Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Сътворението на Духовната и Материалната Вселената  (Прочетена 1839 пъти)
Astromidel
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 6

« -: Декември 04, 2011, 22:51:58 »
ук Ви предоставям ценна информация и модел на завършената процесия от
” Тъмнината Кали Му ”и непознатата енергия ” К*Х и ГО ” до крайния постигнат резултат и възпроизводство на Големия взрив.
( това е единственната система за производството на разума съчетан с материята)
( дано не се окаже че всичко това е плод на подсъзнанието и всичко това е просто една илюзия на нашия разум за съществуването на Материалната Вселена)

тъмната материя- "Кали МУ " и непознатата енергия " К*Х и ГО " създават разума,тоест Душата(Аджива,полярната противоположност на джива- душа), .
Тъмнината е единственната която има силата да задържи материята като едно цяло сплотено ядро .
тя е тази която държи материята за да несе разпадне в празното пространство.

Душата има 13 състояния като едно от първите е материалното състояния на Водата а водата е заредена с положителен и отрицателен заряд.
при всяко зараждане на нов живот първо и единственно е проявлението на Водата и след това от същата се заражда всяка една материя.
(електрон,протон,неотрон)

Първородния роден от тъмнината Кали Му и непознатата енергия К*Х и ГО са ЕНРГИЙНИТЕ БЕЗПЛЪТНИ СЪЩЕСТВА на Ангели и Демони ,който в по късен етап се превъплатяват в човешкото тяло.

1-човека( няма еволюция)интелигентен по рождение(дуг е въпроса че е деградирал и в момента се възтановява,тоест преотркрива забравеното но това му коства хиляди години като се започне от каменната,желязната,и още мн други епохи та до днес . )
създаден по пожия образ в лабаратория и всеки път сразличнкапацитет,форма,телосложение,разум,структура и целенасоченост за просъществуването в материалната вселената
( човешкото тяло има много модели,тоест различни раси с различно телосложение,форми,разум,капацитет на интелигентност и способности и др)
както при производството на автоматична линия във фабрика за автомобили)

2-( коралите имат разум и език

3-(растенията имат разум и език

4-(животните според вида им имат разум и език

( дано учените от Церн си вземат поука от тази таблица която посочих като модел за сътворението на Материалната Вселена)


Всеки един тон,вибрация,вълна,звук,светлина, се възпроизвежда в тези тунели-Колайдери
от тях се заражда Материята.
Забавената скорост на светлината е звук а звука е модел на тон , вибрация и честотни вълни и от същия се заражда материята.( това е посочено в азбуката на Рома)
Материята или нашата материялна вселена е обвита ,тоест тя се намира в тунел-колайдер( учените това него знаят) но в езика на Рома-Циганите това е посочено.
Забележете че освен гласни и съгласни букви ,азбуката съдържа още и тези пет броя енергийни букви,тези букви неса нито гласни нито съгласни но като ги комбинираме със съгласни и гласни букви се получава физични,химични,геометрични,математични и мн . други формули ,модели,елементи и закони и именно това са тунелите-колайдери където се възпроизвежда материята.
проследете действието и пътя на разума в горепосочената схема и ще се уверите че информацията която съм преоткрил е достоверна( от тук на на татък всеки има право сам да решва дадали моите преоткрития са истнинни или илюзия)
невероятно но факт но Рома езика е изгубения Грал
( но вече нее изгубен ,тъй като аз го открих и съм сигурен че това е езика на Рома който съдържа ценна вселенска информация на собственната си платформа,тоест езика е матрица или това ще рече Акхаша)

За повече инфо за сътворението на Духовната и Материалната Вселена ,моля прочетете 30- глава от книгата "Астромидел- 1 част."
Активен
Astromidel
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 6

« Отговор #1 -: Декември 04, 2011, 22:54:37 »

Предговор


Хиляди години преди нашето леточисление са съществували различни раси и цивилизации. Някои от тях отдавна са изчезнали от лицето на Земята. Други продължават да съществуват – неизвестни и неподозирани за съвременните хора. Тяхната култура, постиженията им във всички области на науката, изкуството, религията, политиката и администрацията са познати само на малцина напреднали окултисти. Учени мъже от тези култури са изучили до съвършенство устройството на човешкото тяло, силите, които функционират в него, и принципите, които действат във видимата и невидимата страна на природата.
Истината е, че човешката раса е оцеляла след такива бедствия като ледниковия период и потопа. Това само може да ни накара да се възхитим и преклоним пред силата на човешкия дух и неуморната човешка жажда за живот и познание. Но цивилизацията деградира и е твърде вероятно отново да се върнем към тъмните векове. Ние ще изгубим много от знанията и уменията си, но някои неща ще оцелеят, ще изпълзят от руините и всичко ще започне отначало. Колелото - кръговрат на живота и смъртта! На нас ни е нужно да знаем кои сме в действителност. В момента, в който научим това, всички тайни на света ще бъдат отворена книга...
Животът ни от раждането до смъртта е изпълнен с въпроси, които ни се струва, че нямат отговор. Това всъщност е една илюзия, защото отговорите са навсякъде, стига да имаме желание да ги потърсим и сетива да ги открием. Не може само на съзнанието си да се облягаме, би трябвало и да се вслушаме и в подсъзнанието, макар малцина да осъзнават, че именно подсъзнанието роди всичко това, което днес приемаме, че е нереално. Задаваме си хиляди въпроси. Къде е началото? Къде е краят? Откъде е произлязло всичко сътворено? Откъде сме дошли и защо? Има ли Бог? Тъмнината ли го е създала? Тя ли държи космическата материя и битието, за да не се разпаднат в празното пространство на Вселената? Възможно ли е Тъмнината-”Кали Му” да е празното небитие или просто казано – Нищото? Можем ли да приемем, че Тъмнината е началото на сътворението и от нея се е родила Светлината? Посредством светлината ли се раждат звукове и вибрации, а чрез тях и материята? Или може би тъмнината е само фон, на който светлината може да се отрази?
Възможно ли е да има две Вселени и ако е така би било редно да примеме че първата Вселена е Духовна и след това се ражда подсредством нея и втората Материална Вселена.
Ако нямаше мрак, как щяхме да видим светлината? И не е ли това тази същата светлина, родила великата сила – Бог? И щеше ли без тъмнината да съществува Сътворението? Съществуват ли Вечността, Космосът, Вселената и всичко, сътворено от нея?
Всичко е необяснима мистерия… Въпроси, които всеки един от нас поне веднъж в живота си е задавал. Въпроси, чиито отговори се губят някъде назад, далеч във времето, което ревниво и страстно пази тайните си. Тайни, които са готови да разбули само за будните, просветените – тези, които не се страхуват да търсят отговори.
С тази книга ще се опитаме да дадем едно ново начало, ще се потопим в търсене на необяснимото в съвременния ни свят – свят на мистика, фантастика и лудост… Как ли би нарекъл човек това, което се случва днес, и онова, което е било някога в древността, много преди ние, хората от арийската раса, да се появим на планетата Земя?


Активен
Astromidel
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 6

« Отговор #2 -: Декември 04, 2011, 23:00:40 »

Материята не изчерпва цялата Вселена. Може би материята съществува само в мисловна форма. Защо да не приемем, че материята не съществува? Защо не можем да допуснем, че материята или всичко, което виждаме и до което се докосваме, е просто илюзия? Нима това не е плод на подсъзнанието ни? Но науката и религията не могат да отговорят на всички въпроси. Затова сме принудени да обърнем поглед назад във времето и да потърсим отговорите в мъдростите на древните цивилизации и в античния език на древните Рома (циганите – б.р.). Незнайно как единствено съвременните Рома са запазили, макар и оскъдно, езика на древни цивилизации – Пхуране Мануш, които са творци на исторически паметници, съхранени и до днес. Едва ли би се намерил човек, който с точност да определи кои са Рома-Циганите, откъде идват, що за език говорят, от кого им е предаден той и с каква цел; каква е била тяхната истинска история и култура в миналото, каква е тяхната мисия в съвременния ни свят?
Смята се, че някога техните прадеди великата империя ”Рамаяна-Рама-Рома” са водели междузвездни войни с извънземни цивилизации. Задаваме си въпроси – защо именно те са изгоненият номадски народ от мистичния град Шамбала, града на боговете и планината Агарта? Защо точно на тях е било гласувано доверието да пазят и слугуват в храмовете на Атлантите? Защо тъкмо те са хората, запазили трите най-ценни книги от библиотеките на знанието , съдържащи секретна космическа информация, но днес изгубени във времето? Възникват хиляди въпроси, на които едва ли бихме намерили истинските отговори. Същите тези Пхуране Ману-ш са владеели до съвършенство енергиите, телепатията, както и химия, физика, аритметика, геометрия, астрология, астрономия, медицина и много други науки. По-късно просветените, или така да се каже боговете от мистичния град Шамбала, предават знанията си на Рома-Циганите, докато същите са слуги в храмовете им. Тук си задаваме въпрос - дали всъщност са изгонени Циганите или преднамерено са изпратени с цел да предадат послание към новата човешка арийска раса? Фундаментът на индоарийските езици се базира на централна група от съставляващите пахари, гуджури, пунджаби и Рома език. Това не е ли едно малко доказателство, че Рома езикът може да се приеме като фундамент на много други езици в съвременния ни свят ?
Ромите са тези, които първи си служат с математическите числа, които и до ден днешен целият свят използва. Езикът им е единствен по рода си и уникален до съвършенство. Език, който не подлежи на корозия. Речта на дедите на днешните Рома е била универсална – звучала в музиката, танците и песните. Така образът им получавал достатъчно устойчиви черти и се превръщал в символ на определена жизнена философия. Самият език е космическа матрица, заредена от звукови енергийни източници, които по-късно се превръщат в информация. Език, който съществува в триизмерно състояние за три отделни паралелни свята. С него си служели цели три цивилизации: древните Рома – Пхуране Мануш, Атлантите и Арийците.
Няма в света човешка реч, в която да не се срещат отделни думи от Рома езика, но само той учи, че душата на човек живее в мозъка му. Освен това посочва 13 състояния на душата и като материално проявление под формата на вода във всяко едно живо същество. Тук и никъде другаде е посочено, че душата има цветове и музикални тонове. Само в този език се твърди, че тъмнината ”Кали Му „ ражда светлината. Посредством нея се ражда първата материя – и това е водата, от която е сътворена и цялата Материална Вселена. В Рома езика представата за сътворението на Духовната и Материалната Вселената и всичко в нея под формата на материя и енергия е описано с една единствена на пръв поглед простичка дума – ”К*хангири” (църква), която носи цялото послание.Mатерията и Енергията са различни форми на едно и също нещо и това е Тъмнината. С други думи, всяка сричка има свое значение в различните аспекти на паралелни светове и ако разгледаме сричките като отделни думи, ще се окаже, че
”Кхангири-Църква” не е просто дума, а цяло послание, което ни казва, че „Енергията превръща душата в материя” и от своя страна материята може да бъде превърната в енергия.Материята във вселената не се губи ,тя само може да промени формата си.
Възможно ли е тази простичка на глед дума „кхангири” като се произнася сричково да отговаря на теорията на относителността на г-н Айнщайн или може би все още недоразвита и липсва един от най важните фактори за сътворението на Вселената към неговата теория?
Защо досега нито един учен нее споменавал за непознатата енергия ” К*Х & ГO ” и тъмната материя-Тъмнината Кали-Му,и от какви градивни частици е сътворена ?.Нима е грешно да се приеме че тъмнината е тази която държи всеки атом,електрон,протон,неотрон да не се разпаднат в празното пространство на космоса?
Само в езика на Рома се говори за пет броя междупаралелни или между другите светове тунели и те са Аркан/и,само в този език се говори за десет броя Гилабел/а и това са тонове-вибраций,пак в този език се говори за двайсет броя Симбал/и и товаса честотни вълни. Именно тези пет броя Аркан/и отговарят на петте енергийни букви от азбуката на Рома,десетте гласни букви отговарят на тоновете Гилабел/а, а двайсетте съгласни букви отговарят на честотните вълни Симбал/а.
Все пак да продължим с теорията за сътворението на света
Проследете в буквален превод тази дума, която ще ви представя в първо, второ и трето измерение.
--------------------------------------------------------------------------------
-(първо измерение);

- ”к-х-а-н-г-и-р-и”- теория за сътворението на Вселената.
( единична сричкова реч-тон-вибрация на Пхуране Мануш-Древните Рома)
---------------------------------------------------------------------------------

- (второ измерение):

- ”кх-ан-ги-ри” - не е ли равна на ”Е = мс²”!?
кх - енергия
ан - скорост
ги – душа
ри – материя.
(двойна сричкова реч и тон-вибрация на Атлантите)
--------------------------------------------------------------------------------

-(трето измерение);
”кхангири” – Църква.
(цялостна речта на съвременните Рома-Цигани)
-----------------------------------------------------------------------------


Активен
Astromidel
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 6

« Отговор #3 -: Декември 04, 2011, 23:01:35 »

Какво послание са оставили древните Пхуране Мануш на съвременните Рома в езика им !? Невероятно но факт, в този уникален език се говори за много по голяма скорост от тази на Светлината. Смея да твърдя, че теорията за относителноста е откритие и с неоспоримото си доказателство и право принадлежи на Пхуране Мануш- Древните Рома. Дефакто, на този свят всичко се преоткрива и г-н Айнщайн е ”преоткривател” на нещо, което вече е открито от Древните Рома.
Въпроса ми към вас и вече покойния г-н Айнщайн е следният:
Нима е възможно да градиш масивна сграда, ако същата няма фундаментална основа, тоест, теорията на г-н Анщайн не е доразвита от самото начало.
В такъв случай,може ли да допуснем че прословутата теория не е вярна ..?Липсва най-важния фактор и това е ”Тъмнината Кали- Му”,тунелите-Аркан/и, тоновете-Гилабел/а, и честотните вълни-Симбал/и.
Тъмнината е вид непозната материя,.Непознатата Тъмнината е съставена от четиристотин градивни микро частици, който са много по-малки дори и от протона и електрона. Те са навсякъде във вселената, те не променят посоката и мястото си.
Тъмнината е самата космическа матрица пространство –време.Единствено тъмнината Кали-Му е вечна във вселената. На светлината й трябва тъмнина, време -пространство и скорост за да се движи.Скороста на Светлината е променлива,според материята през която преминава. Древниете Рома говорят за друг вид енергия - ” К*Х & ГO ” за която не съществува време,скорост,прегради и каквото и да е било пространство.Пхуране Мануш са умеели да се движат в непознати паралелни светове .Разграждат атома и ядрото се разпада и така остава чистата енергия -”К*Х & ГO” от човешкото им тяло.
Буквите в азбуката на Рома е пълно копие на старата писменност Деванагари . Всъщтност ,дълбоко съм убеден че ”Деванагари-Дев-ан-ги-ри” се е родила на основата на писменната азбука на Рома – династията Гупта.И от там произлиза другото название на Циганите-Гюпти-Gipsy-Египтяни.Същите са основата и градивната структура на Тъмнината Кали-Му. Благодарение на това, че я има Тъмнината, има ни и нас - човеците, вселената ни и всичко в нея. Тя е родила Бог, Дявола, светлината, енергията, водата, атома, електрона, протона, всичко, което виждате и до което се докосвате..
Пак в този уникален Рома език е указано, че всъщност Луната е донесла живота на Земята. Тук е посочено дори, че Луната е подвижен спътник на планетата и рано или късно Земята ще се лиши от присъствието й. В този уникален език думата за „Луна” е „Чшон”, което означава в буквален превод още и „инертно тяло”, т.е. тяло, което никога не е било част от Земята, но неизменно я съпътства без всякакво съпротивление. Луната е била цялата скована в ледове , по обем тя е била по голяма от земята но при сблъсака си ледовете й остават на земята. Луната е тази която е донесла океаните на Земята.Луната е тази която се блъска със Земята а не друга планета както астрономиците твърдят
Смея да твърдя, че още в зародиша на Земята Луната вече била населена с живот и го е донесла на нашата планета заедно с ледовете. Ако не е била Луната, едва ли тук, на тази планета, би имало живот. В такъв случай,изхождайки от тълкуванията на Рома езика аз съм на мнение че Луната идва от друго съзвездие и нейното предназначение бе да донесе нов живот на планета Земя . Неоспорим факт е, че Луната пряко влияе на Земята – тя причинява приливите и отливите, земетръсите и изригването на вулканите, цунами и торнада, влияе върху растенията и поведението на животните и хората. Чрез Луната древните Рома са предсказвали катастрофалните климатични бедствия. По-интересното е, че тогава не са изчислявали времето с въртенето на Земята около Слънцето, а с въртенето на Луната около Земята. Някога Луната била по-близо до Земята. Това отчитане на времето е заложено и в алгоритмите на пирамидона - машината на времето “Астромидел” – главния герой в настоящата книга.
Ако продължим тълкуването на Рома езика, ще видим, че той посочва за първороден човек Ману-Мануш, който живял много преди Адам. Адам и Ева са арийци, първородните сиамски близнаци, клонирани хора на Злото и носят неговото ДНК, т.е. Злото в себе си. Неуки самохвалци с най-различни користни цели неправилно дали представата на света, че Рома са произлезли от най-долните низши индийски касти. По-скоро индийците и всички хора на планетата са арийци, произлезли от така наречените Рома. У-хромозомата доказва, че всички хора имат един и същ прародител.
Ще попитате защо съвременните Рома и до ден днешен нямат четмо и писмо. Защото живеели с мисълта, че са безсмъртни и че цялата информация и знания са се предавали чрез мисловна матрица, което означава, че когато един от нас мисли за нещо, то в същия момент всички останали си мислят за същото. Те умеели да предават мислите и знанията си чрез телепатия. Неслучайно твърдя, че езикът на древните Рома е матрица, заредена с цялата съществуваща информация за Вселената под формата на цветове, тонове и вибрации. Затова този език е универсален, струнен и струнна е била първата нематериална цивилизация. Всяко съобщение като съвкупност от думи, срички, звукове с различни вибрации имат определена честота. Всеки, който излъчва или приема тази честота, има достъп до информацията, която тя носи. Затова се казва, че двама души, които се разбират с половин дума, са „на една вълна”.
Писмеността е причина за промяната на античния език . С течение на времето енергийната сила на вибрациите отслабва и се губи всякакъв контрол върху действието и противодействието на изречените антични думи. Внася се нова - съвременна дума, която не изпълнява никаква енергийна функция, а античната енергийна дума се отхвърля.Преди стотици хиляди години словото бе дар от Бог-Дев и то правеше чудеса
Един език трябва да си остане такъв, какъвто създателите Му го създали. Тук вече достигаме до истината – чрез липсата на писмо се запазва идентичността на енергийния език при съвременните Рома и дефакто днес циганския език е единственно най близък до аристократичния Санскрит и Пракрит,до Пхурана и Вуду, и др. 65% от съвременния цигaнски език е запазена форма на Санскритскит ,имайки в предвид факта, че липсата на писменост е съхранила първоначалната граматическа структора на езика Романи Чшиб.
Рома език е лишен от писменост и е по консервативен и така запазва ядрото на праезика,тоест стеблото на дървото е унищошено но корените са дълбоко проникнали в недрата на земята и въобеще е невъзможно да се изкоренят.
Рома езика е първообраз на всички останали езици в света. . Хиляди години съвременните Рома-Цигани са носели в себе си този език и продължават да си служат с него, така са запазили идентичността му, но за жалост никой досега не го е открил като носител на най-ценната космическа информация за сътворението на света като се започне от ядрото, атома, електрона, протона и неотрона.
Самият език на Рома е изгубеният Граал. Той е космическа информационна база данни, или така наречената Акаша. Едва ли някой, някога ще може напълно да разшифрова това слово, съдържащо в себе си милиони енергийни думи под формата на янтри, мантри, тантри, свастики и др. Дори самите съвременни Рома не могат да асимилират думите, които ежедневно използват в речта си, но вероятно това се дължи на тяхното подивяване след потопа. Те са деградирали, загубвайки всичките си знания от триизмерното и двуизмерното състояние.. Така оцелелите са боравели с малкото, което им останало в паметта, за разлика от маите, инките, ацтеките,египтени и др. За тях се затворили две от измеренията и останали само с това възприятие на езика, което имат и до днес.
Нека тук да изясня за какво „подивяване” става дума. Преди хиляди години, когато номадските племена от цигански произход населили континентите, те си служили с езика в по-богатата му форма. Тогава за броени минути от времето ги сполетява най-страшното – масово заличаване на паметта им. Това станало с промяната на полюсите на планетата Земя. Неведнъж полюсите на земното кълбо са се променяли и винаги е имало катастрофални последици за облика на планетата. Оттогава насам Рома не могат да асимилират собствения си език в различните му сфери, аспекти и измерения в паралелните светове. Когато тръгнали да странстват по света, те предавали знанията си на завареното население, без да съзнават истинската енергийна мощ и сила на речта и знанията си. Много преди масовото населяване на континентите, номадските племена от цигански произход са носели тази ценна информация в езика си за астрономия, астрология, геометрия, аритметика, химия, физика, анатомия, биология и др. Дори колкото и странно да звучи, хиляди години са минали, но и до ден днешен тези аритметични и геометрични произношения са си останали същите . Ранните Деди на съвременните Рома отпреди 4-5 хиляди години, а и повече са били лишени от това асимилиране на език, с който са общували по между си.
Те са виновни за сегашното ни положение и развитие, но вероятно и те си имат причина за това. Днес живеем в свят на технология и висша комуникация, развитие в интелектуално общество.
Представете си, че днешния ден на 21 век всичко, каквото е постигнал човекът е можело да бъде постигнато още преди хиляди години, а точно днес можехме да бъдем с хиляди години напред в бъдещето с тези знания, който са имали нашите деди Древните Рома.Именно асимилацията на езика е причината да изостанем с развитието назад във времето.
Различни Ромски племена-общности са населели континентите и живеели разделено и така са си създавали все по-нови езици и култури, обичаи и религии. Така са създали различните народи и езици. Единствено бедните и номадски племена от Ромски произход запазват идентичността на този уникален енергиен език и това са така наречените съвременни Цигани които са пръснати по цялото лице на Земята.
Циганите в далечно и близко минало гадаели и предсказвали бъдещето, тълкували сънищата, били вещи в хиромантията. До ден днешен живеят с мисълта, че владеят третото око – епифизата в човешкия мозък, чрез което имат достъп до Акаша. Те са хората, които разпространяват и си служат с картите Таро, магиите, музиката, танците, занаятчийството във всяка една област. Именно затова винаги характеризират тази раса с метафори като „циганска любов”, „цигански темперамент”, „циганския танц”, „циганска кръв”, “циганското лято”Рома-н,Рома-нс,Рома-нтика,а Рома-т,Ром и др.

Както ще видите по-нататък в книгата, пирамидонът „Астромидел” успява да спаси няколко пъти Земята от апокалипсис. Всъщност „Астромидел” е служил както за добро, така и за зло. Той вече не е в първоначалния си вид. Истинската технология и материята, от която е направен е от неземна некорозираща стомана, и е скрита някъде далеч в индийската джунгла под формата на стоманен стълб, положен дълбоко в недрата на земята. Там е изписана цялата информация за структурата и технологията на направата му. Едва ли някога съвременните хора ще конструират машина, която да успее да извлече ценната информация от стълба. Отвъд пределите на нашите възприятия съществува друг свят, който не можем да видим, чуем или докоснем. Няма да е лесно да се разгадае, но може би всеки, който прочете следващите страници, ще успее да стигне до част от истината и да разбере защо и как сме дошли на този свят.
В това произведение всеки ще намери своето място и по свой начин ще открие отговорите на въпросите, които го вълнуват най-много. За едни тази книга ще е приказка фантазия, за други - все още неоткрита наука, а за трети може да се окаже, че е лудост. Самият аз съм раздвоен между реалността и фантазията. Знам, че съм длъжен да посоча източник в подкрепа на съдържащата се в тази книга информация, но аз не мога да ви представя друго доказателство, освен тълкуванията на Рома езика.
Все пак това е една малка мистериозна приказка…
Активен
Astromidel
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 6

« Отговор #4 -: Декември 04, 2011, 23:11:56 »https://lh3.googleusercontent.com/-comIZr0sb1E/TqW3HW_87mI/AAAAAAAAAGs/nFy7Dj4JM9U/s600/%2525D0%2525A1%2525D0%2525B8%2525D0%2525BC%2525D0%2525B1%2525D0%2525B0%2525D0%2525BB%2525D0%2525B0-%2525D0%2525A1%2525D1%25258A%2525D0%2525B3%2525D0%2525BB%2525D0%2525B0%2525D1%252581%2https://lh5.googleusercontent.com/-qmdCj104BvM/TqWwWbjC74I/AAAAAAAAAFc/46489d9KrhM/s600/Afbeelding141521.JPG525D0%2525BD%2525D0%2525B8%252520%2525D0%2525B1%2525D1%252583%2525D0%2525BA%2525D0%2525B2%2525D0%2525B8123.JPGhttps://lh5.googleusercontent.com/-qmdCj104BvM/TqWwWbjC74I/AAAAAAAAAFc/46489d9KrhM/s600/Afbeelding141521.JPG
Активен
Страници: [1]   Нагоре
Отиди на:  


Подобни теми:
Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
публикация
Хипотеза за сътворението и матрицата на първичното творение
Космогенезис
Administrator 3 2619 Последна<br />публикация Октомври 05, 2009, 20:52:47
от delfin
Духовната подготовка
Духовни учения
Administrator 0 1499 Последна<br />публикация Юли 21, 2009, 23:53:56
от Administrator
По какъв начин да разбера духовната си мисия ? « 1 2 3 4 »
Духовни учения
SPChild 50 7985 Последна<br />публикация Юли 07, 2012, 11:55:12
от Щуродино
Начало и история на същността - Сътворението « 1 2 3 4 »
Космогенезис
Soenya 52 5270 Последна<br />публикация Май 15, 2011, 13:08:16
от Soenya
Митове за сътворението на света « 1 2 »
Космогенезис
Sue 26 6166 Последна<br />публикация Юни 11, 2012, 10:33:07
от Sue

Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright