Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Физика на вярата  (Прочетена 3017 пъти)
Търсач
Търсач
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 387


WWW
« -: Декември 28, 2011, 22:47:24 »

http://www.scribd.com/doc/16155935/fizika
Активен

infinity
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 30

space,extent of time or quantity without limits

« Отговор #1 -: Юни 01, 2017, 03:26:02 »

В момента чета Физика на вярата, проявих дълбоко впечатление от книгата, силно препоръчвам, има я в спиралата.
Синтезирано в няколко думи ства въпрос за торсонните полета които свързват всяка една клетка и частица въс Вселенското проявление и за образуването на фантом, при който например един най обикновен страх, който се проявява дълготрайно и постоянно образува на принципа на егрегорите фантом, който не може да се махне вече, може да се материализира и да направи болест.Живото същество,наречено Душа, първоначално се проектира като холографски полеви образ, изгражда конкретно си земно биохим.тяло. Следователно, има две страни на живота и първата от тях е холографската страна.Холограмата възниква още преди раждането  на цялостния организъм. Информацията, идваща от ембрионам кара хромозомите му да създават определен вълнови образ. И този образ/холограма диктува кои клетки кога и къде какво трябва да расте. През живота си хората запечатват в себе си и своите фантоми. Това позволялва на свръхсензитивните хора да видят миналото и да начертаят посоката на бъдещето като погледнат ситуацията в която се намира човек, накъде отива със своите намерения и мисли, в какво състояние се намира и в какво състояние е бил.
Затова има бебета родени без глава. Също така статистически основано 50% от неслучилилитесе се спонтанни аборти са за да се предотвати раждането на дете с Х-хромозомално заболяване. Това всъщност Душата си го е избрала тялото и реално като начертана холограма се вижда през какво тежко нешо трябва да мине например човек с дистрофия на Дюшен, прикован до 40 години на инвалифдна количка и живеещ до 40 години.

Тук в мен дойде въпрос относно  това защо Душата цели например да се роди въпреки това дете с умствено изоставане, след като така или иначе щом съзнанието не работи както трябва,за детето много не му остава как да се развие. Имам предпложение е че това е изпитание и урок за родителите, за това дали биха оставили,или биха гледали това дете.
" изследвания показват, че 70% от децата с детска церебрална парализа се раждат при родители ,които до третия, четв месец бе са решили дали да оставят детето. Деца с ясно изразено кривогледство или късогледство се раждат при двойки, където единия родител иска момиче, а другия момче".
Още в книгата се говориза т.н. Супермозък или ваккум, или Абсолют Бог, който реално по експериментален път е доказано че вакуумът не е просто пусто празно пространство а може всячески да прави изменение и да контролира и въздейства на всички частици около него.


И като за край.. мислите, които избираме, приличат на боите,с които рисуваме платното на живота си Усмивчица
« Последна редакция: Юни 01, 2017, 03:34:07 от infinity » Активен

Videmus nunc per speculum et in aenigmate
Страници: [1]   Нагоре
Отиди на:  


Подобни теми:
Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
публикация
Сахаджа йога и съвременната физика
Йога
Ivs.SY 1 1597 Последна<br />публикация Януари 14, 2011, 19:01:41
от sahaj
За вярата на един учен
Обща тематика
Georgio 1 931 Последна<br />публикация Май 30, 2011, 21:53:56
от Sentinel

Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright