Духовно развитие

          

Страници:  1 ... 3 4 [5]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: ФБР призна за извънземните в Розуел  (Прочетена 8124 пъти)
zaharisa
Човек, обикновен.
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 120


« Отговор #60 -: Юни 07, 2011, 21:59:28 »

мислите ни сътворяват реалността...
... от части.
Благодаря за уточнението. Усмивчица

Цитат на: zaharisa
Санги /дано нямаш против да те наричам така?/
Дано.
Цитат на: zaharisa
докато четях разговора ви ми направи впечатление, че пропускаш нещо
Aз?! Това е невъзможно!!!
Цитат на: zaharisa
фантазията е вид мисъл-> хората са сътворци на реалността=> мислите ни сътворяват реалността
Какво смяташ, за теорията, че фантазия няма, а само спомени? (Бих добавил и знаци)
Факт е, че всичко ново, преди да бъде открито или изобретено, е смятано за чудо, магия или плод на нечия фантазия.
Факт е, също така и че нашите умове, често си играят с възприятията ни и могат да родят всякакви небивалици.
Как би различила едното от другото?
 
P.S. Наричай ме, както ти е  удобно, Захариса. Разбира се, че и аз пропускам не едно, а доста неща, факти и подробности, нерядко.
Ще се радвам да има повече такива, като теб, които да ме подсещат за това.

Благодаря- тогава ще те наричам Санги.
На въпросa- Да, наистина Усмивчица
Можеш да ми казваш Захи. Обикновено съфорумците/нет-приятелите ми така ме наричат.

 и относно теорията.. мисля малко нечестно да се измъкна по бели терлични от темата, тъй като засега нямам достатъчно информация по въпроса. Усмивчица
Просто ми се стори, че забравяш нещо- затова се опитах да ти го напомня, докато е време. Усмивчица
Не се тревожи- аз съм критикар- така че ще ме срещаш наоколо.. но мисля първо да попрочета малко из форума Усмивчица)
Активен

"Бъди самият ти промяната, която искаш да видиш в света. "- Ганди
protoplasma
Гост
« Отговор #61 -: Юни 09, 2011, 17:06:59 »

Цитат на: zaharisa
Благодаря- тогава ще те наричам Санги.

Цитат на: zaharisa
На въпросa- Да, наистина Усмивчица
Добър отговор.
Цитат на: zaharisa
Можеш да ми казваш Захи. Обикновено съфорумците/нет-приятелите ми така ме наричат.
Мога, но Захи наричаме един друг човек и не ми се ще да те отъждествявам с него. Когато ми се наложи да се обърна към теб, ще импровизирам... както винаги. Хубаво е, че нямаш проблем с това.

Цитат на: zaharisa
мисля малко нечестно да се измъкна по бели терлични от темата, тъй като засега нямам достатъчно информация по въпроса. Усмивчица
Информация има навсякъде. Леснодостъпна и разбираемо обяснена. Тук, целта по-скоро е - да споделяме мнения, а не знания.
Според т.нар. Аристотелова логика, всички теории се делят на два - верни и неверни. Едни други хора, обаче, са склонни да приемат, четири класа - верни, неверни, неопределени (все още непроверени) и безсмислени (неподлежащи на проверка).
Ето, например извънземните, както е в темата. Няма как, никой да каже, дали твърдението, че те съществуват е вярно или невярно. Няма как и да бъде проверено това, все още, колкото и да се опитват. Съответно, всяко едно твърдение, свързано с темата е безсмислена глупост. Следователно, едва ли има по-подготвени от теб по темата. Това не пречи, обаче, всеки да сподели мнението и предположенията си, но само под формата на такива, а не като категорични заключения.
Цитат на: zaharisa
Просто ми се стори, че забравяш нещо- затова се опитах да ти го напомня, докато е време. Усмивчица
Харесва ми как се изразяваш. Друг би казал "Видях, че забравяш нещо и ти напомням.
Оценявам това.
Цитат на: zaharisa
Не се тревожи- аз съм критикар- така че ще ме срещаш наоколо.. но мисля първо да попрочета малко из форума Усмивчица)
Криткар е синоним на мислещ човек и наличието на такива, може само да ме радва, но не и да ме разтревожи. Да, попрегледай форума и ни почвай.
Предполагам, всеки, уважаващ себе си, човек, който се стреми, към каквато и да е форма на развитие, би се радвал да изслуша критиките, за себе си.
Активен
Sobercho
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 96


« Отговор #62 -: Август 30, 2011, 16:32:40 »

Не съм си правил труда да изчета всички мнения по темата,но искам само да отбележа : Извън земни форми на живот има,и то много ! И аз стоя зад тезата,че не може в цялата ОГРОМНА Вселена да сме само ние.Би било скучно и безсмислено.Искам само да се замислите дали една информация дадена от друг човек може да се докаже като истинска.Толкова е лесно да заблудиш човек който е невеж по дадена тема (а ние повечето сме неоведомени за извънземните),че каквото и да напишеш (от фантазия до факт) може да се приеме за истина от този които е неосведомен.Споровете са безсмислени и загуба на време.

Ето ви нещо за размисъл - Замислете се точно в този момент в които вие четете това,колко много други неща се случват около вас.А сега си представете колко много неща се случват около нашата Слънчева система,и колко още повече неща се случват във Вселената.Ако има извънземни които искат и могат да осъществят контакт с нас,въпрос на време е те да го направят.
Активен

В Природата няма нищо абсолютно равно,но все пак има перфектна хармония !
Fox Muldar
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 31


 • Град: София
 • « Отговор #63 -: Август 30, 2011, 17:55:27 »

  Разсекретени документи за "Розуел"!

  http://vault.fbi.gov/Roswell%20UFO/Roswell%20UFO%20Part%201%20of%201

  http://vault.fbi.gov/hottel_guy/Guy%20Hottel%20Part%201%20of%201/view
  Активен

  Истината е някъде там!
  Fox Muldar
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 31


 • Град: София
 • « Отговор #64 -: Август 30, 2011, 17:55:53 »

  http://vault.fbi.gov/hottel_guy/Guy%20Hottel%20Part%201%20of%201/view
  Активен

  Истината е някъде там!
  Thea
  Crystal Healer
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 5


 • Град: София
 • « Отговор #65 -: Ноември 11, 2011, 00:57:22 »

  Розуел е една голяма лъжа! Дори този "майстор" на филма да направи така,че стаята да изглежда все едно от 47г. (тогава беше, нали? да не сбъркам ;d) не значи, че наистина тогава е сниман филма. Наскоро гледах по National Geographic, че всъшност е измислица, както повечето хора вече са убедени предполагам. Даже са намерили истинския създател и той си признава... е не си спомням дали беше самия създател, но някой който участва в този филм... признава си, че са го направили всъшност този "труп", който толкова деликатно разглеждат. Също намерих в YouTube кадри, които показват как намират тялото на извънземното. Твърдят, че извънземните са били с костюми, но това тяло беше голо и се виждаше как чинията се беше разбила и извънземното легнало на земята. Не си спомням как точно лежеше, но мисля, че по същия начин както в тази "лаборатория". Та идеята ми е, че няма причина да са го съблекли и да го заснемат. Моето лично мнение е, че защо да го снимат като е било толкова секретно? (можете да се питате защо пък задавам този въпрос, но все пак съм на 13, не мисля много като хората Ухилен) Наистина се чудя. Та още една причина, че може да е фалшиво (и съм сигурна, че е) е, че са дали на хората да видят видеото чак след... колко години беше? 60 мисля? Толкова много години, нищо чудно, че ни мамят. xD Та това мисля за Розуел. Да бъда честна, не съм много запозната, защото научих за това едва преди няколко месеца, за което лично съжелявам, че може да звуча глупаво, но просто това е моето мнение.
  Активен

  Повярвай и ще видиш истината.
  Thea
  Crystal Healer
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 5


 • Град: София
 • « Отговор #66 -: Ноември 11, 2011, 01:05:13 »

  А и макар Розуел да е лъжа, вярвам в извънземни. Дори да сме единствената планета с човешки същества, моето лично мнение и мислене: мисля, че преди е имало нали пак така Земя с вода, природа, атмосфера, живот, всичко. Но хората са стигнали връхната точка до совето самоунищожение и започнали да взимат мерки. Нали изучавали другите планети като нас и така. Намерили решение как да отидат на някоя друга планета и да почнат там да живеят. Едни от първите коментари, които прочетох бяха точно за формата на извънземните. Аз лично мисля, че тези "извънземни" са имали точно като нашата форма, но мже би когато са отишли на друга планета там условията са били различни и те може коренно да са се променили както вярвам, че сега някак си самите хора се променят на вид, на форма, или ставаме по-стройни, не знам как ад го обясня. xD И после мисля, че Земята се е унищожила, но пак се е оформила и така може би няколко пъти станало, но хората са открили начин как да отиват на други планети и просто там си живеят и тези хора ги наричаме извънземни. Поне аз така мисля,н е съм сигурна. Стигнах до това заключение, защото някъде бях чела, че сме се самоунищужавали 5 пъти и си помислих тогава извънземните може първоначално да са се родили и живяли тук, на нашата Земя, но имали проблеми като нашия с глобалното затопляне и така решили да се преместят като сега мислим да живеем на Марс. Ухилен
  Активен

  Повярвай и ще видиш истината.
  protoplasma
  Гост
  « Отговор #67 -: Ноември 11, 2011, 04:38:10 »

  Цитат на: Thea
  Розуел е една голяма лъжа!
  Това вече стана ясно и за най-наивните. Всъщност, така като гледам, май си точно от тях.
  Цитат на: Thea
  вярвам в извънземни
  Намигване
  Как да ти кажа... Пък и вече съм го казвал на много места, по различни начини.
  Не че ще те навивам, да спреш да вярваш в извънземни, но... ..има толкова много, по-заслужаващи си неща, в които да вярва човек.
  Цитат на: Thea
  после мисля, че Земята се е унищожила, но пак се е оформила и така може би няколко пъти станало, но хората са открили начин как да отиват на други планети и просто там си живеят и тези хора ги наричаме извънземни.

  Активен
  Страници:  1 ... 3 4 [5]   Нагоре
  Отиди на:    Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright