Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Световното правителство?!  (Прочетена 2754 пъти)
delfin
Гост
« -: Юли 23, 2009, 23:30:38 »

"Но още в началото на Образния период, единствено шест човека не могли баланса в себе си да удържат на тези енергии вселенски, които Бог е дал при сътворението на човека. Те, може би и трябвало е да се появят, за да изпита всичко човечеството.

Първо само в един от тях енергията на величието взела връх, после и в друг, и втрети, и у шестия.

Заедно отначало те не са се срещали. И всеки си живеел сам за себе си. Подобното обаче подобието си привлякло. И своята мисъл те насочили към мисълта, как да станат властители над всички земни хора. Те били шестима, пред хората нарекли себе си жреци.

От век на век превъплъщавайки се те и днес живеят.

Народите от цялата Земя само шестима днес човека управляват — тези жреци. Династията им е на десет хиляди години. От поколение на поколение предават те окултни знания, науката за образите също, макар частично,на тях е известна. Ведическите знания те щателно прикриват от останалите хора.

Между шестимата един е главен, и се нарича главен жрец — и днес себе си той счита за главен управител на хорското съобщество.

Само по няколкото фрази, казани от мен, и вписани от теб в книгите, и от реакцията на много хора, върховният жрец заподозря, коя съм всъщност аз. Така, за всеки случай, със сили незначителни опита се да ме унищожи. Но не успя. Той се учуди. Опита се и сили по-големи да използва, още не вярвайки до край коя съм аз.

Сега аз произнсох думата „ведруса“ и се разкрих изцяло. Дори от думата бои се живеещият днес на земята върховен жрец. Ти си представи как се тресе сега, когато знае какво стои зад нея. Сега войниците си, своите биороботи, и силите на всички тъмни окултни науки той ще насочи за моето унищожение. И сам ежеминутно план ще гради за унищожението. Нека си гради, но да се занимава с другите няма да има време."


От "Анастасия"
Активен
delfin
Гост
« Отговор #1 -: Юли 23, 2009, 23:31:42 »

Кой е този главен жрец? Кои са изобщо тези 6 жреци, които се прераждат на Земята от 10 000 г. и те скрито ни управляват и манипулират както си искат?
Активен
delfin
Гост
« Отговор #2 -: Юли 23, 2009, 23:38:58 »

"Малко предприятие си има официален ръководител. Голямо предприятие има по няколко управителя и един главен сред тях. Има много управители на всякакви територии, които различно се наричат: край, област, щат, землячество, република, не е чак толкова важно, как. Всяка държава си има също управител, той пък — множество помощници. Как мислиш, дали управляващият на държава — това е върхът? Често така си мислят хората. И излиза, че човешкото съобщество живящо на земята не е управлявано от никого? И няма ли желаещи на се качат на земния трон?

Желаещи е имало и има. От недалечната история на теб са ти известни имена на много пълководци, опитали със сила да завладеят целия свят. Но никому от тях и никога не се е уадло да вземе властта над целия свят. Когато те едва се доближавали до властта всеобща, то задължително нещо се случвало. И в крайна сметка и армията и претендентът за световното господство се унищожавали. А пък държавата, посегнала към власт над целия свят и смятана за силна и процъфтяваща, внезапно ставала посредствена.

Така е ставало през всичките последни десет хиляди години. Но защо? Все затова, че има на света отдавна един управник таен. Той с държавите си играе, с управниците им, и с хората отделни.

Нарича себе си той жрец върховен на цялата Земя, и пет негови помощници наричат себе си жреци."


"Ти само отначало погледни, как към властта си жреците вървели и как им се удава и досега да я държат…

Първото им постижение, водещо към тайната им цел, било създаването на Египетската държава. В историята до днешния ден повече от другите държави известен е Египет. Но от историята като вземеш фактите, коментариите и изчистиш мистиката, ти до много жречески тайни ще можеш да се докоснеш.

Факт първи. В историята като върховен управник посочват фараона. И са описани множество военни постижения и поражения на фараоните. Величествените им гробници и днес въображението поразяват и теглят учените да разгадават тайните им. Между другото обаче на пирамидите величието ги отдалечава от главната тайна.

Смятано е, че фараонът не просто всички хора е управлявал, а са го почитали и като Бог. Към него народът обръщал се е с молби за плодородие, да завали дъжд и зли ветрове да няма. За множество деяния фактически на фараоните историята може да разкаже, но множеството факти исторически за фараоните узнавайки, попитай себе си: дали могъл би някой от фараоните действително да бъде управител на голяма държава и за хората Бог? И фактите съпоставил, ще видиш ти — само биоробот е бил в ръцете на жреците фараонът.

А ето фактите какви са, също от историята те са известни. През периода на фараоните е имало жреци в хармове величествени и имало един върховен жрец. Под техния надзор винаги са учили няколко кандидати за фараони. Всичко, какво искали внушавали са на момчето младо жреците. Измежду другото са му внушавали, че фараонът е избран от Бог. Казвали са му и това, че главният жрец сам чул е речта на Бога в тайния храм. По-късно жреците решавали, кой от кандидатите ще бъде фараон.

И ето че денят наставал. На трон величествен, държейки символи в ръце и в специално облекло, сядал новият фараон. Пред хората бил цар всевластен, бог. Жреците само знаели — на трона бил техния биоробот. И точно знаели, от детството му изучавайки характера, как ще управлява и какви дарове в угода на жреците той ще дава."


Активен
delfin
Гост
« Отговор #3 -: Юли 23, 2009, 23:49:50 »

"Имало опити редки от някои фараони да излязат от властта на жреца върховен. Но никому от фараоните и никога не се удало свободен човек да стане. Защото жреческата власт невидима е, а видима пред всички е царската одежда на фараона. Защото властта на жреца не изисква заповед словесна или явно общуване. Защото властта на жреца над всеки управник ни за момент не е отслабвана. И в мнозинството от подданиците, с внушение лъжливо за устройството на мирозданието, тя остава. Когато могъл би сам и на спокойствие да размишлява фараонът, изчистил се от образите, които му внушавали, тогава може би е можел и човек да стане. Но всичко изначално е било замислено така, че фараонът да не може от ежедневната суета да бъде свободен.

Суетата! Потоци информация от всички ъгълчета на обширната държава му носят пратеници, бързоходци, писци, наместници. Нужно е да се вземат решения бързи. А там още и война, и тя отвлича всичките му мисли. И се носи фараонът на колесница, и порицава или награждава своите поданници, и затова дори не си доспива често. А жрецът в това време, спокойно размишлява, и в това е неговото преимущество.

Жрецът строи планове, как единовластно целият свят от него да зависи. И даже нещо по-голямо той замисля, как свой свят, различен от бога създадения, да създаде.

Какво за него са момчето — фараон и подданниците му на тълпи? Те всички са играчки в ръцете на жреца.

Науката на образите жреците тайно изучавали. Човешките маси все повече збаравяли законът на природата.

Жреците, Владимир, енергията на взаимодействие на хората с божественото живо творение — природата, прехвърлили са към измислените от тях храмове, и с нея се подхранвали — с човешката енергия, без да я връщат никога обратно.

Това, което било явно за всекиго в културата Ведическа, внезапно се превърнало в тайна. Народът почнал да заспива, като в хипноза, сякаш в полусън и без да мисли живеел според заповедите. Светът Божествен на природата народът почнал да руши. Изкуствен, на жерците в угода, започнал да строи. Науката си, в тайна най-строга жреците пазели. Дори на свитъци не смеели да я записват. Език изобретили за общувани един с друг, и този факт ти от историята можеш да научиш. Нужен им бил език различен, за да не може неволно при общуването помежду им, някой до тайните им да се добере. Така до днес те се предават в поколенията жречески тези не толкова хитри тайни.

Преди шест хиляди години жрецът върховен, един от онези шест жреци, решил властта да вземе над целия свят.

Той разсъждавал: „По военен път, с армиите на фараоните, няма да взема тази власт, дори ако науча вонначалниците да използват оръжия по-съвършени от тези на другите. Какво може да стори армия от глупци? Ще награбят злато, но такова има и без това премного. Робите са в изобилие, но имат енергия неблагодатна, от робски ръце храна не бива да се взима. Тя не вкусна и вреди. Нужно е да се покорят душите на хората, и да насоча на любовта им трепетна енергията към себе си. Но за това не армия, а мисъл научна нужна е. Науката на образите — това е незримата ми армия. И колкото по-дълбоко я позная, толкова тази армия на мен ще е по-вярна. Колкото по-малко тълпата я познава, в окултност и нереалност потънала, толкова повече на мен ще е покорна.“

Жрецът върховен създал своят план. В събитията от шестхилядолетна давност и до днес намира той свое отражение."
Активен
delfin
Гост
« Отговор #4 -: Юли 23, 2009, 23:57:07 »

"На съвета на шестте жреци планът излага се и после е известен на мнозина, за това гласи Библията, Стария завет. Жрецът Мойсей по поръка на върховния жрец извежда от Егиет народът еврейски. На народа обещан е живот от прекрасен по-прекрасен в Обетована земя, от Бога за еврейския народ подготвена.

Пред Бога обявяват еврейския народ като избран. Примамливата вест разбунва умовете и част от народа следва Мойсей. Четиридесет години от място на място той води хора през пустинята. Помощници на жреца четат проповеди постоянно, говорят за избраността и ги заставят на воюват и да грабят градове все в Неговото име, в името на Бога.

Когато някой събуден от хипнозата, поискал да се върне към предишния живот, го обявявали за грешник, и за поправяне му се давал ссрок. Ако не се поправял го убивали. Не с имената си, а с името на Бога деянията си жреците прикривали.""Събитията истирически да види всеки може достоверно щом леко се събуди от хипнотичния си сън от хилядолетия и прочете как и чрез какво бил е кодиран народът еврейски и бил превърнат в жреческа войска. По-късно се опитал да разкодира народа свой Исус, към познанието проявил способности, и да предотврати опитал се замисъла на жреците. Той, пътешествайки сред мъдреци, стремил се да познае по трошички науката на образите. Научил много, решил да спаси своят народ еврейски. Успял да създаде своя религия, да може на страшното тя да се противопостави.

Не за народите от цялата Земя била религията му. Била предназнчена само за еврейския народ. Сам той говорил за това и не веднъж. Словата му записвали са ученици, ти и днес можеш да ги прочетеш. Ето например, Евангелие на Матей, глава 15, стихове 22-28: „И ето жена хананеянка, излязла от онези места, му викала: помилуй мене Господи, сине Давидов! Дъщеря ми е побесняла. Но той не й отвърнал нито дума. И учениците му, помолили го: пусни я, защото ще крещи след нас. Той казал в отговор:Аз съм изпратен САМО при загиващите овци от дома Израилев“.

Какво значат думите: „Аз съм изпратен при загиващите овци от дома Израилев“? Защо е само за евреите учението на Исус? Защо Той смята за загинал еврейския народ?

Уверявам те Владимир,Исус е разбирал, че в хода на четиридесетгодишното кодиране в Синайската пустиня голяма част от еврейския народ потънал бил в син хипнотичен. Тази част и самият Мойсей станали оръдие в ръцете на върховния жрец. Те са войниците му, които той е задължил за да задоволи своето самолюбие, да завземат господството над хората от цялата Земя.

И те ще се сражават хилядолетия в различни ъгълчета на Земята. Не примитивен меч или куршум ще бъдат техни оръжия, а хитрост и създаване на начин на живот, при който всичките народи ще се подчинят на окултизма, а значи и на жреческото самолюбие.

Ще се сражават без да щадят те себе си."
Активен
delfin
Гост
« Отговор #5 -: Юли 24, 2009, 00:02:03 »

„Но всяко сражение предполага наличие на страни противоборстващи“ — помисли ти. — „А щом така е, то къде са жертвите? При сражение трябва да има жертви от двете страни“.

Ти би могъл и сам да намериш доказателства по дати на събития, упоменати в различни източници исторически.

За облекчаване на търсенето на тези страшни дати ще ти приведа само няколко от тях. Ако пожелаеш, можеш да търсиш сам тяхното историческо потвърждение.

Сега на всички е известно и на теб, Владимир, как гинат деца и старци от терора в Израел. Съвсем неотдавна, знаеш е имало война, която са нарекли Велика Отечествена. И документи даже са се съхранили, как в годините на войната целенасочено евреите: деца и страци, майки и млади жени, носещи плод в себе си, и юноши, още не знаещи що е любов, в пещи са горили, тровели са с газ и живи в общи гробове са заравяли.

Загинали са не един, не сто, не хиляди хора, от тях милиони зверски са убити за този кратък срок. Като виновен за това, Хитлер посочват историците. Но кой е бил виновен във друго време: годината 1113, Киевска Рус. Народното негодувание срещу евреите избухнало. Еврейски къщи в Киев, а и в други места в Русия са грабени, евреите убивани, без жал дори към децата. Народът руски обхванат от зверска злоба, готов бил да мъсти и на князете, които управлявали. И на съвет събрали се князете и решили закон да издадат: „От днес от цялата руска земя да се изгонят всичките евреи и да не се пускат обратно занапред. Онези които тайно влязат да бъдат грабени и убити.“

През 1290 година внезапно започнали физически да унищожават евреите в Англия. И там управниците принудени били да изгонят от страната еврейския народ.

През 1492 година започнали еврейските погроми в Испания. Над всички евреи живеещи в Испания надвиснала заплаха от физическо унищожение, и те били принудени да напуснат страната.

От момента на излизането на евреите от Синайската пустиня народите от различни страни започнали да ги ненавиждат. Трупала се ненавист в множество народи,и ту тук, ту там се изливала в жестоки погроми.

Аз дати ти давам на страшни погроми такива, които можеш да провериш в историята, написана от хората. Множество други, освен на тези дати, конфликти имал е еврейския народ. Всеки от тях отделно, разбира се не е така значим като онези, които на всеки са известни. Но ако малките конфликти в един съберем, то той ще се окаже невиждан по мащабите си и по — страшен и от най-страшните."
Активен
delfin
Гост
« Отговор #6 -: Юли 24, 2009, 00:04:59 »

"Ако така се случва и вече не едно хилядолетие, то може да се направи извод — виновен е пред хората народът еврейски. Но в какво? Казват историците, и древните, и днешните, че заговори против властващите той организирал. Всички да измами, и малко и голямо той се опитва. От небогатия макар и малкото да вземе със измама, богатия изобщо да го разори стреми се. И това го потвърждава факта, че сред евреите има множество хора богати, способни дори на държавниците и правителствата да влияят.

Но има един въпрос. Задай си него ти. Доколко праведен е бил самият онзи, който измамен бил е от евреите? Този, който натрупал е богатство, дали всичко е по честен път добил? А онзи, който на властта е бил обречен, достатъчно ли бил е умен, щом с лекота измамен бил е.

Освен това повечето то властителите са зависими и именно евреите ясно го показват. На тази тема може дълго да се разсъждава, но отговорът прост е: в окултния свят всички живеят в измама. Тогава струва ли си да се съди този, който постигнал е повече сред другите?

А що се отнася до еврейския народ, на неговото нмясто би могъл да бъде всеки друг от днешните народи. Всеки един подложен на невиждано кодиране. В продължение на четиридесет години скитане в Синайската пустиня, слушайки единствено окултности, и без да вижда от Бога сътвореното.

Исус се е опитал да смъкне тази кодировка и да спаси своя народ. Именно за него той измислил новата религия, различна от предишната. Например в противовес на казаното: „Око за око. Зъб за зъб“, той казвал: „Ако те ударят по дясната страна, ти си подай и лявата“. В противовес на казаното: „Ти между другите си избрания народ“, говорел „Ти си раб Божий“.

Исус могъл би също да каже истината на народа свой. Да го научи за времената Ведически, за това как човек би могъл да живее щастливо в имение свое, в съприкосновение с творенията на Създателя Отец. Но бил вече кодиран еврейския народ. Той вярвал само на окултните деяния и нереален свят душал съзнанието му. Да действа с окултен способ решил тогава и Исус. Създала се религия окултна.

Жрецът можал да разгадае главният замисъл на Исус. И не една година напрягал мисъл докато решение намери и му се сторило то най-гениалното, когато той решил: „С учението на Исуса да се боря няма смисъл. С ум моите войници от евреите е нужно да внедря сред другите народи на Земята, като при това остане за Израел старата религия“. Така и станало, както го замислил главния жрец.

И съществували в едно и също време две философии различни по същност.

Едната гласи: евреите са избран народ, както е учил Мойсей, и всички трябвало да му се подчиняват. Другата казва чрез словата на Исуса: пред Бога всички равни са и помежду си не бива да се състезават хората, и ближния, дори врага е нужно да се обича.

Разбирал жрецът, че ако успее целия свят да обхване с религия, което към любов и покорност всички призовава, и при това да съхрани и юдаизма, който един народ над всичките поставя, светът ще бъде покорен. Светът пред евреите ще се прекланя, но те са просто негови войници. Светът пред жреца ще се преклони.

И тръгнали по света на жреца проповедниците опитвайки се искрено чрез себе си да занесат учението ново на Исуса, но и не съвсем. Вече имало в него немалко и от жреца привнесено. Какво било е после ти знаеш сам. Паднал е Рим. Великата империя не външни врагове са разрушили. Рим се рушал отвътре след като признал християнството. А императорите смятали, че християнството ще укрепи тяхнта власт. Много ги ласкаел един от постулатите: всяка власт е от Бога, управника — император е помазан да управлява по Божия милост.

За век християнството официално и фактически постигнало победа в Рим. Ликувайки, главният жрец дал заповед безгласна, безконтактна на византийския император. И до основи изгорил Рим християнски Александрийската библиотека. Изгорени били седемстотин хиляди и тридесет и три тома книги. Огньове от книги и древни свитъци горели в разни градове. Горяли книги от езическия период, но сред тях били и онези немного, в които се пишело за знанията на Ведическите хора. Тях не изгорили, иззели и ги скрили, и в тесен кръг от посветени те били изучавани, и едва после ги унищожавали."
Активен
delfin
Гост
« Отговор #7 -: Юли 24, 2009, 00:08:31 »

"Жрецът върховен вече смятал, че сега когато все повече се отдалечавали от знанията на първоизточника хората, няма да има повече препятствия по пътя си. И вече по-смел, издал още една заповед невидима и като резултат на 11 събор в Константинопол било анатемосано учението, което се нарича реинкарнация. Защо, не се ли питаш? За да не се замислят хората над смисъла на земния си живот.

За да си мислят, че единствено извън Земята има щастлив живот. И наистина така смятали много народи по Земята.

Жрецът ликувал. Той знаел, какво ще стане по-нататък и разсъждавал: не е виждал човекът животът извънземен. Как да попадне в рая, където е добре или пък в ада плашещ, как да не отиде, за него е неизвестно. Тук ще му дам подсказване окултно в полза на плана ми.

Така и до днес свои подсказки на света раздават жреците на себе си в угода. Но пълна власт над света те не успели да получат веднага, дори когато, бил унищожен най-силният според тях бастион на езическата култура — Рим. Все пак оставал на Земята остров един, и неподвластен на обичайни чародейства. Още преди Рим и преди появяването на учението на Исус, стремил се върховния жрец да унищожи културата на последната ведическа държава — Рус.""Война с ведическа Рус е имало дълго преди да се появи Исус и преди да падне Рим. Война хилядолетна водена без с мечове железни. Набезите си окултизмът правел на нематериален план.

В Рус се появили проповедници на окултна религия, и днес десетките им имена ти можеш да узнаеш от църковни книги. Но били са те десетки хиляди. И в своите заблуди са били невинни. Те са фанатици, което значи, че не са можели и милионна част от мирозданието да обхванат с мисълта си. Те като войници на жреца върховен, заповедта му и безрпотно и с благоговение са изпълнявали, и вдъхновено се опитвали да обяснят на хората как да живеят. Стремили се да казват същото, което се говорело в някога величествената държава Римска.

Опитвали се да внедряват ритуал. И храмове да се строят предлагали. И да не се обръща внимание на земното битие и на природата. Едва тогава щяло, според тях, да започне небесното царство. Няма да те товаря с техните проповеди. Ти и днес, ако поискаш, можеш да прочетеш това, което са говорили. Ще ти разкажа за причината, поради която хиляди години те не могли да сторят нищо на Ведическа Рус.

Всеки втори, който живеел в тази Рус, бил и поет и остроумец. И бардове имало в онази Рус, наречени били тогава — баяни. И ставало в онези времена така. Десетилетия водели пропаганда войниците на жреца из Рус, как нужно е на Бога да се кланят. И някъде по разни местенца започвали да ги слушат хората и да се замислят над казаното. Виделият това Баян, се смеел, притча съчинявал и пеел. И притчата разнасяла се бързо в Рус. И в следващите десет години над проповедниците добродушно се присмивали. От ярост жрецът пращал нови атаки. Но отново притча се раждала в Рус и пак имало смях. "
Активен
delfin
Гост
« Отговор #8 -: Юли 24, 2009, 00:31:40 »

"В хилядолетната война променял тактиката жрецът не веднъж — все безуспешно.Рус все така се смеела над опитите на окултизма. Народът наричал онези проповедници недъгави. Тогава за недъг се считало не физическото осакатяване, а окултизма. Жалели хората от Рус недъгавите проповедници, хранели ги и покрив им предоставяли, но речите им на сериозно не приемали.

След четиридесет столетия жрецът осъзнал — няма да може да победи тази ведическа страна. Той точно определил в какво е силата необикновена на ведизма.

Ведизмът здраво се базирал на Божествена култура. Божествен бил на всички и начинът на живот. Всяко семейство на Любовта пространство сътворявало в имението си, чувствало целоста на природата, а значи и на всичко, което е било създадено от Бог.

Фактически във ведизма чрез природата хората с Бога разговаряли. На Него не се кланяли, а се стремяли да Го разбират и обичат, както обичат синове и дъщери родителите свои.

И жрецът план сътворил, способен да прекъсне Божествения диалог. За това било необходимо да се отделят хората от техните имения, и от градините Божествени, от творчеството им съвместно с Бог. Цялата територия където ведите живеели — да се раздели на държави и културата им да се унищожи.

Из Рус плъзнали други проповедници. Различни действията им били. Сега търсели те хора, в които гордостта и самолюбието, макар и мъничко над другите енергии на чувствата преобладавали. Намирайки такъв човек те се стараели у него да развиват гордостта. ""Ти си представи, как идва група от благообразни старци в дом, където щастливо семейство живее. Но не се опитват както преди да проповядват и да ги учат как да живеят. Напротив, те се прекланят веднага пред главата на семейството, поднасят чудни дарове и му говорят: „В страна далечна ние изкачихме планина. От нея няма по-висока по цялата Земя. Когато на върха от облаците е по-висок, ние стояхме, от небесата глас яви ни се за тебе. И беше казано, че на Земята от всички най-мъдър си ти. Единствен си избран, за нас е чест не тебе да се поклоним и с дарове да те дарим, да чуем мъдрата ти реч.“

А ако виждали, че на уловката поддава се човек, — лукавата си реч те продължавали: „Ти трябва да ощастливш всичките хора — така ни каза гласът в планината. Ти не трябва да хабиш от времето си драгоценно за други деяния. Трябва да управляваш хората и вместо тях да решаваш само на теб поръчано е. И ето ти небесната корона“.

При това, като най-голямо съкровище на човека се поднасяла, украсена със скъпоценности, някаква украса за главата.

Повярвалият в своето величие и своята избраност, полагал на главата си короната. И тутакси пред него падали ничком пришълците в почит велика. И почвали да славят небесата за това, че с честа удостоени са да се покланят на величието. После пришълците му строели дом, отделен и на храм приличен.

Така се появили първите князе в Рус ведическа.

Съседите на човека, седнал на трона в храма, отивали да го видят като че бил чудо невиждано. Те гледали как пред него се кланят чуждоземците и изпълняват всякоя прищявка, и разни въпроси задавали.

Отначало, за игра задморска приемайки тези деяния, съседите, кой от любопитство, а кой от жалост, решили да се включат в играта на чуждоземците и съседа. Но постепенно се увлекли хората в тази игра. И постепенно попадали в кабала, и незабелязано дори за себе си мисълта им от сътворението се отвлякла.

Немалко усилия наложило да се приложат посланниците на жреца за да се зародят най-после княжествата. Отначало, повече от сто години били безуспешни опитите им. И все пак станало, накрая се разделила Рус ведическа на княжества.

По-нататък процесът бил естествен: князете помежду си за величие започнали да се бият, увличайки съседите в междуособици."
Активен
delfin
Гост
« Отговор #9 -: Юли 24, 2009, 00:35:45 »

"По-късно историци ще напишат, че се намерили велики князе, които княжествата раздробени на Русия в могъща държава са обединили. Помисли сам, Владимир, дали това така е? И за какво обединение говорят историците? В действителност е просто всичко. Един княз е могъл да покори или да убие другите. Но хора да обедини може единствено културата и начинът на живот.

Границите установени винаги са свидетелство за разделение. Когато се е образувала държава, основана не на култура или начин на живот, а на изкуствено величие на хора, един или няколко, и силата на армиите им, възникват няколко проблема едновременно: как да се запазят границите и при възможност да се разширят и оттам въникнала необходимост и от голяма армия.

Сам човек не може да управлява голяма държава — чиновници и писари се появили и се размножили и тъй до сегашните години те стават повече с всеки изминал ден. Князете, чиновниците, писарите, търговците и цялата прислуга — това е категория от хора, откъсната от сътворението с Бога. Сега тяхното предназначение е — на изкуствения свят сътворение. У тях е загубена способността да възприемат истинна реалността и те са почва за окултизъм.

Едва преди хиляда години все още се е смятала Рус за езическа страна. Езичеството още малко съхранило културата Ведическа Божествена. С появата на князе и многобройни княжества отделни, дребни, после и големи, се появила нужда и от по-голяма сила от тази на армията. Сила способна да създаде типа човек, склонен към подчинение безропотно.

Пратениците на жреца и тук дошли на помощ на князете и им предложили подходяща религия.""И къде са изворите и ръкописите на таз езическа Русия? Част от тях скрита е, а част — унищожена в огньове както в Рим. Какво опасно имало е в тези свитъци? И какво те са гласили? И без да ги чете днес всеки може за това да се досети. Те биха разкрили лъжата в обвиненията към езичеството. Да предадат биха могли и знанията на ведизма."


"Така била унищожена културата на прародителите ни, и Рус потънала в религията. Ако била би истинската тя, само Христовата, възможно е животът днес, да би бил по-различен. Но и в Христовата религия внедрил жрецът върховен своите уловки. Трактовки разни на една религия запонали да се правят. И светът христиански почнал да се дели на множество различия, които освен всичко били в конфликти помежду си. Доста сили похабил за Рус главният жрец. В други места на Земята успели да забележат деянията му и не допуснали в пределите си неговите проповедници. Япония, Китай и Индия не станали християнски. Но жрецът върховен тях по друг начин покорил.Окултното хилядолетие настъпило преди хиляда години. В него живеели всички хора на Земята. И до днешен са там."
Активен
delfin
Гост
« Отговор #10 -: Юли 24, 2009, 00:41:04 »

"Окултизма продължава едно единствено хилядолетие.

През окултизма човечеството е потънало в свят нереален.

Започва да отдава енергия в огромно количество човечествено на измислените образи и на абстрактни светове, намиращи се зад пределите на реалния живот. Светът реален с цялото му многообразие, все по-малко получава човешка животворна топлина. Той продължава своето съществувание благодарение на трупаното в миналото и заряда изначален на Божественото.

Престава човечеството да изпълнява своето главно предназначение. То става опасно за Всеелената и става катастрофа с мащаби планетарни.

И днес човечеството цяло живее в окултния свят. Но той прилключи през годината двехилядна. Разбира се, названието на годината не е двехилядна в действителност.

Ти знаеш сам, че едва неотдавна летоброенето е изменено. Границата между отминалите времена е бил юбилеят милионен на човешката цивилизация.

И както винаги трябваше да се случи в мащаби планетарни катастрофа. Или още по-точно нов опит в подготовката за усвояване на Вселената чрез собствено усъвършенстване човечеството трябваше да започне. Но не стана катастрофа в нито една от годините окултни.

Само трима от ведите неспящи успяха част от магията окултна сънна, да смъкнах от хората сегашни. Ти си спомни, как сърцата на читателите на твоите книги започнаха да трепкат и да си спомнят любовта си към земята. Те още в сън са, но се възвръща в тях силата на културата Ведическа на Бога. И у Бог възвръща се надеждата. Със своята любов, още не съвсем събудили се, те предотвратиха катастрофата. И няма да я бъде вече на нашата планета."
"От народа ли избран е новия път? Ни най-малко. Неясен пътят е изобщо на народа. В окултен, нереален светът народите пътят сами не си избират. Винаги някой го указва. Но кой? Върховният жрец, който и днес светът управлява.

Как става неговото управление над хората от днешния свят? И защо никой не може да го свали? Къде се той намира? Виж. Аз мога да ти го покажа."

 
Активен
delfin
Гост
« Отговор #11 -: Юли 24, 2009, 00:46:56 »

ЖРЕЦЪТ, КОЙТО И ДНЕС УПРАВЛЯВА СВЕТА


Сега ти виждаш възрастен човек. Не се учудвай ти на простата му външност. Не се отличава той от мнозинството хора по дрехите, маниера на поведение, и както виждаш в бита е обкръжен с обикновени вещи. И къщата му не е голяма — цялата прислуга са му двама човека. Той има и семейство: жена и двама синове. Но даже и семейството не знае, кой е той свъщност. И все пак в него има едно външно отличие от всички хора. Ако внимателно го наблюдаваш, да видиш ще можеш, че цял ден той прекарва в уединение. И по лицето му се забелязва дълбочина на размишленията. Когато той яде, с жена си разговаря, макар това да става рядко, очите му покрити са сякаш с мъглива пелена. И даже когато гледа телевизия, приспуснати са клепачите му, и той не се чуди никога, не се засмива. В действителност той почти никога не гледа телевизия. Той само прави се на гледащ, а в това време размишлява интензивно за нещо свое. Той изгражда грандиозни планове. И управлява действията на цели страни. Той е жрец върховен от династията на жреци, получил по наследство окултни знания, които също ще може да предаде на един от своите синове. Само за година той ще успее устно всичко да изложи на наследника, когото подготвя тайно даже от него: способности определени отдавна развива жрецът у сина си.

Всички пари в света принадлежат на жреца върховен. За него работят всички пари в света. Дори онези, които сега са в джоба ти. Не се учудвай. Ще ти покажа как това става, чрез какво, и защо предпичита да живее не в замък жрецът върховен, с охрана многбройна обкръжен, и пред раскоша предпочита обикновеното.

Охрана жрецът няма затова, че той прекрасно знае — колкото е по-висока властта видима, толкова повече е нужна и охрана. Но с никаква охрана, дори стохилядна, управник никой земен не ще успее да се защити. Имало е случаи, когато охраната сама могла е да го предаде или убие. Освен това, охраната създава много грижи. В някои моменти е длъжен да се подчинява на условията на охранителите сам управника. Да съобщава на охраната за намеренията си, например за предстоящо придвижване.

С охрана винаги човек е под наблюдение и затова му е трудно да мисли.

И по-надеждно е и по-просто — да скриваш същността си. С това, и нападките на противника или съперника за власт, или на фанатика, да изключиш по отношение на себе си.

Сега си мислиш: „Но как възможно е да се управлява най-огромното количество от хора, и без да имаш помощници, чиновници, закони писани и без наказания за виновните в неизпълнение?“

Всичко е много просто. Отдавна вече в окултност потънали са повечето от хората.

Върховният жрец познава на окултизма методите. Има и помощници, чиновници, писачи на закони, палачи и тъмници. Има и армии и пълководци, но нито един от тез, които неговата воля изпълняват, сами не подозират даже, кой незримо ги командва и как раздава заповедите си.

Междувременно е проста незрима и безконтактна системата на управление.

Във всяка страна, в големи или малки градове се срещат хора, които изведнъж започват да чуват гласове, излизащи незнайно откъде. Гласът от неизвестен произход може да заповяда на човека да извърши някакво действие, и на нареждането подчинява се човек.

Понякога гласът е явно чуван, а друг път и на човека сам не е ясно какво се случва с него: някакво необичайно желание се появява — и човекът извършва действието заповядано.

Подобно явление науката съвременна познава. И лекарите — психиатри, и представителите на другите науки, отдвана се опитват да изучат природата му, но напразно.

От науката съвременна това явление признато е за болест психическа. Хората, които отишли са при лекар с твърдение, че чуват гласове незнайно откъде, които им нареждат, лекарите се стараят непременно да вкарат в болница. Каква? В писхолечебница, така се казва тази болница. В много страни тя е прилична на затвор. Такива много болници има в съвременна Америка, днешна Европа и в Русия. Там хората лекуват с разни таблетки и инжекции, с цел да успокояват психиката им. И от лекарствата човек дълго спи и става вял, и други много чувства в него се притъпяват. И някои хора престават явно да чуват гласа. Други пред лекарите се преструват, за да излязат от затвора — болница.

Но не всички хора, които чуват гласове се обръщат към лекар. Сега си представи, че подчинен на този глас човекът атомна ракета управлява или ръководи армия, или пък длъжен е да охранява щам със смъртоносни бактерии. А гласът му дава специална заповед.

Науката не е могла да определи природата на необичайното явление. То днес съществува явно, но се боят да го афишират, а напразно. Но отдавна станало е необходимо да се помисли за нещо просто: ако приемник има на сигнала, то някъде трябва да има и предавател.

На върховния жрец и на помощниците му е известен начинът на предаване на заповеди-гласове. Освен това те знаят, какъв тип човек формира се от религии множество. Жреците именно са на религиите и окултизма родоначалници. Те са им нужни за да ръководят хората. Повярвал в нереален свят фанатик, подобен на биоробот е, и предразположен да слуша на гласа командите, и всяка заповед без ропот на изпълни.

Върховният жрец и помощниците му знаят как да насъскат и да накарат да воюват помежду си хора от различни вярвания.

Причините за войните са различни, но винаги и във всяка война вазличията във вярата била е основно оръжие.

Техническите стредства и всичко онова, което искуствено разнася информацията, също чрез хората подвластно е на жреците. И за това на тях е им е нужно да ръководят всякое предаване по телевизията или ръката на онзи, който на хартия пише. Достатъчно е да се създадат общи условия, в които средствата за информация ще се стремят за пари да работят. Рекламата например, на стоки всякакви по телевизията все по — изтънчена се прави, става натрапчива и агресивна. Всеки един психолог ще ти каже, че тя не е нищо друго освен агресивно внушение, насочено към хората. И често не за тяхно благо, а във вреда. Хората убеждават без капка срам и изчервяване, че не е възможно без реклама, тя уж донася парите в телевизията. Но заплаща всяка една реклама човекът, който гледа телевизия, и купува стоките по внушение на рекламата. В цената на стоката са и парите за рекламата. Какво по-тъжно може да бъде от такава ситуация?

И служат парите като най-мощен лост за влиянието на жреците.

Казах ти, че дори тези пари, които са в джоба ти служат на върховния жрец. Ето как става всичко.

В заплетената банкова система има една проста закономерност. Парите, взети от банката, умножават нейния капитал. Например, взема кредит държавата Русия от Международната банка. Трябва да го върне с процента лихва, много по-голям отколкото е взела. Откъде се взема разликата? Ти плащаш данъци, но и дори старецът, който вече не работи и си купува четвъртинка хляб, в цената му е вкючен също процент за данък. И ще бъде даден този процент или пък част от него на Международната банка. Тъй процъфтява капиатал, но чий? На върховния жрец. Без да докосва капитала, той е способен потоците пари да пренасочва към войни, дела окултни или за производството на смъртоносни лекарства.

Целта е проста! В него преобладава гордостта, и тя свят свой различен от сътворения от Бога, стреми се да създава и в подчинение да държи. И да постигнат желаното частично се удава на жреците. Суетността на хората в това на тях помага. И те сами творят суета сред хората.

Ти обърни внимание, в суетността си не забелязват хората, че все по-малко информация им се подава. И все по-строга става забраната на въпроса и на темата една: дали е верен пътят, по който днес човечеството се стреми?

Ако се осовободят от суетата, мнозина биха могли да определят: щом с всяка година болестите сред хората се увеличават, не секват войните, и катастрофите са повече с всеки изминал ден, съмнителен е този път, по който ний вървим. Но суета! Тя не позволява да се размишлява. А жрецът ежеминутно мисли, строи планове и ги въплъщава чрез ръцете на множество хора.От "Анастасия"
Активен
delfin
Гост
« Отговор #12 -: Юли 25, 2009, 14:51:12 »

"Щом под повърхността на Луната е била открита вода и проблемът с транспортирането на най-важните строителни материали, инструменти и хранителни запаси е бил разрешен, е започнала евакуацията на онези от Тайното правителство и избраните им представители. Плановете им за миграция от планетата Земя са насрочени за 2010 г., когато Биосферата ще бъде напълно завършена и ще може да гарантира удобно пребиваване на обитателите на жлищата с надпис "Само за членове", върху отдалечената страна, където сонди и космически съоръжения не могат да ги следят.


Намерението им е да изчакат земните промени, предречени за 2012 г., докато разрушителните сили на катастрофата се уталожат, и всичко се превърне отново в плодородно поле, възродено с мощта и технологията им. В заблудите си за власт и физическо безсмъртие те предвиждат да се завърнат на една Земя, която ще бъде изцяло под тяхно господство... за да построят наново и да си присвоят всичко сотанало от Новите земи на Алмагедон. Виждате ли разгръщането на плана: завръщането на боговете? От наследството си в космоса елитът ще организира завръщането си на Земята, ще създаде новите структури на властта, докато вие, масите маловажно човечество, потъвате и изчезвате от лицето на Гея.

Тези личности, принудили човечеството да ограбва земята за власт и печалби, все още не разбират, че всичко е свързано, всичко е кармично обвързано. С отровени сърца наблюдават резултатите от злоупотребите си, разбират, че експериментът им се е провалил и изродил, но въпреки това най-важният им проблем за управлението на Земята е да осигурят собственото си оцеляване и оцеляването на семето им, бъдещият властващ елит. Не са научили нещо. Отказват да разберат, че от кармата не може да се избяга, защото са толкома закостенели в боготворенето на властта, че си въобразяват, че са над реда във Вселената. Откъснали са се от Първосъздателя - от животните, Гея и всички живи неща, но не знаят, че трябва да се освободят от себе си, от собствения си маниер.

Тези индивиди не си дават сметка, че отчаяното им бягство в изкуствения рай на лунната Биосфера ще бъде последната им граница, защото в процеса на пътуването на Слънчевото божество през астралните нишки, те ще останат назад, ще бъдат запратени в най-тъмните кътчета на сивата зона, защото такава е кармичната им съдба. И така, онези, които са дърпали конците на човечеството - манипулатори от по-ранната цивилизация на народа на Гея - са предопределени да полетят в огромната бездна, изхвърлени от кораба-майка - Луната, в безмълвния облак. Там, като ренегатите на Вселената, неминеумо ще се свържат със своето изменено его - сивите, до края на вечността. Това е краят на цикъла.

Изглежда, че шегата няма да бъде само на ваш гръб.От Патриша Кори - "Космосът на душата"
Активен
Страници: [1]   Нагоре
Отиди на:  


Подобни теми:
Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
публикация
Съновниците??? Можем ли да им вярваме???
Анкети
giti 8 4731 Последна<br />публикация Ноември 10, 2010, 23:16:26
от nre
Появата на постчовешкия геоневрон, 2012
Великият преход
delfin 10 6594 Последна<br />публикация Февруари 08, 2010, 09:47:46
от otsawa
(почти) Свръхестествено « 1 2 »
Снимки
7dc 21 4782 Последна<br />публикация Декември 16, 2012, 23:30:53
от мушу
Светът,в който живеем.
Обща тематика
Аэ съм 5 1159 Последна<br />публикация Март 04, 2010, 22:28:16
от Веселин
От кой квартал във вашите градове сте?
Обща тематика
Аэ съм 6 1511 Последна<br />публикация Май 02, 2010, 22:51:59
от Аэ съм

Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright