И на мен ми се случвало когато се унасям преди да заспя сякаш да потъна, сякаш падам. Скоро не ми се е случвало,но пък често ми се случва да се сепна преди заспиване, все едно вървя и се спъвам в нещо и инстинктивно ритам с крак...
А иначе, случвало ми се е да сънувам, че пропадам.
Не знам за другите, но аз сънувам много често, понякога цветно. Де да знам - може и всички сънища да са ми цветни, но някои просто да ги гледам през много тъмни слънчеви очила и за това да ми изглеждат черно-бели, или пък просто да не си спомням, че са цветни!
Много често сънувам битки, повечето ги "датирам" към 11-15 век, но има и такива с огнестрелни оръжия.
Та да си дойдем на думата - цветните сънища са си голяма благодат - също като цветния монитор;)
А най-красивият ми кошмар също е цветен - ще Ви го разкажа, пък ако някой ми го изтълкува-добре! Ако ли пък не- разкажете някой свой кошмар, по възможност цветен!
Действието се развива докато стоя на някакво възвишение.
Може би е сутрин, защото отсреща се виждат върховете на красива планина, а зад нея-лъчите на слънцето.
Долу в ниското под мен видях едно прекрасно, кристално чисто езеро, в което плуваха много странни риби, някои приличаха на китове.
На отсрещния бряг на езерото имаше голям замък - не си го спомням с подробности, но също беше много красив.
Всичко беше толкова красиво, направо изящно! В природата цареше някакво невероятно спокойствие. Тревата, по която стъпвах беше свежа и мокра от росата.
Докато вървях по пътеката се подхлъзнах и се опитах да се хвана за един храст, но не успях и полетях надолу към езерото.
Докато падах извиках и ...се събудих!
А, и последен въпрос - мислите ли, че сънищата ни са картини от някое наше предишно/следващо прераждане? Или е връзка между тукашното ни "АЗ" и други наши съществувания в паралелни реалности?