Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Сънувам ангели  (Прочетена 1836 пъти)
mishi
sunshine_dreaming
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 30


 • Град: София
 • Всичко, от което се нуждае един човек, е любов

  https://www.facebook.com/
  « -: Януари 05, 2012, 23:04:22 »

  До преди месец не можех да спра да сънувам ангели. Постоянно сънувах как отивам при най- добрата си приятелка и и казвам, че трябва да и кажа нещо. Отивахме в една гора( а там от нищото се появяше друг човек на който много държа), аз се оглеждах дали няма хора след което започвах да се гърча.. от мен излизаха огромни бели крила след което аз просто политах към небето. Този сън го сънувах няколко седмици. До ден днешен се чудя какво означава и се надявам да ми помогнете.
  Благодария Ви предварително Усмивчица
  Активен

  You don't have a soul.
  You are a soul.
  You have a body.
  {-^-}
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 65


  да

  « Отговор #1 -: Февруари 20, 2012, 01:56:40 »

  Какво според теб значи съня?
  Активен

  Живей за мига
  stargate
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 16


  « Отговор #2 -: Септември 21, 2012, 13:59:01 »

  Мисля, че вече знаеш какво означава:)
  Активен

  Материята е носителят, който изразява душата на това ниво, точно както на по-висшето ниво душата служи като носител и изражение на духа.
  Само когато човек разбере себе си, може да стигне до разбирането на това,
  Което е всичко, наричано от нас Бог.
  Pavlina Nikolova
  Pavlina Nikolova
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 19


 • Град: София
 • pavlina.s.nikolova
  WWW
  « Отговор #3 -: Октомври 13, 2012, 21:21:21 »

  Следният сън е на моя приятелка. Бях изумена че това е сън, а не някакъв художествен разказ и честно казано, когато го прочетох първия път хич не схванах, че става въпрос за уникален сън Усмивчица


  Цитат
  "Всяка вечер сънувам различни сънища и те много-често са свързани с мислите ми.

  През месец февруари, една нощ, сънят ми беше доста различен.

  Намирах се на едно необикновено място, което приличаше на снимачна площадка. Пред мен сякаш се снимаше филм и аз наблюдавах цялото събитие. В същия момент там нямаше камери или каквото и да е друго необходимо за снимките. Бях само аз и наблюдавах:

  Едно бебе момченце изоставено, беше намерено от един клошар. Той много се радваше на това бебе и се грижеше за него с голяма обич. Този човек живееше в една колибка, която имаше само една стая без прозорци, но с голяма врата и през нея всичко се виждаше какво се случва вътре. Стаята беше много разтурена и препълнена със всякакви предмети, които бяха навсякъде –  закачени по стените, висяха от тавана, по пода, изобщо пълен безпорядък /малко след това попаднах на една снимка в нета, която приличаше точно на тази стая/.

   И така, това дете растеше и правеше всичко каквото и клошаря..  Момчето порасна и стана един очарователен младеж. Един ден се появи едно момиче незнайно от къде, на възраст около неговата. Беше голяма красавица, много умна, възпитана, интелигентна, изобщо идеалната жена.

  Той я видя и от този ден натам вече нищо друго не виждаше освен нея. А тя, сякаш дойде точно заради него, заговори го, той умираше от срам и тя забелязваше това. Всеки ден тя говореше с него, като му разказваше за много неща – за слънцето, луната, звездите, планетите, мисленето, показваше му неговите положителни качества, съветваше го как трябва да бъде щастлив и че това зависи от него самия, за неговите духовни учители, за ангелите хранители които всеки човек има до себе си и още много информация. Той я слушаше с огромен интерес, попиваше всяка една нейна дума и се променяше. Първо промени визията си – смени си дрипите с хубави дрехи, стана по-уверен, по-смел и даже си позволи да и каже, че тя е всичко което той иска да има. Тя се радваше и не се отделяше от него и на двамата сякаш аурите им се сливаха, светеха с цветовете на дъгата. Беше изключително красиво..

  Един ден, внезапно клошаря почина и това беше най-страшното което можеше да се случи. Момчето в мъката си забрави всичко, затвори се, не искаше да вижда никой. Тя му се молеше и плачеше, но той каза – край, и беше категоричен. Повече не я чуваше, даже не я забелязваше. Тя го гледаше как се измъчва и правеше и невъзможното да го върне обратно при нея, но този път не се получаваше. Той стоеше в стаята и така плачеше, че всичко наоколо умираше – зелената трева по която двамата се разхождаха – изсъхна и стана кафява, цветята вече ги нямаше, слънцето се скри, стана мрачно. Толкова голяма беше мъката му! Така минаваха дни наред, момичето всяка сутрин ходеше при него и му се молеше да излезе навън и вечерта си тръгваше, все повече отчаяна.

  Една сутрин, тя отново отиде при него и видя, че той беше облякъл дрипите с които ходеше клошаря и правеше същите неща каквито и той – събираше разни боклуци и ги закачаше в стаята по стените. Той се беше превърнал в същия този клошар какъвто беше вече мъртвия. Тя нищо повече не каза, не отиде повече при него, а напълно сломена, отчаяна, цялата в сълзи, наведе глава, обърна се и тръгна сама по същия път по който дойде.

  Аз стоях като замръзнала, плачех и за двамата и така исках да помогна с нещо, исках да отида и да ги прегърна и двамата, да се опитам да променя нещата, да я върна обратно, но не можех, бях като закована на едно място. Само я наблюдавах как се отдалечава и когато вече беше далече – видях как се появиха бели крила, разтвориха се и тя излетя в небето. Погледнах момчето, той изобщо не забелязваше какво се случва около него, той си имаше неговите си занимания, които сам си избра и това вече беше неговия смисъл на живота!

  Н.П."

  Източник: БАРАКА - Център за Личностно развитие Козлодуй

  http://cpd-kozloduy.org/2012/03/%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%BE%D1%89-%D1%81%D1%8A%D0%BD%D1%8F%D1%82-%D0%BC%D0%B8-%D0%B1%D0%B5%D1%88%D0%B5-%D0%B4%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%B5%D0%BD/
  Активен

  mishi
  sunshine_dreaming
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 30


 • Град: София
 • Всичко, от което се нуждае един човек, е любов

  https://www.facebook.com/
  « Отговор #4 -: Октомври 15, 2012, 23:05:54 »

  Аз ... УАУУУУ ... мисля, че в момента не мога да измъкна нищо повече от главата си ....
  Активен

  You don't have a soul.
  You are a soul.
  You have a body.
  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Ангели на Земята « 1 2 ... 5 6 »
  Други деца на новото време
  delfin 83 16212 Последна<br />публикация Октомври 06, 2013, 00:16:40
  от Еlsha
  Има ли ангели на земята,които са в човешки тела?
  Въпроси и отговори
  Ariam 4 2120 Последна<br />публикация Декември 06, 2011, 23:22:27
  от Ariam

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright