Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Накратко за космическите вибрации ( енергии )  (Прочетена 1598 пъти)
нео нула
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 63

« -: Юли 19, 2011, 19:25:24 »

  Космическите енергии (вибрации) имат съзнание и носят определена информация. Можем да говорим за тяхното качество, т.е., възможността за предаване на определени вибрации и информационни пакети, които разкриват едни или други качествени характеристики на Вселената и си взаимодействат с определено ниво на съзнание. Колкото по-високо е нивото на човешкото съзнание, толкова по-голям кръг то възприема вибрациите на тези енергийни източници. Работа (общуване) с космическите енергии - това е медитативна настройка за техните вибрации, индивидуалното откриване на всеки да отговори на информацията, предадена от тях и тези усещания, които се появяват при хората под влиянието на тези енергии, но също така изразено намерение изцяло да усвои тези енергии в своето тяло на Светлината.

    В този случай, Божествената любов присъства във всяка от космическите енергии, но в различна степен. Това е основната енергия на сътворението. Няма такива места, където я няма. Енергията на Любовта е налице дори там,където е тъмнина в човешкото разбиране (всъщност тъмно - това е само временно неизвестно), но там тя е в скрито (Неактивирано) състояние.

    Универсалната калибровъчна мрежа (УКМ) работи с всички вибрации, някои по-силни, други по-фини. Това се дължи на факта, че Космическата УКМ, взаимодействайки със Земята продължава да се развива и да повишава обхвата на въздействие. В нея дълго време са се използвали енергетически ограничители. И сега същества от други измерения "дозират" изпращането на енергия на Земята, за да може трансформацията да протече най-плавно. .

 

    Ние все още не сме в състояние да възприемем пълната гама от висока честота вибрации. Същността на електромагнитното поле за балансиране е следният: едно лице е временно изключено от триизмерната реалност и се свързва с областта на високите измерения, за да може в съответствие с изразените намерения - да поиска по-високо темпо на промяната.

 

    Като цяло всичката духовна и медитативна работа е насочена към трансформация, обаче при ребалансирането тази работа се увеличава, главно поради ненамеса на нашия Низш Аз, който при други обстоятелства през цялото време се стреми да контролира и управлява Душата . И, разбира се, както е в Рейки и други упражнения, балансирането на ЕлектроМагнитнотоПоле вече е придобило силен канал, който не е сравним с индивидуалните канали и възможностите на индивида.
Активен
Страници: [1]   Нагоре
Отиди на:  


Подобни теми:
Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
публикация
Космическите йерархии « 1 2 »
Космогенезис
delfin 15 4952 Последна<br />публикация Ноември 15, 2009, 00:06:27
от delfin
Използване на звуковите вибрации за медитация
Йога
Админ 1 1973 Последна<br />публикация Август 21, 2010, 23:46:41
от bars_i
Излизане извън тялото « 1 2 3 »
Необичайни преживявания
PrinceOfLight 36 8044 Последна<br />публикация Септември 15, 2012, 18:34:02
от Дом
Нови енергии за юни 2010 г. на руски език
Езотерика
chitta 0 1314 Последна<br />публикация Юни 03, 2010, 20:58:23
от chitta
ТЕХНИКИ НА НОВИТЕ ЕНЕРГИИ – „ВЪТРЕШНОТО ДЕТЕ“
Духовни учения
Georgio 0 1213 Последна<br />публикация Март 13, 2011, 10:15:23
от Georgio

Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright