Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Таксиджията Иван Стойчев: Не съм ял от 2 години!  (Прочетена 2988 пъти)
Слънчев лъч
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 203


« -: Януари 16, 2012, 15:37:14 »

58-годишният таксиметров шофьор Иван Стойчев от София не е ял храна от 15 юли 2009 г.
Той получава енергията си за живот директно от слънцето. Мъжът е от т.нар. соларни хора, чиято идеология навлиза у нас чрез философията на индиеца Хира Ратан Манек.

Слънцеядството е определяно като феномен. Но едва ли е толкова лесно. Известни са случаи, в които хора, слушали лекциите на индиеца, се отказват тотално от храната и умират от глад и изтощение.

- Иване, как издържаш на глада?
- Първо, трябва човек да се научи да го прави това. То си е процес, не става отведнъж. Човек трябва да е убеден в това, което прави, да има достатъчно информация как става това нещо и когато има достатъчно желание, проблеми няма. С ясната мисъл, че прави нещо полезно за себе си и за другите.

- Обаче човек не може да живее без никаква храна?
- Аз имах възможността, когато почнах, защото използвах хард система. Сам си я измислих на базата на “синята книга” – книгата на зависимостите. Чрез тази система се отказах от цигарите и така се съчетаха нещата, че я използвах да спра и храненето. Системата на Хира Манек, нашият така да се каже учител, е увеличаване с по 5 секунди на ден гледането на слънцето и така на 9-ия месец самото желание за хранене отпада. Това е най-прекият път за достъп до енергията, от която се нуждаят клетките в човешкото тяло. Те не се нуждаят от друга енергия, някаква измислена от хората. Единствено слънцето има сертификат от Господ за енергия. Всичко друго е измислица. Кой има в момента сертификат да произвежда хранителни стоки? Никой! Някакви си измислени там стандарти се опитват в момента да направят управляващите. Това са толкова овехтели истории. Кой според вас трябва да се грижи за здравето на човека, да го пази? Защо има министерство на здравеопазването? Защо има лекари?

- За да лекуват болните вероятно?
- Те не могат да лекуват никого, когато клетките са умрели.

Единствено светлината може да регенерира клетките.

- Какво е новото в тази система? Още от древни времена е известна силата на слънцето.
- Така е. Какво по-разумно от това да ползваш директната енергия на слънцето. Ние не знаем какви способности имаме, ние не познаваме себе си. Това е голямата ни трагедия.

- Защо в Африка, континента с най-много слънчева светлина, има най-много умиращи от глад хора?
- Кой ви каза, че умират от глад? Това е пълна измислица. Някой прави пропаганда да си рекламира хранителните стоки. Там не умират от глад, умират от болести, защото не умеят това, което ядат, да го съхраняват. Те са просто неуки. Елементарно е. Може да излезе сутрин и да се зареди. Принципът на акумулатора на практика е заимстван от човешкото тяло. Тези клетки са като акумулатора, те се зареждат от слънчевата енергия. Очите на човека имат фотоволтарна способност – да превръщат светлината в био-електро-химични импулси. За това нещо съм се консултирал, возил съм едни от най-големите световни имена в биологията, които работят на Запад, и са българи. Точно те са ми обяснили как окото създава тези импулси и по какъв начин става цялата работа.

- Хира Манек ли е вашият гуру?
- Е, той просто е човекът, който... специално за мен, аз съм му изключително благодарен, че дойде в България и като му зададох въпроса: Защо?, той каза: “Вие не знаете Петър Дънов какво величие е в световната наука, че Айнщайн се е прекланял пред него”. Представяте ли си, Айнщайн, пред когото се е прекланял целият свят, се е прекланял пред учителя Дънов. Това, което практикувам аз, не е паневритмия, но има връзка с това. Връзката беше, че е дошъл тук, защото в България има база. Смята, че ние, българите, сме генно модифицирани да приемаме слънчевата енергия в най-чист вид.

- Сигурен ли сте в това?
- Да. Ние сме най-близо до това, което е трябвало да бъде човекът в началото на света. Аз знам как хората са се научили да ядат.

- Как?
- Много елементарно. Тогава са живеели в пещери и не е имало светлина. Това са тези, които са останали след катастрофата на Земята. И това е продължило много дълги години, защото не е имало светлина, от която човек да се зарежда и се научил да яде. А храносмилателната система всъщност е резервният парашут на парашутиста.

Хората ползват храната си за някаква енергия, а отровите в нея са в такова жестоко изобилие,

че виждате как се тровят. Ето немците се изтровиха от някакви кълнове. Това не е ли парадокс. Една от най-организираните държави да се изтрови така. Първо бяха краставици, после не знам какво си и накрая се оказаха кълнове от фасул. Е, кой ги кара да ядат тия кълнове, да му се не види?

- Ядат ги, за да са здрави.
- Какво, да са здрави?! Това са измислици, за да върви търговията, алъш-веришът да върви.

- А вие абсолютно нищо ли не хапвате?
- Аз не ползвам храна, не виждам защо да ползвам, като в нея няма нищо полезно. Въпреки че съм убеден, че анорексията е психично заболяване, аз правя така – карам същите тези жлези, които казват на мозъка, че това, което ядеш е вкусно, точно те да му казват, че не съм болен от анорексия. Което вече не ме и интересува - знам, че не съм болен. Трябва да отбележа, че имам самочувствието, че съм един от най-здравите хора на планетата.

- Правили ли сте си изследвания?
- Не се занимавам с медицински истории. Нямам време да ходя да ме гледат. Аз си знам.

Моите органи работят като швейцарски часовник,

аз си ги усещам. Всичко, което ме е боляло, си е заминало. Имал съм гастрит, колит, такива дребни болежки. Откакто практикувам, имам тотално петкратно увеличаване на хормонално-енергийния баланс. Затова нещо в казармата даваха бром. Чрез тази соларна система могат да се лекуват абсолютно всички болести. Всичко е на базата на клетките, самите те трябва да бъдат захранени с най-качествената енергия и тогава се оправят. Всичко се контролира от хипофизата. Тя практически контролира функциите на всички органи. Медицината казва, че с течение на времето трябвало да умрат тези клетки. Ще умрат на най-си, ако им позволя. Могат да умрат при условие, че са тровени цял живот. Но ако се ползва тази енергия, е доказано, че могат да бъдат регенерирани клетките в хипофизата и годините нямат значение.


- Много ми е трудно да си представя как един човек, който по структура е бозайник, може да фотосинтезира като растение.
- Не става въпрос за фотосинтеза. В дълбока древност още атлантите са ползвали тази енергия. Защо се заблуждаваме, че в момента живеем разумно. Сега живеем по най-неразумния начин. Да оставим, дето ни натресоха този див капитализъм.

- Как се чувствате след две години глад?
- Казах ви – като най-здравия човек на света. На мен ми расте черна коса...

Едно интервю на Надежда НЕНОВА
Източник: http://www.blitz.bg/news/article/116228
Активен

Слънчево хранене - Благодаря ти слънце, че ни подпомагаш!
BARS
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 10

« Отговор #1 -: Януари 16, 2012, 20:09:04 »

Таксиджията Иван Стойчев: Не съм ял от 2 години!

Не, не съм ял от 2 години, а е започнах да привиквам да  не се храня от 2 години. Аз имам същия стаж и не съм на това мнение.
Активен
Страници: [1]   Нагоре
Отиди на:  


Подобни теми:
Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
публикация
Иван Манев - Тайните на вечната младост
Здрав дух здраво тяло
curfex 3 3738 Последна<br />публикация Юни 07, 2011, 19:17:05
от curfex
Иван Балински Пловдив - Подкрепете човека уважаващ живота
За България
кейт888 2 1392 Последна<br />публикация Октомври 24, 2011, 16:03:58
от Еlsha
Дома за сираци на Отец Иван в Нови хан
Инициативи
Мила 11 2844 Последна<br />публикация Декември 26, 2011, 00:14:15
от Мила
Иван Вазов
За България
вожда 0 893 Последна<br />публикация Декември 10, 2012, 15:22:26
от вожда
ТУРЦИЯ – ПОКОЛЕНИЕТО ТАКСИМ – филм на Иван Кулеков
Филми
yyy 0 920 Последна<br />публикация Юни 18, 2013, 01:31:37
от yyy

Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright