Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Публикация във в-к "Монитор" за децата индиго  (Прочетена 1701 пъти)
Kissing You Good Night
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 448


 • Град: Варна
 • zdr kp животче, вървиш ли?

  « -: Август 18, 2012, 10:41:07 »

  Цитат на: Парцала "Монитор"
  ДЕЦАТА ИНДИГО - ЗАБЛУДА С НЕПОПРАВИМИ ПОСЛЕДСТВИЯ
  Вместо да бъдат лекувани, проблемните малчугани са обект на интензивен бизнес

  В средата на миналия век се заражда движението „Нова ера” (NEW AGE),  което на основата на метафизиката ни убеждава, че ще настъпи духовност без граници, която ще обхване и обедини  цялата Вселена. Носители на този нов свят са измислените от Нанси Ан Тейп деца индиго - ново поколение деца, с небесно зачатие, коренно различни от досегашните. Те се разпознават по синьо-виолетовата аура, която се вижда единствено от хора с изключителни паранормални способности. Напоследък в САЩ се организира мощна акция против това опасно за обществото движение. Там смятат, че
  „цветът на парите” превъзхожда цвета на аурата, защото децата индиго са обект на интензивен бизнес. Тази порочна вълна навлиза и у нас, но с присъщия балкански привкус, че страната ни е най-мощното енергетично поле на Земята, което освен най-многото  екстрасенси и ясновидци, естествено ни дарява и с деца индиго, кристали, ангели и др.
  Освен виолетова аура тези деца имат и други особености:
  - ТЕ СА НЕЗАИНТЕРЕСОВАНИ – защото са заангажирани постоянно със своята висша мисия.
  - САМОТНИ, ИЗОЛИРАНИ, ТРУДНО КОНТАКТНИ – защото могат да общуват само със себеподобни или извънземни.
  - ЛИПСВАТ ИМ ЕМОЦИИ – защото постоянно се занимават с отговорни световни проблеми.
  - ИМАТ ГОВОРНИ НАРУШЕНИЯ – защото са привикнали на извънземни форми на общуване, различни от говора.
  - ПРОЯВЯВАТ НЕОБИЧАЙНА СВРЪХЧУВСТВИТЕЛНОСТ – защото за тях е трудно земното социално общуване.
  - ТЕ СА ЛЕСНО РАНИМИ – защото не могат да свикнат със земните порядки.
  - НЕ МОГАТ ДА СЕ КОНЦЕНТРИРАТ – защото това, което става около тях, не им е интересно.
  - ИМАТ ПАМЕТОВИ НАРУШЕНИЯ – защото трябва да помнят много по-важни неща.
  - ЧЕСТО СА ДЕПРЕСИВНИ – защото са притеснени от лошите земни порядки.
  - ИМАТ ХИПЕРАКТИВНО ПОВЕДЕНИЕ - защото творят активно и едновременно в различни области.
  - ТРУДНО СЕ ОБУЧАВАТ – защото знаят много повече от другите деца.
  Тези особености на децата индиго се забелязват от всички обикновени хора, но свръхнадарени синестезици, изключителни феномени и парапсихолози могат да установят, че децата индиго имат и други уникални качества - като много високо биоенергетично поле, свързано с извънземния им произход, който също обуславя техните телепатични и ясновидски способности. Освен това те са изцяло под постоянни космически влияния, което им позволява да общуват и играят с ангели.
  Ако се абстрахираме от обясненията за техните особености (и паранормални дарования), всички описани по-странни прояви у тези деца са водещи симптоми на разстройства на нервната система
  типични за деца с аутизъм, умствено изоставане или хиперактивно поведение. Допуска се, че в света има над 450 милиона деца с такива нарушения. В различните страни хиперактивните учещи са от 3 до 8%. У нас страдащите от аутизъм деца са около 60 000. Ако родителите не са се поддали на внушенията, че децата им имат извънземен произход, трябва да знаят, че съвременната медицина напълно лекува някои от тези нарушения, а други  в значителна степен се подобряват, ако се предприемат своевременни и компетентни мерки.
  Друга мода на парапсихолозите е разпознаването на децата кристали поради кристалната аура, или наречени още ангели. Те са нова раса на Земята, описвани с щастлив, прелестен вид, хипнотични очи и плътни устни. По природа са добродушни, наивни, с умерено забавено умствено и двигателно развитие, често с нисък ръст, срещащи сериозни трудности при обучението. Ако не вярваме, че тези деца имат спиритически и телепатични способности, общуват с духове и  обменят мисли от „сърце на сърце”, наглед леките им отклонения в поведението, развитието и обучението  са
  типичните белези на синдрома на Уилямс (1961) при който се установяват дефект в гените, сърдечни нарушения и промени в мозъчните структури. Тези деца също се нуждаят от навременна медицинска помощ.
  Но вместо да предприемат сериозни мерки, на родителите най-безскрупулно се внушава, че любимото им дете няма проблем, защото е индиго, кристал или ангел и наблюдаваните странности се дължат на изключителни способности, свързани с извънземния му произход.
  Обикновено родителската обич е сляпа, което води до омаловажаване на проблемите и лековерно приемане на свръхестественото. Затова в редица страни държавата и обществото полагат всестранни усилия за своевременно откриване и оказване на помощ на такива деца. Почти свикнахме с наивните внушения на десетките екстрасенси, ясновидци, баячи, някои тъжно неграмотни, други примитивно лъжливи, но всички цинично крадливи, които постоянно са натрапвани в пресата и телевизиите. Особено тревожен е упадъкът в тази насока на националните телевизии, претендиращи за интелигентни и културни предавания. По Нова тв Володя Стоянов от Петрич  споделя, че паранормалните му способности се развили на 7 години и благодарение на тях успял да върне баба си към живот, като й изпял песен „на уше”, при което водещата и целият екип изпаднаха във възхита от извършеното чудо. Същата телевизия по твърде необичайни начини се бори и за увеличаване на раждаемостта, като рекламира забременяване чрез телепатия по телефона или чрез правенето на точков масаж. Но най-зловредна за лишаване от помощ на деца индиго, кристали и други подобни се оказва Българската национална телевизия. Неотдавна в едно предаване, конкретно адресирано към жените и майките, изтъкнах нуждата от навременна помощ за тези деца. Но точно обратно на очакваното съдействие от водещ и редактори, в предаването се развихри упоителна и мощна реклама за установяване на паранормалните способности на тези деца. Появи се ясновидец с 12-годишен опит, който може да разпознава деца индиго по лице или снимка. След него Деян Колев демонстрира аура на деца индиго и деца кристали с компютърни снимки, като обясни, че същата камера вижда и магии и регистрира хора, които изключват на земно ниво, ходят по галактики и после се връщат и разправят за Космоса. Този Колев заклинателно апелира към родителите – „пазете децата си от психиатри”. По сценарий никой от гостите нямаше възможност да възрази, а водещата с умиление възприемаше невероятните разкрития за огромните възможности на отвъдното. След тези зашеметяващи факти от света на паранормалното водещата пилатовски апелира родителите сами да направят своя избор - децата при лекар или ясновидец. От екрана не беше излъчена коридорната информация, че има  график за посещенията на градове и села с камерата за откриване на магии, чакри и деца индиго, като всичко това струва само 50 лв. Коментара оставям на читателите.

  Аз лично съм дълбоко възмутен от тези публикации на една печатна медия, която се взима насериозно и се обявява за едно от най-стабилните печатни издания в България. Не мога да разбера как е възможно да се плюе по хора, дето не си им виждал очите на снимка, дето се вика, а само си чувал, че някога, някъде ги имало.....
  Предлагам да накараме този миришещ на хепатит парцал да се извини на всички хора, които биха се почувствали засегнати, тъй като, за начало, аз се чувствам обиден и наскърбен от техните премъдри драскулици, написани очевидно в пристъп на безделие и творческа паника с какво ще запълним горното лево кьоше на 7-ма страница, до карето за събора на земеделските производители от село Горно Нанадолнище в град Каспичан за представяне на новата сланина и царска туршия и колекцията абени фустани и тенекиени пафти за сезон пролет-лято 2011.
  Жалко за пресата ни, че не взима активно участие в популяризирането на новите духовни стандарти в страната ни, а чопли разни мухлясали политици и злободневки и клюките около тях.
  Просто вестник "Монитор" ми паднаха в очите окончателно като медия!
  Очаквам и вашата реакция, защото иначе ако сега се заяждат с Деян Колев (вие го плюете, ама има и полза от него - спрямо атаките срещу индиго общността той стои като буфер и поема всичката гадост. В случая ми е пределно ясен защо се заяжда с форума - просто си излива нервите, че той яде тупаника, а ние минаваме между капките.... Но все някой трябва да обира тоягите, нали така? Готин Та и Деян Колев си има тази функция - очевидно си е направил избора да се набута да яде шамарите на Църквата и други сдуховни организации някъде там горе, преди да се роди), то може и срещу нас да се прехвърлят - никога не се знае едно лайно, като го настъпиш, къде може да те оцапа..... Така че вземете отношение, за да не остане това така - без реакция и с евентуална фонова опасност от нападение и срещу нашата група в бъдеще. Изборът е ваш!
  Активен

  Повърхностната температура на атмосферата на Уран е -225°С. Или с около 45° повече от тази на сърцето и душата ми
  Щуродино
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 256

  « Отговор #1 -: Август 19, 2012, 09:30:29 »

  Аз не чета вестници и телевизия много рядко гледам
  Активен

  Омръзна ми да се обяснявам-47 годишна
  Kissing You Good Night
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 448


 • Град: Варна
 • zdr kp животче, вървиш ли?

  « Отговор #2 -: Август 19, 2012, 23:04:14 »

  Между другото, много добра стратегия - няма за какво толкова да се ядосваш. Аз се чувствам засегнат най-вече от това, че пишат за кристалните деца, че са болни от синдром на Уилямс, което е генетично заболяване, при което страдащите от него имат специфично "елфско" лице, нисък ръст, забавено умствено развитие (дебилност), добродушен характер, наивни са, имат порок на сърцето или подобно кардиологично заболяване, а понякога и дефекти в нервната сигнална система от първи род. Познавам такива деца и че освен че са ангели като характер, нищо друго общо нямат с описаното от мен и назначено като диагноза от мухлясалия професор по неврология за тези сладурковци. Така че жалко за медиите ни - вече сериозно се чудя дали да си оправя телевизора и да го използвам или да го подаря на някой, дето ще има нужда от някаква забава у дома. Иначе, Щурче, браво за избора да не гледаш телевизия и да не четеш нищо от масово боледуващата от хепатит Д наша родна преса. Създадени за радост не, за ядове отровни...... Това бих казал аз в заключение. Приятна вечер!
  Активен

  Повърхностната температура на атмосферата на Уран е -225°С. Или с около 45° повече от тази на сърцето и душата ми
  Sue
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 292


 • Град: Ниските земи
 • Нютонист

  « Отговор #3 -: Август 20, 2012, 09:09:05 »

  Индиго-стожер, харесвам твоята младежка прямост, но в случая не съм сигурна, дали си струва да се палиш
  От "Монитор" и авторката на статията не са прави да правят генерални обобщения, но и от наша страна не е необходимо да ги заклеймяваме с обобщения.
  Истина е, че никой родител няма да иска да признае, че детенцето му е болно или нещо не му е наред. Не, сигурно трябва да кажа - няма да иска да приеме, докато има шанс да се докаже обратното. По тази причина има шанс родители наистина да изпуснат детенце, на което може да се стабилизира състоянието физически или емоционално. 
  От друга страна, да се правят обобщаващи изявления, че индиготата и кристалите са болни дечица и имат не знам си какви отклонения физически, емоционални или психически, просто не върви.

  Виж, дори онези умни статии, които описват симптомите на възнесението при възрастните, съветват човек да се обърне към лекар и да провери, дали не става въпрос за чисто физическа причина и едва, когато причина няма, да се приеме, че това е проявление на промените. Друг е въпроса, че има лекари дето ще те убедят, че ти има нещо, просто за да си намират работа

  Hugs, и не ми се карай много
  Активен
  Kissing You Good Night
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 448


 • Град: Варна
 • zdr kp животче, вървиш ли?

  « Отговор #4 -: Август 20, 2012, 23:54:25 »

  Сю, душа, аз не ти се сърдя за това, което казваш, но всяка жаба да си знае гьола! Ние, Деян Колев и екстрасенсите се занимаваме с индиговите деца под една или друга форма. Онзи дедец се занимава с множествени склерози, полиневропатии, паркинсони, алцхаймери, плексити и дискови хернии. Каква му е, питам аз, работата да прави лов на вещици срещу хората на Новото време и децата индиго? Да си гледа практиката, да си лекува изкривените и защипаните нерви, и да не ни се меси в животите. Вече почти 7 години майка ми ме мъкне по изкукали психиатри с дипломи от антични времена и възгледи и разбирания за развитието ми от археолита и знам колко са полезни тези хорица. Все едно да излезеш срещу армия демони с карфица. (Друг е въпросът, че ако карфицата е сребърна или обсидианова, може да ги избие до крак, но малко хора се досещат за това и по тази причина има толкова индигота и кристалчета, които като минат определена граница на вибрационен пад, избират смъртта пред вегетирането в психиатрията или дома за интелектуално увредени деца и младежи). Та във връзка с интермедиалната ремарка от преди малко искам да разкажа за едно индигово дете и наистина печалния му край:
  Името на детето било Николай. Бил на 17, когато родителите му, които се прехранвали с плетене на ракитови кошници в местния психодиспансер, го завели при психиатър заради болки в главата. Годината била 1988. (Нали се сещате какво казва Крион за въпросната година?). Психиатъра му изписал със всичкия си акъл Золофт и Риталин. За едно обикновено главоболие! Момчето лежало в лудница три месеца и през януари 1989 се обесило със сезал на тоалетното казанче у тях. Това е било предизвикано от вибрационния преход и простотията и скодоумието на някакво дофтурче, което по-надалеч от рамката на очилцата си не вижда. Затова съм твърдо против тези малоумници психиатрите и професор Чавдаров да се мъчат да "помагат" на децата. Пък и да не говорим, че нито едно от тези "ненормални" и "увредени" деца не ме е обидило умишлено за дадено нещо, за разлика от всичките ми "нормални", "хармонично развити" и (според мене) зомбирани от ритмите на звездата на мазната чалга, която те обичат да консумират обилно с алкохол и кебапчета, наречена Супер Турбо Хипер Екстра Ултра Макси Мега Макро Мулти Обер Мета Пауър Къпина. Като си спомня как като бях 11-ти клас, с моя приятел Недим бяхме сватосани за любовници от същите тези "нормални" младежи, та се надигна брожение срещу нас, аз бях изкаран по-страшен от Сатаната, подвикваха ми разни демонски имена, плашеха децата, които кой знае защо, не им се вързаха на пияните словоблудства, с мене и с изнасилване (силно съм склонен да мисля, че на тях тайничко им се е искало да изнасилят някое от тях ей така, за забавление), също така почнаха да доказват един през друг, че съм член на сектата "Семейството", на още някаква секта, на някаква нео-валаамитско-сатанистка деноминация, а върха беше, когато решиха, че се мъча да възродя астаротианството (халдейски езически култ, за който е крайно характерна фигурата на момчето-проститутка на възраст от 12 до 18 години). Да се чуди човек да се смее ли, да плаче ли..... А най-печалното беше, че класната ми, която е неврастеничка, респективно има абсолютен интерес в класа й да цари мир и разбирателство, наливаше масло в огъня и само седеше отстрани и се кефеше как всеки момент ще си издерем очите. Така че оня дърт мухъл хич да ми ги не хвали тези "нормалните", че съм се наслушал на хвалби от сорта на "Иййййй, мойто жабчи най-убавуту!", защото ги знам тия най-убавите жабчета как стават едни самонадеяни надувковци, които ако получат по-малко от 5,50, изпадат в депресия и почват да дирят кухненския нож да си правят харакири. Така че, както казах, всяка жаба да си знае гьола! Професорът при плекситите, психиатрите при шизофрениците, а нашия форум - при индиговите деца! Както не съм тръгнал да му ръся на господин хабилитираното лице акъл накъде да намества дисковите си хернии, така и той да спре с императивно-назидателния си тон за вярванията и възгледите ни! Това, че почти целият му съзнателен живот е минал в атеизъм и строителство на светлото социалистическо бъдеще, не му дава никакво право да се изживява като демиург!
  Приятна вечер на всички нощни птици и приятни сънища на всички ранобудници!
  Активен

  Повърхностната температура на атмосферата на Уран е -225°С. Или с около 45° повече от тази на сърцето и душата ми
  Странник
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1375


 • Град: Варна
 • « Отговор #5 -: Август 21, 2012, 02:19:45 »

  Духовния човек винаги ще бъде преследван,оплюван,разпъван на кръст,горен на клада во веки веков.
  Така е било и така и ще бъде...
  Нормално е когато някой не разбира почерка на Създателя да се мъчи да си измисля шаблони или да го вкарва в готови такива...
  Но нека се знае че Промените си продължават въпреки упорството на цивилизацията и обществата...няма връщане назад.
  Реално сме свидетели на голяма криза породена от алчност и липса на доверие в световен мащаб...началото на края бих казал...върха на айсберга само е това...и въпреки че страдам от последствията като много хора по света в себе си се радвам на тази Промяна която на този етап няма как да стане мирно и тихо без някой да пострада...
  Драскачи винаги е имало и ще има ... малцина са тези които въобще обхващат цялата картина в нейната цялост и динамично развитите.
  И нека любопитните в този форум да си дадат ясна сметка че Пътя им ще е трънлив и изпълнен с много изпитания и раздели докато постигнат малка част от това към което се стремят и усещат в Себе Си...
  Това не е игра или забавление...залога е доста висок както и цената която се плаща за това да преминеш Изпитите...
  И не забравяйте никога - всичко започва с вас и завършва при вас самите и никой няма как да ви бъде виновен или крив за каквото и да е...
  Но знайте - всяко усилие и малка победа си заслужават... нищо не е напразно или случайно.
  Активен

  Ако не ние -кой? Ако не сега - кога?
  Kissing You Good Night
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 448


 • Град: Варна
 • zdr kp животче, вървиш ли?

  « Отговор #6 -: Август 21, 2012, 07:24:23 »

  Роко, друже, кефиш ме как разсъждаваш! Но все пак ми е интересно ако онзи мухлив професор се лепне на малкия ти син и вземе, че го изкара болен от еди-какво-си и се разчуе из квартала, да речем. Хич не ми е ясна по-нататъшната му съдба на човечеца....... Но в случая тук все още вярват на дядовци на по 80 години, които докарват към пенсията в някакъв неврологичен център и ми е чудно защо не си гледат старините, ами седнали да плашат майките със страшните и умопомрачени деца индиго, както, на 10000% съм уверен, че баба ти те е плашела едно време с мечката, ако се мъчиш да влезеш в килера или в някое кьоше на двора, където се въдят змии. Да, но може да се намери някоя индигова или просто по-обиграна майка, дето на нея такива не й минават, защото е играла на свой гръб игричката с битката със стереотипите, изолацията и етикетизацията и да каже: "Е, добре, къде е мечката? И мене ме изкарваха мечка-стръвница, ама се оказах Мечо Пух. Искам отговори!". И точно там професора би си глътнал граматиката и семантиката. Те на такива чайници точно такава една индиговка им трябва, че да им раздвижи закъкралото масло в лагерите, та белким им стигне до централния, че може и такова нещо да има. Даже вчера с един приятел точно над това размишлявахме и аз стигнах до извода, че професорът действа по стратегия, която в модификация на мисловния шаблон на Вуте за жирафа: "Е те такози животно нема, оти немой да има!". Само че тука е следната конструкция: "Те са болни, защото науката не е потвърдила, че има Бог и че има еволюция на съзнанието и квантов скок! Следователно индигови деца няма, има психично болни деца, на които е най-добре да се помогне колкото може по-скоро, няма квантов скок и Бог, има суеверия, измишльотини, шарлатания, скодоумие и псевдофилософия (може и сектантство или дявол знае какво там още........ Вариации на болния ум бол, на лековерието, глупостта и фанатизма - също....... Усмивчица ). Забелязал съм, че точно тези мои връстници, които биват сочени за нормални и образци за подражание, в 98% процента от случаите се оказват едни комплексирани шушлеци, които, както споменах в предния си пост, при оценка под 5,50 тръгват да дирят кухненския нож да си направят харакири или въжето за простиране, за да се обесят на перилата на балкона си. Макар че лафче от рода на: "Обеси се/Разпори се и след един час докладвай такива смешници ги кара много бързо да дойдат на себе си (в рамките на секунди) и да изоставят подобни самоубийствени помисли за по-отчайващи ситуации. А факта, че на индиговите не им дреме изобщо за оценките в бележника, аз като препатило турбо-индиго, мога да кажа, че се дължи на ясно осъзнатата простичка истина, която едва сега бива открита от разни модерни философи, че не това колко дипломи и откъде са, се правят човек, а това, което носиш в себе си. Ако ще и с два куфара дипломи да ходиш да кандидастваш да работа, ако си някое лайно и мастия, дипломите освен да се бършеш с тях, като нямаш тоалетна хартия подръка, друга работа надали биха си свършили. Ако нямаш никакво образование, но въпреки това имаш тези приятели, за които човек може само да си мечтае и си щастлив, ведър, приветлив и усмихнат, навсякъде са ти отворени вратите. А оня ръб с двата куфара с дипломи да си ги носи със здраве - може и да позаякне и да си намери за любовница някоя дърта бабишкела, дето да си го отглежда. Но основната идея е, че не броя дипломи и сертификати е скала за оценяване пред Оня горе, а например на колко хора си сторил добро през живота си. Това с дипломите е човешка измишльотина - нали Адам и Ева са избрали пътя на Познанието през умишленото разграничаване от Твореца? Тогава защо им се натягат на индиговите и кристалните, че общуват с Бога, наместо да отидат да се налюскат като казаци и да се надрусат в дискотеката? Аз ако бях на някой от тези суджуци, щях да седна и да си поприказвам по човешки с това дете и да му дам някакъв дребен подарък за спомен. За толкова години така и не успях да проумея изначалния стремеж на медицината да търси буквално под вола теле и проблем там, където очевидно той липсва. (Малеееей, ако види това нещо психиатърката ми, кой знае какво резоньорство ще съзре..... Те този род хора умират да си намират работа за неща, дето ги няма на света). Та засега толкова! Приятен и светъл ден на всички!
  Активен

  Повърхностната температура на атмосферата на Уран е -225°С. Или с около 45° повече от тази на сърцето и душата ми
  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:    Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright