Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Световна визуализация за Пробив  (Прочетена 986 пъти)
yyy
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 161

 • Град: Варна
 • « -: Септември 17, 2011, 17:06:54 »

  Световна визуализация за Пробив -
  Моля, присъединете се към нас!


  Скъпи приятели,

  Живеем на красива планета. Има толкова много любов и красота. Но силите, които я управляват - правителства и елит, изглежда не искат да правят това, което е правилно. Майката Земя произвежда достатъчно, за да позволи на поне 10 млрд. души да живеят в мир и изобилие, но нашите управляващи могат да мислят само как да задържат властта си, да създават конфликти и война и да ни карат да плащаме все повече и повече. Те игнорират волята на хората чрез тъмните братства и тайните операции. Опитват се да ни държат в състояние на зависимост и страх с помощта на медиите, които контролират.

  Не е ли време това да се промени? Не е ли време НИЕ да решаваме как да бъде управлявана нашата планета? По-лесно е отколкото си мислите. Да, наистина е така. Има закон на физиката, за който може би вече сте чували, който е идеален за нарушаване на тази стара парадигма, тази стара и износена система, при която малцината богати контролират останалите от нас. Този закон се нарича „Закон на Привличането”. Според него, ако се фокусирате върху нещо, което искате и наистина чувствате със сърцата си, вие го привличате към себе си. Просто потърсете информация за това в интернет или в библиотеката (например прочетете книгата „Тайната”). Има много истории за хора, които са променили успешно живота си по този начин.

  Начинът, по който можем да го използваме, е чрез визуализация. Когато визуализирате нещо, което искате и чувствате радост като че ли вече се е случило, то ще се прояви само.

  Можете да прилагате това в личния си живот, но също така в полза на нашата планета и човечеството. Колкото повече хора се фокусират върху това, толкова по-силна става енергията. Енергията, която се изпраща от една група хора, се умножава и става по-силна. Не приемайте думите ни просто за верни, това е доказано научно. Просто изгледайте видеото, което направихме. Можете да го намерите тук:

  http://visualizedaily.com

  Вече има много групови визуализации и медитации. За световен мир, например. И все пак няма мир. Не е ли имало резултат от тези действия? Със сигурност е имало! Може да видите това в нашето видео. Проблемът е, че след като енергията на мира си свърши работата, ако междувременно управляващите сили продължат да работят в противоположна посока, всичко се връща обратно към старата ситуация. Войниците получават заповеди да вдигнат отново оръжията, които са свалили, престъпността се увеличава отново поради трудната ситуация, в която хората все още се намират и т.н.

  Затова е необходимо да се фокусираме върху нещо, което не може да бъде обърнато. Никога.

  И това е: ПРОБИВ.

  Не се притеснявайте върху какво точно да се фокусирате. Енергията е интелигентна и ще намери своя път. Както можете да видите в нашето видео, когато хората визуализират мир, намаляват и престъпленията срещу хората, намаляват пътните инциденти, намаляват посещенията в спешните отделения на болниците и разочарованията на фондовите пазари. Мирът е мир, пробивът е пробив. Енергията знае къде да отиде. Ако се фокусираме върху пробива, той ще намери най-слабото звено във веригата, което все още поддържа тази износена парадигма. И ще го пробие.

  Когато достатъчно хора визуализират и наистина чувстват със сърцата си, нещата ще се случат. Последният тласък за край на старата парадигма може да бъде даден, например, от 6 578-ия участник или от 10 234-ия участник, но ще има пробив. Почакайте и ще видите.

  Фокусирайте се върху нещо, което ще ви направи наистина щастливи. И усетете чувството, като че ли то вече се е случило. Дали това ще е Обама, обявяващ разкриването на НЛО, или как свободната енергия става достъпна за обществото, или как голяма телевизия или вестник разкриват, че 11-ти септември е бил вътрешна работа, или някакво друго голямо събитие. Всичко се свежда до едно и също нещо – краят на старите порядки. Просто си изберете върху какво да се фокусирате.

  Това, което е по-важно, е радостта, която бихте изпитали, ако този пробив току що се беше случил. Визуализирайте, например, как войната и гладът дават път на мира и изобилието по цялата планета. Отчаяните деца получават нова надежда. Стресът и страхът дават път на щастието и времето с любимите ви хора. Корумпираните политици и неефективната медицинска помощ дават път на вдъхновяващите лидери и истинското изцеление. Токсичните храни и базираната на петрол индустрия дават път на здравословната храна и свободната енергия. Всички тези неща ВЕЧЕ СЪЩЕСТВУВАТ на нашата планета, но все още са потиснати от тъмната система. Затова се нуждаем от пробив. И ние ще направим така, че това да се случи!

  Няма да определяме време и дата кога всички ние да правим това, но ви молим да го направите СЕГА!

  Не е важно колко дълго ще го правите, дори 5 секунди са достатъчни. Най-важното е наистина да чувствате радостта от този пробив, като че ли вече се е случил. Това е достатъчно, за да добавите своя малък (но ГОЛЯМ!) принос към квантовия подход, чрез който работи Закона на Привличането. Заедно ние създаваме ОГРОМНА сила, която ще промени този свят завинаги за доброто на хората.

  Моля, направете го, трябва да го направите само веднъж. Спрете това, което правите (вероятно четене) и затворете очи. Представете си, че има гореща новина за нещо, което сте искали да се случи от много време и почувствайте радостта, която бихте изпитали в този момент. Представете си го...СЕГА!!!!

  Това е! Хареса ли ви? Нашето колективно съзнание току що прие гласа ви. Благодарим ви! Вашият принос беше добавен към огромната вълна от енергия за промяна на парадигмата, която вече се разпростира из планетата. Законът на Привличането гарантира, че това ще се прояви.

  Ако сте направили своята визуализация, сега идва втората важна част. Този проект работи на принципа „всеки познава всеки”. Според него в рамките на шест препращания, можете да достигнете до всеки човек на планетата. Затова ви молим да препратите този е-мейл на ВСИЧКИ във вашия списък с контакти, които смятате, че биха искали да се присъединят към това дело. Правейки това, ние създаваме огромна армия от Светлина, дори само в един ден!

  Благодарим ви много, че се присъединихте! Майката Земя и всички ние, които копнеем за мир и хармония, ще ви бъдат благодарни. Благодарим и на всички останали, които се присъединиха, защото ние правим това ЗАЕДНО! Моля препратете този е-мейл сега. Не отлагайте, СЕГА е моментът!

  Благодарим ви!

  Adriano, Boogy, Guillermo, Jimena, Ale, Teddy, Eduardo, Cristian, Kiki, Stephan, Martin, Ute, Alain, Luísa, Kees, Alexandre, André, Winny, Milna, Puk, Per, Cagga, Diana, Dana, Gertie, Mara, U2awaking, Camelia, Gloria, Steve, Krystal, Elizabeth, Livia, Siniša, Leif, Sorin, Danusa, Yonghun, Takuya, Toni, Gloria, Charlotte, Guillermo, Maja, Zeljka, Haim, Claudio, Bénédicte, Stella, Darko, Slava, Javier, Michelle, Louise, Anneliese, Casandra, Eniko (можете да добавите името си тук, ако искате)

  PS След като парадигмата се промени, можем да използваме нашата колективна сила за други каузи. Като почистването на нашата планета, помагането на хората в нужда и т.н. Ако бихте искали да се присъедините и към тези дейности, моля, напишете своя е-мейл в края на нашия сайт VisualizeDaily.com.

  http://visualizedaily.com/action1-bu.html
  Активен

  Ползувай винаги Първоизточника
  yyy
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 161

 • Град: Варна
 • « Отговор #1 -: Септември 17, 2011, 17:11:34 »

  СИЛАТА НА ВИЗУАЛИЗАЦИЯТА


  Вие можете да промените света. Лесно е. Как? В това видео ученият Грег Брейдън обяснява как работи Закона на Привличането. Около нас има поле, колективно съзнание, в което всички ние участваме. Това колективно съзнание създава нашата реалност. Тя може да бъде повлияна от нас чрез нашата ДНК, като се използва силата на нашите мисли и нашето сърце.
  Можем да използваме този закон индивидуално, но също така и колективно, за да променим света. Съществува дори формула за това колко участници са необходими, за да се постигне определен ефект за по-голяма група (например мир). Това е доказано научно чрез експерименти. За промяна на целия свят са необходими само 8 000 души.
  Силата на визуализацията е дар от Бог за човечеството, за да поемем съдбата в собствените си ръце и да не трябва да стоим и да гледаме безпомощно. Затова нека да приемем този дар с благодарност и да го използваме!

  Изображенията са взети от видеото на Грег Брейдън "Науката на Чудесата" което може да бъде намерено в YouTube.

  Моля, присъединете се към нашата първа инициатива!  Текст към видеото:
  Gregg Braden

  Gregg Braden  "От 1887 г. до началото на 1990-те години цялата западна наука се основава на принципа, че това, което се случва на едно място, няма абсолютно никакъв ефект върху това, което се случва на друго място. Сега знаем, че това абсолютно не е вярно.

  Бих искал да споделя с вас три експеримента, които напълно разклащат основите на западната физика.

  Първият е проведен от руския физик Владимир Попонин, в началото на 1990-те години. Той идва в САЩ, за да завърши поредица от експерименти. Попонин иска да изследва връзката между човешката ДНК и веществото, от което е направен нашия свят - малките пакети енергия, които наричаме фотони, или малките частици светлина, ако предпочитате да мислите за това по този начин. Експериментът се състои във вземането на тръба, стъклена тръба, изтеглянето на целия въздух от тази тръба и създаването на това, което днес наричаме вакуум, така че в тръбата да не остане нищо. Въпреки това ние знаем, че нещо е останало. Това са тези малки частици светлина.

  Попонин измерва частиците, за да види как са разпределени. Летят ли те навсякъде из вътрешността на тръбата, или са събрани на дъното, или какво се случва с тях? Резултатите от тази част на експеримента не са изненадващи. Защото малките частици светлина, фотоните, са напълно разпръснати. Това е очаквано. Следващата част от експеримента е наистина интересна. В тръбата е поставена малко човешка ДНК. Когато отново измерват фотоните, човешката ДНК е накарала фотоните да се подредят. ДНК е оказала пряко въздействие върху материята, от която е създаден нашият свят!

  Точно за това винаги са говорили древните духовни традиции. Че нещо вътре в нас влияе на света около нас.

  Вторият експеримент е удивителен. Той е военен експеримент. В основата си това, което те правят, е, че вземат човешка ДНК – малко проба от тъканта от вътрешната страна на устата на донор или доброволец. Тази ДНК е поставена в устройство, което може да измерва нейното влияние в една стая на сградата, докато донорът, от който е взета ДНК, се намира в друга стая в същата сграда.

  Те подлагат доброволеца на това, което наричат емоционална стимулация, която би предизвикала истински отклик на емоции на радост, мъка, страх или гняв в едната част на сградата. Те измерват и ДНК, за да видят дали тя влияе на емоциите на донора. Защо ли? В западната физика днес няма абсолютно нищо, което предполага, че ДНК е свързана с донора от една страна. А от друга страна те извършват тези експерименти. Това, което те откриват, е точно обратното. Когато донорът има своите емоционални върхове и спадове в едната стая, ДНК има своите емоционални върхове и спадове в другата стая точно по същото време.
  Третият експеримент е проведен отново в началото на 1990-те години от Института HeartMath. Това е новаторска изследователска организация със седалище в Северна Калифорния, занимаваща се с проучване на човешкото сърце, което е много повече от една помпа, която движи кръвта в телата ни. И въпреки, че нашите сърца правят точно това, то може да е най-малкото, което те вършат. Изследователите откриват, че сърцата ни са най-силното магнитно поле в нашите тела и електромагнитното поле, което се създава от сърцата ни има въздействие, което се простира далеч извън телата ни.

  Те разработват експеримент който да тества точно тази теория. Не е изненада, че вземат човешка ДНК, изолират я и молят лицата, които са специално обучени да чувстват това, което те наричат кохерентни или свързани човешки емоции – много ясни емоции на любов, признателност, състрадание, гняв и омраза, да имат тези емоции при поискване. Когато обучените хора правят това, те измерват начина, по който отговаря ДНК. Откритието е, че в присъствието на емоциите признателност, любов, състрадание, прошка, ДНК става изключително спокойна.

  И обратното, в присъствието на емоциите гняв, омраза, ревност, ДНК се стяга като малък възел.

  Всеки един от тези три експеримента е интересен сам по себе си.

  Когато обаче ги свържете, вместо да бъдат интересни, изолирани експерименти, те започват да разказват една история. Историята е следната. Първият експеримент на Владимир Попонин, показва, че ДНК в телата ни има директно влияние върху нашия свят – върху физическия материал, от който е направен света, върху енергийното ниво. Последният експеримент показва, че човешките емоции имат способността да променят ДНК, която оказва въздействие върху света около нас. Вторият експеримент, проведен от армията на САЩ, показва, че независимо дали се намираме в една сграда или на 400 мили разстояние, ефектът е един и същ. Ние не сме ограничени от времето и пространството. Резултатите от експериментите говорят наистина, че ние имаме сила вътре в телата си, която не е ограничена от законите на физиката, по начина, по който ги разбираме днес.

  Древните традиции не само признават тази връзка, те ни канят още една стъпка напред и оставят точни инструкции как да прилагаме това в живота. В края на 1980-те години аз бях инженер и работех в отбраната, в областта на космическите корпорации. Започнах да изследвам тези концепции, като инженер, разглеждащ света около мен, за да разбера историята на тези, които са дошли преди нас.

  Това мислене ме отведе до пътешествия в някои от най-удивителните места по света. От храмовете в Египет, до Андите в Боливия и Перу, в Индия, Непал, планините на централен Китай и Тибет, през цялата Американска пустиня на югозапад. Търсех информация и указания, които биха ни помогнали да разберем как сме свързани със света и как можем да използваме силата на чувствата, тази сила, която говори езика на света около нас.

  Точно това ни обясняваше един абат в Тибет. Той ни описваше начин на молитва, основаващ се на чувствата. Той каза: Трябва да се чувстваме така, все едно на молитвата вече е отговорено. Чрез това чувство ние говорим на силите на творението и позволяваме на света да ни отговори. Позволяваме на това поле, квантовата холограма, ума на Бог да ни отговори с това, което чувстваме в сърцата си. Така че, вместо да се молим и чувстваме безсилни в дадена ситуация – Мили Боже, моля, нека да има мир по света – по-добре е да използваме такъв начин на молитва, който ни приканва да се чувстваме все едно участваме в този мир.

  През 1972 г. двадесет и четири градове в САЩ са използвани за провеждането на експеримент, в който хората са обучени да изпитват чувството на мир по много специфичен начин. Те са разположени стратегически в тези градове. Всеки град има население над 10 000 души. Експериментът е документиран в някои от добре известните проучвания по трансцендентална медитация направени в началото на 1970-те години. Това, което се случва е, че по времето, когато хората изпитват чувство на мир, в общността около тях, извън сградите, в които те имат своите преживявания, е регистрирано статистически измеримо намаляване на престъпността. Жестоките престъпления срещу хора и пътнотранспортните произшествия намаляват. В някои градове, като Чикаго, където има фондова борса, намаляват разочарованията на фондовия пазар, докато цари мир. Когато молитвите спират, всички статистики се обръщат. И те повтарят това отново и отново.

  Сега знаем, че статистиците са в състояние да определят точно броя на хората, необходими за стартирането на подобен ефект. Ще споделя формулата и след това ще опиша какво означава. Ефектът е забелязан за първи път, когато участват определен брой хора. Този брой, минималният брой, е корен квадратен от един процент (√1%) от дадено население.

  Какво означава това? Ако имате град с един милион души, например, изчислявате един процент от един милион (на вашия малък калкулатор) и след това изчислявате корен квадратен от този процент. Това число ви показва колко хора са необходими – началното число за започване на ефекта. Очевидно, колкото повече хора участват, толкова по-голям е ефектът. За град с един милион души това число е само около сто. За свят с шест милиарда души корен квадратен от един процент от даденото население е само около 8 000.

  По това време имах възможността да видя някои видео кадри от изцеляването на рак на пикочния мехур с размер три инча (7,6 см) в тялото на жена, която според западните медицински стандарти беше диагностицирана като неоперативна. Тя беше отишла като последна инстанция в Болницата без лекарства в Бежинг, Китай [сега закрита от китайското правителство - VisualizeDaily.com]

  Документалният филм показва жена, лежаща в болнична стая. Тя е напълно будна, в пълно съзнание и вярва в процеса, който предстои да се случи. Пред нея стои техник, който прокарва ултразвукова пръчка над долната част на нейния корем, което можем да видим на раздвоен телевизионен екран. На лявата страна на екрана те правят моментна снимка, замразен кадър на текущия момент за справка. Така че ние можем да видим как е изглеждало нейното състояние в този определен отрязък от време. На дясната страна на екрана ние сме в състояние да гледаме в реално време, докато тримата лечители стоят зад нея, работейки с енергията в нейното тяло и с чувствата в своите тела.

  Това, което те правят, е, че започват да пеят монотонно дума, която засилва вътре в тях чувството, че тя вече е изцелена. Смисълът на припяването в основни линии означава „Вече изцелена”. Докато те започват да имат това чувство и да казват тези думи, ние можем да наблюдаваме на телевизионния екран в реално време как този раков тумор изчезва за по-малко от три минути реално време. Това съвсем не е като ускорените снимки в документалните филми, когато виждате как една роза разцъфтява за тридесет секунди, а в действителност са необходими дни. Това буквално се случва за по-малко от три минути. Нейното тяло отговаряше на чувствата на лечителите, които бяха обучени да имат чувствата, които имаха. И всичко, което те чувстваха, беше усещането какво е да си в присъствието на жена, която вече е изцелена. Напълно здрава, напълно цялостна. Те не я виждаха като жена, която е болна. Те не казваха: „Лош рак, ти трябва да се махнеш”.

  Имах възможност да говоря с господин Люк Чан, който е създал този филм. Зададох му въпрос: „Ами ако тези трима лечители не бяха там? Би ли могла тази жена да направи това, би ли могъл който и да е от нас да направи това сам?”. Той ми се усмихна и каза: „Грег, по всяка вероятност тя би могла да го направи сама. Въпреки това, има нещо в нас хората, което ни кара да се чувстваме по-силни и могъщи, когато сме подкрепяни от другите в нещата, в които вярваме, в нещата, които изберем да извършим.”

  Любов и благодарност

  "Любов и благодарност"

  Сравнително по-наскоро е направено изследване от учения Масару Емото, по отношение на връзката между човешките емоции, човешките чувства и водните капки. То показва тази връзка още по-многозначително. Този учен, този конкретен изследователски проект открива, че капчиците вода, които съставят над 70% от нашия свят и 70% от нашето тяло, откликват на човешките емоции, независимо дали са почувствани в тялото или са написани с думи на етикети, поставени върху шишенца с вода. След това шишенцата се замразяват за определен период от време, после процесът на замразяване се прекратява и когато започват да се размразяват, те се кристализират. А кристалите разказват истории за това, което се случва с емоциите.

  [снимките на водните кристали са направени от д-р Емото]

  Това е красив и много показателен пример как всеки един от нас има възможност да участва. Не да контролира и манипулира, а да участва в събитията на нашия свят, събитията на нашия живот, нашите семейства, нашите общества и нашите тела чрез полето, което свързва всички творения."


  Превод: Camelia

  http://visualizedaily.com/transcript-bu.html
  Активен

  Ползувай винаги Първоизточника
  yyy
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 161

 • Град: Варна
 • « Отговор #2 -: Септември 17, 2011, 17:18:08 »

  (и един български отговор  Ухилен ; а как ще действувате вие - вие гледайте)
  Е нЕма пък
  Спамнаха ме с "призив" за световна визуализация за пробив. Относно "пробива" и защо е нужен, деликатно запазвам мълчание. Но въпросът е в друго.

  Бих искала да ви размърдам малко мозъците, както казва Ошо. Понеже е световно доказано, че човекът мрази да мисли, затова и обича да получава всичко бързо, наготово, ако може, без пари и освен това да е качествено. В този смисъл човекът мрази да мисли и в духовен план. Отвсякъде призиви, молитви, каузи и т.н. Дайте да дадем, да се борим за това и онова и какво ли не. А някой сети ли се защо майка Тереза не се бореше срещу нищо, и най-вече отказваше да участва в каузи, митинги, които са насочени срещу нещо. По простата причина, че борейки се срещу нещо, увеличаваш съпротивата му и то става по-голямо вместо да се самоунищожи. За пример - колкото се борят против проституцията, наркотиците и др. под., толкова повече те се увеличават, но не спират. И не само майка Тереза прави така.

  Във въпросния призив е подобно: дайте да помислим 5 сек за нещо, да увеличим силата си, да спасим планетата и т.н. Няма да стане и ще ви кажа защо. Всеки твори собствената си реалност и никой не може да я сътвори вместо него. Ако всеки въведе ред в чувствата и разбиранията си, ще бъде една малка свещ, която ще запали други свещи около него. Мислоформите поддържат Вселената. Ако повече хора имаха красиви мисли, планетата ни щеше да е друга. За да е такава, каквато е сега, значи преобладаващото мнозинство имат отрицателни мисли, които се претворяват в действителността, която виждаме. Постоянно виждаме призиви за някакви каузи, вместо да сложим себе си в ред. Каузите не помагат на никого. Ако помогнат евентуално, то ще е за кратко време, защото след това вибрациите на хората се връщат на същото равнище - за сравнение и Масару Емото почисти какво беше езеро там с будистите и молитвите, но ако сега го измерите това езеро, то пак ще е замърсено от мислоформите на хората. И така става едно безкрайно чистене, а никой не е длъжен постоянно да го прави и да бъде ангажиран, вместо всеки да почисти сам себе си. Така ще се изчисти и атмосферата. А иначе призиви, дал Господ. Това е заблуда, че по този начин сме полезни на другите. Поне според мен. Вярно, че сме отговорни за състоянието на планетата, но не и по начина, по който ни призовават да го правим. Обаче тук вече влияе обществото. Ако не се включиш в такъв призив, те изкарват, че не си загрижен за другите. Каква манипулация.

  (взето оттук)
  Активен

  Ползувай винаги Първоизточника
  Финист
  Финист
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 140


  WWW
  « Отговор #3 -: Октомври 05, 2011, 18:41:11 »

  а пък аз ти предлагам нещо друго - предлагам ти да ни покажеш на практика колко ти лично можеш да си МИРолюбив...

  ела на среща - аз ще те бия лекичко, съвсем лекичко, даже синина няма да остане, а ти ще се въздържаш от нервни избухвания и гняв... на последната среща го опитахме това... Абраксос доказа на практика, че може кротко и тихо да се въздържи от гневливост! Ти дали ще можеш? Или само си разтягаш локуми?
  Активен
  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Осъзнаване и визуализация « 1 2 »
  Духовни учения
  Ванина 24 1815 Последна<br />публикация Октомври 29, 2010, 14:33:44
  от nia.boneva6
  Визуализация за балансиране на чакрите
  Духовни учения
  Evolution 4 3412 Последна<br />публикация Януари 12, 2011, 21:56:02
  от Ivs.SY
  Нечувано и невиждано!!! СВЕТОВНА СЕНЗАЦИЯ!!!
  Видео клипове
  Kissing You Good Night 1 1720 Последна<br />публикация Март 17, 2011, 15:46:19
  от meander
  СВЕТОВНА ПЕТИЦИЯ за РАЗКРИВАНЕ
  Инициативи
  lucecita 2 986 Последна<br />публикация Юни 27, 2012, 16:29:54
  от meander
  Световна визуализация за пробив
  Инициативи
  alaje 1 930 Последна<br />публикация Декември 14, 2012, 11:39:11
  от alaje

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright