Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Лемурийските кристали  (Прочетена 2713 пъти)
The One
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1537


Винаги на точното място в точното време

WWW
« -: Февруари 26, 2012, 03:04:57 »

Свойства на Лемурийската КристалиТочният период от време на Лемурийската цивилизация е отворен въпрос, както и точното естество на тяхната цивилизация.
Смята се че те са били възвишени същества, чиято основна цел е била да действат като пазители на екосистемата на земята.

Лемурийските кристали се срещат естествено с няколко набраздявания, и се счита за по-ценен, когато тези бразди са оставени непокътнати и не са полирани на кристалите. В Лемурийските множество бразди се смята, че да съдържа информация от древни цивилизации. Има предания,че Лемурия е била нтуитивна и духовена цивилизация. Те са настроени към енергиите на единство, са знаели как да балансират духовните и физически аспекти на живота си. Поставете набраздяването на кристала върху третото око или поставете пръст на набраздените линии докато медитирате, или просто поставете кристала на под възглавница или олтара.

Можете да ги осветите  и да ги наблюдавате с бижутерска лупа за да видите  фино гравираните йероглифи, които стават видими, когато на набраздяването се увеличава.Казва се, че да приличат на на санскритски букви и съдържат записи на опита на всеки кристал, на Лемурийската цивилизация. Лемурийската кристали са настроени към енергиите на единство, и могат  да ни помогнат за балансиране на духовните и физически аспекти на живота ни.

Най-известният източник на информация за Лемурийската цивилизация идва от мъдростта на учители на сега легендарното Теософско училище в края на деветнадесети и началото на ХХ век, който включва такива светила като Дж. Кришнамурти, мадам Блаватска, Алис Бейли, Рудолф Щайнер и Чарлз Литбитер,. Тези духовни учители твърдят, че са имали ясновидски прозрения в историята и произхода на човешката раса,, че Превъзмогнат всички съществуващи стипендия и исторически записи. Тези проницателните мистици разчита на пряк опит на Akashic записи, за да формулират своя собствена времева линия на човешкото развитие.

Според мистик, ясновидец, автор и учен Рудолф Щайнер, който разби с Теософското общество и основава The Waldorf училище и биодинамично земеделие, Лемурийската цивилизация е съществувала преди да Атлантида, и е съществувала в Южна Азия и Африка, простираща се от Цейлон до Мадагаскар.

Според Щайнер, лемурийците, получени огромни правомощия на воля и сила от пряка връзка с енергийните органи на растенията и животните около тях. Лемурийците, казва Щайнер, са"родени магьосници във всички области на по-ниските човешки дейности." Щайнер обсъжда Лемурийската цивилизация подробно в книгата си "Космическа памет" и в много други публикации и лекции,.

Според Щайнер, Лемурийските висши учебни заведения за преподаване инициирали тайни техники, позволяващи им да контролират силите на природата чрез преко съзерцание. Щайнер казва, че това Лемурийско училище по  мистерии "е далеч над това, което човечеството е сега в изкуствата и науките." Той ги нарича "колегиуми на силата на волята и на ясновиждането и силата на въображението.

Щайнер казва, че животът на Земята е много различно. "Въздух е много по-плътен", "вода много по-различна." Земната кора е тънка и разчупвана постоянно от действието на конвулсивни вулканични сили. Земята в този период е била оформена от първичния елемент на огъня. Само земноводни, птици и нисшите животни, са съществували. По-голямата част от човечеството живее много примитивен живот, който може да бъде описан като животинска в природата.

Но за тези в Лемурийските училища по мистерият, животът се издигна отвъд това, което знаем днес. "Непосветените, разбира се, застанвали под магическото влияние на посветените", казва Щайнер.

Сега Лемурийските артефакти са били преоткрити от Служителите на Светлината, чиято енергия и аурата подписи резонират хармонично с енергията на оригиналните Лемурийската мъдреци и лечители, които са били духовни настойници на Земята.

Лемурийската кварцови кристали са били идентифицирани като инструменти на настоящата епоха на Светлината, чиято задача е да се запази околната среда - тези, които са известни като пазители на Майката Земя.

Тези Защитниците често използват Лемурийските кристали да обединят своите енергии на Светлината в целия свят и извън него, за извършване на колективни медитации за полза на околната среда и всички същества, които живеят на нашия синьо-зелени планета.

Лечителите, сказват за Лемурийската кристали, че тези камъни имат топлината и силата, която не сте виждали преди. И можем да кажем, от личен опит с кристалите в клинични условия с хора с хронични и животозастрашаващи заболявания, че тези камъни може да отвори и успокоява сърдечната чакра и емоционалното тяло, с което комфорт и дълбока релаксация. Те са идеални за използване от вибрационните лечители, Рейки терапевти и други работници с енергия.

Понеже  Лемурийските кристали , са свързани със защитниците на Земята, този кристал може да се използва по време на медитация, за предаване на енергия за изцеление на големи групи от хора, на Светлината, свързани към мрежа наХристовото съзнание около планетата, и за големи географски райони, когато бурна метеорологичните или политически условия.

Този кристали когато се почистят с универсалната енергия на жизнената сила, и даден енергиен attunement, с помощта на Рейки, японска техника на лечебна енергия ще продължат да получават и предават Универсална енергия на жизнена сила директно от Източника на Сътворението. Те също се почистват и зареждат с естествената енергия от слънчева светлина. Теса и готови да ги  програмирате според собствените си нужди и желания.

Ние знаем, че ще използвате този мощен кристал с любов мъдрост и да зачита своето дълго пътуване в Земята, който е продължил за много дълъг исторически цикли. Този кристал е мощен инструмент, с любов подарък от Божествената Майка и нас е чест да предложим тази част към вас с най-голямо уважение и признателност.

Опитах се да го преведа колкото мога...
Ето това е линка http://www.satyacenter.com/store/crystal/Lemurian_crystals/4839

За по заинтерисованите ето още няколко линка но са на английски.
http://lightworkers.org/node/24095
http://www.celestialights.com/Lemurian_Seed_Crystals/lemurian_seed_crystals.html
http://www.bigquartz.com/lemurians/index4.html
Активен

Не мога да променя това което виждам,но мога да променя точката през която гледам.
Това е достатъчно да промени онова което изживявам,а това променя цялата гледка.

Всичко перфектно е точно такова,
течащ в безкрая свещен резултат!
Бъди сега причината нова,
за твоя бленуван в мечтите ти свят.
The One
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1537


Винаги на точното място в точното време

WWW
« Отговор #1 -: Февруари 26, 2012, 03:09:26 »

Ето тук съм почнал да превеждам от този линк http://lightworkers.org/node/24095 и ще гледам да довърша когато остане време.Трябва да се отнасяме с отговорност към Лемурийските кристали, защото те знаят на кой   принадлежат.И ако някой ви избере това означава,че е въпрос на чест да го уважавате и работите с него.   

Всеки един Лемурийски кристал е дом на много същества от светлина и притежава значително количество информация.
Тези кристали да подарък,който ни е даден в тези тъй важни времена на промени и всичко което е нужно да направим е да се отворим към тази висока вибрация която носят със себе си.

Лемурийците са тук да ни помогнат да си  припомним кой сме ние всъщност.
Един от начините по който може да се влезе във връзка с тях е чрез медитазия или просто поставени под възглавницата докато спим, също така и по всяко време след като веднъж сте установили връзка с вашия Лемурийски кристал.

Огромната вселена в кристала е наситена с уникална по рода си информация.Всеки човек който е привлечен от тези магични кристали е вече свързан с тази информация и е способен да донесе висока вибрация, както и да работи със светлината за енергийно изцеление.*Символизира духовно търсещия,мистичния ученик.
*Символизира удохотворяването на материята.
*Символизира седемте космически етапа на духовно развитие.
*Представлява седем небесни Тонове и седем небесните сфери.
*Символизира интеграция на тялото, ума и духа, като свързани с търсещия.
*Мъдрецът от кристалното семейтво.
*Един от камъните за ченълинг също както Кианит острие.
*Помага за връзката ви с висшият ви аз потдържане на връзката.
*Стимулира силното желание за мъдрост и интеграция в единството.
*Генерира желание за истинност особенно към вас самите.
*Отличен енергиен щит.
*Овеличава всяко съзнание на всичко в близост.
*Представя 7-те качества на човешкото съзнанието,които след овладяване се постига тотален себеконтрол.
*Активира и свързва 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 и 12 чакри
*Символизира готовността си да получаване, както и да даване.
*Един добър камък мечта.
….....
Активен

Не мога да променя това което виждам,но мога да променя точката през която гледам.
Това е достатъчно да промени онова което изживявам,а това променя цялата гледка.

Всичко перфектно е точно такова,
течащ в безкрая свещен резултат!
Бъди сега причината нова,
за твоя бленуван в мечтите ти свят.
Страници: [1]   Нагоре
Отиди на:  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright