Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Едно дете индиго за аурата и още нещо  (Прочетена 5440 пъти)
delfin
Гост
« -: Август 06, 2009, 16:06:30 »

Около такива като мен - индиго, постоянно има хиляди въпроси и различни емоции. Колкото е ПО-ОСЪЗНАТ човек, толкова по-адекватно и НЕПРЕВЗЕТО е неговото отношение към нашият, както вие казвате "Феномен". Позволете да изразя своето мнение (от първо лице така да се каже) по отношение на това - кои сме ние и какво е нашето предназначение. Надявам се това да ви е действително интересно. Тъй като аз си сътруднича с един от закритите  институти (?) от 11 годишен, ето вече повече от 6 год., то аз имам (съвместно с учените) собствен поглед върху основните детайли по тези въпроси. Много от свръхчувствителните хора, които действително виждат нещо на енергоинформационния план (не е важно дали е екстрасенс, ясновиждащ или мистик от която и да е религиозна система) си схождат в едно: самата планета, а заедно с нея и хората имат сходна по цветова гама аура - КЕХЛИБАРЕНО-ЗЛАТИСТА. Ако бъда по-точен - не само по цвят, но са и от една енергоинформационна материя. Ето това е за което се говори в някои древни източници - И сътвори Бог човека от земя (от глина - в други източници). Но не и в буквалния смисъл. И ето тук има ИНТЕРЕСНА информация за вас. Планетата земя и всичко живо на нея - и птеци, и животни, и насекоми, и дървета, и растения, и водните живи същества..., общо - всички-всички-всички... СВЕТЯТ С КЕХЛИБАРЕНО-ЗЛАТИСТ НАСИТЕН цвят! Именно - НАСИТЕН. Повечето хора имат бледен, помръкнал златист цвят.Въпреки че малко на брой хора на планетата имат същият цвят, който им е присъщ по ЕСТЕСТВО. По природа. Т.е. НАСИТЕН ЗЛАТИСТО-КЕХЛИБАРЕН. И проблемът тук е в осъзнатостта. Колкото по-осъзнат става човек по отношение на себе си, себеподобните и обкръжаващата го среда, колкото по-искрено, адекватно и отговорно се отнася към света, в който Живее и към тези, с които той СЪСЪЩЕСТВУВА - толкова по се приближава до своето естество. И цветът на неговата лична аура става такъв, какъвто е на заобикалящата го среда - КЕХЛИБАРЕНО-ЗЛАТИСТ. Заобикалящата ни среда ни храни с материални и не толкова материални вещества, но на първо място - с Енергия и Информация. Ето тук се крият всичките ви беди и отговорите как да се справите с тях.

ВСЕЛЕНАТА СВЕТИ С ЦВЯТ ИНДИГО. Ето ви го и отговора. Кои сме ние... и какво сме... Ако самата Вселена се опитва да ви помогне и да пробуди вашата отговорност и осъзнатост, ... до какво сте довели вашето Съществуване. Планетата е живо същество, но... СЪЗНАНИЕТО Й се различава от човешкото във връзка с нейното предназначение. И ТЪРПИ ТЯ НЕРАЗУМНАТА ДЕЙНОСТ НА ЧОВЕКА С ПОСЛЕДНИ СИЛИ. ЗАЩОТО ТЯ Е БИЛА СЪТВОРЕНА (както и всичко в този прекрасен свят) ДА СЛУЖИ НА ЧОВЕКА. НО ТЯ ИМА СВОИ ЗАКОНИ НА ФУНКЦИОНИРАНЕ И МЕХАНИЗМИ. КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ СРАБОТВАТ ПО СВОЯТА ПРИРОДА. ЗА ДА СЕ ЗАПАЗИ И ЗА ПО-НАТАТЪК БАЛАНСА НА ХАРМОНИЧНО МИРОУСТРОЙСТВО НА ФЛОРАТА И ФАУНАТА ВЪРХУ НЕЯ. Затова задачата на децата и хората-индиго е да призоват хората към ОСЪЗНАТОСТ, към ОТГОВОРНОСТ, към РАЗБИРАНЕ, към БЕЗУСЛОВНА ЛЮБОВ (която не поставя Условия). Любов - да се обича и облагородява, да се възвисява и вдъхновява.  Всичко останало не е любов. Всичко останало е неосъзнатост. Защото логически помислете и осъзнайте - и ревността, и обидите, и емоциите, претенциите един към друг, постановката и изискнавето на условия - нима тове е любов? Каквато и да е обида - това е неосъзнато осъждане на любимия/любимата. Осъждане с чувства. А именно душата произвежда чувствата. Получава се - ОСЪЖДАНЕ НА ДУШАТА! И при това той/тя говорят, че обичат! Ревността - това е осъждане. Условията и претенциите по-скоро приличат на търговски взаимоотношения.

А нима Любовта - това са търговски взаимоотношения? Вие сте се объркали за много неща от своя живот - и в лични планове и в отношенията на цялото съобщество хора именно заради най-важното нещо. Заради ОСЪЗНАТОТО разбиране на това, какво е Любовта и защо тя е толкова важна за вашите животи! Вие сте сътворени от Любов и такава се явявате. И също - имате свободна воля за избор. И в това е ОТГОВОРА и ОТГОВОРНОСТТА.

А Индиго са най-обикновени хора, които са избрали в своето поредно превъплъщение (всеки на своето си място) да носи призив към възможността да не се допусне екологична и нравствена катастрофа на човечеството! Именно затова Вселената е добавила свой цвят (Своя информация-енергия) към тези хора - в помощ на техните малки, но важни мисии.


ЯРОМИР БУЛИЧОВ

превод: делфин
« Последна редакция: Август 06, 2009, 16:59:31 от delfin » Активен
delfin
Гост
« Отговор #1 -: Август 06, 2009, 16:31:50 »

Заради свободата на избора плюс неосъзнатостта човек и избира ( неволно или неосъзнато) да живее - съществува не по своята природа, не по своето естество. Затова и губи човекът и човечеството (повечето, но не всички) своят ИСТИНСКИ ЦВЯТ! Своето Истинско Съществуване! Своето Истинско предназначение! Да бъде Радостно, Щастливо, Познаващо същество! Защото Любовта е ОСЪЗНАТА и носи Хармония и Щастие. А неосъзнатостта - дисхармония, болка и разрушение. Даже хищниците и зверовете, в горите и джунглите изхранват и дават продължение на съществуването на човешките деца, по "волята на Съдбата" попаднали там! А сред хората до ден-днешен има случаи, в които родните майки изхвърлят децата си в контейнери с боклук. Или по други места. Или даже ги УБИВАТ. На планетата, във всички страни, до ден-днешен стават УБИЙСТВА и има търговия с роби. И защо??? Харесва ли ви да живеета така? И не искате ли да поправите нещо от това? Вие чакате някой да дойде и да оправи всичко?

Не, аз не ви осъждам (аз не съм палач или съдия), - Аз ПРИЗОВАВАМ. И работата на Индиго е да призовава. Всичко останало вие трябва да правите сами. Ако разбира се искате! Докато Съзнанието не се събуди - трудно е да се действа разумно и адекватно. А се събужда Съзнанието тогава, когато започнем да си задаваме въпроси и Самостоятелно, Логично и Адекватно (не превзето) намираме хармоничните им отговори. И действаме и живеем според тях. Ако в къщата, където живее човек започне пожар - даже най-неосъзнатият човек (егоистичен и нехармоничен) започва да го гаси, даже само за това, да има къде да живее. Нека да се СЪБУДИМ и да ЗАПОЧНЕМ поне малко да се замисляме. Все пак хомо сапиенс означава разумно същество. Т.е. имащо РА-ЗУМ (Божествена вибрация) и Божествен Звънящ (вибриращ) Ум. Нека да бъдем такива!


Яромир Буличов

превод: делфин
« Последна редакция: Август 06, 2009, 16:58:49 от delfin » Активен
delfin
Гост
« Отговор #2 -: Август 06, 2009, 16:42:34 »

Понякога си мисля - може би не съм човек! Може би трябва да живея както по-голямата част от другите - да страдам, да преживявам, да Крещя с Душата си! Мълчаливо проливайки сълзи... през нощта, за да не види никой, за да не разстройвам някого. Понякога се прислушвам, мисля - А какво й е на Анастасия!!! Понякога чувствам, че съм на няколко хиляди години, с целия присъщ товар от преживени чувства, това... така... просто споделям... ето... ще поспя... ще набера сили... на планетата й е болно... кой ако не ние... ЩЕ Й ПОМОГНЕ!?Аз седя край реката и наблюдавам разсъмването... колко мога да разбера за 500 000 г.?!... Колко чувства да изпитам?!... Колко дела да сътворя?!... И да вървя отново напред. Докато сърцето гори?!... Във всеки живот има всичко - за да бъдем опознати... избираме само това - да не забравиме любовта!... Аз седя край реката и наблюдавам разсъмването... ТОЛКОВА МНОГО може да се разбере за 500 000 години.ЯРОМИР БУЛИЧОВ


превод: делфин
« Последна редакция: Август 06, 2009, 16:57:07 от delfin » Активен
giti
Гост
« Отговор #3 -: Август 06, 2009, 17:01:50 »

Делфи,
огромни благодарности за този превод. Смея да твърдя,че това е най-силното и най-много съдържащо информация за истината от целия форум. Цялата тази чувственност и истина....... БЛАГОДАРЯ ТИ ,ЧЕ ПРЕВЕДИ И СПОДЕЛИ С НАС! ОБИЧКАМ  СИ ТЕ Целувчица
Активен
delfin
Гост
« Отговор #4 -: Август 06, 2009, 17:16:52 »

Гити, има и още малко от Ярослав, ще го пусна тези дни. Намерих тези неща в един от руските форуми, разискваше се тема за индиго и един от участниците беше пуснал за запознанството си с това момче и то чрез него даваше отговори на въпроси. Извадих от контекста това, което беше важното.
Радвам се, че ти хареса.

Напълних си пощите с подбрани текстове на тема индиго, прехвърлям си ги там и после ги вадя текст след текст и постепенно ще ги превеждам, така че има още и още.

 Усмивчица
Активен
giti
Гост
« Отговор #5 -: Август 06, 2009, 17:19:31 »

Ок. Чакам с нетърпение.... Целувчица Целувчица Целувчица
Активен
delfin
Гост
« Отговор #6 -: Август 07, 2009, 14:57:53 »

По повод за сините очи на "американските" индиго, има съмнение, е, в този смисъл, че индиго имат само сини очи. Сред, така да се каже, родните ни производители (това е за Русия) се срещат очи с най-разнообразен асортимент.

Струва ми се, че тези деца, които имат различни проблеми с вниманието, прибраността или изобщо с функционирането на мозъка, не всички са индиго. Даже често е обратното! По-скоро това е своеобразното влияние върху тях на връстниците им, които действително са индиго. Свойствата на човешката Душа е да познава и възприема свързаните със своеобразната сънастройка с обекта, който наблюдава, гледа, чувствува и т.н.... често това даже става непроизволно - такава е Природата ни. С това се обяснява цялото това реагиране на "обикновените" деца. Тяхната мозъчна дейност непривично се настройва върху тези неща, които са привични на индиго. Но при всичкото това, "обикновените" (простете за думата, това е просто фигуративно) децата постепенно се превключват на новото ниво на осъзнатост и възприятие на нашата Реалност.

Дейността на моят мозък се е изучавала от учените (тестовете продължават - всеки месец) и мога да дам някои от фактите - хипофизната ми жлеза е увеличена (и стабилна) и като размер е по-голяма от топка за тенис на маса, функциите на полукълбата ми са едномоментни. Вълновата активност е като при състояние на отсъствие на мисли и самият процес... и още много, което аз самият още не мога да разбера. Особено когато аз правя нещо, което е непривично за "обикновения" човек.

И на мен ми се струва, че доста се завишава процента на раждане на индиго! По данните на нашата лаборатория от всички идващи при нас надарени и необикновени (наистина) деца - снимките на техните аури - НЕ СА ИНДИГО! Изглежда, че на планетата сработва своеобразен принцип-феномен: със самият факт на своето съществуване ИНДИГО въздействат върху всички хора..., но децата се адаптират най-бързо заради отсъствието на стереотипи на съзнанието.

Ето - примерният процент на ражданията на деца-индиго към днешна дата е 15 % - това е напълно достатъчно за създаване на положителна критична маса от нова, по-разширена Осъзнатост на населението на нашата планета.

И има още информация - индиго са идвали винаги, във всички времена, когато това го е "изисквала" ситуацията на планетата.

Моят дядо неотдавна ми каза (дядото на момчето е ЗНАЕЩ, посветен в много от тайните на живота и леченията и го обучава) ми каза, че на иконата на Исус Христос "Преображение Господне" (въпреки че ние с него не сме религиозни хора, но уважаваме и разбираме ТОВА, каквото са носели и носят на хората МАЙСТОРИТЕ)... Исус е изобразен в обкръжението на собствената си аура около ЦЯЛОТО тяло (а не само главата)... със син цвят! А аз вярвам на дядо си. Въпреки че сам не съм го видял.

И на мен ми се струва, че всички индиго имат своите предназначения и мисии - някои малки, други по-големи. Ето така. Така че индиго чувствуват силно (като с оголени нерви) всички разрушения, убийства, насилието и т.н. както по отношение на човек спрямо човека, така и спрямо отношението на човечеството към планетата и всичко живо на нея! И чувствуват взаимовръзката на всичко с всички. И силно (понякога непреодолимо желание) да Действат в посока на всички възможни начини за поправяне на тази несправедлива ситуация.

Индиго в своята си същност в никаква стпен не осъждат тези, които разрушават или тези, които бездействат, или тези, които не действат достатъчно. В никаква степен! На мен ми се струва, че у нас (в Русия) индиго имат просто РАЗЛИЧНИ сърца. Което, за съжаление, понякога се възприема като агресивност и неадекватност.

Благодаря за вашето търпение по отношение на мен и разбиране.


ЯРОСЛАВ БУЛИЧОВ

превод: делфин
« Последна редакция: Август 07, 2009, 17:25:12 от delfin » Активен
delfin
Гост
« Отговор #7 -: Август 10, 2009, 16:50:44 »

С измененията на ефирните и магнитните полета на Земята свързани с движението на полюсите (магнитните) на планетата... там има много причини...
най-големите са тези...
... натрупаният негативен потенциал от емоции на човечеството...
след това... дейността на Атомните станции, линиите на електропредаванията и изпитанията на ядреното и сеизмично оръжия...

...това са основните причини...

... от 2003 г. топенето на ледниците се е увеличило примерно с 30 пъти...

... появиха се нови явления...

... общите полета на атмосферното налягане, температурните карти на приземната атмосфера се промениха до критичната черта...

... примерно на 60 км. на година върви движението на полюсите... но стабилността на тази скорост не е известна...

... това довежда...

... до промяна на всичките консервативни характеристики на земната сфера на обитание... даже учените фиксират всичко това...

... минаха вече 16 климатостабилизиращи фактора - общото поле на атмосферното налягане, температурното поле, промяната на влагооборота, характеристиката на енергообменните връзки със Слънцето са се изменили според много характеристики... особено по рентгеновото гама излъчване...

... активация на сеизмичната и вулканичната дейност върви нарастващо...

това не е краят на света...

... просто трябва да бъдем готови към някои неизбежни фактори и

психически и социално!...Яромир Буличов

превод: делфин
Активен
delfin
Гост
« Отговор #8 -: Август 10, 2009, 17:02:18 »

... дядо казва (а аз усещам и виждам, че той е прав), че Анастасия и всеки, който й е помагал... и помага, много силно са намалили този "тъмен период" от нашата епоха!!! Жизнени сили на нея и на всички!!!... това, което (е възможно) да ни очаква... е сякаш само остатъчен ефект... но...  кой знае какво ни очаква -

- при такъв темп на нарастване на топене на ледовете на полюсите сработват (вече) няколко фактора! Основният и най-сериозният - е охлаждането на атлантическото топло течение, носещо в северното полукълбо на Земята топли въздушни циклони... по-нататък...

... във връзка с колосалната електромагнитна дейност на човечеството върху повърхността на Земята кардинално е дестабилизирано магнитното поле на Земята...

... заради това радиоактивността (а и не само тя) на приземната атмосфера се е променила!!!... интензивността на ураганите и тайфуните върви по нарастваща крива заради всичките тези фактори! Появиха се т.нар. електрически урагани - Изабела, Катрин. Учените отбелязват значителна промяна на характера на протичане на валежните и бурни процеси...

... Расте разнообразието на природните самосветещи образувания и разряди на мълниите...

... появиха се мълнии от НОВО ПОКОЛЕНИЕ...

... "Струи", "Спрайтове", "Пояси" и др...

Това е показател за промяната на електростатиката и електродинамиката на нашата планета!!!

... в някои радиочестоти Земята вече е по-ярка от Слънцето хиляди пъти!!!

САЩ напр. излъчват електромагнитен поток 6 млн. пъти по-силен отколкото водите на Атлантика...

Това довежда до...

... огромно електромагнитно неравновесие на Земята, което за самата Америка се обръща като увеличаване на броя на разрушителните торнада!!!...

Също учените...

... отбелязват нарастване на енергоемкостта на слънчевите взаимовръзки, което може да завърши със своеобразно "президентско управление на Слънцето"!... това може да доведе до много непредсказуеми още катастрофи... активизация на вулканичната дейност е все пак предсказуем фактор!...

... прогнозира се вдигането на нивото на Световния океан... и негоните последствия... епидемии заради безчетното количество трупове на животни и др. същества... и т.н. и т.н...

... температурните промени, съпровождани, като следствие на невиждани още, по своята мощ урагани и тайфуни...

... мародерство, паника, преправяне и миграция... и тем подобни неща, което се крие и премълчава от всички народи по света, вместо постепенно да се подготвят хората физиологически-социално и психологически!...

... нашата планета е могъщ организъм и могъщи са неговите механизми на саморегулация...

... механизмите според стотици признаци... вече са пуснати...

... да се поспре инерцията на тези механизми може само с колкото се може по-бърз ръст на Осъзнатостта-Отговорността на цялото човечество!Яромир Буличовпревод: делфин

« Последна редакция: Август 10, 2009, 17:26:41 от delfin » Активен
praiseyou
Гост
« Отговор #9 -: Август 13, 2009, 22:25:31 »

Благодаря ти за времето което отделяш да търсиш/превеждаш и споделяш!
Активен
delfin
Гост
« Отговор #10 -: Август 14, 2009, 20:20:30 »

Благодаря!
Активен
Инил
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 186


« Отговор #11 -: Септември 20, 2009, 09:32:46 »

Благодаря ви за тези постове! Истина и изключителна смелост. Радвам се, че не съм сама Целувчица

Ние, хората, с нашите мисли и чувства рушим и създаваме. Нашата енергия влияе на Земята и е добре да променим възгледите си за Живота, да започнем да се разбираме и да си прощаваме. У хората има много страхове, зависимости и те пречат да се прояви Любовта и Новото съзнание. Стремежите към власт и забогатяване също са зависимости.
Разбирателството и създаването на хармонична атмосфера са ключът към спасение на човечеството.
Ние създаваме нашата приказка и сме участници в нея. За това нека всеки ден се усмихваме все повече и все повече добро да даряваме на околните... Усмивчица

http://www.beinsadouno.com/lectures.php?id=173

« Последна редакция: Септември 23, 2009, 12:42:35 от Инил » Активен

Страници: [1]   Нагоре
Отиди на:  


Подобни теми:
Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
публикация
Индиго ли е вашето дете, характерни черти « 1 2 3 »
Децата индиго
giti 32 21248 Последна<br />публикация Май 16, 2013, 19:16:27
от rosi_999
Как да разпознаем едно дете-индиго?
Децата индиго
Админ 0 5339 Последна<br />публикация Януари 24, 2010, 23:19:42
от Админ
Музика за любов (Св. Валентин) и още нещо... « 1 2 »
Музика
До 19 3246 Последна<br />публикация Март 21, 2013, 16:06:28
от Ru Alfa
Как да кажа на родителите ми че съм дете Индиго ? « 1 2 »
Въпроси и отговори
ivanova_0606 17 2927 Последна<br />публикация Април 06, 2013, 20:00:18
от my life...
Наско - разтърсващата болка на едно дете!
Обща тематика
Ariam 0 776 Последна<br />публикация Май 22, 2012, 21:31:33
от Ariam

Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright