Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Биокинеза  (Прочетена 1888 пъти)
Cohen
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 43


 • Град: sofiq
 • « -: Юли 10, 2011, 01:38:34 »

  Биокинеза  Генетично препрограмиране.

  Tук излагам теорията за биокинезата (контрол над гените). След преглеждането на други подобни материали и взаимстване на някои от техниките, крайния резултат е налице.

  В биокинезата се използва кинетична енергия за пренареждане или контролиране на гените вътре в тялото ви. Ако умението бъде овладяно, няма ли да е възможно да се “пренастроите”? Отговора, на теория, е “да”.

  С генетичното репрограмиране е възможно да се превърнете в свръх-човек (напоследък доста се говори на тази тема, или е много нашумяла или има нещо вярно –бел.). Всичко би било възможно. Например, ако програмирате гените в очите си, можете да ги настроите да виждат по-далеч и по-добре. Напълно е възможно нещо, като изключване на болката, симулиране на различни емоции и др. да станат един съвсем нормален процес.

  Сега и интересната част от теорията. Единствената причина хората да стареят и умират е защото клетките в телата ни умират. Ако репрограмирате клетките си да не умират и да не спират да се репродуцират, това няма ли да ви направи безсмъртни? Очевидно, отговора е “не”. Разбира се безсмъртието (което може да се постигне според автора –бел.) не ви прави неуязвими – все пак можете да загинете при катастрофа, отравяне и много други.

  Има техника, която развих, но ефекта е минимален. Например, не усещате студ, по-бавно се изморявате и др. И все пак ето процедурата: Медитирайте за около половин час. Щом се почуствате напълно релаксирали усетете разливаща се енергия през вашето тяло. Изградете малка, остра игла от енергия. Направете я много тънка и остра. Сега визуализирайте гените в тялото си. Кажете мислено на иглата, какво искате да промените в тях. Използвайте волята си и насочете иглата към гените си. Продупчете ги и променете това, което сте си наумили, бъдете сигурни че цялата игла е в ДНК молекулата. Щом сте готови с препрограмирането извадете бавно иглата и я оставете да се разсее и изчезне напълно.

  Оттук, можете да спрете с медитацията и да продължите деня си както обикновено. Бъдете уверени, че това, което направихте ще даде резултат. След около седмица, ще започнете да виждате или усещате промяната. Бъдете внимателни, техниката трябва да се практикува само от опитни индивиди.  това е от форома на mg gate  a има и още кинези разбирасе това са прости опражнения аз скоро ако има заинтересовани ще побликувам и мои разработки Усмивчица
  Активен
  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:  


  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright