Духовно развитие

          

Страници:  1 2 [3]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Третият Антихрист  (Прочетена 8349 пъти)
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« Отговор #30 -: Септември 19, 2010, 19:18:30 »

Във физическия буквален смисъл.
Активен
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« Отговор #31 -: Ноември 12, 2010, 11:33:09 »

Още повече се усъмних в Нострадамус след като разбрах,че той е нарекъл Наполеон-Антихрист.

Петър Дънов казва,че Наполеон е бил член на една организация,чиято цел е била добронамерена,с оръжие да превземе и обедини целия свят! Усмивчица

Затова когато Наполеон умирал той казал,че ще го съдят не наследниците му,а предците! Усмивчица

Вторият Антихрист според Нострата е Хитлер.
Петър Дънов казва,че Хитлер е глупак!И мисля,че го казва,защото основатата,която Адолф си е бил сложил е била нестабилна-насилието!Той е поставил духовните процеси не в основата,а по-нагоре към клоните!

А всъщност ствола,основата,е трябвало да бъде духовното,за да може да черпи сила от корените-Бог,а клоните да бъдат плодовити! Усмивчица

 
И понеже първите двама антихристи са били хора,съвсем логично е и третия да е човек.

Вече обсъдихме вероятността Христос да е антихриста,но стана ясно,че той няма да има физическо,а само астрално,дори може би етерно,появяване и човек ще трябва да развие невидимите си сетива,за да усети Христа.

Антихрист е всеки,който е враг на католическата църква,а според Св.Йоан Богослов именно тя е самият Сатана! Усмивчица

Затова третият антихрист няма да е от мюсюлманския свят понеже бъдещите дела са дадени на славяните и азиатците.

Свети Йоан говори за 200 млн. гврадия от Изток...повече от ясно е-става въпрос за Китай!

И третият антихрист ще дойде оттам понеже според леля Слава в бъдеще е избухне много кървава война между Китай и Русия относно Сибир,която китайците ще спечелят!!!Антихристите винаги са противоречиви и не се учудвайте,че след като покорят Сибир,китайците ще станат духовни същества! Усмивчица
Активен
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« Отговор #32 -: Декември 02, 2010, 18:38:10 »

Ето едно клипче за връзката на САЩ,илюминатите и Антихриста:
http://vbox7.com/play:d9c6e12e

2 част:
http://vbox7.com/play:08e39be9&al=1&vid=2187044

3 част:
http://vbox7.com/play:f8ca82d0&al=1&vid=2187145

4 част:
http://vbox7.com/play:4fe5e018&al=1&vid=2189384

5 част:
http://vbox7.com/play:383a5184&al=1&vid=2199251

6 част:
http://vbox7.com/play:aa1e0226&al=1&vid=2201711

7 част:
http://vbox7.com/play:fabf59a0&al=1&vid=2256766

8 част:
http://vbox7.com/play:2bfea0e5&al=1&vid=2268067

9 част:
http://vbox7.com/play:02d77a74&al=1&vid=2189384

10 част:
http://vbox7.com/play:a8af4b7e&al=1&vid=2345492

11 част:
http://vbox7.com/play:ec882a7f&al=1&vid=2348236

12 част:
http://vbox7.com/play:a350f4c5&al=1&vid=2393473

13 част:
http://vbox7.com/play:c3f01d5d
« Последна редакция: Декември 02, 2010, 20:50:58 от Рабено » Активен
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« Отговор #33 -: Декември 02, 2010, 20:52:39 »

Изгледайте тези клипчета и отсейте кое е вярно и кое не!

Има един форум xnet.com.Там има много материал-конспиративен предимно.В нашия форум е предимно духовен.

Най-добре ще е ако си служим и с информация от онзи форум. Усмивчица

 
Активен
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« Отговор #34 -: Декември 18, 2010, 18:16:03 »

Хрумна ми нещо по-различно!

Нали Антихриста е Мабюс...

На англииски Mabus се чете Мабюс,но на френски или латински(с,които си е служел Нострата)се чете Мабус.А като знаем,че на латински УС е наставка за имената и махнем наставката остава Маб.

Мабус може да се преиначи и като Мьобиусовия лист,който е завъртян на 180 градуса,а двете му краища са слепени.

Ако нанесем Мабус на такъв лист и го прочетем както си е реда на извъртяния лист се получава Бамус - пробвах го!!!

Ако махнем наставката си остава БАМ...
 
Активен
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« Отговор #35 -: Март 04, 2011, 14:52:52 »

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=35827

 Тука пише интересни неща.

Цитат
Сега аз зная, че след много внимателно изучаване на Божието Слово, ние можем да научим абсолютната истина за Антихриста и никога отново да не се поддаваме на спекулации и страхове. Нашият Господ Исус Христос ни заповяда: "Пазете се да ви не заблуди някой" /Матея 24:4/. В съвършена хармония с казаното от Исус, ап. Павел говори за измамата във ІІ Солунци 2:3: "Никой да не ви измами по никой начин…" Тук той има предвид появата на Антихриста и продължава като посочва: "…чието идване се дължи на действието на сатана, съпроводено от всякаква сила, знамения, лъжливи чудеса…" /ІІ Солунци 2:9/ С други думи, делата на Антихриста и на Фалшивия пророк са лъжливи знамения и лъжливи чудеса и затова те са замислени да бъдат крайно измамливи. Така или иначе, Святите Писания, ако се изучават и приемат, служат като ваксина против измамата, така че "никой да не ви измами по никой начин"- нито с персоналност, нито с красноречие, с употреба на писания, изведени от контекста, или със способността си да извършва на глед знамения и чудеса. В Матея 24:5, Исус ни предупреждава: "защото мнозина ще дойдат в Мое име казвайки: Аз съм Христос, и ще заблудят мнозина." Ние знаем, че думата "Христос", преведена от гръцки означава "Помазаникът". Затова Исус казва: "защото ще се появят лъжехристи…" Имали сме примери за това през вековете, а също така и днес. Поради липсата на познаване на Писанието, хората стават лесна плячка на преструвачи или религиозни мъдреци. Особено на такива, които идват с така наречените духовни инициативи /предложения, опити за помирение/. Всичката информация в Божието Слово относно Антихриста трябва да е важна - ако не е така, то тя не би била там. Веднъж слушах някой да прави коментар относно книгата Откровение и Антихриста: "Е, аз просто не се нуждая да разбирам това. То не е важно за мен." Ние обаче трябва да знаем това: Ако е в Библията, то е важно за нас, независимо дали мислим така или не! Нищо между кориците на тази книга не е маловажно. А днес ние живеем в завършека на последните дни, когато древните пророчества от Писанията се изпълняват с абсолютна точност.
Може ли библейски да бъде разпознат Антихриста
Хора, млади и стари, от всички полета на живота, питат: Кой ще бъде Антихрист? Наскоро стана популярно сред редиците на някои пророчески учители, че испанският крал Хуан Карлос е Антихриста. Не, не е така. Когато изучаваме Писанията ще разберем, че той наистина не съвпада с описанието на Антихриста в Святата Библия . Хенри Кисинджър също имаше тази съмнителна номинация. Някои дори назоваха английския принц Чарз или Бил Гейтс от Майкрософт. Напълно нелепо! Никой от тези мъже не съвпада с библейското описание на Антихрист. Внимателното изучаване на Писанията ни доставя особена информация за Антихриста. Той е библейски идентифициран. Нека започнем с това, което знаем от Библията - Антихристът е човек и то мъж. /Благодаря на Бог, че жените не са под въпрос за тази длъжност./ Научаваме много за него от книгата Данаил и написаното от апостолите Павел и Йоан. Те ни дават повече представа за точната идентичност на Антихриста, отколкото всеки друг текст на Библията.
Малкият рог
В книгата на Данаил ние откриваме Антихриста идентифициран като "малък рог":
Подир това, като погледнах в нощните видения, ето четвъртият звяр, страшен и ужасен и твърде як; той имаше големи железни зъби, с които пояждаше и сломяваше, като стъпкваше останалото с нозете си; той се различаваше от всичките зверове, които бяха преди него; и имаше десет рога.


Като разглеждах роговете, ето, между тях излезе друг рог, малък, пред който три от първите рогове се изкорениха; и ето, в тоя рог имаше очи като човешки очи и уста, които говореха надменно. /Данаил 7:7-8/
 Той е наречен малък рог, защото излиза сред 10 рога. Тези 10 рога са преобраз на 10 нации. Знаем, че 10-те рога, от пророчеството на Данаил и писаното от ап. Йоан в Откровение 17, днес се идентифицират с Общия Европейски пазар. Настоящото членство в Европейската икономическа общност говори повече от достатъчно за 10-те нации, които са описани в книгата на Данаил.
Подобно на малкия рог, Антихристът излиза всред 10-те народа, които го подкрепят. Когато разглеждаме и други писания, става очевидно, че в дължимото време, той ще има противопоставяне от три от големите нации, които първоначално са му дали възможност да се издигне на власт. Той, бидейки способен дипломат и оторизиран с власт от другите нации ще победи опозицията - те ще бъдат "изкоренени".
Някои преводи посочват, че той просто ги потъпква. Но като разглеждам този термин и видя обясненията му на еврейски, става ясно, че той ги разгромява абсолютно и придобива пълен контрол над тях. Те вече нямат своя власт над себе си.
И така, ние го познаваме като властния малък рог, излизащ

Антихрист ще бъде мъж, оторизиран със сила и голяма власт.


всред 10-те големи нации, които му доставят базата за опериране в Европа.
Цар
В Данаил 7:24 за него се говори като за цар: "А за десетте рога, те са десет царе, които ще се издигнат от това царство; и след тях ще се издигне друг, който ще се различава от първите и ще покори трима царе."
Възможно е той да бъде считан като президент на Европейската икономическа общност. Той ще е мъжът, който ще води общността по време на седемте години скръб /Голямата скръб/.
Човек на греха - син на погибелта
Като говори за Антихриста, апостол Павел го нарича "човекът на греха": "Никой да не ви измами по никой начин; защото това няма да бъде, докато първо не дойде отстъплението и не се яви човекът на греха, синът на погибелта…" /ІІ Солунци 2:3/.
От казаното тук, ние добавяме още една подробност в идентифицирането на Антихриста - "синът на погибелта". Тъй като е човек на греха, ние разбираме, че неговият план ще бъде напълно нечестив. Речникът дава определение на думата погибел- "разрушение, унищожение".
Него го очаква унищожаване, пропадане без победа и загубване на всичко. Отдавна трябва да сме схванали това от написаното от ап. Павел във ІІ Солунци 2:8: "…и тогава ще се яви беззаконният, когото Господ Исус ще убие с дъха на устата Си и ще изтреби с явлението на пришествието Си."
Антихрист
Има още едно библейско идентифициране на този мъж. То се намира в І Йоана 2:18: "Дечица, последно време е; защото както сте чули, че иде Антихрист, и понеже сега има много антихристи, от това знаем, че е последно време."
От Йоан ние вземаме термина "Антихрист". От Исус идва терминът "лъжехрист". В Марка 13:22 се казва: "…защото ще се появят лъжехристи и лъжепророци, които ще покажат знамения и чудеса, за да подмамят, ако е възможно и избраните." Лъжехристи са всички, които са дошли или ще дойдат, заявявайки за себе си, че са помазаникът.
Когато изучаваме всичко казано в Библията по отношение Антихриста, ние научаваме, че посред скръбта /Голямата скръб/, от центъра на Ерусалим, Антихристът накрая ще се провъзгласи за бог /ІІ Солунци 2:4/.
Божието Слово изявява пълната му идентичност. Той е малкия рог, който излиза всред 10-те големи нации, които създадоха Европейската икономическа общност, за да бъде лидер на тази смесица от европейски народи и затова за него се говори като за "цар". Той е човек на греха. Нищо негово не е от Бога. Той не е Божий агент. Той не е Божий слуга. Бог не върши нищо чрез него или като го употребява. Той е назован синът на погибелта. Павел изявява, че Исус ще го унищожи. Ние знаем какъв ще е краят му, преди още да сме навлезли в подробностите на книгата Откровение.
Ние откриваме, че той е дяволският и беззаконният. Той ще отрече, че Исус е Христос, като по този начин ще отхвърли и Отца /І Йоана 2:22/. Той ще отрече също, че Исус дойде в плът /І Йоана 4:3; ІІ Йоана 7/. Той е Антихриста- обречен на погибел "…заедно с блясъка на появяването си."

 Израел, произлязъл от САЩ и Европейската общност. САЩ е центъра на банкерството и ционизма, разпространени из Европейската общност, а Израел е държавата на евреите. Интересното е, че според Библията, преди третият Антихрист да се появи, евреите ще се върнат в Израел, ще си върнат Йерусалим и за трети път ще построят Соломоновият храм. Преди 100 години това би звучало налудничао, но днес е чиста реалност.

« Последна редакция: Март 04, 2011, 15:29:15 от Шизофреника » Активен
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« Отговор #36 -: Март 04, 2011, 15:35:37 »

Бих искал да припомня:
Цитат
Последни стъпки до идването на Антихриста - съграждането на Соломоновия храм


За пръв път от две хиляди години насам,след разрушаването на Втория храм в Йерусалим (по времето на Тит Веспасиан), в Израел - в селището Мицпе Йерихон, през изтеклата седмица бе издигнат жертвеник и бяха произнесени думите на специалната молитва. 
Това е първият жертвеник, издигнат в Израел, след като Вторият еврейски храм бе разрушен от император Тит през 70-та г. след Христа и от тогава до днес от него е останала единствено Западната стена, известна като Стената на плача.
Жертвеникът в селището Мицпе Йерихон бе съграден от камъни от Юдейската пустиня, взети от място, където не е стъпвал човешки крак. Съгласно законите на еврейската религия, тези камъни са били обработени без използуването на железни инструменти и са слепени със специален материал, изработен от пясък от кратера Рамон и битум от Юдейската пустиня. Така направеното лепило издържа на високи температури, не се топи от горещината, което позволява да се подържа постоянен огън в жертвеника, съгласно заповедите на Тората.
Новият жертвеник е висок 4 метра, с дължина и ширина 6 метра и е създаден от сътрудниците на  Института на Храма.Този институт вече 20 години се занимава с възстановяването на свещени съдове, украшения, мебели и елементи, които трябва да бъдат използувани след построяването на Третия Храм.
Сред вярващите евреи в Израел съществуват и такива, които обмислят възможността за реконструкция на Храма, разрушен от римляните. Института на Храма разполага с около 70 предмета, с които да бъде украсен бъдещият Трети Храм. Сред тях те са учените са успели да възстановят златната арфа на цар Давид, златния седемсвещник, златния жертвеник за благовония, медния умивалник, златния стол и одеждите на първосвещеника.
През 2005 година Инстиутът на Храма получи неочакван подарък от тихоокеанската държава Папуа-Нова Гвинея - десет златни слитки, украшения и скъпоценни камъни, както и 10 хиляди долара, предназначени за възстановяването на Трети Храм.
ХРАМЪТ В РАЗРЕЗ
Директорът на института равинът Йеуда Глик заяви, че се сбъдват пророчествата от Стария Завет, в който цели стихове са посветени на това, че чуждоземци и неевреи ще пристигнат в Обетованата земя и ще построят Храма. Дарителите от Папуа-Нова Гвинея са разказали и за мечтата си да изпратят в Израел кораб с дървен материал, от който да бъде създаден Третият Храм.

Йерусалимският храм, според Стария Завет, е бил построен с цел в него да бъде поставен Ковчегът на завета и е бил най-важната и свята сграда според юдаизма. Храмът и мястото, където той се е издигал, е от голямо значение за трите монотеистични религии - юдаизъм, християнство и ислям. Разрушаването на храма е важен момент от юдейската традиция - от този момент юдаизмът приема практиката на открития култ, съсредоточен върху Книгата /култа в Синагогата/, а не върху жертвоприношението.
За Православието, обаче фактът, че третия храм се строи е по-скоро силно предупредителен. Живеем във време, когато белезите на последните дни буквално се изпълняват точно пред очите ни. Един от най-вълнуващите признаци, че студентите на библейските пророчества обичат да държат под око подготовката за възстановяването на еврейския храм.

Сега бе разкрито, че Храмовият институт вече е похарчил около 27 милиона долара за подготовка за възстановяването на храма, както и че Храмовия институт възнамерява този бъдещ храм да бъде молитвен дом за всички "монотеистични религии".
Изпълнителният директор на Храмовия институт, Йехуда Глик, казва, че голяма част от финансовата подкрепа за Храмовия институт всъщност идва от евангелските християни - различни протестантски демоницаии (секти) ...
„Има 70 милиона евангелски християни по света и повечето от тях са станали най-силните поддръжници на Израел.”
Повечето православни разбират, че юдаизмът смята, че третият храм ще бъде изграден за  идването на Месия, но това, което повечето християни не разбират е, че Храмовия институт предвижда бъдещия храм да бъде „молитвен дом, отворен за всички вярващи в монотеистичните религии” – християни, мюсюлмани и евреи. От което излиза, че дългоочаквания месия на еврейския народ е не не друг , а самият Антихрист ! Който ще обедини всички правителства и ще стане техен глава, както и всички религии и ще стане техен архипастир.


КАК ЩЕ ИЗГЛЕЖДА УТРЕ
В действителност, Глик казва, че за да бъде изграден новия храм, джамията Ал-Акса не трябва да бъде премахната.

„Ал-Акса може да остане”, казва Глик. „Тя дори не е на Храмовия хълм. Но ние възнамеряваме да градим само върху Купола на скалата. Може да намерим начин да я включим в третия храм.”

Колкото и изненадващо да изглежда за много  християни, истината е, че Глик съвсем не е сам в това вярване.

Например, една шокираща статия, която бе публикувана във водещо списанието на религиозния закон в Израел представя сценарий, при който „свещено откровение” е дадено на „автентичен пророк”, които ще позволи храма да бъде възстановен в мирна близост до джамията Ал-Акса и в близост до християнските храмове. Тази статия отрази чувствата на Глик  чрез обсъждане на възможностите за превръщане на Храмовия хълм в „Божия Свят хълм” – „молитвен дом” за всички хора (Исая 56:7).

В действителност, има дори един еврейски сайт, който насърчава виждането за „Божията Свята планина”, където всички религии ще се покланят заедно: www.godsholymountain.org
Този уебсайт изобразява хармонично бъдеще за Храмовия хълм, където мюсюлмани, християни и евреи се смесват и се молят между Куполът на скалата и реконструирания еврейски Храм.

Този проект се ръководи от еврейските членове на асоциация Interfaith Encounter. Тази организация активно насърчава трите религии да приемат нов богословски поглед, който би позволил на трите религии да се поклонят на планината на Храма. Поддръжници на тази организация, лесно могат да бъдат разпознати из средите на православните - това са ИКУМЕНИСТИТЕ, всички радетели за каквото и да било молитвено общение между православни и инсолавни, както и за каквото и да било обединение между църквите или държавите. Икуменизмът не е нищо друго, освен един масонски слугинаж,  чиято заветна цел е  - унищожението на последната преграда пред Антихриста - Православието.

Разбира се тези от нас, които изучават Писанията, знаят какво мисли Бог за такива планове.

Съвсем скоро, някой ден Антихриста ще се представи като еврейския Месия и ще използва тези очаквания, за да допринесе за използването на възстановения Храм за неговата единна световна религия?

Във всеки случай, подготовките за възстановяване на еврейския храм са задвижени, както никога преди, и това е нещо, което ние трябва да държим под око.

За нашите читатели ще напомним, че икуменическоото движение е изпълнено с членове на масонски ложи. За да стане човек масон е задължително да принадлежи към някоя от монотеистичните религии по света. Това изискване, пряко се отнася до тяхното очакване за Антихриста, до пътя който прокарват пред него, в чието име творят не едно междудържавно и междурелигиозно обединение.

Стряскащи са и последните думи на сайта каббала.бг : "от нас зависи дали ще го видим"

Нека това бъде призив и към всички Православни - "от нас зависи да не го видим скоро!"...!


http://estirbg.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/09/26/koia-svetovna-sila-dnes-vizira-bibliiata-v-simvola-quot-zvia.611373

 http://estirbg.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/09/26/kakvo-znachi-v-bibliiata-quot-zavryshtaneto-na-raneniia-zvia.611376

http://estirbg.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/09/26/sasht-quot-vtoriiat-zviar-quot-posochen-v-bibleiskoto-proroc.611392

http://estirbg.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/10/02/sasht-i-vatikana-tandemyt-osyshtestviavasht-noviia-svetoven-.614546

http://estirbg.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/10/05/sasht-i-vatikana-tandemyt-osyshtestviavasht-noviia-svetoven-.616062

http://estirbg.blog.bg/politika/2010/10/09/sasht-i-vatikana-gotviat-da-nalojat-nedelniia-zakon-belegyt-.617798

 А къде седи Черното братство?
Цитат

« Последна редакция: Март 04, 2011, 16:58:53 от Шизофреника » Активен
Страници:  1 2 [3]   Нагоре
Отиди на:  


Подобни теми:
Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
публикация
Астрални центрове (чакри)
Духовни учения
Administrator 7 2308 Последна<br />публикация Февруари 16, 2011, 11:47:45
от wolfspirit
Мистериите по нашите земи
За България
Аэ съм 1 2837 Последна<br />публикация Декември 10, 2010, 19:29:35
от bars_i
Имат ли място технологиите в Новия свят/ време ?
Великият преход
Georgio 6 1839 Последна<br />публикация Януари 13, 2011, 00:35:52
от Johnatan Livingston
Избрани цитати от Учителя за Шестата раса и бъдещето
Езотерика
johny 4 3026 Последна<br />публикация Януари 18, 2011, 16:40:17
от Аэ съм
Съвременните окултни учения и конспирацията за Нов Световен Ред
Програмиране, световен елит
Spiritus 3 3077 Последна<br />публикация Септември 16, 2011, 18:36:33
от ...

Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright