Духовно развитие

          

Страници:  1 2 3 [4] 5   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: ПРЕХОДЪТ - другата гледна точка  (Прочетена 11881 пъти)
onzi
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 50


WWW
« Отговор #45 -: Октомври 13, 2009, 01:44:37 »

Благодаря ви, че ви има и че внасяте лъч светлина в живота ми (а съм сигурен,че и не само в моя ). Целувчица  Продължавам да попивам толкова важна информация от този сайт и започвам да прилагам наученото от тук, в иначе монотонното и сиво ежедневие.  Намигване
А относно промяната, мисля, че всички усещаме колко близо сме до нещо толкова красиво и желано и само от нас зависи как ще я дочакаме.  Веселяк Намигване
 

Искрени поздрави на всички!!! Целувчица Целувчица Целувчица
« Последна редакция: Октомври 13, 2009, 10:08:49 от delfin » Активен

мислете нестандартно,творете с размах и винаги следвайте интуицията си
wowneo
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 29

« Отговор #46 -: Август 27, 2010, 17:33:49 »

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=Lq0llKFsock" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Lq0llKFsock</a>

Официалното съобщение по руската национална телевизия
Активен
psyhea
Гост
« Отговор #47 -: Август 27, 2010, 18:26:52 »

Еееее,тва видео е старо..Оттогава май не са подавали,нова"сериозна" информация
Активен
nino
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 42

« Отговор #48 -: Юни 11, 2012, 10:59:03 »

И де го НибирутУ ся?
Активен
Ru Alfa
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 315


« Отговор #49 -: Октомври 05, 2012, 18:07:26 »

когато ще направим големия скок в новата епоха, в четвъртото измерение, към шестата раса - оцелелите. Ще можем да се движим безпрепятствено през материята, времето и пространството

Източник: http://indigota.com/index.php?topic=31.0#ixzz28R7zrcnu

Интересно, значи това имат предвид хората, които твърдят, че са имали контакт с извънземни, когато казват, че те сякаш минават през стените. Те изглежда владеят всички технологии и знания за пътуване през времето и пространството. Много е вероятно тези извънземни да идват от това четвърто измерение и всъщност това да са хора на бъдещето, връщащи се в миналото. Причината да не контактуват с нас, а само да ни изучават, е че ние стоим на много по-ниско стъпало за тях в еволюцията. Както да речем човека и кучето. Кучето безспорно е умно да, но далеч не е като човека. В случая с извънземните ние сме в ролята на кучето. Може би те се връщат за да ни подготвят за прехода и това, което предстои.
Активен
Sunshine(sun)
Разумна Любов
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « Отговор #50 -: Октомври 05, 2012, 23:12:28 »

  Да в дневника си , почвам като правя такова сравнение за кучето и човека, и да така е.
  Сега се почва ново време за хората и за животните и е нужно да разберем , че трябва да сме по-разумни и отговорни.
  Но това са неща които едни ще разберат, други ще оспорят и трети ще са неутрални.
  Затова нека всеки си живее както му е кеф , а в идващото време едни ще получават ,други ще плащат кои за каквото си е заслужил.
  Активен

  Еlsha
  Диди
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 523


  « Отговор #51 -: Октомври 06, 2012, 06:23:48 »

  Сега се почва ново време за хората и за животните и е нужно да разберем , че трябва да сме по-разумни и отговорни.
  Но това са неща които едни ще разберат, други ще оспорят и трети ще са неутрални.
  Затова нека всеки си живее както му е кеф , а в идващото време едни ще получават ,други ще плащат кои за каквото си е заслужил.

  Първо, казваш го, все едно промените сега, трябва да ни направят по-разумни и отговорни, все едно преди тези промени, не е било "задължително" да сме такива.

  Казваш го така, все едно ако със сегащните промени, не осъзнаем, че "трябва" да сме разумни и отговорни, то ще си носим последиците! Усмивчица

  И най-вече го казваш това нещо със самодоволство(извинявай ако ти се стори обидно) Просто все едно чета човек, който си мисли, че е много знаещ и осъзнат и който се опитва да покаже разбиране, но много му се иска хората, които в действителност не разбира да си получат заслуженото..

  Активен

  Карма - КаРаМа - движение, живот, анализиране. Усмивчица
  Ariam
  Ariam(Маха Оръга)
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1230


  « Отговор #52 -: Октомври 06, 2012, 08:21:51 »

  Oт една страна Съншайн е прав до някаде, от друга страна наистина сякаж изразява някакъв тип гордост.От трета страна не е хубаво хората да се самозабравят.От четвърта - скромността краси човека.От пета истината е някаде там...
  В действителност, Съншайн дори баща ми който до скоро не вярваше в духовното, започна да осъзнава, че промени идват, но какви точно са те само можем да гадаем - няма човек на тая Земя да каже това със сигурност.Едното са догатки, другото предубеждения, третото теории, но и те към догатките спадат почти..Има и някакви информации, обаче те истински ли са - не са ли?! Не се знае със сигурност Усмивчица
  Все пак един разумен човек би допуснал всички вероятности.
  « Последна редакция: Октомври 06, 2012, 08:30:30 от AriaM » Активен
  Sunshine(sun)
  Разумна Любов
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « Отговор #53 -: Октомври 06, 2012, 09:39:39 »

  Не виждам кое е стряскащото или кое е лошото ,всеки има право на избор и според това право ще си получи нужното и идващото време ще го докаже , за да ме разберете се издигнете над човешките проблеми и не живейте с тези човешки и неразбираеми за природата проблеми , проблеми изградени от его.
  Аз няма да се защитавам , не искам нито хубави думи нито лоши , просто се опитвам да накарам хората да се променят , до сега бе плавно и приятно и това бе над 1000 години е сега малко времето се забърза и нещата се случват за часове и минути.
  Не виждаме колко сме засегнали планетата и природата с живота които водим , с цивилизования живот и докато си вършете ежедневието около нас планетата се руши и затова , казвам по-горното и ако то ви се струва грубо за мен отношението на масовия народ като колективен ум , е потресаващо.
  Лично мнение.
  AriaM  знаеш колко те уважавам но , и моя баща които е огромен материалист , казва става нещо , да става но още се съмнява , вярата и съмненията са различни.
  И колкото и да ме се иска всичко да е ок , това ок се дирижира пак от хората като колектив.
  Какво ще стане пак е според правото на избор.
  Чакаме чудо тази година но някои да се замисли , за темата в моя дневник , последната тема за пчелите и последиците от тяхното изчезване , за последиците от замърсяването на водата и храната , ами ние тровим децата си , и то всекидневно.
  За първи път от милиарди години на планетата има замърсена ,негодна вода има замърсена природа и химични препарати действащи на всички организми на планетата , за първи път изчезват животни заради кефа от ловът.
  Всичко и много друго заради човешката намеса в живота на планетата.  яко нали.
  Тогава какво бъдеше да чакаме.
  Е аз затова съм критичен или може-би каквото там си искате , това съм аз и моя избор.
  За мен природата и планетата е по важна от разни др , неща.
  Каквото и да кажете ще съм съгласен , всеки знае по нещо и всеки има участие в идващото , ние сме пъзела и ние го редим.
  С най положителни чувства към всички.
  Активен

  Ariam
  Ariam(Маха Оръга)
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1230


  « Отговор #54 -: Октомври 06, 2012, 09:46:37 »

  Съншайн, всичко, което казваш е много хубаво и е вярно - да  с всекидневието вредим на себе си , на децата си и на природата, а как предлагаш да заменим този начин на живот с такъв, който не вреди по никакъв начин на водата, на земята, на децата, на небето...Разбираш ли, че ти говориш за огромен мащаб - промяна.В тази система, на тази планета, с тези хора....Те ще са си тук хората....но ако примерно 150 000 са като теб, останалите примерно 600 000 000 ще са месоядни и неосъзнати....как мислиш да стане тая работа?!?!?
  Не си мисли, че никой не умува, но то само с думи не става!
  Да не споменавам само за тези, които замърсяват почти и съвсем умишлено за пари и убиват хора умишлено пак за пари, играят си някаква тяхна игра на живот и смърт, как мислиш случайно ли изченаха тези пчели дето ги говориш....А с тези вреди какво ние можем да направим?!?!Кой по-напред да свалим от поста на "бог" та да се вредим със здравословен и безвреден начин на съществуване...?!?!
  3та поправка на тоя пост правя сега!
  Колкото до "чистите" плодове и зеленчуци.....Самите дървета вече не дават хубави плодове, земята - почвата е отровена и бедна.Как?!Аз ония ден събирах орехи от земята..всичките бяха горчиви..ама горчиви ти казвам.Това от зад блоковете....нищо не става вече от тези дървета, всичко е отровено.Как месото на животното да е хубаво, като то самото животно яде отрови.Ама не аз съм отговорна, че почвата не става..виновни са хора дето са много над .. в йерархията, с техните гадни закони и умишлени въведения...какво да си говорим.
  « Последна редакция: Октомври 06, 2012, 09:54:43 от AriaM » Активен
  Sunshine(sun)
  Разумна Любов
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « Отговор #55 -: Октомври 06, 2012, 10:00:25 »

  Мисля ,че за всичко това си има по-висши сили и енергии но кога хората , дори и 10 като мен или само 3-ма са с подобно виждане и вяра за промяна тя ще настъпи и заедно с тях другите ще се променят.
  Мое си виждане.Време е да се замислим по-сериозно за нашия дом ,планетата.
  Реалността се гради в нашите глави и силната вяра докарва различна реалност.
  Хората от миналото имат желязна вяра в техния свят е и хората на бъдещето е нужно да имат тази стоманена вяра за новия свят и така.
  Но предположенията са друга работа и аз ги избягвам , по съвет на познат от форума(поне се опитвам). 
  Живи и здрави
  Активен

  Ariam
  Ariam(Маха Оръга)
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1230


  « Отговор #56 -: Октомври 06, 2012, 10:02:28 »

  Е, Съни в такъв случай желая успех на промяната Усмивчица
  Активен
  izparitelq
  Гост
  « Отговор #57 -: Октомври 06, 2012, 10:44:55 »

  Е, Съни в такъв случай желая успех на промяната Усмивчица

  Щом желаеш успех на промяната,БЪДИ промяната,той това се опитва да ви каже.

  Аз лично за себе си наистина забелязвам как просто хората се осъзнават с невероятна скорост,сякаш мечтата ми от малък се сбъдва доста по-бързо,отколкото очаквах

  Всеки според собственото си развитие,знания и т.н,но просто виждам как всички масово стават по духовни,неагресивни и т.н.Това беше може би от последните щрихове,които ми помогнаха наистина да повярвам.
  Ариам,говориш за мащаб и някакви си милиарди хора,нагазили здраво в гъстата система..ами замисляш ли се за мащаба на планетата,слънчева система,галактика и т.н?Сравнението е просто смешно,а и аз точно тези хора виждам как бавно,но сигурно дърпат нагоре и почват да мислят за планетата
  Един съвет,Ариам,не се слагай в отделен кюп от всеки друг човек на планетата,било то и от 'високата йерархия',после и от всички организми,после всичко останало,ако успееш да го направиш,ще ти стане доста гот


  Активен
  Еlsha
  Диди
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 523


  « Отговор #58 -: Октомври 06, 2012, 10:54:06 »

  Факт е, че съншайн е прав! На Земята в момента няма баланс, този баланс е нарушен и пак има посегателството над човешкият избор.(предният път беше през средновековието, сещате се реформатори, тогаващните индигота.., църквата на мястото на сегащните политици... нови и осъзнати "деца", бунтари, които да свалят авторитета на църквата..)

  Сега е подобно, даже същото, но в друг век! Сега пак има промяна и сега пак е важно тази нова промяна, нова реформация и нов ренесанс! Но защо си мислите, че Земята ще е наш постоянен дом?

  Защо смятате, че промените ще се осъществават на едно място?
  Активен

  Карма - КаРаМа - движение, живот, анализиране. Усмивчица
  Ariam
  Ariam(Маха Оръга)
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1230


  « Отговор #59 -: Октомври 06, 2012, 11:03:22 »

  Всеки според собственото си развитие,знания и т.н...
  Tъй, тъй!  Усмивчица
  Активен
  Страници:  1 2 3 [4] 5   Нагоре
  Отиди на:    Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright