Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Вселенски Закони-друг поглед  (Прочетена 1535 пъти)
animus
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 11

« -: Януари 27, 2012, 13:53:27 »

ВСЕЛЕНСКИ ЗАКОНИ

Светът, който познавате, е изграден на матрица основана на различни закони на взаимовръзката между нещата. Някои закони са енергийни, други закони са физични. Не всички ще може да разберете, но голяма част от тях имат пряко приложение в обикновенния живот, който всеки едни от Вас води. Спазването на основните принципи и закони предполага съзнание във всяко действие и знание на последиците от всичко, което правите.
В условията в които живеете не всичко се вижда така, както от страни. Но не губете надежда, че можете да излезете от ситуация. Бъдете креативни и съзнателни във всеки един момент. Наслаждавайте се на живота, който водите във всичките му проявления и търсете най-доброто във всяка една ситуация.
Какво научихте? Какво знаете? Какво искате да знаете? Всеки въпрос има отговор. Всяка ситуация - изход. Надежда има и тя е във вас. Бъдете умни в постъпките си и съзидателни в действията си.
Относно тълкуването на Законите.    Не тълкувайте законите като влагате в тях смисъл, който нямат. Всички те са взаимосвързани и имат пряка връзка едни с друг. Мрежата, която изплитат е матрицата на която е създаден и се развива живота. Така, че не влагайте в думите, които четете съдържание различно от това, което те носят. Най-големите недоразумения идват от това, че влагате в думите съдържание, което те нямат.
Относно прилагането на Законите.    Прилагането изисква воля във всеки един момент. Това означава да бъдете будни и съзнателни  дори когато казвате „благодаря” за закуската, която си купувате. Бъдете съзнателни във всяко действие, което вършите.
Относно нарушаването на Законите.   Нарушаването на Законите от Вас не е „края на света”, но може да довете до последици, които ще изтърпите ако не днес, то някъде напред във времето, когато може и да не разберете смисъла на случващото се. А то има смисъл. Някъде, някога, сте нарушили основен принцип на развитието на нещата и сега трябва да понесете последиците от това. Никой не ви е виновен. Не винете никого. Вие сами създавате света около вас, такъв какъвто го виждате. Ако ви бият „без причина” и плачете заради това всеки път и се питате в какво сте сгрешили, причините могат да бъдат много, но една от тях може да е, че не сте се научили на самоуважение. Да, тропнете с крак и да кажете : „Стига толкова!” Аз не заслужавам това.” Ако получавате радост и любов наслаждавайте им се във всеки момент и давайте любов и внимание на свой ред. Енергията трябва да се обменя, да тече безпрепятствено, защото иначе застоява и носи много беди. Болести на физично ниво, болести на психично ниво. Вие искате да сте здрави-тогава започнете още днес съзнателно да избирате своя път, а не да вървите безсъзнателно по пътеки, които дори не виждате.
Умножете знанията си за света в който живеете и не мислете, че животът ви свършва тук и сега. Животът продължава на места за които дори не подозирате и онова което не сте постигнали тук ще имате шанс да отработите по-насетне. Това е пътят на енергията и вие отдавна сте част от него. Дори да не съзнавате, дори да не вярвате, дори да не искате. Това е цикълът на вселенския закон.
Няма Бог в смисъла, които вие влагате в него. Има Бог в друг смисъл, който дори не можете да си представите. Вие също сте част от това голямо нещо наречено Живот, но отдавна сте загубили способността си да регистрирате онези промени, които създавате с всяко едно свое действие. Не сте опитни мишки. Животът ви е поле за изява във всеки един момент. Какво ще направите с него си е лично ваша работа.
За децата и Законите.    Учите децата да спазват основните правила. Няма нищо по-лошо от това да научите децата си да не вярват. Чудесата съществуват и те могат да бъдат чародейци. Нека децата Ви вярват, че всичко може да бъде постигнато, ако имат воля и чисто сърце.
За Разпространението на Законите.    Говорете за законите дори да не ги наричате така. Говорете за тях и ги прилагайте във всяка една ситуация в живота си. Те са канавата на която е изтъкано дори най-малкото, най-незначителното за вас нещо. Не се страхувайте, че ще бъдете смешни. Какво от това, че някой се подсмихва. Вие му се усмихнете с цяло сърце и кажете: „Истина ти казвам!”
И не е нужно да имате Месия за да чуете тези думи, защото всеки от Вас е месия, но не иска да бъде такъв, тъй като това означава да се откаже от толкова много стари схващания. Нали е по-лесно да бъдеш част от масата. Нали е по-лесно да вярваш в неща, което са насаждани с години. Отде знаете,че те са истина? Отде знаете, че някой не ви ги е насадил за да ви контролира? Съзнанието Ви е обременено с хиляди други неща, но не и със знание за себе си. Кой си ти? Откъде идваш? Къде ще отидеш, когато оставиш на земята това малко тяло? Защо се суетите как изглеждате? Какви са очите, краката, ръцете, телата ви? Защо се срамувате от голотата си, а не се срамувате от това, което носите в душите си-Омраза, злоба, лоши чувства. Какво е Месията? Месията е човек, която е осъзнал простите истини, които ще ви кажа. И така ще разберете, че всеки един от Вас е месия, но се е вкопчил в рутинния си живот и не се пуска по течението. Как ще разберете, че умеете да плувате, ако сте се вкопчили в ежедневието. Как ще разберете, че умът ви може да лети, ако не го освобождавате от всекидневните дребни грижи. Грижите се за телата си, а защо не се грижите за душите си? Как храните и поите тялото си!? С какво храните и поите душата си?!?! Всичко сте обърнали наопаки и приемате себе си за най-важното, а най-важното е вътре във Вас.
Активен
Страници: [1]   Нагоре
Отиди на:  


Подобни теми:
Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
публикация
Вселенски закони - пътят на възпитанието
Послания
MAY 0 3090 Последна<br />публикация Март 11, 2010, 09:19:41
от MAY
ЕДИН РАЗЛИЧЕН ПОГЛЕД
Послания
Elvira1989 2 2011 Последна<br />публикация Април 15, 2011, 14:09:37
от Sentinel
Предложение за нова категория (Вселенски закони)
Съобщения / Предложения и оплаквания
Reiki 6 1413 Последна<br />публикация Май 10, 2011, 10:43:37
от bezimenna
Енергиен Щит (друг начин)
Енергийни учения
execute 0 1656 Последна<br />публикация Април 11, 2012, 13:33:47
от execute
Друг свят. Познат ли ви е?
Въпроси и отговори
incorrigi 6 902 Последна<br />публикация Юли 01, 2012, 22:44:21
от incorrigi

Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright