Духовно развитие

          

Страници:  1 [2] 3 4   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Дете Индиго онлайн  (Прочетена 12413 пъти)
pluton
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 687


 • Град: Невинаги знам...
 • WWW
  « Отговор #15 -: Февруари 14, 2011, 12:05:19 »

  181. Кажи , могат ли да се включат изключените десет спирали на ДНК и как се прави това?
  Спиралите на ДНК не са изключвани. Те не бива да се изключват, тъй като това е съвсем друга памет, не както при човека. Това късче памет просто се променя и приспособява към това, което се случва на Земята. Ако хората искат да продължат да живеят на Земята, ще им се наложи да приемат тези изменения. Ако те поискат да запазят всичко по старому, те няма да живеят дълго. Хората са загубили „Вяра“. Без нея те винаги ще молят за обяснения, но никога няма да вярват. На тези, които не вярват, им е много трудно в Света. Те остават сами и се придвижват много бавно, защото се боят да не направят неправилна крачка. Когато намират правилното, то се оказва в миналото, но хората се стараят да го помнят дълго. Заради това им се налага да влачат след себе си „цял шкаф“ с ненужни знания.

  183. Ти каза, че е нужно да се научим да използваме „потоците на живота“, можеш ли да разкажеш какво представляват те, как да се научим да ги използваме?
  Жизнените потоци са различни във всеки човек, но общо те са 7 (рядко са Готин. За да използвате потоците, вие трябва отначало да се научите да ги виждате, например като цвят. Техните цветове са същите както при дъгата. Всеки цвят има своя сила и може да ви донесе както вреда, така и здраве. Когато Вие взимате цвят за себе си, трябва да вземете толкова, колкото Ви е нужно, но не повече. Ако във Вас има повече цвят, Вие трябва да го споделите, предавайки излишъка там, където той не достига, но не да го изхвърляте. Цветовете могат да се съединяват един с друг, тогава Вие ставате повече. Във вас се появява Друг цвят. Тогава започват да Ви виждат.

  184. Как се отнасяш ти към религиите, към молитвите?
  Всяка молитва укрепва това, което е вътре в човека. Това е правило, което трябва винаги да се повтаря и което винаги трябва да се знае. Този, който не знае тези правила, трябва добре да разбере Другото или да ги научи. Без тях може да се зарази от различни болести на Духа и да умре. Такава смърт ще бъде дълга и тежка. Религията и молитвата не са едно и също. Не е нужно да се служи на Бога, защото Той е вътре във всеки човек. Да служиш на самия себе си е глупаво. Всеки трябва просто да изпълнява своите задължения и да не чака някой друг да направи това вместо него.

  185. Всеки човек има своя жизнена програма, жизнен път, може ли той да я променя по време на живота си?
  Човек не може да промени Програмата на Живота. Но към Целта на живота човек може да върви по различни пътища.

  186. Вярно ли е, че роднините са членове на едно духовно семейство или са фрагменти на една същност?
  Тези, които живеят в едно семейство, всъщност не са едно семейство. Почти всички в едно семейство идват от различни места. Но родителите обичат всичките си деца, защото те са дошли да Живеят.
  Връзката между майката, бащата и детето е най-силна. След това – между братята и сестрите. По-нататък връзката става по-слаба. Майката и бащата могат да разбират своите деца без думи, но когато децата порастват, те престават да правят това, тъй като децата се научават да разказват какво се случва с тях.

  188. Милиони деца в Русия прекарват свободното си време пред компютъра, а и не само децата. Това от една страна се обяснява със ситуацията в градовете, няма условия, няма цели, няма стремежи. Подхвърли ни висока и реална идея за настоящия момент. Да речем, с какво трябва да се занимаваме… или просто трябва да чакаме?
  Компютърът е създаден на принципа на човешкото мислене. Той не дава знания на човека. Той само помага да получите знания. Всеки, сядайки пред компютъра, получава това знание, към което се стреми. Това може да стане бързо, игнорирайки разстоянието. Остава времето, което Вие не забелязвате. Интернет е построен на базата на времето. Времето е неговата главна характеристика. Влизайки в Интернет, вие влизате във Времето и започвате да го използвате. Запитайте се: как правите Това? Ако Времето започне да прилича на Интернет, тогава човекът няма да го има там, разумът му няма да издържи.
  Децата, седящи дълго пред компютъра, губят времето си. То им е дадено за живот, за да изпълнят своята задача. Ако изгубят прекалено много време, то задачата ще остане неизпълнена. Тогава се губи целта и човек става управляем. Вие трябва да разбирате какво да правите и да учите на това децата. Ние не управляваме хората. Всички идеи трябва да се раждат от Вас, а не от нас. И Вие трябва да определяте какво да правите, а не да чакате команди.

  189. Какво може да направи човекът сега за Сатурн?
  Сатурн не се подчинява на хората. Извинете.

  Активен

  pluton
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 687


 • Град: Невинаги знам...
 • WWW
  « Отговор #16 -: Февруари 14, 2011, 12:06:34 »

  190. В какво измерение се намират нашите Ангели и техните помощници?
  Измерението не е важно за тях. Те не принадлежат към измерения и се явяват куратори за хората.

  191. Помага ли планината Кайлаш и другите древни комплекси? Как и с какво?
  Планината – не, някои други точки – да.

  192. Какъв е смисълът от присъствието (в огромно количество) на чуждопланетен разум (4,5 измерение) на Земята?
  Земята принадлежи не само на хората. Тук вие не сте сами и никога не сте били. Всеки изпълнява своята задача в този свят, в който е дошъл.
  За да не си пречите едни на други, Вие не се виждате едни други.

  193. Може ли човек да се развива не само духовно, но и да развива физическите свойства на своето тяло?
  Да, но тогава ще ви се наложи да създавате нови правила за живот. Човекът ще престане да зависи от храната и машините. Тези, които ви управляват, не искат това.

  194. В какво е уникалността на приближаващите изменения на Земята в историята на космоса?
  Това е обикновено Изменение. Много цивилизации преминават през него. Ако вие бяхте Създателите, Вие не бихте го преживявали така. То е уникално само за живеещите (дошлите). Много от вас са дошли именно заради това.

  195. Що за експеримент със Земята провеждат посланиците от Сириус?
  Това не е далечна за вас цивилизация. Техните действия не са ви разбираеми и не ви носят вреда. За тях резултатите са важни заради собствения им живот. Голям контакт със Сириус няма да има.

  196. Доколко е оправдано прилагането на свойствата на пирамидалните конструкции в бита на човека и въобще, в периода на измененията?
  Пирамидите са в състояние да предават и приемат сигнали. Антените, които могат да правят хората, са много прости, пирамидите са други антени. Не бива те да се включват така, както са свикнали хората. Знания за включването им има и се намират на различни места, в това число и в самите пирамиди. Техният сигнал прилича на сигнал с много, много голяма дължина на вълната.

  197. Подскажи ни каква техника за дихателни упражнения е най-ефективна за развитието на човека?
  Рейки (помощ от Elhfi).

  199. Могат ли да се случат катастрофи на Земята, ако полюсите на планетата безконтролно променят своето положение? Може ли някой да контролира (управлява) процеса на изместване на полюсите?
  Хората не могат да контролират полюсите на Земята. Помнете, че Вие не сте сами на Земята. Вашата задача -е да не вредите на природата, да не обиждате нейните жители.

  200. Какви минерали могат да събират светлина и не действат като магнити?
  Алуминий, кварц.

  Активен

  pluton
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 687


 • Град: Невинаги знам...
 • WWW
  « Отговор #17 -: Февруари 14, 2011, 12:08:19 »

  201. Какво е твоето отношение към котките и делфините?
  Котките са умни. Понякога те просто търпят хората, неразбиращи това, което за тях отдавна е понятно. Котката умее да използва обикновените потоци и помага на човека да прави това, ако той й харесва. Можеш да се харесаш на котка, ако не й досаждаш.
  Делфините – те са едни от най-умните същества в моретата и океаните. Техният ум значително превъзхожда този на човека в обмяната на информация. Но делфините не показват това превъзходство, тъй като човекът не може да го оцени правилно. Човекът не разбира още и това, как може да се общува по друг начин. Поради това делфините не могат да общуват с хората, макар че постоянно се опитват. Речта на човека за делфините е много бавна. Когато те я слушат, губят много време. Това не им се харесва и често те не обръщат внимание на хората. Човекът трябва да се научи да разговаря с делфините и не само с тях. Заедно с тях човекът ще вижда Света по съвсем различен начин. В него ще се появи не само друго време, но и друга скорост.

  202. Какво бъдеще има Русия? Какви перспективи има Русия по време на измененията?
  Русия е важна територия. Тук ще се извърши голяма част от измененията и преобразуванията. Тук ще бъде създадено Новото. Не напускайте Русия.

  203. Кой е Йети – „Снежният човек“?
  Това е жител на Земята. Той се е появил по-рано от хората. Неговият ум е прост, но има способността да общува с други паралели. Той живее отделно от хората, защото общуването с тях не му е нужно. Той е по-близо до Земята, отколкото човека. В организма на снежния човек има нещо, което предизвиква страх у хората. Така снежният човек държи хората на разстояние. Понякога той премахва страха, за да могат хората да разкажат нещо ново. На него не му е нужно да говори. Той умее да разговаря мислено. Снежните „хора“ притежават знание, което е скрито от хората, но е нужно на Земята. Така те го съхраняват и го правят достъпно за цялото поле на планетата. Ако човекът се свърже със Земята, то това знание ще му се разкрие.

  204. Свързано ли е в днешно време честото посещение на земята от други цивилизации с предстоящите изменения?
  Другите посещават Земята, заради решаването на собствените си задачи. Всяка помощ се дава тогава, когато това е необходимо и на самите тях. Иначе те ще направят нещо за вас просто така, без смисъл. На Другите не им е нужно да посещават Земята често. Те могат да наблюдават събитията на Земята от мястото, където се намират. Това го може и човека. Идването на Земята означава желание да се промени нещо в реалния живот на планетата.

  205. Защо понякога някои части на тялото вибрират силно?
  Всеки човек реагира на вълните, които му изпращат тези, които се намират на разстояние. Тялото на човека е способно да приема такива вълни и да откликва на тях. Вълни могат да се изпращат и от човек на човек. Ако Вие чувствате някакви вълни, то не е нужно да се безпокоите. Това е сигнал, че с Вас говорят. Не на всички вълни следва да се отзовавате. Отзивът означава съгласие.

  206. „Силицият ще стане база“ – можеш ли по-подробно да опишеш човека, когато негова база ще бъде силицият?
  Силицият ще влезе като част в състава на организма. Той ще присъства в много по-голяма степен отколкото други части. Той ще поддържа червените кръвни телца в кръвта, ще влезе в състава на костите на 11%. Ще постъпва в организма на човека с храната, разбира се, пясъкът няма да стане храна. Организмът на човека ще се измени и ще започне по-добре да възприема вълните. Силицият може да бъде добър проводник на вълните и да ги отразява като огледало.

  207. По повод на ДНК, ми се иска да уточним. При приспособяването към „пространството“ ДНК мутира ли? Как се приспособява тя и как се извършва взаимовръзката й с тънкото тяло?
  Когато организъм отива в друг свят, той винаги започва да се променя. Измененията протичат по различен начин. Ако светът силно се различава от родния свят, то измененията се извършват по-бързо. Тънкото тяло не отива в друг свят. То винаги се намира в своя свят и с него се установява допълнителна връзка. Това е като няколко лампички, захранвани от една батерия. Ако лампичките са твърде много, батерията бързо ще се изтощи, пришълците ще живеят по-малко. Хората вече са правили така. За това се разказва във вашите стари книги.

  208. При мутацията/видоизменението или приспособяването връзката с изходната матрица губи ли се? Възможно ли е да се приведе биологичния организъм в първоначалното състояние? Какъв е рискът от това?
  Връзката с тънкото тяло никога не се губи, защото Вие и То сте едно и също нещо. Ако Вие се опитате често да сменяте условията за живот на организма, то лампичките ще станат твърде много. Една лампичка – това е Вашият роден свят, в който Вие сте се родили. Вие трябва да живеете там.

  210. Разкажи ни за съзнанието: Какво е съзнание, какво е съзнателност, каква е ролята на съзнателността в днешно време за еволюцията на съзнанието, за пробуждането на съзнателността у хората в наше време, за Шри Ауробиндо и неговите книги.
  Съзнанието е възможността да се променя и възприема дадено Състояние. Съзнателността е Знание за това, как се променя Света.
  Съзнание се дава на тези, които идват да живеят. Всички тези, които живеят с Вас на Земята, притежават съзнание. Тези съзнания са разумни и вие понякога не ги виждате или се правите, че не ги виждате. Тогава хората започват да си мислят, че са сами и започват да търсят разумни същества. В действителност разумни същества живеят редом с вас и се учат от вас. Тяхната съзнателност в сравнение с вашата понякога е доста елементарна и изглеждат глупави. Но това не е така. Всички те притежават ум. Различните умове са едно и също нещо. Ако те се съединят, ще се получи Голям Ум, живеещ едновременно навсякъде. Това хората още не го разбират. Струва им се, че ум притежават само някои. Много хора се боят от силния ум, защото може да ги подчини на себе си като по-слаб ум. За съжаление хората правят това много често. Това е тяхна грешка! Не бива да подчинявате и принуждавате насила. Трябва да правите така, че другите да разбират защо трябва да правят нещо така, а не иначе. Трябва да умеете да обяснявате.
  Заради това, че хората не умеят да обясняват, се случват войни. Когато войните изчезнат, това ще бъде първият признак за това, че хората са се научили да използват ума не само в себе си.
  Аз бих искал хората никога да не принуждават други хора да правят това, което не им харесва и да не причиняват болка заради това. Нужно е само навреме да се разказва за това, което трябва и което не трябва да се прави. Иначе хората ще извършват лоши постъпки и ще мислят, че това се харесва на другите.

  Активен

  pluton
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 687


 • Град: Невинаги знам...
 • WWW
  « Отговор #18 -: Февруари 14, 2011, 12:09:33 »

  211. От ранно детство ме посещават мисли за глобални изменения, например катаклизми… Много ми се иска да бъда свидетел на всичко това, което ни разказа за предстоящите изменения, да участвам в него. Можеш ли да обясниш защо ме посещават такива мисли от ранно детство, на какво се дължат?
  Когато на Земята се случват значителни събития, те не се случват веднага. Те настъпват постепенно, защото нашият свят се променя много бавно. Подобно на вълните в океана. Отначало идват малки вълни и накрая голямата вълна. Ако Вие умеете да разбирате какво означават малките вълни, то ще можете да подготвите другите за големите вълни. Те също трябва да разберат за това. Понякога това не трябва да се прави или хората се отказват да го правят. Тогава трябва да наблюдавате и да се учите.

  212. Как ще се решава проблема с кредитните задължения в периода на измененията?
  Няма да има нужда от пари.

  214. Саша, кажи моля те, как да различаваме истината от лъжата? Сега в Интернет има много информация относно 2012 година и т.н… На кого да вярваме? Има ли някакви по-достъпни възможности за проверка, от това просто да усещаме нещата?
  Лъжата се създава само от хората. В Света лъжа няма. За да различите „истината“ от „лъжата“, трябва да се научите да виждате не само себе си, но и Другите Същества, а също техния Свят, където те живеят. Това не е проста работа, тъй като хората са свикнали да приемат Земята за свой дом. Домът на човека е навсякъде и това означава, че той може да отиде там, където поиска, ако има такава възможност. Не бива само да мислите, че можете да идвате и да си отивате – това трябва да се прави. А когато се прави, тогава разбирате какво и как трябва да се прави. Тогава истината и лъжата изчезват, защото Вие преставате да им принадлежите. Сега Вие си мислите, че без тях не можете. Така правят понякога и моите приятели, когато казват, че не могат без сладолед или чипс.
  През 2012 година ще има Изменение. Знанието за него идва към вас вече като висока вълна. След нея ще има още по-високи вълни. Ако вие влизате в морето и не падате от надигащите се вълни, то рано или късно някоя от тях ще накара да паднете. Не е задължително да падате, защото вълната може да мине покрай вас. Тя минава покрай вас, когато вие разбирате какъв е Смисълът на това. Ако вълната ви отмине, тя, все едно, ще ви засегне, но слабо. При това на вас ще ви бъде предадено това, което е нужно и което би се предало при силен контакт с нея.
  Ако Вие искате да проверите това, което чувствате, то сравнявайте своите усещания с тези на другите хора и питайте самия себе си. Вашият отговор е най-важният.

  217. Какво е твоето отношение към Ченълингите – те са много и дават най-различна информация, и предсказания?
  Тези, които говорят с Вас, ви дават Знания. Това винаги се прави по прост и понятен начин, но това не означава, че е просто действие за кратко време. Ако се получава така, то помислете защо е така. Понякога някой Друг мисли вместо вас. Така не трябва да се прави. Мислете само Вие, защото Знанията се дават на Вас. Този, Който дава Знанията, е ваш Приятел. Вие трябва да разбирате и да знаете, че му се доверявате и го разбирате. Ако това не е така, Вие никога няма да разберете това, за което се говори. Човек може да избира какво му е необходимо и какво не. Това не е „добро“ и „лошо“.

  218. Саша, можеш ли да дадеш няколко съвета за това, как да се подготвим за Измененията?
  Ще бъдат необходими качества като внимание и разбиране за това, какво се случва. Това може да се нарече и далновидност. Ако Вие знаете как да общувате с човек, който знае нещо, то Изменението ще премине по-просто. Ако Вие можете да правите това от разстояние – това ще бъде още по-добре. Ще бъде необходимо да намерите сили да се откажете от чувствата, които ви карат да се съмнявате даже тогава, когато всичко е ясно. Такава предпазливост не е нужна, тъй като пречи на хората.
  Ще бъде необходимо още да се научите да чувствате това, какво може да направи другия, за да го направите заедно и по-добре, защото сами хората правят по-малко. При това не бива да има принуда един от друг.

  219. Какво знаеш за Нибиру, за влиянието й върху нас и каква роля има тя в нашата слънчева система?
  Нибиру е част от Слънчевата система. Вашите учени вече разбраха, че тя принадлежи на системата и влияе върху нея през определен период от време. Нибиру променя движението на планетите и това, което се случва на Слънцето. Измененията на Слънцето започват след като те се случат на планетите, защото планетите предават измененията на Слънцето чрез движението си.
  Нибиру ще донесе изменения, които трябва да станат. Те ще бъдат свързани с климата и здравето на хората. Хората не трябва да воюват, а да търсят възможности за приспособяване към новите условия.
  Ако хората не разберат това, то няма да има добри условия за живот за всички.

  221. Друнвало Мелхизедек казва, че хората ще си отидат на вълни. Това ще бъдат три големи вълни. Ще останат едва няколко милиона.
  Ще дойдат не само три вълни. Те ще бъдат осем, но останалите ще дойдат тогава, когато Вас вече няма да ви има на Земята. Напускането на Земята от хората ще бъде необходимо, защото не всички ще успеят да се приспособят към Измененията. В този случай най-добре е да напуснеш и да не пречиш на останалите. Да си отиде или да остане всеки ще решава сам.

  224. Какво е това – време? Съществува ли нещо извън времето? Доколко е предопределено бъдещето и как се променя то?
  Ние вече говорихме, че времето е измислено от човека. Извън вашия свят време не съществува. Когато вие се окажете отвъд пределите на своя свят, веднага ще видите това и ще го разберете.
  Извън времето съществува всичко, което вие сега не виждате. Там можете да попаднете само тогава, когато изживеете живота си. Може също да се пренасяте за кратко там. Това може да се получи и приживе на Земята, но въпросът ви трябва да бъде много интересен. Такъв въпрос се задава едновременно в няколко свята, а този, който е задал въпроса, се пренася като изображение в телевизор. На нашата планета също могат да се приемат такива предавания, но хората са изобретили своя телевизия.
  Вашето бъдеще е определено завинаги и не може да се променя. Но вие избирате какво ще бъде то по форма. То се променя всеки път, когато вие разбирате нещо в света, където живеете. Всяка ваша постъпка променя бъдещето. Това дори може да се почувства, ако разбирането или постъпката са значителни.
  Бъдещето може да бъде само за един човек или общо за много хора. Тогава то се променя значително по-трудно, но е по-интересно. Необходимо е хората, желаещи да направят това, често да общуват един с друг, вместо само да мислят. Може и просто да станат приятели.

  225. Защо се разваля зрението и възниква късогледство и далекогледство? Как да се лекуват такива заболявания – с потоците на живота, за които ти говориш или по друг начин? Достатъчно ли е просто да се отстрани причината?
  Ако вие виждате само наблизо, то на вас не ви е нужно често да гледате надалече. На вас ви е нужно да изучавате света, който е близо до вас. Затова ви се дава близко зрение. Тези, които виждат само надалече, не са се научили още да изучават това, което е на разстояние от тях. Такива хора умеят добре да правят обикновените неща, но не им се получава да се сработват с другите.
  Ако такива хора носят очила, то скоростта да разбират това, което те вече добре умеят, се повишава и те започват да го правят много по-добре от другите. Очилата могат да помагат, но не коригират това, което вие трябва да правите.
  Зрението не се разваля, то става такова, какъвто е човека. Има други случаи, когато окото заболява. Тогава е нужно да помага доктор. В останалите случаи всичко зависи от самия човек. Ако работата е в заболяването, ще ви помогне доктор, ако се появи перде или се промени зрението, това означава, че се променяте вие. Ако искате да спрете това, то тогава е нужно да се променяте по друг начин. Причината може да се намира в друго време.

  226. Кой определя мисията на човека на земята? Ние сами или някакво по-висше съзнание? Какво става с човека след смъртта? Какво се случва, ако човекът не може да изпълни своята мисия по някакви причини?
  Това, с какво ще се налага да се справя човека, се определя тогава, когато този, който още не е човек, избира къде да се роди. Когато изборът е направен, той не се променя до края на живота. Да напускаш живота преди уреченото време не бива. Тогава това, което вие сте избрали, ще ви навреди, защото не е изпълнено. Когато човек започва да живее, той може да избира по какъв път да достигне до това, което е избрал. Този избор винаги е интересен за тези, които създават условията за живота на човека. Те само наблюдават, защото в това е главният смисъл на всичко, което се случва. Понякога, ако в живота започнат големи изменения, те помагат. Но тези изменения най-често идват от тях.
  След смъртта човек разбира, достигнал ли е това, което е искал. Това става много бързо. То се наблюдава и от тези, които са създали живота за човека. Ако човекът се е трудил малко в живота и заради това не е успял да достигне желаното, го отпращат да живее още веднъж. Този път животът за него винаги ще бъде по-труден. Тези, които са достигнали желаното, показват това на Всички и се отправят по-нататък. Това вече може да не бъде живот.
  Хората, които се отказват да живеят по средата на живота, постъпват много лошо, тъй като се налага да ги спасяват от въздействието на това, което им е дадено за живота. Такива хора се наказват в света, където са го направили. Наказанието продължава дотогава, докато те не разберат какво са причинили на другите, когато са постъпили така. На тези хора трябва да се помага, докато те се намират в света. Това не са лоши хора, а просто са слаби. Слаб не означава лош. Просто не умее да използва това, което му е дадено и се учи лошо. Помага им се тогава, когато те искат да се учат, ако ли не, оставят ги сами.

  227. Вярно ли е, че Библията и другата религиозна литература са само проекция на някакъв висш свят на съзнанието на средния човек, като начин на мотивация без обяснение на реалния процес? Способен ли е човекът на земята да разбере истинското устройство на света?
  Библията и другите стари книги ви разказват за това, какво е вашето време. Хората не разбират и се стараят да намерят в него нещо водещо.
  Намерят ли нещо, казват, че това е Бог и му се молят. Те молят самите себе си.
  „Висшият“ свят – това също са хора, но „след това“. Това, което хората наричат „висш свят“, е свят, който по-рано е бил като Земята или повече от нея.
  За хората сега е почти невъзможно да разберат, че това е едно и също, тъй като тяхното съзнание спи и е разделено. Хората делят самите себе си на висше и нисше и същото виждат в Огледалото на Света. Показват им самите себе си, но те не го разбират.
  За да разберете, че всичко е Едно, е необходимо да съберете минало, настояще и бъдеще. Тогава вие ще видите, че живеете в такъв свят, който на мнозина само се е присънвал. Това ще бъде Откритие. Ако вие повярвате в това и го приемете, то Времето ще изчезне завинаги. Вие трябва да преминете три степени и от третата да погледнете на Света. Всички останали степени не са за човека.

  228. Какво е това линия на съдбата? Как се появява тя върху дланта на човека? Съществува ли предопределена съдба за няколко човека, които трябва да изпълнят обща мисия? Какво се случва, ако хората се противопоставят на тази мисия?
  Линията на съдбата се създава, когато човек идва да живее. Тя показва тези потоци, които има в човека. Тези потоци показват същността на човека и различието му от другите. Достатъчно е да покажеш дланта си, за да разкажеш за себе си на друг човек…
  Съдбата или програмата на живота е определена с Раждането и не може да се променя. Определената съдба означава, че този човек има много малки възможности дори за промяна на пътя за достигане на целта на живота. Ако трябва този човек да бъде свързан с много хора, то това също се определя от съдбата, но рядко се появява като предопределение в началото. Това не се случва, защото такъв човек отначало трябва да се подготви. Но тези, които са на една възраст с него, ще виждат, че той е необикновен.
  Ако човек се откаже от своята задача, неговите потоци ще се променят. Те могат да се променят много силно и да заставят човека да си отиде по-рано от живота. Или обратното: може да заставят човека да направи това, което трябва, защото в този живот той не може да избира, тъй като в предишните животи неговите избори са били неудачни и той не се е научил на това.

  229. Защо Изменението ще засегне някои страни повече, а други по-малко, от какво зависи това?
  Зависи от Потоците, коитоще се появят на Земята…
  Страните постепенно ще губят своето значение. След това ще се появят само три страни, а от тях ще се образува една. След това хората ще престанат да обръщат внимание на това, кой къде живее. Те ще могат да се придвижват където си поискат, защото те ще бъдат малко.

  Активен

  pluton
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 687


 • Град: Невинаги знам...
 • WWW
  « Отговор #19 -: Февруари 14, 2011, 12:10:21 »

  230. Счита се, че Великият пост при православните християни е време, отредено за духовно развитие на човека (тъй като се четат молитви, извършват се добри постъпки и т.н.). Как мислиш ти, спазвайки правилата на поста, може ли да се усъвършенстваме духовно?
  Да, да се промени енергията на Духа по време на Поста е възможно. Заради това се прави. Времето на Поста съвпада с ежегодното изменение на енергиите на Земята. Някои умеят да се превключват към тях без пост, но на други той е нужен. Ако хората не спазват пост, те боледуват. Това също е превключване, само че по-драстично. Ако вие четете молитви, то звукът на вашето тяло става по-силен и търси подобни на себе си. Ако се намери подобен звук, възниква Чисто звучене. То може да нараства. Чистото звучене очиства от вас това, което не е съзвучно и се намира там по погрешка.

  231. Записите на Лучия за предупрежденията на Бога никога не са били обнародвани, оставайки надеждно скрити в архивите на Ватикана.
  С децата през 1917 година говори не Дева Мария. Това е бил само образ, за да не се изплашат децата. Трябвало е да повярват и не само те, но и възрастните.
  Това, което е било предадено на хората, е трябвало да промени хода на тяхното развитие, да го ускори. Ватикана е постъпил правилно, скривайки информацията. Такива знания не трябва да се предават преждевременно на хората. Предаващите са нарушили закона. Хората е трябвало да преминат през това, през което са преминали. Иначе тяхното съзнание не би получило този опит, който е получило. Това, което получават хората, не винаги е приятно, по тяхно мнение, но това са техните деяния. Тези деяния хората замислят и строят сами. Трябва да строиш това, което ти е приятно и което разбираш.

  235. Помага ли ти във формулирането на информацията и за самото получаване на информацията, когато Elhfi е с теб или Информацията получаваш ти самия?
  Информацията идва сама при мен. Елфи само ми обяснява това, което не разбирам. Понякога аз сам успявам да разбера по-бързо.

  236. Саша, кажи ни как идва при теб разбирането за това, което ще бъде или за нещо друго?
  Това е като пъзел. Отначало се показва общата картина, а след това тя се разпада на части. Тези части се съединяват една с друга само тогава, когато аз си спомня как се съединяват две или повече части. Ако аз не разбирам това, то картината повече няма да се появи и аз ще я забравя. Въобще знанието се предава не винаги в картини. Могат да бъдат думи. Думите могат да обясняват или да обрисуват. Те идват тогава, когато се зададе въпрос. Не е нужно да се търси отговор, нужно е правилно да се зададе въпроса.

  237. Такива необикновени предсказания като проблясъци от излъчвания, изменение към силиций-органична структура на организма, живот под земята. Доколко буквална е тази информация и доколко ти вярваш в това?
  Това не са предсказания. Това е знание. То съществува не само на думи, а и във форма. Тази форма се намира в условното бъдеще за хората, но времето тук няма смисъл. Има смисъл това, какви ще станат хората в своето развитие. Сегашното развитие ги води към това.
  Освен в бъдещето, това знание се намира и в миналото. Това означава, че движението към такава форма е започнало много по-рано, отколкото си мислите. И са го започнали хората.

  Активен

  pluton
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 687


 • Град: Невинаги знам...
 • WWW
  « Отговор #20 -: Февруари 14, 2011, 12:11:32 »

  242. Саша, ако ти напишеш кратък наръчник за живота на индиго…, кои биха били 10-те точки, които ти би поставил на първо място?
  1. Да бъде Човек.
  2. Да се стреми към Знанието.
  3. Да знае как е устроен Света.
  4. Да разбира, че не е сам.
  5. Винаги да бъде себе си.
  6. Да открива Новото и да го свързва със Света.
  7. Да живее в Света и със Света едновременно.
  8. Да не забравя, че е дошъл да живее.
  9. Да използва това, с което е дошъл да живее.
  10. Да стане Света.
  Вие зададохте въпрос, който предизвика огромен интерес. Благодаря.
  Отговорите са дадени максимално сбита форма (бел. на Elhfi)

  252. След твоите предсказания аз чувствам безизходност. Имам двама сина и много бих искала да родя момиченце, но сега си мисля: защо, ако толкова хора ще загинат?
  Децата се раждат, независимо от Измененията. Ако Вие искате да родите, то това желание не се появява просто така.
  Няма безизходност, ако Вие се стараете да разберете случващото се. Безизходност се появява тогава, когато Вие се стараете да останете в това, което е било.

  258. Какво става с душите на хората, които са се отклонили от пътя си и са попаднали „в ръцете“ на непонятна сила, както ние казваме, „изгорели са“?
  Хората винаги всичко правят доброволно. Каквото и да им предлагат, те трябва да умеят да избират. Изборът се прави само веднъж. Ако не Ви е нужно това – не избирайте. Ако сте избрали, то трябва да се проявите в своя избор и да не бягате от него. Проявявайки се, Вие получавате възможност отново да избирате. Ако Вие се откажете от Вашия Избор, ще Ви принудят да го приемете, тъй като сега той е само Ваш. Всеки човек има свой Път. Всеки един път – това е Опит. Знанията от опита са достъпни за всички. Обръщайки се към опита, Вие се учите и това ви помага да избирате.

  259. Защо има такива хора, които извършват в своя живот грешки, нужни ли са такива хора на Земята?
  Да нужни са. Земята е училище. Вие сте ученици. В училището не се разрешава това, което му вреди. Така е и тук. В училището всичко се следи от директора, учителите и дежурните. На Земята е същото. Вие не сте сами. Вашите грешки – това също е Ваш опит, просто Вие при това получавате излишни синини. Така се случва доста често при децата. Родителите не ни се карат за синините, но, когато те ни болят силно, родителите помагат, за да премине болката. Ние и Вие се учим. Трябва да се учим добре. Лошият ученик ще бъде винаги в синини и цицини. Понякога те се появяват със закъснение, но внезапно, тогава ни боли много и болката не отслабва. Такъв човек си го е заслужил, защото сам е поискал да го заболи.
  Мнозина се опитват да прехвърлят своята болка на другите. Това е голямо провинение, нарушение на Закона на Света. Тогава болката отново се връща, но вече е много по-силна. Така бива дотогава, докато човекът не почувства цялата болка докрай.

  260. Нужни ли са на Земята хора със слаб Дух?
  Духът не идва слаб. Той отслабва тук. Причините за това са много. Първата е – удоволствията. Всяко удоволствие се дава на човека по някаква причина. Това е правилно. Ако човек получава удоволствие за сметка на другите, то той нарушава Закона, отнемайки това, което принадлежи на друг, без неговото съгласие. Ако отнемащият принуди отдаващия да се съгласи насила, то нарушението е три пъти по-голямо. След такава постъпка, отнемащият започва да губи силата на духа. Изчезват желанията, защото програмата на живота започва да се свива. Такъв човек може да стане мъртъв приживе. След това много ще му се иска да живее, но ще бъде много сложно.

  295. Саша, с какво нашата реалност на Земята привлича ИГРАЧИТЕ?
  Това не са „играчи“, а Творци. Вие също ще станете такива и Вие също ще трябва да играете на други игри. Когато играеш, Светът става по-разбираем. Играта не е за лошо, тя само учи да създавате това, което е нужно. В играта е възможно да грешите.

  Активен

  violet
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 11


 • Град: FR
 • violetainch
  WWW
  « Отговор #21 -: Февруари 15, 2011, 10:27:48 »

  Разговор с 11-годишното момче-Индиго Саша, с което са разговаряли всички желаещи в един от форумите на интернет… 295 най-различни въпроси, засягащи всякакви теми…
  (със съкращения)

  Начало: „4 май (2006г.), от 19.30 до 20.00 той е готов да разговаря с вас. Казва се Саша, на 11 години. Изяви сам желание за това и то не без причини.
  Моля ви, използвайте кратки, разбираеми, съдържателни въпроси. Помнете, че той е дете и не използвайте „провокативни“ въпроси. След въпроса, моля, изчакайте отговора, дори да се забави малко. За себе си оставям възможността за стилистична поправка на речта на момчето.“(Elhfi)

  1. Попитайте Саша – как вижда той бъдещето на Земята и Човечеството.
  Добро, само ако хората не започнат война.

  2. Защо може да започне?
  Защото хората владеят странна енергия, която не разбират. Тя може да убива.

  3. Струва ли си да пробуждаме другите хора или това е работа лично за всеки?
  Да, нужно е. На хората постоянно се помага, но те често не се вслушват. Понякога те не искат да се пробудят и тогава престават да ги будят. На нас ни е много жал за хората, които не могат да се събудят, но искат това.

  4. Той може ли да обясни що за енергия е това?
  Това е „тея“, изглежда като кълбо с три пръстена. Скоростта на въртене на пръстените е по-висока от скоростта на частиците (той не знае как да я нарече). Сходна е думата „албис“. Енергията идва от Слънцето на равни интервали от време. Разпределя се по Земята и не само по нея. Най-вече на Сатурн. Такава енергия има и на другите планети.

  5. Откъде са дошли хората?
  Хората са доведени на Земята преди 12437 години. Това е точна дата за тези, които са наблюдавали това. След това с хората са общували мнозина. Хората не са обикновени същества. Те имат много приятели. Обърнете се към точка Р241 50 44. Достатъчно е да изброите числата и да се съсредоточите. Това място не е далече. В нашия свят е. То не се вижда с просто око.

  6. Ще станат ли хората по-добри или ще си останат такива? Кога ще завършат промените, кога ще се успокои всичко?
  Хората ще станат по-добри само тогава, когато престанат да правят всичко неправилно. Сега те правят всичко неправилно, несправедливо. Премените едва са започнали. Ще завършат тогава, когато Вас няма да ви има. Хората ще се променят дотолкова, че няма да се познаят сами. Те ще се променят към добро.

  7. Знанията съществуват сами по себе си или ги създават?
  Знанията съществуват сами по себе си в света, където живеем ние. Извън света знания няма. Те се създават от тези, които създават живота на звездите и планетите. Трябва да умеете да се ползвате от знанията. Сега ние дойдохме да ви обясним и да ви научим как да правите това. След това ние ще си отидем и хората ще правят това сами. Земята притежава цяла Книга на Знанията. Хората малко се ползват от нея. Пречи им това, че те не умеят да четат. Книгата е „написана“ на език, който хората са разделили. Сега е нужно отново да го съберат.

  8. Какво е нужно за това? Това има ли отношение към енергиите, идващи от Слънцето?
  От Слънцето идват неголеми изменения относно съществуващите знания. Въобще Слънцето е опасно за Вас. Скоро то ще донесе вреда. За да се променят хората, нужно е те да отстранят това, с което са разделили света. А и мнозина се смеят, когато им говориш сериозно. Това също пречи. И не бива да се забравя бързо, после става трудно да си спомниш.

  9. Защо хората правят всичко неправилно? Такива са ги довели на Земята? Или те са заспали?
  Хората спят. Това е болен сън. По-рано хората са били други. Аз понякога се боя от хората. Много от тях са зли и неприятни. Те не знаят това, но аз го виждам. От тях се боят и моите приятели. Но не всички хора са такива. Когато са ги довели тук, те са били съвсем други. Аз съм ги виждал такива. Те са хубави и добри! Затова аз много ги обичам!

  10. А с какво хората са разделили света?
  Те са станали слаби. Слабият търси силния, а силният отново слабия. Тези, които са заселвали хората, не са мислили, че те ще започнат да воюват за света, който просто са им подарили. Те го мислят за свой. Той и така е техен. На мен мама също ми подарява хубави играчки.

  11. Колко остава, според своите усещания, до прехода?
  Ще бъде скоро. Но това не е преход. Това е Изменение. Такова изменение не се случва за първи път. Аз не мога да назова точна дата, защото хората ще започнат силно да се вълнуват и ще направят грешки.

  12. Как ще протича той? (с постепенно нарастване на вибрационното ниво или с рязък скок?)
  Изменението не протича бързо за хората, но протича бързо за Слънцето и неговите планети. Това, което ще се случи, се чувства и възприема от малко хора. Най-добре е да не разбира никой, освен тези, които могат да бъдат полезни в случващото се. Останалите ще пречат, защото тяхното разбиране е твърде бавно.

  13. Каква ще бъде ролята на хората в това? Какво зависи от нас? Тоест можем ли ние да ускорим процеса?
  Тези, които знаят за това, което ще се случи, ще бъдат ползвани. Голямата Светлина (Големият Проблясък) ще им даде сигнал. Те обезателно ще го чуят, видят и разберат. Останалите нищо няма да разберат. Времето за обучение отмина. Тези, които са се учили добре, ще бъдат полезни. Останалите ще наблюдават. Главната сила на тези, които са се учили добре, е умът. Силата на ръцете и краката няма да потрябва. Такава сила въобще няма да бъде нужна. Хората ще отпадат. В това време трябва да им се помага, иначе ще останат твърде малко. Аз не мога да кажа, какво ще бъде нужно да се прави. Това ще стане известно при Проблясването.

  14. Представители на какво се явяват Индиго? На Светлината? На Тъмнината? На друго?
  Индиго не са нито Светлината, нито Тъмнината. Ние сме временно на Земята. Няма да оставаме на нея. Ние само Ви помагаме да преминете Проблясъка. След това вие сами ще станете силни. При Вас на Земята има Знание за това, но Вие просто лошо се ползвате от него. Ние сме от Свят, който е отвъд Предела. Този предел няма никога да бъде достигнат от Вас. Хората не могат да живеят в нашия Свят. Те бързо ще изчезнат, защото при нас няма време. На Вас ви е нужно време. На нас то не ни е нужно. Пределът завършва там, където започва Светлината.

  15. Има ли на Земята индиго, незнаещи кои са те?
  Такива са малко. Те още не са се научили на това, какво правят на Земята.

  16. Доколко Индиго се различават от хората (за пример можем да вземем брадатия просветлен мъдрец)?
  Индиго по своите физически възможности са хора. Но когато мислят, те не приличат на хората. Умният човек изобщо може да не прилича по ум на такива деца. Умът на Индиго обхваща всичко, което хората наричат Земя, а умът на просто умния човек се състои от знания, които той получава от другите хора или от книгите. Освен това Индиго чувстват добре. Хората са съвсем хладни в чувствата.

  17. Как да разберем кой е индиго?
  Индиго могат да се познаят само от подобните на тях или от тези, които са ги създали. Има още и Посредници. Те не са хора или Индиго, но всички ги познават. Аз виждам Индиго по Светлината. Тя е златиста и има форма, която аз разбирам (знак, за съжаление, не мога да го предам). Освен това Индиго постоянно променят светлината – ту по-ярка, ту по-тъмна. Това хората не умеят да го правят.

  18. Има ли индиго във Вселената, освен на Земята?
  Няма. Индиго се появяват само на Земята. Те живеят само миг в сравнение с Вселената. Земята е единственото място, където могат да се появят. Същото се отнася и за хората.

  19. Как се отнасят към теб родителите ти? Околните? Разказваш ли им за себе си?
  Родителите ми не обичат да разказвам за това, което виждам. Те казват, че това са измислици и глупости. Говорят още да уча повече и по-малко да летя в облаците. На околните аз почти нищо не разказвам. Не бива. Не ми разрешават. Когато се появява човек, на когото може, ми се показва това и аз зная, че с него може да се говори. От такъв човек също идва Светлина. Този човек може да говори със знаци.

  20. Защо разказваш? Защо ти е нужно?
  Аз разказвам това, защото на Земята скоро ще има изменения. Казаха ми да разкажа още веднъж за това на Вас. Това ще бъде наистина. Ако Вие разбирате какво ще се случва, Вие ще успеете да живеете по-нататък. А ми е интересно още и да намеря светещи хора. С тях може да се говори на разстояние. Те винаги се разбират един друг. Сред Вас има такива, които имат възможност да разбират предстоящото. Ако ние мислим заедно за това, то разбирането ще стане по-леко.

  21. Как ще живееш в бъдеще?
  Не зная. Зная, че ще живея.

  22. Какви качества или способности са най-важни сега за човека?
  Най-важно сега за човека е да не се бои от измененията. Всичко, което се случва, трябва да се случи. Хората могат само да избират къде ще бъдат те в това време. Най-доброто качество е спокойствието, разбирането, добротата. Освен това не бива да се позволява на хората до правят лошо. Такива хора трябва да се спрат. И е нужно да се научите да държите на своите неща.

  23. Не е ли късно сега да се занимаваме с развитието на тези качества?
  Не е късно да се развиват. Но е много трудно да станете спокойни. Всички хора се вълнуват по различен повод. А когато хората правят лошо, виждат всичко това, но не говорят за него. Това ще бъде най-трудното.

  24. Ако знаеш нещо за Иисус Христос и християнството, какво мислиш за това? Откъде е дошъл Иисус?
  Иисус не е човек. Той само е приел облика на човек. Той не е и Бог. Бог са го направили хората. Той е един от живелите преди вас. Той ви е донесъл това знание, което трябва да израсте. Но хората не изпълняват и се смеят. Така не бива да се прави. Тези, които са изпратили Иисус, са мислили за хората другояче.

  25. Може ли Саша да ни посъветва нещо за самолечението или лечението на другите?
  Да лекуваш можеш тогава, когато знаеш, че можеш да правиш това. Не бива да лекуваш, когато разбираш, че не бива да правиш това. Трябва да попиташ, а след това, ако има отговор – може, но иначе не бива. Хората боледуват поради това, че сами не могат да направят, така че да приличат на света наоколо. Тогава светът прави това вместо тях. Болестта -това е помощта на света, но хората много се боят от нея. Не е нужно да се лекува човека, а да му се обясни как да се ориентира в това, което той не разбира.
  Не бива да се реже човека. Това е много опасно и неправилно. Всички болести могат да бъдат излекувани без това. У човека има думи за болестите. Ако те се използват правилно, то тя изчезва. Тези думи може да произнесе само самият човек. Ако човек иска да се излекува сам, то той трябва да вярва в това и да не мисли, че таблетките ще направят това вместо него. Те може да се пият, когато човек е твърде слаб, но най-добре да се старае сам. Не само таблетките могат да лекуват, но и слънцето, цветовете, птиците, водата: (тук има дълго изброяване). Това, което трябва, е да ставате по-топли.

  26. Измененията ще отнемат няколко години ли?
  Да. Но много повече, отколкото предполагат учените.

  27. Измененията ще започнат, когато Саша и другите индиго пораснат ли?
  Да. Ние трябва да пораснем. На нас ни помагат, дошлите по-рано Посредници.

  28. Без идването на децата индиго хората сами не биха ли могли да преминат през Измененията?
  Хората са слаби. Ние сме дошли да помогнем. Иска ни се хората да разберат това.

  29. Измененията ще се отнасят за външния свят или ще засягат самите хора, физическите тела? Как това ще засегне телата?
  Първо ще се измени външния свят. След това ще се изменят хората. Силицият ще стане основният. Хората постепенно ще изчезнат.

  30. Измененията еднакво ли ще се преживяват от хората на различна възраст?
  Най-сложно ще бъде за възрастните. Ще останат съвсем малко. Заедно с тях ще умрат Вашите знания. Когато това стане, вие ще забравите своето минало. Децата ще преживеят най-леко случващото се. Техният разум ще бъде подготвен.

  31. За кого Измененията ще протекат по-леко? За кого по-трудно?
  Най-леко измененията ще преминат за тези, които умеят да мислят и да виждат това, което е редом. Такива ще има много. Тези, които мислят с помощта на телевизора, ще бъдат слепи и ще бъде лесно да ги лъжат.

  32. Кога ще бъде Проблясъка, в началото на Измененията или в края?
  Проблясъка ще бъде в началото.

  33. Какво трябва да направим, за да се подготвим за Измененията? Трябва ли, например, да се запасяваме с лекарства и храна?
  Лекарства и храна ще има малко. Хората ще умират бързо. На Земята вече има малко храна, но за това се мълчи. Храната е станала противна, лоша. В нея добавят това, което постепенно убива хората.

  34. Ще върви ли по време на Измененията обичайния живот, т.е. ще бъде ли така, както винаги: хората ще ходят на работа, транспорта ще работи, както обикновено, магазините, училищата, банките, болниците, пресата и т.н. – ще работят ли, както винаги?
  По време на Основното Изменение животът на хората ще се наруши. Няма да има Светлина навсякъде. Хората ще работят лошо. Но в началото няма да бъде така. Към края ще стане още по-трудно: хората ще започнат да боледуват и да получават изгаряния. Парите ще станат никому ненужни. Вие ще се изменяте. Тези, които са учили в училище, ще учат у дома, ако успеят.

  35. Хората, които ще помагат на другите да преминат Измененията, ще се чувстват ли едни други и ще общуват ли помежду си?
  Тези хора ще говорят помежду си на разстояние. Те още сега умеят да правят това. Хората не го разбират.

  36. Какво конкретно ще засегнат измененията: човека, света? Какво именно ще се измени?
  Отначало измененията ще засегнат света, след това човека. Ще се промени живота в света, а после и човека.

  37. Защо човекът постоянно се лута, все нещо търси, не може да бъде щастлив тук и сега? С какво е свързано това и защо е толкова трудно да се намери вътрешното съгласие, и мнозина така и не постигат това в живота?
  Човек се чувства зле, защото не умее да дружи. Когато дружиш, не искаш да правиш лошо, а човек иска. Затова с него малко говорят. Хората постъпват така един с друг. Те се стараят да създават болка, а после се усмихват. Така не бива да се прави! Болката се харесва на много хора. Докато това е така, човек ще чувства тази болка вътре в себе си.

  38. Проблясъка от Слънцето ли ще излезе?
  Просветването няма да дойде от Слънцето. Слънцето само ще я усили със своята сила. Мястото, откъдето ще дойде е: 19.01.87.99.4.

  39. Хората, които ще разбират какво се случва, също ли ще получават изгаряния и ще стават слаби?
  Тези, които ще разбират, също ще получат поражения, но по-слаби, защото ще бъдат подготвени в ума. Техният ум ще стане по-силен, но те могат да заболеят, ако не правят всичко правилно.

  40. Индиго притежават други тела или те също ще получават изгаряния?
  На Индиго ще бъде най-трудно. Те няма да имат друг живот. Те трябва да бъдат много внимателни. Техните изгаряния ще бъдат най-болезнените, ако ги получат. Това ще бъде така, защото Индиго ще се намират в най-трудните места.

  41. Бъдещето, за което ти говориш, е строго и неизменно или все пак то е неопределено и може да се променя? Можем ли ние сами да избираме своето бъдеще?
  Бъдещето на хората съществува. Вие можете да вървите всеки по своята пътека. Пътеката може да се променя. Тогава хората избират своето бъдеще. Когато Вие си отидете от Земята, ще разберете, какво е това Бъдеще, и ще се усмихвате, защото е просто.

  42. Как да се пробудим? Ще настъпи ли глобално пробуждане в този ни живот?
  Можете да се пробудите, започвайки да слушате света около Вас. То не е това, което говорят по радиото и телевизията. Това са гласовете на живите хора, животните и в гората. Хората ще започнат да се пробуждат в този си живот, Вие също.

  43. Каква е ролята на „любовта“?
  Любовта ще Ви помага, защото Вие я познавате по-добре от всичко друго. Тя Ви е нужна. Но не бива да обичате неистински. Много родители могат да не обичат децата си и тогава им става много лошо.

  44. Кога ще има контакт с извънземни цивилизации?
  Извънземни цивилизации отдавна вече има на Земята. Те са сред хората. Вие постоянно общувате с тях. Те разбират това. Вие – не. За да разберете всичко, нужно е Вие да престанете да се боите и да откриете мислите си. Тогава ще изчезне това, което Ви пречи да ги виждате.

  45. Какво означава: да вършим правилно?
  Да слушате съобщенията от Света и да се разбирате, да бъдете спокойни, да знаете какво да говорите.

  46. Ще се разкриват ли у хората нови способности по време на Измененията?
  По времето на Измененията хората ще разкрият способността да обменят мисли на разстояние. Те ще губят по-малко време по пътищата. Ще летят до Сатурн.

  47. Ще може ли след Проблясъка да се отглеждат растения, зеленчуци, плодове?
  След Проблясъка ще може да се отглежда това, което расте под „купола“.

  48. Може ли да уточни какъв ще бъде силиция- обикновен или високоорганизиран (интегралните схеми)?
  Силицият ще влезе в тялото на човека. От тялото ще излезе кръвта и клетките (превод).

  49. Има ли половин година време до Проблясъка?
  До Проблясъка има разстояние 10 на 3,1465847588 единици до Центъра на Слънцето. То ще пристигне след повече от половин година по обикновеното време.

  50. Има ли заплаха за живота на Земята по време на Измененията и Просветването?
  Да. Умът на хората ще отслабне. Растенията ще станат отровни. Водата ще бъде лоша, мръсна.

  51. Как ще се чувстват животните по време на Измененията и проблясъка?
  Животните ще станат зли. Много от тях ще умрат. Вие няма да разбирате какво става и ще наречете това болест.

  Активен
  violet
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 11


 • Град: FR
 • violetainch
  WWW
  « Отговор #22 -: Февруари 15, 2011, 10:31:27 »

  Тъй като интервюто е огромно не може да се побликува наведнъж, за сега само първите 51 въпроса. При интерес ще публикувам и останалите.
  Активен
  izida
  Гост
  « Отговор #23 -: Февруари 15, 2011, 12:51:07 »

  Интересен ченалинг, приятен за четене. Мерси Violet, може да публикуваш и другата част. Четейки го все пак нека имаме едно на ум....в няколко точки виждам класически PR похвати, там с "хувабите играчки които му подарява майка му", "да се върнел на земята да не летял в облаците" и тн. Намигване
  Активен
  violet
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 11


 • Град: FR
 • violetainch
  WWW
  « Отговор #24 -: Февруари 16, 2011, 11:36:41 »

  Цялото е публикувано вече от pluton тук Усмивчица
  @ егоцентрична ексцентричка да имаш едно или повече наум е твой свободен избор. На мен лично ми изглежда съвсем искрено без задни комерсиални мисли или нещо подобно.Наистина в днешно време има толкова много изобилие от книги и писания и не може да се взима и вярва на всичко 100%, това всеки сам го преценява за себе си, някъде там измежду редовете и усещането че това е истинно и може да му се вярва.Или пък четеш информативно и с времето виждаш кое е за теб и къде е твоята истина. Моят личен съвет към теб егоцентрична ексцентричка е да го прочетеш докрай, може би наистина сме загубили вярата си, както казва Саша.
  Активен
  slaviancho
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 29


 • Град: София
 • « Отговор #25 -: Март 01, 2011, 00:24:40 »

  Тази Саша къде можем да я намерим в сегашното време?
  Активен
  violet
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 11


 • Град: FR
 • violetainch
  WWW
  « Отговор #26 -: Март 01, 2011, 15:32:51 »

  Момчето Саша? и аз това се питах.интервюто е от 2006 от един руски сайт ако някой знае добре руски може да се опитаме да го издирим или да видим дали има новини за него.ето от тук:
  http://masterkosta.my1.ru/
  Активен
  slaviancho
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 29


 • Град: София
 • « Отговор #27 -: Март 03, 2011, 01:54:04 »

  Момчето Саша? и аз това се питах.интервюто е от 2006 от един руски сайт ако някой знае добре руски може да се опитаме да го издирим или да видим дали има новини за него.ето от тук:
  http://masterkosta.my1.ru/

  Хмм аз разбирам руски но не намирам нищо съществено за Саша. Ще се поровя в руските сайтове дано открия нещо.
  Активен
  violet
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 11


 • Град: FR
 • violetainch
  WWW
  « Отговор #28 -: Март 03, 2011, 11:33:41 »

  Направи го непременно , много ми е интересно какво става с него. И да докладваш после тука непременно Намигване
  Активен
  elisa
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 12

 • Град: София
 • « Отговор #29 -: Март 04, 2011, 19:57:15 »

  http://elliot.my1.ru/load/fragment/our_world_in_the_universe/6

  намрих този, който е публикувал разговора. До Саша не стигнах.. явно не е нужно.. достаъчно ми беше да прочета до сега написаното. Успокои ме. Мислех, че имам желание да говоря със Саша. Но когато се опитах да формулирам въпрос... разбрах, че няма смисъл.. и нямам и нужда. Само ме притесни паниката на всички да оцелеят... Както и нашата паника, че ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВИ "НЕЩО". От всичкото това взиране ще ни заболят очите само. Просто трябва да сме в мир със себе си с Света. Когато постигнем това - тогава ще се задейства всичко друго. Дори и то да е да умрем изгорели в лъчи от информация Усмивчица

  Активен
  Страници:  1 [2] 3 4   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Индиго ли е вашето дете, характерни черти « 1 2 3 »
  Децата индиго
  giti 32 21257 Последна<br />публикация Май 16, 2013, 19:16:27
  от rosi_999
  Едно дете индиго за аурата и още нещо
  Децата индиго
  delfin 11 5440 Последна<br />публикация Септември 20, 2009, 09:32:46
  от Инил
  Как да разпознаем едно дете-индиго?
  Децата индиго
  Админ 0 5344 Последна<br />публикация Януари 24, 2010, 23:19:42
  от Админ
  Работещо момиче - онлайн списание за жената
  Полезни сайтове
  la_rousse 1 2278 Последна<br />публикация Март 25, 2011, 13:30:51
  от Eona Lightholder
  Как да кажа на родителите ми че съм дете Индиго ? « 1 2 »
  Въпроси и отговори
  ivanova_0606 17 2933 Последна<br />публикация Април 06, 2013, 20:00:18
  от my life...

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright