Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Енергийно пречистване и предпазване на дома и тялото  (Прочетена 8475 пъти)
protoplasma
Гост
« -: Октомври 10, 2011, 01:53:00 »

Във връзка, с възникване на някои въпроси, свързани с ..."неканени гости" и енергии, от невидимите светове, създаваме тази тема, в която всеки да може да намери и да си избере, възможно най-удачния и достъпен за него метод, за отстраняването им.
Ще се опитаме да опишем начините, по които са го правили народите, които са осъзнавали по-ясно, наличието на невидимите светове, техните обитатели, навиците и намеренията им, и съответно са успявали да се справят с онази част от тях, които не са били особено добронамерени.
Обикновено, при тези дейности се използват различни "помощници", а те, в повечето случаи са растения (за талисманите, тотемите и животите на силата, си има отделна тема, а и те са за предпазване, а не за пречистване).

Като начало, добре е да се има предвид, че географската ширина е от значение. Това растение, което действа на едно място, може и да не действа на друго... или поне не със същата сила. Когато пречистваме себе си, добре е да го правим, чрез растения, които са никнали там, където и ние сме поникнали. Когато чистим домовете си, тогава го правим с тези растения, които никнат в близост до домовете ни и техники, които са използвали по тези места.
Ще бъдем особено благодарни, ако всеки, който е чувал, чел, знае от някъде нещо, свързано с тази тема, или разполага с материали по нея, да го сподели тук.
« Последна редакция: Октомври 10, 2011, 18:25:04 от Eona Lightholder » Активен
protoplasma
Гост
« Отговор #1 -: Октомври 10, 2011, 05:59:41 »

Да започнем от инструментала.
За т.нар. кадене или опушване, се изискват три неща:
1. Съд, в който ще горим изсушените треволяци.
2. Изсушени треволяци.

Няма да споменавам за запалката/кибрита, тъй като едва ли някой ще се опита да ги запали с топла вода от чешмата (въпреки, че вече и това не би ме очудило).
За съд, в който ще ги палите, може да бъде използвано всичко. Обикновено, е добре да има формата на... нещо като чиния. Дали дървена, порцеланова, каменна или черупка от мида, няма значение.
Важното е да ви харесва и да ви е удобно. Без пластмасови, че така ще изгоните и съседите, над вас и техните духове.

Относно намирането на треволяците, за онези, на които не им се обикаля да берат.
Пелин може да се намери във всяка билкова аптека. Също така, когато видите сергии със зеленина по тях, особено ако баба стои зад нея, попитайте я - ще ви ориентира!
За онези, които искат да си берат... или просто да видят как изглеждат различните видове пелин, прилагам снимков материал на някои основни видове.

Най-широко разпространен, който можете да го срещнете и в градинката ви пред блока е белия или градинския пелин (Аrtemisia dracunculus)

Бабите редовно го слагат в салатите и манджите си и това е една от благоуханните им тайни.
Берат го нощем, за да не могат да ги засекат, кулинарните агенти на Ути Бъчваров и Иван Звездев.

Див или черен пелин (Artemisia vulgaris) или, поне според мен, най-удачния за пречистващи мероприятия... и не само де.

Расте из цяла Европа. Намира се малко по-трудно от градинския.

Това е - черноморският пелин(Artemisia pontica).

Обикновено вирее по скалистите местности, около водни басеини, по източното ни крайбрежие. Аз лично съм го виждал, само набран и изсушен, на сноп, готов за действие.

Обикновеният пелин (Artemisia absinthium)Между другото, мецанке! Да знаеш, че пелин на холандски е bijvoetkruid. Току що го разбирам.
Който успее да го каже три пъти бързо, без грешка, ще му се отворят всички чакри наведнъж.
А относно салвията, май схванах защо те бърка с пелина. Знаех си, че имаше нещо в имената.
Сейдж (sage) - това е всъщност градинския чай/салвията, за който спомена. На английски, пелин е sagebrush, но поради мързел, си го съкращават на - sage и за това понякога ги бъркат едното с другото.
Ето тука, нагледно е показано, как стават нещицата.
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=M172_mv981o" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=M172_mv981o</a>

Специални благодарности на приятелите от Орловия Кръг.
« Последна редакция: Октомври 10, 2011, 18:25:35 от Eona Lightholder » Активен
Eona Lightholder
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2519


NEVERENDING STORY

« Отговор #2 -: Октомври 10, 2011, 13:59:49 »

Санг бейфуткруйд значи буквално - До-крака-ти-билка Усмивчица

Тука си се различават салвията от пелина ,салвията се нарича - Сали-Salie

Ще напиша и тук , защо е хубаво при каденето да се ползват мидени черупки , както прочетох съчетават се 4рите елемента:

Миди  - Вода
Въгленче - Огън
Билка - Земя
Дим - въздух

Тука се продават комплекти - съдове от седеф и въгленчета, предполагам и в езотеричните в БГ ги има. Седефена ( абалонова) паничка (тук струва 7.50 евро)


 Седефена паничка е подходяща за кадене и за зареждане и пречистване на кристали. Мидите са около 12 до 16 см големи

Седефа има също толкова силно въздействие ,като кристалите, различните и цветове имат балансиращ ефект върху всички чакри. Особено  сърдечната бива очистена от страхове, тъга и неспокойство. Връзката с елемента вода дава допълнителна прочистваща сила. Медитацията със седеф помага за получаването на нови разбирания и освобождаването от стари навици. Той дарява инспирация и магическа креативност ,която може да се използва при различни ритуали . Седефа има свойството да омекотява емоциите. Помага в ситуация когато се работи в група. Стимулира интуицията и духовното развитие. Казва се също ,че  носи богатство,сила и дълъг живот. Астрологически е свързан с зодия Рак. Физически е ефективен при проблеми с двигателния апарат, храносмилателният тракт и невралгия.


Според мен един голям рапан ще свърши прекрасна работа
« Последна редакция: Октомври 10, 2011, 18:26:07 от Eona Lightholder » Активен

"weird " is indication for creative force ♥
Eona Lightholder
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2519


NEVERENDING STORY

« Отговор #3 -: Октомври 10, 2011, 15:58:40 »

Сега ще пускам периодично ,защото ще го превеждам откъси от страницата на Коос Ван Дер Лем, който по професия е ЕНЕРГИЕН ЧИСТАЧ Шокиран на домове и работни места. Да професия, има си регистрирана фирма ,има си цени на услугите и тнт, той се занимава не само с астралните мърсотии , а и с вредни лъчения от преобразувателните земни процеси, електромагнитни,други различни видове енергийни полета тнт. Прави разни приспособления с обсидиани и описва случаите с които се е сблъсквал. Сега ... аз ще превеждам безпристрастно ,информативно ,а всеки който си намери нещо интересно ,можем да го обсъждаме или разобличаваме хахахах. Преводите ще ги оцветявам в синьо директно ,както си е от сайта му.

« Последна редакция: Октомври 10, 2011, 18:26:36 от Eona Lightholder » Активен

"weird " is indication for creative force ♥
Eona Lightholder
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2519


NEVERENDING STORY

« Отговор #4 -: Октомври 10, 2011, 17:05:40 »


Негативни духове.

Астралния свят е свързан с нашият свят и е мястото от къде идваме, преди да се въплътим в сегашното ни физическо тяло. Това е един свят, където много създания са активни. Също така е  света, където всички наши мисли, чувства и емоции пребивават, така че е трудно да се получи добра информация от там. Тя бързо ще бъде повлияна от всички астрални боклуци съществуващи там.

Какво са ентити ( частици,фрагменти)?

Много хора, които са починали не вземат всичко с тях по пътя им към светлината. Те оставят дрешки от енергийните си ментални и емоционални тела  на Земята. Тези дрешки приличат на човека и могат да се прилепват към  други хора. Особено, ако човекът  има същите страхове, каквито е имал притежателят на дрешката . Ентититата могат да бъдат използвани от астрални същества. По принцип те не могат да направят много, но те ​​могат да предизвикат страх у малки деца, които ги виждат или  чувстват.

Какво са астралните същества?

Това често са хора ,които не могат да напуснат земята след като умрат. Тяхната същност е негативна. В астралният свят си намират вредни приятелчета ,които им дават много информация и които ги повличат. Също много астрални същества преминават в нашият свят през енергийни порти по целият свят.


Енергийни портали в Африка и средният изток.

2 милиона години назад е живял тук народ ,който е строил енергини портали ,които са служели за пътуване между галактики и други измерения. Този народ не е вече тук, но порталите стояха и бяха 100000. През тези портали за идвали голям брой астрални същества да тревожат този свят. Особено през големите войни е било доста натоварено при тези портали. Те са всичките през 2008 година унищожени от работниците на светлината ,които сега са активни по цялата земя.

Какви проблеми могат да бъдат причинени от астрални същества и ентитита?

Особено малките деца ,които са отворени ,като дошли скоро от отвъдния свят страдат присъствието им- кошмари ,безсъние. Много от Децата на новото време са ясно виждащи и виждат такива същества до легълцата си. Това поражда страх. Сънят може да е възпроизводство на ежедневието , но кошмарите най-често са плод на негативни астрали ,същото крщенето насън . Те често стоят във матрака на  леглото и оставят астралната си енергия пропита в него. От това също се страда от безсъние и кошмари. Децата често говорят за чудовища в стаите си


Защо в последно време са по-активни?

В последно време ние получаваме огромно количество светлина  от центарлното слънце на нашата галактика.за да преминем на следващо ниво.Земята също.Всичката тази светлина взима негатива издига го и го трансформира със помоща на много работници на светлината.От това много места където астрални същества са в покой ,биват осветени и те се пробуждат.Те попадат в населени места и предизвикват проблеми.Но светлината ги кара да напускат земният свят. Значи има надежда.Ние се намираме по средата на тази трансформация и за всички ще бъде бая тежичко.
Къщи където е правена черна магия привличат неимоверно такива същества , също и  места на екзекуции .


Какво можем да правим по въпроса?

Бяла салвия


Бялата салвия работи чудесно. Индианците са я използвали за прочистване на типитата си от зли духове. Салвията повишава вибрацията. Също е добре собствената си аура да почиствате с нея.

Вземете една мида посипете я с един тънък слой пясък ,запалете едно въгленче . Изчакайте докато се разгори хубаво или го подухвайте да се разгори (може и с перо). След това прибавете от билката.Със перото може да разнясате дима във всяко кътче от стаята. Използвайте позитивни заклинания примерно :
Всички негативи от моята къща да се махат! или
 Изчезни от къщата ми !
Отворете след това прозорците за да излезне дима заедно с негативните енергии навън.

 

следва продължение....
« Последна редакция: Октомври 10, 2011, 18:26:59 от Eona Lightholder » Активен

"weird " is indication for creative force ♥
Eona Lightholder
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2519


NEVERENDING STORY

« Отговор #5 -: Октомври 10, 2011, 17:57:53 »


Снежен обсидиан


Снежният обсидиан е чудесно очистващо средство. В него е заложена огледална енергия и съществата поглеждат своята собствена енергия и това ги отблъсква. Но по яки момчета няма да спре. Камъкът трябва да се почиства редовно ,поне 1 път на месец под струята на чешмата . Розовият кварц,аметиста и планинският кристал са също добри кристали за балансиране и протекция на енергията на дома.


Огнено котле
 ( това няма да го превеждам тук ,който се интересува ше му го пратя на лична ,че някой тийн да не подпали къщата)


Спрей

Това е шишенце което може да се носи винаги , и да се пречистват работно място , стая в хотел, собствената аура и тнт. Носи голяма светлинна вибрация и прогонва астралите.

Нужни са капки от следните есенции:

7 капки виолетка
7 капки лишей
 7 капки angelsword(австралийска билка някаква)

Взима се шишенце от тъмно стъкло с пулверизатор,наливат се 100мл изворна вода , слагат се капките и се разтърсват винаги преди употреба.Протекция с енергийно визуализиране на цветна геометрична защита

Най-накрая един добър метод за задържане на ентитита извън дома и вас. Тази защита е подарък от духовния свят. Работи по следния начин:

Визуализирайте крепост от светлина около къщата ви ,значи четири стени ,основа и покрив. Използвайте за светлината четири цвята - виолетово,златно,платинено и синьо. Примерно първо сложете една крепост от виолет ,след това около нея една от злато и тнт. Свържете ръцете си в молитвена позиция и така ги свържете със светлината където и да сте и така строите.
Ако е необходимо визуализирайте голяма четка в ръцете си и голяма кофа със светлина и боядисвайте стените . Следващият ден боядисайте стените с друг цвят. Примерно една рака червено или зелено. Може и страта комбинация ,но в различен ред. Може да визуализирате различни текстури масивно злато ,а друг ден златни плочици.Възможностите са неизчерпаеми.
 Ентититата са прости същества.Ако всеки ден използваш един цвят ,те се приспособяват и пробиват лесно през нея . различните цветове ги объркват. След около ден научават новият цвят и тогава трябва да се смени цвета.
Това го пробвах 3 седмици и най-накрая получих необезпокояван сън до сутринта. Всяка майка ,която иска да зашити децата си може да го използва.В тези времена чуствителните деца им е много тежко.Може да го приемате като игра и да я играете заедно измисляйки нови цветове всеки ден.Ако все пак се получават пробиви помолете Архангел Михаил за защита и да ги постави ивън вашите стени.
След четири седми продължаваха да си намират път навътре. Потърсих помощ от водачът ми и той ми даде добавка , че трябва да се поставят геометрични фигури(като тапет) по тези стени от светлина. Примерно кръгчета ,квадратчета,звездички,пирамиди и тнт смесени в светлината. от тук не могат да преминат никога .Това можеш да използваш до края на живота си и да нямаш проблем повече с тях.


следва продължение


« Последна редакция: Октомври 10, 2011, 18:27:24 от Eona Lightholder » Активен

"weird " is indication for creative force ♥
protoplasma
Гост
« Отговор #6 -: Октомври 12, 2011, 06:19:35 »

И да не забравяме, старото и изпитано Фънг Шуй!
http://indigota.com/index.php?topic=1725.0
Активен
meander
Каквото дадеш това ти се връща.
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 376


« Отговор #7 -: Октомври 16, 2011, 11:48:26 »

Здравейте.
Най добрия метод за сега е водата.Българите можем да одухотворяваме с езика си.
Гледайте във водата която пиете и мисленно си казвайте че пиете чиста и животворна вода. И скоро ще усетите ефекта на енергийно почистване.Имаме много знания и това е едно от тях.
Живи и здрави. Усмивчица
Активен

Мечтите ни помагат да намерим посоката,а желанията ни помагат да загубим пътя.
Когато човек говори истината - не се налага да лъже!
Мухата влиза само в отворена уста!!!
protoplasma
Гост
« Отговор #8 -: Октомври 16, 2011, 19:04:50 »

Здрасти, meander.
Ами... като начало, не съм сигурен кой е най-добрия метод и дали има такъв, но да, водата е добро решение. Другото което е - не мисля, че само българите можем да одухотворяваме с езика си (каквото и да означава това).
Това, което си казал е хубаво да се прави, да. Състоянието на благодарност е добре да се изпитва, както докато ядем, така и докато пием вода или се радваме на топлите си завивки и любимия човек. Поради простата причина, че нищо от това не е наше притежание или даденост.
Тук, в България, имаме много разнообразие на водни ресурси, лекуващи и регулиращи какво ли не. От усложнения в опорно-двигателния апарат, до психични разстрйства и заболявания.
Както се беше изразил ...някой (забравих кой): "Всичката вода в Българските земи е светена вода, защото това е Свещена Земя и е благословена от самия Господ Бог".
Активен
meander
Каквото дадеш това ти се връща.
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 376


« Отговор #9 -: Октомври 17, 2011, 09:52:56 »

Здравей sanguinary
Цитат
Както се беше изразил ...някой (забравих кой): "Всичката вода в Българските земи е светена вода, защото това е Свещена Земя и е благословена от самия Господ Бог".
И да не забравяме че сме Му деца.
Живи и здрави.
Активен

Мечтите ни помагат да намерим посоката,а желанията ни помагат да загубим пътя.
Когато човек говори истината - не се налага да лъже!
Мухата влиза само в отворена уста!!!
Страници: [1]   Нагоре
Отиди на:  


Подобни теми:
Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
публикация
Полезните храни за предпазване от/и лечение на рак на гърдата
Природосъобразно хранене
Админ 0 10428 Последна<br />публикация Януари 29, 2010, 15:57:29
от Админ
Как да изчистим дома си енергийно
Енергийни учения
Kery 5 7787 Последна<br />публикация Август 02, 2010, 21:42:29
от Elza
Пречистване
Духовни учения
nia.boneva6 13 1405 Последна<br />публикация Септември 16, 2010, 19:07:25
от nia.boneva6
Пречистване на кръвта
Изцеление от природата
Админ 0 4937 Последна<br />публикация Февруари 08, 2011, 22:03:51
от Админ
Дома за сираци на Отец Иван в Нови хан
Инициативи
Мила 11 2895 Последна<br />публикация Декември 26, 2011, 00:14:15
от Мила

Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright