Духовно развитие

          

Страници:  [1] 2 3 4   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Кундалини знае всичко  (Прочетена 4991 пъти)
Търсач
Търсач
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 387


WWW
« -: Май 20, 2011, 15:05:51 »

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=34Q5UDQlSCs" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=34Q5UDQlSCs</a>


 Така че, аз трябва да ви помоля нещо. Днес, разбира се, ще опитам да ви дам Себе-Реализация, ако е възможно, ще се изработи. Но вие трябва да уважавате, трябва да уважавате и трябва да израствате. Всички светци са говорили за това в Индия.

 Сега, имаме много хора от, да кажем, Пенджаб, сикхите са там. И всички тези книги са описали за "Сахадж". Той самият, Гуру Нанак каза "Сахаджа самадхи лааго". Той използва тази дума, всички те използваха тази дума. Но индийците, които са тук, аз не знам, те са ... те казват: "Ние не можем да (въз-)приемем Сахаджа Йога." Те могат да възприемат само паунди, мисля. Много изненадващо. Много е изненадващо как този материализъм ги е завладял. Но той дава ли щастие на някого?

Дава ли радост, дава ли приятелство? Изпълнено със завист, състезание - изцяло глупаво (безсмислено) продължава. Вие преодолявате всичко това просто така, вие се наслаждавате на всичко. Ако някой има хубава мебел, добре, това е много красив килим, добре, така че какво правите вие, вие го разглеждате, наслаждавате се. Вие се наслаждавате на каквото и да е, което е създадено красиво. Вие не мислите за него, не реагирате. Реакцията е, че има Радост. Каква красота!(Колко е красиво е това!) Вие не мислите кой го е направил, колко ще струва, нищо. Вие оставате без мисли. И съзнанието без мисли не е нищо друго освен изливащо се усещане за Радост. Радост, която не е нито щастие, нито нещастие, но е необикновена(изключителна). Не можете да я опишете с думи, но можете наистина  да я усетите вътре в себе си, тази Радост - да бъдете Себето. И това е - времето да го получите дойде за вас. Вие сте тук също и за това. И това е специалното време, когато то ще се изработи.

 Сега вие усещате също колективното съзнание, че може да усетите по върховете на пръстите си чакрите, центровете на други хора и кой е другият? По вашите центрове можете да усетите вашите проблеми, по същия начин можете да видите проблемите на другите. Ако можете да излекувате вашите собствени центрове, можете лесно да излекувате центровете на другите. Без никакви пари, без да правите голям въпрос от това, без нищо. То е много, много просто, то е изцяло вградено вътре във вас. Всичко това е изцяло вградено вътре във вас и тази вградена сила започва да работи. Вие не трябва да правите нищо. Всичко си е там. Например, виждате, че има толкова много светлини тук - включвате ги и получавате всички светлини. Но вие знаете как да ги включите - всичко е изцяло вградено. Отново ще кажа, вие не трябва да стоите на главите си, не трябва да чупите вратовете си, нищо.

Както сте си, вие сте чудесни. И това е вашата собствена индивидуална майка: тя е ваша собствена, тя няма друго дете и тя знае всичко за вас. Все едно имате записано на лента, виждате: тя знае вашето минало, тя знае вашите стремежи, тя ви познава много добре и тя е тази, която ще ви даде вашето второ раждане, тя е вашата майка, тя ви обича. Сега има книги, казващи, че ако имате Кундалини, тя ще ви безпокои, това са модерните книги. Добре, те казват, че "ви изгаря". Чували ли сте, искам да кажа може би в съвременната епоха всичко е възможно, но може ли една майка да изгори своето собствено дете? Тя е чакала векове (за) да ви даде тази Реализация. От векове тя е вътре във вас и сега вие не и давате шанс(възможност) да ви даде второ раждане? Как може да бъде това?

 Вие ще разберете, че всички тези велики Инкарнации, които дойдоха на тази земя, са помогнали да се изгради това. Те са всичките там, вътре във вас, в тези центрове, които вие ще откриете. И всички тези борби, продължаващи глупаво, в името на Бог или заради нещо друго, са безсмислени, защото всички Те са едно. Ние само се борим. Така всички ваши глобални проблеми, всички ваши спорни проблеми, всички ваши семейни проблеми и думата "проблем" изчезват. Това се случва. Трябва да се случи, защото вие сте специално благословени и вие сте Духът. Тази колективност ви дава усещането за единство(единност) с другите. Не от завист, не от алчност, не от някаква плътска любов или нещо друго, но това е просто Чиста Любов, Чиста Любов, която вие не сте изпитвали.

Всички изкривявания(извратености) отпадат... Но вие не ставате някаква ненормална личност, каквито виждате по улиците, ходещи със затворени очи, не. Вие ставате просветлена личност, абсолютно нормална. Вие се обличате нормално външно, вие можете да си живеете (приемате си) живота. Но тогава вие разбирате какво е вашето достойнство, вашето благоприличие и всичко. Няма външно показване на вашето постижение, но вие знаете вътре в себе си. Вие знаете също кой е Реализирана Душа и след това се срещате. Има такава връзка. Имало е винаги, но сега тя става явна(очевидна), доказана и вие може да го изработите. Най-важното нещо е, че вашият мозък се отваря така, като лотос.

Отваря се (навън). Всички проблеми на мозъка отпадат. Колко болести на мозъка има, исках да знам, така, има такава голяма книга. Аз казах:"О Боже, повече от листчетата, които имаме в мозъка." И това може да се случи на всеки в съвременната епоха. Много често се среща, един вид, чака ви пред вратата. Всичко това може да бъде решено, абсолютно можете да бъдете спасени, можете да бъдете защитени и всеки път ще усещате това: вие сте защитени, има някой, който да ви защитава, да ви насърчава, да се грижи(за вас).

Кой е това? Това е тази "Парам Чаитания". Това е тази, наричат я "Рух", наричат я "всепроникващата сила на Божествената Любов", наричат я също "хладният полъх  на Светия Дух", както вие усещате хладен полъх по върховете на пръстите си. Всичко това е написано там, във всички книги, но символично, така че хората не го разбират.

 Веднъж като се случи, тогава вие сте в един друг свят. Такива чудеса, такава помощ и такава защита(закрила). Това е нещо, което вие усещате, че не можете никога да се удавите в океана на този луд свят, защото сега вие сте в океана на Радостта. Вие се наслаждавате и това е, което трябва да имате. Но трябва да израствате, всички вие трябва да израствате. Аз ще остана за още един ден просто за да дойда на следващото събиране. Също ако имате някакви оплаквания, по-добре е да ги кажете.

Но всъщност няма нищо, за което да се оплаквате, вие трябва да се оплаквате от себе си. Дали сте мързеливи или сте твърде ентусиазирани, или сте увлечени по някакъв безсмислен(глупав) гуру, или има нещо там. Просто не опитвайте да критикувате другите, но вижте за себе си, интроспектирайте: защо е това, защо не мога да го направя? Всичко това може да се изработи, уверявам ви. Уверявам ви много, че вие бихте разбрали това мое идване в Англия, живеенето ми тук от години. Аз не дойдох заради Сахаджа Йога, дойдох, защото съпругът ми получи работа тук. И тогава, виждайки хората в Англия, си помислих, че те могат наистина да постигнат много.
Активен

mamagaya
Гост
« Отговор #1 -: Май 20, 2011, 15:25:42 »

Малко се съмнявам че знае всичко.
от тази йога само вие печелите
Активен
Странник
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1375


 • Град: Варна
 • « Отговор #2 -: Май 20, 2011, 15:34:56 »

  Кундалини има ли отговор как да помогнем на наркоман?
  Кундалини знае ли какво е да си алкохолик и как се помага на такъв?
  Кундалини има ли идея какво се случва с хора болни от хазарт?
  Кундалини ще ти помогне ли с отговорите за поробените души в секти - как и по какъв начин да ги извадим от там?
  Уважавам труда който си хвърлил Търсач...
  Нямам нищо против теб персонално...
  Задавам ти конкретни въпроси,защото трябва да се ДЕЙСТВА!
  Думите си остават винаги само добри пожелания!
  По делата им ще ги познаете! - някъде в една дебела книга е написано...
  Простичко е...
  Активен

  Ако не ние -кой? Ако не сега - кога?
  mamagaya
  Гост
  « Отговор #3 -: Май 20, 2011, 15:51:43 »

  Кундалини има ли отговор как да помогнем на наркоман?
  Кундалини знае ли какво е да си алкохолик и как се помага на такъв?

  Да Усмивчица
  Активен
  Търсач
  Търсач
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 387


  WWW
  « Отговор #4 -: Май 20, 2011, 16:27:28 »

  Малко се съмнявам че знае всичко. от тази йога само вие печелите
  Печели човечеството. Това е следващия етап от нашата Еволюция.
  Активен

  Търсач
  Търсач
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 387


  WWW
  « Отговор #5 -: Май 20, 2011, 16:28:40 »

  Кундалини има ли отговор как да помогнем на наркоман?
  Кундалини знае ли какво е да си алкохолик и как се помага на такъв?
  Кундалини има ли идея какво се случва с хора болни от хазарт?
  Кундалини ще ти помогне ли с отговорите за поробените души в секти - как и по какъв начин да ги извадим от там?
  ДА
  Активен

  nia.boneva6
  Гост
  « Отговор #6 -: Май 20, 2011, 16:36:11 »

  Еми като ти е издигната Кундалини, отговори на тези въпроси.
  Активен
  The One
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1537


  Винаги на точното място в точното време

  WWW
  « Отговор #7 -: Май 20, 2011, 16:38:16 »

  Аз мисля,че този който знае всичко си точно и само ти!
  Активен

  Не мога да променя това което виждам,но мога да променя точката през която гледам.
  Това е достатъчно да промени онова което изживявам,а това променя цялата гледка.

  Всичко перфектно е точно такова,
  течащ в безкрая свещен резултат!
  Бъди сега причината нова,
  за твоя бленуван в мечтите ти свят.
  Търсач
  Търсач
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 387


  WWW
  « Отговор #8 -: Май 20, 2011, 16:53:23 »

  Еми като ти е издигната Кундалини, отговори на тези въпроси.
  Нали вече отговорих. Да.
  Ето това са Клиничните изследвания:
  http://www.freemeditation.com/wp-content/uploads/2009/08/compilation-ALL-publications.pdf

  <a href="http://www.youtube.com/watch?v=qGfcuC_4tYc" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=qGfcuC_4tYc</a>
  Активен

  shining_star
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 728

  « Отговор #9 -: Май 20, 2011, 17:55:04 »

  Кундалини има ли отговор как да помогнем на наркоман?
  Кундалини знае ли какво е да си алкохолик и как се помага на такъв?
  Кундалини има ли идея какво се случва с хора болни от хазарт?
  Кундалини ще ти помогне ли с отговорите за поробените души в секти - как и по какъв начин да ги извадим от там?
  Уважавам труда който си хвърлил Търсач...
  Нямам нищо против теб персонално...
  Задавам ти конкретни въпроси,защото трябва да се ДЕЙСТВА!
  Думите си остават винаги само добри пожелания!
  По делата им ще ги познаете! - някъде в една дебела книга е написано...
  Простичко е...

  Странник, а на наркомана някой да му е сложил насила наркотика в устата? Да му е опрял пистолет и да го кара насила да пие алкохола...или ще кажеш, че и магистралните проститутки са станали такива от нужда, от принуда?!
  Акцията по спасяване на давещите се е дело на самите давещи се. Всеки сам е отговорен за себе си и за живота си!
  Относно дебелата книга - не по делата, а по плодовете ще ги познаете. А плодът на духа е:любов, мир, радост, дълготърпение, благост, милосърдие, вяра, кротост, въздържание. Против таквизи няма закон - пак от същата дебела книга.
  А може би Търсача има повече от този плод, отколкото ние виждаме и си мислим? Кой може да знае?!  Активен
  Странник
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1375


 • Град: Варна
 • « Отговор #10 -: Май 20, 2011, 18:22:53 »

  Стоим и гледаме наркоманчето как си бие поредната доза и му говорим за Кундалини...?
  Хващаме го под мишница и го замъкваме в залата и му преподаваме Сахаджа йога...?
  Простете ми безочието,но нещата не ми се получават нещо...

  В дебелата книга е написано наистина за плодовете на дървото...
  В реалния живот се гледа на делата като плодовете на дървото...
  Семантика малко и творчески процес.

  Аз бях дотук!
  Активен

  Ако не ние -кой? Ако не сега - кога?
  Търсач
  Търсач
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 387


  WWW
  « Отговор #11 -: Май 20, 2011, 18:52:11 »

  Стоим и гледаме наркоманчето как си бие поредната доза и му говорим за Кундалини...?
  Хващаме го под мишница и го замъкваме в залата и му преподаваме Сахаджа йога...?
  Има такива случаи.
  There is increasing medical proof of the curative powers of Sahaja Yoga as per many experiments conducted. Its ability to cure alcoholism, smoking and drug addiction has been established beyond doubt.
  http://www.sahajayoga.org.in/Benefits.asp
  Активен

  Търсач
  Търсач
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 387


  WWW
  « Отговор #12 -: Май 20, 2011, 18:57:23 »

  По би ми се извисило ако видя нещо красиво без значение на каква тема е-примерно. Да чуя някаква музика и т. н..
  Ето музика в изпълнение на Сахаджа йоги:

  <a href="http://www.youtube.com/watch?v=DHzUeVZZlqk" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=DHzUeVZZlqk</a>
  Активен

  bars_i
  Гост
  « Отговор #13 -: Май 20, 2011, 19:00:22 »

  There is increasing medical proof of the curative powers of Sahaja Yoga as per many experiments conducted. Its ability to cure alcoholism, smoking and drug addiction has been established beyond doubt.
  За това, че лекува съм съгласен, но не съм виждал такъв който да иска да се лекува. Искам да питам-алкохолизма болест ли е, наркоманията болест ли е, тютюнопушенето болест ли е?  Е, аз съм доктора, но нямам правата.
  Активен
  bars_i
  Гост
  « Отговор #14 -: Май 20, 2011, 19:10:57 »

  По би ми се извисило ако видя нещо красиво без значение на каква тема е-примерно. Да чуя някаква музика и т. н..
  Ето музика в изпълнение на Сахаджа йоги:

  <a href="http://www.youtube.com/watch?v=DHzUeVZZlqk" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=DHzUeVZZlqk</a>
  Жалко  Търсач. Търси ме в "Говорилня" и там ще ти чуя клипчето. Ухилен
  Активен
  Страници:  [1] 2 3 4   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Граф сен Жермен-мъжът, който знае всичко и никога не умира
  Езотерика
  delfin 4 4182 Последна<br />публикация Август 22, 2010, 12:29:54
  от Isis
  Кундалини « 1 2 ... 5 6 »
  Духовни учения
  Админ 89 9986 Последна<br />публикация Октомври 08, 2012, 06:31:03
  от Свързан
  Някой да знае какво стана със Сънчо?
  Въпроси и отговори
  Scortan 1 772 Последна<br />публикация Декември 15, 2011, 20:53:39
  от Еlsha
  Чичо Гугъл, знае всичко..е една буквална фраза!!! « 1 2 »
  Програмиране, световен елит
  Ariam 16 2109 Последна<br />публикация Октомври 07, 2012, 22:31:50
  от Ariam
  Кундалини, МЕР КА БА, торсионно поле
  Обща тематика
  Harpi 14 1609 Последна<br />публикация Декември 14, 2012, 16:18:48
  от Harpi

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright