Духовно развитие

          

Страници:  [1] 2 3 ... 6   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Усещам негативна енергия, закрепена за мен  (Прочетена 7768 пъти)
kehoy_
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 187

« -: Юли 10, 2011, 08:59:31 »

Имам въпрос относно негативната енергия: а той е - от известно време мога да видя малка част негативна енергия, залепена за мен,което си звучи лудо само по себе си, ама аз си я усещам.  Междудругото вчера я усетих в мен и погледнах- нещо като черна струя течеше по ръцете ми, поне на това напомня , не се плаша от нея , защото съм свикнала. И понякога я пускам в мен, или по-скоро самото отделяне от мен е процеса, както и дае, незнам как и кога я отключвам- но не съм на себе си- най-просто казанао, усещам сенервна, боли ме стомах,схващам се, отделям се от другите хора, почвам да си мисля кофти неща, които наистина всякъш не идват от мен . Като някакъв вит отрова е . Та въпроса ми е , какво мислите? Защо е така ? Моето предположение е,че трябва да се пречистя посредством нея, и междудругото наистина имам голям напредък в развитието си , откакто я виждам. Моля, да отговарят само тези, които разбират, за да не ме объркат другите . А да забравих, да кажа,че тя може и да ме обърка, абе май тя съм аз- това,което се е случило с моето аз, изградени модели ... ей такива глупости . Много теории имам .. плс хелп Усмивчица)))
Активен
kehoy_
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 187

« Отговор #1 -: Юли 10, 2011, 09:29:56 »

Охо, туко-що сама стигнах до отговора. И мисля,че ще е полезен не само за мен. Ние предполагаме,че душата е в тялото и тялото е просто обвивка нали ?  Аз съм виждала себе си перфектна, наистина перфектна,като най-красивото нещо на света, но съм се виждала и като най-уплашения, най-лабилния човек на моменти. И така- това,което съм видяла е душата и всеки е така, просто обвивката ни е това, което има слаби черти и страхове и тем подобни . Хората около мен са странни- винаги им въздействам (не нарочно), казват ,че ги променям, едни ми викат че ги пречиствам,други ,че съм като отрова, трети просто казват- само ти можеш да ме вбесиш така,никой друг. Та идеята ми е ,че точно отровата пречиства . Хаха междудругото интересното е ,че за всички около мен съм объркана,или луда, или какви ли не там негативни неща, защото не могат да видят под обвивката ми- това ме направи много самотна, негативното и супер позитивното в различните моменти- объркана, та много ми беше тежко, без да се оплаквам, но успях да разбера себе си .. ихууу победа ;д , та и не страдам от висока форма на его,защото съм минала през най-гадните неща . Та ОТРОВАТА ПРЕЧИСТВА Усмивчица , не го знаех до сега : )))) ии освен това- ето една новина- душите ни , това,което сме ние всъщност, са перфектни,красиви,чисти, обвивката ни е тази , която ни кара да си мислим,че сме 'мързеливи,грозни,нямащи шанс...' ХАхахаха това е истината еее- всичко е розово, не сме си мечтали напразно : )))))) просто трябва труд за да стигнем до него. Пожелавам успешен път на всички, и се възползвайте от това, което казах, защото на мен нямаше кой да ми ги обясни тея неща, и наистина болеше Усмивчица !!!!
Активен
Fox Muldar
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 31


 • Град: София
 • « Отговор #2 -: Юли 10, 2011, 11:41:29 »

  Може и да има нещо вярно в това,което казваш...малко са хората,които гледат и виждат "Зад фасадата"!
  Активен

  Истината е някъде там!
  Търсач
  Търсач
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 387


  WWW
  « Отговор #3 -: Юли 10, 2011, 11:56:46 »

  А да забравих, да кажа,че тя може и да ме обърка, абе май тя съм аз- това,което се е случило с моето аз, изградени модели ... ей такива глупости . Много теории имам .. плс хелп Усмивчица)))
  Проблема е с грешните ти модели и теории. Ти си приела неща, които са грешни и тази негативност иска да ти покаже това и да те коригира.
  Активен

  stefanica
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 180

 • Град: sofia
 • « Отговор #4 -: Юли 10, 2011, 16:15:37 »

  Това което си усетила е обсебване на астрална същност,която има за цел да пуска астрални проекции,които да ти вредят.Тези астрални проекции са мисли и енергии в зависимост от ситуацията така че да те объркват и да вкарват съмнения за да се чувстваш слаба.Отностно околните в зависимост от тяхната осъзнатост и натрупан опит те виждат посредством него,затова и мненията за теб от тяхна страна са различни.Съзнавайки,че мислите не са твои си разбрала,че трябва да се пречистиш това е важното в противен случай ще се чувстваш добре само в определени периоди.Не подхранвай положителната заблуда,че можеш да живееш нормално с това,след пречистването ще се отворят много и различни врати пред теб.Това е и целта да имаш подобно изпитание в зависимост от справянето следва и продължението а справянето отговаря дали един човек е готов или не Усмивчица
  Активен

  Щом има желание,винаги има и начин Усмивчица
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #5 -: Юли 10, 2011, 16:20:45 »

  Аз също исках да ти напиша , че според мен е външна енергия и не е много добре ,че се е включила в енергийният ти поток. И аз си мисля че е образувание от мисълформи или както казва Търсач комбинация модели-теории и тнт ,дошли външно. И аз съм на мнение ,че е добре ,че си ги усетила и пречистването ще ти донесе опитност относно подобни пробиви.
  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  Търсач
  Търсач
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 387


  WWW
  « Отговор #6 -: Юли 10, 2011, 20:04:17 »

  И аз си мисля че е образувание от мисълформи или както казва Търсач комбинация модели-теории и тнт ,дошли външно.
  Приемайки полу-истините за истини ние отслабваме определени енергийни центрове в нас и те оставят дупки в нашата аура.
  Активен

  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #7 -: Юли 10, 2011, 20:20:46 »

  Не съм съгласна с това мнение , защототова с истината и  полуистината и тнт са субективни понятия . Но има негативни вляния, мисъл форми ,концентриарана негатива енергия с най-различен произход. Когато ти е паднала защитата могат да бъдат прихванати в полето ти, обаче за да се получи аурична деформация ,трябва да са много повече от това да приемеш да вярваш в нещо си или не. Говоря за дупките де.Негативите от това естество причиняват дисбаланс в енергийната система , дупката си е разрушаване и според моите наблюдения се случва при много по-опасни похождения или грешки.
  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  kehoy_
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 187

  « Отговор #8 -: Юли 11, 2011, 20:11:58 »

  stefanica сигурна ли си за астралните неща, аз много не вярвам , пък и съм забелязвала ,че душата ми е много силна. Ако беше така, щеше да се е освободила до сега. Според мен са просто нейни тактики
  Активен
  Странник
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1375


 • Град: Варна
 • « Отговор #9 -: Юли 11, 2011, 20:23:31 »

  Подобното привлича подобно.
  Каквито са мислите,това и те постига.
  Последствията променят из основи човека.
  Пречистването настъпва след като съзнанието се постави на по-високо ниво съзнателно.
  Ако това не се случи човек си зацикля в омагьосан кръг.

  Активен

  Ако не ние -кой? Ако не сега - кога?
  kehoy_
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 187

  « Отговор #10 -: Юли 11, 2011, 21:27:39 »

  Правилно Странник, съгласна съм с тебе : )
  Активен
  Luna:)
  Гост
  « Отговор #11 -: Юли 11, 2011, 21:32:33 »

  Здравей, kehoy_ ако искаш когато пак видиш тези потоци от черна енергия се опитай да си представиш постепенно как започват да блестят отвътре навън и вместо да се изнервяш, да те боли стомаха и т.н. си представи, че се успокояваш и че те те лекуват и уравновесяват енергията ти. Мисля, че тази сила която притежаваш би била много полезна за защита при нападения от енергийни вампири или астрални същества.. Представяш си пак тези енергиини потоци как стават все по светли и се получава нещо като щит от светлина.. Така ще усвоиш това и ще го превърнеш в твой плюс..
  Активен
  Хristo
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 479


  Бъди себе си и отвори сърцето си за света! :)

  « Отговор #12 -: Юли 11, 2011, 22:12:30 »

   Ще разбереш колко си силна, когато се олицетвориш с душата си и започнеш да преминаваш през многобройните препятствия, нужни за развитието ти, kehoy_. Ако си толкова силна, то подобна негативна енергия не би следвало да достига до теб и да ти влияе.
  Активен
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #13 -: Юли 11, 2011, 22:13:37 »

  Кехой дали една външана негативна енергия се нарича астрално същество , няма голямо значение. Важното според мен е това да се опиташ да я преобразуваш ,както казва Луна . Това е по ценното отколкото да се гони , защото тя няма да изчезне и може да се лепне за друг. Ако знаеш Иисус също, когато примерно отървал един човек от бесове ,той не ги пръснал във въздуха, а ги прехвърли на едни свине. Това естетвено става ,след разговора с тях. Мисля ,че той много добре е съзнавал баланса и правилата  в един дуален свят.
  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  Хristo
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 479


  Бъди себе си и отвори сърцето си за света! :)

  « Отговор #14 -: Юли 11, 2011, 22:25:48 »

   Eona, ако можеш обясни как ще превърнеш едно отрицателно същество, чиято цел на съществуване е именно да служи на тъмнината в положително? Когато човек стане достатъчно силен, за да бъде недостижим за подобни астрални същества, то те няма да си пилеят енергията, опитвайки се да му въздействат. Може да се прехвърлят на друг, по-слаб, но това ще бъде част от неговото развитие и ще му помогне да стане по-силен. Няма как да се развива човек, ако нищо не му се случва.
   Ще успееш да превъзмогнеш тези негативни намеси, като разбереш и осъзнаеш от къде идват и каква е целта им.
  Активен
  Страници:  [1] 2 3 ... 6   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Източници на енергия
  Енергийни учения
  Evolution 3 5990 Последна<br />публикация Август 20, 2010, 10:16:28
  от Evolution
  Архитектура и енергия
  Видео клипове
  Amica 1 1310 Последна<br />публикация Август 15, 2010, 22:34:34
  от Evolution
  Малко от мен!
  Обща тематика
  nani 13 939 Последна<br />публикация Август 30, 2010, 20:13:04
  от nani
  Лекуване чрез енергия « 1 2 3 »
  Енергийни учения
  The One 33 6488 Последна<br />публикация Март 13, 2011, 16:20:35
  от meander
  Дневникът на Чиста Енергия « 1 2 »
  Лични дневници
  Чиста енергия 15 2330 Последна<br />публикация Юни 09, 2011, 22:37:28
  от Чиста енергия

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright