Духовно развитие

          

Страници:  [1] 2 3 4   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Кой ще успее да премине в Шестата раса?  (Прочетена 8214 пъти)
kuan
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 50


« -: Април 09, 2011, 13:27:34 »

Кой ще успее да премине в Шестата раса?

1. Аз току що ви обясних смисъла на случващите се събития и за пореден път привлякох вашето вниманието към това, което предстои и което вече никой не може да избегне.

2. Сега най-важното е да се доведе тази информация до хората и реакция на нея ще бъде за хората или живот и бъдеще, или забвение и минало (тлен).
 

3. Така твърдо звучат Моите Думи единствено поради това, че три предходни години бяха изгубени за формиране на позиция на приемане на Моите Думи, за приемане на Моя Свят, неговата структура и самия човек като част от Вечността.

4. В Моите Думи, обърнати към хората, нищо не може да се махне или прибави, защото те са Истина, идваща от самия Създател, изявяващ се сега като Спасител на човечеството пред надигащия се Квантов преход.
 

5. Светът е на прага на изменения от огромен планетарен мащаб и на тези изменения трудно ще издържани всички хора, особено тези, които отхвърлят самото съществуване на Висш Разум и строга геометрия на Пространството, изкрадено като огромна, многослойна енергийна Пирамида!

 
6. Аз вече говорих за това, че е рано да ви обяснявам строежа на Пространството, неговата моноголикост и многостепенния му характер, но мога да кажа, че енергийният Свят, Вечността действително има пирамидален строеж, където всяко по-ниско енергийно ниво под Създателя също е ниво на Божествена сила, която на това свое ниво управлява поверената й част от Вечността.

 

7. Светът е сложен и многопланов, Той има няколко нива на плътност на енергиите във вид на уравновесено (енергийно) взаимопроникващо се Пространство.8. Ролята на хората е уникална, тъй като те при въздигането си на ниво на Божествена власт, преминават на ниво на управление на Пирамидата като „Човек-Бог”!9. Човекът, преминал всичките си реинкарнации или всички еволюционни цикли в Плътния Свят, става достоен за прехода си в Тънките Светове не просто като енергиен фантом, а като Божествена Същност, която вече на друго, по-високо ниво на вибрации, трябва да премине етапите на Божествените въплъщения.

 

10. Пирамидата или строежа на Света (Вечността) предполага като задължително условие, еволюция на човека всеки път, когато той преминава на следващото (ново и по-високо) ниво (етап) на еволюция на Съ-Знанието!

11. Вашият живот е вечен, процесът на получаване на Знания, процесът на еволюция на Съ-Знанието, също е вечен – ето защо преди два дни Аз ви казах, че вашите изпитания в Плътния Свят, на Планетата Земя са само цветенца в сравнение с тези изпитания, които ви очакват в другите Светове, на другите навивки на Вечния еволюционен процес.12. Всички раси (цивилизации) от отминалите епохи са преминали този път, той е неотменима част от еволюцията на Съ-Знанието и формирането на вътрешното „Аз” до нивото на „Човека-Бог”!

 


13. Аз не искам да разкривам, докато не му дойде времето, какво се е случило с предишните четири раси (цивилизации), но на вас би трябвало да ви е известно, че вие сте Петата раса и на смяна идва Шестата раса (цивилизация).

 

 

14. За първи път основа на новата раса става предходната раса, която приема върху себе си цялата отговорност за миналото, отваряйки пътя за новата раса в бъдещите еволюционни процеси.
 

15. Всички предишни преходи от раса към раса (от цивилизация към цивилизация) при измененията на Епохите, е започвала на чист лист, без връзка между Епохите, без енергиен запас за предаване на информация (памет) за бъдещата раса (цивилизация).

16. Само за вашата раса (цивилизация) е направено изключение, само на вас ви е провървяло да станете основа (база) на Новата раса (цивилизация) и по този начин, вие ще имате щастието без прекъсване на пътя ви на еволюция наистина да достигнете на Тънко ниво състоянието на „Човек-Бог” и да станете Управляваща сила в други Светове и на други Планети.
 

17. Потенциалът на вашата раса се е оказал достатъчен, за да не бъде спряна или отменена вашата еволюция, вашето въздигане към престола на Божествената власт. Относно плавния преход в Шестата раса след Квантовия преход е огромен шанс за спасение на хората и проява на Великата Любов на Създателя към Своите произведения (деца)!18. Вие, въпреки вашите грехове и пороци, сте достойни да прекрачите границата на Епохите и да станете основа на Шестата раса, расата на Любовта и Хармонията.19. Всички предишни раси (цивилизации) са имали плачевен край заради прекомерното проявения грях на човечеството – гордостта.

 

20. Гордостта – необоснованото собствено превъзнасяне до висотите на Бога – е погубила четирите предишни Раси (цивилизации) без да им оставяйки никакъв шанс да продължат движението си към висотите на Пирамидата на Божествената власт.

 


21. Вие също имате гордост и неоправдани амбиции, разбира се, но мащабът на тази зараза не е толкова голям и вие имате възможност за преход на ново, по-високо ниво на вибрации (енергии). Но само с Моя Помощ, която Аз ви предлагам във вид на книгите „Откровения” и „Тълкувания на Откровенията”. Човекът, приел Моята Помощ ще получи „входен Билет” за новата Шеста раса.

 

 

22. Аз ви уговарям толкова дълго само с една цел – да се съхранят, колкото се може повече хора, способни да станат основа за развитието на Шестата раса.

 

 

23. Но ви повтарям, че уникалността на случващите се събития се състои в това, че за първи път не се прекъсва веригата на времената и Петата раса плавно (разбира се, относително плавно) се прелива в Шеста раса, раса на нови възможности на човешкото Съ-Знание, възвисявайки се до нивото на високите вибрации, до енергиите на Тънките Светове, подготвяйки се за достигането на нивото на „Човека-Творец”!

 

 

24. Достигането на състояние на „Човек-Бог” за вас все още е далече, но багажа от Знания, багажа от Мъдрост и разум ви позволят да продължите процеса на възхождане до такова високо равнище.

 

 

25. Мога да ви кажа, че според избрания сценарий на развитие на събитията, вашата еволюция и вашите въплъщения са били и са вашата подготовка за прехода на други вибрации, енергиите на Шестата раса.

 

 

26. Вечността за вашата Раса – вече не е тема за обсъждане, а реалност, която се осигурява за всеки от вас, но само при собствено, искрено желание (старание) да постигнете Истината, да постигнете Света и самия Създател.

 

 

27. Възможността за въздигане на Престола на Божествената власт е била заложена в еволюцията на човека, във формирането на неговото вътрешно „Аз”, във формирането на Съ-Знанието.

 

 

28. С други думи, всичко започва с вътрешния свят на човека и само, за да не може главният грях на човека – гордостта, да се развие до критична величина, поставяща под съмнение самият факт на пребиваването (живота) на човека в Плътния Свят.

 

 

29. Постепенното формиране на вашето Съ-Знанието е било гаранция за това, че човекът, получил Знания от Мен, няма да се срине и да прояви своята гордост, възвеличавайки себе си без никакви основания за полубог, управляващ Световете самостоятелно.

 

 

30. Аз не искам да има сривове и човечеството да завършва своя път преждевременно и бездарно само заради това, че гордостта е започнала да управлява Съ-Знанието на човека.

 

 

31. Но дори във вашия случай, когато Аз съм ограничил срока за пребиваването ви в Плътния Свят до 120 години живот (в този случай няма опасност да се развие гордост до критични размери), Аз въпреки това съм принуден да се намеся във вашите дела, във вашия Свят и да коригирам еволюционния уклон, свързан с изменението на знака на енергията, отделяна от вас в Космоса, извеждайки ви на нова навивка на еволюцията, пък било то и по принудителен начин.

 

 

32. Нова навивка в еволюцията на вашето Съ-Знание трябва да стане достигането на нивото на вибрации на Шестата раса, което е възможно само по ваше желание и само в случай на осъзнато приемане структурата на Световете, Пирамидата на Божествената власт и Мен, Създателя. Във всички други случаи вие нямате шанс да преминете в Шестата раса, да станете нейна основа.

 

 

33. За да не нарушавам предаването на щафетата между расите (цивилизациите), за Мен е достатъчно да имам примерно 30 процента от вашата Пета раса, затова се очакват строг подбор и строги изпитания за хората на границата на Квантовия преход.

 

 

34. Човекът, не приемащ Моите „правила на играта”, не приемащ Света, в който му е провървяло да се въплъти, ще бъде принуден да отстъпи място за други хора, отивайки във вечен тлен, прекратявайки своя процес на еволюция.

 

 

35. Очаква ви сложен Изпит, но входния Билет е във вашите ръце и сега, както никога, вашето бъдеще наистина ви принадлежи и това, как вие ще се разпоредите с него зависи от вашето Съ-Знание и вашият стремеж към Духовно усъвършенстване!

 

Активен

КУАН ИН (Азия)
Позната и като Гуанин, Куан’Ам, Канин, Каннон, Куаннон.
Куан Ин е едно от най-обичаните и популярни източни божества. Тя е китайската богиня на състраданието, милосърдието и закрилата – физически и духовно прекрасна. Името и означава „онази, която чува молитвите на света”.
небесният ангел
Гост
« Отговор #1 -: Април 09, 2011, 17:18:08 »

Куан благодаря за споделеното!
Поствам линк към книгата-"Откровения към хората на новия век книга-4" ,предполагам че има хора на които ще им е интересно а и които не са я чели!

http://www.scribd.com/doc/34406019/%D0%9E%D0%A2%D0%9A%D0%A0%D0%9E%D0%92%D0%95%D0%9D%D0%98%D0%AF-%D0%9A%D0%AA%D0%9C-%D0%A5%D0%9E%D0%A0%D0%90%D0%A2%D0%90-%D0%9D%D0%90-%D0%9D%D0%9E%D0%92%D0%98%D0%AF-%D0%92%D0%95%D0%9A-%D0%9A%D0%9D%D0%98%D0%93%D0%90-4
Активен
небесният ангел
Гост
« Отговор #2 -: Април 11, 2011, 11:53:48 »

Намерих и останалите части от книгата,давам линкове към тях!

Книга първа-
http://www.scribd.com/doc/30556215/%D0%9E%D0%A2%D0%9A%D0%A0%D0%9E%D0%92%D0%95%D0%9D%D0%98%D0%AF-%D0%9A%D0%AA%D0%9C-%D0%A5%D0%9E%D0%A0%D0%90%D0%A2%D0%90-%D0%9D%D0%90-%D0%9D%D0%9E%D0%92%D0%98%D0%AF-%D0%92%D0%95%D0%9A-%D0%9A%D0%9D%D0%98%D0%93%D0%90-1


Книга втора-
http://www.scribd.com/doc/31480629/%D0%9E%D0%A2%D0%9A%D0%A0%D0%9E%D0%92%D0%95%D0%9D%D0%98%D0%AF-%D0%9A%D0%AA%D0%9C-%D0%A5%D0%9E%D0%A0%D0%90%D0%A2%D0%90-%D0%9D%D0%90-%D0%9D%D0%9E%D0%92%D0%98%D0%AF-%D0%92%D0%95%D0%9A-%D0%9A%D0%9D%D0%98%D0%93%D0%90-2

Книга трета-
http://www.scribd.com/doc/44835974/%D0%9E%D0%A2%D0%9A%D0%A0%D0%9E%D0%92%D0%95%D0%9D%D0%98%D0%AF-%D0%9A%D0%AA%D0%9C-%D0%A5%D0%9E%D0%A0%D0%90%D0%A2%D0%90-%D0%9D%D0%90-%D0%9D%D0%9E%D0%92%D0%98%D0%AF-%D0%92%D0%95%D0%9A-%D0%9A%D0%9D%D0%98%D0%93%D0%90-3

Книга четвърта я има в предния пост!
Книга пета-
http://www.scribd.com/doc/34406142/%D0%9E%D0%A2%D0%9A%D0%A0%D0%9E%D0%92%D0%95%D0%9D%D0%98%D0%AF-%D0%9A%D0%AA%D0%9C-%D0%A5%D0%9E%D0%A0%D0%90%D0%A2%D0%90-%D0%9D%D0%90-%D0%9D%D0%9E%D0%92%D0%98%D0%AF-%D0%92%D0%95%D0%9A-%D0%9A%D0%9D%D0%98%D0%93%D0%90-5

Книга шеста-
http://www.scribd.com/doc/35645669/%D0%9E%D0%A2%D0%9A%D0%A0%D0%9E%D0%92%D0%95%D0%9D%D0%98%D0%AF-%D0%9A%D0%AA%D0%9C-%D0%A5%D0%9E%D0%A0%D0%90%D0%A2%D0%90-%D0%9D%D0%90-%D0%9D%D0%9E%D0%92%D0%98%D0%AF-%D0%92%D0%95%D0%9A-%D0%9A%D0%9D%D0%98%D0%93%D0%90-6

Книга седма-
http://www.scribd.com/doc/46964912/%D0%9E%D0%A2%D0%9A%D0%A0%D0%9E%D0%92%D0%95%D0%9D%D0%98%D0%AF-%D0%9A%D0%AA%D0%9C-%D0%A5%D0%9E%D0%A0%D0%90%D0%A2%D0%90-%D0%9D%D0%90-%D0%9D%D0%9E%D0%92%D0%98%D0%AF-%D0%92%D0%95%D0%9A-%D0%9A%D0%9D%D0%98%D0%93%D0%90-7
Активен
Ametist
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 103


 • Град: София
 • « Отговор #3 -: Април 11, 2011, 14:02:47 »

  Добра работа Ани
  Активен

  Вяра Любов Надежда Мъдрост
  Drakon
  Гост
  « Отговор #4 -: Април 11, 2011, 17:21:13 »


  Колко много четене...

  Нищо лично,ама няма да сте сред избраните/преминалите.

  С това темпо на развитие/осъзнаване,по скоро в някой друг живот.

  Това да разбираш "играта",не е като да можеш да я играеш..."правилно"!!!

  Намасте!Омммммм!Мир!Любов . . . и всичко останало ;–))
  Активен
  Аэ съм
  Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2396


  Hello! I am Andy!

  « Отговор #5 -: Април 11, 2011, 17:50:19 »


  Колко много четене...

  Нищо лично,ама няма да сте сред избраните/преминалите.

  С това темпо на развитие/осъзнаване,по скоро в някой друг живот.

  Това да разбираш "играта",не е като да можеш да я играеш..."правилно"!!!

  Намасте!Омммммм!Мир!Любов . . . и всичко останало ;–))

   Тихо, ще рекат, че си нетолерантен към глупците...
  Активен
  Drakon
  Гост
  « Отговор #6 -: Април 11, 2011, 18:09:20 »

  Цитат
  Тихо, ще рекат, че си нетолерантен към глупците...

  Защо глупци ?!?

  Хората в този форум,тепърва преоткриват нещата.
   
  Аз ги подкрепям и им се радвам! Пък . . . каквото стане :–))

  Кой съм Аз,че да ги съдя.Мога само да се скарам,ама е за добро!!!
  Активен
  Аэ съм
  Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2396


  Hello! I am Andy!

  « Отговор #7 -: Април 11, 2011, 18:13:34 »

  Цитат
  Тихо, ще рекат, че си нетолерантен към глупците...

  Защо глупци ?!?

  Хората в този форум,тепърва преоткриват нещата.
   
  Аз ги подкрепям и им се радвам! Пък . . . каквото стане :–))

  Кой съм Аз,че да ги съдя.Мога само да се скарам,ама е за добро!!!

   А така! Скарай се на малките и неразумни свои чеда, потънали в езотерични булшити...   Глупци ли казах? Не съм изразил правилно... Имах предвид заблудени наивници, но нали са деца - нека си играят, малки са още!

    Добре е да видим къде трябва да поработят, за да постигнат не някое друго, ами Духовно просветление, повтарям с главни букви: ДУХОВНО просветление - думичката е маловажна, но вие маркирайте празното пространство след ДУХОВНО и ще видите що съм излял.

  1. Смешно е когато си мислите, че сте досущ като персонаж от междузвездни войни - мислите си, че владеете телепорта, телепатията, телекинезата и всякакви телени работи ми.

  2. Още по-смешно е когато си мислите, че вие сте най-правите хора в целия Космос, и че сте достойни да съдите другите и да налагате мнение. Вижте ме мен. Кой съм осъдил? Какво съм наложил?  Усмивчица Кротък човечец, който си дава мнението пред бесните тълпи, с нестихващия риск да бъде разкъсан.

  3. А най-смешно, та чак на скръб ме удря, е когато пишете във форума какви ли не положителни и искрящи работи, които биха накарали самият Христос да се скрие от завист по вашите хвалебствени дарби, а след като кликнете на хиксчето се превръщате в същински зверове - обещавам да проявявам злоба, само злоба, и нищо друго освен злобата! Ако не друго,то поне държите на обещанията си, драги съотечественици и съхуманоиди!  Прегръдка Опааа... (вместо извинявай го казвам)

    П.С: Моят пиес се заключава в това, че ме мързи да пиша пиес. Следователно аз съм мързелив гоя, следователно аз съм ваш учител и имам пълното право да ви съветвам, скъпи труженички на щастието, възхищавам ви се неуморни представители на Райската градина, Господ е с вас, но вие си знаете - блазе му на Господ с рабове като вас, па макар и роду да нема особена ползу от вазе. Ай Наздраве!
  « Последна редакция: Април 11, 2011, 18:26:18 от Гъливер » Активен
  xxxx
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 157


  « Отговор #8 -: Април 11, 2011, 18:31:55 »

  телекинезата и всякакви телени работи ми.
  Усмивчица не се изказвай неподготвен Усмивчица
  Активен
  Аэ съм
  Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2396


  Hello! I am Andy!

  « Отговор #9 -: Април 11, 2011, 18:38:33 »

  телекинезата и всякакви телени работи ми.
  Усмивчица не се изказвай неподготвен Усмивчица

     Еми те(л) - телекинеза, телепортация, телепатия, телефон, тел, теле, телешоп...
     
  Активен
  Синьо мечтание
  синьо мечтание
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 59


 • Град: BG
 • profile.php?id=1824581147
  « Отговор #10 -: Април 12, 2011, 20:01:48 »

  Някои вече са минали.
  Активен
  Аэ съм
  Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2396


  Hello! I am Andy!

  « Отговор #11 -: Април 13, 2011, 14:53:32 »

  Някои вече са минали.

    Къде ги видя... Дано само не ми извадиш статистика с безследно изчезнали за последните няколко месеца...
  Активен
  Amida
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 9


 • Град: Варна
 • безкрайна светлина

  « Отговор #12 -: Април 30, 2011, 23:58:21 »

  Може би ще прозвуча грубо... но... Но!!! Напоследък информационният поток бълва всевъзможни информаации за предстоящето. Сега, или има вече много врачки, че да виждат бъдещето, или много наивници. Пак се извинявам, ако звуча грубо с последното си твърдение, но !!! Повярвайте ми, ако ВИЕ САМИ НЕ РЕШИТЕ ДА СЕ ПРОМЕНИТЕ, ЗАЩОТО СВЕТЪТ Е ОТКАЧИЛ ОТ ЗЛОБА, АГРЕСИЯ И АЛЧНОСТ И ЧРЕЗ ВАШАТА ЛИЧНА ПРОМЯНА ДА КАЖЕТЕ "НЕ ИСКАМ ДА СЪМ КАТО ТЯХ!!!", НИТО ЕДНО НАПЪТСТВИЕ ЗА ПРЕХВЪРЛЯНЕ В ДРУГО ИЗМЕРЕНИЕ НЯМА ДА ВИ ОГРЕЕ!!!
  Това е скромното ми мнение, което не натрапвам на никого и се извинявам, че изкрещях, но... много стана вече, просто...
  Активен

  Всичко е двойствено; всяко нещо притежава два полюса; всяко нещо има своя противоположност; еднаквото и различното са едно и също; противоположностите са еднакви по своята природа, но са различни по степен; противоположностите се привличат; всички истини са полуистини...
  sarabia
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 169


 • Град: Варна
 • « Отговор #13 -: Ноември 20, 2011, 14:11:41 »

  Когато Духовността се превърне в надпревара, вече не е никаква Духовност!
  Активен

  Не се опитвай да ме опознаеш,аз нямам име,нито форма.
  Мислиш ли,че много знаеш сам поставил си си норма.
  В мен ти виждаш своя лик,тъй както си въобразяваш.
  Дори да сменям моя ник,пак сам със себе си оставаш.
  gavrosh
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 8


  « Отговор #14 -: Ноември 22, 2011, 18:01:46 »

  Здравейте.
  Така както е написан въпроса.
  Никой.
  Защото такава раса няма.Или по просто казано  някои преглагат моркови на примоция.
  Живи и здрави.
  Активен
  Страници:  [1] 2 3 4   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Шестата раса - има ли бъдеще? « 1 2 3 »
  Всичко относно индиготата
  11WOLF11 31 7804 Последна<br />публикация Октомври 07, 2012, 12:37:16
  от shining_star
  Програма за Шестата раса
  Езотерика
  Инил 1 2068 Последна<br />публикация Октомври 02, 2009, 20:58:24
  от Инил
  ЦЕРН блокирал шестата раса
  Всичко относно индиготата
  Evolution 2 3370 Последна<br />публикация Февруари 15, 2011, 14:36:41
  от Дом
  Учителят за българите, славянството и Шестата раса « 1 2 »
  Духовни учения
  Georgio 15 2410 Последна<br />публикация Ноември 30, 2011, 23:14:15
  от meander
  6-та раса и храната. « 1 2 »
  Природосъобразно хранене
  Sunshine(sun) 25 6169 Последна<br />публикация Юни 11, 2012, 22:08:04
  от Sunshine(sun)

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright