Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Живот в четвъртото измерение  (Прочетена 4874 пъти)
delfin
Гост
« -: Юли 26, 2009, 09:26:42 »

Бихме искали да мислите за приключване на полярността на вашето измерение като за вегово усъвършенстване, защото ако можете да си представите нюансите на преживяването, вместо противоположностите, тогава сигурно ще разберете фината метаморфоза на физическото, емоционалното и умственото тяло, която протича при смяната на измеренията. В 4-тото измерение издигате съзнанието си до ниво, където постоянно изпитвате единството на всички вибрации, и това изострено усещане за цялостност и взаимозависимост на всичко съществуващо не може да промени изражението и разбирането в областта на свободната воля. Това, което ви изглежда като рамка сега, в 30тото измерение, се размива в нюанси на Единното в еволюиралото ви съзнание като същества от 4-то измерение.

...

Единствено в съчетаването на

ин и ян аспектите на собственото ви същество

ще се разсее заблудата за полярността на Духа.

Когато Адам и Ева във вас

станат Едно,

тогава можете да познаете и разберете

Всичко-Което-Е.

...
Едва когато вие, съ-творците на Вселената, еволюйрате до ниво, така че да се слеете обратно с Бога, вече няма да се нуждаете от съществуването на полярността. Щом завършите духовното си пътуване (Божественото Аз, което е изразило желание да съществува като индивидуално съзнание), ще бъдете напълно освободени от най-важното изискване на самосъзнателното съществуване: подбудителят на свободната воля и еволюционният ви двигател - изборът.

Във всяко следващо по-висше измерение крайностите в този вроден дуализъм се смегчават, защото разбирането ви става такова, че виждате Цялото, пълнотата в движени Доброто и злото стават страни на битието, без вече да бъдат в противоречие помежду си, а по-скоро колебания или нюанси на взаимния израз.

...
Щом преминете и преживеете тунела, мигновеното прераждане на вашето Слънчево божество, ще сте преодолели такава голяма част от страха си, че най-вероятно ще се освободите от него, още преди да достигнете ярката светлина.

...

Щом се освободите от капаните на дуализма, от черното и бялото на сегашните ви убеждения и поведение, преминавате в просветлено състояние на съзнание, където съзирате взаимността на всичко. ... Кръгът е символ на вечността, разделен, в графичен смисъл, на тъмно и светло - като същевременно в светлината има точка мрак и обратно.
...
Двойнственотта, която свършва с приключването на земния календар не изчезва във висшите измерения. По-скоро става ясно за съзнанието и целия ви опит, че полюсните сили са само крайностите на цялото - взаимнозависими една от друга, за да съществуват. Вместо да отстраните полюсите, вие ще ги усъвършенствате, и това вероятно ще бъде един постепенен процис.

...

Земята преминава като възходящо небесно тяло, така че и в по-висшето измерение ще бъдете земно-центрирани. Всъщност няма да напуснете Гея... ще мутирате заедно с нея. Тревожите се за формата; можем да ви уверим, че много от възприятията ви ще се променят толкова фино, че едва ли ще  разберете, че вече не сте физически. Онези от вас, които изберат да се изкачат по спиралата като обитатели на Земята, пак ще се изправят пред Гея, която трябва да се възстанови от крайностите на човешките злоупотреби и дисхармония, и ще посветят голяма част от мислите и енергията си, за да я излекуват. М вного отношения пак ще обичате, ще се вълнувате и ще усещате живота както в настояшия етап от развитието си, но ще има много нюанси на промяна в съзнанието ви...
...
Адам, логическият ви разум, ще си почине, облегнат отново на Ева... ще позволи на интуицията да надделее над логиката. Земята също ще еволюира, докато дисхармонията, пренесена през черната дупка, ще започне да се изглажда, защото без вашето его, разделение и крайни емоции много бързо ще постигнете хормония с Гея.

Езотеричните господари, които са ви направлявали в подчинение и страх, най-вероятно ще останат заключени в 3-то измерение, ще преживеят процеса на смъртта, който ще порази големи участъци от вашата планета, и ще се инкарнират на други небесни тела във физическата Вселена в други времена. Някои от тях ще се присъединят към властващият елит (онези преки наследници на Анунаките), които ще полетят в бездната на сивата зона. А вие, пробудените, ще преминете от физ. реалност в новото си усещане за живота като взаимно проникване на разума и събитията, където ще се смесите с вибрацията на всички елементи на съзнание в едновременно съществуване.

Ще имате ли физ. тела? Няма да изгубите самоличността си в следващата фаза! Телата, които вместяват душевната ви същност, ще са се издигнали до по-висши честоти и това ще даде нови отправни точки на самопознанието ви, на преценките ви за другите и на способността да разпознавате космическите вълни, които преминават през вас. Ще възприемате енергиите на другите като вибрационни полета, ще разбирате мигновено емоционалното и душевното състояние на другия. Ще бъдете телепати, свободни да общувате без думите, които в действителност сега ви ограничават.

В 4-тото измерение пак ще има степени на съзнание, защото индивидуалните ви способности са толкова развити, колкото е еволюирала душата ви. Дарбите ви са наградите, които сте спечелили чрез духовните си постижения и изплащането на кармичните дългове. Това важи за всички измерения в Космоса, както ги разбираме. Така, както трябва да се изправите и да преодолеете трудностите в процеса, трябва да поднаете и удовлетворението от постигнатото, защото това са пътеводните светлини, които ви насочват по пътя към дома.
Активен
delfin
Гост
« Отговор #1 -: Юли 26, 2009, 09:57:35 »

...
Щом се откъснете от Божественото, започвате процеса на обучение и никога не спирате да учите - дори при завръщането си във Всичко-Което-Е, Което-Някога-Е-Билои Което-Някога-Ще-Бъде. При завръщането донасяте натрупаното познание обратно в Цялото, а това е било намерението ви от самото начало.

Онези от вас, които ще влязат в състоянията на създаване на 4-тото измерение, са били приети в института по Висше обучение... Посветени в училището за стаж по съзнание. След като сте взели изпитите, сте спечелили много награди, и ако сте започнали да виждате, съвсем скоро ще станете ясновидци, защото ще гледате с психичното си око, както и ще чувате без физическите уши и ще усещате, без да докосвате.

Ако вече сте благословени с тези дарби, скоро ще забележите, че способностите са ви се усилили, защото такъв е естественият процес, при който всички се издигат нагоре. Колкото повече напредвате, толкова повече се изострят сетивата ви, защото ако действате известно време на висше ниво, вие се изкачвате по-високо. Вече знаете много за вибрационните полета, еманациите на мисълта и етерните енергии. ще влизате и излизате от 4-тото измерение с лекота и ще се свързвате с учитерите и водачите си на още по-висши нива.

... Като същества от 4-то измерение продължавате да създавате потомство, но формата се променя. С рафинирането на енергиите ви (процес, който вече сте започнали като пробуждащи се същества на земно ниво(, сексуалното общуване става по-сърдечно преживяване, защото щом познаете оргазма като екстатична светлина, която преминава през космическото море, осъзнавате истинското му значение. Ще почуствате как енергията препуска през сърцето ви с такава сила  и възторг, че ще се чудите как някога сте могли да се наслаждавате на този съюз в животинското си аз, където физ. удоволствие и его-удовлетворението от завоеванието ограничават преживяването до 4 или 5 секунди физ. разтоварване и краткото удоволствие от моментите на емоции.

Децата ще се раждат от съюза на светлинните ви тела.
...
Първото поколение деца на възхода ще бъдат новите Пазители на Земята. Те ще настроят Гея обратно в резонанс. Тези високо развити души сега се подготвят за идването си и много ще се появят точно преди вихърът да ви притегли в центъра и през тунела. (Вече си имаме Кристални и Звездни деца, Преходните, както и идващите след тях в близките няколко години  Усмивчица )

Технологията, която познавате ще изчезне, защото вече няма да ви бъде необходима. Нима това не е характерно за еволюцията? ... Мислите и предаването им, данните и цялата съществуваща мъдрост, могат да се притеглят в съзнанието ви просто като уловите вълната на мисълта.

...
Чуваме мислите ви, колективният ви страх, че промяната ще ви отведе до някакво призрачно съществуване като вълни светлина, които преминават през някаква неясна, нереална сфера на "битие", някъде в Космоса. Този дълбок, непреодолим страх е един подсъзнателен спомен от преминаване през сивата зона, когато изпитвате различните преживявания на раждане и смърт в циклите на вашата реинкарнация. Сивата зона можем да я определим като слой между измеренията или по-точно между състоянията на битие.

...
Всеки път, когато преминавате през тунела на смъртта или раждането, вие се сблъсквате с бездната и трябва бързо да я прескочите. Познавате опастността, защото това е най-близкото състояние до несъществуването в една иначе бързо движеща се и разширяваща се Вселена - някакво полюсно отражение на Градината на Едем.

...

Емоционалните ви тела ще се пречистят, полюсите в съзнанието ви ще се изгладят, а нуждите ви като съзнателни същества ще намалеят. Всъщност бъркотията изчезва в 4-то измерение; манията за притежания избледнява, защото на това ниво егото замлъква.

...

Когато се изкачвате нагоре по спиралата, нещата, които смятате за важни, придобиват нови измерения. Отвъд сетивния свят вече няма да изхвърляте отпадъци и да бъдете неефективни потребители на енергия. Храната - вашето гориво - ще бъде светлината и това е една от най-значимите промени, която можем открито да ви опишем. ... Приемането на храна в тялото изчезва в 4-тото измерение. Това само по себе си представлява огромно облегчение за Гея, защото голяма част от замърсяването на планетата е продукт на хранителните нужди и отпадъците от тях.

...

Историята ви е пълна с примери за Учители, които чрез концентрация на ума са съумявали да преодолеят нуждите на физ. тяло и да живеят само като вдишват светлина в телесното електричество. За вас обаче тази практика все още е изключение, докато във висшите измерения е правило.
...
Във висшите измерения тялото ви се нуждае само от светлина, за да съществува.
...

Щом можете да се пренесете към друго събитие като влезете в резонанс с времето на възникването му, така можете да пътувате към определено място, като вибрирате към координатите му в космическата мрежа.
...
Настоящите ви начини за пътуване и отделяните от тях отпадъци също ще изчезнат, тъй като еволюцията ви в светлинно тяло вече няма да се нуждае от машини и механизми, за да ви отведе там, където искате да бъдете. щов напуснете 3-тото измерение, ще бъдете свободни да обикаляте планетата като се носите мърху космическите вълни на континуума време-пространство; по същия начин ще се придвижвате в Космоса, през висшите и нисшите измерения!

Активен
delfin
Гост
« Отговор #2 -: Юли 26, 2009, 10:13:59 »

Когато наблюдавате същества в етера, енергии ири форми, които сякаш се появяват от нищото, в действителност съществото или неговата мисъл-форма от друго измерение или друго време е влязло в резонанс с вашето поле или във вибрациите, излъчвани на това място, и е дошло на тази честота, за да усети енергийното му поле. Понякога, в случаите на неизплатена карма, е дошло, за да я изцели. Хората с повишена чувствителност обикновено възприемат тези същества като призрачни, прозрачни видения, но това не е вярва представа. Става така, че същество, дошло в по-ниско измерение или по-точно в по-плътна действителност, не може да се материализира на същото ниво на сгъстяване. Занова наблюдавате някакво холографско изображение на формата му, която ту се появява, ту избледнява пред очите ви. Прилича на гледането на лошо настроен телевизионен канал, където образите или звукът се намесват в друга програма, а после отново изчезват.

Не казваме, че всичко отвъз физическото е задължително по-висше в духонто отношение от вашата реалност. Съществата, които са попаднали в сивата зона, са в безизходица и нито могат да еволюират отвъд физическото, нито могат да влязат отново в него; остават заробени в илюзиите на не-съществуването и заключени в неизплатената си карма. Когато при прехода преминавате през зоната, тези същества се опитват да се свържат с вас, да се прикрепят към вас в известен смисъл - това, за съжаление, става по-често, отколкото можете да си представите. Много деца превеждат със себе си такива натрапници през родилния канал, което обяснява защо някои същества са толкова обременени през живота си. Някои от хората, измъчвани от натрапчиви спомени за отвличане от извънземни, най-вероятно са превели един или двама сиви при раждането. Това обяснява защо много от онези, които се подлагат на хипнотична регресия, трябва да се справят със страха от преживяване на разни събития, свързани с посещения на извънземни в ранното им детство.

Колкото по-задълбочено разбирате резонанса, толкона по-добре осъзнавате как съществата се прикрепят на различни нива. Привличате към себе си резонанти мисъл-форми, изпратени както от хората от най-близкото ви обкръжение, така и от същества на астралните нива. В сивата зона няма АУМ, няма музика; съвсем оскъдна светлина или звук преминават през мъгливата бездна, но въпреки това мисловните вълни, проектирани от най-ниските ви вибрации, проникват през нейната граница и в дълбоката й вътрешност.

Можете да разберете защо сега, повече от всякога, трябва да изчистите полето си, преди да преминете през астралните нишки на вашето Слънчено божество - защото обитателите на сивата зона се надяват да се "вкопчат" във вас, за да ги отнесете в светлината. Помнете, когато изпращате отрицателни мисли, сякаш хварляте спасително въже в мочурище с плаващи пясъци, защото сивите могат да се хванат за тези мисъл-форми и вие да ги издърпате от тресавището.

Можете ли да си представите какво би означавало това в момент, когато цялата Слънчева система се изкачва в 4-тото измерение?Патриша Кори - "Космосът на душата"
Активен
Бунтарката
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 179

 • Град: София
 • « Отговор #3 -: Юли 26, 2009, 18:37:32 »

  Благодаря ти за информацията .Докато го четях се сетих за това как мама и братовчетка й ми разказваха с голямо учудване за мъж ,който не ял 14 години и се хранел  от слънцето.
  Активен

  Внимавай какво си пожелаваш!
  delfin
  Гост
  « Отговор #4 -: Юли 26, 2009, 23:10:42 »

  Има още малко докато завърша книгата, но вече са две други теми, които също ще пусна отделно.

  Благодаря ти за твоето благодаря.

  А иначе това за слънчевото хранене има човек - индиец, който скоро беше в България и се храни така. Мисля, че на един от хората практикуващи това името му е Манек. Чувала съм и за хора в Австралия, които практикумат слънчево хранене и хранене от въздуха - с  енергията на праната.
  Активен
  delfin
  Гост
  « Отговор #5 -: Януари 28, 2010, 21:29:08 »

  ЕКСПЕРИМЕНТИ С ВРЕМЕТО: ЧЕТВЪРТОТО ИЗМЕРЕНИЕ


  Много учени са извършили експерименти за наблюдения в миналото или бъдещето, използвайки човешкото съзнание. Способностите за наблюдаване на събития от миналото и бъдещето са познати от дълго време на общностите на медиумите. С телескоп можем да видим пространствени координати, отдалечени от нас на огромни разстояния. По същия начин много хора потвърждават, че могат да наблюдават измерения, в които миналото и бъдещето съществуват едновременно. Все пак, едно е да се наблюдават отделни моменти в материята на времето, съвсем друго – да се пренесем физически през него...

  „Бесо напусна този странен свят малко преди мен. Това не означава нищо. Хората като нас, които вярват във физиката, знаят, че разликата между миналото, настоящето и бъдещето е само една упорита и натрапчива илюзия.”

  Това е цитат от писмо, което Алберт Айнщайн изпраща на семейството на своя колега Мишел Бесо малко след смъртта му. Когато говорим за времето е важно да се цитира Айнщайн, тъй като той е човекът, който за пръв път се отнася към концепцията за „времето” като към четвъртото измерение.

  Няколко години след като Айнщайн публикува своята теория на относителността, учените започват да разглеждат времето като измерение, което е неразривно свързано с другите три, известни до тогава пространствени измерения. Но за разлика от височината, дължината и дълбочината, времето е трудно да бъде представено графично. Общо казано, тялото ни се движи в пространствената посока, в която го направляваме, а ако не се движим, нашите пространствени координати остават непроменени. Но дори и скалите се „движат”  във времето. Това наподобява движение по склон с кола, без ние да сме в състояние да го спрем. 

  Дали винаги сме пленници на времето или е възможно да притежаваме способност да го контролираме? Отдавна научната фантастика е пленила въображението ни с идеята за машини на времето и от десетилетия физици търсят начин да се откъснат от постоянната величина, която държи човечеството вързано за настоящето. Но до този момент изглежда човек е неспособен да се движи по своя воля през различни исторически епохи.       

  Много учени са извършили експерименти за наблюдения в миналото или бъдещето, използвайки човешкото съзнание. Способностите за наблюдаване на събития от миналото и бъдещето са познати от дълго време на общностите на медиумите. С телескоп можем да видим пространствени координати, отдалечени от нас на огромни разстояния. По същия начин много хора потвърждават, че могат да наблюдават измерения, в които миналото и бъдещето съществуват едновременно. Все пак, едно е да се наблюдават отделни моменти в материята на времето, съвсем друго – да се пренесем физически през него.   


  Експериментът Филаделфия

  Един от най-известните експерименти за контролиране на пространство-времето е този, проведен във Филаделфия на 28 октомври 1943 година. Разбира се, дори и днес много хора поставят под въпрос автентичността на това, което бе разкрито.

  Целта на експеримента е била да се направи военноморския кораб USS Eldridge напълно невидим посредством промяна в неговото магнитно поле. Д-р Франклин Рено (Franklin Reno) ръководи експеримента, като използва теориите на Айнщайн (смята се, че на експеримента е присъствал и самият Айнщайн).

  Но нещо не протекло според плана. Огромният кораб изчезнал от водите на Филаделфия, появил се двадесет минути по-късно в Норфлок на 375 мили от там и неизвестно как се озовал отново във Филаделфия – четиричасово пътешествие, което нормално би отнело минимум два дни. Когато се озовал обратно във Филаделфия, корабът бил обвит в зелена фосфоресцираща субстанция и екипажът му се чувствал недобре физически и психически. Някои моряци били в състояние на пълна психоза, докато други били изгорени. Някои дори били врязани в стените и пода на плавателния съд, сякаш в момента на експеримента са придобили способността да преминават през стените на кораба, но по-късно магията изведнъж се развалила. Какво всъщност се е случило? Къде са се озовали те при тази непланирана телепортация? До днес има стотици аргументи, които потвърждават или отхвърлят истинността на този експеримент.   


  Машината на времето на Чернобров

  Руският учен Вадим Чернобров и неговият екип извършили най-различни експерименти с машини на времето, използвайки електромагнитни помпени устройства. Чернобров започва проектите си през 1987 г. и успява да промени леко хода на времето чрез специално магнитно въздействие. Най-голямото забавяне, което успява да постигне, било от секунда и половина за един час – около три процента.

  През август 2001 година Чернобров създава друг модел на машина на времето, която била задвижена от автомобилни акумулатори. Експериментът бил проведен в близост до Волгоград, Русия. Той регистрирал промяната във времето използвайки осцилатори със симетричен кристал и успял да забави с около десет процента времето в полето на машината. Чернобов и неговите сътрудници съобщават, че влезли в това поле и изпитали чувството, че се намират на две места едновременно, сякаш се отворило някакво допълнително пространство. „Не мога да опиша невъобразимите чувства, които изпитахме в тези моменти”, споделя той.       

  Възможно ли е тези експерименти да ни водят към бъдеще, когато човек ще може да пътува свободно в измерението на времето, както може да преминава през пространството? Или природата на това четвърто измерение е такава, че ние сме завинаги ограничени от неговите закони? Според науката пътуване във времето е възможно само когато скоростта на една частица надвиши скоростта на светлината. Но както обяснява теорията на относителността, когато скоростта на един обект започне да се доближава до тази на светлината, масата на този обект би се увеличила толкова много, че би било невъзможно скоростта му да достигне тази граница. Въпреки това, някои учени смятат, че подобно пътешествие може да е възможно чрез теоретични деформации на пространство-времето, познати като червоядини. Какъвто и да е случаят, времето показва, че човешкият гений никога не е преставал да предизвиква физичните закони.


  Превод Захари Петков
  Активен
  nia.boneva6
  Гост
  « Отговор #6 -: Юни 08, 2010, 00:11:14 »

  Има още малко докато завърша книгата, но вече са две други теми, които също ще пусна отделно.

  Благодаря ти за твоето благодаря.

  А иначе това за слънчевото хранене има човек - индиец, който скоро беше в България и се храни така. Мисля, че на един от хората практикуващи това името му е Манек. Чувала съм и за хора в Австралия, които практикумат слънчево хранене и хранене от въздуха - с  енергията на праната.

  Ахаа, Хира Ратан Манек, май така беше цялото име. Четох на няколко места...  Усмивчица
  Активен
  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Четвърто измерение - нагледно обяснение
  Видео клипове
  Evolution 2 2385 Последна<br />публикация Януари 12, 2011, 22:09:02
  от Georgio
  Нашето хубаво трето измерение :) « 1 2 3 »
  Великият преход
  Georgio 40 4206 Последна<br />публикация Март 12, 2011, 06:02:07
  от Еlsha
  В този живот трябва да достигнете Духът « 1 2 »
  Йога
  Търсач 16 2106 Последна<br />публикация Юни 14, 2011, 17:02:07
  от Гергана
  Петото измерение – пространството на Любовта
  Великият преход
  The One 1 2682 Последна<br />публикация Юни 15, 2012, 15:45:41
  от ДИВА
  Четвъртото измерение « 1 2 »
  Великият преход
  Турист 16 3544 Последна<br />публикация Декември 04, 2012, 11:36:49
  от Pelin

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright