Духовно развитие

          

Страници:  1 2 3 [4]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Закон, забраняващ на духовните учители да влизат в аурата или тялото  (Прочетена 5505 пъти)
air_fairy
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 153


 • Град: Бургас
 • « Отговор #45 -: Септември 03, 2011, 14:28:49 »

  Даже и трите заедно в едно поле като капсула, настройки , защити ,пречистване ,почивка, блокажи към външни енергии. Това се случва и ежедневно , по единично , но при пренатоварване идва в пакет неволево, в началото протестирах ,после запчнах да се наслаждавам ,сега гледам да не се стига до там,а да си тече балансиран процес, не че винаги успявам.
  Добрата новина е, че това идва от теб самата, става автоматично и в зависимост от способността ти да контролираш енергетиката. Има настройки и блокажи, както и защити от духовните същности, но те не са бавачки все пак Усмивчица Идеята е не ежедневно да ти оправят нещо и да се грижат за душевния мир Усмивчица Това по принцип го казвам. Радвам се, че си стигнала до този етап.
  Активен

  Чашата на живота се пие до дъно
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #46 -: Септември 03, 2011, 14:42:05 »

  Знам кога идва от самостоятелна работа и кога и какво от помагачите, примерно по време на бременността идваше от бебо и екипа му и много по малко от мен ,беше опитен екип ,който леко ме водеше и учеше.


  Поразнищихме я добре тази тема и според мен не знам дали е правилно да стои горе "духовен учител" или трябва да е по-скоро "същност" ,защото според мен е нарушение ,всеки който насилствено обсебва или се намесва в енергийното тяло без договорка на някое ниво. За това споменах и случаите когато това правят хора,волно или неволно. Това май е подзакон на закона за ненамесата , а също аз и преди съм споменавала ,тези закони ,които са тук публикувани да ги преразгледаме подробно ,не само този ,я колко юристи имаме хихихихихих , мисля че ще изкачат интересни изводи от различните опитности на дискутиращите.
  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  Pelin
  ОЙ 8:11
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 280


  Red Overtone Serpent

  WWW
  « Отговор #47 -: Септември 03, 2011, 14:59:19 »

  Хе
  Ами то, по тази логика, да вземат да направят закон за дистанция - тяло от тяло, щото две тела, няма как да не си влияят едно на друго. Закон за хармоничността на средата на съществуване.
  Да направят закон да не си общуваме с никого и нищо, щото дори тогава се оказва влияние.
  Пък да не говорим какво влияние оказват похотливите страсти и ярките емоции... Усмивчица

  То, ако сме едно Цяло, не виждам от къде и от какво може да се притесняваме (да не би някой да не ни "прецака"), относно подобни аурични влияния. Най-много да се дисхармонизира човек. После пък, под влияние на друго, ще вземе да се хармонизира... и така... Не бях аз

  Любовта също оказва влияние на аурата.
  Активен

  "... Защото в (от)даването получаваме и в смъртта се раждаме за Живота Вечен..." св. Франциск от Асизи
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #48 -: Септември 03, 2011, 15:23:21 »

  Аз също си мисля върху това ,но явно има разлика поне го усещам ,не знам как да го диференцирам, енергийното общуване от енергийната намеса, мога да го сравня грубо с правенето на любов и изнасилването. Тоест няма съгласие и изява на свободната воля и избор на никое ниво.
  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  meander
  Каквото дадеш това ти се връща.
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 376


  « Отговор #49 -: Септември 06, 2011, 09:45:56 »

  Здравейте.
  Не се косете,но няма водачи спасители и прочее. Всичко минаваме сами ,само дето има хора които вървят напреде и ние можем да се ориентираме  по тях.Време е да разберете че носим лична отговорност за действията си.
  Живи и здрави.
  Активен

  Мечтите ни помагат да намерим посоката,а желанията ни помагат да загубим пътя.
  Когато човек говори истината - не се налага да лъже!
  Мухата влиза само в отворена уста!!!
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #50 -: Септември 06, 2011, 12:50:31 »

  Това ,че носим лична отговорност е ясно , но не изключва всичко останало.
  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  wolfspirit
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 143


  « Отговор #51 -: Септември 14, 2011, 16:35:30 »

  Здравейте,

  Подкрепям възгледите на Ео..духовния учител по никъкав начин не навлиза в аурата и тялото на ученика нито им влияе.
  Това не е точно така! Първо никъде в темата не е дадена дефиниция на духовен учител, личен духовен учител! Второ никъде не е даден източник от къде е дошъл тоя закон за който е писано в темата.
  Такова нещо е имало преди но сега няма. Това което е останало от закона е просто реплика която е: "вън" или "вън от мен" с което всеки който е 'потърпевш', тоест има намеса в тялото си може да разкара съществото било то духовен учител или не. Друг е въпроса на кои същества точно работи това нещо - 'репликата'.

  Доста често пратенните духовни учители не са в час и са доста изостанали с техниката, по простата причина че си имат много грижи на главата както и нашите учители в училище, ако пък това същество си има и други грижи работата става дебела Усмивчица Просто има същества които са добри в определени области и ако ще се учим на нещо е по добре от тях, обикновено какъвто и учител да ни пратят той няма да знае тънккостите на нещото което ни вълнува, той обикновено предава бейсик парт нещата - базата на която да стъпим, не че няма изключения но в повечето случаи е така.

  Сега по темата, дали може да навлезе в тялото на човек такова същество - ами може и това се прави за обмен на енергия и придобиване на нов възглед, нови гледни точки, независимо за кой от участниците или за да усетиш същността на съществото. Сливането става като всяка част на тялото се обедини с всяка част на тялото на другото същество така може да гледаш през неговите очи и да го усетиш изцяло


  Да явно дефиницията липсва..пък и по напред в темата се води диалог и от там и моя коментар - както и да е.

  Мисля, че в своето определение смесваш духовни учители в инкарнация и не; с тяло и тези; които не притежават тяло. За мен духовен учител е този, който не е инкарниран в момента, нама никога вече да се инкарнира отново в 3д, дори някои от духовните учители не са стъпвали на земята...

  Коментирам закона а не от къде е цитиран...дали е писан или не няма значение. Истинския духовен учител е винаги компетентен - няма остарели техники - духовния учител не те учи на нищо, той е повече наблюдател и проводник, съдя и съюзник - зависи. Ввички останали, които се явяват под една или друга форма само името им е духовен учител.

  Много добре описваш вселяването...то никога неможе да е от духовен учител...затова тези които канализират гласов транс чанелинг ...дори да наричат съществото своя духовен учите това не е реално така...

  Зависи дали бъркаш духовен учител с това, че всеки се учи от всичко и всички взаимно...това са различни за мен неща.

  Няма бейсик преподавател ...това дори не е учител, а по-скоро съученик...точно това е ...че информацията е специфична и само е с подтикване идея...няма захранване напротив  - пътя го вървиш ти не учителя ти...

  Поздрави

  ПС: като цяло по-скоро говорим за различни неща.
  Активен

  Живей за мига...
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #52 -: Септември 15, 2011, 00:18:17 »

  Цитат
  Коментирам закона а не от къде е цитиран...дали е писан или не няма значение. Истинския духовен учител е винаги компетентен - няма остарели техники - духовния учител не те учи на нищо, той е повече наблюдател и проводник, съдя и съюзник - зависи. Ввички останали, които се явяват под една или друга форма само името им е духовен учител.


  На мен тази дефиниция лично много ми пасва ,на усещането.
  Сега въпросът е на тези другите дали името им е духовен учител или се явяват от името на духовен учител, или друго -ако са вид изпитание (изкушение) то в противовез със законите ли е или е пак вид школуване ,тоест пак са някакъв вид учители без официална позиция някак си. Може би пак се връщам назад за дефиницията - персонален гард -ангел пазител-водител (един ,двама ,трима според зависи) именно за диференциране от множеството същности в нашето съприкосновение. И кой няма точно право да навлиза в аура-тяло и тнт , личните или всичките??
  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  Страници:  1 2 3 [4]   Нагоре
  Отиди на:    Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright