Духовно развитие

          

Страници:  [1] 2 3 ... 6   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Промените по света и около нас - сегашни и предстоящи  (Прочетена 22096 пъти)
delfin
Гост
« -: Октомври 10, 2009, 03:56:19 »

Отговор на някои въпроси на читатели от писателя Георгий Бореев (Бязырев) -


Въпрос: "Как може да се определи възрастта на душата?"

Отговор:

Има два начина - да се попита йог или сам да станеш "виждащ". За да се попита йог, трябва да се намери в Северните Хималаи, но даже и там да се намери истински йог е много трудно. За това е написано в книгата "Пришельцы из Шамбалы". По-лесно е сам да станеш йог, отколкото да се намери истински.

Въпрос: "Кое ще бъде най-добре за мен: да се спася от Потопа или да премина в 4-то измерение?"

Отговор:

Сега става смяна на расите. Петата раса си отива. Появява се новата Шеста раса. Тя ще живее на ефирна Земя. Преходът в ефирната Земя ще става на 3 етапа - през 2013 г., през 2017 г. и през 2030 г. Представителите на Шеста раса наброяващи около 1,5 млрд. души за това време ще напуснат физическата Земя. Това са и децата "индиго" и най-напредналите ученици на езотеричните школи и многобройните хибриди, получени при кръстосването между чуждопланетяни и земни жени. Хората от Шестата раса няма да бъдат такива като нас - и вътрешно и външно. Те ще имат по рождение 10 аурични обвивки, огромна енергетика и ще бъдат вродени сидхи. В началото на Шестата раса хората на ефирната Земя ще се хранят само с вода и сокове на растения. След това Шестата раса ще премине към хранене с прана.

Няколко стотици хиляди души от нашата Пета раса също ще живеят в своите тела сред хората от Шестата раса. Тези избраници ще станат преходен мост между Петата и Шестата раси. Затова е нужно да се занимаваме със своето умствено и нравствено изчистване.

Сега на планетата заедно със земните души преминават обучение някъде около 1,2 млрд. звездни души.Това са добри и умни хора, които временно са забравили за своята мисия. Едновременно с тях живеят и воюват един с дрег и със самите себе си примерно около 5 млрд. духа - това са тъмни души, които са дошли от животинския свят и от долните астрални светове. За да подготвим звездните души за 2013 г. и за Възнесение, ние дойдохме от Сириус и от Плеядите по пътя на обикновеното раждане на Земята. Някъде около 10 000 души от Сириус и 10 000 от Плеядите - са се родили на Земята в периода 1950 -1960 г. На Сириусяните и Плеадианците сега усилено помагат чуждопланетяни от Висши цивилизации, които сега се намират на Земята, а орионците от Ригел и сивите Дзетианци, живеещи във вътрешността на планетата, им пречат. ... През 2012 г., по време на изместването на полюсите ще си отидат или Възнесат първата вълна от подготвените - на ефирната Земя. Примерно някъде около 500 млн. души.  Втората вълна ще отнесе на райската Земя някъде още около 1 млрд. души. Това ще стане до 2017 г. и през 2017 г.

Третата вълна ще пренесе от грубата "адска" Земя на ефирната Земя останалите земни души."Осмоъгълната звезда е символ на цивилизацията на Сириус. И душите дошли на Земята от Сириус, подсъзнателно ги тегли към Осмиците, към Осмоъгълните звезди."

"... По време на Потопа не е задължително да се лети до Австралия, можете да се укриете и във Франция, защото половината от страната няма да бъде потопена. Има подземни тунели и в Пиренеите, и в Андите и в Алпите. Но... вместо да се борите със стихиите и да промените своята събда в по-добра посока - Вие искате да се отклоните от борбата. На територията на Франция има редица пирамиди, построени от атлантите. Търсещите хора трябва да ги намерят под земята, да ги откопаят и да ги включат към общата работа на мрежата от пирамиди, защитаващи Земята от Потоп. Необходимо е да се построят и нови пирамиди на местата, където излиза телурична енергия. Да се "включат" пирамидите със заредени кристали..."


"... След катастрофата от 2013 г. ще има 2 страни лидерки, които ще заменят САЩ. Това са Австралия и Аржентина. Австралия ще се съедини сухопътно с Антарктида чрез малък полуостров..."


Превод: делфин

 
« Последна редакция: Октомври 16, 2009, 16:15:37 от delfin » Активен
delfin
Гост
« Отговор #1 -: Октомври 13, 2009, 14:36:25 »

"Що се касае климата, ще кажа следното - климатът се променя и ще продължи да се променя. Става следното. Вие може да сте чували понятието "Нощта на Сварог". Това е периодът в цикъла на движението на Слънцето вътре в Галактиката. То също се върти по орбита, по-точно по спирала, като спирална пружина.

Минал е периодът на галактическата "сянка", Слънцето е влезнало в област, където плътността на веществото на космическото пространство е значително по-високо, отколкото е било по-рано.

Космическото пространство не е чист вакуум. То има плътност, въпреки че тя е много ниска. Става същото, както с космически кораб, който започва да се спуска. Корабът се движи с огромна скорост в силно разредено пространство, но въпреки всичко се нагрява от търкането на частици по неговата повърхност. Същото става и със Слънцето и с всички планети. Те се нагряват. Процесът е започнал отдавна - преди около 40-50 години. Но топлинната инерция на планетата и Слънцето не е давала възможност да бъде забелязан. Сега вече този процес се наблюдава ясно.

В полярните райони добре се фиксират силни потоци от частици с високи енергии, нещо, което по-рано го е нямало. Четох информация, че почти е изчезнал радиационният пояс на Земята - издухал го е слънчевият вятър.

И това са само цветенцата. Ягодките предстоят.

Но не си струва да се страхуваме много - добрите емоции са много нужни днес. Отнасяйте се към ставащото като с ремонт в къщи. Неудобно, неуютно, но е само временно. Но затова пък после в дома ще бъде толкова красиво и уютно, както не е било преди.

Предполага се, че силно ще нарасне температурата на атмосферата. Топенето на полюсите и усилването на нагряването на повърхността, ще създадат мощна облачност, което ще изравни климата по цялата територия на планетата. Няма да има такъв климатичен контраст. Но ще бъде горещо!

А какви градини ще растат във влагата и топлината. А цветя! А плодове и зеленчуци!"


peter from moskow

превод: делфин
« Последна редакция: Октомври 16, 2009, 16:17:33 от delfin » Активен
delfin
Гост
« Отговор #2 -: Октомври 13, 2009, 15:03:26 »

"Краят на света или начало?

От думите на един прекрасен човек: "Ако детето не се учи на нищо, а само се отговаря на въпросите му, то ще стане гений. Светът сам ще го научи. Той е всъщност училището."

Предупреждавам - това са мои наблюдения и разчети, не повече от това!

Ние се намираме на прага на велико събитие - появата на белия свят на нова планета! Слънцето е "бременно"! И скоро ще зарадва света със своето поредно "дете"!

Учените не разбират какво става със Слънцето, защо то е толкова активно, че даже нашите ледници се топят.

Слънчевата с-ма се подготвя за преустройство към нов порядък, във връзка с появата на ново небесно тяло. И нашето физическо тяло се подготвя за появата на нов вътрешен орган.Защото човекът, това е микрокосмос, в него се отразява всичко от външния свят. Всичко на света е свързано и ние сме негова неотделима част!

Земята вече постепенно измества оста си в ново положение и подготвя растителния и животинския свят към предстоящите събития, променяйки привичният ритъм на времето. Трудно е да се представи как може да се преживее физически такава пренастройка, но както е известно, Творецът не дава изпитания, които да не могат да се преодолеят. В нас трябва да се роди нещо ново. Може и наистина да започнем да виждаме умрелите по-рано, както пишат пророците.

Новата планета, това е ново влияние върху света, което трябва да изравни ситуацията. Нали Слънцето ще възпроизведе на белия свят своето най-съвършено същество, с оглед на целият предстоящ опит!

Малкото е подобно на великото!

Няма горе, няма долу - всичко е едно!

Познай себе си и ще познаеш целия свят!

Откъде имам такива мисли?

1. Разрядът, ставащ на Слънцето, който излъчва такава светлина, е сравним с електрически разряд. Ел. лампичка свети от това, че че в нея се затварят ел. потоци, създаващи движението на електроните, т.е. светлина.

2. Слънцето се намира по средата, около него постепенно отдалечавайки се, се въртят планетите. Те откъде ще се вземат, ако не от центъра? Вътре в Земята се намира това, което някога е било единно цяло с нашето светило - нагорещеното ядро.

3. Молекулите се делят на атоми, атомите на електрони, а с електрони е запълнено цялото пространство. Разумът е начало, Слънцето - средство, а Планетата - ново начало.

Ако човекът е микрокосмос, то Космосът е Творецът, по чийто образ и подобие сме създадени. Ние живеем и чувствуваме, в кръвта ни се образува адреналин, т.е. - чувствата създават вещество. Така и Слънцето расте от чувствата, които се раждат в нашата Слънчева с-ма.

Извод:
Към чувствата трябва да се отнасяме сериозно!Мариел

превод: делфин

« Последна редакция: Октомври 16, 2009, 16:18:53 от delfin » Активен
delfin
Гост
« Отговор #3 -: Октомври 13, 2009, 15:19:48 »

Земята и човечеството ще претърпят коренни преобразувания в хода на следващите летоброения. Ще стане процес на пълна трансмутация на човечеството и планетата. Този процес ще повлече след себе си промени във възгледите от морално-етичния план, начинът на мислене, жизнените позиции и всичко, което обкръжава човека и се намира в самия него (това са също световете и "фините" тела).

Самият процес на сложно и дълго прераждане води до необходимост от нов живот, опорна точка на хората ще бъде ново учение, защото без него няма да има и цел, и знания за Бога и неговата противоположност - Дявола.

Новото учение няма да бъде представено като приказен вариант, както е в Библията, а в истински същесвуващи реалии, които откриват на хората Бог като Велика Високопотенциална Личност, състояща се от 1/4 част от положителната субстанция на творчеството и 3/4 от отрицателната система на изчислението.

...

През Шестата раса няма да има делене на земята и борба за власт. Ще има един народ, един език за всички земяни и всичко това ще създаде здрава основа за установяване на Земята на Единоверие.

В крайна сметка хората ще общуват телепатично, както всички Висши Същества. Да се разговаря на глас ще бъде под достойнството. Съзнанието на хората ще достигне такова ниво, при което те ще могат да съществуват при самоуправление на мислите, образите, тялото. Новото учение ще донесе на човечеството Единоверие.


От "Законы Мироздания" - Стрельникова, Секлитова


превод: делфин
« Последна редакция: Октомври 16, 2009, 16:21:05 от delfin » Активен
delfin
Гост
« Отговор #4 -: Октомври 27, 2009, 19:18:40 »

Въпрос:  Ако ние живеем в Сегашното и някои от нас  са се върнали от бъдещето, ако всичко това вече се е случило ако началото на края вече се е случило, защо вие от по-висшите измерения неможете да ни кажете точно време  или кога определени неща ще се случат, когато те вече са се случили?

Отговор:  Защото вие всички сте в АЛТЕРНАТИВНИ РЕАЛНОСТИ. Разбира се аз мога да отида в бъдещето и да кажа, че това се е случило през годината 2012 на 6 май, но вие сте в леко различна реалност. Вие знаехте това когато изявихте желание да се върнете от бъдещето ако използвам вашия термин. Вие знаехте тогава, че можете да поемете  по-различeн път,така че времевия фактор да бъде изключен. Разбира се в тази алтернативна реалност, може би през 2012 на 6 май вие сте се ВЪЗДИГНАЛИ (КЪМ ПО - ВИСОКО ИЗМЕРЕНИЕ), но вие сте поели риска връщайки се в миналото, че това събитие може и да не се случи точно тогава.

Защото вие сте доброволци и някои от вас са ПРИСТРАСТЕНИ, бих казал, към вълнението да се завърнете, да бъдете  борци за свобода на тази планета, да правите всичко по вашите сили, да издигнете СВЕТЛИНАТА , така вие възприехте и възможността, че може да има промяна на времевата структура. Ако бяхте дошли знайки, че всичко ще се случи на 6 май 2012 това щеше да отнеме голяма част от вълнението - да знаете предварително крайния резултат. Това е като да решавате тест и знаете предварително че ще го вземете с 96% правилни отговори или нещо подобно. Това обезсмисля положения труд.

Вие дойдохте доброволно за да положите усилие сега и в бъдеще, всичко това  се е случило на едно определено  ниво, но вие сте дали съгласието си  да слезете до това ниво, където вие губите паметта си за това, което се е случило в бъдещето и изпитвате вълнението да повдигнете собствените си вибрации както и тези на планетата да изградите тази по- висша част от вас, да влагате повече енергия да имате повече познания и любов.

Ащар

превод: Алиен
Активен
delfin
Гост
« Отговор #5 -: Ноември 01, 2009, 16:10:19 »

Прословутото кенийско пророчество на Джоханва Овало - изречено
през 1912 година:


"Kenyan Prophet, Johanwa Owalo, the founder of Kenya’s Nomiya Luo Church,
and who among the Kenya people of the Luo religion is believed to be a prophet
similar to Jesus Christ and Muhammad, and who in 1912 made this horrific prophecy
about the United States:

“So far have they [the United States] strayed into wickedness in those [future] times
that their destruction has been sealed by my [father]. Their great cities will burn, their
 crops and cattle will suffer disease and death, their children will perish from diseases
 never seen upon this Earth, and I reveal to you the greatest [mystery] of all as I have
been allowed to see that their [the United States] destruction will come about through
 the vengeful hands of one of our very own sons.”

Кенийският "пророк"(?) - Johanwa Owalo Roll Eyes - основателя на кенийската
църква -  Nomiya Luo - се счита за пророк сред изповядващите религията
 Luo, на равно с Христос и Мохамед, е изрекъл следното ужасяващо
пророчество за САЩ.:

Докато те (има се предвид САЩ), отклонили се в беззаконие в онези (бъдещи?)
времена, тяхното унищожение е запечатано от моя Отец. Техните големи
градове ще изгорят, техните посеви и стада ще страдат от болести и смърт,
техните деца ще загинат от болести невиждани до този ден по Земята и аз
ви разкривам, най - великата от всички тайни, позволена ми да видя, че
тяхното (на САЩ?) унищожение, ще дойде от отмъстителните (!) ръце  на
един от нашите "собствени" синове.


Превод: Котаракъ
Активен
delfin
Гост
« Отговор #6 -: Ноември 01, 2009, 18:44:20 »

МОРЕТО ЩЕ ОПРЕ В РОДОПИТЕ, ПИРИН ЩЕ ПОТЪВА ПРАЗ 2012 Г. (Дали???)


Старозагорката Йорданка Николава е член-кореспондент на Международната Академия по информатизация. Феноменалната нашенка е: “Ултрасензорен уникум, който ни прави съпричастни на новото знание. Едно продължение на Слава Севрюкова” - както я определя директорът на Международната асоциация феномени инж. Илия Клечков.

Стамен Стаменов връчва най-високия приз на асоциация “Феномени" на Йорданка Николова


- Йорданка, почти нищо не се разбра за причините, довели до потъването на кораба ни “Ванеса”в Азовско море. Ти можеш ли да попиташ Висшия разум за това и да ни осветлиш по тези и други въпроси, които ще ти задам?

- Разбира се. Бог ми обясни, че в Тихия океан е станало “засмукване на водата” и като по ”тръба” от срещуположната точка, която се оказва именно Азовско море, е станало “изхвърляне” на енергията, която предизвиква реално ненормално големите вълни десетметрови. Просто го попитах, за да сравня информацията. Виждаше ми се нещо като абсурд. По принцип се смята, че Азовско море е затворено и сравнително плитко и няма никакво логика да има такива огромни вълни. Това смята и моят близък капитан на кораб, който е пътувал многократно по него и смята даже, че тези вълни, довели до катастрофата, са истинска мистерия.

- Но защо все пак става тази катастрофа?

- Целта на подобно физическо явление е да се ускори земното ядро, което ще съдейства за предстоящото преместване на земната ос.

- Ти и в книгите си говориш дори с точност “ в градуси” за предстоящо преместване на земната ос. След време нещо подобно съобщиха и чужди учени като събитие, което предстои на Земята и с това де факто информацията се засича по някакъв начин - за това ли става дума?

- Да, за това! Но за изместването на полюсите на Земята не само във физически план, но и в един качествено нов като параметри за земните жители свят на духовност и способността му да бъде развиван от определени групи, издържали на този преход хора. Но, за да бъда по-ясна, преди това трябва да ти разкажа нещо, което реално се случи с мене през лятото. И смятам, че “това” носи предшестваща информация за случилото се в Азовско море и други предстоящи събития.

- Любопитно?

- В една нощ от почивката ми на морето през отминалото лято - между Толбухин и Шабла видях огромна светкавица - по-скоро дебела и във формата на меч от светлина /като небесните светкавици/, който се закова от луната към земята и за миг ги свърза. Изтръпнах и помислих, че в ясното време след тази мощна, “необичайно дебела” светкавица-огнен меч – какъв ли гръм ще последва? Но такъв не се чу. Попитах висшия разум, както обикновено: “Какво е това?” Но отговор не получих. Нищо, казах си. Но... след малко чух глас, който е много различен от този, който обикновено чувам, той ми каза: “Това е мечът господен!” Стана ми притеснено. Меч не се вади току-тъй?! Значи ще има нещо страшно... След няколко вечери, около 2-3 август, пак на връщане от морето между Балчик и Каварна, вляво на пътя видях едно огнено кълбо, което се движеше на около 50-60 см над земята. Помислих си, че това е следствие на някакъв пожар. Но... пожар нямаше. Освен това никой от родителите ми, с които пътувах, не виждаше това, което аз виждах. Пак попитах Висшия разум: “Това пък сега какво е?” И отговорът пак не дойде светкавично, както друг път, а след около десетина минути: ”Това е душата на Гея!” Бе ми обяснено, че там някъде се намира пъпната връв на Гея, чрез която тя се свързва с другите духовни същества, и че тя цялата се тресе в ужас от събитията, които й предстоят. А това, което съм видяла с огненото кълбо, е своеобразно “излизане” на душата й от нейното тяло и свързването й с другите светове. Обясни ми се, че гласовете, които ми отговориха на двата въпроса за огнения меч и за светещото кълбо - единият е бил на свети архангел Гавраил, а другият на Иисус Христос и затова контактът е бил малко по-късен, защото все още нямам преки канали точно за контакти с тях. Но, както и да е, запитах тогава: “Господи, какво става, защо изведнъж мечът Господен? После и... душата на Гея?” А той ми отговори дословно: “Всичко, дете мое, е за това, че идва вече преходът на земята. И всичко постепенно следва онова, за което много пъти сме говорили, а именно: преместването на земната ос на физическо и на енергийно ниво.” Този енергиен клапан /в Азовско море/ е “отворен” отпреди шест месеца /насам/, за да се освободи енергията, приета преди месеци за вътрешното ретрансформиране на земните плочи. Сега тези енергийни тласъци, дошли от космоса, ще излизат над земното ниво, за да настъпят и там съответните промени. Тази “клапа” в Азовско море ще доведе до две години на постепенно отлепяне на Турция от България. Това е подготовка - тектонична: За промените в тази трансуралска тектонична плоча – разделянето на Близкия изток от Европа. Разгръщането на Изтока и отделянето му от Европа ще става все повече и повече с приплъзване към Индийския океан” - точно това ми продиктува Бог, а ето тук го записа /сочи бележника със записки/.

- Но как така Турция ще се отдели от България едва ли не по граници?

- Европа и България са в един земен шелф, а Турция и Изтокът са на друг земен шелф. Тази енергийна клапа в Азовско море ще се разширява постепенно и така ще стане отделянето на тектоничните плочи. Босфора, Азовско и Черно море ще се слеят в една площ. Това пък от своя страна ще увеличи морските води на Гърция и до три години тя ще потъва с около 500 метра на година. Водата ще стигне до основите на Родопите. Лека полека северният и южният полюс ще губят своите ледени обвивки, а екваториалният пояс ще губи температурата си, особено след месец май 2009 г. Бог ми каза точно, че предстои: “Континентите да изгубят своята ориентация изток - запад. Тя ще премине в запад-северозапад. Слънцето, изгряващо от изток, след година и половина вече ще изгрява от североизток.След 2009-2010 година Пирин наистина леко и бавно ще потъва. Родопите ще претърпят корекция. Климатът тук ще се запази, докато стигне до тропически. Ще се появят животни и растения, нехарактерни за България. В навечерието на Йордановден /сега/, имах тежка нощ: Бях пред картата. Ясно един глас ми каза, че “Пирин трябва да потъне, за да може да влезе светлината!”

- Бившият директор на международната фондация феномени Стамен Стаменов е в Америка, каза ми, че често се чувате с него по телефона.

- Да, преди няколко дни пак се чухме с него и аз съм особено впечатлена от това, което той ми каза: Българи са открили в Америка някаква изключително ценна българска книга. Доколкото разбрах, тя е в частна колекция. Възрастта на тази книга е нещо уникално. Написана е 700 години преди Христа! Най-интересното в случая е това, че информацията, която аз съм дала за древните исторически факти и събития в първата и втората си книга “Съкровищата на Тракийските царе”, едно към едно се покрива с информацията от тази древна книга. – това ми каза Стамен Стаменов, който е чел двете мои книги.
Активен
delfin
Гост
« Отговор #7 -: Ноември 01, 2009, 18:48:29 »

"Археологът Георги Китов е прероден тракийски цар-жрец", твърди старозагорката с необичайната ченелинг-дарба


До 2007 година ще се открият още 5 големи златни тракийски съкровища - “ключове” за Първата енергийната Порта към новото измерение на човечеството:


Йорданка Николова е избрана за един от седемте член-кореспонденти на Международната академия за информация в Москва. В края на миналата година Българската национална асоциация “ Феномени” й връчи Златната статуетка и Диплом за особено големи заслуги в резултат на нейните свръхсензорни способности. Йорданка е една от малцината в света, която има дарбата ЧЕНЕЛИНГ: Това ще рече, че 40-годишната медицинска сестра от Стара Загора е “включена” в постоянния информационен поток на всемирното знание от известната на учените Ноосфера или Енергоинформационна сфера, която древните народи са наричали Акаша. Така чрез автоматично писане на чист български език (различно от принципите на т.нар. контактьорство) тя е в “денонощен - 24-часов канал” за знания от божествения разум. За нея председателят на асоциация “Феномени” инж. Стамен Стаменов казва: "Тази информация не може да се намери в нито една библиотека на света, защото е необикновена. В повечето случаи тя се отнася до изключително важни за човечеството и цивилизацията събития, за които официалната наука или не разполага с точни данни, или те са твърде нищожни и противоречиви."


- Как успя да запишеш азбуката на траките?

- Уникалното е, че тракийската азбука ми се даде не един, а цели три пъти. Първо, след като разбрах, че азбуката на траките не е известна на никой историк, помолих тя да ми се даде свише. Получих я, записах я и я изпратих на един изключителен специалист - траколог.

- Почакай, как ти “отговори” Бог?

- Така както го и питам - със зададен въпрос върху белия лист и под него следва с автоматично писане на ясен български език отговора му. Всяко едно човешко дело се записва в Акаша (В Книгата на живота, Всемирната информационна база) и човек оттам може да черпи неограничена информация, стига да бъде подходящ съсъд, канал. Аз имам неограничен достъп до такава информация по всяко време на денонощието и при всякакви обстоятелства, независимо от обкръжаващата ме обстановка. Мога за абсолютно всичко да питам - от всяка сфера на живота в това число и личната. Достъпът ми е неограничен.

- На “Розовата долина” край Казанлък й казват още “Долината на царете” заради множеството тракийски могили с гробници, в които са били погребвани тракийските царе. Миналото лято археологът Китов направи там истински фурор с откритията си - имаш ли коментар?

- Когато бях на разкопките на “Голямата Косматка” край Казанлък, видях, че третата ниша е изградена само от един каменен блок. Една цяла стая със стени - гладки като да са изрязани с лазерен лъч. Попитах Висшият разум как това е ставало и ми се даде следното: Траките са използвали слънчевата и мисловната си енергия като компютър, с помощта на който са построили тази стая. Каменният блок е стигал до място, където е бил “обработван” от едно друго съоръжение, което е представлявало тръба, от която излиза слънчев лъч, който реже като масло камъка.

Тръбата е била изработена от следната сплав - желязо, никел, злато и сребро в определено съотношение. А вътре пък в тази тръба, на определени разстояния и под определен ъгъл, са били подредени в следния ред скъпоценните камъни - рубин, диамант, рубин. И слънчевият лъч влязъл от единия край на тръбата - излиза от другия край като перфектен режещ инструмент, много по-силен от днешния лазерен лъч. Изобщо цялото строителство на тези гробници, както и на пирамидите в Египет е ставало по този начин.

- Излиза, че древните цивилизации са били далеч по-силно развити от нас днес и сякаш ходът на историята върви назад, а не напред?

- Каза ми се, че ние - човечеството, нямаме земен произход. Тоест наследници сме на няколко цивилизации - една от които идва от съзвездието Плеадите. В това време около Слънцето е кръжала и т.нар. десета планета, която е носила името Фаетон. Тя е била населена. Но в стремежа си да черпят огромно количество енергия фаетонците правят това там, откъдето не трябва - и в даден миг сами взривяват планетата си. Но преди това оттам тръгва флотилия и идва на Земята. Присъствието им тук на Земята става по договорка с хората от Плеадите, които са вече тук. И кръстоската между тези две космически цивилизации раждат нашите Адам и Ева.
В Рила и Родопите също е имало много лаборатирии на древните (на хората от Плеадите) Даде ми се, че траките пък са преки наследници на Атлантите, тъй като Ной е бил атлант. И ми се каза, че ноевият ковчег трябва да се търси около Рупите и че не е “заседнал на планината Арарат”, както много билейски изследователи допускат.

- Какво ще се случи на нашата цивилизация?

-Земята предстои да премине в друга - духовна област. Това ще стане след едни много бурни катаклизми. Те като време започват от 2006-2007 г. Тогава ще паднат всички маски. Всеки човек ще застане с истинската си душа пред околните. Душата буквално ще “бъде видима” за всички и никой няма да може да скрие вътрешната си грозота. Ще се отворят духовните очи на хората. “Ще видите и ще чуете звуци и сигнали, които не сте чували. А тежките грехове ще теглят надолу, тъй като и оста на земята ще бъде променена на обратната й страна. Това ще стане и във физически, и в духовен план, но първо ще започнат физическите промени у хората.” Казва ми се още: ”Трябва да се олекотите” - не в телесно, а в духовно отношение, макар че в този процес на предстоящи катаклизми, успоредно с изместването на земната ос хората ще претърпят и мигновени анатомични промени.
Тези, които се променят (и физически), ще издържат с много малко храна. Ще станат вегетарианци. Вътрешните им органи ще претърпят големи промени. Ще станат в много по-голяма степен едни духовни същества. А след 2009 г. децата ще започнат да се раждат с умственото развитие на 5-годишно дете.

- Как да се разбира това?

- Цялата Вселена сега е отправила поглед към Земята, предвид предстоящата трансформация на физическото и на енергийното ниво на човеците. И тук, в България, ще бъде Първата порта към преминаването в това ново измерение.

И за да се отвори тази наша порта, ще трябва да се наредят седемте “ключа” един до друг на тракийските царе-жреци. Един от тези “своеобразни енергийни ключове” е откритата от археолога Китов Златна маска при разкопките на “Светицата”.

Но най-интересното е, каза ми се дословно: ”Никой не открива това, което не е заровил!” И в подкрепа ми се изясни, че археологът д-р Китов е прероденият тракийски цар-жрец Севт Трети и именно поради тази причина точно той открива същровищата, които е заровил. Но на мен ми се каза и още, че той тепърва предстои да открие гробницата на Севт Трети, тъй като тази, която откри и смята, че е на Севт Трети, не е на този владетел. А човекът пък, по чийто образ е направена уникалната Златна маска, в минало прераждане е бил сегашният шеф на казанлъшкия исторически музей Косьо Зарев, който тогава е бил цар Терез. Сега се връщат душите на тези царе в сегашния си земен образ именно заради предстоящата трансформация, която ще настъпи с големите катаклизми на Земята в периода на 2011-2012 г. За тракийските царе единственият им шанс е да влязат в другото измерение на вечния живот за да се преустановят преражданията им. Всеки от нас е стигнал дотук именно за това преминаване. Тъй като с изместването на земната ос актът на прераждане на душите приключва веднъж завинаги, който успее да мине през Портите - печели вечността на живота. И не е случайно, че тук, в България, прииждат и все повече ще идват чужденци да изкупуват земите ни. Каналите на тази информация са стигнали и до тях и затова бързат. А и на Америка съвсем не й остава много живот.

- Как, чака я терористичен акт, ядрен удар, война или катаклизъм?

- Катаклизъм! Всичко ще стане бързо и сигурно, както се размества тесте карти от опитен картоиграч! Процесът ще протече за 250 дни и 249 денонощия, пак казвам - това става през 2011-2012 г. Тогава Европа ще се отдели от Азия. Северна и една втора от Южна Америка (северната й част) ще потънат. Африка ще се обедини с Азия. Европа ще остане самостоятелен континент. Гърция ще потъне. България отново ще остане на три морета. Средиземно море ще дойде до Южните Родопи, а Турция ще се откъсне и ще отиде на юг. Българите няма да бъдат избити и заличени; защото сте народ, идващ от древността, за да поведете хората към бъдещето. Тук ще се зароди най-напред шестата раса” - това дословно ми го написа Висшият разум - Господ.Ще почакаме да дойде това време и ще видим какво точно ще стане.
Активен
delfin
Гост
« Отговор #8 -: Ноември 20, 2009, 21:57:35 »

" Земята заедно с човечеството извършва уникален преход в еволюционното си развитие - поредния квантов скок.
Галактиката Млечен път се движи по спираловидна орбита около своето централно светило - Великото централно слънце, точно и както Слънчевата система се върти около централното галактическо слънце.

Земята заедно с човечеството се намира в края на поредния 26 000-годишен цикъл на космическата система Земя - Слънце Плеяди.

Краят на цикъла, в който се намираме днес, трябва да завърши на 23 Декември 2012 г. ( така сочи и календарът на маите ). През 2013 г. започва следващият за Слънчевата система цикъл от 26 000 години.

Преди квантовия възход Земята ще навлезе в цикъла на духовно повдигане, защото във Вселената физическите и духовните процеси вървят заедно. Това е обективна реалност, която все още не се осъзнава от тези, които отхвърлят понятията духовност и духовно познание.

Духовното повдигане е ново еволюционно ниво на съзнание, наречено Христово. При него свещените слънчеви козове за духовно пробуждане ще бъдат предадени на човечеството чрез информация, закодирана в слънчевата светлина.

Хората с лошо функциониращи биоелектрически меридиани и затворена енергия няма да издържат огромните енергийни промени и усилването на светлината, която ще премине през галактиката, докато Гея де придвижва към центъра й. Затова е изключително важно да излекуваме блокажите, които пречат на хармоничното протичане на енергия през електромагнитните ни тела. Не можем да си представим как тези наелектризиращи вълни от фотони ще преминат през чакрите ни.

Процесът на информационно препрограмиране - пречистване на изродената енерго-информационна матрица на обществото, трябва да започне колкото е възможно по-бързо.

За тази цел до 2013 г. минимум 144 000 души трябва да станат посветени и да успеят да преминат във фазата на духовно развитие, наречена Христово съзнание. Това е критичният минимум, под сойто преходът не е възможен. Ако 144 000 души го направят ( известно е каква мощ притежава колективната мисловна енергия ), вибрационната им енергия светкавично ще обкръжи планетата. Ще започне процес на препрограмиране - пречистване на наслоените от хилядолетия низши астрални мисъл-форми, които я задушават и тя като живо разумно същество не може сама да се справи с настъпилия енерго-информационен дисбаланс.

Време е да осъзнаем, че сме божествени същества и се развиваме по план, наричан навсякъде във Вселената Божествен. Той е осъзнат от разума на по-високите нива във Вселената. Самата тя представлява разум в развитие. Този разум е с пирамидална структура, чиято движеща сила е съзидателната, всетворяща енергия, наречена Божествена любов.

Според Божествения план времето на бездуховността, като неминуем стадий на развитие за човечеството вече приключва и ако то не пристъпи към новата епоха на Водолея, ще се самоунищожи. Такъв е непоклатимият закон, под чието безпощадно действие са се самоунищожили хиляди светове във Вселената. "


" През 2012-а година Земята се готви за скок!" -

Инж. Стамен Стаменов - председател на фондация " Феномени "
Активен
delfin
Гост
« Отговор #9 -: Ноември 20, 2009, 22:06:36 »

Позволявам си да цитирам едни древни предсказания за недалечно бъдеще, редактирани хилядолетия по-късно в "Кръгове - Бяла книга". Текстовете ги няма из книжарниците, а единственият сайт, където бяха публикувани, е спрян от режима:

"Земята в скалната кухина се осветява от светеща мъгла. Мястото е практически неоткриваемо. След крайното проваляне на човешкото общество там, където се роди Искрата, там се разгаря новият Пламък. Не достига време. Добата е на изчерпване. Сразяването на противника в човешки облик е само начало. Отпорът срещу врага от неземната Бездна е хилядократно по-тежък. Колобрите бързат. Угрижени са боилите. Свръхчовешко е напрежението сред багатурите... Маговете пак ще се справят, както винаги са се справяли. Но наложително е първо да свършим със земните им съюзници, с тукашните човекоподобия, с отреклите се от човешкия род, с паразитите в човешка кожа".

Разбирайте го както си искате. Предполагам някои се досещат къде е мястото, където преди хилядолетия се роди Искрата и кои са Слънчевите арии. Затова сме им в полезрението. Затова бързат да унищожат и България. Напразно "Аненербе" на Химлер е ровило в Тибет.


yankul
Активен
delfin
Гост
« Отговор #10 -: Ноември 21, 2009, 11:57:45 »

2012


Алън беше обсебен от мисълта за 2012 година. Тя бе парализирала и последното кътче на съзнанието му с отровните си пипала. Той търсеше и изчиташе всички материали по темата, нямаше филм или видео клип, който да не знаеше наизуст, даже беше направил и сайт – 2012.com, където публикуваше своите теории, пишеше статии и обсъждаше предстоящата катастрофа със съмишленици в популярния си форум.

Над опустялата му, широка спалня, на която дори не спеше вече, беше закачен с крив пирон лист хартия. 21.12.2012 – това пишеше, с леко неравни, лилави цифри.

Вече почти две години жена му живееше при родителите си. Не се бяха развели, но почти не му даваше да вижда детето, за да „не му размъти мозъка”, а и ги разделяха над 700 км.

Алън беше напуснал и добре платената си работа, за да се отдаде изцяло на изследванията си. За негов късмет, беше намерил наематели за горните два етажа на наследствената му къща, и така се издържаше.

Бяха се разбягали и старите му приятели, но сега той приемаше за другар всеки, който споделяше вижданията му за края на сегашния свят, за големия катаклизъм. „Казусът 2012” вълнуваше все повече хора и Алън водеше чести разговори на тази тема. Но все пак, повечето събеседници, не можеха да приемат с лека ръка, че земята изведнъж ще промени посоката си на въртене:

- И така ще се обърнат полюсите – завършваше авторитетно с глухия си глас и за по-убедително размахваше една от библиите си – “Пророчеството на маите”.

Друг път разясняваше явленията фотонен лъч и кристалните черепи, но слушателите му рядко успяваха да разкрият мистерията около тях, защото не умееше да се изрaзява съвсем ясно. Въпреки това, около него винаги имаше хора, жадни да научат всичко за тази съдбовна година. Но най-интересни си оставаха теориите за различни извънземни цивилизации, играещи главна отрицателна роля в предполагаемите събития. На немалка група хора най-много допадаше версията за духовното възнесение и раждането на нова раса. Единственият неприятен момент в последната теория беше, че с духовното възраждане задължително вървяха или вулканични изригвания, или вечна зима и подивели хора, зачитащи само правото на силния.

Разбира се, никой не бе сигурен какво точно ще стане. Убедени бяха само в едно –ще се случи нещо голямо. Но неизвестността ги плашеше и ужасяваше, лепкавият страх парализираше волята им, а сънищата пресъздаваха истински страховити апокалипсиси.

Победени от параноята, много хора отказваха да имат деца и да мислят за бъдещето си, а по-лабилните дори слагаха край на живота си. Имаше и такива, които „насищаха земната аура” с молитви и мантри и се готвеха за голямото благословение, което ще се излее върху земята през тази „свещена” година.

2012-а наближаваше и вече почти не беше останал човек, който да не е чул за поне една от теориите. Правителства, научни и религиозни организации също не останаха равнодушни, а признаците на масова психоза се срещаха все по-често. Много от учените сочеха необичайната слънчева активност, като вероятна причина за евентуалния катаклизъм, други твърдо вярваха в масово изригване на вулкани или гигантско разместване на земните пластове. Въпреки, че светът никога не е бил по-мирен, много окултисти ревностно напомняха, че Нострадамус е предрекъл трета световна война именно около 2012 година. Но имаше и хора, които освен че поддържаха научните теории за различни бедствия, ги обясняваха като неизбежна необходимост за духовна промяна на човечеството. Те бяха убедени, че „грешната земя” ще се прочисти, а достойните хора ще получат шанс да заживеят в един по-висш и ефирен свят. За съжаление, участта, отредена на всички останали, които не бяха сред избраните, никак не бе завидна.

Алън беше жертвал всичко, за да проникне отвъд булото на тази загадка, да надзърне няколко години напред и разбере смисъла на многото пророчества.

Липсваше му семейството, малката, руса главичка на дъщеря му, смеха на съпругата му. Спомняше си работата, колегите, адреналина от предизвикателствата и дългите и протяжни отпуски на море през лятото. Но Алън вярваше, че тази жертва не е напразна и безмислена, защото винаги бе чувствал, че е роден за нещо велико и голямо. И когато преди повече от 5 години прочете кратка статия в градския вестник, озаглавена „2012 – начало или край”, той разбра всичко. Сякащ за един миг му просветна защо се е родил и каква е мисията му.

Всяка сутрин той медитираше и се молеше за просветление, както и за сили, за да изпълни задачата си. Твърдо вярваше, че Бог го е натоварил да изведе хората отвъд прага, наречен 2012.

Времето препускаше, сякаш и то нямаше търпение да разбере какво ще се случи през тази година. Алън бе сигурен в себе си, че ще загине в идващия апокалипсис, но го приемаше като възкресение и спасение. Всъщност, това, за което най-много се молеше последните месеци, беше, когато умре и се събуди в новия свят, да срещне там съпругата си и малката им дъщеричка. Още обичаше жена си. Не беше спирал.

2012 година настъпи и се изниза бързо. Дългоочакваният ден – 21.12.2012 – беше настъпил. Алън не беше мигнал цяла нощ, обикаляше в стаята като вълк в клетка, а ръката му не изпускаше телефона. Жена му отдавна си беше изключила своя, защото Алън не спираше да й звъни. Не получи и нито от един многото му смс-и, които й изпрати. Не помнеше какво и беше писал в началото, но последните няколко бяха – “Obicham vi i dvete!!!”. Беше го страх. Не – беше ужасен. Представяше си как тъмнината го поглъща, как се изгубва и изчезва в мрака. Усещаше как мъката по близките го раздира бавно и дълбоко. Искаше си пак живота. Стария живот. Как мразеше всичко – и 2012, и пророчествата, и апокалипсиса. Привиждаше му се огромна експлозия, сякаш слънцето падаше на земята, чувстваше как го поглъщат пламъци, и той гори, гори…

Искаше си живота и семейството обратно.

Звънът на будилника прекъсна мъртвешката му дрямка. Беше го навил за 7.30 сутринта.

Скочи и погледна през прозореца. Беше още тъмно, а и много облачно. Направи си кафе и набра жена си. Телефонът беше изключен. Навън присветна. След малко се чу гръм.

Вече трети час валеше, но бедствие още нямаше. Алън не беше вкъщи, бяха се събрали десетина човека в големия апартамент на един от групата, и се молеха. Така мина целия им ден. Към 3 през нощта вече не издържаха и бяха легнали да спят кой където намери. На сутринта се събудиха. Живи.

Набра жена си. Телефонът беше включен. Не вдигна. Алън се разтрепера, но по новините никой не спомена за бедствие, катастрофа или каквото и да е. Е, имало 4 по Рихтер в Токио, но без последствия. Обадиха му се от местния телевизионен канал за коментарна рубрика, озаглавена „Минахме и през 2012”.

- Вие луди ли сте бе, викате дявола! Не мога да дойда, но сменете името на тъпото предаване! – Затвори им. Всички бяха будни, навън времето беше хубаво. Дъждът бе преминал в пухкав сняг и група деца весело подскачаха в близката градинка.

Крайно изтощен, Алън се прибра на следващия ден, кимна на единия си квартирант и седна на дивана в разхвърляния хол. Беше жив и сам. Чувстваше се празен и излъган, искаше да плаче, но не можеше. Риданието бе заседнало някъде в стомаха и не искаше да излезе. Извади от портфейла си снимка и я погали. Беше фотография на едно разбито семейство.

Алън нямаше как да знае, че в няколко космически лаборатории бяха регистрирали извънредна и необяснима слънчева активност, както и лъчи идващи от други звезди. След първоначалната паника, учените с облекчение бяха разбрали, че лъченията са безвредни за климата и живота на земята.

Той също не подозираше, че имаше хора, които се събудиха с ново, непознато чувство, което сякаш тръгваше от слънчевия им сплит, изпълваше ги със силна и безпричинна радост и желание да обичат всичко. И още на следващия ден близките на повечето от тях откриха, че са изчезнали. Но те не ги бяха напуснали – бяха сред тях – обичащи, помагащи и невидими.

Не, Алън, не знаеше за тях. Той взе телефона и набра номера на съпругата си.Радослав Кондаков
« Последна редакция: Ноември 21, 2009, 12:00:16 от delfin » Активен
delfin
Гост
« Отговор #11 -: Ноември 21, 2009, 12:00:50 »

"Размишлявай за духовното колкото искаш - то ще те подмине, ако ти не струваш нищо. Пиши за него, гордей се с него, тълкувай го - то няма да ти донесе никаква полза и ще ти се изплъзне. Но ако То види твоята съсредоточеност, То може да се озове в ръцете ти като дресирана птичка. То прилича на паун, който няма да спре на неподобаващо място."


Джелаладин Руми
Активен
delfin
Гост
« Отговор #12 -: Декември 10, 2009, 13:42:34 »

ЛЕГЕНДИТЕ ЗА 2012


Както не веднъж сме писали, след по-малко от три години Земята ще навлезе в критичен момент от своето съществуване, когато ще претърпи трансформация както на материално, така и на духовно ниво. Някои автори описват в книгите си всяващи ужас бедствия и катастрофи, с което се възпроизвежда паниката от края на света.


По-долу можете да прочетете автентични текстове, извадки от стойностни, отнасящи се за този период, в които е дадена една по-различна интерпретация.Из "Бунтът на роботите - история на духовния ренесанс"


“Всичко - от вътрешността на атома до Вселената - се намира в орбита около някаква централна точка. Някои изследователи смятат, че нашата Слънчева система, заедно с много по-голямо пространство, се намира в орбита около съзвездието, познато като Плеади. Според писателя Пол Ото Хесе тази орбита е съсредоточена конкретно около Алциона, най-ярката звезда в Плеадите. Някои казват, че на нашето Слънце са му нужни 24000, за да измине една такава орбита. Хесе смята, че фотонният лъч, за който споменах, се излъчва от Алциона и Плеадите. Това е лъч от силно заредени с енергия частици, който ребалансира и ресинхронизира всички енергийни полета, които преминават през него…

Планетата вече е преживяла големия катаклизъм, бележещ края на Атлантида, но той може да се повтори,

ако не обсипем енергийното поле на Земята с любов. Фотонният лъч действа като вид жетвар, даващ възможност на онези, които са готови да се изнесат от това ниво на съществуване, да минат към по-висока категория. През епохата на Атлантида той е ребалансирал енергийното поле на Земята…

Смятам, че преминаването през фотонния лъч, което се извършва в момента, ще бъде с потенциално по-важни последици, отколкото по времето на Атлантида. Този път цялото енергийно поле на планетата Земя се “жъне” и тя прави една гигантска крачка напред в своята еволюция. Онези, които не направят същото, няма да могат да се преродят на земята след приключването на този процес, защото Земята ще функционира на честота, която ще е твърде висока за тяхното съществуване тук, докато самите те не повишат собствените си вибрации, за да съответстват на вибрациите на планетата.

Идеята за този ребалансиращ лъч е била открита от народа на маите преди повече от 1000 години. Когато цивилизацията на маите достигнала своя разцвет в Централна Америка между 435 г. сл. Хр. и 850 г. сл. Хр., те били далеч по-напред от преобладаващата насока в съвременната наука по отношение разбирането на Сътворението. Това се дължало отчасти на факта, че те били превъплъщение на напредналото доброволческо съзнание. Те са приемали други честоти и вероятно са си взаимодействали с посетители от Космоса. Знаели за тези цикли от лъчи, пресичащи Земята, и създали система от числа и символи за измерването на тези периоди. Според изчисленията, оставени от маите върху техните величествени пирамиди и храмове, сегашният “голям цикъл” от еволюцията на Земята е започнал през 3113 г.пр. Хр. и ще завърши през 2012 г. Това съответства на предсказанията на много хора, както и на Нострадамус, който предвидил огромна промяна през този период, през който завършвала една ера от човешката еволюция, а друга започвала.
Онези, които следват изчисленията на маите, вярват, че

през 2012 г. планетата Земя ще се ресинхронизира.

Различните хора поставят различни мащаби на времето по отношение на тези неща, но всички те са единодушни за основния период. Аз смятам, че “прозорецът” във времето, през който ще видим най-драматичната промяна, е между 90-те години до към 2030 г.”Из "Космосът на Душата - зов за пробуждане на човечеството"


“Ще наречем метаморфозата, която преживява вашата планета, аспект от смяната на измеренията, която ще се усети в цялата вселена, изключителен момент във всевремието на човечеството, както и за останалите съзнателни същества в Космоса. Затова толкова много представители на неизброими измерения търсят пряк контакт, защото разбираме, че правите скок в съзнанието си, който ще ви позволи да приемете и обработите информацията, тъй като


сега трябва да се приготвите като цивилизация за преминаването в четвъртото измерение –

свят отвъд времето, отвъд илюзиите…

Маите са дали следващата точка на нулевото време, защото техният галактически календар поставя края на времето на 21 декември 2012 г. Като физически същества в линейното време вие се страхувате от тази злокобна дата, защото за мнозина от вас “краят на времето” е синоним на края на живота, и усещаме как страхът свива сърцата ви заедно с тиктакането на часовника…

Сигурно усещате с удивление, че ще се случи нещо забележително, но страховете ви и катаклизмите на Гея ви карат да се чувствате обречени. Затова сега правим паралел с други моменти в историята ви, когато нулевата точка във времето е провъзгласявала огряването на светлината върху планетата ви, и ви подканваме да вдигнете чаши за раждането на новата зора. Противно на ужаса и страха си, вие не само сте готови за нея, нуждаете се от нея… но и сте я създали, защото

махалото е стигнало до крайностите на полюсите и Гея се връща към центъра през 2012 г.,

което е толкова миналото и бъдещето, колкото е и сегашното на вашето съществуване.

Във връзка с тази съдбовна дата са изказани толкова разсъждения и теории, че смятаме за основна цел и върховен смисъл на нашите разговори да ес опитаме да изясним какво ще стане в галактическата картина в този момент, така че завинаги да се отърсите от страховете си и да изживеете еволюционния си процес с дължимото благоговение и удивление…

… Ако сте следили някои от по-значителните събития във вашата слънчева система, знаете,че Слънчевото Божество изригва с огньове и силни експлозии, каквито земната история не помни, а те пораждат допълнителна неустойчивост на вашата планета. Занапред очаквайте още повече крайности в климата, бушуващи морета и мощни гръмотевични бури. Мнозина от вас усещат слънчевите изригвания в етерните си тела,независимо от съзнателната си представа,но сега ще бъде важно да обърнете по-голямо внимание на слънчевата активност, която се проявява като предварителни етапи в трансформацията на Слънцето.

Колапсът на вашата звезда, Слънчевото Божество, е започнал и процесът на преминаване през астралните нишки на черния тунел към светлината скоро ще се осъществи. Такъв е галактическият сценарий на 2012 г.: всички небесни тела, пространството и времето около вашето Слънчево Божество ще напуснат физическото и ще влязат във висше измерение, преживявайки като цяла слънчева система смъртта на триизмерното ограничение и раждането в многоизмерното съзнание. Всъщност, вече усещате изкривяването на времето, докато гравитационната сила ви притегля във вихъра, където ще преминете през тунела по-бързо от скоростта на светлината и ще се появите в четвъртото измерение.”Из "Древната тайна на Цветето на живота"


“Много от самолетите и корабите, изчезнали в района на Бермудския триъгълник, буквално са отишли в други измерения заради некотролираното поле Мер - Ка - Ба.

Основната причина за повечето извращения в човешките взаимоотношения по света, като войните, семейните проблеми, емоционалните разстройства и т.н., се дължи на това небалансирано поле. Поради начина, по който е устроена Вселената, то предизвиква изкривявания не само на Земята, а и далеч, далеч, далеч отвъд нейните предели - в открития Космос. Това е причината, поради която расата от извънземни същества, наричани Сивите, както и други извънземни цивилизации, за които ще говорим, когато му дойде времето, се опитват да поправят пораженията от онзи експеримент в древността. Това е огромен проблем, който излиза далеч извън пределите на Земята.

Стореното някога на Атлантида противоречи на всички галактически закони.

Било е противозаконно, но те все пак са го направили. Проблемът ще бъде решен, но не по-рано от 2012 г. Извънземните цивилизации не могат да направят кой знае колко, но вероятно ще продължават да опитват. В крайна сметка ще успеят.

Онези, които смятат, че до 2012 г. ще напуснем това измерение, може би са прави. Според Тот, коригирането на това атлантско поле ще бъде завършено до триизмерната 2012 г., макар че тогава Земята вече може да е преминала поне в четвърто измерение.”

http://psihobg.com/?p=182
Активен
delfin
Гост
« Отговор #13 -: Декември 10, 2009, 14:02:28 »

"1/3 от реките ще обърнат своя ход. Постепенно България и Турция ще се отделят и Турция – азиатската и част ще се преплъзне към Индийския океан. Азовско и Черно море ще се слеят, което ще увиличи морското ниво към Гърция и тя ще потъне. Така 2012-2013 г.(?) България ще има излаз на три морета - Черно, Средиземно и Егейско. Слънцето до 1,5 год. ще изгрява от североизток (?).

След 2009-2010 г. Пирин плавно ще потъва, а Родопите ще претърпят „корекции”. Това ще е съпроводено със земетресения в тези 2—3 години в кръг - с цел разместване на плочите, но земетресенията ще са мах., до 4,5 по Рихтер. Част от брега на Черно море ще бъде залят до 1,5 м.- ниските брегове.

Климатът ще стане тропически - ще се появят животни и растения нехарактерни за страната."

...

"Началото на Прехода бе предизвестено Декември 2007 г. /през август 2007г./. Този преход е всъщност издигане и завъртване на Земята, но преди да стане това е необходимо Земята да претърпи промяна на географската и магнитната си оси. Магнитната земна ос изпреварва преместването на земната географска ос, с което се обяснява емоционалното и физическо неразположение на хората.

На физическо ниво промяната на магнитната земна ос ще заличи някои агресивни зони в човешкия мозък и ще отвори други зони, способстващи оцеляването в прехода.

На земята тази магнитна промяна ще е съпроводена с бури, температурни аномалии и разломи.

Поради тази промяна на магнитната земна ос птиците губят орентация и загиват."

...


"- Започват ли промени в човешкия организъм и каква е причината за тях?

Да, една от промените е хроничната умора, съпроводена с депресия и причината е в Силния Енергиен поток на Божията Любов, който поток възвисява Душата, а тя като чиста божия съставка се издига нагоре, но ако разумът е обременен с материални търсения тогава става блокаж - оттам се обърква мозъчната дейност и се чувства апатия, умора, тъга, депресия - поради разминаване на мечти и реалност.

*Безсъние:

Сънят е онова състояние, когато Душата пътува необременена от Разума. А сега способностите на хората се отварят и съня /т.е. блокажа на разума/ е ненужен. Информацията от космоса ще минава с цялото си богатство и сила без да е необходим съня, за предпазване. /Разширяват се знанията ви/.

*Главоболие и виене на свят - са следствие от промяната на ъгъла на магнитната и географската ос, също и нагласата на мозъка на новата земна ориентация, а и полека-лека земното притегляне от 9.8 ще става 8.9, което също прави съответните мозъчни ориентации променливи.

*Проблеми с дихателната система.

Белите дробове ще претрансформират приетата светлинна енергия в биоенергия и притокът на кислород не ще е така нужен. Бронхите ще пораснат, защото ще складират кислород и ще го подават прочистен енергийно и обогатен до всички органи.
Белите дробове ще са като антени на информация и преразпределение на тази информация според потребността на индивида.
Т.е. дихателните проблеми ще са адаптация към намаляващия кислород в атмосферата на Земята.


- В храносмилателния тракт- там ще има промени, защото голяма част от микроорганизмите там ще загинат, поради променената по-висока вибрация на Земята - от там трудно ще се преработват белтъчините от животински произход - гадене, повръщане, изхвърляне и това е поради преминаване на стомашно-чревния тракт към новите енергии в космоса - към преработка на фибри и растителни продукти в суров вид.

- Промени в съотношението кръв: лимфа /3:1/ към кръв: лимфа /1:3/, защото много от органите ще намалят своя обем, защото ще се захранват от Божията Енергия, а не от кръвта, което ще става чрез лимфата, затова тя ще увеличи обема си.

Поради намаляване на g /земното привличане/ ще се разреди костната система и мускулната маса ще олекне, гръбначния стълб ще се изправи.

- Промени и в пикочо-половата система - няма да са съществени.

- Ще се размножаваме по стария начин, но не чрез повика на феромоните, а чрез чистата любов. Все още ще се запази генния носител на ДНК, но ще е освободено от кармичните дългове, ще е кодирано само знанието на космоса. Далакът ще закърнее, защото ще отпадне функцията му на преработка на информацията, кодирана в гена - след Прехода няма да има кармични уроци /за четене/ от далака.16,02,2009 Йорданка Николова
Ст.Загора Стара Загора
Активен
delfin
Гост
« Отговор #14 -: Декември 10, 2009, 14:44:55 »

"- Кога ще дойдеш на Земята? (запитване към същество, представящо се с името на Исус)

- Скоро. Най-вероятната дата, според настоящите вибрации, създадени от хората на Земята е 2012 г. Но има и 30 % вероятност за малка промяна. Всичко зависи от Вашето желание и готовност за срещата.

- Какво ще стане тогава?

- Едно от нещата е, че "Аз"(?) ще дойда заедно с всички учители,които вие знаете (Буда, Мохамед, Бабаджи, Кетцалкоатл, Иван Рилски...) и не знаете.Светът няма да бъде такъв, какъвто го познавате. Едно правителство. Няма граници. Никаква или една религия. Омразата няма да съществува. Само Любов.

Няма да има следващи генерации. Вие ще бъдете в различно измерение.

- Има ли във Вселената други цивилизации?

- Хиляди.

- Кой е отговорен за техните дущи?

-Аз.

- Ти си за цялата Вселена?

- Да. ... Господ е моят баща. Той е създателят на всичко, което знаете и не знаете. Вие може да го видите като скала, планите, дърво или гора, капка или или море, той може да се прояви пред вас като човек, той е всичко и всички нас заедно.
...
Всичко съществува на същото място и в същия момент. Само трябва да се промени вибрацията и ти може да бъдеш навсякъде.
...
Адът не съществува. Но вашата планета сега прилича на "Ад". Вашата планета е специално място във Всената. Есперимента, който ине наблюдаваме, е уникален. Там живеят различни раси, има различни вярвания, огромен антагонизъм и поляризация. Вие създавате вашият собствен "Ад" на Земята. Но същевременно планетата има силна духовна енергия. Когато тази сила и енергиясе канализира в една посока, тогава планетата ви ще бъде вашият "Рай".


...

- Кармата е самоналожена. И когато разбереш, че си свободен да избираш което и да било, който ти би искал да бъдеш във всеки даден момент, тогава кармата е неутрализирана.... Пълно поемане на отговорността и бъдейки твоето цялостно Аз. Живеенето в момента ще свърши работата.
...
Приемането на цялостната отговорностза това, кой си ти, ще те срещне с всички тезиопределения и това ще ти даде възможност да ги трансформираш в нещо, отговарящо точно за твойта истина. ... Аз не казвам, че това ще ставе изведнъж, внезапно за всеки. Може да не бъде. Но, все пак това е процеса.
...
Всяко вярване, убеждение ще изглежда единственото убеждение, което имаш, докато ти решиш да вярваш в нещо различно. Тогава това ще бъде единственото убеждение, което изглежда да е истинско, докато ти отново не избереш да вярваш в нещо различно. Свържи се с дефинициите, на които си научен, открий тези, които ти вършат работа. Открий онези, които - не. Промени онези, които не ти вършат работа. Когато направиш това, ти ще бъдеш в процеса на поемане на цялостна отговорност.
...
Припомням ти, че ти създаваш своята реалност, защото ти привличаш това, кието вярваш, че е най-вероятната реалност, която можеш да изпиташ. Всичко това е базирано на твоятадефиниция за това, какво заслужаваш, за това, на което си способен, за едно или друго.

...

- Свързването с твоята дефиниция относно това, кой си ти и какво е реалността, която си избрал ще ти помогне да станеш по-отговорен. Ставайки по-отговорен, ще ти позволи да живееш в настоящето, а живеейки в настоящето,... ще сложи всичко на място. Тогава ще откриеш, че цикълът на кармата е разчупен в секундата, когато ти разбереш, че просто е въпрос на твой избор, да бъдеш себе си. ... И това е единственото нещо, което крайният резултат на кармичния цикъл ти помага да разбереш - това е, че ти си свободно същество.

...

От "Ти" на Павел Дойчев


Активен
Страници:  [1] 2 3 ... 6   Нагоре
Отиди на:  


Подобни теми:
Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
публикация
Не е сън, но се случи около заспиване
Моите сънища
loop 4 2168 Последна<br />публикация Февруари 26, 2012, 11:17:17
от Lily of the valley
Лечение на Фистули около ануса
Изцеление от природата
Админ 0 7634 Последна<br />публикация Февруари 08, 2011, 23:26:30
от Админ
Другите, около нас
Всичко относно индиготата
l'amour 2 1223 Последна<br />публикация Април 24, 2011, 23:47:08
от Чиста енергия
Загадъчна тъмна материя около Слънцето
Великият преход
iti2 0 1173 Последна<br />публикация Август 11, 2012, 12:56:04
от iti2
ИСТИНАТА!!! Огромни обекти около СЛЪНЦЕТО
Извънземни цивилизации
JesusChrist 9 2076 Последна<br />публикация Януари 24, 2013, 02:52:25
от Странник

Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright