Духовно развитие

          

Страници:  1 2 [3]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Гласове в сънищата ми.....  (Прочетена 5973 пъти)
Ich
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1647

 • Град: различни планетки
 • Michail Kolev
  « Отговор #30 -: Юни 02, 2012, 12:46:31 »


  Оказа се,че това е неговата наскоро преди месец починала приятелка,чиято душа той не е искал да тревожи заради тежките обстоятелства около края и.След това историята с жената приключи,но останалите гласове не се отказваха.Нямах познания нито опит,нямаше интернет тогава нито кой знае колко четива,които да си струват на темата.Нямаше кого да попитам нито да споделя.Нямаше и време,а обстоятелствата ме подтикваха към избор,а именно-това ли ще бъде живота ми от тук нататък? Е,  аз си знам как се справих с това.


  А можеш ли да ни разкажеш, как успя да се справиш?
  Активен
  abrego
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 124


 • Град: Тук...сега...
 • « Отговор #31 -: Юни 02, 2012, 13:17:21 »

  Хм,дълга история по системата на налучкването.Тогава не знаех почти нищо.Не знам на кого би помогнало това знам  само,че подейства при мен.Много е лично не знам дали съм готова да говоря толкова открито за тези неща дори тук.Ако държиш да научиш на лична нямам против.
  Активен
  Ditko
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 29

  « Отговор #32 -: Юни 02, 2012, 15:16:46 »

  Супер... Щайнер ни прати в лудницата.

  Въпреки че ми се струва, че той говори за доста по-напреднал стадии на чуването на гласове. Аз поне останах с впечатлението, че хората, които в единични случай или по-често, или все още чуват такива гласове, чуват само отделни думи или кратки изречения, а не си говорят на по чашка всяка вечер с my new imaginary friend  Аплодисменти Аплодисменти ...

  В ДОБАВКА: това ми напомня на книгите от поредицата за Хари Потър. Който е чел би трябвало да се сеща там как професор Снейп учеше Хари на Оклумантика - как да затваря всяка вечер съзнанието си, защото неговото съзнание (на Хари) можеше да се свързва с това на Черния лорд Волдемор и да вижда през неговите очи. Същото можеше да се случва и обратно - от Черния лорд към Хари. Снейп учеше Хари как да затваря съзнанието си и му казваше всяка вечер преди сън и преди лягане да го затваря, като изчиства всички мисли и остава спокоен, а мисля, че имаше и метод на визуализация. Някой, ако ги е чел или иска да потърси, книгата е 5-та, а главата се казва "Оклумантика". Enjoy Усмивчица
  « Последна редакция: Юни 02, 2012, 15:23:23 от Ditko » Активен
  Ich
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1647

 • Град: различни планетки
 • Michail Kolev
  « Отговор #33 -: Юни 02, 2012, 17:44:26 »


  Въпреки че ми се струва, че той говори за доста по-напреднал стадии на чуването на гласове. Аз поне останах с впечатлението, че хората, които в единични случай или по-често, или все още чуват такива гласове, чуват само отделни думи или кратки изречения, а не си говорят на по чашка всяка вечер с my new imaginary friend  Аплодисменти Аплодисменти ...


  Да, става въпрос за по-напреднал стадий на чуването на гласове.
  Но явно тези стадии започват от по-инцидентни случаи с тенденцията да се задълбочават.
  Затова е и препоръката човек да се бори срещу подобно явление.
  Активен
  Sue
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 292


 • Град: Ниските земи
 • Нютонист

  « Отговор #34 -: Юни 02, 2012, 18:11:38 »

  Абрего, и аз бих искала да разбера. Ако има възможност да намалиш личната информация и се пак да се получи нещо като напътствие, насока, ще съм ти благодарна. А съм сигурна, че и други могат да имат подобен проблем.
  Активен
  abrego
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 124


 • Град: Тук...сега...
 • « Отговор #35 -: Юни 02, 2012, 20:37:38 »

  Вероятно е така,но все пак обща формула за решението няма.При всеки е индивидуално.Нещата които на пръв поглед си приличат може да не са от едно естество на втори.Заради тези които смятат,че имат подобен проблем мога да кажа самo нещатата идват при нас с причина. А тя е да ги проумеем,осмислим и да се научим да живеем нормалният си живот заедно с тях.Що се отнася до духовният свят,докато нашето съзнание го отделя от материалният винаги има бариера и риск,и страх.Само знаенето,усещането,сигурността,че това е един цялостен свят препокриващ се,създава необходимият на душата комфорт.Тогава страхът губи сили,интуицията работи без обичайните спънки на разума,а разума служи за котва там където е необходим,за да разчитаме на него.При това положение създаваме правилните вибрации около себе си,които не привличат същности от ниските слоеве.Така те не са в ъстояние да окажат въздействие върху нас.Съзнанието остава отворено за тези които ни пазят и не черпят от нашата енергия,за да се свързват с нас.Тяхното присъствие е леко и неуловимо,успокояващо,без негативни последици,дори зареждащо.Те никога не се натрапват в мислите,не манипулират съзнанието.Само дават леко побутване на нещатата под формата на внезапно хрумнала идея в точният момент,за да продължим по пътя си напред.Съзнанието е само и наше лично пространство и ние сме единственните които имат право да гоконтролират,тук личноят избор е решаващ.Съзнателното потдържане  на душевен конфорт е нашата естественна защита.Външна такава без вложено от нас усилие няма стойност.А когато човек е решен да си помогне помоща идва сама.Мoже да е книга,случайно  чуто или прочетено нещо,или дори странна идея,която се е оказала най-добрата,или срещнат уж случайно човек.Съдбата ни изненадва и то приятно когато сме решени да си помогнем.Ще се радвам ако това послужи на някого.Знам,че звучи доста общо,но по конкретно може да се коментира само отделен случай.
  Активен
  KaTeRlEjKa
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 46


 • Град: Варна
 • хм.......

  WWW
  « Отговор #36 -: Август 16, 2012, 15:00:11 »

  Здравейте отново Усмивчица
  Реших да споделя че гласовете изчезнаха Усмивчица Преди няколко месеца последното което чух беше "сигурна ли си?" отново мъжки глас.... Не мога да разбера за какво точно да съм сигурна... и все още не мога да го разгадая..
  Ще споделя един нов проблем...
  Сякаш спрях да чувствам... нищо.. абсолютно... Всичко сякаш е спряло... или...
  Ужасяващо е .... спрях и да сънувам...
  Започнах да се притеснявам ... какво се случва.... и сякаш имам някаква бариера....
  Незнам какво да миля ..
  Ако на някой се е случвало нека сподели...  Активен

  hm.....
  zigzagy77
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 30

  « Отговор #37 -: Август 16, 2012, 17:17:07 »

  Успокой се и ще се оправиш и аз съм така до колкото знам има доста фактори които ни влияят в момента и за това всичко секна един от факторите е че повечето които ни помагат също минават портала второ имаме един облак от притеснения който се нагнети от всички ни и седи върху нашия регион и никой не се сеща да направим всеобща медитация за премахването му.Всички взеха се притесняват покрай тази дата в която ще се отвори портала защото имаше неправилна информация за това всеки си мисли че ще изчезне или ще остане или нещо си а не е така ще има промени но те няма да се случат за 3 дена просто при навлизането в портала ще има разни неща дето са необясними и всичко ще е наред не се притеснявайте излишно това все едно вариш ракия това ще стане с нас джибрите ще бъдат сварени и който е по фин ще се превърне в ракия а а остатъка от джибрите демек илюминати и разни други ще ги изхвърлим в първичната им форма за това не се притеснявайте сами си създаваме пречка и не можем да видим приглушения поток от информация който ни спускат нашите учители и водачи.
  Активен
  KaTeRlEjKa
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 46


 • Град: Варна
 • хм.......

  WWW
  « Отговор #38 -: Юли 24, 2013, 18:37:05 »

  Хайде реших и аз пак да споделя Усмивчица Тъкмо да по раздвижа тая темичка.
  Лягам си затварям очи, когато заспя сякаш очите ми са отворени.. доста странно на моменти. Виждам стаята пред мен но е някак малко по различна..но необяснимо какво е различното. Днес ми се случи най-необичайното видях се как спя сякаш с часове се гледах а реално не беше чак толкова време. Толкова е странно сякаш не можех да повярвам че съм аз. Никога преди не ми се е случвало и съм силно изумена. Така ми се иска да си спомня какво си мислех докато се гледах защото много разсъждавах и то по доста необичаен начин...толкова ми е трудно да обясня..
  Някой от вас имал ли е подобно преживяване? 
  Активен

  hm.....
  nausea
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 7


  silent enigma

  « Отговор #39 -: Юли 24, 2013, 23:43:02 »

  В сьстояние на сьн е нормално да видим всичко и това не ни шашка , но в полусьн , когато преминаваме  в будно сьстояние или когато заспиваме , не можем да различим реалност от сьн. Тогава обикновено , сьнищата се помнят най-ясно.
  На мен така ми се е присьнвало , че отивам на училище като малка , а сьщо и различни катаклизми , най-вече земетресения , особено около паниката 21.12 миналата година.
  Активен
  Speed_Of_Pain
  Румпелщилцхен
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 133


  « Отговор #40 -: Юли 26, 2013, 01:45:31 »

  nausea ти каза, че когато сме в сън, много трудно различаваме реалност от сън. Тогава се поучава един въпрос. Наистина ли знаем какво е реалност или само си мислим, че е реалност защото още не сме се събудили?
  Но от една страна си мисля, че сънят е ключът към реалноста.
  Когато човек е в съзнание той пак сънува.
  Но винаги въпроси без окончателен отговор.
  Щеше да бъде наистина хубаво, ако можехме да контролираме съня си или го правим сега?
  Добре, сега за гласовете. Не мога да ви кажа какво е това, но мисля, че всичко създавате вие или вашето подсъзнание. Но дори за подсъзнанието няма категоричност и точна наука.
  Често пъти преди сън се отваря паметта ми. Разглеждам на тавана различни картини. Доста приятно чувство.
  Активен

  Хората трудно намират общ език със себе си, може би защото е трудно да си добър разказвач и търпелив слушател едновременно.
  Страници:  1 2 [3]   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Как да разгадаем посланието на сънищата? « 1 2 ... 9 10 »
  Моите сънища
  vinija 147 28394 Последна<br />публикация Декември 08, 2016, 22:14:56
  от Странник
  Числата и сънищата
  Моите сънища
  giti 1 5967 Последна<br />публикация Юни 28, 2009, 17:27:43
  от giti
  Естествена смърт в сънищата
  Моите сънища
  Еруин 9 3438 Последна<br />публикация Август 24, 2011, 16:38:27
  от artist5
  Сънищата на индиго децата « 1 2 »
  Всичко относно индиготата
  sweetsunshine05 26 5344 Последна<br />публикация Октомври 17, 2012, 01:06:44
  от Elenakiss
  АНГЕЛСКИ ГЛАСОВЕ...ТОВА Е КАТО ВЪЛШЕБСТВО..ЧУЙТЕ ГИ ..
  Видео клипове
  кръгове 2 1874 Последна<br />публикация Май 29, 2012, 23:17:23
  от Sunshine(sun)

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright