Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Горбачов ме прати на среща с извънземните  (Прочетена 2908 пъти)
Evolution
Гост
« -: Август 27, 2010, 11:40:07 »

Той се е срещал с извънземни, задавал им е стотици въпроси и е получил отговор на тях. Открил е не само съществуването на душата, но и формула, по която да се осъществява контакт с пришълците от Космоса.

За Русия, където има близо 7000 контактьори с извънземните, както и близо 42 000 елфи, джедаи, гоблини и неколкостотин марсианци - по данни от преброяването от 2002 г., тези твърдения изглеждат напълно в реда на нещата.

Но има една “малката подробност” - интервюираният Алексей Савин е генерал-лейтенант, доктор на техническите и на философските науки, първи и единствен ръководител на свръхсекретното 13-о управление на военното министерство. А то в продължение на 14 години обучава военни екстрасенси, занимава се с дистанционно виждане, противодейства на американците в областта на пси-войната, контактува с извънземни. Като се започне от късния СССР и се стигне до втория президентски мандат на Путин.

- Алексей Юриевич, вие сте ръководили секретното 13-о управление, за което не е знаел дори министърът на отбраната...

- Аз бях в системата на Министерството на отбраната и се занимавахме с авиацията, най-общо казано. Получих заповед да дам експертна оценка по отношение на екстрасенсите и имат ли те почва у нас. Заедно с моя екип направихме такова изследване и въз основа на срещите и разговорите с различни екстрасенси докладвах на началника на Генералния щаб, че това е сериозна работа и има смисъл да се заемем сериозно с нея, защото, ако не създадем школа, която да се занимава с този феномен, има опасност утре американците да контролират нашите мозъци.

Началникът на Генералния щаб ме изслуша внимателно и ми разпореди да оглавя нов отдел, който да се занимава с тази тематика.

- През 1990 г. Горбачов ви изпраща в Узбекистан да установите контакт с извънземни. Така ли е?

- Да.

- Срещнахте ли се?

-Не, не. Ставаше въпрос за няколко съобщения от екстрасенси, които отбелязваха, че в района на Ташкент се очаква среща с извънземни. Тъй като Горбачов беше получил лично информацията от различни източници, той без грам съмнение я беше препратил до министъра на отбраната Язов, а той - до началника на Генералния щаб Моисеев. Той ми разпореди да се заема. Самият Моисеев, когато е бил командващ Далекоизточния военен окръг, видял НЛО и затова ми каза: “Така че отнесете се сериозно!”

Ние се отнесохме сериозно и дори на ниво Политбюро и лично Горбачов решиха да изключат системата на противовъздушна отбрана в района, за да не пречат на контакта. Изпълнихме всички условия, но извънземните така и не се появиха.

Единственото, което успяхме да направим, бе да хипнотизираме един от нашата група и в такова състояние той влезе в контакт и получи информация. Тя далеч надхвърляше неговото равнище на образование - и в сферата на астрофизиката, и в сферата на астрологията.

Докладвах директно на началника на ГЩ и той пак настоя за сериозно отношение към темата. Тогава на свой риск обработих една от групите с екстрасенси и я научих да влиза в контакт с представители на други цивилизации.

- Сериозно?

- Тъй като аз бях на онази несъстояла се среща и със собствените си очи видях как хипнотизираният наш сътрудник направи такъв контакт, веднага определих и формулата за такива срещи. Избрах най-добрите сред екстрасенсите и продължих работа с тях. А когато демонстрирах резултатите, ми повярваха и взеха няколко души.

- Всичко това документирано ли е?

- Да, беше документирано. Експериментът се проведе в Института за авиационна и космическа медицина. Накичиха ме целия с датчици и ме хипнотизираха. Почти веднага влязох в контакт, след което тръгна информация под формата на мои мисли. Двадесетина минути. Всичко се записваше.

Когато видяха конкретните резултати, решиха да вземем няколко души и аз ги обучавах да влизат в контакт без хипноза. Аз открих тази формула - как да се влиза в контакт с представители на чужда цивилизация.

Следващият началник на ГЩ Колесников четеше много и се интересуваше от тематиката, а ние двамата беседвахме по 3-4 часа. В сложни ситуации се допитваше до моите хора.

- А кога беше първият ви контакт?

- Винаги съм знаел, чувствал съм, че има някой, който ми подсказва разни неща. Като дете около мен имаше много медиуми и ние, когато искахме да излезем на улицата, се свързвахме по телепатичен път, а не по телефона. Първият работен контакт стана, когато бях на 30 и се занимавах сериозно с философия. Почнах да задавам конкретни въпроси и да получавам отговори.

- Защо идват на Земята извънземните?

- Първо, извънземните не са еднакви - те са на различни етапи на развитие. Едни идват, за да установят контакт, други - да вземат проби. А нашата планета, заедно с останалите от Слънчевата система, е част от цялата планетарна система на Вселената. Може и да не съзнаваме, но е възможно от състоянието на нашата планета да зависи цялата планетарна система.

Това бяха главно телепатични контакти, но понякога имаше и физически, т.е. все едно че някой управляваше нашите тела, водеше ни на борда на кораба, ръцете се плъзгаха по приборите, по стените към различни отсеци.

- А откъде идваха?

- От места, които не са ни известни. Питахме астрофизици, астрономи - не знаеха, нямаха никаква представа. Или ни даваха лъжлива информация, или просто идваха от места, които са извън нашите познания и представи.

- Тези контакти донесоха ли познания?

- Смятам, че да. Защото в някои области и у определени хора на фона на познанията на човечеството не би било възможно да се родят такива гениални идеи, като у Тесла например. Вземете и Леонардо - той навремето е нарисувал хеликоптер. Това дори в началото на XX век не можеха да направят.

- Хората свързват извънземните с летящите чинии...

- Да, и на чинии летят. Аз лично съм виждал летящи чинии, но това е шоу. Смятам, че онези, с които контактуваме, са се откъснали далеч напред от тези, които летят на чиниите.

- Питахте ли ги какво е мнението им за жителите на Земята?

- Разбира се. И за земните жители като цяло, и за конкретни личности - президенти, лидери на отделни страни. Даваха много точни характеристики. С тях определяхме състоянието на човека, здравето, лекувахме ги с тяхна помощ.

Имах специална група, която работеше само в това направление. И ги обучавахме по специална методика. Те работеха с кадровиците, с нашето контраразузнаване, с милицията, повече с тези, които охраняват страната.

- Какво е мнението им за нашите държавни ръководители?

- От всички епохи - лошо.

- Има ли душа? Знам, че преди години сте извършили някакъв секретен експеримент...

- Да, съществува. За това говорят още преди време много известни руски учени. А след това извършихме прост експеримент и доколкото си спомням, идеята я взехме или от англичаните, или от американците. Хипнотизирахме хората и те трябваше да разкажат какви са били преди, къде са живели в предишните си превъплъщения. Всичко бе протоколирано, предадохме го в КГБ. Получихме отговори, че в 12 от случаите хора с близки фамилии са живели наистина на местата, на улиците, в конкретната къща като посочените от нашите доброволци. Това ме убеди, че има душа и тя се превъплъщава.

- После какво стана?

- Резултатите от експеримента бяха изпратени с подробен доклад до Политбюро. Но през това време СССР се разпадна и всичко потъна.

- Изучавали сте на място феномена Ванга - какво търсехте?

- Доколко точно дава оценки и прави предсказания. За използването на информацията на екстрасенсите, дори и във военната област, процентът на достоверност трябва да е около 90. И търсехме точно такива хора - да стигат поне до 75%, но не намирахме. В това число и Ванга. И тя не даде толкова висок процент на достоверност. Или по някакъв начин ни бе разкрила, или наистина не даваше достоверна информация над 70%.

- Може да е знаела, че сте от разузнаването?

- Не изключвам такава възможност.

- Казахте, че сте търсили хора с такива свръхвъзможности. А намерихте ли?

- Аз спрях да търся, защото открих формула, по която всеки човек може да е получил такива възможности. Това е много по-точно и по-силно. Това, което не достига в структурата на мозъка на човека, може да се компенсира енергетично.

След това спряхме специално да търсим екстрасенси, а действахме по моята формула - процентът на достоверност достигна 90. Създадохме специална школа.

- А вашата школа съществува ли още?

- Тя, как да кажа, е свързана с моето състояние. Въпросът е в това, че аз не съм се научил да предавам това познание...

- А сега има ли такава група като вашата?

- Не. Последната беше при Квашнин, докато бе началник на ГЩ, но след това на власт дойдоха хора, които се бояха от разобличаване.

Андрей АПОСТОЛОВ*

* Интервюто е част от филма на автора “Извънземни в Кремъл”.

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=421414
Активен
Рай
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 42


« Отговор #1 -: Август 27, 2010, 16:30:21 »

Звучи достоверно. Вие какво мислите ?

Активен
alcek
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 7


« Отговор #2 -: Март 20, 2011, 00:30:29 »

Особено за джедаите,вервам чесна Пернишка.Явно и в Русия е имало преброяване щом знаят броя на елфите.И уж идват да осъществят контакт,а контакта го няма.
« Последна редакция: Март 20, 2011, 00:52:34 от altcek » Активен
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« Отговор #3 -: Март 20, 2011, 00:33:18 »

Особено за джедаите,вервам чесна Пернишка.

Веселяк Веселяк Веселяк  Мен ме шокира заглавието - някой съфорумец е имал лични преживявания с Горбачов...

Цитат
Той се е срещал с извънземни, задавал им е стотици въпроси и е получил отговор на тях. Открил е не само съществуването на душата, но и формула, по която да се осъществява контакт с пришълците от Космоса.

 Това представяне ми напомня за рекламите на топ шоп - той е удобен, той е мек, той е перфектния матрак, на който всички може да седим! 

Тоя коментар ме уби:
Цитат
Генералът обаче не иска да сподели какво точно пуши. Нещо много силно ще да е ..
Активен
Страници: [1]   Нагоре
Отиди на:  


Подобни теми:
Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
публикация
Извънземните ни проговориха
Извънземни цивилизации
Administrator 10 7060 Последна<br />публикация Февруари 24, 2011, 20:24:36
от zch
ТВ среща - предложение
Обща тематика
praiseyou 12 1598 Последна<br />публикация Февруари 12, 2011, 16:21:04
от praiseyou
ФБР призна за извънземните в Розуел « 1 2 3 4 5 »
Извънземни цивилизации
Fifi 67 8165 Последна<br />публикация Ноември 11, 2011, 04:38:10
от protoplasma
Защо извънземните не дават техническа информация? « 1 2 3 »
Извънземни цивилизации
fgerwgfve 35 3058 Последна<br />публикация Март 13, 2013, 20:49:58
от flexuz
Канадският министър на отбраната признава за извънземните
Извънземни цивилизации
xxxx 0 5393 Последна<br />публикация Юни 09, 2013, 18:08:34
от xxxx

Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright