележи, че тук психотронното оръжие има второстепенна роля – да подсили вече пуснатия образ, който вече е в потенция и който хората с удоволствие биха възприели - ЧОВЕКЪТ Е РЕШАВАЩИЯТ ФАКТОР!!! Виждайки, че този модел на поведение действа в живота, представен от медията, всички млади момчета решават, че е по-лесно да си рапър (примерно), отколкото нещо друго. Психотрониката е неостаряващ метод в ръцете на тайните общества за манипулиране на масите, именно поради незнанието на хората, че такъв тип оръжие и методи съществуват! Психотронното влияние се характеризира с това, че хората, над които бива извършвано такова въздействие, дори не подозират за изначалната причина на състоянието си. Те го приемат като нормално и търсят връзката съвсем другаде, като започват да гълтат “Витамин С”. В България психотронните установки се използват главно (но не и единствено) за създаване на условия за притъпена будност, ниска способност за критичност и самосъзнание и за подсилване на вече създадени образи. Хората се държат в условия на полузомбация – можете да го видите по улиците. Няма човек без маска! Защото това, което виждате у народа, който се разхожда из града, не е човекът, такъв, какъвто е! Той слага своята маска за пред обществото. Ако познавахте вътрешния човек у своя колега, бихте се ощипали, за да проверите дали главата е там, където анатомията ни е учила, че се намира! Всичко това е поради психотронната атака, която се извършва и в този момент. Събудените хора не са желани хора. Затова те са държани в състояние на заспалост и не-замисляне по основните въпроси. Така се предразполага съзнанието към един особен вид възприемчивост на вменени ценностни конструкции, в които образите могат да бъдат имплантирани много, много лесно. Ако се съмнявате в това, което ви казвам, проверете какви експерименти са се правили в института по сугестология и парапсихология в София по време на Студената война. Разучете и за екипите пси-агенти, които са обучавани в гръцката част на Кипър. Те се обучават специално за работа по психотронно въздействие в България.
И така – съзнанието е отворено за внушения и насадени образи. Продължаваме нататък.

Стъпка № 3: Рубиконът. Образът на модела за подражание е пуснат в низшия астрал, в който почти всеки един броди поради липсата на елементарна духовна тъкан. Той се проектира под формата на изкуствено създаден егрегор, който се проектира в 3 D. Резултатът е налице - или възприемаш низко-егрегориалния образ, подсилен (но не и създаден!) от психотронното оръжие, и ставаш поредният ЕДНАКЪВ на улицата с кепе, ботуши и торба с клишета и тъпи лафове (това, което се изисква от теб - справка на промития мозък - Оруел - 1984), или въобще не пускаш ББ и си отритнат от стадото. Ако си второто, ти си герой! Но не съвсем - Матрицата има примка и за такива, които устояват на този вид програмиране. Примката работи в зависимост от степента на твоето лично его или да го наречем - себеотстояване. Зависи от личностния ти ценностен потенциал и типа образ, на който си решил да подражаваш в социума. Ако си слаб и те интересува чуждото мнение, повече отколкото твоето лично, изкуствено-паразитният психо-енергиен образ ще пробие кармичния ти такъв и, повярвайте ми, кармичната ви насоченост коренно ще се промени, ако бързо не се появи възходящ енергиен образ.
И така – с 3 прости хода, които не струват на манипулаторите нищо, те промиват мозъците на населението, като контролират образа така, че Митьо Пищова например да придобие в общонационалното съзнание един благ образ. Така, парадоксално или не, той става модел за подражание или пък генератор за осмиване и отвращение – низшият астрал ликува и в двата случая – за него няма губещ и печеливш вариант. И чрез простата наука за образността те взимат в плен всяка втора млада душа, която иска да има идентичен начин на живот. Тя вижда, че може и без духовност, без труд - всички стават гангстери, непрокопсаници, мафиоти – но имат и препоръчителните стремежи за колективна употреба – кебапчета на масата и 3 мацки в скута, плюс задължителния ланец и гараж, пълен с BMW-та и какво ли още не...
Медията и до днес остава най-мощното оръжие в ръцете на кукловодите. Препоръчително е изобщо да не присъства в “менюто” ви или да присъства като средство за сверяване на часовника. Това е много добър индикатор за вас доколко може да откривате капаните, които ни се залагат, и доколко сте имунизирани срещу пси-атаки.
« Последна редакция: Март 09, 2012, 23:20:06 от Eona Lightholder » Активен

"weird " is indication for creative force ♥
Eona Lightholder
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2519


NEVERENDING STORY

« Отговор #7 -: Март 09, 2012, 22:36:23 »

Образование


“Ние трябва да въведем в образователната система на гоя всички принципи, които така блестящо разрушиха техните собствени закони. Когато ние дойдем на власт, ще премахнем от образователно-възпитателния процес всякакъв вид обезпокояващи и объркващи съзнанието предмети, за да направим от младежта послушни деца на властта ни... Ние ще изтрием от спомените на човечеството всички събития от предишните столетия, които са нежелателни за нас, и ще оставим само тези, които обрисуват всички грешки в управлението на гоя... Ние ще запазим от възпитателния процес за наша лична употреба само онова, което е най-подходящо за крайната ни цел.”

Протокол номер 17

“Тяхната младеж (на гоя) расте в безнравственост и оглупява от класицизъм – изкуства, литература, изкуствено направлявана информация. Тяхната среда е завладяна от наши специалисти – агенти, учители, преподаватели, чиновници и др., от наши жени в местата за развлечение, посещавани от гоите...”

Протокол номер 1

“Ние трябва да формираме и управляваме образованието на гоя, за да не му дадем възможност да прозре необходимостта от собствена инициатива...”

Протокол номер 5

Из “Протоколите на Ционските мъдреци”И така, Човешките търсения са “укрити” като битийни категории зад “завесата на всекидневието” и са станали рутинен фрагмент в театъра на медиите и социалните политики. Те са редуцирани до случки и новини, до количествени измерения, до изпитания на нови лекарства, до грижи за тялото, до психоаналитични козметики за душата и пр.
Съвременната, съвсем адекватно и умишлено изфабрикувана действителност, определяна по толкова различни начини, разхлабва рамката на ценностите, въвежда в състояние на морална неопределеност, в смислова непрозрачност. Фигурите, които поръчителстват за смисъла, стават все по-проблематични, слабо ефективни. Нещо повече! Самото питане за смисъла става излишно, не-стоящо (или присъстващо странно) в контекста на даден разговор/живот!!! Във времето на западащата индивидуалност индивидът остава беззащитен пред агресивната тривиализация и профанизация. Нека припомним какво е тривиално и какво профанно. Тривиалното е това, което е износено, но затова пък е удобно. Тривиалното ни чака на трите пътя на желанията и ни предлага насищане чрез избор на едно-и-същото. Профанно е онова, което е присъщо на човешкото, без връзка с божественото. “Профан” е неукият човек, но и човекът, който не е в състояние да повдигне погледа си нагоре. Профанен е животът, който като щраус се е заровил в самия себе си и не е способен да осмисли принципната си беззащитност. Профанен е в момента човекът.
С Човешкия Дух е същото – неговото съществуване е възможно тогава, когато е налице ангажимент към въпросите на живота, към картите на земното, но и към тези на небесното, предимно, още повече във времената на предстоящия квантов скок.
Ще приведа само един пример на типична съвременна екзистенциална редукция, която се нуждае от обяснение. Нека го наречем условно ефект на комикса. Комиксът е максимално изчистен откъм “отклоняващи се” подробности, той действа на принципа на веригата – картинката се сменя от друга картинка, като целта е да се осигури придвижването на действието и поддържането на “интригата”. Комиксът отрежда на думите специфична илюстративна роля, те са изображение “плюс”. Много от хората живеят живота си по този комиксов начин – изчистване на посланието чрез прекарването му през семпли жанрови и идентификационни матрици (лостовете на Системата). Програмиране за тривиален и много, много профанен живот, излизането от чиито рамки са анатемосани от Матрицата и праволинейно моделирания социален егрегор.
Изначалната искра, която не е пометена от родителско-изготвеното разбиране за света и респективно Вселената, е напълно доунищожена от институциите, наречени “образователни”. Всъщност, както повечето от вас се досещат, те са анти-образователни и довеждат до създаването на същества, мислещи и държащи се по гореописаните схема. Напълно масонско-обслужващи, училищата и университетите не могат да научат “бъдещето на Земята” (децата) на нищо друго, освен на това как да спомогнат за планетарното заробване. Едни духовно осакатени институции, които си играят със съзнанието на “вярно и невярно” – какво ТРЯБВА да постигнем в този живот и какво НЕ ТРЯБВА (тук се включва в различни моменти пулсираща червена сирена, която вие: “Забраненоооо!!!”). За да можем да направим правилна принципна преценка на образованието изобщо и на неговото развитие в отделните страни и по света като цяло, отново ще трябва да погледнем зад кулисите на световната история и да разберем целите на тези, които стоят в сянка. Ще започна моя коментар с този материал, публикуван от Образователен фонд “Рокфелер” още през 1904 г. за хората от американските села – “...ние имаме на разположение неограничени възможности и хората се поддават с безусловно покорство на нашите моделиращи ги ръце... Ние няма да се опитваме да правим от техните деца философи, образовани хора или учени… актьори, редактори, поети...” Властта върху съзнанието на младежта е основен фактор за контрол над света. Както и Хитлер е казал – “Който притежава младежта, притежава бъдещето.”
А животът може да бъде изказан на толкова и различни езици, но ние обикновено не знаем това и умираме в нищетата и немотата на битовите си тавтологии, които са създадени именно от невъзможността на “образователната” система да създава светове в съзнанието на младите хора, освен наличния. Отдаването на силата тук е главният проблем. Най-важното нещо за едно слово (в света на Матрицата), е способността му да разполага с някакъв ресурс от авторитет. В случая авторитетът е налице и той е не някой друг, а професорът с 3 докторски титли, който преди малко излиза от братската ложа и който казва, че кактусът е по-добрият вариант пред тоалетната хартия. И студентите ползват кактус вместо тоалетна хартия. Много красноречив модел за това кое се излага за истина и кое Е ИстинаТА. Според какви разбирания се живее и според какви разбирания ИМАМ ВАРИАНТИ да живея. Между това, което трябва според СИСТЕМАТА, и това, което ТРЯБВА според вашия вътрешен компас. Който няма самосъзнание, се поддава. Който има самосъзнание, не се поддава. А който успее да постигне баланс между двата модела, е мъдър. Балансът е впрягане на егрегора в полза на балансьора. Това е сложно и трудно постижимо. И важи за всяка една сфера на Матрицата. Не само на образованието. Човек с извън-матрично мислене не подлежи на егрегора на Системата в нейния груб смисъл. Той започва да служи на други егрегори. В резултат матричните думи се носят и се блъскат все повече и повече в една непоносима какофония, която събудилият се вече не желае да слуша и не може да управлява. Няма ги – изчезнали са вече онези точки на говоренето, които са можели да събудят любопитството и да предизвикат питането “Кой съм, къде съм, защо съм!?” в неговия матрично-егрегориален смисъл, където Системата привидно задава тези въпроси, непринадлежащи на нея. Не че няма думи, напротив, но те вече не притежават възможността да обединяват смисъла и да го разпределят ефективно в света на човешката смисленост, чийто свят е почти покосен от Апокалипсиса... Това е белег за Пробуждане. Когато инструментариумът от думи, които ви заобикалят посредством съществата около вас, вече не може да ви служи по същия начин, както допреди това, то вие най-вероятно по един или друг начин сте преминали в друга сфера на съзнание. Хубавото е, че можете да си служите и със стария език, и с новия, който тепърва ще усвоите, но просто той (старият) вече няма да стига до вас по същия начин и със същата сила, както преди. Най-важното – той вече няма влияние над вас. А това вече е много. Защото, независимо дали е осъзната или не, сред важните цели на човека в живота е не просто да представи света на самия себе си, но и да го “снабди” с някакви обяснения. Това в Матрицата няма да се случи. Няма да се случи и със стария език. При една редуцирана публичност, при пълното дезинтегриране на човешките и духовните общности (както е това днес) самият “Човек” става проблематичен като обществено присъствие и функция. Островчетата на Човечност могат все още да съществуват, но не съществува “карта”, която може да ги събере в единното пространство на някакво същностно предизвикателство. Човечността (във всякаква форма) става все повече част от един видим и невидим музей, който някои са длъжни да посещават, за да легитимират своята културност. Тя се превърна в протеза на престижността, но не и в орган на жизнеността. В този случай някой от читателите ще каже “Ето ме!”, не защото е верен на някаква своя ангажираност към човешкото, а защото е конформистично убеден в значимостта на това “занимание” – да си Човек! Което в случая не е лошо. Картата на “традиционната духовност” засега води и родители, и деца до вратите на училищата, които не могат да дадат абсолютно никакво езотерично разбиране за естеството на света. Разбиране, върху което се гради всичко, и разбиране, от което материалистичната наука може само да се учи с векове, ако започне още веднага, в този момент! Изправени сме пред една от най-съществените характеристики на съвременната цивилизация – отчуждаването от опита в тривиализираните телевизионни разкази и вестникарски тълкувателни схеми. Образованието е като вестника и новините по телевизията – това е нищо повече от официалното становище за нещата. Това, което реално Е, и това, което реално СЕ СЛУЧВА, не достига до нас през лекционната зала. Позволява ти се да мислиш, но само в определена посока! Търсенето в този смисъл е операция, твърде нежелана от Тъмнината. То е изместване и разместване на всекидневната идентичност, попадане в състояние на “не-себе си” (всъщност “себе си”, може би повече от всякога!). Задаването на въпроси е преотстъпване и доверяване в другия свят, обръщане към неизвестното, отказ от пряко даденото “ето ме!”. За сега прохождащите (а и не само) трябва да се каже и това – задаването на въпроси “разлага” актуално-наличния свят и е в състояние да ни го представи такъв, какъвто непосредствено не ни е достъпен. В този ред на мисли, четенето на подобна не-конвенционална литература е осветяване на притъмненото, на необходени от мисълта и въображението зони. То ни надарява със свят, като подкрепя плахите ни интуиции, че границите на действителното са отместени далеч отвъд предела на видимото. Да познаваш и да мислиш, не означава да достигаш до безусловно сигурна истина, а да разговаряш с несигурността. Докато целия модел не се смени, несигурността, ще е нашият спътник към бездната. Системата на образование е ориентирана изключително към лявото полукълбо. Целта е човек да не може да излезе от блатото на материята и да остане неин роб. Образованието не трябва да те прави ДРЕСИРАНА МАЙМУНА, както това става сега, а да те научи да мислиш самостоятелно!
Другото, което заслужава вниманието ни, са т. нар. надарени или талантливи деца в училищата. Разбира се, всеки родител иска детето му да е такова. И разбира се всеки родител иска детето му да бъде в
програма създадена, за такива деца. Това, което наистина правят е, че проверяват кое дете има способност. И това всичкото се документира. И дори онези тестове, които се попълват при наемане на работа, онези за разбиране на личността, те всички са компютъризирани. Попълваш стотици въпроси относно личността си, какво харесваш, какво не и т.н. После преминава през компютъра, принтират го и подробно ти казват каква личност имаш. И са много точни. Тези тестове са създадени от човек, който е бил замесен дълбоко в контрола над съзнанието и програмирането и който е работел за американското правителство. Буквално всички агенции за работа и големи корпорации използват тези тестове. Така че съветвам да не се попълват такива тестове, защото ще ви определят и категоризират. За съжаление, ако имате деца ученици, в някой момент те всички ще бъдат принудени да попълнят такива тестове. И ще бъдат поднесени по такъв начин, че ще казват: “За да покажат на училището как да ги насочва в избираемите предмети, каква кариера е подходяща за тях и т. н.” И точно това ще се случи. Ако се окаже, че детето ви има определен тип личност, те ще кажат: “Това дете трябва да учи само тези предмети. И трябва да стане еди какъв си по професия”. Няма да има никакво отклонение. Пълен контрол. Нещо подобно на Средновековието с гилдиите. Имало е златари и ковачи, те са имали чираци и когато човек се присъединял към тях, това определяло живота му и никога нямало да може да се занимава с нещо друго. Нещата се връщат точно в тази посока. Всеки, който иска детето му да отиде в престижен университет, прави тези тестове. И това, което ще стане в бъдеще е, че няма да има университети, колежи и гимназии, както са сега. Ще има специфични школи за конкретни професии, към които детето ви ще бъде насочено от ранна възраст, ще завърши тази школа и ще работи по специалността си. Никакво отклонение от това. Децата ще бъдат определяни от тези тестове на какво са способни и това ще работят. Това се случва сега в Германия, а в още по-голям мащаб, почти насила – в Китай. Например ако 3-4 годишно дете покаже талант за гимнастик, то е изземвано от родителите. В Китай едно семейство може да има само едно дете. Така че какво правят? Казват: “Като компенсация родителят ще бъде преместен от тази колиба в един уютен апартамент в града.” И ще му дават купони за храна и т.н. всеки месец като компенсация, че са му взели детето. И някои родители очакват това с нетърпение. И при определени обстоятелства, особено ако детето е било момиче, ще им позволят да имат още едно дете. Може би този път ще се роди момче. Защото в Китай момичетата въобще не се ценят. И ето защо повечето са давани за осиновяване или са убивани - защото не е позволено да имаш повече от едно, а ако първото е момиче и дума не може да става. В резултат се създава нация-кошер. Образно казано, дори когато се завива крушка, ще се вика специалист! Изникват все по-странни и невероятни професии! Това е отново с цел контрол – за да може човекът, който е в Матрицата, да е зависим от хилядите й лостове, да не може да се справя сам с почти нищо. Това е огромен процес по източване на финансова и жизнена енергия от хората. Така, затъвайки все повече, хората стават все по-програмирани, все по-тясно специализирани и все по-зависими от Системата. Кошерната зависимост взима връх. Като сивите – когато настане объркване в плана, те стават неадекватни и не знаят какво да вършат. Това ще се случва все повече и в човешкото общество – все по-тясна специализация, неспособност за извършване на каквото и да е без консултация или агент на Матрицата, който да ни помогне, за да си постигнем целта. Това предлага нашето образование – отворени врати към Новия Световен Ред. На който му се струва пресилено или абсурдно, да погледне с непредубедено съзнание какво става в Америка, Китай, Германия – никакво отклонение от програмата. Поради приемането на европейския модел на обучение заради ЕС, това ни чака и нас. И, харесва ли ни или не, трябва да сме наясно с това. Тези, които не се поддават на обикновеното програмиране заради тяхната ДНК, ще бъдат имплантирани с микрочипове. Това не е измислица, не е мания за конспирации!!! Това се прави В МОМЕНТА!!! Това, че не го дават по телевизията, не значи, че не се случва! Вече се въвежда в пловдивските училища! Започва се невинно под претекст за “сигурността на хората”. Кой мисли за нашата сигурност? “Държавата” ни ли или ЕС? Хайде стига! Чип в личната карта. После в ръката или на челото. Не говорим за 20 години напред. Пак казвам – това се прави В МОМЕНТА!
« Последна редакция: Март 09, 2012, 23:20:52 от Eona Lightholder » Активен

"weird " is indication for creative force ♥
Eona Lightholder
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2519


NEVERENDING STORY

« Отговор #8 -: Март 09, 2012, 22:37:00 »

Модата «Консултация с “Екстрасенс”»Все по-популярно става, особено сред българското население, да се ходи по врачки, баячки, “екстрасенси”, чудотворци и т.н. - пазарът за такива е залят. Това е отказване от собствената сила и предоставянето й на чужд човек. Един от най-тънките видове програмиране се извършва чрез нисшия астрал, с който се свързват 99% от т.нар. “екстрасенси”. Ако попаднете на истински (нещо рядко срещано – признак за истински екстрасенс е, че той НИКОГА и по никакъв начин няма да ви иска пари), той може да ви помогне дотолкова, доколкото ще му позволи вашият Висш Аз. В повечето случаи обаче ще ви навреди пряко или непряко. Най-голямото програмиране се извършва чрез услугата “разкажи за бъдещето ми”. САМО ако каналът е чист (отново подчертавам, това е много, много рядко срещано и е почти явление!!!), той може да даде една ЕВЕНТУАЛНА представа за един от МНОГОТО ви възможни пътища в неизявена потенция! Всичкото са вероятности, които имат шанса да се случат, но изобщо не е сигурно, че ЩЕ! Дали ще се случи нещо зависи от редица фактори – енергията, отдавана на различните егрегори, изборите, които човекът прави, кармичните връзки, които създаваме, и най-вече основният фактор, а именно – “Висшият Аз”. Мнооого, много рядко нещо е точно определено в дългосрочен план. И дори да е така, то не е разумно да се оповестява.
Рубиконът тук е, че когато един обикновен човек застане пред предполагаемия “авторитет”, който контактува с “(в)(Н)исшите” същества, обикновено чувстваме онази тъпа празнота в корема, свързана с очакването и кънтящия глас в главите ни: “О, колко извисен е той, и колко нищожен съм аз!”. В този миг вие започвате да отдавате своята енергия и с отворена уста позволявате да ви програмират! Никой друг не може да се свърже с вашия Висш Аз освен САМИЯТ ВИЕ! Има хора, които твърдят, че могат да говорят от името на нечий Висш Аз. НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГОВОРИ ОТ ИМЕТО НА НИЧИЙ ВИСШ АЗ. Вашият Висш Аз взаимодейства с другите инкарнации посредством инкарнационните преживявания. Самите Висши Аз общуват помежду си на нивото, на което са. Никой от онези, обаче, които претендират да са “канал на нечий Висш Аз”, не са такива. Те са манипулирани от същности от низшия астрал.
Затова помнете, че информацията, колкото и достоверна да ви се струва, НЕ МОЖЕ да бъде от първа ръка, особено ако този човек ви каже, че се свързва с вашия Висш Аз. В най-добрия случай контактьорът се свързва или с неговия Висш Аз (рядко), или с някаква форма на астрално съзнание най-често с низш произход. Те са най-хитрите, защото могат поради глупостта и жаждата за отличие от другите, да продават “уникалната” способност на човека за връзка с другите измерения само чрез така евтината и жадувана “четвърта” реалност, четвърто измерение, владеещо се от нисшия астрал, чиито обитатели спрямо човека се представят за негови учители и наставници. Неслучайно събирателният образ на злото се нарича “Лукавия”. Тези астрални форми могат да се представят за толкова невероятно чисти, добри и искрящи от светлина, че е почти невъзможно да бъдат различени от “умиращия за контакт” експериментатор поради замъгленото му съзнание. В резултат често се спуска лъжлива информация, която може да служи на определени астрални интереси. Става въпрос предимно за енергия. Генерира се страх естествено, тъй като страхът е АЕЦ-ът на нисшия астрал. Например послания от рода на “Очаква ви тежка болест” или “Нищо не можете да направите по (даден) въпроса.” – залагат програма във вас. Вие толкова започвате да се притеснявате от предсказанието, че дори не се замисляте какви огромни по мощ мисъл-форми започвате да генерирате. Над 70% от предсказанията си ги осъществяваме сами, защото впрягаме своята собствена сила в (за)дадена посока и в резултат правим своя квантов скок в негативен план. Тук основна роля играе степента на осъзнатост на силата на мисълта. Наскоро дори научно беше доказано (виж материалите на Масару Емото и поредицата “What the Bleep Do We Know!?”), че насочената мисъл променя материята. Щом изменя дори тази низша вибрация (материята), изградете си въображаема представа какви астрални отражения се изграждат от вашите мисли. Повярвате ли в предсказанието “Очаква ви тежка болест”, вие започвате да канализирате своите мисли и страхове в посока очакване на някаква болест. Вследствие на това вие създавате тази болест на астрално ниво и е въпрос единствено на време тя да се овеществи. Истинските контактьори (контактьори много – тук визирам тези, които спускат истинна информация) са твърде малко, а онези, които съществуват, са принудени да скриват голяма част от достъпната им информация или да я предават в мъгляв вид. Проблемът е в това, че информацията за бъдещето (както и информацията за устройството на света) е огромна сила. Тя трябва да бъде съобщавана само на хора с достатъчно високо духовно равнище и винаги носи печат на секретност. Нарушаването на това изискване има сериозни кармични последици (защото малцина се намират на такова равнище, че точната дата на смъртта им да не помрачи оставащия им живот). Печатът на секретност трябва да работи двойно: веднъж той ограничава достъпната за приемника информация и втория път ограничава контактьора в предаване на информация на конкретни лица или групи.
В първия случай хиромантът вижда такова разположение на линии и хълмчета по ръката, чието разгадаване не е по силите му. Той не може да примири видимите противоречия в информацията и да състави ясна картина. Ако той е измамник, ще затвори очи за половината знаци и ще даде произволно тълкувание. Почтеният гадател няма да си позволи подобно нещо, ще се откаже да гадае, казвайки, че нищо не вижда. Аналогична е ситуацията с изповедта. Изповедникът в момента на самата изповед трябва да бъде на по-високо духовно равнище от изповядващия се.
Във втория случай контактьорът, получавайки връзка, чувства, че цялата информация не трябва да бъде предадена. Той ще разбере онази част, която е най-нужна за еволюционния растеж на човека. Но трябва да знаем, че на контактьора му се дава доста повече, за да може сам да подбере онова, което смята за най-съществено. Тук действа принципът, съгласно който никога не трябва да се разкриват повече от десет процента от онова, което знаеш. С еволюционния растеж този процент намалява, докато, както е казал Лао Дзъ: “Който знае, не говори, който говори, не знае.” (“Дао-дъ Дзин – 56).
Време е хората в България да знаят на кого да вярват и повече да не плащат данък на съществата от четвърто измерение, които отдавна са надхвърлили своите права и отдавна нарушават основните закони, заради които са били оставени да действуват върху планетата. Колкото до бедните контактьори и любители на медиумните сеанси, това е просто една черта от развитието на човека и за нея ще си плащат естествено и тези, чрез които е ставала измамата (“горко на тези, чрез които са идвали съблазните”), а още по-горко на тези, които са манипулирали всичко това. Време е за разчистване в тази страна! Хората трябва да знаят, когато манипулацията застрашава тяхното развитие и предначертание. С този материал се поставя началото на корекцията, породена от явлението “български медиуми” и неговото неизбежно изкривяване. Ако искаме България да бъде съхранена като един остров, време е да я опазим от старите допотопни форми – екстрасенси и медиуми, изкарващи прехраната си с окултни умения, последните резултат на невидимите помагачи от нисшия астрал. Екстрасенсите и контактьорите като най-близо намиращи се във връзка с извънземния разум следва да бъдат между първите, които осъзнават предложението в името на мира на планетата. Високо еволюиралите цивилизации наблюдават ситуацията отгоре, но не се намесват поради Конвенцията, която искат да се спазва тук на планетата, засега свръхпосетена от множество градинари. Има толкова много методи за въздействие, когато нищо друго не помага. Все още се възлага последната надежда за осъзнаване на безсмислената ситуация на тази планета. Върнете се към СЕБЕ СИ!!!
« Последна редакция: Март 09, 2012, 23:21:17 от Eona Lightholder » Активен

"weird " is indication for creative force ♥
Eona Lightholder
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2519


NEVERENDING STORY

« Отговор #9 -: Март 09, 2012, 22:37:37 »

“Ченълинг”


Макар и сходна с гореразгледаните въпроси, тази тема заслужава отделно внимание, поради наличието на пренаситеност от контактьорски послания, касаещи човечеството като цяло. Твърде голямото доверяване на подобен род текстове води до същото, което е описано в предишната глава. Създаване на насочена мисъл и обслужване на нискоастрален интерес. В едно радиопредаване Стюърт Суердлоу казва, че 95% от ченълингите, се спускат директно от сателитните чинии на NSA (Националната Агенция за Сигурност на САЩ). Оттук нататък отчетете фактора “масовост” на тези послания навсякъде по света, отчетете тяхното често противоречие, техния тон, тяхната значимост, еуфория и не на последно място все по-засилваща се тенденция за комерсиализираност и фабричност – такава литература се издава на килограм! А сега се замислете – кой би позволил това, ако всичкото беше истина? И защо трябва да й вярвам аз? Защото е предаден от “Христос” ли? Хайде де! Интернет е задушаван всекидневно с какви ли не послания! Безплатно! Илюминати не дават безплатен обяд! Спомнете си веднага кой създаде Интернет и кой контролира по-голямата част от него! ЦРУ! Малките късчета информация остават затрупани от огромния, умишлено спуснат, дезинформиращ боклук, който ни залива! Не! Не е безплатно! Цената е вашата будност! Прилагам няколко характеристики, които ще ви помогнат да различавате фалшивите от истинските послания, нисшо-астралните от високо-астралните, чистите от замърсените канали:

• Законите на Връзката действат само с положително начало. Защо? Защото Връзката – това означава съ-единение, единство, МОНИЗЪМ на Вселената. А разединението на Връзката води до разрушение, де-структуриране, ДЕ-МОНИЗЪМ (тук е мястото да си отбележите откъде водят началото си истинските значения на думите “демон” и “демонизъм” – “този, който е загубил връзката с едното”. В този ред на мисли, всеки от нас е до известна степен демоничен). Това е проста физика, без каквато и да е мистика. Връзката физически не може да бъде де-монична, защото тя служи за съединение, единство и монизъм във Вселената. Ето защо Законите на Връзката са необходими на Космоса за неговата организация.

• Същността на един контактьорски материал е трудно да бъде обявена за дезинформираща поради няколко причини. Един контактьор не може да бъде светец или пророк, предсказвайки събития, ако той съобщава на околните онази информация, която е приел от “извънземни”. Значи ли това, че от тях излиза дезинформация? В никакъв случай! Защото не знаем предпоставките, от които ТЕ се ръководят. Не само по тази причина контактьорът може да изкриви реалността. На изхода на източника на информацията импулсът съответства на задачата, а пък на входа на приемника-контактьор информацията неизбежно е подложена на изкривявания. Това се случва, защото приемникът не знае и не може да определи без специална подготовка с какво ниво на друга сфера на съзнание общува. Под чие влияние е попаднал? Защото съществуват две противоположни страни: еволюционна, носеща развитие, и инволюционна, носеща разложение. Неумеейки да определи полярността на Другата Сфера по отношение на човека, контактьорът може да бъде въведен в заблуждение. Как да различим нивата при първо четене? Като правило инволюционните нива при четене генерират, парализират (от) и дори изискват страх. Човек губи енергия дотолкова, че му се подгъват коленете от страх. Тази енергия веднага се поглъща от “авторите” на текста – без нея те биха загинали от “глад”. Например чрез близкия край на света през 2012 година. Привеждат се убедителни аргументи, вследствие на което всеки “повярвал” в края на света започва да генерира страх или да действа аморално, изхвърляйки енергия със знак “минус”. Можете да си представите каква хранилка предоставяме на съществата и извънземните от нисшия астрал.

• Изисквания и подчинение. Категоричен и наставнически тон. “Ако не направите това и това, ще стане онова и онова!” Страх, жажда за подчинение – стремеж към контрол. Много рядко Истинската Светла полярност може да ви каже какво трябва да правите! Обикновено тя загатва, алюзира постепенно и ни оставя да вземаме своите решения сами! Смятайте, че ако някой ви представя готови ситуации и техните “магически” решения, не ви дава нищо друго освен покана за енергийно донорство. Типично поведение на рептилиите от нисшия астрал. Поради тази причина контактът със Светлата страна се случва много по-рядко – за да се избегне разврата. Готовите отговори осигуряват лесен живот, неизискващ труд за самостоятелни решения. Най-престъпното е да се лиши човека от възможностите да придобие опит – това е най-ценното притежание. Познавайки законите на организация на пространствената енергетика, Тъмните могат да мимикрират и да се представят за “ангели”, прилагайки своите НЛО като признак на високото си развитие. Тук има и по-тънък момент: милите думи, светлината почти никога не могат да бъдат опорна точка за вас – това са фалш и показност – черти, които съществата, мислейки за вашето добро, НЕ притежават. Залага се отново на външното внушение – свети в бяло, значи е ангел. Лъжа! Единствената цел на това е да последвате или да послушате съществото до-бро-вол-но! Ненапразно подчертавам доброволно. Защото осъзнават, че ако карат човека да им вярва насила, то полярността на енергетиката на несъгласие, разсъгласуваност, въведена в техния “организъм”, може да донесе чувствителна вреда. Затова в повечето текстове те набират и обработват читателите си по такъв начин, че те да са съгласни с написаното.
 

• Нечистите канали за връзка не са в състояние да приемат информация без нейното изкривяване. Поради факта, че донякъде неадекватната за нас космическа информация контактьорът трябва да приведе на езика на известните понятия, чрез познатите думи. Затова най-често опитите на приемащите да приведат на известно ниво предадената им информация са обречени на неуспех. Тук визирам ченълингите, които имат претенцията да носят съдържание за нещо принципно ново.
Има и такива, които идват от чисти същества, но тяхното не-случване разочарова хората. Не-сбъдването на дадено предсказание, дадено от Светлата страна, не означава непременно, че това е дезинформация. Разминаването се получава поради факта, че в триизмерния свят абсолютно нищо не е сигурно. Дори висшите създания не знаят какво ще се случи през 2012 година, защото всичко ПОСТОЯННО СЕ МЕНИ! Честотата на планетата ту пада, ту се повишава. Единствено от нивото на съзнание зависи какво ще се случи! Затова много древни предсказания не се осъществяват, затова и много ченълинги, които ще прочетете, няма да се състоят. Всичко постоянно се променя. И тези, които ви казват с увереност “какво ще стане” след 5 години, можете директно да пуснете в своя кош за боклук. Никой не знае! Само знаем, че нещата не вървят на добре. Но надежда винаги има. Това, което няма да се случи тук, ще стане в паралелна реалност. Възможностите са, колкото и атомите в тялото ни.
Съветвам да не се набляга на ченълинги. Нека се четат и възприемат като евентуална информация, която може да бъде в помощ. Сърцето трябва да бъде главният пропускателен пункт на Истината. Безпристрастният подход и критическият поглед над тиражираните авторитети са вашата златна среда, която ще ви позволи да изградите своето сито.
« Последна редакция: Март 09, 2012, 23:22:17 от Eona Lightholder » Активен

"weird " is indication for creative force ♥
Eona Lightholder
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2519


NEVERENDING STORY

« Отговор #10 -: Март 09, 2012, 22:38:32 »

Сексуално програмиране


Тъй като навън се води война и то не каква да е, а скрита, неосъзнавана от масата хора, от жизнено значение е да се знае крайната цел на илюминати и средствата, които използват, за да я постигнат. В тази връзка бих желал да споделя с вас една моя лична логика, която години наред вече използвам. (Както знаете, илюминати използват изключително рептилоидния мозък, познат като мозъчния ствол, най-старата част в мозъка, което ги прави страшно предвидими при положение, че долните им три чакри са силно развити за сметка на горните четири). Та логиката е следната: когато се чудя кое би ми било от помощ за каквото и да било, просто виждам какво се тиражира най-много и кое въобще не се споменава. Винаги избирам последното. Примерите са безброй. За да се пробие цялата тази помия, която се хвърля върху хората, единственото нещо, което е необходимо да се осъзнае е, че това, което е най-важно, ТЕ го изопачават най-много. Нищо не е било по-изопачавано от секса.
Най-големият егрегор след този на парите и страха е този на сексуалността. Една от най-големите манипулации се извършва чрез втората, сексуалната чакра, през която се захранват всички нисшо-астрални същности. Ниските вибрации – тези на разврата, порнографията, чисто физическия акт и сношение са новият, изместен фокус от същността на сливането в енергиен план. Защото сексът е само последното, материално проявление на докосването между две души. Няма как да не е направило впечатление изсипването на самосвали с пари, за да има сексуална пропаганда във всяко едно отношение в този свят. Разбира се основна заслуга за това, както и за повечето злини по този свят, има вина медията, която е неспирен поток от сексуални образи, които програмират съзнанието в необходимата за тях посока. Стрес и секс – първа и втора чакра – мъжът излъчва стрес, жената – привличане и съблазън – и двамата страдат и са използвани, манипулирани като кукли. Най-голяма е атаката срещу жените чрез всички модни установки и егрегори, които се създават изкуствено с цел създаване на раса от биороботи, развити от корема надолу – не от корема нагоре. Защото това се цели – хора, които да мислят единствено за ядене, пиене, забава, най-новата кола, най-новия модел GSM, най-новата модна дреха, с която ще приличаш на всеки един човек по улицата, най-новия сериал – всичко, което ти помага да бъдеш ходеща батерия, а не човешко същество, такова, каквото е замислено от Създателя. Илюминати знаят, че ако половете са в хармонични взаимоотношения и разбирателство, това ще генерира енергиен потенциал, който ще унищожи изкуствено поддържаната честотна ограда и ще разкрие един нов свят. Затова те разбили нормалните взаимоотношения между половете – мъжът е бил трансформиран в сегашното си положение чрез постоянен стрес и постоянно поддържане на енергийните честоти в ниските чакри. Или стрес, или в състояние на либидо, подхранвано от поредната изкуствено разголена самка, влязла в програмата – да бъде харесвана и да бъде издигаща се в кариерата чрез шефа. Жената и женската енергия са били сведени до ниво физическа поддръжка и интерес – робиня на новосформирания егрегор. Блузка до пъпа, разголен кръст, огромни слънчеви очила, закриващи цялото лице, тежък грим, къса пола, изрусена коса, дълбоко деколте и всичките други атрибути? Защо? Нужно ли е това, за да се покаже изначалната женска красота? Това не е нужно никому, освен на кукловодите, които искат да разширят сексуалния център в мозъка на човека и последният да измества работата на другите центрове. Нещо, което реално се върши от години. Друг един сигурен начини да се контролира човечеството е, като се дисбалансира енергията Кундалини (в йога се представя като заспала змия в областта на първата чакра, която, когато се събуди, активира останалите чакри и се постига най-висшето състояние). По този начин хората нямат достатъчно енергия, за да достигнат до по-висшите нива от своята духовна същност и по този начин да се свържат със своя Висш Аз. Това разбира се би развалило плановете на илюминати.
Цялата медийна пропаганда с изкуствено създадената красота се прави, за да си създадем лошо мнение за самите нас, като по този начин нашата подсъзнателна представа създава обстоятелства, потвърждаващи нашето мнение и това води до един зловещ цикъл, който разбира се силно дисбалансира Кундалини. Когато се подтискат сексуалните чувства, тази съзидателна енергия се подтиска и става дисбалансирана. (“Не съм достатъчно добър/добра в секса, не ми е достатъчно голям, не са ми достатъчно големи, не се пипай там, долно е, я виж той/тя колко е хубав/а, слаб/а, а ти какъв/каква си грозен/грозна и дебел/а” и други подобни саморазрушителни оценки, които са ни втълпени още от най-ранна възраст и са толкова болезнени, че въобще не ни се занимава с тях, а предпочитаме да се разсеем с нещо, било то алкохол, цигари (силно увреждат шеста и седма чакра), храна, телевизия (променя мозъчните вълни от Бета на Алфа и по този начин имплантирането на мисли е детска игра). Това се проявява и по други начини: чрез насилие, изнасилвания, ярост, престъпност, войни и депресия. Когато на хората им се позволява и се окуражават да изразяват собствената си уникалност, Кундалини тече балансирано и в хармония, а вътрешният и външен конфликтът просто спират! Хвърлянето на хората във фабрики и офиси, притъпяващи ума, създава предпоставките за вътрешно разочарование и по този начин за външна дисхармония и конфликт, тъй като съзидателната енергия се подтиска. Но когато подтискането на съзидателната енергия води до престъпност, насилие и дисхармония, какъв е отговорът на обществото? Да наложи още по-стриктни закони и повече ограничения, като по този начин още повече подтиска съзидателната сила и води до повече престъпност, насилие и дисхармония. Когато съзидателната сила се подтиска, тя става разрушителна. Това важи особено по отношение на секса. Когато Кундалини е в хармония, ние сме по-чувствителни и по-будни, любознателни и открити. Тя стимулира способността да се задържа информация. Съзидателният ни потенциал се извисява. За да премине обаче нагоре и да ни свърже с по-висшите нива на самите нас, Кундалини трябва да мине през втората (центърът на нашата сексуалност. Демонът на тази чакра е вината) и през третата чакра (центърът на нашите емоции. Демонът на тази чакра е срамът). Това преминаване може да бъде такова масово отричане, страх и негативни емоции, че да подейства като една вибрационна язовирна стена, която да върне Кундалини обратно назад и да създаде много кризисни преживявания в долната част на стомаха, което доста често се проявява като физическа болест. Тези язовирни стени също пречат на мощната Кундалини да активира потенциала на по-високите чакри: сърдечната, гърлената, третото око и коронната, като по този начин прави невъзможна връзката с по-високи духовни измерения на нас самите. Така ползваме микроскопична част от потенциала си и манипулацията става детска игра. Хората в това състояние (огромното мнозинство) са нито от Земята, нито от Духа, а са на някаква измислена територия. Един от начините, по които това се постига, е чрез секса. Илюминати са създали религиите, както и порнографската индустрия. Тези две на пръв поглед коренно различни системи на вярвания имат една и съща цел – да затворят първата чакра, да дисбалансират втората и третата и да спрат потока на Кундалини, който, ако бъде оставен, ще активира и свърже всички нива в едно ЦЯЛО. Ефектите върху живота ни, идващи от невежеството ни за секса, са били фундаментална част от нашето страдание. Това е създало един порочен цикъл на страх, вина и омраза. Ето един сценарий, за да се изяснят нещата. Ако даден мъж или жена усеща интуитивен подтик да се сближи с друг човек, освен съпругата/съпруга, партньорката/партньора, той/тя или може да подтисне този подтик, защото се страхува от последствията в едно общество, което не разбира, или може да го направи и да се чувства страшно виновен/виновна, защото на него/нея също им е било втълпено да вярват, че това е много грешно. И в двата случая техните първи три чакри изпадат във вибрационен смут и потокът на Кундалини се намалява и дисбалансира. Когато партньорката/партньорът разбере за другата връзка, той/тя ще прелива от омраза и тъй като омразата е свързана със сексуалността, неговите/нейните първи три чакри се затварят и дисбалансират Кундалини. Това не само ще окаже влияние върху сексуалността на тримата, но ще ги отслаби емоционално, интелектуално и духовно, тъй като други чакра центрове ще изгубят тяхната мощна връзка с енергията, която ги изстрелва във физическото – Кундалини. И все пак не че тези сексуални връзки са правилни или погрешни, те просто са. Те са част от уникалното пътешествие на учене и преживяване за всички, които участват в тях.
Ако Кундалини се подтиска заради сексуалните подтици, които тя стимулира, това създава една енергийна “война” между Кундалини, която иска да се разгърне, и умът и емоциите на човека, които се опитват да я бутнат назад. Този вибрационен конфликт може да се прояви като една силно дисбалансирана сексуалност, умствена и емоционална дисхармония.
Това, което важи за църквата, важи в пълна степен и за медиите и за порнографската индустрия. За последната смятам, че коментарът е излишен, но все пак искам да кажа истинската й цел: да се превърне сексът в ежедневие, като се прави навсякъде, с всеки, по всяко време и без всякакъв повод. С други думи, както казва Стюърт Суердлоу: “Все едно че е прозяване или кихане”.
Вече програмирани от лостовете на Матрицата, хората искат да бъдат желани с надеждата, че по този начин ще се повиши сексуалната им привлекателност. Така хората започват да разделят на части погледа си. Вместо да гледат на себе си като на едно ЦЯЛО, което започва отвътре и блести навън, те еднообразно преглеждат част по част тялото си, за да определят какво “не е както трябва” и как могат да го поправят с операция, грим, илюзия, дрехи, диети или с комбинации от тези. Когато хората не харесват телата си, те развиват срам, отвращение и се чувстват неудобно, както и се дистанцират емоционално. И ако някой се чувства по този начин облечен, представете си как човекът се чувства съблечен!!! Това със сигурност изключва възможността човекът да открие истинската същност на сексуалния съюз. С такава нагласа и възприемане на нещата е много по-лесно да се преживее секс “за момента” или защото “е гот”. Да се отиде отвъд това ниво на сексуална активност, означава да се пробият умствени и емоционални блокажи, както и човек да се изправи срещу личните вътрешни огледала. С модел на Съзнанието, при който човек се ненавижда буквално от началото, повечето хора просто не могат да направят това.
Сексът по този начин остава в долните чакри, защото просто е една физическа размяна. Това също подтиска и изкривява Кундалини с всички ефекти, които има върху емоционалното, умственото и духовното развитие на човека. Погрешното използване и манипулацията на секса от тези на пръв поглед коренно различни организации – религиите и медиите – е довело до огромна вина, страх и омраза в нашето отношение към секса и, чрез подтиснатата и дисбалансирана Кундалини, до откъсване от по-висшия умствен и духовен потенциал. С други думи, сексът, използващ само долните чакри, тиражиран от религията и медиите, ще ни държи в умствен и емоционален затвор, докато космическият секс би ни въздигнал до звездите.
Опитите да ни отслабят сексуално дори включват мита и манипулацията, наречени СПИН. Страховитите истории относно СПИН-а са създали огромен страх от секса. Казва ни се, че ХИВ вирусът причинява унищожаването на имунната система, познато като СПИН, и че ХИВ се пренася по полов път. И двете са лъжа!!! ХИВ е слаб вирус и последното нещо, което причинява, е унищожаването на имунната система. Хиляди хора умират от “СПИН”, които нямат вируса ХИВ, а милиони, които имат ХИВ от десет години и повече са си напълно здрави. Всичките данни са измисляни! Ако умрем (не че това е възможно) от да речем туберкулоза и сме имали ХИВ, се казва, че сме умрели от СПИН. Ако умрем от туберкулоза и нямаме ХИВ, се казва, че сме умрели от туберкулоза. Митовете и лъжите продължават даже и в диагнозите. (Естествено нали цялата традиционна медицина служи на Илюминати. Тук не става въпрос за всички лекари, а за замисъла на самата медицина, макар че огромната част са забравили най-важното от Хипократовата клетва: “НЕ ВРЕДИ!” Тогава, като виждат, че лекарствата не помагат защо ги предписват?! По този начин увековечават системата). Доктор Робърт Гало, човекът който каза, че ХИВ причинява СПИН, оттогава е бил обвинен в научно лошо държане и срещу двама от бившите му асистенти са били повдигнати криминални обвинения. Гало патентова теста за ХИВ антителата. Обаче те не тестват за ХИВ, а само за антителата, които имунната ни система произвежда, за да се бори с вируса. Причините за СПИН са много – но не и ХИВ. Всичко, което разбива имунната система, причинява СПИН и това включва лекарства за отмора и възстановяване като AZT, които се използваха да се “борят” с ХИВ, вирус който НЕ причинява СПИН. Всичко това е една измама и не може да бъде описано какви поражения е нанесло върху нашето отношение към сексуалността.
Друг “парадокс”, режисиран от илюминати, е че медиите целят да възбудят сексуално зрителите си, докато в същото време им казват, че сексът е нещо скандално и пошло. Това е разделянето на съзнанието на две части, за което беше говорено по-горе. “Това или това, това или това?” Страх, объркване – КОНТРОЛ!
Младите момичета нямат ни най-малка представа какво си причиняват, оголвайки главните си чакри и разхождайки се по улицата, събирайки всички мъжки желания в сърдечния си или коремен център. Пълен енергиен разгром, блокаж и в крайна сметка унищожение на духовната тъкан. От жените, които позират на снимките, е свалена енергийната защита (дрехите са защита), след което техните жизнени сили се изсмукват непрекъснато чрез изображенията им по еротичните плакати, билбордове и филми. Както моделите, така и любителите на подобна продукция се заразяват с ниски астрални същности (ларви или мафлоци), които се хранят от излъчваните сексуални желания и актове на насилие и страдание. Това води до духовна деградация, безплодие, изхабяване на сексуалната енергия, необходима за зачеване и износване на децата, и като цяло – до израждане на нацията. Само когато жената осъзнае своята решаваща роля в поддържането състоянието на Майката Земя и планетата и когато осъзнае на кого дарява своята женска сила, без да бъде купувана с евтини дрънкулки и фалшиви жестове, само тогава женското природно начало ще бъде в услуга на Създателят и Шестата раса.
И така, за да се държи под контрол събуждащото се по Божия план човечество, то е трябвало да се постави в условията на ниските честоти, а те са тези на ниските чакри – муладхара, свадхистана и манипура. За да се държи човека в тези чакри, в неговото съзнание трябва да има постоянен страх, стрес и желание за секс, тоест програмите за оцеляване при трудни условия, себеобезпечаване – нужда от подслон и енергиен резерв – манипура. Когато енергията на човека е натрупана в тези чакри, той излъчва в спектъра на ниските честоти и представлява много удобна мишена за контрол и манипулация. За да се промени това, е нужно да се приложи Законът на Двамата – това е закона за Близостта. Той просто излага, че силата на сътворението може да бъде използвана чрез любовна близост с едно друго същество. Чрез тази близост вие цените дълбоката връзка с друг и минавате от единично себеосъзнаване към по-дълбоко познаване, закрила, като се използва свързването на енергията на любов един с един. Законът на Двамата е основан на прилагане на едно съчетано служене на закрила, чрез партньорство на любов и грижа.
Не позволявайте да фабрикуват съзнанието ви! Инак в резултат ще се чудите защо сте зле, кое не е наред и какво трябва да промените. Не е наред светът – това не е наред! Само че не трябва да се опитваме да изменим него, а себе си!
« Последна редакция: Март 09, 2012, 23:23:01 от Eona Lightholder » Активен

"weird " is indication for creative force ♥
Eona Lightholder
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2519


NEVERENDING STORY

« Отговор #11 -: Март 09, 2012, 22:40:47 »

Самопрограмиране и самокапсулиране


Необходимо е да се отбележи, че няма по-тежка форма на програмиране от тази, която човек може да си създаде сам. Въпреки че по-късно започва да служи на определени егрегориални конструкции или същности, този вид програмиране често държи в основата си именно личния избор, който впоследствие се превръща в база, на която може да стъпи един бъдещ егрегориален градеж. Обикновено това се случва заради липса на езотерично познание за нещата и собствената принципна ограниченост на индивида.
Ще започна с въведението, че човекът е създаден като не-едноканално и не-едноклетъчно, а като многоканално и многоклетъчно същество. Какво имам предвид. Образно казано, ние не сме енергийна артерия, ние сме енергийни капиляри. И изпипан номер на Тъмната ложа е да обработва хора, склонни към проявление на едноканалност (което е анти-природно), които са се забили САМО в една посока на търсене (живот), защото в такъв случай много лесно може да се сложи тапа, която да спомага за
захранването на цял енерго-информационен паразит. Какво имам предвид, може да се види на долния чертеж.
Да си представим човека (засега) като една тръба без разклонения, по която минава енерго-информационният поток. В един такъв модел всеки лесно може да открие слабостта. Това е тръбата и ако един егрегор, който иска енергия, сложи тапа - това ще е единственият поток, от който егрегорът ще има нужда в живота си, защото му е даден шанс за донорство. Какво в същността си Е и за какво служи знанието за тръбата, тапата и едноканалната “доктрина”:
Вие имате духовни търсения. Все още не знаете точно какви, но досегашният модел на знание, който ви е предлаган, вече не задоволява вашата потребност за Истина. Прочитате няколко книги, докато най-накрая стигате до даден (не дай си Боже) авторитет (с огромно и внушително творчество), който ви привлича неудържимо и отговаря на душевността ви почти на 100%. Постепенно толкова се привързвате към въпросния автор/учение, че ставате напълно сляп за другите теории и информация по същите теми. Нещо повече – вие сте склонни да се отнасяте с (меко казано) пренебрежение към алтернативните източници, противоречащи на вашия (вече) идол. Минава време и вие не възприемате и нямате абсолютно никакво желание за нищо друго, освен за поредната порция от Ошо, да речем. Ако съществуват няколко книги за астрално пътуване, вие дори няма да погледнете другите, а ще протегнете ръката си тъкмо към вашия идол. В последствие, колкото и авторитетен и истинен да е източникът ви и колкото и знания да трупате, те по природа ще са ограничени, тъй като няма да сте се възползвали от целия енерго-информационен спектър, който е в наличност по въпроса на духовността.
В случая човекът и неговите търсения са тръбата, по която минава енерго-информационният поток. Създавайки и укрепвайки даден интерес, без каквото и да е отклонение, вие превръщате себе си в затворена, едноканална система, което дава възможност за подхранване на даден егрегор. Егрегорите се контролират от нисшия астрал, най-вече от различни астрални същности или форми на извънземния разум, който е настроен негативно към хората в лицето на рептилиите например. Вие създавате условия за самокапсулиране и в резултат, слагайки тапа в същия този канал, започвате да подхранвате егрегора, който служи за целите на тези същества. Целта обикновено е енергийно донорство и... робство, разбира се.
Оттук нататък вие се превръщате в една затворена система, която е неспособна да приеме чужда енергия, освен тази, която обменяте със своя егрегор, към когото сте свързан безвъзвратно. Тя циркулира само между вас и егрегора и това ви се струва напълно самодостатъчно, защото то е такова – вие сте си самодостатъчни със своя егрегор. Това е форма на симбиоза. Никакво отклонение. Този процес протича като по учебник и може да бъде наблюдаван най-често при твърде религиозните християни и фанатизираните мюсюлмани – въобще при хората, отдали живота и вярванията си изцяло на религията. Всеки ден чувате за случаи на религиозен фанатизъм. Това е и честотен контрол, защото обикновено няма да ви бъде позволено да вибрирате енергийно на по-висока честота. Единственият ви “шанс” е да се свържете към по-висш и по-енергетичен егрегор, при когото ситуацията ще бъде горе-долу същата – само вижданията ще са относително (!) различни. Наблягам на относително, защото не може да се прескачат стъпала. Този, който е събирал марки цял живот и е превърнал това в своя свръх-задача, няма да започне 25
изведнъж да практикува скално катерене. Преходът е плавен, защото честотата се покачва постепенно. Обратното води до загуба на жизнена енергия и протичането на депресия. Изключение правят тези, които правят скок, защото техният Висш Аз чрез кармичния си егрегор иска това от тях като преживяване и трупане на опит в конкретната инкарнация. По естествен път това НЕ СТАВА, защото то не се отразява добре на цялостната мисия на човека в дадения живот. Колкото до духовните търсения, никога не може да стане просто от първия път и от прочитането на първия автор (освен ако нямате точно тази мисия в този си живот)! Кой е прочел само един автор през живота си, който да е ТОЧНИЯТ, поднасящ искрящата 100%-ва истина върху кадифена възглавничка в сребърен поднос? Има изключения и се вижда резултатът – говоря за същите религиозни фундаменталисти, които са капсулирани енергийно доживотно. Въпросът е в това, че ще прочетеш и минеш през 1000 учения – но, да – всяка книга е важна и е част от пътя, който ти ще извървиш и чрез който ще разшириш всеки милиметър от енергийните си капиляри. Защото, ако кръвта циркулира само в/през един орган от организма, тялото умира! Капилярите снабдяват с кислород всички клетки – затова не изгниваме! Може накрая да откриете загубеното си копче, но преди това сте обработили два самосвала пръст с лопатата! И така! Човекът е създаден като многоканално същество!
Той е спуснат и проектиран като организъм, подобен на горния – такъв с много капиляри, много пътища, много версии на случване, съществуване в множество паралелни реалности – това е изначалната идея на Създателя! Тук вече дори да се сложи тапа не може да се постигне някакъв съществен резултат, който да повлияе върху цялостното развитие на организма/съзнанието. Ако единият канал е запушен, енергията ще потече през съседния.

Един се интересува само от НЛО, друг – само от езотерика, трети – само от радиестезия. Защо, след като всичко е свързано? Разширявайте каналите си и осмисляйте свързаността на нещата в света! Тази информация е важна за тези, които ще открият себе си в представения модел. Много е важно да се вслушате в сърцето си (вашия Висш Аз), когато осмисляте този принципен капан. Всеки един от нас е на различно ниво на развитие и с настоящата си инкарнация усвоява определена опитност. В този контекст капсулирането и специфичното програмиране може са формата на блокаж, което именно вие сте избрали, преди да се въплътите. Най-вече – вие ТРЯБВА да минете през това, за да израснете и повечето от нас вече са го правили! Но има и такива, които просто са попаднали под егрегориално въздействие в резултат от самокапсулиране. Именно на тях тази информация ще е полезна, защото те все още могат да направят крачката и да разширят мисловните/енергийните си модели. Важно е да е се разбере, че тук откачването от един егрегор и закачването към друг няма да ви помогне. Изходът е във възвръщането към изначалната многоканална функция на човешкото съзнание и енергетика! Само така вие ще сте в баланс и с мисловните си модели, и с егрегорите си, и с енергията и информацията, които протичат през вас. Още един капан е сътрудничеството на няколко (тук отварям една скоба. Може да са много – не ви подтиквам да имате много егрегори/интереси, защото това е многоканална версия на батерия – същото е като при едноканалния модел, но с много канали! Тук говоря за това да не се капсулирате и да затворите очите си за другите неща в света! На егрегори така или иначе служим винаги! Просто се следете да не кривнете от баланса си!) ваши егрегора, подчинени на една цел – целта отново е капсулация и насочено използване на енергията ви – разбира се, не във ваш интерес. Ще дам пример отново със следването на дадена доктрина. Четете Ошо и понеже той казва, че може, започвате да се интересувате от будизъм. Или стигате до будизма по независим път (което означава, че егрегориалната ви примка не е много затегната и имате известна свобода) и виждате сходните твърдения с тези на Ошо. В случая двата егрегора си сътрудничат за общата цел – вашето впрягане. Те не са в конфликт – в симбиоза са. В никакъв случай не твърдя, че застъпването на информацията е признак за робство! Дори напротив – колкото повече четете, толкова повече ще ви се застъпва информацията и това ще ви показва, че сте на прав път. Просто казвам, че тази връзка я има и трябва да бъдете нащрек за нея, защото манипулацията е много фина и изисква висш пилотаж на разбиране и самоанализа! Защото, не забравяйте, че ние чуваме командите на егрегора като своя собствена мисъл в главите си. Колко от мислите ви смятате, че са наистина ваши? Егрегорът се захранва с енергия чрез ритуалите. Колкото повече ритуали има в едно общество или семейство, толкова повече енергия се отделя в посока към егрегора и той става по-мощен, по-силен. Затова избягвайте ритуалността и шаблона – проявлението на егрегора и програмата, която носи той. Избягвайте да сте еднакви – да влизате в стадото, като в същото време се пазете да не влезете в крайността на позьорския стремеж към различност. Бъдете себе си – като сте наясно кога сте себе си и кога сте това, което егрегорът ви казва да бъдете. Бъдете будни и не спирайте, защото забиването в нечия доктрина винаги води до застой и енергийна леност. В началото егрегорът ще ви снабдява с енергия, но с времето ще става все по-капризен и ще се чувствате все по-слаби. Така или иначе през целия си живот ние робуваме на дадени егрегори, създаваме образи в астралния свят и обслужваме нечии интереси поради незнание. Това, което можем да постигнем, е да изчистим максимално енергийните си канали и евентуално да се откъснем от инволюционните си егрегори. Да се депрограмираме, за да започнем да усещаме истинските закономерности в живота. Защото, както е възможно да се програмираме сами, така можем и да се де-програмираме. Разбира се вторият процес е много по-бавен и мъчителен и трае в повечето случаи години. Депрограмирайки се, вие ще започнете да виждате капаните сами и да ги заобикаляте без усилите. Ще съзирате безпроблемно чуждото програмиране и ще го класифицирате. Например човек, който е твърдо убеден в нещо и не търпи критика, е 100%-ово програмиран! Типична фраза за тези хора е: “Аз съм открил своята истина в този живот и ще я следвам докрай. Не искам да те слушам! Не ти вярвам! Нямам нужда да чета повече по този въпрос! Дори не желая да говоря за това!”. Несъмнено имате в своя живот поне един-двама такива познати. Този тип поведение, колкото и да е учудващо на пръв поглед, се среща все по-често именно в индивидите с духовна насоченост, тъй като където има събудено съзнание, има и двадесет астрални същности, които искат да замъглят съзнанието на човека, затруднявайки го да открие себе си. За хората, които са изцяло в Матрицата, няма какво да говорим – там същият модел е 100%-ов. Този вид програмиране върви ръка за ръка с агресивността.

Смятайте, че ако човекът срещу вас е склонен към агресивност, е самокапсулирал се и програмиран на няколко нива. Този факт може да съдържа в себе си безброй причини. Обикновено в такъв човек рептилоидните гени в ДНК преобладават, което отключва и този тип поведение. Рептилоидите са крайно агресивни, защото по този начин те генерират насреща си страх, който те ползват за храна. Агресивните хора също се хранят с тези вибрации, но това се осъзнава единствено на подсъзнателно ниво и произлиза от ДНК-командите, вложени в по-голямата част от човечеството. Всъщност цялата манипулация е възможна именно заради същите гени и команди, имплантирани при разделянето на половете. Мултимедийната машина с цялото насилие и порнография, която тя излива, е просто последният фактор, който спомага за отключването на тези заложени команди. Те пък се проявяват в отрицателните модели на поведение – агресивност, хищничество, паразитизъм, студенокръвие – все черти на илюминатите и рептилиите, които контролират първите. Това, което за нас е религията, за съществата от Орион са програмирането и контролът на съзнанието. Те са аналози. Рептилиите и сивите са програмирани до един. Те служат на принципа на кошерното съзнание. На върха, в окото на пирамидата, са онези 13 фамилии, които са Илюминати. Под тях е Комитетът на 300-те семействата, които подкрепят 13-те фамилии. Всички Тези, без изключение, са 100% програмирани!!! Това е просто част от това, което правят. Това е тяхната религия и е наистина такава за тях. Програмират детето, така че да няма никакво отклонение от това, което трябва да направят за цивилизацията. И всички други надолу от върха – масите и всички други слоеве, а те са 13 всъщност – са контролирани в една или друга степен, било то конкретно или подсъзнателно. Но първите две групи са несъмнено 100% индивидуално програмирани! Никакво отклонение. Това те се опитват да направят и с нас. А какво се случва на хората, когато са непрограмируеми? Какво се случва на хората, когато са от потекло, което се счита за непрограмируемо или което не се програмира лесно, или има прекалено инакомислещи в тази група, вид или раса? Какво се случва на тези хора? Избивани са. Разболявани са. Защо според вас над България има засилена активност на феномена чемтрейлс? Защото една от информациите, които излизат напоследък е, че българската ДНК не носи рептилоидния ген и истинските, космическите българи, не се поддават на програмиране!!! Като се прибави към това и знанието за българската мисия, не е трудно да съберем две и две и да си дадем сметка защо се провежда геноцид над тази нация! Къде се случва още това? - в Африка. По-голямата част от Африка е разрушена. Латинска Америка, аборигените, доста хора от Азия, всички са премахвани в една или друга степен, защото са считани за непрограмируеми. Има малък процент от тях, който е пазен за обслужващ персонал, слуги и т.н. Това, което ги прави неконтролируеми, е тяхната генетика. Начинът, по който е изградена, не позволява на начините за контрол над съзнанието и програмирането лесно да получат достъп до моделите на съзнанието. Те не могат да бъдат програмирани в такава дълбочина. Ето също защо илюминати искат да премахнат туземците, където и да ги намерят. Като американските индианци, аборигените и т.н. Защо? Защото тези хора ползват по-голяма част от мозъка си. Помните ли, че хората ползват 10% или по-малко от капацитета на мозъка си? Но ако не знаеш, че не трябва да го правиш, ти използваш по-голяма част от мозъка си. Ако не си обусловен да използваш по-малко, ти използваш това, което имаш. Ако цял живот са те учили да ползваш ръката си само до лакътя, ти не знаеш как да ползваш остатъка от ръката си. Но ако никой не ти е казал това, може да си ползваш цялата ръка. Така че тези хора са опасни. Защото изучаването на тези култури, може да те накара да осъзнаеш “какво не правя аз”! Така че тези хора са премахвани. Това е и една от причините различните култури по света да бъдат стопявани. Глобализацията – фабричното мислене – уеднаквяването – факторът различност трябва да бъде заличен, за да може да има програмиране и Нов Световен Ред! Една религия, един език. В САЩ се започна като ги обсипаха с алкохол и лекарства. Американските индианци имат най-високия процент на алкохолизъм в света! Те са захвърлени в резервати, дадени са им правителствени пари да изкарат реколта от някаква необработваема земя и толкова! Какво друго причиняват на хора, които може да са необходими, но са непрограмируеми? Слагат им микрочипове. Микрочиповете могат да се наложат над модела на Съзнанието, директно да проникнат в нервната система и да манипулират мозъчните вълни! Затова информацията за личните карти и влизането в ЕС трябва да се възприеме много, много сериозно, защото колкото и далечно да ни се вижда всичко това, то навлиза! Няма планове и кроежи, ТО СЕ ПРАВИ В МОМЕНТА! Досега бедността пазеше България – защото бяхме класифицирани като страна от Третия свят. Сега нещата обаче са различни и който смята, че влизането ни в ЕС е естествен процес, нека помисли пак! Защо приемат точно България, а на редица по-развити и напреднали страни даже се отказва разглеждане на въпроса за години напред? Случайност ли е? Помислете пак! Също така, интересуващият се може да намери потвърждение, че според законите на хералдиката, семиотиката и номерологията страната ни наскоро прие герб, отговарящ на васална държава без история и в него са закодирани десетки елементи за негативно подсъзнателно психологическо въздействие. (Виж “АЗ-ът на българите”). Става ясно, че държави, които имат правилно оформени символи, благоденстват, и обратното. Защото националните символи залягат дълбоко в съзнанието на всеки, а оттам на подсъзнателно ниво се извършват редица процеси, като породената от това мисловна енергия образува един общ поток с неимоверна мощ. Такива мисловни потоци могат да бъдат насочвани за предизвикване на резонансни психо-физични явления, засягащи не само нашата планета и човечеството, но даващи отражение и върху цялата Вселена. Случайно ли е тогава, че в продължение на осем години държавата ни нямаше герб и държавен печат?! Помислете и за програмата за изтребване на българския народ, приета на Московския ционистки конгрес 1988 г. Това не е конспиративна теория! Това е случване! Наблюдавайте и правете своите изводи! Но с отворено съзнание и безпристрастност. Прекаленото вживяване или скептицизъм пречат на възприятията ви. Дао.
« Последна редакция: Март 09, 2012, 23:23:31 от Eona Lightholder » Активен

"weird " is indication for creative force ♥
Eona Lightholder
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2519


NEVERENDING STORY

« Отговор #12 -: Март 09, 2012, 22:41:51 »

Други форми на самопрограмиране и самокапсулиране


Цялата леност, скептицизъм и безнравственост са форми на програмиране и самопрограмиране посредством нисшия астрал. Ето един жокер относно програмиране и изкуствено създадени болести. ТЕ вземат естествената част и я подобряват. ТЕ вземат вашия модел на Съзнанието и го използват срещу вас. Така че на практика вие сте едно оръжие срещу самите себе си. Езикът – главен метод за контрол и енергийна дестабилизация. Защо толкова се набляга на изкуственото популяризиране на американските филми и рап по света? Защото честотата на вибрация в тези “филми” и “музика” са унищожителни за духовната тъкан на човека. Допълнени с нискочестотен аранжимент, нецензурните думи и изрази преобладават. “Fuck” е дума, която се казва като “здравей”!!! На всяка втора дума. Умишлено. И светът възприема този модел на поведение – защо? Защото идва от ционисткия Холивуд.


Програмиране на речево ниво и езикНевинни изрази като “Страхувам се, че ще закъснея.” – думата “страхувам се” има цвят, тон и форма. И когато кажете “страхувам се”, дори в момента да не мислите за страх, а смятате, че съзнателно се фокусирате върху закъсняването си, тъй като имате цвета, тона и архетипа на страха, вие го запечатвате в полето на аурата си. Затова внимавайте какво си залепвате чрез думите. Това променя средата и полето на аурата ви и променя ответната реакция на света спрямо вас. Каквото излъчите, това ще се върне, защото главният космически закон е “Подобното привлича подобно”! Затова трябва да внимавате с думите, които изпращате. Но това е нещо, което хората не осъзнават. “Това е страхотно!” – самопрограмиране. Неслучайно от древността се изисквала чистота на словото. Древните са знаели това, от което ние сме на светлинни години като езотерично разбиране в момента! “Тук е адски горещо!” – напълно невинни неща. Обръщайте си внимание за всичко това и следете съзнателно. Не е възможно да бъде описано колко е замърсена аурата на един човек, който псува! Който може да вижда, знае! Науката за вибрацията и звука в нейните прости форми е велико знание, ако бъде усвоено. Масару Емото доказа научно какво поражение имат невинни думи като “глупак” и “дявол” върху кристалната структура на водата! Пагубно! Представете си какво си причиняваме И на физическо ниво, защото в същността си сме вода! Също така, ползването на чуждици, не е благоприятно за енергетика ни, тъй като сме настроени на вибрациите на нашия език.
Абсолютно същото важи и за писмения ви език. “К’во”, вместо “какво” – съкратена вибрация. Паразитни думи като “бе”, “ами”, “ъъъ...”. Това отново променя средата и полето на аурата ви и променя ответната реакция на света спрямо вас, колкото и наивно-невинно да ви звучи. Отворете един интернет форум например и за 5 минути можете да си съставите енергийния профил и мисловен модел на даден човек. Съкращавайки думи, неспазвайки граматическите, пунктуационни и фонетични правила – всичко е от
значение! Най-вече – това е вашето лице за пред другите – влияете и на тях! Така представяте себе си и чрез езика формирате своето лице на подсъзнателно (а ако имате тази информация и на съвсем съзнателно) ниво у човека отсреща. Затова бъдете наясно с тези неща и тяхната важност! Не подценявайте “малките” неща! Това, че в настоящата ни азбука и език (дори правоговорните) също има програми, е друг въпрос. Глаголицата е най-добрият вариант, за нещастие – забравена и покрита с прах и предразсъдъци! Но езикът е нещо, което зависи напълно и само от нас и сме напълно способни да променим. Трябва само малко воля и истинско разбиране. В началото е трудно, дори досадно, после всички мафлоци ще се откачат от вас и ще почувствате сравнително чистата си енергийна среда. Време е да се сложи край на това безумно самопрограмиране, което е напълно във възможностите ни! Инак бихме оправдали мисълта, че човекът е може би единственото същество в разумната вселена, което съвсем съзнателно си вреди и отгоре на всичко това му харесва!
Друго свързано с езика (и не толкова) са вашите пожелания и самопожелания. Вашето пожелание трябва да е формулирана позитивно. Т.е. във формулировката на пожеланието трябва да отсъства частичката “не”, както и думи, означаващи нежелателни явления. Иначе и програмата ще стане негативна. “Не искам да боледувам” – това е пример за неправилна програма (наред с информацията, че частицата “не” не се приема от подсъзнанието, си пожелавате “Искам да боледувам”). “Искам да бъда здрав” – това е пример за правилно програмиране. В първия случай човек се обрича на болест – защото самото понятие “боледувам”, присъстващо във формулировката на програмата, започва да работи при нейното изпълнение. “Искам да бъда здрав” – реално ви програмира за здраве. Като пиша тези редове, осъзнавам, че словото не е просто съобщаване, то е винаги свързване – с другите и с Другото. Живейте винаги с тази мисъл и променяйте словото си чрез мисълта. Задачата е да се освободим от негативното, което в действителност е нашето собствено желание за нищо. И, веднъж казвайки “да” на момента, съгласието е заразно. То се втурва във верига от съгласия, която не познава граница. Да кажеш “да” на един момент... е да кажеш “да” на цялото съществуване! В този ред на мисли, негативното самопрограмиране, което си извършваме по този нелеп начин, е огромно. Следете се за това.


Погрешни типове мислене


Едно от най-опасните видове мислене е, както го наричам аз, “Мисленето “ако...”. Време е да осъзнаем, че
един човек, който при наличието на свършен факт, който в крайна сметка е създаден поради личния избор, казва “ако”, е неспособен да живее пълноценно със себе си, и е толкова далеч от вътрешния си център, че повече от това не може да бъде. “Ако” вече не е реално! В някоя паралелна вселена – да – тук вече не! Вместо да изредите 108 “ако”-та, по-добре помислете как се стигна дотук и какво можете да направите оттук нататък, ако не сте удовлетворени от ситуацията, която САМИ СТЕ СЪЗДАЛИ!!! “Мисленето “ако”, е вид програма, която владее 99% от човечеството. Депрограмирането от този модел става чрез изграждане на вътрешен център, себеконтрол и смяна на мисловния модел.
Същото е с мисленето тип “не мога”. Необходимо е да се разбере, че “не мога”, означава “не искам”. “Не мога” трябва да се изтрие от речника като дума, която не носи реален смисъл и води до омаловажаване на човешките духовни възможности – следователно пречи на еволюцията ни като единно планетарно съзнание. “Не мога” е форма на симбиоза между външни изкуствени програми за незначителност и самопрограмиране поради слабост, което води до тежка форма на енерго-информационно капсулиране и психогенетично програмиране. Депрограмирането от този модел, става чрез изграждане на вътрешен център, себеконтрол и смяна на мисловния модел за себе си.
« Последна редакция: Март 09, 2012, 23:23:52 от Eona Lightholder » Активен

"weird " is indication for creative force ♥
Eona Lightholder
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2519


NEVERENDING STORY

« Отговор #13 -: Март 09, 2012, 22:43:07 »

Храненето


Храненето - друга форма на самокапсулиране. Препоръчва се т.нар. вегетариански тип. Предпочитам да го наричам изначално, тъй като е доказано, че древните хора са се прехранвали растително и постепенно се е преминало към хищническия модел. Енергетиката на месото е слаба и вредна. Във водата и енергията на животните се е запечатал ужасът от клането при смъртта на животното. Всичко това ние го поглъщаме
и е абсолютна лудост. Да не говорим какво причинява това масово клане на планетата като карма и енергетика! По-младите души, които се влияят извънредно и само от тялото и външните фактори в живота си, освирепяват от яденето на месо и не могат да седнат на масата, ако няма мръвка! Те са напълно капсулирани за духовната материя и енергия от космоса, дори само заради замърсяването с месо! Странното е, че този срив на енергията се случва в голяма степен дори и на хора, които имат духовни претенции. А сега помислете за нещо чисто логически. Дали ви звучи нормално да вкарвате мъртва тъкан в организма си?! Бихте ли опитали от мъртъв човек? Не? Защо не? Само защото е човек, а не животно ли? Каква е разликата – нали е мъртъв? Ако можем да се доверим на Матрицата V, забраната да се яде свинско от някои религиозни групи се крие във факта, че в свинското има човешки гени и то има вкус на човешко месо. Да се поддържа чиста енергетика е невъзможно, ако човек консумира мъртва материя като храна. В Агни Йога се казва за отровата, която отделят животните в момента на умъртвяване – емперил. При консумация тя разрушава нервната система на човека. Ако се стремим към по-висша енергия и в същото време консумираме храни, които ни ограбват от тази енергия, няма да стигнем доникъде. Трябва да преоценим всяка енергия, която по навик допускаме в своето енергийно поле, особено храната, и да избягваме всичко, освен най-доброто, ако искаме енергийните ни полета да бъдат устойчиво силни. Това е много трудно за повечето от хората, защото всички са пристрастени към храната, която обичайно консумираме, а тя е ужасно отровна. Всеки от нас трябва да учи. Нужно е да си изградим по-широки представи за нещата. Ние сме духовни същества, които са дошли на този свят, за да издигнем нивото си на еволюция. Много от онова, което откриваме тук, е предназначено главно за сетивно удоволствие и за отвличане на вниманието. До голяма степен то изсмуква нашата енергия и ни води към физически упадък. Щом сме убедени, че сме създания, изградени от енергия, трябва да следваме тесния път, който минава отвъд подобни изкушения. Ние изглеждаме материални създания от плът и кръв, но всъщност сме атоми! Чиста енергия! Когато вникнем по-дълбоко в атомите, ние виждаме първо частици и след това на по-дълбоки нива частиците сякаш започват да изчезват в организирани системи от чиста енергия, които вибрират на определено ниво. Ако се отнесем към начина си на хранене от тази гледна точка, виждаме, че онова, което влагаме в телата си като храна, се отразява на вибрационното ни състояние. Определени храни повишават нашата енергия и вибрация, а други я понижават. Истината е съвсем проста. Всяка болест е резултат на спад на вибрационната енергия и когато енергията ни спадне до определено ниво, съществуват природни сили в света, чието предназначение е да спомогнат в процесите на разлагане на нашите тела. Когато нещо умре – някое куче, блъснато от кола, или човек след продължително заболяване – клетките на тялото веднага губят своята вибрация и химическият им състав става киселинен. Това състояние на киселинност е сигнал за микробите в света – вируси, бактерии и гъбички – че е време да разложат тази мъртва тъкан. Това е тяхната работа във физическата вселена – да върнат тялото обратно на земята. Когато телата ни се лишат от енергия поради различни храни, които консумираме, ние ставаме податливи на болести. Ето принципът, по който действа това. Когато консумираме храна, тя се метаболизира и оставя отпадъчни вещества в телата ни. Тези отпадъци са или киселинни, или алкални по своята природа в зависимост от храната, която сме консумирали. Ако тя е алкална, може бързо да се изхвърли от телата ни, като се използва малко енергия. Обаче ако тези отпадъчни продукти са киселинни, те много натоварват кръвта и лимфната система, когато трябва да се елиминират, и се натрупват в органите и тъканите ни като твърди вещества – кристални форми с ниска вибрация, които създават блокировки или нарушения във вибрационните нива на клетките ни. Колкото повече такива киселинни вторични продукти се натрупват в организма ни, толкова по-преимуществено киселинен става основният състав на тъканите. И сещате ли се какво става? Един или друг микроб се появява, усеща тази киселинна среда и си казва: “О, това тяло е готово за разложение.” Разбирате ли какво означава това? Когато един организъм умира, тялото му бързо се променя в една висококиселинна среда и бързо се изконсумира от микробите. Ако ние започнем да наподобяваме тази киселинна среда, тоест мъртвото състояние, тогава започваме да ставаме обект на атака от всякакви микроби. Всички човешки болести са резултат от подобна атака. Вредните храни могат да понижат вибрационното ни равнище до степен, в която природата е принудена да започне да връща нашите тела към земята. Ние, хората, сме преимуществено или алкални с високо енергийно състояние, или сме в киселинно състояние, което сигнализира на микробите да се стекат към нас и да бъдат готови да извършат своите разложителни процеси. Болестта е буквално загниване на някаква част на нашите тела, защото микробите наоколо ни са получили сигнал, че вече сме мъртви. Храната, която поглъщаме, определя почти изцяло в кое от двете възможни състояния сме. Обикновено храните, които оставят киселинни отпадъци в нашите тела, са тежки, готвени, минали през много процеси, и сладки, такива като месото, брашното, пастите, алкохола, кафето и по-сладките измежду плодовете. Алкалните храни са зелени, свежи, по-живи, каквито са свежите зеленчуци и соковете от тях, зелените растения, кълновете и плодовете, каквито са авокадото, доматите, грейпфрутът и лимоните. Нещата не могат да бъдат по-прости от това. Ние сме духовни същества, които живеят в един енергиен духовен свят. Западната култура ни възпитава да мислим, че готвеното месо и силно преработената храна са полезни за нас, но сега знаем, че те създават условия на бавно разлагане, което след време води до своите негативни последици. Всички болести, които омаломощават и тормозят човечеството – артеросклерозата, инфарктът, инсултът, артритът, и особено ракът – съществуват, защото ние тровим телата си, което дава сигнал на микробите в нас, че сме готови да се разпаднем, да се освободим от енергията, да умрем. Винаги буди удивление защо някои хора, които са изложени на същите микроби, не се заразяват от дадена болест. Причината е във вътрешното състояние на тялото им и тяхната по-висока енергетика, която не може да допусне пробив. Доброто в случая е, че дори ако сме прекалено натоварили телата си и сме ги направили прекалено киселинни, така че да започне разложителен процес, ситуацията може да се обърне, ако ние подобрим начина си на хранене и преминем към алкално състояние, състояние на по-висша енергия. Живеем във време, приличащо на тъмното средновековие и всичко се свежда до необходимостта да се установят принципите на едно вибриращо високоенергийно тяло. Предполага се хората да живеят повече от 150 години, но ние се храним по начин, който веднага ни унищожава. Навсякъде виждаме хора, които се саморазрушават пред очите ни, но това не е задължително. Легендите твърдят, че хората първо ще узнаят истинската същност на храната и каква храна трябва да консумират. Едва след това (според легендите) ние можем да отворим съзнанието си за вътрешните източници на енергия, които повишават вибрацията ни още повече. След излизането на американския документален филм за пагубното въздействие на храните в McDonald’s – “Super Size Me”, интервюираха една жена, която излиза от подобен ресторант за бързо хранене. Попитаха я дали е гледала въпросния филм. Тя отговори положително. Тогава и зададоха въпроса защо продължава да се храни с нещо, което я убива. Отговорът беше: “Аз осъзнавам тази информация, приемам я, но ПРОСТО ОБИЧАМ ХРАНАТА в McDonald’s и ще продължавам да се храня там!” Това вече е промиване на мозъка. Вашето хранене е вашето самопрограмиране – начинът, по който се храните, определя вашата енергетика, силата и целостта на вашата аура. Никаква болест не може да достигне до вас, ако сте в енергийно благосъстояние. Да не говорим, че вече няколко хиляди човека в Индия живеят единствено на слънчева светлина и вода. Проверете за феномена ХРМ. Въпреки че има много време, докато се върнем на ниво слънчево хранене като планетарно съзнание, първите стъпки трябва да направим НИЕ СЕГА. Няма кой друг и кога друг път! Сега! Ние!
« Последна редакция: Март 09, 2012, 23:24:13 от Eona Lightholder » Активен

"weird " is indication for creative force ♥
Eona Lightholder
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2519


NEVERENDING STORY

« Отговор #14 -: Март 09, 2012, 22:43:48 »

Егото


Егото. Висша форма на самокапсулация, много добре използвана срещу нас. Развива се отново чрез целия погрешен модел на възпитание, обучение и разбира се – медията. Много отчетливо изразено при всички хора с материална насоченост и постигане в живота. Пазарът предлага все повече фалш, вменени ценности и лъскави продукти, от които ние сме неудържимо привлечени. Консуматорството взима своя връх и е насочено към развитие на егото у човека. В резултат семейства се разделят, човешкото същество е неспособно да прави компромиси. Космическата енергия не стига до съзнанието и не може да бъде обработена и идейно възприета поради засиленото чувство за собствена значимост. Самохвалството и самоувереността – форми на програмиране от егото. Ключови фрази, които ги разкриват: “Или ще стане както аз казвам, или няма да стане”, “Аз,... Аз,... Аз,... Аз... (Аз)”, “Знам, че в друга ситуация бих постъпил по друг начин, а не глупаво като теб!”. Не! Не знаете! Трябва да сте разбрали, че нещата никога не са такива, каквито ги мислим първоначално! Както казва Авторът на Матрицата V – тук сме заради преживяванията си и, въпреки че те са в голямата си част предварително избрани, преди самата инкарнация да се въплъти, ние не ги помним нарочно, за да са преживяванията стойностни, носещи смисъл и реален опит! Поради същата причина не помним и миналите си животи. Та ние едвам се
справяме с осмислянето на настоящия си живот, а представяте ли си да помним и травмите от предишните си такива? Ако твърдите, че ЗНАЕТЕ как бихте реагирали, то не би било особено в хармония с концепцията на целия този наличен свят. НЕ ЗНАЕТЕ, докато не преживеете!!! Едно е да го мислиш, друго е да ти се случи! Ние сме тук, на това ниво на съществуване именно поради незнание! Ако бяхме много знаещи и можещи, щяхме да сме в някоя от другите свръх-вселени! Категоричност плюс ключови думи като “знам” са белег на програмиране, извършено през егото. Самото то съществува отново заради рептилоидните ни гени – влечугоподобните са крайно егоистични и агресивни същества, които не търпят неподчинение и неизпълнение на тяхната собствена воля. Това ги вбесява и изкарва извън контрол. Най-опасно и зловещо е егото у хората, които имат езотерична насоченост. Това се нарича духовно високомерие и е много по-страшно от обикновеното его – продукт на социума, защото духовното високомерие има претенцията за една по-дълбока основа на разбиране и осмисляне на света, но то съдържа в себе си и много по-голяма степен на самозабравяне и подценяване на обикновения човек. Когато разбирането и способностите на пълно съзнание са изкривени навътре, към егото, това може да причини много зло. Този проблем е бил изживяван и се изживява от хората на Земята. Най-опасни са изживяващите себе си като богове, духовни водачи и гуру-та, които вярват, че са много повече от обикновени човеци. Тяхната категоричност, самоувереност и агресивност понякога са много по-изявени, отколкото в първия случай. Обикновено те, както и хората, които привличат около себе си, поддържат с ток цял астрален небостъргач, ако трябва да се изразя образно. Важното в случая е, че Егото е нещо, което също можем да променим – с работа и правилно разбиране. Такова всеки изгражда сам за себе си. Рецепти е грешно да се дават, защото не са общовалидни и биха навредили. Всички преминаваме през това при различните си инкарнации – това е естественият поток на нещата. На човек, повлиян силно от своя егоически егрегор, обикновено не може да бъде помогнато. Той трябва да бъде оставен сам да изживее избора си, за който е дошъл този път на Земята, и да извади своите поуки. Където е възможно да бъде даден импулс, това задължително се усеща от по-сетивните събудени души. Подчертавам, че говоря за егото като форма на себичност и егоцентризъм, обслужващи личните потребности на индивида. Да обичаш себе си по еволюционния начин е нещо съвсем друго! Най-важното е да започнем да работим върху себе си. Пътят на себелюбието и личната гордост са пропастта, която очаква само нашето невнимание и най-малкото залитане. По този път се превръщаме в детективи, които винаги внимават за това какво може да им се случи, какво може да ги засегне. Търсим доказателства за това, че ни обичат или не ни обичат. Толкова силно се съсредоточаваме в собственото си Аз, че не правим нищо друго, освен да го заздравяваме. Според толтеките, най-добре е никой да не ни обича. Проявете своята любов, без да търсите любовта на хората. Връзката е Божествена, когато човек има такава широка любов, че като обича, да не очаква да му дадат нещо в замяна. Щом очаква, той не е никакъв извор. Той е доилка. Като търсите любовта на някого, вие винаги ще имате терзание. Когато някой ви каже, че ви обича, кажете му: “Ти вършиш волята Божия”. Не питайте другия: “Ти обичаш ли ме?” Щом питате, всичко ще изгубите. Кой как ни обича, то не е наша работа. Това е работа на другите. А ние как обичаме, това е наша работа. Любовта стои над всяка религия. Ако наистина искате да промените нещо, ще го изразите външно още сега, още утре като отидете на работа, още сега, като си легнете, ще мислите по друг начин, ще сънувате по друг начин! ДНЕС! Инак сме свършени! Тук се крие цялото езотерично знание, няма техники, няма отваряне на чакри, няма левитация - всичко е в това как се себеизразяваме и доколко осъзнаваме, че ние сътворяваме собствения си свят! Не можем да четем книги до безкрай и да се правим на мъдри в компания. Тези, които знаят и не правят нищо, са по-вредни за планетата от тези, които са слепи! На тях може и да им е простено, защото това е нивото им, но вие извършвате кармичен грях спрямо себе си, бездействайки! Животът ни оставя неограничена свобода да вярваме в неговите ограничения! Докато не се освободим от: своята привързаност към формата, своите вярвания и убеждения в каквото и да било, своите очаквания и намерения, своето Его, своето вкопчване в това на всяка цена “да Бъда!” – гарантирам, че ще преминаваме от една фалшива вяра в друга, все обслужващи каприза ни за комфорт във “времето” и “пространството”.
Всички хора се нуждаят от ново разбиране за живота. Правилната обмяна между мисли, чувства и постъпки подразбира правилно развиване на човешката душа.
« Последна редакция: Март 09, 2012, 23:24:29 от Eona Lightholder » Активен

"weird " is indication for creative force ♥
Страници:  [1] 2   Нагоре
Отиди на:  


Подобни теми:
Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
публикация
Как можем да помогнем
За родителите
delfin 2 1922 Последна<br />публикация Юли 18, 2009, 13:59:55
от delfin
Какво да направим да подпомогнем прехода! « 1 2 »
Видео клипове
The One 21 5552 Последна<br />публикация Май 16, 2012, 10:57:35
от Sunshine(sun)
Как да си направим кълнове?
Природосъобразно хранене
chitta 7 5080 Последна<br />публикация Февруари 01, 2011, 15:00:48
от Eona Lightholder
"За състоянието на планетата и какво можем да направим!"
Програмиране, световен елит
Kery 3 1784 Последна<br />публикация Септември 08, 2010, 14:22:19
от Amazon
Как да си направим жива вода
Природосъобразно хранене
Evolution 0 3956 Последна<br />публикация Януари 10, 2011, 00:27:30
от Evolution

Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright