Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Разликите между индиго личност и индиго копие  (Прочетена 3611 пъти)
echo105
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 32

« -: Февруари 15, 2011, 13:22:26 »

Всеки път когато използваш думите "трябва", "длъжен си". Когато имитираш или се опитваш да подражаваш на някой, пък бил той и светия в твоите очи. Когато оставяш друг да мисли вместо теб. Когато живееш според правилата, които друг е писал и не съвпадат с твоите. Всеки път, когато правиш някое от тези неща, знай че ти си индигово копие.
Когато се опитваш да си копие на някоя личност ти унищожаваш себе си. Ако не си уникален, ти си пропуснал възможността на своя живот. Пропуснал си своето израстване.
Индиго личноста намира нови начини за действие.
Не "аурата" показва какъв е човек, а неговото държание.
Активен
ИВЕВЕ
Гост
« Отговор #1 -: Август 20, 2011, 16:25:13 »

Цитат
Не "аурата" показва какъв е човек, а неговото държание.
Поведението ни е следствие от мислите ни, а аурата е пряко свързана с мислите от настоящия ни живот и предходните реинкарнации, което ще рече, че точно аурата показва същността ни. Това обаче далеч не означава, че аурата е нещо перманентно. Тя се променя всяка секунда, в зависимост от душевното състояние на дадената личност... 
А уникалността у всекиго е безспорен факт. До колко е редно да се спазват чужди правила не бъди толкова убеден. Има случаи, в които човек е крайно неспособен да вземе решение, независимо от обкръжаващите го правила и условности. Всичко е доста относително, за да се напише или каже съвсем конкретно, тъй че да не е подвластно на всякакви спекулации.
Защото на този принцип "Аз не спазвам ничии правила" могат да бъдат извършени редица престъпления, осланяйки се на това просто изречение. И човекът за себе си ще е прав, но надали потърпевшите ще се интересуват от неговата строга индивидуалност.
Не схващам само общото между липсата на целенасоченост, твърдост във вземането на решения и децата индиго.
Какви са тези "индиго копия"?

Цитат
Индиго личноста намира нови начини за действие.
Нима никой от останалите не успява да открие нови пътища за прогрес? Едва ли.

Активен
Sobercho
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 96


« Отговор #2 -: Септември 26, 2011, 15:41:54 »

Грешката му е,че отсича.Наблюдавай,сравнявай и извличай Намигване
Активен

В Природата няма нищо абсолютно равно,но все пак има перфектна хармония !
Еруин
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 417


 • Град: Варна
 • « Отговор #3 -: Септември 26, 2011, 16:47:20 »

  Израстването се постига, когато намираш себе си, когато бъдеш себе си. За да бъдеш себе си е необходимо да се откажеш от личността си, Това ти е най-голямата заблуда, че се опитваш да бъдеш себе си. Не се опитвай, а просто бъди, ти не си личност, личността е само средство, което да ти помага да видиш кое не си! и чрез жертването на личността си, да можеш да намираш себе си.
  Активен

  I told you
  That we could fly
  'Cause we all have wings
  But some of us don't know why
  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:    Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright