Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Малко смърт + 1 изключително странен сън  (Прочетена 1594 пъти)
Sita
13
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 344

« -: Януари 11, 2012, 01:50:47 »

Малко е дълго, но наистина благодаря на всички, които ще обърнат внимание!

Странния сън.....

Вървях към бабини, а до техния блок видях 2-ма мъже. Сториха много съмнителни, бързаха. Обърнах глава към входа и видях единия тъкмо да влиза. Все едно се беше телепортирал. Качих се аз, влизам, гледам дядо ми. И баба една развълнувана от неговото присъствие. А дядо е починал преди години, точно на Великден.
Гледам аз дядо, ама нещо странно има в него. Прегръща ме и аз отвръщам. Сядаме на масата. Дядо дава 2 чаши вода - на мен и на баба. (той седи отсреща, а баба е до мен). Баба изпи нейната вода, но аз моята не, тъй като предварително си бях напълнил вода.
Не знам откъде, но имах и 2 ножа до себе си и усещах, че трябва да са до мен. Виждах в очите на дядо как не му харесва това.
Ставаше ми все по-съмнителен. Казах му, че това не е той. Той ми даде някакъв часовник, негов. В реалния живот не съм виждал такъв, но в съня и аз имах такъв. Сравних 2-та часовника. Моя беше стар, докато неговия направо блестеше. Станах все по-твърд в мнението си, че това не е той. Тогава той излезе на терасата и започна да реве.

Баба ме убеждаваше, че е той, но виждах в очите и как от възкръсването му тя беше като заслепена.(между другото, на нас той обясни, че бил заминал за САЩ за известно време..) Все пак заради нея се съгласих да повярвам, че това е дядо. Излъгах я, просто се преструвах. Дядо влезе обратно.
По едно време баба заспа, като облегна глава на лявото ми рамо. В стаята беше мълчание. Дядо отиде в кухнята.
Побутнах баба - не мърда. Бутам я и в крайна сметка разбрах, че баба просто е починала..
Веднага ми светна, че е от водата, която дядо и даде. В този момент вече бях повече от сигурен, че това не е дядо, доказателствата бяха прекалено много. Взех двата ножа до мен и тръгнах в кухнята с бягане и с цел да го убия.

Ножовете ми бяха тънки. Усетил накъде отиват нещата и дядо беше взел нож. Голям месарски нож. Успях да го изненадам и да го наръгам в корема с двата ножа, които излязоха отзаде му, но с последни сили и той успя да ме пореже гадно. Умирайки, вече паднал на земята, дядо смени образа си на един от 2-та мъже, които видях преди да дойда в бабини.(с оранжева тениска)

Бях уплашен, самото чувство да убиеш някого, чиито образ е дядо ти, дори да знаеш, че не е той... Но да те гледа с изненадано лице, докато си му забил ножовете... А дядо ми е наистина скъп за мен човек. Никога няма да забравя какво ми каза малко преди да почине. Дори сега докато пиша това, ми е някак изключително странно...

Та, звъннах на полицията. От стрес не успях да си подбирам добре думите, но успях да обясня какво беше станало. Казаха, че идват веднага.

В това време гледам в коридора наръгания от мен пълзи, след това става. Вече НЕ е този, в който се превърна(с оранжевото), а стана другия(съмнителен - с тъмно сива тениска). Успях да го хвана и му счупих врата. Умря.

След малко се почука на вратата. Отворих, а там един полицай, леко приклекнал и насочил към мен оръжие. Изключително нервен и неспокоен. Лицето му бе много припотено. Зад него една жена, която се представи за новата съседка на баба. Тъмни дрехи, тъмна коса. Каза ми "спокойно, всичко ще е наред", но имаше някаква странна усмивка на лицето си.

В този момент вратата на банята(която е до входната) се отвори и от там 2-ма други полицая. Тоест поне бяха в такива униформи. Насочиха оръжия към мен и разбрах, че целят да ме убият. Тръгнах да бягам към всекидневната, не знам защо, но погледнах през прозореца и видях двамата мъже с оранжевата и тъмно сивата тениска. Единия ми показа среден пръст и се смееше, а другия ми правеше жест, че ще умра. Стигнах до терасата, но вече нямаше накъде. Или трябваше да скачам от високо.. Разперих ръце и се обърнах леко, а те вече бяха зад мен, заели позиция.
Помислих си "ето го края, ще стане бързо и няма да усетя нищо". Така и стана, стреляха, не усетих никаква болка, дори докато чух шума от стрелбата вече падах и почти бях напълно паднал на пода. Умрял.

Малко след това, отворих очи и поех дълбоко въздух. Никога няма да забравя този момент. Като, че ли, не само в съня си, а и в реалността поех такъв дълбок въздух. Самия звук от това поемане на въздух, усещането... След това видях баба ми(другата) и вуйчо ми. 100% бяха те. Бяха загрижени за мен, питаха какво е станало и дали съм добре. И двамата(баба и вуйчо) са единствените от семейството, които към днешна дата живеят извън България. Нищо не им отговорих. Първото нещо, което направих след като "оживях" беше да видя тялото си(корема и гърдите). Тениската ми, макар и тъмна, си личеше, че е напоена с много кръв - моята, по нея имаше много дупки от куршуми. Скъсах я и гледам - последния куршум излиза от тялото ми, а то моментално оздравява... Онемявам и поглеждам към баба и вуйчо, за да видя реакцията им, а те също бяха онемели. Гледаха ме като, че съм извънземен.

Така и се събудих .... Изключително странен сън, толкова много странни неща в един сън...
---
А последните 2 нощи сънувам други убийства. Все съм в някаква нова компания. Все бивам измамен от част от компанията, поради което ядосваме някого друг извън нея, който се наема да ни убива. И в двата случая аз съм първата мишена, но все се измъквам с ловкост на коткат - едва, едва дето се вика, но успявам именно заради тази ловкост, след което нападателя бива убит. След това трябваше да бягам от полицията още преди да са разбрали за убийството, понеже имах страх, че ще ме обвинят за съучастник..

Всяко мнение е добре дошло, защото са ми нужни такива, за да си направя разчитането на сънищата пълни. Дори проста ваша дума, може да ме насочи към нещо, за което не съм се сетил, затова ще съм наистина благодарен да се включите с мнения и предположения за сънищата, основно първия, за който дори имам странното и донякъде смешно усещане, че не трябва да публикувам, защото е нарочно "изпратен" сън, с цел да ми сторят нещо и тези, които са го направили може да го видят.. Звучи налудничаво, но..
Активен
Еруин
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 417


 • Град: Варна
 • « Отговор #1 -: Февруари 26, 2012, 15:51:42 »

  Чистиш се и се учиш насън.
  Малко е неприятно и психиращо, но след време дава резултат и при правилна нагласа изчистваш повечето си страхове и слаби места.
  Дори и да ти ги праща тези сънища някой различен от Висшия ти Аз, то ми се струва, че е напълно синхронизирано с плана на Висшия ти Аз и в твоя полза.
  Просто се постарай да ги отработваш правилно и не се плаши.
    Сърце

  Все едно играеш по-реална компютърна игра, но ако минеш нивата идват по-реални бонуси. 
  А нивата по трудност са съобразени с теб самия и винаги са такива, които можеш да преминеш. 
  Активен

  I told you
  That we could fly
  'Cause we all have wings
  But some of us don't know why
  Sita
  13
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 344

  « Отговор #2 -: Февруари 26, 2012, 16:46:32 »

  Активен
  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Смърт??? « 1 2 3 »
  Необичайни преживявания
  giti 42 5850 Последна<br />публикация Май 12, 2011, 10:39:03
  от kaloian1
  Странен сън
  Въпроси и отговори
  Kissing You Good Night 1 919 Последна<br />публикация Юли 06, 2011, 17:21:49
  от @di
  Странен повтарящ се сън
  Моите сънища
  vins 3 1890 Последна<br />публикация Септември 22, 2011, 15:20:05
  от Alida
  Странен сън
  Моите сънища
  xsiaze 2 1588 Последна<br />публикация Януари 07, 2012, 03:12:24
  от xsiaze
  Много странен сън.Реален
  Моите сънища
  mmia737 2 1383 Последна<br />публикация Август 04, 2013, 08:35:35
  от perli4ka

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright