Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Съновиденията и виденията на един мой близък човек  (Прочетена 1502 пъти)
Blue Rose
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 8


 • Град: Плевен
 • Обичам ви!

  Rositsa Ioncheva
  « -: Януари 23, 2012, 01:05:36 »

  Здравейте!
  Тук ще си позволя да публикувам видения и съновидения на един мой много близък човек, който помоли те да добият публичност:
  "За любознателните читатели
     Вече много хора споделят свои духовни преживявания. Аз съм една от тях. Моето мнение е, че духовният свят изпраща тези послания, за да могат все повече хора на планетата да осъзнаят своята духовна същност. Аз смятам, че хората, към които са отправени тези духовни послания, са ги заслужили и трябва да помогнат на други, които са по-назад в своето развитие по отношение на духовността. Както отдавна е известно на много от хората, добрият учител е този, който не поднася истината на готово. Вероятно затова и много от тези послания са завоалирани и се разбират впоследствие. За различните хора, към които се изпращат, те се подават по различен начин, за да се предизвика тяхното мислене, наблюдателност, активност, съпоставки, изводи.
     През 2001 г. имах възприятие за мъж и жена в бляскави дрехи. Направи ми впечатление, че първо видях мъжа, а после – жената. Изображенията им бяха много ясни и някак царствени. Впоследствие го свързах с празника на Св. Св. Константин и Елена. През годината имах много видения, съновидения и други възприятия. Едни от тях са:
  -   Възприятие на 10 срещу 11 май (празника на Св. Св. Кирил и Методий) за златен венец над вратата в стаята.
  -   Възприятие за оформяне на корона при четене на текст от ежедневник във връзка със Симеон Сакскобургготски.
  -   На 15 август (Успение на Пресвета Богородица) – възприятие, че ми се дава нафора.
  -   Съновидение, свързано с празника Кръстовден.
  -   Случаят с изображението на Планетарната йерархия върху алуминиево фолио.
  -   При подготовка за бродиране – усещане за убождане в ръката и откриване на малка звезда в стаята (петолъчка – няколко милиметра в диаметър), а на ръката – отпечатък със същата форма и размери.
  -   Съновидение за наименованието „Ван Фим”, която не успях да разбера добре, но впоследствие установих за какво става на въпрос.
  -   Възприятие за знамето на Ирак относно войната там.
  -   Съновидение за лицето на Симеон Сакскобургготски.
  -   Във връзка с 14 февруари – видение на червена роза като разцъфваща пъпка над иконата на Йерусалимската Богородица в дома ни. Точно тогава в България беше донесена от Йерусалим иконата на Пресвета Богородица и чрез вестниците разпространяваха копия.
  -   Съновидение преди случая с децата в дискотека „Индиго”. Когато се събудих, бях много напрегната.
  -   Съновидение преди обявяване присъдите на медицинските сестри в Либия на 6 май.
  -   Видение на поставени знамена в кабинета на бившия премиер Сакскобургготски – 14 септември.
  -   Съновидение, че съм наметната със сакото на Председателя на Народното събрание – Йордан Соколов.
  -   Съновидение, че Иван Костов стреля с автомат.
  -   Съновидение за пожар – впоследствие разбрах, че във Френската библиотека са горели книги.
  -   При посещението на папа Йоан-Павел II в България, четейки текст от ежедневник, получих възприятие за неговата осанка, оформила се като изображение в самия текст.
  -   В дните, преди да почине, имах много съновидения, свързани с него.
  -   При четене на текст относно избора на кмет на София от много кандидати, възприятие за смяна изображенията на човешки глави и като че ли разпознах някои – вероятно са ми били показани кандидатите – избран Стефан Софиянски.
  -   При четене на някои текстове, понякога ми се явяват бляскави частици във формата на къси чертички.
  -   Специфични съновидения във връзка със знака на съответната година според Китайския календар.
  -   Видение на фенерчетата, носени от участниците в откриването на Зимните олимпийски игри в САЩ.
  -   Съновидение за Стефан Данаилов, когато беше стачката на учителите.
  -   Срещу 14 февруари 2004 год. сънувах, че виждам Симеон Сакскобургготски, виждам и едно много красиво дърво с много красиви плодове с жълто-червени краски. Имаше и много зеленина в картината. Дървото с плодовете като че имаше формата на елха. Симеон отиде до дървото, протегна ръка, тогава тези плодове изчезнаха, не се виждаха вече, а само зеленината на дървото. Движението на ръката беше такова, като че ли се прелиства книга – така отдясно наляво бе движението. Плодовете останаха в средната част, тоест вътре, такова възприемане имах. В този сън си казахме нещо със Симеон Сакскобургготски. Казаните думи не си спомням, но останах с разбирането, че той обещаваше нещо.
  -   През зимата на 2002 год. вкъщи четяхме интервю със Симеон Сакскобургготски, снето от интернет. В един момент, имах разбиране за виждане малко над главата ми на шут, каквито са имали царете навремето в дворците си, но само главата на шута.
  -   Видение на полуразтворена книга, която искри в червено, в горния десен ъгъл на стаята. Тогава подготвях книга за подарък за Коледните празници на семейството си.  Имала съм видение и за друга книжка, само че с корици в зелен цвят – като тази, в която пишех.
  -   Преди години, в последната десетдневка на месец Декември, имах видение на образ на малко момче коледарче. Имах възприятие и на образ, за който мисля, че приличаше на този, който рисуват на картички – на Исус Христос. Възприех един след друг два образа, които много си приличаха – времетраенето на тези възприятия е много кратко.
  -   Много видения съм пропуснала да отбележа през изминалите години. Снощи, 09.01.2006 г. като си легнах, видях хора, които бяха в национални носии и бяха така, както хората играят хоро.
  -   През нощта на 14 срещу 15 март 2006 г. сънувах дърво с ябълки и друго, на което имаше кайсии. Спомням си, че в съня аз си откъсвах от тях – кайсии с прекрасен зрял вид.
  -   По случай Трети март преди години (когато президентът Първанов беше на честването) имах съновидение, че се движиха хора от ниско към по-високо и то в такова разположение, както е пътят за изкачване към връх Шипка.
  -   Във връзка със случката в р. Лим, ми беше даден знак.
  -   Когато бях на екскурзия в Мелник, Роженски манастир и Рупите, нощувахме в хотел, имах много видения и съновидения.
  -   Когато много се говореше за досиетата на хора от Държавна сигурност, в съновидение видях пълни чували – някои от тях бяха в тъмен цвят, а други – в светъл.
  -   В първото полугодие на 2001 г.  имах съновидение, че в двора, където отглеждаме зеленчуци, се разстила един като златен килим – мисля, че може да се каже – килим от лъчиста енергия. Това, предполагам, се постига чрез висшите сили. Като съм наблюдавала как огрява слънчевата светлина, този килим като че ли се разстилаше по подобен начин от изток към запад, но в западния му край имаше едно одеало, точно там, където е торището, където събираме птичия тор. Точно в този участък аз издърпвах това поостаряло одеало. После минаха още доста дни и месеци, откакто ми беше показан този сън, и имах друг, който беше отново за килим. Предполагам, че се отнасяше за същия. Беше подхванат от двата края, вдигнат...
  -   Сънувах Симеон Сакскобургготски, застанал зад дървено бюро, както са бюрата в класните стаи. На бюрото се виждат три зелени чушлета, разположени по следния начин: едно в средата, а встрани – другите две, наклонени спрямо него. Имаха формата на сорта „Козирог”, само че люти.
  -   През 2005 г. вечерта срещу Тодоровден имах видение за кратко на нещо като вихрушка на прах, листа. На другия ден отидохме семейно на село и там действително имаше доста силен вятър, много прах и листа бяха преместени от едно място на друго. Пак около празника слушах радио. Обади се възрастен човек относно политиката в страната. Размишлявах върху думите, коите каза. Впоследствие имах видение на три малки човечета в червен цвят. Виждах ги високо към левия ъгъл на стаята, разположени по същия начин както зелените чушлета.
  -   Някъде между 1975 год. и 1980 год. наблюдавах лъч, който идваше отнякъде и беше като златен, беше отправен към мен – мисля, че това беше лъчиста светлина. Случи се в деня, когато съпругът ми се беше върнал от командировка от Полша.
  -   Пътувайки от София към провинцията по ж.п. линията София-Варна като наблюдавах скалите, особено впечатление ми направиха едни скали вляво от посоката на движение. Стори ми се, че виждам изображение на слон с детска глава. Запазила бях билета и видях, че е от 4 ноември 2003 год.
  -   Когато група ученици от ДФСГ „Интелект” ходиха в Германия по програма Леонардо Да Винчи, имах видение вечерта преди пътуването на малко автобусче като детска играчка със зелен цвят. Автобусът, с който пътуваха, имаше същата форма и цвят.
  -   Имах съновидение и във връзка с наводненията, които имаше в една от годините. След съня бях много неспокойна и тревожна. 
  -   Когато си взех книга от Регионалната библиотека с текстове от Петър Дънов, книгата излъчваше особен аромат и това продължи през цялото време, докато беше у нас.
  -   Във връзка със събитията в Египет, вечерта имах видение и на другия ден чух за тях.

  Уважавам читателя и желая да отбележа, че това, което записвам като преживяно, осмислено или видяно, не е в последователността, в която се е случило във времето. И пак подчертавам, че не всичко, а само някои от преживяванията си му предоставям. Някои от тях са свързани конкретно с близките ми и са твърде лични.
      Споделям с читателя, че в света има сили, които са над нас. Има Бог, към който нашите сърца се стремят. Хората долавят Божественото присъствие. Когато те осъзнаят това, когато спазват природните закони, които са заложени в човешкото сърце, които са заложени в Природата, тогава, предполагам, че в Света ще бъде по-добре.
     Много хора знам, че долавят тази голяма истина и от много хора в събеседвания съм чула да споделят, че човек трябва да се вслушва във вътрешния си глас, да бъде себе си. Мое мнение е, че той трябва да намери верния, правиилния път, по който да го води неговият вътрешен глас. Често пъти човек осъзнава, че начинът, по който постъпва, не е правилен, но не се заставя, не си налага да избере другия начин на поведение или другата, правилната посока за дадено действие.
  Когато хората станат по-мъдри, когато по-задълбочено гледат на случващото се около тях, когато виждат промените в Природата, когато я обичат и живеят съобразно нейните изисквания и закони, тогава ще изградим по-добро общество и ще живеем в по-хармоничен Свят."

  Това, което четете по-горе, ми е продиктувано лично от нея - благодаря за вниманието Ви и се надявам да не сме Ви отегчили! Тя просто желае това, което е достигнало до нея, да да стане достояние и на други хора, чувства вътрешна нужда от това и вероятно така и трябва да бъде. Надяваме се информацията да е полезна по един или друг начин.

  Поздрави на всички служители на светлината - радвам се, че ви има!
  Активен
  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Изменения в съновиденията на ученика
  Моите сънища
  Админ 2 1312 Последна<br />публикация Февруари 07, 2010, 10:09:49
  от Gayatri
  перфектният човек « 1 2 »
  Космогенезис
  wolfspirit 23 4664 Последна<br />публикация Ноември 12, 2010, 12:03:51
  от wolfspirit
  Как бихте описали цветовете на един незрящ човек?
  Въпроси и отговори
  ... 4 1544 Последна<br />публикация Октомври 12, 2011, 14:48:56
  от ИВЕВЕ
  Как на един човек почва да му хлопа дъската :) « 1 2 3 4 5 »
  Въпроси и отговори
  Emil 72 5049 Последна<br />публикация Септември 01, 2012, 01:22:37
  от Странник
  Мисли и откровения на един човек
  Послания
  Blue Rose 3 1602 Последна<br />публикация Януари 23, 2012, 14:49:17
  от Щуродино

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright