Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: ПСИХИЧЕСКИ, ИНТУИТИВНИ, МИСТИЧНИ, ПРОРОЧЕСКИ ПОКАЗАТЕЛИ В НАТАЛНАТА ГРАФИКА!  (Прочетена 14172 пъти)
dayana
Moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 291


« -: Август 28, 2011, 16:19:55 »

    
Астрология  Психически Интуитивени Индикатори
       
Психически, интуитивени, мистични, пророчески показатели в наталната графика

     • Отговорности:Моите изследвания доказват,за мен отвъд сянката на съмнението,че има безкрайно много психически,интуитивени показатели в наталните графики на някои, и не можах да намеря всички тях.Всеки път, когато се опитах,Духът ми показваше  други  уважавани,(и публикувани) Астрологични  източници, изатова "дръпнах чертата”, и стигнах до заключението, че не мога да се справя с анализа сама.

  Тези списъци са непълни, и не може да се разчита само да ви кажа, които са или не са ... психически, използват  интуицията си и т.н.Вярвам, че всички ние сме родени интуитивни; то е известно като шестото ни чувство.То е изградено истинсия филтър ,наред с други неща.

  То се намира в нашият слънчев сплит,но защото повечето от нас действат единствено с  главите си, ние не си даваме сметка ,че ние сме родени интуитивни.Вашите Кристални деца знаят, че са родени интуитивни;това при тях е добре развито.Смятам, че това е едно от нещата, което ги прави активни, и да реагират,по начин толкова различен от нас.Също така ние защо,като родители, се чувстваме  толкова безсилни и безпомощни в опитите си да ги разберем.Ето защо това, на което нашите майки са ни учили във възпитанието на деца, и за което се предполага,че сега това възпитание може да не действа.Само един астролог може да ви даде точно тълкуване на вашата натална графикиа, която изисква оценка на цялостната картина, нещо което Аз не правя  тук.

  Аз само екстраполирам психически аспекти от публикувани произведения на други астролози (изброени в края на списъците), и това не е същото, нито е както и точно, като професионално Астрологично тълкуване на наталните графики.

  Така казано: Мисля, че е забавно да се търсят психически показатели в своите собствени натални графики, така че аз ще ги публикувам  за ваше удоволствие.
  
     • Начин на употреба:

   За да се определи какви психически показатели има детето ви, които са показани в техните натални графики, и видовете на децата CC # в Списъка  Кристални  деца контролната група.Разгледайте по надолу таблица с показатели.

   На следващо място, всяка страна има номер. На отделен лист хартия, си запишете този номер за всеки аспект, маркирани в наталните ви графики. След това разгледайте  този номер в психически показатели списъка кадето са предоставени. Едини от тях е по категории, а други са само аспекти. Това ще ви разкаже за уникалните способности на детето ви за психичните, интуитивените, пророческите показатели.

• Три или повече показатели са необходими (но всяко дете е с най-малко три и много от тях имат много повече). Това създава  възможност и / или предразположение към психически (ясновидство, clairaudience, mediumistic способности, лечебни способности и т.н.), интуиция, пророчески, и / или мистични сили.

• Използвайте своите собствени "истина филтър". Ще разберете, дали даден  аспект се отнася за Вас, или не. Този списък ще потвърди това, което вече подозирате, или смятате, че го имате, и ще ви даде нещо конкретно, което казва: "Уау! Да! Аз съм психически! Или никога не знаех, че съм, но сега имам повече вяра, че това е наистина, наистина е така!

  Наслаждавайте се!
  Забавлявайте се !
  И много благодаря за осъществяването на тази цел!


  

                
Аспекти:


   5. Луна съвпад Нептун: Мистични, интуитивен тип; много психически характер. "Когато Нептун е хармонично свързан със светило в наталната графика на човека, този аспект може да отговоря на техните по-високи лъчи, този аспект може да дари дарби на ясновидец и clairaudient „Clairaudience (hearing/listening) - Ясновидство (слух / слушане)” характер. Pg 558, Alan Oken’s Complete Astrology.Мистични, но не и много практичени, освен ако нямат други показатели в наталната графика.

   6. Луна секстил Нептун: Тези хора имат възможноста да използват тяхната чувствителност към вибрациите в света около тях. Поради тази хармония, те са уязвими от негативните мисли, генерирани около тях и трябва да се научат да превръщат тази негативност в енергия от любов, чрез силата на ума си.

   7. Луната тригон Нептун: Кийн психична чувствителност, така психически те са податливи на емоционална атмосфера около себе си и така те реагират силно. "Когато Нептун е хармонично, свързан със светило в наталната графика на човека, този аспект може да отговоря на техните по-високи лъчи, този аспект може да дари дарби на ясновидец и clairaudient „Clairaudience (hearing/listening) - Ясновидство (слух / слушане)” характер. Pg 558, Alan Oken’s Complete Astrology.

   8. Луна съвпад  Уран: Силна интуиция.

   9. Луна секстил Уран: Има възможност за по-нестандартни идеи и концепции в реализацията си. Те имат Кийн интуитивена сила с будно съзнание.

   10. Луна тригон Уран: Кийн интуиция, а в напреднал вид, ще даде голяма лечебна сила.

   11. Луна секстил Плутон: Имат възможност да бъдат изпълнени емоционално, ако те трансформират отрицателните черти в съзнателен разумен характер. Те са много чувствителни психически и го използват за да разбират останалите.

   12. Луна тригон Плутон: Те са много чувствителни психически и го използват за да разбирате останалите.

   13. Слънце съвпад Уран: Много интуитивни.

   14. Слънце секстил Уран: Има възможноста да се събуди съзнанието за същността. Този човек е оригинален, независим и силно интуитивен.

   15. Слънце тригон Уран: Силна магнитна  изцелителна енергия, силно интуитивен човек.

   16. Слънце съвпад Нептун: психически чувствителни; мистично предразположен; не е един лесен човек за да разбере, защото те самите не се разбират; Alan Oken’s: "Когато Нептун е хармонично свързан със светило в наталната графика на човека, този аспект може да отговоря на техните по-високи лъчи, този аспект може да дари дарби на ясновидец и clairaudient характер. Pg 558, Alan Oken’s Complete Astrology

   17. Слънце секстил Нептун: Имате възможност да се докоснете до вътрешната мъдрост, съхранявана в свръхсъзнателният разум. Тази мъдрост е била научина от предишни животи. Разработването на тази способност ще допринесат идеи, вдъхновение и творчески потенциал от вътрешният разум към успешното осъществяване.

   18. Слънце тригон Нептун: изключително чувствителни към вътрешните течения и в същността си е мистик; в областта на медицината ще даде лечебна сила.. "Когато Нептун е хармонично свързан със светило в наталната графика на човека, този аспект може да отговоря на техните по-високи лъчи, този аспект може да дари дарби на ясновидец и clairaudient характер. Pg 558, Alan Oken’s Complete Astrology

   19. Слънце тригон Плутон: Този аспект дава кураж и интуитивно усещане, с желание да се лиши от всички самозаблуди, така че личността и душата могат да се превърне в единно.

   20. Меркурий съвпад  Уран: Всички аспекти между Меркурий и Уран са добри, защото  те настройват осъзнтия разум към Всеобщият Разум; Уран, настройва съзнанието на по-висока октава и ускорява възприятието и стимулира интуицията. "Когато Меркурий е присъединен с трите външни тела (Уран, Нептун, Плутон), той действа като връзка между рационални способности и интуиция (Уран), психично зрение или впечетления(Нептун), както и различните трансцендентални процеси по време на работа в живота (Плутон). "

   21. Меркурий секстил Уран: Има възможност за иследване на подсъзнателното, които принасят нови идеи и концепции. Умът лесно абсорбира знания и е силно интуитивен.

   22. Меркурий тригон Уран: Определя напредналата душа. Тригона: Има вътрешното усещане за това, което е правилно за него да  направи. Неговата интуиция взима решенията за него, и той не се страхува да им се довери.

   23. Меркурий съвпад Нептун: Силно интуитивни и получават психически впечатления от други, които намират объркващо, докато не се научат да разпознават какво точно представлява вибрации. т.е. тъга, страх.

   24. Меркурий секстил Нептун: Там има една възможност да се докосне подсъзнателното. Тези хора са чувствителни към по-висшите реалности. Това може да стане в сънищата или чрез медитация.

   25. Меркурий тригон Нептун: Дарби в психични и мистични области; могат да се възползват от сънища и видения, е възможността за връзка с високите нива на съзнание по време на сън и по време на медитация и да доведе до употреба на съзнанието.

   26. Меркурий секстил Плутон: Има възможност да се анализират всички ситуации, с логика и интуиция.

   27. Меркурий тригон Плутон: В предишни животи, тези хора са започнали работата на балансирането на тяхната логика и интуицията, което им дава необикновена способност да изучават всеки въпрос в дълбочина.

   28. Венера съвпад  Нептун: Психически чувствителни; мистични и духовни тенденции в наталната графика на една висша душа.

   29. Венера секстил Нептун: Шесто чувство (интуиция), силна.

   30. Венера тригон Нептун: Силно Шесто чувство. Интуицията е шестото чувство.
  
   31. Марс съвпад Уран: Силно интуитивни с психични лечебни сили.

   32. Марс тригон Уран: Имат интуитивно осъзнание, което им казва кога да спрът от страната на съпротивата. Лечебни сили; гений.

   33. Марс секстил Нептун: Имат възможността да работят с психични сили и да бъдат извън опасноста от всякакви  неблагоприятни влияния.

   34. Марс тригон Нептун: Могат да работят с психични сили и да бъдат извън опасноста от всякакви  неблагоприятни влияния.Спечелени повишения натрупани в духовната книга от предишни животи.

   35. Марс тригон Плутон: Там е силенят интерес към окултните изследвания, които много пъти са придружени от един необичаен размер на възможности в тези области.

   36. Юпитер съвпад Уран: Интуицията и преценката работят ръка за ръка, ако този аспект не е ранен от Марс и Меркурий: трябва да се доверят на  интуитивните си сили и действа върху тях, ако не са ранени от Нептун.

   37. Юпитер секстил Уран:Това е духовно благословен аспект, получен в  други животи.

   38. Юпитер тригон Уран: Това е духовно благословен аспект, получен в  други животи.

   39. Юпитер съвпад Нептун: Могат да имат силни  мистични елементи и винаги ще бъдат тясно свързани с духовността и религията.

   40. Юпитер секстил Нептун: Възможности да следват вътрешното насочване, което ще бъде интуитивно и психическо: трябва да се развива за да се превърне в реалност.

   41. Юпитер тригон Нептун:Интуитивен и психически и трябва да следва вътрешното насочване; Могат да бъдат мистични и насочени към религиозни и философски групи.

   42. Сатурн секстил Нептун: Склоност във възможността за духовна сила и философско разбиране, но тя трябва да се използва за да се задейства; аспекта често се среща в наталните графики на тези, които могат да поставят началото за житейският път.

   43. Сатурн тригон Нептун: Дарби в духовната сила и философско разбиране; аспекта често се среща в наталните графики на тези, които могат да поставят началото за житейският път.

   44. Уран секстил Нептун: Възможност за станат интуитивни с психични потенциали.

   45. Уран тригон Нептун: В други животи, са работили за достигането на технитя  подсъзнателен разум и повишаване на тяхното съзнание. Поради това, те са идеалисти, с желание за промяна на материалистичните понятия, което виждат в света. Те са изключително толерантни към други философии ; те са много интуитивени с психични потенциали. Интуицията им дава възможност да знаят неща, но не и защо ги знаете. Това може да осуети интелигентните хора, които нямат тази способност. Интелигентните хора знаят, защо те знаят.

   46. Уран съвпад Нептун: (1993 г.) Дава духовен мистицизъм и силно интуитивно съзнание, които са съществували на континента Му, и научни способности, които са съществували на Атлантида. Земята е преминала през пречистване ,така че само духовно напреднали души са инкарнирани на земята ..

   47. Уран квадрат Нептун: Може даде психически и интуитивни сили.

   48. Уран опозиция Нептун: Дава интуитивно съзнание и психически потенциал.

   49. Уран секстил Плутон: Възможност за издигане на съзнанието, чрез духовни стремежи; много интуитивени с психични потенциали.

   50. Уран тригон Плутон: В други животи, са работили за достигането на технитя  подсъзнателен разум и повишаване на тяхното съзнание; много интуитивен с психични потенциали. Техните латентни ясновидски способности могат да бъдат разработени, ако желаят. В интуицията са високо развити и служи за създаване на по-добро разбирателство измежду всички народи.

   51. ** Неаспектиран Уран (за друга планета): Според Бил Тиърни- Динамика на Аспекти анализ ," .. Когато неаспектирана, Висша Октава планети  (Уран / Нептун / Плутон)  ще въздейства или вече въздейства по един изключително подсъзнателен начин, със случайни изблици от непредвидимост и необичайно поведение, или може би не във всичко,оставайки напълно скрит на хактерното ниво, и по този начин се проектира върху хора и ситуации. И все пак, за някои хора, поради неизвестни причини,една неаспектирана  Висша Октава (Уран, в този пример) може да означава, изключителна способност далеч отвъд средния човешки израз, почти толкова, ако тези хора са постоянно включени в неограничен източник на космически енергии. С обикновените хора, когато неаспектиран, Уран става почти самостоятелен и независим от външното социално влияние. Това има склоността да бъде по-малко задвижван по въвеждане на открития във външната световна обстановка в по-отворени, бунтарски начини от тежко аспектиран Уран. Мигове на гениалност или искри на интуиция могат  да бъдат специално усещани в домовата позиция, където човек може да се чувства съвсем уникален и неповторим, за добро или за лошо. "(Вярвам, че това се отнася за Кристалните деца и е включено по тази причина.)

   52. Нептун съвпад Плутон: Много голяма чувствителност към вътрешните светове; тайнствени способността да вижда през хората и обстоятелствата, ако желаят да жертват Аз на Висшия Аз може да доведе до висините на духовно постижение. Напредък по духовни насоки могат да бъдат значително ускорени в компанията на други съмишленици.

   53. Нептун секстил Плутон: Имате възможност за използването и психическите способности в полза на човечеството, могат да се развият ясновидство и пророчески способности. Имате предсказващи сънища.. Силни психически лечебни сили; искане за справедливост към всички хора. Отвращавате се от насилието или всичко, което може да влоши или потиска друг човек или животно.

   54. ** Неаспектиран Нептун (за друга планета): Според Бил Тиърни- Динамика на Аспекти анализ ," Когато неаспектирана, Висша Октава планети  (Уран / Нептун / Плутон)  ще въздейства или вече въздейства по един изключително подсъзнателен начин, със случайни изблици от непредвидимост и необичайно поведение, или може би не във всичко,оставайки напълно скрит на хактерното ниво, и по този начин се проектира върху хора и ситуации. И все пак, за някои хора, поради неизвестни причини,една неаспектирана  Висша Октава (Нептун, в този пример) може да означава, изключителна способност далеч отвъд средния човешки израз, почти толкова, ако тези хора са постоянно включени в неограничен източник на космически енергии. За обикновените хора, Нептун има тенденция към оттегляне,уединение и личния живот. Предпочита да остане погълнат във вътрешността на светове на съзнание и е по-труден за да се адаптира,да се проявява в конкретни твърди условия. Колкото повече аспекти има, толкова по-вероятно това да е предизвикателството да се проеви чрез външен опит, независимо от нивото и качеството което е  показано.”
« Последна редакция: Септември 04, 2011, 15:15:31 от dayana » Активен

ИСТИНАТА семето на МЪДРОСТА- може да бъде открита къде ли не!
Можем да посочим пътя ня другите,ала всеки трябва да го извърви сам-докато не прогледне за СВЕТЛИНАТА на неподправената МЪДРОСТ,там,в края...от където сме поели всички, някога много отдавна,в зората на ВРЕМЕТО!
dayana
Moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 291


« Отговор #1 -: Август 28, 2011, 17:09:46 »   55. Северен възел тригон с Уран: Тези лица ще привлекат духовни учители, от "The Other Side"- От от другата страна, с които те са били близо до тях в други животи, и които са ги научили да  проникват в несъзнателният им ум.

   56. Северен възел в съвпад с Нептун: Силата на тази връзка ще привлече духовни учители, може би от другата страна, който може да ги научи как да чуват и виждат в астралния свят.

   57. Северен възел секстил Нептун: Има възможност за духовни учители да влязат в живота им, който може да ги научи как да чуват и виждат в астралния свят.

  58. Северен възел тригон с Нептун: Тези лица ще привлекат духовни учители, които те са били близо до в други животи,и които са ги научили да чуват и виждат в астралния свят.

   59. Южен възел в съвпад с Нептун: Силата на тази връзка ще привлече кармични ситуации, което ще им даде възможност да чуят и видят в астралния свят.

   60. Южна възел секстил Нептун: Има възможност да се появят кармични ситуации, което позволява на човек да чуе и види в астралния свят.

   61. Южна възел тригон с Нептун: Тези хора доброволно привличат да се случат кармични ситуации, което ще им позволи да видят и чуят в астралния свят.

   62. Южен възел опозиция Нептун: Осъзнаването трябва да се развива, че кармичните ситуации, трябва и ще възникнат с цел разтваряне на страха им от неизвестното, като им дава възможност да чуят и видят в астралния свят.

   63. MС съвпад Нептун: Може да се превърне в успех за обществото чрез използването  на своите  психически способности.

   64. Асцендент в съвпад Нептун: Психически и интуитивени

   65. Асцендент секстил Нептун: (Възможност да се превърнете) психически и интуитивени

   66. Асцендент тригон Нептун: Психически и интуитивени

   67. Голям водаен тригон: психична енергия, ако се използва.

   68 Голям тригон включващ Уран: Психически и интуитивени силени способности

   69. Голям тригон включващ Нептун: психически  силени способности

   70. ** Мистичен правоъгълник: Дърпа енергиите на отделните планети заедно така, че те работят като едно цяло.

   71. ** Мистичен правоъгълник с Уран и Нептун: дърпа енергиите на отделните планети заедно, така че да функционират като едно цяло. Включва  интуитивни способности, ако Уран е една от планетите и вашите психически, медиум мистични способности, ако е Нептун.

   72. ** Кайт формация: Координационната точка  на Кайт формацията събира енергията от другите участващи планети. Всички  тези енергии са насочени и канализирани чрез качества от този един координатор планети. Поради своята сила, той може да се превърне в център на личността. Това е голям тригон, с секстил аспект свързване от всяка страна на едно от трите точки. Това се нарича фокусна точка или точката на Кайт. Този център е също част от вътрешна опозиция, която създава "опашката" за формирането на хвърчило. Опозицията действа като вътрешена пръчка за баланс, така че енергията / качествата на планетарното хвърчило опашката на опозицията се използват, за да прокара енергиите на фокусната планета в действие. Видът на предприетите действия, как „хвърчилото” вияе на място, зависи от планетите, домовете, знаците и т.н., включени в образуването. Аз използвам Лунните възли, и ASC /DEC, MC / IC оси, които да формират  Кайт формацията.
 
   73. ** Кайт формация с Уран и Нептун като точка на хвърчило: Добавя интуитивен (Уран) или психичен (Нептун) енергия за действията на кайт формацията. Ако един от тях е фокусна планета, то тогава е най-вероятно, че родния ще бъде изразан с неговите / нейните интуитивени / психически способности във външния свят, или най-малко  бъдат съзнателно използвани за духовен растеж за за него / нея.

   74.Луната в знаците:
 
- Телец: Интуитивен

- Рак: Силна психически способности. Ракът е психически знак

-  Дева: интуитивен

- Водолей: интуитивен

- Риби: мечтател, мистични ако unafflicted. Има нужда от други характеристики в диаграма, за да бъдат надеждни.

   80. Луната в домовете:
-  IV дом: интуитивен;

- VIII дом: много психически;

- IX  дом: сънища и видения могат да бъдат от голямо значение, ако не е силно страдащ; възприемчивост към супер съзнателени сфери;

- XII дом:   психически, интуитивени, субективни;

   85. Слънцето в знаците:

- Рак: изключително психически;

- Скорпион: Интуицията е добре развита;

-  Риби: психически чувствителност;

-  Водолей: Знак на духовното прераждане;

- Стрелец: има способността да вижда бъдещето, като тяхното разбиране на текущите тенденции на мисълта, и на техните прозрения границата на пророчество. Ключовата дума е възприятие, друга дума е интуиция.

   91. Меркурий в знаците:
-  Рак: изключително психически;

- Скорпион: дава интуитивен ум, способни са на дълбоки прозрения;

-  Риби: психически и мечтателен тип на ума, силно интуитивен и телепатични на безсъзнателно ниво;

- Водолей: интуитивен;

-  Стрелец: може да има пророчески поглед;

   97. Меркурий в домовете:

- IX  дом: (ако е благоприятно аспектиран, особено ако е в аспект с Уран, Нептун или Плутон, може да даде пророчески поглед в бъдещето.)

- XII дом:    проницателен, интуитивен и изкусен ум; усвояване на знания интуитивно, ако е добре аспектиран, особено от секстил или тригон с Нептун, Уран или Плутон, ценни идеи и знания, може да се постигне чрез интуитивен или психически способности.

  100. Венера в знаците:

-  Стрелец: добра интуиция;

- Риби: изключително психически;

   103.Марс в знаците:
 
- Рак: Интуитивен, чувствителен;

- Везни: Интуитивен ум;

-  Риби: Интуитивен;

   106. Юпитер в знаците:

-  Стрелец: пророчески и вдъхновяващи;

- Водолей: интуитивен;

-  Риби: мечтател, интуитивен;

   110. Юпитер в домовете:

- III дом: интуиция силена;

- VIII дом: психически способности;

- IX дом: пророчески и имат силна интуиция;

- XI дом: интуитивен;

   115. Сатурн в знаците:

-  Рак: психически тенденции силени;

- VIII дом: само в секстил или тригон аспект;

   117. Уран в знците:

-  Дева: трябва да се научат да слушат интуицията си, интерес в душевното изцеление;

- Стрелец: интуитивен, пророчески, оптимистични;

-  Водолей: интереси в метафизиката;

-  Риби: психически, интуитивени, изключително чувствителни .. Когато е добре аспектиран до Нептун, ще бъде показател за напреднала душа, която е дошла да служи на планетата в някои философски или религиозни начини. Носи  въплъщение на духовна интуитивност, които са в състояние да се разберат от първа път знанието на духовните истини, може да направи човек духовно психически;

   122. Уран в домовете:

- VIII дом:   много силено психическо чувство, както и Кийн интуиция;

- XII дом: ако е страдащ, разследване на психиката или окулта може да донесе неприятности;

   125. Нептун в знаците:

  - Телец (1874-1887): психичните явления които са приети или отхвърлени, след внимателни и практически съображения. Имат капацитет да лекуват другите чрез използването на техния ум (т.е. Едгар Кейси);

-  Близнаци: Изключително психически;

- Рак (1901-1915): са изключително интуитивни и чувствителни;

- Дева: имат способността да се лекуват психически; добре аспектирани, са станали хуманитаристи и служести, и  работещи за намаляване на напрежението в човешките взаимоотношения;

- Скорпион (1957-1970): са интуитивни, интерес към метафизическия свят. Много екстрасенси и светлочуствителни са родени с тази конфигурация;

- Стрелец (1970-1985): пророчески, имат способността да се развива ясновидство. Дава психическа чувствителност, която ще даде възможност да пробие воалите на материята и знаят истината. Интуитивени по природа ще бъдат силно развити;

-  Козирог (1985-2000): Силна интуиция, които ще бъдат използвани върху практическите въпроси. Във въплъщение ще дойдат много напреднали души;

- Водолей (2000-2015): интерес към психичните явления, духовно откровенни и променени форми на съзнанието; поема еклектичен, приключенски, интуитивен и оригинален тон. Връзка към подсъзнатена мъдрост се подхранва от енергия, която е вдъхновяваща и мечтаете; Твърди са и си поставят твърде много внимание  в творческия потенциал на самостоятелно развитие, духовни интереси, мистицизъм, и психически феномени;

-  Риби (2015-2030): мистични, с желанието да бъдат в разширено състояние на съзнанието. Възможност за постигане на хармония между физическия и духовния свят. Те ще имат пълна обединението на пет тела (физическо, етерно, съзнание, подсъзнание и свръхсъзнание;

   131. Нептун ретрограден: Налице е интуитивно осъзнаване на подсъзнанието, но трудности при настройване към него съзнателно;

   132. Нептун в домовете:

- I дом: психическа чувствителност много силена, мечтател, художествени, свръхчувствителни, психическата чувствителност може да доведе до объркване, докато човек търси духовни развития;

- II дом: психическа чувствителност може да се използва, за да се включат вътрешните таланти.

- III дом: интуитивен, ESP-  (Extra Sensory Perception - Допълнително сетивно възприятие) дава ясновидство, психически умения;
 
- VIII дом:  психични и интуитивни с мечти и видения, които са предсказателни, астрални в безсъзнателно извън тялото преживявания;

- XI дом: Прави човека  мистични, и ако е добре аспектиран, могат да имат духовни видения, прави нематериалното изключително неясно, когато вече е достатъчно неясно; Интуитивен;

- XII дом: Стрес на подсъзнанието, поради изключителна чувствителност, отразяващи и интуитивени; имат психически способности, които работят несъзнателно и човек може или не може да бъде наясно с това;

   139. Плутон в знците:

- Стрелец (Пророчески): стимулира пророчески способности и вярата в човешката природа;

- Скорпион: (1984-1996): силна интуиция. Много са роден с големи психически способности, които вече са разработени;

   141. Плутон в домовете:

- IV дом: интуитивени способности  добри;

- VIII дом:  силна интуиция; Ако е добре аспектирани с Нептун и Марс, родения може да бъде ясновидец;

-IX дом: интуитивен,  ясновидец (може да донесе по-високо чувство на възприятие - ясновидство, което произлиза от много по-високо ниво на съзнание.);

- XII дом: (Плутон, тук в най-високата си форма означава желание да бъдат канала, за да помогне на тези, които са ограничени и наскърбени.);

   146. ** Северен възел в Рак: психическите способности са силни в Рак, тези психически способности могат да бъдат развити в този живот, ако желаете. Когато ученикът е готов, учител (духовния) се появява!;

   147. ** Северен възел в Скорпион: психически способности могат да бъдат развити в този живот, ако има най-малко три други положителни аспекти (с изключение на квадрати и опозиции на Нептун и Уран) психически показатели в рождената графика, за да го подкрепят. Когато ученикът е готов, учител (духовния) се появява!;

   148. ** Северен възел в Риби: психически способности са да бъдат разработени в този живот, ако има най-малко три други психически показатели (с изключение на квадрати и опозиции на Нептун и Уран) в диаграма, за да го подкрепят. Когато ученикът е готов, учител (духовно) се появява;
 
   149. ** Северен възел в VIII дом: отваря вратата на психическия свят, на тялото; достъп до астралния свят, ако три или повече други психически, интуитивени показатели са показани в графиката;
 
   150. ** Северен възел в IX дом: отваря вратата към пророчески, мистични мечтателни, видове опитност, ако три или повече други интуитивени, психически показатели са представени в графиката;
 
   151. ** Северен възел в XII дом: често показва в безсъзнание интуитивени, психически способности в това въплъщение, но може да бъде трудно за достъп или да се разпознае в тази дом. Това е домът на подсъзнателното, кармата от предишни животи, приведени в този, и строг тъмничен затвор, по избор или не.

   152. ** Южен възел в Рак: роден психически от минал живот

   153. ** Южен възел в Скорпион: роден психически от минал живот

   154. ** Южен възел в Риби: роден психически от минал живот

   155. ** Южен възел  в VIII дом: (Изглежда като Главната буква U с малки кръгове в краищата Срещу Северния възел, който изглежда като Главната буква U с малки кръгове в краищата, която е с главата надолу), показва, психически, медиум мистични, астрални  способности; способностите са били разработени в минал живот и са на разположение, * ако не е наранен, особено от Уран или Нептун.

   156. ** Южен възел  в IX дом: тук Южния жъзел  показва пророчески, мистични или мечтателски способности, които са разработени в минал живот и в този живот са на разположение, * ако не е наранен, особено от Уран или Нептун.

    157. ** Южен възел в XII дом: дава безсъзнателни психически способности. Това е прехвърлено от минал живот, и често е кармично. Други показатели трябва да бъдат в графиката, за да развиват психическите подаръци в този живот, * с изключение на квадрати или опозиция на Нептун и Уран.

Активен

ИСТИНАТА семето на МЪДРОСТА- може да бъде открита къде ли не!
Можем да посочим пътя ня другите,ала всеки трябва да го извърви сам-докато не прогледне за СВЕТЛИНАТА на неподправената МЪДРОСТ,там,в края...от където сме поели всички, някога много отдавна,в зората на ВРЕМЕТО!
dayana
Moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 291


« Отговор #2 -: Август 28, 2011, 17:21:14 »     Ключови думи:


VIII дом: представлява вход към следващото измерение, управлява психическите сетива и извън тялото опитност. Управлява психическите нива. Хора с планети тук са често заведени отвъд наследената им чувствителност към невидими течения. Ако планети в тази къща са ранени, роденияте са  били замесени в злоупотреба с психическите си умения, особено ако се има предвид, ако Марс е ранен или Нептун е  в този дом;

 IX дом: интуиция, вдъхновение, духовни видения. Управлява по-високи нива на съзнанието на ума и емоциите. (Виж по-горе за по-дълбоко обяснение на висшето съзнание.) Планетите в падането им или ранени показват част от енергията си разумното използване е показано от владетелите и възвисените.
 
XII дом: Най-психически пропускливи. Служи или страдай е мотото на XII-тия дом;
 
Асцендент / Десцедент: Линия на самосъзнание и интуиция.

Астрологичен Символ на Аспектите в графиката: Намерени в долната лява страна на наталната ( рожденна) графика. На вас няма да ви е неоходимо да използвате тази графика, за да намерите психически, интуитивени показатели:

Водолей: В космически смисъл, знак е знак на "входящата епоха". Ключовата дума на Водолея е "Аз знам". Водолеите са менталните пионери, с напреднало мислене индивиди, които живеят в бъдещето, а не в миналото. Те са бунтовници и индивидуалисти,които трябва да вървят по свой собствен начин, обучавайки се по свой собствен начин, независими; въображението, творчеството и изобретателноста, там са гениалността относно тях, ако те са се развивали. Когато те са развити, и техните емоции са изнежени, няма знак, който е по-великодушен или като величествен. Когато те "чувстват" любов, вместо "мисли", те са велики души. Те имат двама владетели: Сатурн (отговорност) и Уран (свобода). Без дисциплината на Сатурн, не могат да имат истинската свобода. Развитите души са се научили този урок.

Рак: настоятелен; знак на Космическата майка, която подхранва цялото човечество от гърдите си.

- Заедно/ в съвпад с: (като пример, Слънце в съвпад с Уран) Ключовата дума е подчертанност. То е известно, като действаща мощност, то е концентрирана маса на енергия. То представлява планети в рамките на 10 градуса една от друга. (Астрология: космическа наука, PG 70-71).

- Голям Трине: модел, образуван от три планети в триъгълника на същия елемент. В този случай, той е в елемента вода, който е известен като психическа Троица. Тези енергии са в хармония един с друг, така че те носят хармония и лекота в домовете и значението, които представляват планетите.

   Висше съзнание описва способността да усещаме истини и духовни знания, свързани с ученията на великите учители. Извадка от сайта на www.themystic.org

   -" Чрез по-високо съзнание ние сме което означава едно царство на осведомеността извън стандартното съзнание. Висшето съзнание е информираността при източника на нашето мислене, чувство, и действие. Висшето съзнание е, динамичната осведоменост, което дава възможност на обикновеното съзнание. Висшето съзнание ви позволява да мислите, позволява на вашата чуствителна натура да работите. Тя ви дава възможност да действаме мъдро и добре. Висшето съзнание е основния интелект, енергия и сила, която дава възможност на дишането и мозъчната функция, която позволява усещанията ни  да влизат чрез сетивните ни органи. "

То е свързано с Юпитер, Стрелец, и IX дом.Интуицията е вътрешно знание и се свързва с планетата Уран.

Юпитер: Основни Ключови думи: аспирация, доброта, религия, увереност, оптимизъм, хуманен, милосърдие, достойнство, идеализъм, вярност, щедрост;
Марс: Ключови думи: енергия, инициатива, смелост, трансмутация, безстрашие, изразяване;
Меркурий: Ключови думи: Ум, връзката между дух и материя; изразителност, дискриминация, информираност, блясък, адаптивност, смисъл;

Луна: Характер, чувствителност, възприемчивост, чувство, въображение, положителена психика, мистични, мечтателни или пророчески способности описват способността интуитивно да се постигне и разбира духовното познание или истини, които в момента са извън разбирането на обикновения човек, или маси; способност да постигне общение с Бога чрез съзерцание и любов, без посредничеството на човешкия разум, или друг посредник, като свещеник или министър.

Нептун: Положителните аспекти на Нептун показват мъдрост отвъд разума, гений, творчески способности в литературен, поетичен и музикалени полета, интуиция, ясновидство, контакт с висшите невидими светове, както и реализацията на единството на целия живот. Не всеки може да отговори напълно на високите вибрации на Нептун. Нептун представлява духовна мъдрост; мистика, медиум мистични способности  и психически сили. Нептун представлява социалната отговорност; разкрива модела на социалното задължение, показва как човек, ще отговаря на групово съзнание. Показва космическите дългове, които трябва да плати. Когато е ранен, Нептун покрива с мантия спорния въпрос с неяснота, неизвестност, илюзия, объркване, неразбиране, интриги и измамни изяви. Тези, които са родени с Нептун в квадрат или опозиция аспект, виж забележката по-долу;

Южен възел Изглежда като Главната буква U с малки кръгове в краищата Срещу Северния възел, който изглежда като Главната буква U с малки кръгове в краищата, която е с главата надолу;

Опозиция: Ключовата дума е информираността. Опозиции са противоположни сили, скоито трябва да се примиряваме. Те призовават за сътрудничество. Противоположните сили идват от отвън и отвътре, и често включват и други хора. Това призовава за компромис. Те могат да предизвикат, да бъдете притегляни по  отделно от две противоположни придърпвания, но като двата полюса на батерията, единия може също така да се осветява от искрата, която тече от полюс до полюс. Информираността причинява съзнтелността, която да разшири и развие. Решение: Научете се да се съгласявате с противника си, докато сте на път с него. (Астрология:. Космическа наука, PG 71)
Риби: състрадателен; представлява разумно използване на емоционалната природа и състрадателно разбиране.

   Екстрасензорни психически способности показват способността да се свържете с тези, живеещи в  "The Other Side", в света на Духа, или Небесен Свят. Както е определено в 'Колинс Контакт' английски речник: чувствителни към явления, лежи извън обхвата на нормалната опит. 2. От душата или ума. 3. Това изглежда е извън района на физическия закон.

То включва такива подаръци като:

Ясновидство, (ясен поглед)

Ясновидство (ясен слух)

Clairsentience (чувство/докосване), известен също като: четене на обекти чрез докосване на психометрия.

Психометрия обикновено се отнася до способността да се придобият впечатления и информация за обект или нещо, свързано към него, като го държите в ръката си. Човек с тази способност се нарича psychometrist или scryer. Извадка от: www.crystalinks.com

Clairessence (буквален, ясен мирис и вкус), също известен като clairolfacrience

Mediumistic способности

Отнася се за VIII дом и Скорпион

Сатурн: тестер. Целта на Сатурн е съвършенство. Чрез наказанието процес на тестване, скръб, забавяне, разочарование, ограничения, лишения, човек научава, че целта на живота е да се придобие опитност, търпение, смирение, мъдрост и състрадание. Ключови думи: търпение, самодисциплина, смирение, отговорност, дипломация, уважение, издръжливост.

Скорпион: страстен; представлява контрол и овладяване на емоционалната природа чрез любяща воля.

Секстил: секстила е за да се подчертае, за да покаже потенциала или възможноста. Те трябва да се активират, или те няма да работят. (Астрология: космическа наука, PG 71) Това е един аспект, който обозначава потенциал или възможност за развитие в този живот, и се различава от тригона, което показва, че способността вече са била разработена през последните пъти  животи и е на разположение за използване в този живот.

Южна възел / Северен възел: Те са свързани с Луната. Северния възел е пътят на духовно израстване, и представлява "нова територия, духовно". Като такъв той е известен като път към духовно израстване. Южният възел представлява ", където сме били, какво сме научили и довели с нас в това въплъщение, за добро или лошо. Те са винаги точно един срещу друг, като Севереня и Юженя полюс на земята.

Квадрат: Ключовата дума е пречка. Квадрата представлява уроците, които не са успели да научат. Най-бързият начин да се освободи от тези трудности е да застанете с  лице към тях и да ги решите. (Астрология: космическа наука, PG 72).

Слънце: Ключови думи: ръководя, индивидуалност, дух, вяра, доверие, жизненост, позитивност;
Трине: Трина са хармонии, които сме спечелили, благословии, които идват, когато ние обичаме и обичаме мъдро. Трина хвърля защитно влияние. Ползи, които идват без усилия и без никаква дейност от страна на засегнатото лице. Те са резултатите на конструктивни и хармонични действия в други животи. (Астрология:. Космическа наука, PG 71)

Уран: Уран представлява интуиция, която идва като светкавица. Уран е окултист.

Венера: Любов, хармония, финес, общителност, нежност, кооперативност, обич, конструктивност;

Бележки и други коефициенти:

* Ако наталната карта показва как психическите способности са били използвани в минали животи, или как те ще бъдат използвани в този, аз не мога да ги видя, така че всички психически подаръци, доколкото ми е известно, както всичко останало в живота ни, може да се използват или за добро или за зло. Изборът е винаги до нас. Няма значение дали са използвани в минали животи; винаги има  добра причина .. ВИНАГИ! или както казва Изабел Хики "Това е,всичко е наред."

* Новата Епоха егото ще имат Уран, а не е Водолей разположен на видно място (в I-ви, IV-ти, VII-ми, или X-ти дом, или с конфигурация със Слънцето, Луната или Меркурий.) Показва, че човек е издържал теста на Сатурн.

* Ако сте наскърбени разследвайки психически или окултно може да донесе неприятности, вашата интуиция ще ви каже това. Това ще бъде един очевидено и силено чувство; Вие не можете да направите една "грешка" и "случайно" да получите в неприятности в метафизичните / окултно езотерични /  духовната сфера, защото ние  винаги сме предупредени предварително, и след това вие сами си изберате да продължите ", където ангелите се боят да пристъпят ".

* ** Не са изследвания, за да направите резервно копие на това твърдение. Това е добавено поради силно интуитивно усещане, че аз трябва, и аз винаги се доверявам на тези чувства, и действам по тях. (Това е единственият начин да развивате собствените си интуитивени, психически умения.)

• *** Съставено специално, за да се определи дали е възможно да се видят психическите способности при деца, родени от 1999 г. насам, които са идентифицирани, според моето разбиране, като кристални деца заради цвета на аурата си и тяхното ниво на духовна еволюция. Тези, които съм срещал, и чиито карти съм направил, изглежда да са високо духовно развити, напреднали души. Този изследователски проект е предназначен да тества тази хипотеза.

• # Нептун в квадрат или опозиция, може да даде психически и интуитивни сили, но може да стане тъмен окултист, ако той / тя използва властта за себе си. Те са достигнали духовността в други животи, но са загубили равновесие чрез балансиране на техния емоционален или молитвен фанатизъм с психичното равновесие и логика.

   http://indigosociety.com/showthread.php?39198-Astrological-Psychic-Intuitive-Indicators
 
Активен

ИСТИНАТА семето на МЪДРОСТА- може да бъде открита къде ли не!
Можем да посочим пътя ня другите,ала всеки трябва да го извърви сам-докато не прогледне за СВЕТЛИНАТА на неподправената МЪДРОСТ,там,в края...от където сме поели всички, някога много отдавна,в зората на ВРЕМЕТО!
pluton
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 687


 • Град: Невинаги знам...
 • WWW
  « Отговор #3 -: Юли 07, 2016, 09:27:29 »

   Иска ми се да се включат и други хора за разискваме. Не знам какво се е случило в миналото със този форум и не ме интересува. Просто изведнъж, при опит да публикувам, видях, че форумът не съществува. Сега, когато вече е наличен, ми се ще да се забравят старите дрязги и да се поеме по нов път.

  Това е, което аз успях да открия за себе си от тази ценна информация в темата.

  28. Венера съвпад  Нептун: Психически чувствителни; мистични и духовни тенденции в наталната графика на една висша душа.

  53. Нептун секстил Плутон: Имате възможност за използването и психическите способности в полза на човечеството, могат да се развият ясновидство и пророчески способности. Имате предсказващи сънища.. Силни психически лечебни сили; искане за справедливост към всички хора. Отвращавате се от насилието или всичко, което може да влоши или потиска друг човек или животно.

  80. Луната в VIII дом: много психически;

  91. Меркурий в Скорпион: дава интуитивен ум, способни са на дълбоки прозрения

  110. Юпитер в XI дом: интуитивен;

  125. Нептун в Козирог (1985-2000): Силна интуиция, които ще бъдат използвани върху практическите въпроси. Във въплъщение ще дойдат много напреднали души;

  139. Плутон в Скорпион: (1984-1996): силна интуиция. Много са роден с големи психически способности, които вече са разработени;

  141. Плутон в IV дом: интуитивени способности  добри;
   
   Нептун в квадрат или опозиция, може да даде психически и интуитивни сили, но може да стане тъмен окултист, ако той / тя използва властта за себе си. Те са достигнали духовността в други животи, но са загубили равновесие чрез балансиране на техния емоционален или молитвен фанатизъм с психичното равновесие и логика.

  Не съм проверявала за Северния и Ю жния си лунен възел. Знам само в кои знаци са, но как да проверя нямам никаква идея. Помощ?
  Активен

  Kissing You Good Night
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 448


 • Град: Варна
 • zdr kp животче, вървиш ли?

  « Отговор #4 -: Юли 07, 2016, 10:18:19 »

  Имам хвърчило, на чийто връх е съвпад между стационарен Уран и ретро Нептун в Козирох. Те са в опозиция с Луна в Рак в 4 дом. Луната пуска тригони към ретро Плутон в Скорпион и Лилит в Риби.
  Определено никой не може да ме излъже. Някак си усещам кой ме мотае и разиграва.
  Активен

  Повърхностната температура на атмосферата на Уран е -225°С. Или с около 45° повече от тази на сърцето и душата ми
  pluton
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 687


 • Град: Невинаги знам...
 • WWW
  « Отговор #5 -: Юли 07, 2016, 10:52:11 »

  Аз постепенно започнах да се ориентирам в тези показатели. Открих, че Хирон ми е в знака Рак, в 12 дом. Попаднах на един сайт, който ме порази с точността на описанията за Хирон.

  http://pims.ucoz.net/board/planetite_v_domovete

  Хирон в 12-ти Дом

  Присъствието на Хирон в дванайсети дом бележи възможността да се подтикне космическото потапяне, да се навлезе дълбоко в мистицизма. Тази възможност за хиротично мислене става реална, когато роденият с тази позиция се научи да използва прагматичните дарби на шести дом, за да развие остро усещане за точното място и време в това измерение и във връзка с другите. Как?

  Развитието на гадателското умение е необходимо, за да се освободи съзнанието от лявомозъчното линейно време като мисловен процес, така че холографският мозък да действа материално.

  Дванайсти дом е управляван от Нептун и единственият начин да резонираме с Нептуновата галактическа вибрация е да намерим начин да настроим съзнанието си тук, на Земята, към мистицизма. Да бъдеш мистик е избор; това включва свободната воля и се появява в живота, вероятно след като човек е овладял волевата ос на пети/единайсети дом. Някога е имало мистични ордени, като Елевзинските мистерии, където учели посветения на пътя на мистицизма. Хирон е бил велик посветител на прамикенската егейска култура и учел на прагматизъм. Той имал репутацията на велик астролог (вероятно и първият) и учел, че рождената карта е пътната карта на мистицизма. Познаването на този психически лабиринт е необходимост при индивидите с Хирон в дванайсети дом.
  В Earth Ascending Хосе Агрюелес казва относно холономиката или холистичния мисловен процес: "Холономиката се развива на базата на самоотразяващото се съзнание, ясната перспектива и способността да се обясни и създаде ред - процес, кулминиращ в интуитивното предчувствие и изразяването на цялата система на реда, в която участва човек." Ако тази "яснота на изразяване" е прецизността на шести дом, то тогава мисленето е на Нептун, т.е. той е способен на многоизмерен сравнителен мисловен процес. Епохата на рационализма приключи; тъй като идва Ерата на Водолея, такава трябва да е човешката мисъл.
  Нептуновата интуиция е силата на тези индивиди и най-голямата услуга, която могат да направят на хората около себе си, е да култивират вътрешно познание. Те обикновено са много любознателни и проницателни и са склонни към задълбочено учене, което не се цени много в края на двайсти век. Въпреки това те ще си получат своето, когато дойде Ерата на Водолея, защото тези индивиди са златна мина на езотерично познание от минали животи. Когато ги съветвате, трябва да им помогнете да "се настроят изцяло на интуитивната или дясномозъчната функция, а след това да потърсят прагматични начини, за да могат да изострят уменията на лявото полукълбо. Роденият с Хирон в дванайсети дом почти винаги ще има много развито дясно мозъчно полукълбо, но често функцията му ще бъде възпрепятствана от недоразвитата лявомозъчна функция. Ето къде схващането за Хирон като емпирична функция на Сатурн наистина ще помогне да се пробуди възможността за проявата на Нептун в света или индивидът да бъде мистик. Казано по друг начин, оста шести/дванайсети дом отговаря на ляво/дясно мозъчни полукълба.
  Индивидите, които имат Хирон в дванайсети дом, са склонни да отдават своята свободна воля на учителите, защото тяхното високохармонично съзнание е извън хармония с реалния свят. Тези индивиди запазват Нептунова изолация, така че могат да слушат музиката на космическите сфери и един извисен езотеричен учител би ги привличал много. Работата на астролога е да им покаже, че те не са предназначени да следват някого, че свободната воля е най-висшата човешка дарба и те трябва да се учат от учителите, а не да ги следват. Ако могат да овладеят тази доктрина, тогава те ще станат върховният учител, който посвещава последователите направо по техния собствен път за достигане на мъдростта.
  Кризата при овладяването на енергията на Нептун е последният тест. Нептун може да ни настрои към нашия най-висш потенциал или да обърка волята, точно когато истинската същност на човека е готова да бъде въплътена. Нептун засяга силно астралното и емоционалното тяло. Крис Грискъм ни учи, че емоционалното тяло действа на най-ниските вибрации, защото умът и физическите сфери са изключително настроени към края на тази дълга фаза на рационализъм. Тя е права, защото ние сме в последните фази от Ерата на Рибите и всички минали въпроси, които имат връзка с древните посветители, се проявяват в този момент. Тези древни учения са обогатени с мъдрост, преизпълнени с езотерични сокове, но те са миналото. Те са последната "кука", така да се каже; те наистина ще ви дръпнат назад, ако не сте внимателни, и най-опасният белег е емоционалната депресия. Вибрационната честота ще нараства много, когато влезем в Ерата на Водолея, и тази емоционална угнетеност е много опасна. Тя може да предизвика заболяване или дисбаланс.
  Ерата на Водолея ще бъде време на естествена мистична хармония, защото задръжките на енергията кундалини ще се разсеят. По това време кундалини ще се засили, тъй като ще нарасне честотата на вибрациите. Родените с Хирон в дванайсети дом отговарят много добре на тази динамика. Те ще отворят вратата на идващата Епоха, така че трябва да им се помогне да отворят своите собствени врати и да не танцуват по музиката на някой друг. За да намерят наистина тази енергия, те трябва да поддържат най-високата същност на свободната воля или оста на пети/единайсети дом, и след това полярната сила на шести/дванайсети ще се зареди с енергия с помощта на хиротичния прагматизъм.
  В моите досиета има тринайсет примера за Хирон в дванайсети дом. Шест от тези индивиди са в пълно неведение относно техния потенциал, а седем от тях са развили езотерични умения, които могат да бъдат характеризирани като изумителни. При всичките тринайсет съществува голяма склонност да се смесват с учителите и гуру, а в четири от случаите резултатите са много негативни. Карта № 19, лечител, има три планетни съвпада от по две планети и стелиум, включващ Хирон, Юпитер и Нептун в дванайсети дом. Той е упорит, сдържан, притежава езотерични умения, които не са виждани на тази планета от настъпването на Епохата на рационализма, която временно обезценила дясното мозъчно полукълбо, но той е повлиян силно от учител. Аз имам Хирон в дванайсети дом и от години се боря за доверието в моята собствена вътрешна визия. Лечителката от Карта № 44 също е работила усърдно, за да се довери на собствената си върховна интуиция. Ключът към Хирон в дванайсети дом е внимателно изследване на шести дом, за да се определи възможно най-високата октава на родения с това разположение. Целта е да проумеем с кой езотеричен орден са работили тези индивиди в продължение на животи.
  Бъдете готови за всичко. Една от най-развитите ми клиентки с Хирон в дванайсети дом работи в ордена, защитаващ светата кръв на Христос, което е описано много добре в "Светата кръв и свещения Граал".
  След като мистичната връзка се установи веднъж, съсредоточете се върху неблагоприятните аспекти в картата. Тези индивиди са дошли, за да изпълнят висока цел, и обикновено са избрали цяла поредица от квадратури, съвпади и куинконси, които ще ги подтикват по-бързо от обикновено. Астрологът, който може да види, че неговите клиенти са избрали този труден път, защото целта им е много висока, ще бъде в позицията на човек, който разплита нещо много объркано. След като Нептун веднъж е поведен от прагматизма на Хирон, след като веднъж падне воала на астралното объркване, вратите на Ерата на Водолея ще бъдат готови да се разтворят.

  Хирон в Рак

  29.08.1937 - 23.11.1937
  29.05.1938 - 30.09.1940
  01.01.1940 - 17.06.1941
  22.06.1988 - 21.07.1991

  Когато Хирон е в Рак, индивидът преживява криза, свързана с корените на културата, и/или криза в индивидуалната си защита. Този индивид вижда собствената си способност да се чувства безопасно и сигурно на планетата като персонална и културна динамика и екологичната сила на Хирон обикновено надделява над личностната криза. Никой не го е споменавал досега, но Хирон в Рак е много трудна позиция, защото индивидът е обвързан с миналото и е МНОГО застрашен от сегашната криза на Земята. Тези индивиди са били родени в разгара на Втората световна война при родители, които са се страхували за собственото си оцеляване, и това създало дълбока дилема за Рак, който постоянно търси сигурност. Повечето от тези индивиди също имат Уран в Телец, а някои имат Сатурн в Телец. Те са били дълбоко разтърсени и под влиянието на Рак ще дойде изцеление на Земята, когато тези индивиди преживеят своето възвръщане на Хирон през 1988-91, след като Хирон в Близнаци е идентифицирал кризата през 1983-88. Едновременно, с това тези индивиди притежават една динамика на несигурност, която астролозите могат да се опитат за излекуват. Този критичен цикъл на лечение на Земята е особено неблагоприятен през девствения цикъл на Хирон, от 1977-2028, точно както девственият цикъл на Плутон, 1930-2170 е много интензивен. Както всички разбираме, това са апокалиптични времена. Апокалипсисът е сега, когато преживяваме обновяването на мощната динамика на Слънчевата система, станало очевидно след виждането на Уран.
  Борбата да се разруши Сатурновия контрол и да се пропусне Урановото електричество е много жестока за хората с Хирон в Рак. Те се нуждаят от помощ, за да видят, че влиянията на Сатурн върху тази планета се пораждат поради динамиката на Уран; че това, което си мислим, създава нашата реалност. Ние всъщност сме по-свободни да действаме, отколкото повечето индивиди с Хирон в Рак, и ако те могат да опознаят собствената си сила, ще бъдат първите, които ще дадат истинска сигурност на Земята. Родените с Хирон в Рак или отчаяно ще търсят средства за истинска сигурност, или ще се скрият в своята черупка. Няколко изключителни личности ще бъдат на предната линия по време на кризата на Земята. Един от моите клиенти, футуристичен писател-еколог, карта № 16, има съзнанието, че земята е жива и че е във връзка с галактическия цикъл, който е изумителен. Но той става алкохолик по време на неговата борба за пробив в свободната воля/Уран. Той има също Луна и Юпитер в Риби. Наблюдавала съм при клиенти с Хирон в Рак, че те често се борят с алкохола, защото алкохолът в крайна сметка потиска Сатурновия контрол. На всяка цена тези индивиди трябва да резонират със силата на тяхната собствена воля. Трябва да им се помогне да проявят потенциала на своя пети дом, тъй като единствената истинска сила е силата на творчеството. Новите астрологични схващания, според които рождената карта е динамика за повишаване на свободната воля, ще помогнат изключително много на клиентите под формата на съвети. Тези индивиди са предназначени да бъдат лидери в битката за преобразуване на Земята. Те ще се освободят от властта на консервативното поколение на Плутон в Рак или родените през 1913-1939. Домовата позиция на Хирон ще разкрие начина, по който тези индивиди преживяват кризата в сигурността.
  Домовата позиция разкрива хиротичната динамика. Преди всичко домът показва, в коя област индивидът се стреми да се освободи от контрола на Сатурн. Той показва в коя област се осъществява този опит. Тези преживявания, управлявани от домовата позиция, която има връзка с контрола и освобождаването, трябва да бъдат изследвани. Аспектите трябва да бъдат внимателно анализирани. Писателят-еколог, който също имал алкохолна криза, има Хирон в точен тригон с Юпитер в Риби в седми дом. Работата като еколог го е предпазила от ужаса на алкохолизма; той предпочел живота пред смъртта - хиротична криза. Клиентите с Хирон в дванайсети дом в Рак водят борба на живот и смърт с окултизма. Единият продаде душата си, за да разработи системата на Звездните войни. Карта № 44 с Хирон в дванайсети дом принадлежи на лечител, който работи с наркомани и е изключително ангажиран с екологията на делфините. Танатос или Ерос е същността на тази позиция. Разберете динамиката на дома във връзка с борбата за сигурност на Сатурн/Уран и вътрешната борба на родените с Хирон в Рак ще бъде разкрита. Забележете, че хората с Хирон в Лъв, които идват след това, имат Сатурн в съвпад с Уран по рождение. Много от тях са били на предния фронт при развиването на хиротични технологии на лечение. Те могат да предложат помощ на тези с Хирон в Рак.


  Активен

  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:    Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright