Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Енергийно общуване - За "бъркането в главата".  (Прочетена 1905 пъти)
Eona Lightholder
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2519


NEVERENDING STORY

« -: Март 09, 2012, 16:15:04 »

Енергийното общуване много прилича и е тясно обвързано с обикновенното общуване.
В това т.нар обикновено общуване има правила и норми за един безболезнен и ефективен съвместен живот.
Оттук идват и нарушения съзнателни или несъзнателни , мащабни и дребни ,които причиняват един или друг вид дисконфорт.

Хората с по-осъзнато енергийно общуване наричаме емпати ,телепати ,ясновиждащи и т.нт.
Но ние всички сме малко или много такива. Човек притежаващ развити абсолютно всички енергийни похвати за общуване няма (туй е за следващата раса) , та може да се кажем ,че всички ние сме частични емпати и от тук идват видовете емпатия или по-точно видовете енергийни общувания.

Примерно един усеща емоционалното състояние, друг болестите, трети дочува мислите , четърти вижда аурите-енергийната картина, пети възможните бъдещи вероятностти около човека и тнт , известни енергийни работи ,обсъждани във форума многократно.

И тука стигаме до нормите за енергийно поведение. Има вселенски закони , за ненамеса , непотърсена помощ и тнт със милион интепретации в различните учения, но самите правила ,както и в живота идват от общуването ,ученето и естествено с помощ отгоре.

Може би е доста по-лесно за взимане на решения ,ако съпоствяме ситуациите с ситуации от нормалното общуване.

Примерно да влезеш с кални обувки в една чистичка къща , може да се съпостави с навлизането в енергиен обмен ,когато си обременен с негативна емоция или си тръгнал да лекуваш ,когато ти си болен.
Дори да те канят ,ще се чустрваш зле да изцапаш къщичката ,ще създадеш работа на домакина, няма да е конфортно и на двама ви.


Примерно улавяе мисъл на друг човек и просто присъствието му . Ако някой е минал покрай твоята къща и е погледнал към прозореца ти , не значи че почваш да му звъниш ,да го питаш - Що ме зяпаш , искаш ли нещо , ама добре ли си , ама я ела тука , я си кажи и тнт. Ако някой има нужда ,то ще ви звъне на вратата с конкретен въпрос.

Та за нещото ,което наричам енергийно любопитство , е адекватно на нарушаване на личното пространство.
Пример загрижени за някой , не само го поглеждаме енергийно ( дистанциран поглед,перифериен обмен ,или поглед без обмен), ами го прочустваме (енергиен обмен , вътрешен скенер и тнт). Това е същото като да погледнеш някой да прецениш изглеждали добре, а не да го разпитваш за лични неща от любопитство , а не по притеснителен сигнал. Пак ако видиш някой неизглеждащ добре сме тактични и дипломатични в разговора.

Друг пример когато вече е налице обмена , вие сте в къщата на някой. Вие чакате той да ви покаже снимки,нова придобивка и тнт , не отваряте всички шкафове ,разхвърляйкли наред - я да видим какво имаш и си скрил !!!


Всички тези неща водят до неконфортно общуване , което се отразява на физическото тяло най-често като главоболие , а по осезаемите направо си казват някой ми бърка в главата ( това не значи, че при всяко главоболие това е причината Усмивчица )

В повечето случаи нещата не са злонамерени и се правят по невнимание или неразбиране.

Какво може да направиме , първото е да не бъдем любопитни и да се отнасяме така както бихме искали да се отнасят с нас.
Нека осъзнатата енергийна работа/общуване да не е безпричинна.
Изграждането и поддържането на естествената защита е и програмиране на телефона ви , кой, кога да ви търси ,секретар, без звук ,съобщение и тнт.

Допълнителните щитове , понякога може да значат изключване на телефона ,т.е риска да пропуснете важен разговор е голям.
Естествената защита е с избирателна пропускливост, тя пропуска всичко необходимо за вас, като негативните конпоненти и справянето с тях ,справянето с тях градят един имунитет т.е една по здрава естествена защита. Допълнителните защити са за спешни случаи , примерно ваксинираш се против малария , ако ходиш на места с активността на вируса.

Няма нищо различно , каквото горе това и долу , каквото отвън ,такова и отвътре, както общуваме "нормално" , така общуваме и енергийно. Нека да не бъдем досадни, любопитни, натрапващи се, невъзпитани или груби. Всички правим грешки особено с нови и непознати неща , нека се учим от тях.

Активен

"weird " is indication for creative force ♥
elinikar
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 221


« Отговор #1 -: Март 29, 2013, 15:37:13 »

http://aura.newage.bg/%D0%B2%D0%B7%D0%B0%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%B9%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B8%D1%8F-%D0%B0%D1%83%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0/%D0%B2%D0%B7%D0%B0%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%B9%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B8%D0%B5-%D0%B0%D1%83%D1%80%D0%B8-%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%B8%D0%BC%D0%B5%D0%BD-%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82.htm
   

   Този линк го поставям в тази тема,защото не намерих друга подходяща.Отнася се за енергийното влияние върху аурата.
Активен

Ако от омразата можеш да се защитиш,от любовта неможеш!Затова любовта,насочена към земното,убива по-бързо от омразата...
Страници: [1]   Нагоре
Отиди на:  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright