Духовно развитие

          

Страници:  1 2 [3] 4 5   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: ПРЕХОДЪТ - другата гледна точка  (Прочетена 11882 пъти)
Administrator
Дидо
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 640


 • Град: Варна
 • dean.radnev
  WWW
  « Отговор #30 -: Юни 20, 2009, 02:22:07 »

  Все едно усети, че не е наред. Когато ми писа този въпрос, истината е, че се опитвах да преглътна болката и разочарованието от един "човек", на който правих сайт за скромна сума... един вид му правих услуга... и когато бях вече на края... смени пароли всичко и ме изигра и не пожела да ми плати. Почувствах се много гадно от факта, че бях изигран и обяснението му беше толкова нагло, каза ми че сайта не е за него изпълнявал поръчка от която ще получи 5 пъти по-голяма сума от тази, която ми беше обещал.

  Държа се много нагло, хвърляше на ляво и на дясно ругатни ... и аз трябва да се примеря, че трябва да помагам на такива хора.

  Какво да ти кажа, боли ме от това, че бях предаден. Интересното е, че никога не си ме питал как е добре ли съм, сякаш си усетил Усмивчица 
  Активен

  11WOLF11
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 301


 • Град: София
 • « Отговор #31 -: Юни 20, 2009, 02:49:01 »

  Просто бях застанал пред компютъра и изпитах чувството на тъга, мъчнотия, че съм изоставен и сам на този свят. Възможно да е съвпадение, вечерта ми беше достатъчно напрегната и гадна.
  Активен
  11WOLF11
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 301


 • Град: София
 • « Отговор #32 -: Юни 20, 2009, 02:54:39 »

  Съжалявам за случилото се, не знам дали поука бихме могли да си извадим, но в момента съм в такова настроение, че със сигурност мога да ти кажа - не си струва да се примеряваме. Просто вече ми писна да се занимавам с мутри, лъжливи политици, измамни бизнесмени, интриганти и лицемери. Писна ми.
  Активен
  11WOLF11
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 301


 • Град: София
 • « Отговор #33 -: Юни 20, 2009, 02:59:42 »

  Наистина съжалявам за случката.
  Активен
  delfin
  Гост
  « Отговор #34 -: Юни 20, 2009, 07:48:49 »

  Може би не му е тук мястото, но Индиго за съжаление, това е повсеместно разпространено н Б-я. То са приказки, обещания, а когато дойде момент отсрещната страна да си изпълни договорката започват едни увъртания, нападки, само и само или да не се плати или да се намали драстично сумата, която дължат според уговорката.

  Сякаш народопсихологията ни е втъкана в (не знам каква дума да използвам по-точна) ... и образите на бай Ганьо и Хитър Петър добре ни обрисуват като народ.

  За съжаление пътят на силните хора и в голямата си част низ от трудности, които стават все по-тежки и тежки с напредването по Пътя. Защо е така, винаге съм се питала? Рутинните отговори, които получавам са все от типа - по-бързо развитие на личността...Но нали на всички се иска и минутки спокойствие и хармония, в приятна обстановка, но Земята е тежка училище -мъчилище и ... все по пътя. Обаче копнежа да се върви по този Път в повечето случаи е непреодолим и спъвайки се, падайки, пак се става и продължава.

  Вярвай че накрая ще има защо?  Въпреки, че и аз съм на ръба на обезверяването, че в масата хора ще може да се промени нещо. Шепа хора (на фона на целия свят) тласкат напред и носят на гърба си останалите, а другите, в стремежа си за вечните материални илюзии, чакат и чакат и те не знаят какво и винаги другите им виновни, друг някой да дойде и да ги спаси, а те - нищо не правят, няма никакъв стремеж за нещо лично да направят освен да се оплакват и да гледат как да прецакат другия. Вече ми е дошло до гуша от такива личности, но и винаги от най-невероятни хора получаваме подкрепа и още надежда за продължаване на този живот.

  Общо казано, но извадено от житейския ми път до този момент.

  Не се отчайвай, вярвай в себе си, ти си - Ти, никой не може да ти отнеме твоята Същност. Успехи и  Усмивчица
  Активен
  Muko
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 24

  « Отговор #35 -: Юни 20, 2009, 08:53:40 »

  Цитат
  Държа се много нагло, хвърляше на ляво и на дясно ругатни ... и аз трябва да се примеря, че трябва да помагам на такива хора.
  Вместо да се примиряваш-не можеш ли да бастисаш въпросния сайт? Аман от прошляци дето си мислят, че могат да правят каквото си поискат!
  Активен

  Приказките помагат на децата да заспят, а на възрастните да се събудят
  delfin
  Гост
  « Отговор #36 -: Юни 20, 2009, 09:10:32 »

  "Второто пришествие е времето, когато ще дойдат на Земята отново великите учители от Вселената. Те ще бъдат сред нас, за да събудят заспалите чувства на любов, прошка и желание за духовно израстване и усъвършенстване. Тези, които отрекат този процес ще бъдат белязани да останат завинаги в ниските нива на енергийно съществуване, извън планетарната общност на висшите енергии."

  Иска ми се да вярвам, че ще бъде така.  Хммм  - Прочетох, че през 2012 г. плоскостта на Слънчевата ни система ще се изравни с плоскостта на Млечния път.
  - Това е всемирен закон, който се повтаря на всеки 26 000 г. (май беше по-точно 25 920 г.) Ще настъпят измененията - от 1987 г. до 2012 г. всеки един човек, съзнателно или несъзнателно, ще се промени. Ще си направи равносметка за извървения път, за придобития опит, за успехите и грешките.
  - С навлизането на човека в 4-тото измерение, ще се разшири ли нивото на съзнанието му?
  - Да, вместо отворените 7 чакри, човек ще придобие 12 чакри и той ще се намира в 4-то измерение."

  Бъдещето никога не е известно докрай, ние сами си го създаваме.
  « Последна редакция: Юни 20, 2009, 09:18:04 от delfin » Активен
  delfin
  Гост
  « Отговор #37 -: Юни 20, 2009, 10:00:13 »

  2012, каквото и да има да се случва, ще си се случи, но не могат да казват точно кой ще преживее или не. То най-често се говори, че ще има отсяване (разпределение), едни ще остават на Земята само че вече в 4-то измерение, други директно ще отидат в 5-то, а тези, които са още в началото на развитието си в плътния свят или още не са стигнали да някакво по-определена точка в развитието си, ще продължат това свое развитие на други 3-измерни планети, като няма да помнят кои и къде са били преди. А тези, които са избрали окончателно тъмната страна на развитие, ще отидат по такива планети в такива системи и Галактики, където се развива предимно тази страна. Тези пък, които ще отидат по положителните планети, пък ще балансират оттам. А някои, които са халмонизирали и двете страни или поне се стремят да ги хармонизират, може и да бъдат преразпределени на места с такава енергетика и да продължат развитието си в посока на по-цялостно хармонизиране на двете енергии - плюса и минуса, които всъщност са едно и идват от една творяща страна, наричана Създател.
  Активен
  delfin
  Гост
  « Отговор #38 -: Юни 26, 2009, 16:29:32 »

  "...
  Коренното население на Северна, Южна и Средна Америка провежда специални ритуали на кондора и орела, които потвърждават, че през следващите 13 г. ще преживеем последния земен цикъл. Много от познавачите на календара на маите твърдят, че той ще завърши на 22-ри или на 24-ти декември 2012 г. Но по-големите братя - когите, (коги - индианско племе, което живее в джунглите на Амазонка) както и самите маи не са съгласни и казват, че последният 13-год. цикъл започва на 19.12.2000 г. и завършва на 18-19.02.2013 г.

  Нашите по-големи братя смятат, че ние, по-малките, се променяме и започваме да си спомняме пътя на Великия Дух. В джунглата цари радост и това сгрява старите им сърца. Ние се учим бързо. Събуждаме се от 500-г. сън или по-скоро от кошмар. Очите на децата са широко отворени.

  А защо Великият преход още не е настъпил? Нали от древността ни предупреждават за него? Почти всеки пророк, който е говорил за края на времената на Земята, е предсказал именно този период - точно сега, докато четгете тази книга. За разлика от споменатия по.горе 13-год. цикъл, той започва от 29.02.1998 г. (слънчевото затъмнение) и завършва на 18-18.02.2013 г. - времето на Великата промяна. Забележете, че тази дата, определена за "края на времената", се различава от традиционната - 24.12.2012 г.

  Едкар Кейси ("спящият пророк"), Нострадамус, Библията, Богородица, Йогананда и мн. др. твърдят, че Великият преход ще настъпи в нашето съвремие. Някои предричат големи разрушения и страдания, тъй като ще последват невиждани изменения в структурата на Земята и светът ще се промени до веузнаваемост; други казват, че това е епоха на бързо духовно израстване, на навлизане в един нов свят, а трети предсказнат и едното, и другото.

  Коренните народи по света - маорите в Нова Зеландия, зулусите в Африка, кахуна в Хавай, ескимосите в Аляска, маите в Мексико и Гватемала, когите в Колумбия, североамериканските индианци, шинтоистите в Япония и мн. др. - всички усещат и предричат, че ни предстои кардинална промяна. В известен смисъл тя вече е започнала.

  ..."

  От книгата на Друнвало Мелхиседек -

  Древната тайна на цветето на живота" - том2
  Активен
  giti
  Гост
  « Отговор #39 -: Юни 26, 2009, 17:29:49 »

  Здравейте банда.
  Бях 2 дни в гората да си почина от шумния град и многото работа,която ми се стовари предните дни. Сега съм заредена с енергия и доста свежа,но тука ме помръчават разни случки. Индиго съжелявам за това което ти се е случило,но муко е прав.Бастисай проклетия сайт! Не му се оставяй на тоя нагъл тип така!
  Активен
  delfin
  Гост
  « Отговор #40 -: Юли 24, 2009, 23:30:57 »

  - Колко според твоите усещания остава до Прехода?

  - Той ще бъде скоро. Но това не е преход. Това е Промяна. Това става не за първи път. Не мога да кажа точната дата, защото хората ще започнат да се вълнуват силно и ще извършат грешки. Извинете ме.

  - Как ще става Прехода? (постепенно нарастване на вибрационното ниво или рязък скок?

  - Промяната няма да става бързо за хората, но ще бъде бърза за планетите и Слънцето. Това, което ще ставе го чувствуват и разбират малко хора. По-добре да не го разбира никой, освен тези, които са способни да бъдат полезни в ставащото. Останалите ще пречат, защото тяхното разбиране е прекалено бавно.

  - Каква роля в това ще изиграят хората?

  - Тези, които знаят за това какво ще стане, ще бъдат използвани. Голяма светлина (Голямо избухване) ще им даде сигнал. Те обезателно ще го чуят, видят, разберат. Останалите няма да разберат нищо. Времето за обучение е свършило. Тези, които са се учили добре ще бъдат полезни. Останалите ще наблюдават. Главната сила на тези, които са се учили добре е умът. Силата на ръцете и краката няма да потрябва. Тази сила изобщо няма да бъде нужна. Хората ще отслабнат. През това време трябва да се помага, иначе те ще останат много малко. Аз не мога да кажа какво ще трябва да се прави. Това ще стане известно при Избухването.

  - Представители на какво се явяват индиго? Светлина, мрак?

  - Индего не е Светлина, не е и Мрак. Ние сме на Земята временно. Ние няма да останем дълго на нея. Ние само ви помагаме да преминете Избухването. След това вие сами ще станете силни. Вие на Земята имате знание за това, но зле се ползвате от него. Ние сме от Свят, който е зад Предела. Този Предел вие няма да го достигнете. Хората не могат да живеят в нашият Свят. Те бързо ще изчезнат, защото ние нямаме време. На вас ви е нужно време. на нас не ни трябва. Пределът завършва там, където започва Светлината.
  Ние сме хора. Само малко се различаваме от вас по способности.


  ДЕТЕ-ИНДИГО - ОНЛАЙН

  превод: мой
  Активен
  delfin
  Гост
  « Отговор #41 -: Август 04, 2009, 23:51:45 »

  "Изследване на американски и холандски учени "изпраща" последната дата за съществуването на света още по-далече - на 31.10.2 252 006 г. Според американците причина ще е прегряване, а според холандците - вледеняване. Доналд Бранули и РПитър Уорд от Вашингтонския университет залагат на хипотезата, че превръщането на Слънцето в червен гигант ще изпепели живота на Земята. През последните години астрономите пък откриха, че в действитерност съществува огромна черна дупка в центъра на нашата Галактика, Млечния път.


  На 21.12.2012 г. положението на Земята ще се изравни със Слънцето и центъра на нашата Галактика. Това галактическо събитие става веднъж на всеки 25 800 г. (по-точно на 25 920 г.). Никой не знае какъв ще бъде ефектът от това изравняване за нашата планета.


  Нострадамус в своите предсказания стига до 3797 г. "По-надалече от 3797 г. не ми е дадено да видя", скромно пише той. Благодарение на това може с увереност да се каже, че милиони могат да умрат, но планетата ни няма да загине поне до началото на 3-тото хилядолетие.  Според руски летописци баба Ванга също е сочила 3797 г. за край на Земята. А за по-близкото бъдеще тя предсказва: "Всички апостоли ще се спуснат на Земята, когато настъпи времето на Светия Дух. Но най-важната мисия е възложена на св. Андрей. Той прокарва пътя на Христос така, както Той заповяда". И още: "Христос в бели одежди отново ще дойде на Земята. Близък е часът, когато избралите със сърцето си ще почувствуват завръщането на Христа".

  Ванга всъщност ни предрича светло бъдеще и обединение на религиите. "Нужен ни е само един Бог... Ще се появи човек, който ще подпише световия мир - религиите ще се обединят, мирът ще се установи на Земята, хората ще разберат за съществуването на духовния свят", вещае ванга. И добавя: "Сега различните религии искат да се възползват от каквото сварят, ама тяхното време си отива. Човечеството ще хвърли тия окови. Религията ще има друга задача".
  Според руската гадателка Тамара Глоба 2002 г. е начална точка за промяната на света към възстановяване на загубената връзка между Небето и Земята. Човечеството е на прага на нов период, в който Земята навлиза в своята зрелост и ще постигне единство в стремежа си да обедини нравствените и вътрешните закони с тези на обществото и управлението. Това означава само едно: човечеството иска да живее в истинска любов, в добруване и просперитет със справедливо управление.


  И Ванга, и Тамара Глоба близко се допълват и покриват с пророчествата на Библията и тези на Нострадамус за Последните Дни. Те описват човек от Изток, преследван и неразбиран, хвърлян в затвора, носещ новата истина, възобновяващ семейства.  Раждането на месианската фигура в източна страна е пророкувано и от Нострадамус и от Корейските пророчества Чун-Гам-Нок. цялата книга на Корейските пророчества е около 50 стр., но разкрива с невероятна точност събития от нашите дни. Пророчествата са написани преди 300-500 г., а някои сори и преди 1000 г. "Не се съмнявайте в това, че на Изток ще дойде Свят човек от Небето. Обаче, ако не получи признание на Изток, той ще се покаже на хората в Англия, Америка и др. страни на Запад", заявява Корейското пророчество. "На света ще се яви такъв Свят човек, затова гледайте на цялото творение непревзето. Този човек ще се обяви в годината на Чинс (2000 - 2001 или 2024 - 2025) и ще обедини целия свят. на хората, заслепени от златото, ще е трудно да се откажат от съблазни. Търсете тайното послание в Южна Корея - в него е скрито всичко", но "Глупавите хора не ще могат да го намерят". "Напускайки островната страна, той ще обходи целия свят, проливайки кървави сълзи. Той ще дойде като истински Свят човек, следвайки велики нравствени принципи, и ще обедини конфуцианството, будизма, християнството и всички др. религии. Вярвайте, че в това време ще дойде първородният син на Бог. Страната, жителите на която не вярват в Бог и Го предадат, ще бъде разрушена навеки", гласи Корейското пророчество.
  "Ще мине много време, ще изтече много вода, докато дойде Осмият, който ще подпише окончателният договор за мир на планетата", обещава и Ванга.  От книжката на в-к "Стандарт" - "2012: краят на света"
  Активен
  delfin
  Гост
  « Отговор #42 -: Август 04, 2009, 23:57:07 »

  ЦВЕТЕТО УДУМБАРА


  В будистките сутри може да се намери предсказание за явяването на Бог пред хората, като напр. легендата за цветето Удумбара. Според древните текстове това е свещено цвете от друго измерение, явяващо се в човешкия свят веднъж на 3 000 г. Появата му е символ за приближаването на велико събитие, свързано с пристигането на "Свещения крал, който върти Колелото". В сутрите също е пояснено, че всеки, който е добър в сърцето си и проявява състрадание към другите, ще има честта да бъде спасен от "Свещения крал".

  Днес, макар и да звучи нереално, цветето Удумбара е забелязано да цъфти на много места по света. за първи път то е  открито през 1997 г. да расте върху статуя на Бодхисатва в храма "Суми Зен" в Сунчеон, Южна Корея, а след това и в много други страни. Дали това не е знак?

  Активен
  delfin
  Гост
  « Отговор #43 -: Август 05, 2009, 00:00:32 »

  Друго древно доказателство в подкрепа на теорията, че Страшният съд вече чука на вратата е, пророчеството от древнокитайската класическа литература И Дзин (Книга на промените). Графиките от книгата точно показват времето на разпадане на Римската империя, откриването на Новия свят, световните войни през ХХ в., както и края на света на точно определена дата - 21.12.2012 г. Съвпадение ли е, че и двете предсказания - и на И Дзин и календарът на маите, посочват една и съща дата?


  От книжката на в-к "Стандарт" - "2012: краят на света"
  Активен
  11WOLF11
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 301


 • Град: София
 • « Отговор #44 -: Август 17, 2009, 09:41:36 »

  ИСТИНАТА Е ЧЕ ПРОСТО ТРЯБВА ДА СЕ НАУЧИМ ДА ЖИВЕЕМ С ОТВОРЕНИ СЪРЦА КЪМ ЗАОБИКАЛЯЩИЯ НИ СВЯТ.
  Активен
  Страници:  1 2 [3] 4 5   Нагоре
  Отиди на:    Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright