Духовно развитие

          

Страници:  [1] 2 3   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Тест за определяне нивото на развитие на душата  (Прочетена 7228 пъти)
zvezdichka
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 240


Нека бъде вечна светлина!

« -: Юли 06, 2011, 21:45:30 »

Един изключително верен тест за определяне нивото на развитие на душата! Може да ви се стори, че всичко това са глупости и че вие със сигурност сте на по-високо ниво. Направете изчисленията и за своите родители, роднини, приятели, братя, сестри и вероятно ще се замислите, че този нумерологичен тест не е лишен от логика.

 

За да направите теста е необходимо последователно да сумирате всички цифри от своята дата на раждане.

Например: 6 април 1972 = 6+4+1+9+7+2 =29. Или друг пример:

10 октомври 1976 = 10+10+1+9+7+6=43.

Обърнете внимание, че денят и месецът се сумират цели, т.е. не се делят на единици и десетици, когато са двуцифрено число. Отначало получавате двуцифрено число, а след това просто. Само ако двуцифреното число е по-голямо от 59, тогава сумирайте още веднъж цифрите на десетиците и единиците. Именно това число е вашата съдба, влиянието на скритите сили, които идват отвън и в крайна сметка това, което ще Ви донесе бъдещето. Погледнете в коя група от двуцифрени числа попадате. Това показва нивото на развитие на Вашата душа.

 

Ако сте получили едноцифрено число, което не е посочено по-долу (това са някои дати след 2000 година), нивото на развитие на душата се определя по датата на зачатието или по астрологичен път.

 

От 10 до 19

Първо ниво. Това означава, че вие трябва да отделите преди всичко внимание на развитието на своята личност, да възпитавате в себе си воля, да усъвършенствате своето тяло и дух. Очакват ви земни дела, високите материи не са за вас.

От 20 до 29

Второ ниво. Човекът, който се намира на това ниво, трябва да отработи земната си карма, опирайки се при това на своя произход, на опита на предците си. Трябва да развивате своята интуиция, да се научите да управлявате собственото си подсъзнание.

От 30 до 39

Това е нивото на хората, способни да оказват влияние върху съзнанието на околните. Ако се намирате на трето ниво на въплъщение, знайте, че Вашето призвание в този живот е да научите другите да гледат философски на живота, да ги научите на основите на битието. Затова на самите вас предстои да се учите много, за да можете после да предадете своите знания на другите.

От 40 до 49

Високо ниво на съзнание. Интелектуалец, философ, учител. Вие трябва да се стремите да познаете висшия смисъл на битието, основите на мирозданието. Вашата цел в живота е да се изкачите на ново ниво на съзнанието.

От 50 до 59

Човекът от петото ниво е наблюдател, посредник между Висшия Разум и хората. Вие сте носител на съкровена информация. Вашата цел е самоусъвършенстване в уединение. Но това не означава, че хората, принадлежащи към това ниво са винаги светли и чисти личности. Много често това са галеници на съдбата, които получават всички блага по-лесно от останалите. Често може да се наблюдава как тези хора спират да се грижат за себе си, да възпитават своята душа и падат ниско. Започват да живеят само като потребители. Разбира се, в бъдещия им живот ги очаква разплата и падане на още по-ниско ниво. Това ниво задължава да се води такъв начин живот, който би обогатил душата и облагородил рода.

 

Какво означават конкретните числа, например в случая полученото 29 и във втория пример - 43, в живота на отделен човек, може да се види в тълкуването по-долу. Остава само още да се каже, че всеки 29 години в единия случай и всеки 43 години - във втория случай, в съдбата на тези хора се случват важни събития.

 

10 - щастливо число. Знак на чест и увереност в себе си. Това е подем и полет. Много благоприятно за бъдещето число.

11 - сложно число. Предупреждава за скрита опасност, изпитания и измяна. Такъв човек може да се занимава с окултни науки, но много предпазливо.

12 - символ на страдание и тревога. Човек с число 12 може да стане жертва на интриги. Той не трябва да влиза в противоборства, да членува във всякакви съюзи и организации, борещи се против когото и каквото и да е било.

13 - символизира промяна в плановете, мястото на пребиваване, предупреждава за опасност. Древните са казвали, че който разбира числото 13, получава сила и власт. Знак за сериозни промени в живота, както положителни, така и отрицателни.

14 - предупреждава човека за опасност от природни катаклизми: вятър, вода, огън и въздух. Заедно с това благоприятства сделките, бизнеса, но с определен риск. Ако ви се падне числото 14 при пресмятането на бъдещи събития, трябва да бъдете много внимателни.

15 - хората с това число притежават огромен темперамент в съчетание с личен магнетизъм, който те използват за постигане на целите си. 15 подпомага ораторското изкуство и музиката. Предрича късмет, но понякога кара хората да прибягват до магии за свои користни цели.

16 - вестител на бъдещи катастрофи или разрушени планове. Това число предупреждава за злата съдба, която може да застигне човека и за това, че решенията трябва да се вземат много внимателно, за да се избегнат фаталните тенденции.

17 - високодуховно число. Носи на човека щастие и промени в живота.

18 - число на разрушаването на духовната страна на света. Сред хората на 18 се срещат жестоки хора - това са семейни тирани, скандалджии, побойници, участници в различни размирици и антисоциални революции. В някои от случаите числото може да означава и бизнес, при това "мръсен". Този знак е свързан с измама и предателство от страна на околните. То също така предупреждава за опасности от вода, огън и взривни вещества.

19 - символизира Слънцето. Изключително благоприятно число, което носи щастие, успех, уважение и признание.

20 - има двойствено тълкуване. От една страна, призив за действие, реализация на нови планове, но тези планове трябва наистина да бъдат грандиозни. От друга страна, това са препятствия по пътя за достигане на целта, които могат да бъдат преодолени чрез развитие на духовното начало в човека.

21 - символизира Вселената. Това е число на честта, на жизнения подем и успеха. То означава победа след битка. Много щастливо число от гледна точка на бъдещите събития.

22, 58 - това е числото на добрия, доверчив човек с един куп грешки зад гърба си. Предупреждава хората за заблужденията, за това, че те живеят в плен на своите илюзии и се пробуждат само в минута на опасност. По отношение на бъдещето числото изисква предпазливост във всичко.

23, 59 - притежава магическо въздействие, предвещава успех, помощ в работата и кариерата. По отношение на бъдещето това е добър знак, обещаващ късмет във всички начинания.

6, 24, 33, 42 - щастливо число: успех и подкрепа във всички нови дейности, късмет в любовта. По отношение на бъдещето е благоприятен знак.

25, 34 - способност за постижения чрез собствен опит. Числото не би могло да се нарече щастливо. Неговият притежател в началото на живота си поради своя характер се подлага на сериозни изпитания. По отношение на бъдещето е благоприятно число, тъй като човек, ръководейки се от своя жизнен опит, няма да направи една и съща грешка два пъти.

26, 35, 44, 53 - предупреждава за смъртна опасност в бъдещето. Този човек има изострено предчувствие за катастрофи. С годините в живота му има все повече разочарования и измами. Трябва да е колкото може по-предпазлив.

27, 36, 45, 54 - добър знак. Означава, че човек е възнаграден благодарение на продуктивното си мислене, съзидателния си труд и високите си интелектуални способности. По отношение на бъдещето числото е благоприятно.

28, 55 - много противоречив и двойствен знак. Човекът с това число притежава големи способности. Но това са хора с полуистини в съзнанието си и в опозиция на закона. В живота са склонни да вървят само по утъпкани пътища. По отношение на бъдещето числото не е съвсем благоприятно.

29, 38, 47, 56 - означава неискреност, лъжа и дори предателство от страна на обкръжаващите. Човек постоянно се сблъсква с тежки изпитания, измяна от страна на приятели и противоположния пол. Числото носи повишена опасност за бъдещето.

30, 39, 48, 57 - знак на умствено, интелектуално превъзходство над околните. Такива хора обаче не скриват влечението си и към материалните блага. Този знак е неутрален, той не предвещава нито щастие, нито нещастие. Всичко зависи от желанието на притежателя му.

31, 40, 49 - прилича на предишното, с тази разлика, че това са хора, вглъбени в себе си, често са самотни, дори когато са във водовъртежа от събития. От материална гледна точка не може да се каже, че е на късмет.

32, 41, 50 - този знак притежава същата магическа сила като 23. Човекът се намира в хармонични отношения с голям брой хора, но трябва да скрива своите планове от околните, иначе те няма да се сбъднат. Знакът е благоприятен за бъдещето.

37, 46 - знак на доброта, щастлива любов и дружба. Хармония с противоположния пол и късмет в съвместни проекти. За бъдещето е благоприятно.

43, 52 - достатъчно нещастен знак. Символизира революция, преврат, изпитания и удари на съдбата. Бъдещето е неблагоприятно.

51 - знак на огромни потенциални възможности, натура на воин. Предполага неочаквана кариера. Благоприятен е за военни, моряци, а така също и за всички лидери.

 

Това е само една обобщена представа за това, какво е предвидено да ви поднесе животът. Но не бързайте с изводите. За да е пълна и ясна картината са необходими много повече персонални пресмятания и тълкувания.[/pre]
Активен
zaharisa
Човек, обикновен.
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 120


« Отговор #1 -: Юли 06, 2011, 23:04:40 »

30.

От 30 до 39
Това е нивото на хората, способни да оказват влияние върху съзнанието на околните. Ако се намирате на трето ниво на въплъщение, знайте, че Вашето призвание в този живот е да научите другите да гледат философски на живота, да ги научите на основите на битието. Затова на самите вас предстои да се учите много, за да можете после да предадете своите знания на другите.


30, 39, 48, 57 - знак на умствено, интелектуално превъзходство над околните. Такива хора обаче не скриват влечението си и към материалните блага. Този знак е неутрален, той не предвещава нито щастие, нито нещастие. Всичко зависи от желанието на притежателя му.

Активен

"Бъди самият ти промяната, която искаш да видиш в света. "- Ганди
Eona Lightholder
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2519


NEVERENDING STORY

« Отговор #2 -: Юли 07, 2011, 00:12:32 »

Ама по тази логика на тези от 2000 и 2001 болшенството  им излизат много ниски числа , а на практика това не е така.  А на тези преди 2000 започват от 20 и нещо нагоре ,което също не би трябвало да е така.Незнам  Згреших
Активен

"weird " is indication for creative force ♥
BaDBluEeYeS
Witness of a miracles
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 69


 • Град: Ямбол
 • « Отговор #3 -: Юли 07, 2011, 00:32:27 »

  Не знам до колко е вярно това, но на мен ми се получава 56 .. От 50 до 59

  Човекът от петото ниво е наблюдател, посредник между Висшия Разум и хората. Вие сте носител на съкровена информация. Вашата цел е самоусъвършенстване в уединение. Но това не означава, че хората, принадлежащи към това ниво са винаги светли и чисти личности. Много често това са галеници на съдбата, които получават всички блага по-лесно от останалите. Често може да се наблюдава как тези хора спират да се грижат за себе си, да възпитават своята душа и падат ниско. Започват да живеят само като потребители. Разбира се, в бъдещия им живот ги очаква разплата и падане на още по-ниско ниво. Това ниво задължава да се води такъв начин живот, който би обогатил душата и облагородил рода.
   56 - означава неискреност, лъжа и дори предателство от страна на обкръжаващите. Човек постоянно се сблъсква с тежки изпитания, измяна от страна на приятели и противоположния пол. Числото носи повишена опасност за бъдещето.
  Активен

  За сините очи, розовата душа и животът ми в лилаво
  Fox Muldar
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 31


 • Град: София
 • « Отговор #4 -: Юли 07, 2011, 10:35:13 »

  За мен е 54...От 50 до 59

  Човекът от петото ниво е наблюдател, посредник между Висшия Разум и хората. Вие сте носител на съкровена информация. Вашата цел е самоусъвършенстване в уединение. Но това не означава, че хората, принадлежащи към това ниво са винаги светли и чисти личности. Много често това са галеници на съдбата, които получават всички блага по-лесно от останалите. Често може да се наблюдава как тези хора спират да се грижат за себе си, да възпитават своята душа и падат ниско. Започват да живеят само като потребители. Разбира се, в бъдещия им живот ги очаква разплата и падане на още по-ниско ниво. Това ниво задължава да се води такъв начин живот, който би обогатил душата и облагородил рода.

  27, 36, 45, 54 - добър знак. Означава, че човек е възнаграден благодарение на продуктивното си мислене, съзидателния си труд и високите си интелектуални способности. По отношение на бъдещето числото е благоприятно.
  Активен

  Истината е някъде там!
  Psychedelia
  Гост
  « Отговор #5 -: Юли 07, 2011, 11:38:32 »

  45

  От 40 до 49

  Високо ниво на съзнание. Интелектуалец, философ, учител. Вие трябва да се стремите да познаете висшия смисъл на битието, основите на мирозданието. Вашата цел в живота е да се изкачите на ново ниво на съзнанието.

  27, 36, 45, 54 - добър знак. Означава, че човек е възнаграден благодарение на продуктивното си мислене, съзидателния си труд и високите си интелектуални способности. По отношение на бъдещето числото е благоприятно.

  А до колко е вярно - сами ще видим Усмивчица
  Активен
  Чиста енергия
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 118


 • Град: Варна
 • « Отговор #6 -: Юли 07, 2011, 12:44:04 »

  54
  Активен
  nia.boneva6
  Гост
  « Отговор #7 -: Юли 07, 2011, 13:33:09 »

  Няма да кажа, че тестът е глупост, ама не е верен. Усмивчица
  Поради простата причина, че човечеството не може да се раздели на толкова малко групи според датата на раждане, и според полученото число, написаното да е вярно за всички. Усмивчица
  Активен
  Psychedelia
  Гост
  « Отговор #8 -: Юли 07, 2011, 13:39:15 »

  И на мен не ми се вярва да е верен... както и другите такива с числа Усмивчица
  Активен
  Турист
  почиващ на стари лаври
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 599

 • Град: с. Дворище, Ст Загора
 • velko.hristo
  « Отговор #9 -: Юли 07, 2011, 18:19:52 »

  ......... Само ако двуцифреното число е по-голямо от 59, тогава сумирайте още веднъж цифрите на десетиците и единиците.

  Ок. Получава се 60
   
  6 + 0 = 6

  Ако сте получили едноцифрено число, което не е посочено по-долу (това са някои дати след 2000 година), нивото на развитие на душата се определя по датата на зачатието или по астрологичен път.

   Е да, ама аз не съм роден след 2000та
  а през 1975г?
  И сега туй за датаат на зачатието ваши ли за мен, след като съм роден преди 2000та?
  Активен

  Зрей, зрей форумче,
  бавно ти узрей,
  За да родиш вкусен плод!


  Защо ни куца
  Комуникацията?!
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #10 -: Юли 07, 2011, 18:32:50 »

  ХАХАХАХАХА  Туристче излезе извън всички таблици. При подобни смятаници винаги си мисля за точността на календара. Според мен чисто слънчевият календар не е реален , календарът трябва да е лунно-слънчев и ще излезат съвсем различни неща. Плюс това както загатна и Ния на една дата в съответната година по целия свят ли се раждат само млади души примерно Хммм?
  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  Хristo
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 479


  Бъди себе си и отвори сърцето си за света! :)

  « Отговор #11 -: Юли 07, 2011, 21:06:31 »

   Само се заблуждавате с подобен род тестове.
  Активен
  SOL
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 60


 • Град: Тера
 • « Отговор #12 -: Юли 07, 2011, 21:09:32 »

  Интересен и непонятен тест Душа+Математика,или как да изчислим колко любов е нужна за да стане по-добър света  Усмивчица
  Активен
  zvezdichka
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 240


  Нека бъде вечна светлина!

  « Отговор #13 -: Юли 09, 2011, 23:16:21 »

  Хора,не съм номеролог.Хареса ми теста на пръв поглед ,а й хората който го направиха ,са на мнемието ,че неща им съвпадат.На мен лично,не:)затова реших да го публикувам да чуя повече мнения.

  За на турист резултата - трябва да е просто 6 ,като отговор.
  6, 24, 33, 42 - щастливо число: успех и подкрепа във всички нови дейности, късмет в любовта. По отношение на бъдещето е благоприятен знак.
  Иначе турист не фигурирраш в другата графа ...интересно.... :)хаха мисля ,че не важи за теб дата на зачатието:)
  « Последна редакция: Юли 09, 2011, 23:57:56 от Модератор » Активен
  ИВЕВЕ
  Гост
  « Отговор #14 -: Септември 21, 2011, 16:09:49 »

  45

  От 40 до 49

  Високо ниво на съзнание. Интелектуалец, философ, учител. Вие трябва да се стремите да познаете висшия смисъл на битието, основите на мирозданието. Вашата цел в живота е да се изкачите на ново ниво на съзнанието.

  27, 36, 45, 54 - добър знак. Означава, че човек е възнаграден благодарение на продуктивното си мислене, съзидателния си труд и високите си интелектуални способности. По отношение на бъдещето числото е благоприятно.

  А до колко е вярно - сами ще видим Усмивчица

  На мен също ми се получава 45.


  До каква степен такива тестове могат да бъдат достоверни?
  Много абстрактно изглежда - реално може да има /и има!/ стотици хиляди души с еднакви числа, същевременно толкова различни характери и степен на развитие. Нелепо е да се слагат общи знаменатели... Всичко е строго индивидуално, все пак.
  А, и, наистина - родените след 2000 ще имат много по-ниски 'резултати' според този тест.
  Активен
  Страници:  [1] 2 3   Нагоре
  Отиди на:    Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright