Духовно развитие

          

Страници:  1 ... 3 4 [5]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: ПРЕХОДЪТ - другата гледна точка  (Прочетена 11880 пъти)
Ru Alfa
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 315


« Отговор #60 -: Октомври 06, 2012, 11:20:25 »

Предполагам, че хората осъзнават промените, но не искат да ги приемат, защото е много по-лесно да живееш както си свикнал отколкото да  се готвиш за някакви радикални глобални промени. Не е лесно да премеш, че света с който си свикнал в един момент ще се измени из основи. Дали ще има големи промени  дали няма, никой не може да е сигурен. Обаче напоследък нещо се случва със света около нас и това е факт.
Sunshine(sun) понякога като ти чета постовете имам чувството, че ми четеш мислите, толкова еднакво мислим понякога за природата. Сега четох поста ти за пчелите, и ще ви разкажа нещо интересно за тях. Преди около 10-15 години като бях на село при баба и дядо, един ден при мен започнаха да идват пчели. Летяха около мен, кацаха на ръцете ми. Аз не изпитвах страх, че ще ме ужилят, усещах, че нищо няма да ми направят. И просто ги гледах как лазят по ръцете ми. Но изведнъж усетих, че нещо не е наред с тях и казах:”Нещо става с тези пчели!На тези пчели им има нещо! Та те са болни!Вижте ги болни са!” Сега след толкова време когато пчелите почнаха да изчезват се плаша колко е силна интуицията ми  и колко вярна се оказва. Миналата седмица пак на село има една чешма където всички си наливат вода. Сега там се бяха събрали пчели да пият водичка. Едни стари хора си говореха как пчелите изчезвали и докато говореха слагаха някакви препарати да не кацат пчелите, че уж щели да ги ужилят. Аз много се ядосах и им обясних да не правят така, че те просто са жадни. И отидох да си налея вода при пчелите, нито аз им пречех нито те на мен. Другите само стояха и гледаха все едно съм извънземно.
Elsha  е права като казва, че и преди промените е били нужно да сме разумни и отговорни, обаче явно не сме били и може би промените се случват за да ни го напомнят, така си мисля.
AriaM  да и ти забелязваш нали, плодовете и зеленчуците нямат същия вкус. Като ям ябълки и круши от пазара, някои са толкова безвкусни, че напомнят за картоф. И да живеем в свят, в който с всичко около нас вредим на природата.
За да се промени нещо първо трябва да се промени мисленето на хората, а после и останалото. (То за да не вредим на природата май трябва да се върнем обратно в пещерите). Не, но нали сега навлизат нови алтернативни източници на енергия, слънчеви колектори, вятърни мелници. Макар, че някъде четох, че и те вредят на природата по някакъв начин. Може пък в бъдеще да открием нови технологии, които ще са в синхрон с природата. Но според мен всичко това изисква много време, поне милион години.
Обаче се радвам за едно, че има хора като нас на които им пука за света. Днес петима, утре десет, вдругиден повече, и така тези които ги е грижа ще стават все повече, както казва и Sunshine(sun).
Активен
izparitelq
Гост
« Отговор #61 -: Октомври 06, 2012, 12:24:39 »

Sunshine(sun) понякога като ти чета постовете имам чувството, че ми четеш мислите, толкова еднакво мислим понякога за природата

И аз така,и така трябва да бъде

И мен едно време ме кацаха пчели и не ме беше страх,даже ми беше гот

И на мен ми стават все по-безвкусни всякакви плодове,които не са току що откъснати от дървото


сега навлизат нови алтернативни източници на енергия, слънчеви колектори, вятърни мелници. Макар, че някъде четох, че и те вредят на природата по някакъв начин

Дори и да има нещо вярно(в което не съм особено сигурен) пак е смешно в сравнение със сегашните 'източници' на енергия


Съжалявам за офтопика,какви зодии сте ми е вече много интересно,РУ,Съншайн,Ариам
« Последна редакция: Октомври 06, 2012, 12:33:37 от капитана » Активен
Ariam
Ariam(Маха Оръга)
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1230


« Отговор #62 -: Октомври 06, 2012, 13:14:32 »

Между другото, като си говорим за преход..мога ли да помоля участниците в темата да наблюдават 1.11.2012 - през целия ден , така..имайте си едно на ум.Аз самата незнам какво ще има на този ден,  не искам и да разкрия защо ви моля за това.Моля имайте го все пак предвид като дата!
Активен
Eona Lightholder
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2519


NEVERENDING STORY

« Отговор #63 -: Октомври 06, 2012, 13:53:05 »

Хора , хрумна ми , че пчелите не просто изчезват , а минават вече в следващото измерение, имам вече някоко видения със златни пчели .
Пчелата е атрибут на много 'богове" или предшестващата ни раса.
Другото има хора с видения - златен делфин , а Силия Фен пък нещо подобно за секвоите говореше.

Вижте ,че и ние "боледуваме"  докато се пренастройваме .....

Щайнер пък говори за растения с разлини енергетики , по-леките и лековитите сигурно също са в преходен процес.....

Аз се радвам ,че съпреживявам всички тези процеси , токова е интересно
Активен

"weird " is indication for creative force ♥
Sunshine(sun)
Разумна Любов
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « Отговор #64 -: Октомври 06, 2012, 15:27:12 »

  Е добре , нека да кажа и аз каква зодия съм и защо на моменти съм огнен.
  Лъв и много си я харесвам.  
  Разбирам ви всички и знам едно , всеки почнал процеса , вижда неща които и другите почнали процеса.
  За пчелите минават на друго ниво или място.
  Цитат
  Обаче се радвам за едно, че има хора като нас на които им пука за света. Днес петима, утре десет, вдругиден повече, и така тези които ги е грижа ще стават все повече, както казва и Sunshine(sun).
  Капка по капка, вир става и има много като нас , от други форуми и места по света.Промяната е почнала. 
  Всички организми след тази година ще се издигнем с по-едно стъпало нагоре.
  Аз съм човек които вярва в промяната и идването на доброто , с две думи .
  Отричам старото или по голямата част.
  Независимо, какво ще стане тази година , прехода тече и ще си продължава , които го вижда , го вижда.
  Но най голямата промяна, е в главите ни и ако се осъзнаем, нещата ще са по-лесни и за нас и за планетата.
  Колкото до природата и планетата , това което им се случва го преживявам върху мен и ми се иска, сам да променя нещата , но това са само желания.И идеята на прехода е да се научим да сме колектив от мисли и промяната да е за всеки по-отделно.И всички заедно да помагаме на планетата и това ни е смисъла на живота , другото е илюзия.
  Пчелите го правеха и го правят и не искат нищо в замяна , не мрънкат ,само работят.
  Скоро в дневника ще дам и по-различна информация , но за да ме разберат е нужно да направя нов модел на мислене и да ви покажа , че има неща които са по-важни от телевизора,хапването.цигарите,алкохола ,дискотеката и много др..
  Важното е да разберете ,че само предавам инфо и всичко е без задни мисли , само едно искам да променим начина на отношение и виждане към планетата и природата.За да може нашите деца да са вече нови и различни и да не страдат заради минали грешки на неосъзнати личности рошещи техния дом.
  Здраве на всички.
  Активен

  Ru Alfa
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 315


  « Отговор #65 -: Октомври 06, 2012, 15:36:54 »

  Eona, възможно е пчелите да минават в следващо измерение, вижте че учените признават, че от тях няма и следа, никакви индивиди, за да се направи проучване какво се случва с тях. Те, както казват, просто изчезват безследно. Даже Ванга беше предсказала, че пчелите са ангелски създания, които ще мигрират в паралелно измерение.
  Sunshine(sun) aaa значи си лъвче като мен Усмивчица

  AriaМ ще следя датата с любопитство и ще споделя впечатленията си.
  Активен
  Sunshine(sun)
  Разумна Любов
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « Отговор #66 -: Октомври 06, 2012, 18:25:18 »

  Цитат
  Между другото, като си говорим за преход..мога ли да помоля участниците в темата да наблюдават 1.11.2012 - през целия ден , така..имайте си едно на ум.Аз самата незнам какво ще има на този ден,  не искам и да разкрия защо ви моля за това.Моля имайте го все пак предвид като дата!
  Нужно е и това да споделяме ,това което ни се дава с хора които искат да приемат или да разберат инфото което имаме.
  И така заедно се дърпаме , помагайки си нагоре. 
  И аз ще наблюдавам тази дата , щом казваш.
  Активен

  Страници:  1 ... 3 4 [5]   Нагоре
  Отиди на:    Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright