Духовно развитие

          

Страници:  1 [2]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Помогнете ми с този сън!  (Прочетена 1838 пъти)
Eona Lightholder
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2519


NEVERENDING STORY

« Отговор #15 -: Април 09, 2011, 13:36:10 »

Малко извратено ще да е това предупреждение хахахаха, особено при мен дето тая травма я имам от 20 години вече. Но си прав и аз това казах за осъзнатото влизане в контакт в съня. И тренировки със страховете , както каза Додо - има ключови думи които отключват достъп до страховете в съзнанието ви и почват да ги хранят - извънземни, война, апокалипсис, насилие, болка - всичко това което масово се ръси от медията . Чистете страховете - това е  най-добрата защита и реакция мисля.
Активен

"weird " is indication for creative force ♥
Sita
13
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 344

« Отговор #16 -: Април 09, 2011, 14:31:58 »

axlinn, в случая не мисля, че е предупреждение за здравето. Така го усещам просто, а и предните 2 пъти когато сънувах подобен сън, единия път беше преди 4-5 месеца, а другия преди година. В период когато съм спортувал и когато не, а и както казах, такова ми е усещането, че не е за нещо свързано със здравето от тази гледна точка.

И стига с тия извънземни и тн, нито се страхувам, нито пък ме плашат думи като война, извънземни и тн.
До тук, от всички предположения, най-реално ми звучи предположението за манипулирани сънища.
За последната седмица, 4 пъти сънувах как се бия с някого. Все заплетени битки, накрая все аз излизам победител, само че нещо нетипично за мен в последните години - в тия битки проявявам изключителна жестокост(както и нападателите), накрая съм победител, но дори когато побеждавам, продължавам да бъда жесток.
Пример от изминалата нощ - боя беше с камшици, накрая когато опонента ми беше на земята, победен и въпреки това със самодоволната си усмивка на лице, аз продължих да го удрям докато не обезобразих лицето му... Лол..
И все пак, засега няма влияние върху "реалния" живот. Имам предвид, всичко си ми е ок и тн.. странна работа..
Активен
air_fairy
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 153


 • Град: Бургас
 • « Отговор #17 -: Април 09, 2011, 17:20:17 »

  Ние живеем в дуален свят. Свят на бяло и черно, на добро и зло. Защо ако по същество си много добър и милозлив обичаш да гледаш трилъри и хорор филми например или по принцип имаш страх от гледка на кръв а филмите с вампири са ти любими? Това е едно от обясненията за последния ти сън. Имаме нужда да сме ангели и мъчители едновременно. Да го съпреживееш в съня е една от възможностите, по допустимата Усмивчица Така се осигурява баланса.
  Относно втория ти сън важното е било не къде са те натиснали и кой, а реакцията на новината, че ще умреш. За информация тази точка при манипулация спира потока на жизнената енергия. Но реално важното е била твоята собствена реакция на края на съня. Готов ли си да умреш и каква е настройката ти за това? Паника, ужас или равносметка. Във време на енергийно прочистване на всички нива духа ни, както и духовните същности са доста изобретателни Усмивчица Мога само да те поздравя за достойната ти реакция Усмивчица

  Активен

  Чашата на живота се пие до дъно
  Sita
  13
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 344

  « Отговор #18 -: Май 06, 2011, 12:14:30 »

  Мислих да не пиша, но явно ще го сторя. Отново съм в серия от "психо атаки" в сънищата ми.
  Последните 3 нощи сънувам изключително подобни сънища. Ще разкажа последния -

  С около още 50-60 човека се намирам в нещо средно между храм и дворец. Всички стоим в зала 1. Повечето разглеждат, а на мен и още 5-6 човека ни направи впечатление една от статуите. Не беше обикновена, а по-странна. Гологлав мъж, малко по-висок от нормалното(съвсем малко), седнал на трон, главата му е наведена на долу, така че да не може да видим лицето му.

  След това минахме през коридора(зала 2) и отидохме в зала 3. Там имаше голяма маса във формата на буквата П. Беше обсипана с какви ли не дарове - всякакви плодове, месища, точно все едно царски обяд от средновековието. Започвахме да хапваме.
  Някой, не помня кой, правеше снимки. Като казвам не помня кой, имам предвид, че дори все едно беше прозрачен.
  В следващия момент чухме звук от разбиване на камъни. Всички врати бяха отворени, затова и можехме да видим какво става в зала 1. Въпросната "статуя" бе оживяла и само в рамките на 3-4 секунди с мисъл успя да убие около 20-30 човека, които все още бяха в същата зала.

  Видях, че 1 момче е успяло да се измъкне, но беше в зала 2(коридора), а мъжа тръгна към нас, казах си, че трябва да го спра и в следващия момент на вратата между зала 1 и зала 2 се появи нещо като щит, през който той не можеше да мине, а самия той бе видно, че получава големи болки в главата(както и аз в същия момент).
  Момчето дойде при нас в зала 3. След това затворихме вратата(голяма стабилна врата) и освен това я залостихме с куп предмети. Стояхме в очакване. Следващия момент видяхме как вратата започва да се огъва, а аз все едно можех да вникна отвън, защото виждах как мъжа просто стои и е концентрирал мисълта си върху отварянето на вратата.

  Когато влезе ми се губят малко моменти. Помня, че за да останем живи, трябваше да се присъединим към "тях". Казахме, че ще го направим. На мен и още 4-5 момчета ни беше пределно ясно, че го лъжем.
  Тогава се случи друг момент, който присъства и в останалите ми по-предни сънища - телевизора се пуска, върви си някакво предаване и в следващия момент започват като слайдшоу моите снимки. Най-нормални, но винаги, не знам защо се почуствам изключително неудобно, засрамен... много силно чувство в съня.

  Тука малко прекъсване, намирам се на някакво място извън всичкото това. Около мен има 3 или 4 кучета, които ми се радват изключително много, така както и аз на тях. <- Това е друг момент, който присъства във всички сънища, все има някакъв епизод, в който животните ми се радват.

  След това отново се озовавам в зала 3, не знам как, но с другите 4-5 момчета сме измислили план, в който всеки да блокира по 1 нещо от главата на мъжа, за да е неутрализиран и да успеем да го убием. В ръцете си отнякъде имах и автомат калашников, успяхме. Всеки блокираше по 1 сфера от мозъка му и той беше слаб, в момента, в който тръгнах да го мушкам с щика на оръжието, той изчезна като прах.

  Та това е общо взето. На всеки 2-3 седмици има период от около 3 до 5 дни, в които сънувам подобни атаки. Нападателите винаги са различни, но целта в 95% от случаите им е една и съща. Хубавото е, че винаги има и някой, който да ми помага и винаги успяваме да победим.

  Някакви идеи защо се случва? И защо точно на мен?


  * Без име.jpg (14.84 KB, 310x314 - видяно 254 пъти.)
  Активен
  Страници:  1 [2]   Нагоре
  Отиди на:    Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright