Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Zoura- необичайности в паралелите на живота  (Прочетена 2114 пъти)
Zoura
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 3


« -: Октомври 21, 2011, 23:18:01 »

Здравейте! От известно време разглеждам този сайт, и най-накрая се осмелих да се свържа със всички вас. Имам толкова много необичайни преживявания от различен характер, че по-скоро трябва да ги класифицирам в таблица или нещо подобно. Първите ми спомени са от най-ранна съзнателна възраст. Непрекъснато виждах сенки, светлинки и разни особени дребни на ръст същества. Когато разказвах на родителите си, те ми казваха че имам богато въображение и като порасна ще мине. Е пораснах, скоро ще направя 30, но не ми мина, напротив! Освен привиденията на яве, имам подобни и на сън. Често пъти пътувам до места по света, времето и пространството. Освен тези пътувания с течение на времето се научих -не зная как- да се лекувам, например преди 8 години премахнах голяма киста от яйчниците си. Техниката с която си помогнах дойде при мен още когато бях на около 10 годинки. Когато мога помагам и на близки. Виждала съм ясно 2 от предишните си животи, в единия случай чувах себе си как говоря на норвежки- историята е дълга, може би в следващ пост ще я разкажа. Относно чуждите езици чувала съм от разни мъгляви форми доста странни звуци,  давали са ми знаци и продължават да ми дават било в сън или на яве които не знам за какво служат. Наскоро ми показаха четирите елемента вода, въздух,земя огън как се "показват" с длан и пръсти. Още не съм на ясно какво да правя с тях. От всички "същества" които съм виждала, мога да кажа че едните ни помагат, едните ни пият енергията а има и трети четвърти които за сега не са ми ясни. Имам един случай в който ме нападнаха през ноща докато спя, в съня, когато си отворих очите и светнах лампата нещото още беше срещу мен. С размерите на бик, но приличаше на куче, благодарение на молитва се отървах. А съществата които  които помагат на човеците са със светещи глави. Преди 10 години след една среща със заминал отвъд останах с два белега от изгорено на краката, които носех поне още 5 години. Виждам доста неща, чувам доста неща, естествено често се подвеждам, или по скоро ме подвеждат защото източниците са различни и не всички са добронамерени. Това което разбрах през годините е че колкото по чист си( месо, цигари, алкохол...) , толкова по -достоверна е информацията и толкова по-малко видим ставаш за "лошите". На всичкото това отгоре  от дете имам следния проблем когато съм емоционално нестабилна т.е силен гняв, тъга дори и радост електроуредите се побъркват, на-вече компютри, мобилни телефони и крушки. От десетина години живея по квартири с най-различни хора и вече не знам какво да им обяснявам. Дори не знам на себе си какво да обясня, луда ли съм, индиго ли съм  какво съм и от къде съм? Да от женски пол съм видно е, но не ми харесва да се да се определям  и  никога не съм имала усещането че съм от тази планета. И без това в  по -голяма част от живота си до момента съм в съвсем други измерения. Има още много неща които мога да споделя дано тук поне да бъда разбрана.
Активен
Do_It
Eyes of consciousness
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 241


Strange Bird

« Отговор #1 -: Октомври 22, 2011, 00:00:32 »

Бъди готова да бъдеш разбрана, но и винаги има някой, който да порицае (като последната роля си я прехвърляме от време на време всички). Т.е. знаеш, предполагам, че навсякъде и винаги ще се намери някой да порицае.
Активен

Stan
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 40


 • Град: Велико Търново
 • « Отговор #2 -: Октомври 22, 2011, 08:59:10 »

  Здравейте! От известно ...
  ....да бъда разбрана.

  Привет!

  Изпращам ти сила и кураж да следваш уникалния си път и изживявания.

  Всичко започва от теб самата и следователно започва от там първо ти да приемеш и разбереш себе си.
  Когато си в хармония със себе си и пътя си, тогава ти самата ставаш "РАЗБИРАНЕ" и привличаш и изживяваш разбиране.
  Започни от себе си...

  Бъди щастлива!

  Стан
  Активен
  ники
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 44

 • Град: Плевен
 • « Отговор #3 -: Октомври 22, 2011, 09:15:02 »

  . На всичкото това отгоре  от дете имам следния проблем когато съм емоционално нестабилна т.е силен гняв, тъга дори и радост електроуредите се побъркват, на-вече компютри, мобилни телефони и крушки. От десетина години живея по квартири с най-различни хора и вече не знам какво да им обяснявам. Дори не знам на себе си какво да обясня, луда ли съм, индиго ли съм  какво съм и от къде съм? Да от женски пол съм видно е, но не ми харесва да се да се определям  и  никога не съм имала усещането че съм от тази планета. И без това в  по -голяма част от живота си до момента съм в съвсем други измерения. Има още много неща които мога да споделя дано тук поне да бъда разбрана.

  И аз имам този проблем с елекроуредите,хубавото е че са машини и винаги минава номера че и е дошло времето да се счупи
  Активен

  protoplasma
  Гост
  « Отговор #4 -: Октомври 22, 2011, 10:10:54 »

  Здрасти, Zoura!
  Интересна е твоята история и личността ти. Единственото, което бих искал да вметна, като лека корекция (нямаше начин просто) е - не позволявай желанието ти, бързо да ни споделиш всичко, да те накара да пропуснеш нещо съществено. Разбирам вълнението ти, макар и аз да не съм го изпитвал, но определено мисля, че ще е много по-ползотворно и за теб и а нас, ако сме спокойни и обръщаме внимание на всеки детайл.
  Честно да ти кажа, звучиш особено достоверно, а това рядко някой го чува от мен. Рядко се случва, да не използвам ирония, с цел да не нараня някой от споделящите, тъй като съм наказан с набито око за измишльотините.
  Другото, което може би ще ти е полезно да знаеш е - че хората с голяма дарба, предимно свързана с изцерение, обикновено са с увреждания в половата система и най-често, при жените това е единя от яйчниците. Другото, което е показателно (но не е задължително), за сега ще го премълча.
  Ако искаш, тъй като изглежда имаш много за разказване и споделяне, направи отделна тема, нещо като ..."дневник на необичайните явления в моя живот"... или от този сорт и когато имаш време и настроение пиши там. Смятам, че на много хора ще им е интересно и ще четат, но мога да те уверя само за един.
  Цитат на: Zoura
  Има още много неща които мога да споделя
  Честно да ти кажа, бих те посъветвал книга да напишеш, но това, на този етап, предполагам, че ще изглежда, така, сякаш те отбивам/откланям от форума, а не искам да рискувам.
  Цитат на: Zoura

  дано тук поне да бъда разбрана.
  Явно вече си опитвала и на други места. Не мога да се сетя за причина, поради която са те накарали да се почувстваш неразбрана. Едва ли си се опитвала във футболни форуми.
  Ще ти задам един, малко личен въпрос. Разбира се, може и да не отговаряш, а ако искаш отговори ми на лс.
  Разбиране ли търсиш или себеподобни, с които да разговаряте за тези неща и да си помагате взаимно в опознаването и ...разкриването на тези ...невидими светове?
  Демек... слушатели или събеседници?
  Някога, нещо... или някой, от тези ...духовни същности, казвал ли ти е, давал ли ти е знак, че трябва да намериш такива или такъв, себеподобен с дадена цел/идея?
  Предварително държа да подчертая, че аз не съм от тях/вас. Нямам такива дарби и сензитивност. Просто ми е интересен мотива ти, да търсиш, толкова усилено - разбиране. Това е единственото, на което не можах да си отговоря, прочитайки разказа ти, а уверявам те, този факт е особено озадачаващ. Обикновено са поне 10 въпросителните... и поне 5 измишльотините, които отчитам.
  И ако НОИВ (набитото око за измишльотини на вожда) не ти погаси ентусиазма, то значи  ще си имаме още едно ценно съкровище във форума.

  П.С. И все пак... ако идеята ти е - просто да споделиш и да изкараш тези неща от себе си в писмен вид (ето, сега и аз станах нетърпелив) - помисли си по въпроса с книгата. Пък то не пречи пак да си пишем тук и да си обсъждаме. Поне за 1, мога да те уверя, че ще я прочете.
  Активен
  Zoura
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 3


  « Отговор #5 -: Октомври 22, 2011, 16:42:25 »

  Здравейте отново! Здравей, sanguinary!
  Ще започна така, трудно подреждам мисълта си Усмивчица Ще започна с разбирането...не става дума за форуми това е вторият форум във който пиша, а първият е съвсем на друга тематика. Даже не знам как да вмъкна цитат! Имам предвид околните хора които срещам всеки ден. Сега стигам и до мотива, търся и слушатели, и събеседници и най-вече съмишленици. Смятам че можем да се учим един от друг и да си помагаме. Колкото до книгата, личната ми история е много пряко свързана с духовното израстване, избори които съм направила и решения които съм взела. Сигурна съм че би излязла интересна биографична книга, но нямам тази увереност в писането. Може би си прав, че трябва да направя отделна тема, защото за да разказвам необичайните си случки сякаш изпитвам нужда да разказвам и за обикновения си живот свързан с тях. като скачени съдове са. И точно в този момент се обърках... тук ли да пиша? Отговора на този въпрос предполагам ще науча от отзивите след това...
  И ето... детството ми премина в предимно агресивна среда, без разговори за Бог,(съответно не бях кръстена) родителите ми са атеисти, особено баща ми, той дори бих казала че е насмешливо-враждебно настроен. И ако е ставало дума за някакви висши сили, по-скоро са ме убеждавали че не съществуват. На 7 годишна възраст внезапно вдигнах температура и не позволях на родителите да ме докосват и да ме приближават защото виждах рогатия в техните образи. До ден днешен това няма да го забравя, те твърдят че е било от температурата. Може, но знам какво видях и какво изпитах! Не съм единствено дете, по-малката съм. Отгледана съм като момче. Дори не ми беше особено разрешено да плача. Средата в която живеех отключи тъмнината в мен, често изпадах в крайни агресивни състояния. Поех по лош път съпътстван с проблемите на днешното време( алкохол, цигари, наркотици..), често усещах "демона" в себе си, и забелязах, че когато някой изключително силно ме нарани психически или физически малко след това му се случваше нещо неприятно, като например изкълчен глезен, или покриване на ръцете с кокоши тръни и други подобни. Бях допуснала тъмнината в живота си паралелно на това единствените моменти в които се чувствах в мир със себе си беше допира с изкуството. Иска ми се да кажа и пътешествията в сънищата и виденията, но тогава все още ме плашеха до смърт. Нямаше на кого да споделям това което ми се случва, нощно време когато ме навестяваха разни същества се събуждах но все още ги виждах да стоят пред мен, и сякаш пространствата от съня бяха насложени върху очертанията на стаята. Представете си  два листа хартия на единия нарисувана гора с акварел, а на другия чертеж на апартамент, поставяте ги един върху друг и ги вдигате срещу светлината, нещо такова но многоизмерно и си част от него. Години наред излизах много трудно от този лабиринт, често се разплаквах от страх че не мога да се върна  в очертанията на стаята. От тогава спя на нощна лампа или свещ, открих че когато има запалена светлина в нашето измерение много бързо откривам пътя за обратно. Друго откритие като дете което направих беше докато играех с връстници на "вълчи поглед" . Първия път когато се случи си изкарах акъла и избягах. Предполагам знаете играта двама души се гледат втренчено от близко разстояние без да мигат.  Бях много добра в тази игра, но един път просто "влязох" в главата на мое приятелче, сега разбирам по коренно различен начин поговорката "очите са прозорец към душата"! Започнаха да се нареждат картини, хора които не познавам, миризми, места...за първи път изгубих играта, избягах. С течение на времето тази техника е много по-овладяна и  стига да има съгласни експериментирам. Открих че в дясното око се виждат минали преживявания, и не само от този живот, а в лявото  напред. По лесно виждам назад във времето, ако вообще има понятие за време. В днешен ден това ми е доста размито.
    Не смятам че в детството и тийн възраста съм била добър човек. Вършех неща от които в момента се срамувам даже ми е трудно да повярвам, че това съм била аз. Като навърших 18 реших, че вече имам законно право да се махна от дома си, стегнах си една чанта багаж и се махнах от малкия град в който съм родена, и отидох на другия край на България, в случая това беше единствената ми възможност.От тогава до ден днешен не живея в родния си град и се чувствам отделена от родителите си. Следващата година задълбах толкова усърдно към дъното че за малко да изгубя живота си, всъщност ако трябва да съм точна го изгубих, но някъде "там" взех решение че трябва да се върна в пътя и да го променя. Не знаех как.  И ето отвори ми се възможност да отида в София, първоначалният ми план беше да стигна до там и да уча това за което мечтая. Когато пристигнах ме обраха, всичко, документи, дрехи, спестените пари, всичко.  Явно след решението да тръгна по правия път, нещо беше изпратено да ми помага, а помощ без изпитание не се дава. Сякаш невидима сила ме водеше и ми казваше какво да правя. Намерих си работа и квартира с две невероятни момичета които и до ден днешен са ми като семейство. Именно в тази квартира получих белезите от изгорено по краката си след среща със заминал отвъд(една от най-травмиращите ми срещи). Беше бащата на мой приятел( той беше по-близък с другите две момичета) който е починал преди дълги години. Моят приятел не говореше за семейството си, и нямах представа че е останал без баща. Така около месец преди Коледа зпочнаха кошмарите в които ме посещаваше мъж, вонящ, парцалив, мръсен и всеки път ми казваше едно и също" кажи му да ми прости". Но не знаех на кого да кажа и не можех да говоря в съня си, колкото и да се опитвах. И така апетита ми полека изчезваше до последните 3 дни преди коледа когато не можех вообще да примем храна или вода, на бъдни вечер вечерта получих белезите от изгорено, като предупреждение, бяха разположени от двете страни малко над глезените, като от нагорещени окови. И едва на следващата вечер на Коледа разбрах че той е бащата на моя приятел.Бяхме се събрали на коледна трапеза, със запалаени свещи на масата, бяхме аз , двете момичета, моят приятел и една много близка роднина. Когато внезапно ми стана ужасно студено , втресе ме силно,  усетих как мускулите ми се сгърчват ..но не можех да обеля и дума..само виждах духа на човека да седи до моя приятел и се опитваше да го прегърне. После съм загубила съзнание за известно време. няколко дни след това събрах сили да кажа на моя приятел, страхувах се да не ме помисли за луда, толкова колкото и аз се смятах в този момент. Когато му го описах ,той се разплака, и ми разказа неговта история.Поплакахме си двамата и от тогава духът на баща му не ме посещавал.

  Смятам днес да приключа тук, на прага на 20-те тогава години, когато реших, че всичко това трябва да спре и че не искам да усещам виждам и чувам нищо, никога повече!
  Дано да не съм досадила с дългия пост в темата.


  Активен
  Zoura
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 3


  « Отговор #6 -: Октомври 22, 2011, 19:15:21 »

  следва продължение...
  Активен
  air_fairy
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 153


 • Град: Бургас
 • « Отговор #7 -: Октомври 22, 2011, 19:33:26 »

  Здравей, добре дошла сред нас Усмивчица Началото на историята ти ми напомня за мен самата. Аз си играех с духове, виждах сенки по стените. Не споделях на никого, просто беше естествено за мен, първите години прекарах на село при баба и там си играех по цял ден сама с моите невидими проятели или ходих по седянките и слушах историите на бабите Усмивчица Когато баба почина и аз продължих да я виждам осъзнах, че нещо не е наред. Родителите ми не реагираха много добре Усмивчица Бях на 9 години. И тогава се блокирах за това и спрях да виждам. Дори блокирах спомена. А втората част от разказа за тъмния ти период е историята на една от най-добрите ми приятелки. Разликата е, че тя е интуитив 3-то поколение, и двете и баби и баща и са били отворени към невидимия свят. Добрата новина е, че след 7 години работа е овладяла всички аспекти от себе си, и тя лекува. Ще ми е интересно да прочета и други твои истории. А защо не и да обменим малко опит Усмивчица
  Активен

  Чашата на живота се пие до дъно
  protoplasma
  Гост
  « Отговор #8 -: Октомври 22, 2011, 22:06:24 »

  Дано да е за добро, но определено  - това да срещам жени с по-стабилни възгледи, здрава психика и по-силен дух от всички мъже, които познавам, (в това число и аз - разбира се) отдавна не е парадокс, а тенденция. Силните си личат, когато са слаби.
  Железни сте, момичета.
  Активен
  zvezdichka
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 240


  Нека бъде вечна светлина!

  « Отговор #9 -: Октомври 23, 2011, 10:09:01 »

  Здравей, хубаво е ,че споделяш.
  Ако си стигнала до там да виждаш всичко това, значи можеш да скочиш нагоре много, това зависи от теб.Да,осъзнаеш силата си.Имам разни истории от детството си,който съм се срещала със разни неща и в последствие ги използвах.Всяко нещо, което ни се случва,зависи и от нашият избор.
  « Последна редакция: Октомври 23, 2011, 10:20:14 от zvezdichka » Активен
  извън Вехонт
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 23

  « Отговор #10 -: Октомври 23, 2011, 10:24:08 »

  Zoura, Здравей!

  Често като видя нови теми, след второто/третото изречение се отказвам, понеже губя интерес.
  Но тази я четох с удоволствие. Интересни неща си преживяла, хубаво ги разказваш.

  следва продължение...
  Радвам се.
  Активен
  Old_Soul
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 59

 • Град: Pleven
 • « Отговор #11 -: Август 03, 2012, 00:26:53 »

  И аз миналата година бях получил изгаряне на глезена, а сега от време на време получавам по някое сгърчване на мускулите, но при мен със сигурност е от Direct Energy Weapon (DEW).
  А това с вълчия поглед е много интересно. Аз обикновено избягвам да гледам хората в очите да не остане някой с впечатление, че виждам какво е ял снощи или че просто гледам през него.
  Активен
  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Лъгало ли ви е до сега първото ви впечатление за някой човек? « 1 2 3 »
  Анкети
  Бунтарката 30 4613 Последна<br />публикация Януари 21, 2012, 15:58:38
  от ИВЕВЕ
  Необяснените способности на животните « 1 2 »
  Обща тематика
  DArkAngel 19 2962 Последна<br />публикация Януари 03, 2013, 16:53:14
  от Toddo
  Пророчествата на Слепия Ембрион...начало...
  Послания
  lessus 12 3057 Последна<br />публикация Декември 11, 2010, 18:58:32
  от lessus
  Големият взрив не е бил началото на Вселената? « 1 2 »
  Космогенезис
  johny 15 3039 Последна<br />публикация Март 16, 2011, 23:59:20
  от lessus
  Просветлението - близо, но и толкова далеч
  Въпроси и отговори
  mnruzhinov1992 7 1375 Последна<br />публикация Февруари 19, 2013, 12:57:58
  от nikcvet

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright