Духовно развитие

          

Страници:  1 [2] 3 4   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Начало на Прехода  (Прочетена 7381 пъти)
Ariam
Ariam(Маха Оръга)
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1230


« Отговор #15 -: Март 20, 2012, 03:45:24 »

Ariam, и аз си мислех за същото.  Усмивчица Но все пак ще е голямо разочарование за хората, които вярват.  Тъжен
Даа така е Тъжен но пук ако е лъжа, кое е по-добия вариянт?Да вярваме в лъжа или да сме готови за всяка опция.То не пречи да се подготвяме за зима, пук ако дойде лято.. Усмивчица
Активен
Ariam
Ariam(Маха Оръга)
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1230


« Отговор #16 -: Март 20, 2012, 03:46:20 »

Всичко е възможно, нз дали ще ни има, защо мислиш, че няма да ни има.. ? Усмивчица
Активен
Sobercho
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 96


« Отговор #17 -: Март 20, 2012, 11:02:19 »

Всичко е възможно, нз дали ще ни има, защо мислиш, че няма да ни има.. ? Усмивчица


Петролът намалява,а ние сме зависими от него. Гледай това клипче,може би донякъде ще ти изясни,това което имах впредвид.

http://vbox7.com/play:807894e761
Активен

В Природата няма нищо абсолютно равно,но все пак има перфектна хармония !
Sue
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 292


 • Град: Ниските земи
 • Нютонист

  « Отговор #18 -: Март 20, 2012, 11:06:16 »

  Да, Ариам, "преход" има. Датата на парадът на планетите е само фокусна точка. "Преходът" би трябвало да продължи и след това.
  Някои вече са го минали. Някои тепърва започват... Това, което пиша си е мое мнение и до такива изводи съм стигнала, четейки насам-натам.
  По принцип за точната дата, според календара на маите се спори. В научните среди. Лаиците предпочитат датата на подреждането на планетите 21.12. ,за да вкарат малко мистицизъм.
  Според мен активната част на прехода започна с вълната на идването на кристалните деца и ще продължи до 2030 година поне, а донамествания ще има и после. Процесът ще е плавен и според избора на реалност, някои въобще няма да го забележат. На мен ми харесва едно изказване на Долорес Кенън в едно нейно интервю. Цитирам по памет "Едните ще казват - Ура, постигнахме го, тук сме. А другите - горката глупачка, така си и умря, вярвайки в измислици". Усмивчица
  Понеже се оплака в друга тема, че не споделяме лични преживявания- за мен процесът се "отключи" миналото лято. Изживявам го като спокойствие, баланс, позитивни промени... Никакви особени неща. Още никой не се е свързал от висшите планове с мен, ама и аз не настоявам особено. Усмивчица Предпочитам да работя с хората около мен, за сега.

  Ако обърнеш внимание на процесите, които се случват със Земята в момента, няма как да не забележиш, че имаме висока гео-активност. Имаме и лънчева активност. В този план , очаквай промени по Земята още . Докато тектоническата активност се успокои. Земята се пренастройва.


  Сега за конкретната дата. Както Лусесита цитира от Материала на Ра - и позитивните и негативните полярности работят активно и се води нещо като "война за душите". И двете полярности са си насрочили битка на датата 21.12. Всъщност тогава ще се включат хората. Всеки, според нагласата и очакванията си ще отдаде "своята сила" на едната от страните. Реално симетричната дата е 20.12.2012.  Големият шум в медиите е просто привличане на доброволци. "Ты защищаеш родину" ? (тук си представи плаката на другаря комунист с насочения към теб пръст)
  Ти, Ариам, ако не се лъжа, се включи в темата за Илюминатите. Ако приемем, че те наистина са планирали програмиране на хората, какво по-удачно от това, да използват дата за пусков механизъм? Хора, които няма да помнят нищо , след като отмине деня.

  Опитвам се да обхвана повече вероятности в поста си... О.к. Хаторите през Том Кениън имаха един чудесен съвет "Фокусирай се върху реалността, която искаш да се случи." Просто направи избор. От там нататък събитията и информацията ще идва към теб с необходимата чистота и честота. Преходът (промяната) зависи от теб.


  пп. Преди петролът ще свърши желязото. Тогава да видиш какъв ще е купон.
  Активен
  Ariam
  Ariam(Маха Оръга)
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1230


  « Отговор #19 -: Март 20, 2012, 11:20:58 »

  Sue , то да ти кажа точно това имах предвид, всичко което знаем идва от интернет и от книгите, които са писали бог знае какви хора.Илюминатите, прехода, датите, за кристалните деца, за индиго децата..просто ако не е личния опит, за който говориш няма да знаем в какво да вярваме.Усещат се много промени - да.Ами как да сме сигурни, че са за добро.Тази хармония, този прогрес, който и аз самата чувствам, от каде знаеш, че не е планирано и направено от хора.Техника много за целта..незнам.Аз твърди доказателства не търся и също така, като другите си работя върху себе си, но това не ми пречи да се замисля дали - или. Усмивчица Разбираш ме надявам се.Това не са съмнения точно, просто щом ме интересува явно има защо да се случва.Може би ще разбера нещо важно за мен в някакъв момент.Колкото до изчерпването на ресурсите..какво да ви кажа!Каквото и да говорим, можем ли да го предотвратим според вас?! Усмивчица
  Активен
  ИВЕВЕ
  Гост
  « Отговор #20 -: Март 20, 2012, 11:24:34 »

  Каквото и да говорим, можем ли да го предотвратим според вас?! Усмивчица
  Можем.  Усмивчица
  Активен
  Ariam
  Ariam(Маха Оръга)
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1230


  « Отговор #21 -: Март 20, 2012, 12:01:18 »

  Сега изгледах клипчето и..да можем.Направо сама си отговорих, мерси Ивеве Усмивчица
  Дори съм си мислила за този модел, който се представя накрая на клипа..без да уточня, само ще кажа два заека с един куршум Усмивчица
  Активен
  Ariam
  Ariam(Маха Оръга)
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1230


  « Отговор #22 -: Март 20, 2012, 12:08:10 »

  Еми хайде спрете да си ползвате автомобилите като за начало, площа на България не е чак толкова голяма, че да са ни крайно необходими.Познавам хора, които ако имаше лесно с колата и в тоалетната щяха да отидат.
  Аз не карам, нямам и намерение и никога не съм имала.Ходя пеш, обхождам цяла Варна така.Дори автобус не ползвам.Нямам колело, но не ми и трябва.
  После продайте си апартаментите и си купете къщички в някое село, близо до обработваема земя.Изхранвайте се сами.Ако се откажем от тока, знаете без компютри!Най- малко.После повече свещи, но ми се струва, че ще е нужно да прибегнем до самонаправата на свещи ако искаме да сме независими от финансовата система, която се надявам да изчезне. Усмивчица Друго какво.Отоплението, там оставям на вас, ако почнем да сечем всички дървета за да се стоплим..то и без това почти не са останали.Може би ако печката гори с някакъв животински тор..знам ли.
  Аз и сега към това се стремя, колко други тук се стремят към този начин на живот?
  Активен
  ИВЕВЕ
  Гост
  « Отговор #23 -: Март 20, 2012, 12:30:35 »

  При мен сега спирането на телевизора е на дневен ред. Ухилен
  Всъщност, аз и не гледам много-много телевизия, но сега окончателно забравям за телевизора (голяма жертва.. направо... съчувствам си! Веселяк)
  А иначе относно колите съм напълно съгласна. Особено в по-малките градове - аз съм от Видин, където пеш от най-далечните точки се стига за по-малко от два-три часа в най-мързеливия случай, а хората пак "коли, та коли", не знам - за мен е глупаво. Както казваш, само дето в тоалетната не ходят с колите си...

  А това с къща в някое село ми е мечта от доста време, обаче малко ми е рано да се изнасям от вкъщи. Ухилен
  Но по-натам във времето, няма шанс да живея в голям град, пък в малките - никакви перспективи няма.
  И точно това смятам да направя. Е, трудно ще се изхранвам сама, де, ама лека-полека защо пък не.

  Общо взето, точно това, което казваш, трябва да направим. Да бъдем независими от системата, доколкото е възможно. Усмивчица
  Активен
  Ariam
  Ariam(Маха Оръга)
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1230


  « Отговор #24 -: Март 20, 2012, 13:08:37 »

  Радвам се Ивеве, че споделяш моята мечта. Ами ако хора които имат повече възможности помогнат на такива, които нямат например и всички заедно се отделим от този хаос в града, няма ли да е по-добре.Чувствам как би било, хем сме обединени, хем сред природата, хем си помагаме и в същото време ще живеем в хармония (то пак от хората зависи де!!  Ухилен), ако спрем да мислим само за себе си и за своите облаги, живота може да стане ..различен.Казват, че българина бил завистлив, гледал да направи мръсотия, бил мързелив..не смятам така, но ако е така само ние можем да го променим. Усмивчица Можем заедно да изградим нов начин.Ама ключовата дума е заедно!Колкото повече, толкова повече Усмивчица
  Искаме преход, ето ни преход!Оплакваме се, че вечно нещо от сегашния живот ни пречи, ами можем да го променим и да се развиваме спокойно!Да го направим.Проучване, планиране, преценка и действие!
  Активен
  Ariam
  Ariam(Маха Оръга)
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1230


  « Отговор #25 -: Март 20, 2012, 13:15:27 »

  Леле, помислете си само какво може да стане, има много гладни нали има много сираци нали...ако всичко зависи само от нас, когато се устоим можем да приобщаваме хора на които не само да предлагаме собствената си помощ, но можем и да им дадем шанса да построят собствен независим живот и бедните може би ще изчезнат и болните може би ще намерят цяр.Ще ги учим, ще им дадем старта в живота, който днешната система никога няма да им даде.Ще бъде прекрасно и няма да има страдащи, само едно голямо семейство, което си помага.кАК СЕ ВЪОДУШЕВИХ САМО!!
  Активен
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #26 -: Март 20, 2012, 14:24:15 »

  Е те така се прави преход=промяна - с градивна мечта, обединение в мечтата и яко наливане на вяра и готово....
  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  Ariam
  Ariam(Маха Оръга)
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1230


  « Отговор #27 -: Март 20, 2012, 15:35:26 »

  Айде Ео, чакам те да градим заедно Усмивчица 
  Даже моля не местете мненията в инициатиави или обща, защото въпреки, че е инициатива има общо с начало на преход, което е и темата Усмивчица СЪбирам съмишленици съвсем сериозно, който желае да отделим семействата си в един наистина по-реален свят, като за такива като нас нека пише.Даже си мислех ако се съберем наистина мн хора и вложим всичко което имаме , дали не можем да си закупим някоя красива местност, с гора и земя за обработка..а малко по-малко, защо не и цяла държава о0
  Все пак един ден всичко ще бъде на нашите прекрасни деца, защо да не ги дарим с този красив живот.
  Активен
  Ariam
  Ariam(Маха Оръга)
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1230


  « Отговор #28 -: Март 20, 2012, 15:47:38 »

  Има и села , които са опустели и изоставени също можем да се заселим и там, на някое от всичките И ПАК ДА ГРАДИМ.Кой ще ни накара да плащаме данъци, след като сме там как ще ни изгонят.Няма да стане Усмивчица
  Земята е наша и е време да си я върнем.
  Активен
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #29 -: Март 20, 2012, 16:08:29 »

  Ари има доста хора ,започнали да живеят в такива селища , аз публикувах скоро филмчетата. Мисля че книгите за Анастасия ще ти дойдат добре и вдъхновяващо.
  Живот и здраве аз вярвам ,че един ден в България и аз ще симам собствено дворно имение ,както го наричат в книгата, за сега се упражнявам в малката ми градинка , че никак не разбирам и съм много смешна , но поне с лук,чесън ,магданоз,копър и босилек се оправям, следва второ ниво чушки,домати и краставици .

  Книгите за Анастасия са тук:

  http://chitanka.info/person/vladimir-megre

  А така са подред:

    1.  Анастасия
          Анастасия, 1996

      2. Звънтящите кедри на Русия
          Звенящие кедры России, 1997

      3. Пространството на любовта
          Пространство любви, 1999

      4. Сътворение
          Сотворение, 1999

      5. Кои сме ние?
          Кто же мы?, 2000

      6. Родова книга
          Родовая книга, 2002

      7. Енергията на живота
          Энергия жизни, 2002


       Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  Страници:  1 [2] 3 4   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Сънища, свързани с Прехода « 1 2 3 4 5 »
  Моите сънища
  Eona Lightholder 64 10302 Последна<br />публикация Януари 29, 2013, 15:09:41
  от MouseMaiki
  Начало
  Послания
  lyubomir 2 1125 Последна<br />публикация Февруари 16, 2011, 02:06:39
  от Еlsha
  Начало и история на същността - Сътворението « 1 2 3 4 »
  Космогенезис
  Soenya 52 5245 Последна<br />публикация Май 15, 2011, 13:08:16
  от Soenya
  Прехода
  Великият преход
  execute 8 2130 Последна<br />публикация Май 16, 2012, 11:19:40
  от Sunshine(sun)
  Честито Ново Начало « 1 2 »
  Обща тематика
  Турист 28 3857 Последна<br />публикация Юли 07, 2016, 20:15:39
  от Турист

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright