Здравейте на всички! В този форум не пиша много , заради едни предишни минали изпълнения на някои от членовете му.
Но в момента предавам връзката към поредното съобщение , получено наскоро.
Както всички вече сме усетили, добре повечето от вас - започна ПРЕНАСТРОЙКА НА СЪЗНАНИЕТО - бззирана на различни видове сигнали, сънища и прочие. Възоснова на съобщенията, които получавам виждам неща които хем ме плашат, хем ме успокояват. Говоря за следващата година. Макар че 2011 е година за препрограмиране на съзнанията ни, за голямата промяна 2012. За тези които мислят , че Света ще свърши - Ще ви разочаровам - има още дооста да почакате. Но има и друго след 2013 идват сините хора (създания) А до тогава ще е интересно как ще са повечето от нас - които ще получат всичките си предишни прераждания във съзнанията си. Разбирасе не за един ден , но както някои от вас са забелязали - времевата матрица е променена и спиралата на времето - се развъртя маалко по-бързо от преди.
Е, надявам се това да е в помощ на повечето от вас.
А за битката в съзнанието ни - скоро ще бъдем готови!
Пак всеки си знае неговото, подобно на група деца, които си бубуу-кат. Прераждания, времеви матрици,измерения, паралелни светове, вие всичките май сте учени.Мен ми звучи повече на развинтено въображение. Хванете точката, и започнете търсенето, не на сляпо . ' А за битката в съзнанието ни скоро ще сме готови' , интересно аз пък си мислех , че тя си тече, но щом казваш ...... Позволявам си да говоря така, защото който наистина има знания в тези насоки внимателно предава информацията, или я съхранява за да не звучи като куп безсмислици пред тези, които нямат понятие. Или поне така трябва да бъде .
Моля , не ме натоварвай със сини човеци, че след тях ще дойдат и червените, които ще се окажат от планетата Мезя, която е същата , като нашата , но е в друга галактика . И за да спасят човечеството тайните служби ще създадат края на света (въпреки че червените всъщност са добрите, нали са от Мезя) естествено хората които живеят в подземните градове ще оцелеят, и ще се качат горе на Земята за да дадат начало на новата раса . Сигурно се досещате, че историята на червения и синия човек не свършва дотук. Те ще се преродят в Том и Джери и ще се гонят докато свят светува.