Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Петото измерение – пространството на Любовта  (Прочетена 2605 пъти)
The One
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1537


Винаги на точното място в точното време

WWW
« -: Ноември 03, 2011, 16:28:20 »

Петото измерение – пространството на Любовта
November 3, 2011
By Martina Ivanova


Здравейте, приятели. За пръв път си позволявам да не напиша авторски текст, а да препечатам такъв от друго място. Темата е изключително важна и информацията допълва това, което вече знаем и практикуваме в момента, особено насочено към портала 11:11:11. Източникът на долния текст е в Нетлог, където намерих публикувано посланието. Тук ще намерите отговори на въпроси, които често ми задавате, смутени от сегашното си състояние, процеса на осъзнаване, заобикалящата ви действителност и хората около вас.

Моля, имайте търпението да прочетете внимателно текста и разучете мантрата. Тя ще ни бъде необходима, не само за 11:11, но и в дните и месеците след това. Светлина и Любов!

Какво е това пето измерение?
Това е вашето състояние на съзнанието.
Затова не можем да ви кажем засега, че сте преминали в пространството на пето измерение, но сте преминали в състояние на съзнанието за пето измерение. Разбира се, ясно ви е, че не става дума за всички представители на човешката раса, а само за тези, които действително съзнателно са направили своя скок и Преход. Квантовото ускорение продължава.

Няма нищо по-печално и тежко, отколкото инертността на човешкото съзнание. Ако вие не предприемете необходимите усилия в своята еволюция, и както преди сте в състояние на страх, безволие, апатия и печал, тогава пространството около вас няма да се развива във ваша полза.

Безметежност – това е ключовото състояние в петото измерение.
Вашето съзнание, пребиваващо в състояние на пето измерение, при съзнателната ви работа и помощ, ще сътвори и развие около вас съответния Нов Свят. Ако се поддадете на инерцията и духовната леност, лесно може да се плъзнете отново в трето измерение, а след това да се издигнете отново, няма да ви е никак лесно.

Защо реалността около вас и реалността във работата ви не се променя? Вгледайте се по-внимателно, нима действително нищо не се променя. Просто не сте достатъчно наблюдателни.
Сега вече ваша главна задача е, ежедневно да наблюдавате чудесните промени на реалността.
Все пак, вие очаквате външни промени, но както знаете, огледалото отразява вашите вътрешни граници или свобода.
Всичко зависи от вярата в своето безсилие, вярата в непроницаемостта на границата между световете, или от вашата вяра в това, че Любещия Дух ще се погрижи за всичко.

Огледайте се наоколо – реалността не е същата, както преди. Не е същата, както преди два месец, дори преди час.
Скоро ще започне да се променя толкова стремително, че свят ще ви се завие от чудесните промени вътре във вас и около вас.
Ние вече ви съобщихме, че в четвърто и пето измерение, ключови са действията ви на духовно ниво в съзнанието ви.
Тук работи само вашата духовна сила.
И всички, което искате да стане, е благодарение на нея.
Тук действа медитативното мечтаене, въображението, мисълта, словото и творчеството.
Ние не ви молим да вярвате, че действително е станало. Ние ви предлагаме да проверите на практика новите си възможности.

Вие сте натрупали достатъчно духовна мощ и квантова енергия на ускорението, за да се пробудите напълно в пето измерение и да започнете вълшебното и тържествено алхимично превръщане на своята реалност в това Злато, което искате да създадете от нея.
Дошло е времето и вашите мечти започват да се сбъдват.
Енергиите във вашите центрове се уравновесяват.

Пето измерение е Домът
, но това все още не е целия Дом. Все още ви предстои да го опознаете. На първото стъпало сте.
Ако трето измерение се е отнасяло преди към илюзорните кармични и експериментални нива на Вселената, то пето е като антре на Вашия Вселенски Дом, това, КОЕТО Е РЕАЛНО. И в тази реалност за вас всичко е постижимо.

Но ключа за управлението на тази реалност, както и преди се намира във вашето съзнание. Този закон действа навсякъде, на всички нива.

В новите измерения вашата кармична памет, вашите шаблони, продължават да изграждат вашите ограничения, все едно дублират реалността на трето измерение.
За да се избавите от всичко това, е необходимо всеки ден да заявявате на глас, че сте Истински Готови и с Намерението да Постигнете своята пълна и законна свобода, че имате намерението да се избавите напълно от шаблоните-ограничители на трето измерение в съзнанието си. Произнасяйте на глас тези думи.

Затова не забравяйте да благодарите на телата си, че ви помагат да се възнасяте по мега-мощната Светлинна Спирала на Еволюцията. Благодарете на всеки орган, на всяка клетка от тялото си. Благодарете на телата си всеки ден, давайте им енергията на Любовта, която заслужават, и от която имат нужда. С нея ще им е по-лесно да се пренастроят и да еволюират.

Вие забелязвате, че много хора престават да общуват с вас. Това е защото подсъзнателно усещат, че не са готови да направят този скок. Те могат да загубят телата си и възможността да служат на Земята във формата на човек. Освободете тези хора напълно и на тяхно място ще се появят други, по-адекватни на прехода, които дори за нас са нещо свръхудивително и неочаквано, но тези условия и вашите нови възможности неизменно ни радват и възхищават.
Ние искаме да разберете, какво се случва на Земята сега и това, което се случва тук и сега го правите ВИЕ! Не ние, не някой заради вас прави този преход. Вие се плъзгате по вълните на многомерната реалност и се възнасяте все по-бързо и по-бързо, отнасяйки със себе си целия свят на своите Златни Крила.

Около себе си виждате реалността на трето измерение, хората и проблемите на трето измерение.
Просто вашето вътрешно криво огледало по инерция продължава да изобразява около вас обичайната кармична реалност.
Вашето освобождение е въпрос на време и на ваша вътрешна работа.
Колкото по-свободни се чувствате сега, толкова по-свободни ще станете в действителност, във всеки смисъл и отношение.
Във всичките си дела, при това много бързо.
Колкото по-богати се усещате, и колкото по-често го правите, толкова по-богати ще бъдете в действителност.
Колкото повече любов натрупате в сърцето си, толкова повече любов ще получите от външната реалност, от своите любими, от близките си, от напълно непознати за вас хора.

Работете над своето състояние.
Ако досега не са ви ясни ключовите условия на пето измерение, препрочитайте този текст всеки ден и отново осмисляйте посланието.

Трябва ясно да определите, от кои състояния искате да се избавите, и кои да развиете – ВАШАТА РЕАЛНОСТ В ПЕТО ИЗМЕРЕНИЕ СЕ ОПРЕДЕЛЯ ОТ ДУХОВНОТО ВИ СЪСТОЯНИЕ, ОТ НИВОТО НА ВАШАТА БЕЗМЕТЕЖНОСТ И БЛАЖЕНСТВО.

Помислете над думата БЕЗМЕТЕЖНОСТ. Какво чувствате?

Това означава БЕЗ МЕТЕЖ.
Прекратете всякаква борба със себе си, вътре и около себе си. Така ще приемете новите възможности, новия свят, в който се оказвате тук и сега. Енергията на Чудото и вълшебството се концентрира всеки ден, буквално разтопявайки леда на студените илюзорни, но толкова безжалостни понякога, граници на трето измерение.

Както виждате, тези две линии на пространството и времето са се пресекли и се пронизват една друга.
Но тъй като енергията на пето измерение все пак е по-силна и много по-интензивна и подвижна от инертната енергия на трето измерение, трето измерение скоро напълно ще се преобразува в материята на пето.
Всичко зависи от хората.
От съзнанието на хората.
Прекалено много са тези, които не са готови, тези, които имат нужда от повече време, от повече изпитания или от уроците на трето измерение, от повече любов за своето възнесение. В програмата на вашето Служене влиза грижата за тези хора.

Вие съществувате в два свята едновременно. Но съзнанието ви е станало толкова квантово, че сте се оказали способни да направите този преход по-рано от всички набелязани срокове. Сега е важно да се научите да използвате това, което имате на свое разположение. Като начало приемете това послание.

Това послание дойде при вас с ключовите енергии на пето измерение.
Скоро ще започнете да го виждате. Ще започнете да забелязвате във въздуха големи кристални форми, те ще кръжат наоколо и ще ви възхищават с своята красота и изящество. Това са Същества от пето измерение, които идват да ви поздравят. Те ще ви помагат и съпровождат навсякъде, заедно със вашите наставници, които също скоро ще започнете да виждате. Също така ще започнете да ни виждате и нас, срещайки ни на улицата или на сутрешния чай. За вашето възприятие ще изглеждаме като много симпатични холографски хора. Това е забавно и много красиво.
Цветовете на енергиите в пето измерение са сребристо, златисто, ултравиолет, ултрамарин, тъмно-медни, пурпурно-златисти и тъмно-изумрудни. А също така цвета на планинския кристал или по-точно на Светлината. Това са ключовите и най-активните енергии на новото ви измерение, които ще забележите първи.
Освен това, скоро ще започнете да виждате много енергийни цветове, названията и качествата на които, не са ви известни от преди. Това все са първите контакти с пето измерение.
Но това е само началото.
Трябва да разберете, че пето измерение се намира вътре във вас – в съзнанието и в сърцето ви.
Ако се отворите за тази истина, пред вас ще се отворят всички врати.


Ние отдавна бихме събрали всички декори на трето измерение и бихме ги прибрали в големия сандък, но всяка Игра трябва да се доиграе. Затова трето измерение ще съществува до 2012 година, възможно е дори до декември 2013 година. Но вие можете да се избавите напълно от всичките му граници, използвайки го само за изпълнението на Божественото Предназначение в Служенето, т.е. за работата с хората.

Пето измерение е живото пространство-време на Вълшебството.
Тук реалността е много пластична.
Тя откликва на всеки импулс създаден от съзнанието ви.
И най-вече, реалността на пето измерение откликва на вашите вълшебства, проектирани в света чрез творчество и въображение.
Пето измерение е жив свят, който иска да играе с вас и да Твори.

За вашата пълна адаптация ви предлагаме следната мантра, която ви препоръчвам да използвате преди всякакво действие, насочено към промяната на вашата реалност, например, преди да напишете желанието си на къс хартия.

Вълшебната мантра на Пето Измерение

Прочитайки я, настройвате съзнанието си за вълшебство.
След това напишете желанията си на лист хартия и я изгорете.
Само не правете всичко това автоматично.
Когато произнасяте думите на тази  мантра, осъзнавайте, че всяка нейна сричка концентрира в съзнанието ви и около вас енергия и възможностите на вълшебното пето измерение. Можете да я четете преди сън за да видите вълшебните сънища от новата реалност, преди да помечтаете за нещо.

В тази мантра се използва магическата дума ТЕА.
Това е свещеното име на първородната майчина енергия, създаваща това измерение.
Това е името на самото Вълшебство.
Помнете, че когато я произнасяте, взаимодействате с живо съзнание, с Могъщата Вълшебна Сила на този Свят.

Обичайте, почитате и благодарете на ТЕА, която ще изпълни мечтите ви и ще въплъти всички замислени от вас реалности.
Ето я и самата мантра:

ОМ ТЕА НАМО АХ ХУМ
ОМ НАМО ТЕА ТЕА АЛО
ЕЛО ЕЛО ЕВА ТЕА РАТЕ
ИХТАР ИЛЛА САТЕ САТЕ
ОМ НАМО ЕЛО ГАТЕ

(12 пъти минимум)
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=AeyW6eUi2aE" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=AeyW6eUi2aE</a>

Тази мантра е универсална. Можете да я използвате за всичко. За излекуване на биологическото тяло, за хармонизиране на вашите отношения, за осветяване на храната и излекуване на пространството, за фокусиране и концентрация на Виолетовия пламък и т.н.

Най-важното е вашето ясно намерение, вашата цел.
Концентрирайте енергията си на конкретна задача и използвайте вълшебното звучене на мантрата за изпълнението.
Само по себе си, използването на тези звуци ви довеждат до състоянието на петмерно същество, настройвайки вашето съзнание към ритмите и циклите на пето измерение. Тя разширява вашето възприятие отвътре и интегрира енергия във всичките ви тела, от първото до седмото.

Следващия важен елемент на практиката: създайте си правило, когато сядате в кръг и се хващате един други за ръце, вие създавате във вашия кръг ТЕА – пето измерение. И се пренасяте в него мигновено. Ние ви предаваме с разрешението и Благословията на Великия Централен Логос и Кармическото Управление вербална формула, която ще ви помогне да използвате практически енергията на пето измерение.
Всеки път когато сядате в магическия кръг, я произнасяйте дванадесет пъти. Когато застанете или седнете в кръг, когато сте се хванали за ръце и сте създали вълшебно кръгово пространство в пето измерение, започнете мислено да сътворявате това, което искате, а след това може да изкажете на глас своите желания. Всичко ще се изпълни.
В този момент, енергията на вашата групова работа е по-действена, защото вашите Ангели-Пазители са получили нареждане от Галактическия Съвет да не премахват засега предпазителите във вашето съзнание, които не позволяват да се изпълнява всяка ваша мисъл. Това са един вид хипер-филтри, които усилват мощността на всяка позитивна промяна и напълно блокират и трансформират чрез Виолетовия Пламък, всяка ваша негативна мисъл, изречено слово, осъзнато или подсъзнателно намерение, насочено срещу себе си или някой друг.

Вие все още не контролирате мислите, емоциите и желанията си. Докато не се научите на това и не се очистите достатъчно, докато мрачни мисли и емоции не престанат да ви посещават, тези предпазители ще работят в съзнанието ви. Затова в пето измерение на вашето съзнание и света тук и сега, най-продуктивни и действени ще бъдат само вашите чисти и силни, премислени и съзнателно избрани намерения.

Внимание!

Няма да работят вашите желания и намерения, които са свързани с вина, дълг, ненавист, агресия, апатия, неверие, жалост, скръб и безнадеждност.
Само вашата Радост, Безметежност и Вяра, Благодарност, Веселие, Въображение и Вълшебство.

Седемте Архангела бдят на стража. Те са готови във всеки един момент да ви помагат във всичко. Ние разбираме, че все още ви предстои да се научите да живеете в новия свят. Но Вълшебната Енергия ТЕА ще ви помогне. Тя е жива и чувстваща. Не забравяйте за това, а също, че тази енергия е създадена от вашето собствено съзнание за ВАШИЯ УДАЧЕН ПРЕХОД.

Създаване на Вълшебен Кръг – пространство в пето измерение:

Да застанем в кръг вълшебен!
Да направим кръг с ръце!
И от пламтящите сърца
Да създадем голям Дворец!
Ние сме златно звездно племе
Чрез дъгата мост създаваме!
И от разтворените сърца
Многоцветен Дворец се явява!

(най-малко 12 пъти)


Прекалено много кармична енергия е заседнала в света на трето измерение.
И все пак, промените стават глобални за всички, но за едни са възхищение и радост, а други не могат да спят от паника и вътрешна дисхармония.

На всички казваме: „Успокойте се. Ние ви обичаме! Всичко се движи по План. Освободете се от вътрешните граници, а външните ще се разтворят по вълшебен начин.
Бъдете Благословени.”

Добре дошли в Новия Свят

Ако тази публикация ви допада, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодаря ви!


Источник: http://www.svoizbor.com/2011/11/5th-dimension-love/
Активен

Не мога да променя това което виждам,но мога да променя точката през която гледам.
Това е достатъчно да промени онова което изживявам,а това променя цялата гледка.

Всичко перфектно е точно такова,
течащ в безкрая свещен резултат!
Бъди сега причината нова,
за твоя бленуван в мечтите ти свят.
ДИВА
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 5


« Отговор #1 -: Юни 15, 2012, 15:45:41 »


Благодаря,днес разбрах още нещо за себе си!Дори си позволих да го усетя отблизо.
Активен
Страници: [1]   Нагоре
Отиди на:  


Подобни теми:
Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
публикация
Живот в четвъртото измерение
Великият преход
delfin 6 4800 Последна<br />публикация Юни 08, 2010, 00:11:14
от nia.boneva6
Транссърфинг на реалноста(част първа-Пространството на варианти)-Вадим Зеланд « 1 2 »
Книги
DArkAngel 24 5591 Последна<br />публикация Ноември 17, 2010, 21:12:57
от DArkAngel
Многобройни движещи се светли точици в пространството « 1 2 ... 17 18 »
Необичайни преживявания
giti 256 23976 Последна<br />публикация Ноември 04, 2013, 16:21:47
от Kissing You Good Night
Четвърто измерение - нагледно обяснение
Видео клипове
Evolution 2 2336 Последна<br />публикация Януари 12, 2011, 22:09:02
от Georgio
Четвъртото измерение « 1 2 »
Великият преход
Турист 16 3424 Последна<br />публикация Декември 04, 2012, 11:36:49
от Pelin

Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright