Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Жива вода  (Прочетена 2714 пъти)
Selinna
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 255


 • Град: София
 • « -: Декември 23, 2011, 15:11:28 »

  Как да си направим жива вода

  Такава вода не ще купите отникъде и за никакви пари. Тя лекува, съживява, подмладява.

  По метод на Малахов:

  Приготвяне на протиева вода: съд с вода се слага в камерата за 4-5 часа. За този период от време по стените на съда и по повърхността се е образувал лед. Водата се излива в друг съд, а леда се изхвърля. Този лед е от молекули на тежката вода, която замръзва при 3-4 градуса, а необходимата вода за организма замръзва при минус 1. Новия съд с водата се слага отново в камерата. Престоява там докато 2/3 от водата замръзне.Незамръзналата вода се излива – това е лека вода, която съдържа много примеси и е вредна. Ледът, който остава в съда е замръзнала протиева вода, разтопете го и пийте.

  По метод, описан от Вадим Зеланд:

  Налейте в петлитрова емайлирана тенджера вода от чешмата, оставете я да престои и я кипнете на огъня. След това бързо й охладете в студена вана. Това е първият стадий на структуризация на водата. Тя вече е една степен по-полезна от просто преварената.
   Сетне пуснете в тенджерата 5-7 камъчета черен силициев двуокис (от аптеката), покрийте с марля и я оставете два дена. После внимателно я прелейте в друг съд, като изхвърлите долния слой от 2-3 сантиметра, защото силициевият двуокис поема патогенните микроорганизми и чуждите химически елементи. Тази вода вече притежава лечебни свойства. Тя още повече е структурирана и наситена със силиций – най-необходимия микроелемент, при липсата на който в организма не се усвояват почти всички останали.
   Получената вода поставете в камерата на хладилника. Щом на повърхността и по стените се образува ледена коричка, я прелейте в пластмасов съд и отново го поставете камерата. Изхвърлете леда, като по този начин изхвърляте тежката вода. Тя съдържа изотопи на водорода деутерий и тритий, замръзва при температура 3°С и вреди на организма.
   Последното замразяване трябва да извършите в пластмасовия съд, защото емайлът на тенджерата може да се напука. Когато две трети от водата замръзне, пробийте дупка в леда и излейте незамръзналата – тази „саламура” съдържа всички нежелани примеси. Остава да почакате ледът да се стопи при стайна температура. Ще получите разтопена вода с най-високо качество, която се нарича протиева, защото е изчистена от тежките изотопи.
   И най-сетне, ако имате магнитен кръг или магнитна фуния, прелейте водата през тях, за да укрепите още повече структурата й. Получената вода притежава лечебни свойства – изчиства организма и при дълготрайна употреба лекува от редица заболявания. Срокът за съхранението на свойствата й е ограничен – около седем часа.

  Темата съществува http://indigota.com/index.php?topic=2931.0
  « Последна редакция: Декември 23, 2011, 15:37:14 от Eona Lightholder » Активен

  И нека никога нищичко няма,
  за да няма какво да се губи..
  Selinna
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 255


 • Град: София
 • « Отговор #1 -: Декември 23, 2011, 15:28:21 »

                         Каква вода да се използва за структуриране?

  Съществуват няколко варианта за това, каква вода да се използва за приготвяне на структурирана вода:

   
  течаща (водопроводна) вода
  течаща филтрирана вода
  преварена вода
  престояла вода
  изворна вода
  дестилирана вода
  бутилирана (сертифицирана) вода
  минерална вода

   

  Преварената вода е най-подходяща от всички изброени за приготвяне на структурирана вода.

  Следва да се отбележи, че дестилираната вода е истински мъртва вода. Вода, която не съдържа практически никакви соли и добавки. При употреба на такава вода налице е бързо отмиване на соли и органични съединения от организма. Неограничената, постоянна употреба на минерална вода на практика представлява самолечение с хапчета.

  В резултат на един обобщен анализ, за това доколко са подходящи гореизброените типове вода за приготвяне на структурирана вода, се получи следното:

  1. Бутилирана вода от надежден източник.

  2. Течаща филтрирана вода (по-добре от скъпи системи за филтриране).

  3. Преварена вода.

  4. Престояла вода.

  5. Водопроводна вода.

  6. Изворна вода.


  В този списък по понятни причини не влизат дестилираната и минералната вода. Тоест, ако не съществува никаква възможност да се използва вода от първите две позиции в списъка, то е необходимо поне да се превари и да се остави да престои водопроводна вода.

   
  Влиянието на съдовете върху изменението на структурата на водата

   

  Ако желаете да запазите свойствата на получената жива (структурирана) вода за по-дълго от няколко часа, то забравете за удобните нечупливи пластмасови шишета. На битово ниво само стъклото, като най-инертен материал, е подходящо за тази цел. Водата може да се съхранява и структурира също така в глинени и порцеланови съдове.

  В пластмасови съдове водата се деструктурира много бързо и напълно.

   
  Температурата и изменението на структурата на водата

   

  Температурата на водата играе значителна роля в изменението на структурата на водата. В процеса на обработка, колкото по-дълго време водата се намира при температури от 0 до 2º С, толкова по-бързо и по-пълно става всичко.

  Почти идеални условия за това съществуват в съвременните хладилници, където колебанията на температурата при долните рафтове (по-близо до компресора) са в пределите от 1 до 5º С. За съжаление в процеса на работа компресорът генерира вихрово електромагнитно излъчване. Затова към дъното на съда с водата задължително следва да се прикрепи кристален ФМС “Айрес”, например неутрализатор на електромагнитни аномалии.

  Много по-ефективно е да се структурира водата в процеса на изстиване, което се отнася и за структуриране на водата в големи обеми (например за приемане на вани).

  Преваряването на водата

  В качеството на подложка се използва пространствен ламиниран златен структуризатор, а съдът с вода с оптимална вместимост до 1,5 л се облепва с килимни апликатори или матрични апликатори „ексклузив”. Върху горната част на тази конструкция се слага пирамидката. Цялата конструкция се поставя в хладилник (или място, където постоянната температура е до 4 градуса) и периодически се долива вода, т.е. съдържанието на съда да не се излива. При първото наливане на вода в този комплект, е по-добре тя да се остави да престои в продължение на едно или дори две денонощия. После, когато се долива вода („неснижаемото” ниво е примерно 1/3 от обема на съда) в комплекта, процесът на промяна на нейните свойства протича по-бързо, обикновено в рамките на 6-8 часа.

  Водата отлята от комплекта запазва своето състояние в продължение на 2-3 часа при условие, че се съхранява в стъклен съд.

   
  Водата за приемане на вани се приготвя по следния начин:

   

  За начало се използват 2 златни и 2 графитни пространствени структуризатора (впоследствие тяхното количество може да се увеличава). Те се разполагат по стените на ваната (може да се фиксират с прозрачно тиксо, но дори и да плуват – няма нищо страшно) и се налива гореща вода. Водата със структуризаторите се оставя за 1,5 – 2 часа, докато температурата й стане подходяща за приемане на вана. Приемането на вана трябва да продължава в течение на 15 – 20 минути (при това следва предварително да се измиете). Във ваната може да се добави морска или ароматна сол, ароматни масла.

  Структурираната вода и заболяванията

  Структурираната вода се усвоява много добре от организма. Условно смятаме, че цялата тъканна течност е структурирана вода, т.е. вода с определени информационно-структурни свойства. По тази причина, за да усвои външната вода, организмът трябва да изразходва известно количество от своята енергия за придаване на необходимите качества на постъпващата течност. Затова, колкото по-подредена е структурата на водата, толкова по-малко енергия ще изразходва човек при нейното усвояване.

  Употребата на вода, подлагана на обработка с пространствени структуризатори, може да премахне множество проблеми свързани със стомашно-чревния тракт: гастрити, ентерити, колити, дисбактериоза на червата.

  Продължителната употреба на структурирана вода възстановява нормалната работоспособност на стомашно-чревния тракт, отстранява възможни проблеми свързани с газоотделянето.

  Структурираната вода нормализира обмяната на веществата. Известни са случаи, в които употребата на такава вода е довеждала до изхвърляне на камъни (при това доста големи) от жлъчката и бъбреците.

  Хармоничността и неутралността на този течен кристал много бързо отстраняват последствията от стресови ситуации, повишават жизнения тонус, влияят положително върху психо-емоционалното състояние, нормализират съня. При това, колкото по-стабилизирана е структурата на клъстерите на водата, толкова по-тежки изменения на психиката тя е в състояние да коригира.

  Структурираната вода ефективно снема възпалителни процеси и всички съпровождащи ги негативни симптоми.

  Вземането на структурирани вани способства за подмладяване на кожата, стимулира повърхностния слой на мускулите, премахва излишни натрупвания на мазнини (дори в дълбочина). Ежедневното вземане на структурирани вани в продължение на 1-2 месеца предоставя възможност за нормализиране на телесната маса (намаляване на теглото).

  Освен гореописаните ефекти при вътрешна употреба на структурирана вода, съществува и още един: тя позволява с необикновена лекота да се понасят дните на разтоварване и лечебен глад.

  Инхалирането на тази вода в белите дробове може значително да намали активността на бронхиалната астма, да излекува бронхити (хроничен, обструктивен). Измиването със структурирана вода подмладява и заздравява кожата на лицето, а освен това, положително въздейства на зрението.

  Възможно е също така структурирането на водата, влизаща в състава на всякакви други напитки и хранителни продукти. Това подобрява вкусовите им качества, осъществява частично пречистване на продуктите от голямо количество вредни химични вещества, използвани за повишаване срока на тяхното съхранение.

  Още дълго може да се разказва за ефектите, които оказва структурираната вода. Но винаги е много по-интересно да се опита, да се постигне собствен резултат. Още повече, че за това вие имате всичките възможности още сега. Не чакайте!
  Активен

  И нека никога нищичко няма,
  за да няма какво да се губи..
  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Жива и мъртва вода
  Природосъобразно хранене
  pluton 5 8913 Последна<br />публикация Септември 13, 2010, 20:41:20
  от Хristo
  Водата е жива-лекува,предпазва,говори и помни « 1 2 »
  Духовни учения
  Amazon 23 4678 Последна<br />публикация Октомври 06, 2010, 18:52:17
  от Хristo
  Как да си направим жива вода
  Природосъобразно хранене
  Evolution 0 3955 Последна<br />публикация Януари 10, 2011, 00:27:30
  от Evolution
  ЖИВА ВОДА - с традиции към бъдещето!
  Инициативи
  Плам 4 1157 Последна<br />публикация Април 04, 2012, 17:54:08
  от Elina01
  Жива трагедия в Плевен!!!
  Обща тематика
  Kissing You Good Night 1 861 Последна<br />публикация Април 07, 2012, 12:07:34
  от Kissing You Good Night

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright