Духовно развитие

          

Страници:  1 [2] 3 4 5   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: ПРЕХОДЪТ - другата гледна точка  (Прочетена 11883 пъти)
delfin
Гост
« Отговор #15 -: Юни 16, 2009, 14:54:44 »

www.nibiruancouncil.com - това е сайтът за Нибиру на англ. Ако някой може да преведе за какво става въпрос там, то моля. Веселяк

Иначе, ето във в-к "Строго секретно" каква статия имаше за Нибиру преди няколко броя. И тук ще я дам цялата:

ДЕСЕТАТА ПЛАНЕТА НИБИРУ СЕ ВРЪЩА


Дали т.нар. "десета планета" Нибиру се връща след като е обикаляла по своята орбита 3600 г. И дали това ще донесе поредна катастрофа на Земята, предвидена например в календара на маите за ХІІ.2012 г.

Тези въпроси отново се задават. Някои астрономически наблюдения дават основание да се предполага, че 10-тата планета приближава Земята.

Човечеството е скачало от Палеолита (Каменния век) в Мезеолита (Средния каменен век), в Неолита (Новия каменен век) и след това в голямата цивилзация на шумерите в интервал именно от 3600 г. Това е доказан факт. Че Ану е посещавал и Земята и е донесъл знанията, науката и технологията на човечеството е сигурно.

Тези цивилизационни скокове и визитите на Земята с приближаването на Нибиру (10-тата планета или Херкилобус) не е случайно съвпадение.

Въпреки че не ние позната, тази планета има 31 имена. Шумерите са я наричали 12-тата планета или Нибиру (минаващата планета или планетата на кръстопътя). Във Вавилон и Месопотамия тя е имала най-малко 3 имена - Мардук, Кралят на небето и Голямото небесно тяло. Египтяните са имали 2 имена - Апоп и Сет. Гърците са я наричали Тифон. Други древни народи са я наричали Небесният бог, Шива, Богът на унищожението. За древните китайци тя е била известна като Гунг гунг (Големият черен или червендракон). Финикийците са я наричали Големият феникс, маите - небесният Кетцалкоатл. Най-интересното е, че на латински това небесно тяло е било известно като Луцифер.

В легендите се намират и други имена - Червената или синя звезда според индианците хопи.

Недависимо от имената преданията описват подобни ефекти от преминаването на Нибиру в близост до Земята. Шумерите са имали и име за нейната 3600-г. орбита - Шар. Древните индийци са дали името Трета Юга за нейната 3600 г. орбита и унищожението, което носи, и Кали Юга, като някои от имената съвпадат с техните богове.

Дали Нибиру отново се движи към Земята?

През 1983 г. планетата Х беше наблюдавана от обсерваториите в Южна Америка, Швейцария и Аризона (САЩ). През февруари 2001 г. това направиха обсерваториите във Франция. Те изпратиха съобщение, в което се двоумяха дали става дума за "комета или кафяво джудже, което е на път да стане пулсар, тъй като излъчва вълни". Последваха десетки наблюдения и спекулации, като някои от тях твърдяха, че Нибиру ще приближи Земята през 2003 г. Това не стана. Сега се правят нови - че това ще стане през следващите 3-4 г.

Истина е, че астрономите през ХХ в. наблюдаваха нарушения в най-външните планети, които могат да бъдат причинени от друго голямо небесно тяло, което е част от нашата Слънчева система.

Ако се постави това в перспектива на древната история, много отминали цивилизации обясняват подробно унищоженията, причинявани от преминаването на орбитата на Х-тата планета. Историците и астрономите отдавна са запознати с "Кометата на обречените" или Немезида, която носи метеори, потопи и земетресения.

Дали и новото преминаване на Нибиру ще донесе такава трагедия. След 1995 г. наблюдаваме драматични промени на климата на Земята. Според учените, обикновено така е започвало и в миналото, когато Нибиру се е приближавала.

Наброяващото вече 6000 г. описание на шумерите на нашата Слънчева система съдържа и още една планета, която са наричали Нибиру. Описанията на шумерите отговарят на характеристиките на 10-тата планета. Сравненията на модерната и древна история предполагат висока елиптична орбита като на комета, която извежда Нибиру в дълбините на Космоса, далеч зад орбитата на Плутон.

Изчисленията на Морската обсерватория на САЩ потвърждават аномалиите в орбитите на Нептун и Уран, които могат да бъдат обяснени само от една планета. Според тях Десетата планета е 2-5 пъти по-голяма от Земята и е с елиптична орбита, която я извежда 5 млдр. мили зад Плутон. През 1981 г. беше съобщено, че орбитата на Плутон предполага съществуването на неизвестна ни планета. През 1982 г. Наса официално призна за съществуването на 10-тата планета със съобщението: "Има наистина някакъв обект зад най-изнесените планети на нашата система Уран и Нептун. Някаква гравитационна сила влияе върху тези 2 гигантски планети, водещи до нарушения на техните орбити. Тези сили предполагат присъствието на далечен и невидим голям обект, който може да е 10-тата планета."

Една година по-късно - през 1983 г., изстреляният инфрачервен астрономически сателит намери планетата Нибиру. Последва съобщението: "Небесно тяло беше открито по посока на съзвездието Орион. Телескопът я откри точно там, където беше насочен да я търси."

Последваха заглавията "Мистериозно тяло открито в Космоса", "Гигантски обект озадачи астрономите", "В края на Слънчевата система има мистериозен гигантски обект". Но от този момент беше наложено ембарго и информацията беше засекретена.

През 1985 г. астрономите официално обсъждаха теорията за Нибиру предложена от Валтер Алварес от Университета в Калифорния и неговия баща, носителят на Нобелова награда физика Луис Алварес. Те предположиха, че "звездата на смъртта" периодично носи смърт и унищожение във вътрешната Слънчева система, в това число и Земята. През август 1988 г. Робърт Харингтън от Морската лаборатория на САЩ изчисли, че нейната маса е вероятно 4 пъти по-голяма от Земята.

Когато планетата минава между Слънцето и Земята за известно време Нибиру става най-влиятелната планета върху Земята. Тогава въртенето на Земята ще спре за 1-2 дни, както е ставало много пъти в древността и ще настъпи космическата катастрофа.

Десетата планета се движи напред-назад между 2 слънца. Другото слънце е близнак на нашето. Нашата Слънчева система също е бинарна, т.е. с 2 слънца. Нашето слънце има близнак. То е по посока на Орион. Но не свети. То е тъмно и мъртво.

Дали Нибиру отново приближава Земята?


Източник:

в-к "Строго секретно", май, 2009 г.


Статия на английски -
http://www.darkstar1.co.uk/

Същата статия в превод на руски -
http://www.arracis.com.ua/articles/darkstar.htmlВ тази статия вече се изказва предположение за преминаване някъде за след около 3000 г., а предишното приближаване да е било около 4 г. пр. н. е. Според тази хипотеза има още много време за измине - повече от 1000 г.
« Последна редакция: Юни 16, 2009, 14:58:01 от delfin » Активен
delfin
Гост
« Отговор #16 -: Юни 16, 2009, 17:54:21 »

http://news.ibox.bg/news/id_233172175


Имам запитване за 2012 година, вярно ли е, че тогава ще се случат следните събития -
    - на приблизително около 26 000 години Слънцето обикаля през 12-те зодиакални съзвездия;

    - завършва завъртането на всеки 230 млн.години на звезден куп Плеяди (ние сме към него) около центъра на Млечния път;

    - на 13 000 години магнитните полюси сменят местата си;

    - прецесията на земната ос пак на всеки около 26 000 години;

    - на 21.12.2012 година Слънчевата система ще прекоси оста, минаваща през центъра на Галактиката ни?

Каква информация има получена по тези точки (или предстоящи събития) и знае ли се колко пъти това нещо се е случвало през историята на съществуването на нашата планета в сегашната вселена?
« Последна редакция: Юни 16, 2009, 17:56:24 от delfin » Активен
11WOLF11
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 301


 • Град: София
 • « Отговор #17 -: Юни 16, 2009, 21:47:38 »

  Трудно ми е да ти отговоря, научната общност е разделена и продължава да спори по тези въпроси.
  Активен
  delfin
  Гост
  « Отговор #18 -: Юни 18, 2009, 13:48:14 »

  Попадна ми информация (не помня къде беше) преди време, че още след земетресение, случило се в Кобе, Япония през 1995 г. е започнало изместването на полюсите и към днешно време се измерват в около 13 метра изместване.

  А тук в България вече сме почти със средиземноморски тип климат, наблюдава се все
  по-често суша, повече са пожарите (някои са и умишлени), а когато вали има често наводнения.
  Активен
  giti
  Гост
  « Отговор #19 -: Юни 18, 2009, 21:56:29 »

  delfin захващам се с превод на сайта,който си посочила.Е разбирасе няма да го превеждам целия а само това,което ми се стори интересно.Дано моето интересно да си съвпада с вашето Усмивчица
  « Последна редакция: Юни 19, 2009, 00:55:06 от giti » Активен
  delfin
  Гост
  « Отговор #20 -: Юни 18, 2009, 22:29:11 »

  Благодаря за труда. Аз не зная англ., но този сайт е основния за информация за Нибиру, само си гледах картинки и текст, който не разбирам, трябва да ползвам компютърен преводач, което е много бавна работа, а и на места преводът излиза напълно безсмислен.

  Разбира се, че е най-добре само консистенцията, за какво става въпрос и особено последните събития около Нибиру.

  Аз лично слушах новината, за откриването на Х-тата планета в Сл. ни система по новините, беше някъде средата на 90-те г. Но след това нищо, сякаш пълно затъмнение наложиха по темата. Явно има нещо и управляващите планетата ни не искат да всяват паника, а да си продължиме с ежедневния си живот.
  Активен
  11WOLF11
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 301


 • Град: София
 • « Отговор #21 -: Юни 18, 2009, 23:20:05 »

  Сайтът наистина е много добър, има много интересна информация, ако трябва и аз ще помогна с превода само кажете.
  Активен
  giti
  Гост
  « Отговор #22 -: Юни 19, 2009, 00:37:58 »

  обръщам на вашето внимание нещо интересно от сайта,който delfin предложи. Превела съм го почти буквално,защото вярвам,че всяка дума си има своя подтекст....  Nibiruan Съвет перспектива за 2009
  От Devin чрез Jelaila Starr
  Написано 29 септември 2008

  Поздравления,

  Обръщам се към Вас днес, като говорител за Nibiruan Council’s, определен като многомерен почти Световния съвет, чиито членове са присъединени към планетата Nibiru. Ние сме вашите древни предци. Най-древните сред нас са  пътуващи във времето / лечители от вашия Lyran-начално родов свят. Време е за съобщението на лечителите и това аз споделям първи.
   
  Лечителите във времето имат различни предимства, те са в състояние да видят едновременно миналото и бъдещето, и не само на своя свят, но на всички светове. Те са в състояние да се проектираt по срокове на конкретна планета да видят събития които най-вероятно ще възникнат. Моля, имайте предвид, че всички събития не са заложени в камъка. Това, което виждат е степента на енергия около възможни събития. Въз основа на нивото на планетно съзнание заедно с поведенчески тенденции съществува възможност да се видят най-вероятните прояви. Вероятните събития имат 90% или по-голяма възможност да настъпят.

  Вероятни събития за 2009 г. до 2012 г.

  Лъжлив първи контакт със САЩ, участващи Et(извънземна) група
  САЩ / Китай - война/ воюват на икономическия фронт
  Ядрена атака във област Финикс  
  Наводняване на крайбрежието на Южна Калифорния  
  Наводняване на Североизточното крайбрежие
  Имайте предвид, че можете да дадете положително въздействие на събития, споменати по-горе, така че те или да не се срещат или   да се смекчават до голяма степен. Да се проучи как.

  Ние сме говорил много пъти за това как душите се развиват в тази вселена. Те се развиват като играят игра, ако ще и от най-високо ниво- ред. Ние се отнасяме към него като полярност Интеграция на играта. Целта на играта е да интегрира всички аспекти на светлината и тъмнината. Интеграция се случва, когато душата постига състрадание в средата на предизвикателно и болезнено събитие. Състрадание е честотата на пустотата, на мястото, където всичко е важно; всички полярности са неутрализирани и се връщат към суровата енергия.

  Земята играе специална роля в полярност Интеграция на играта. Тя е планета отделена на страна в отдалечен ъгал на галактиката. Обгърната в пелерина от амнезия и надарена със свободна воля. Като такава, Земята дава възможност да благослови всички галатичен раси да работят върху конфликти, които възникват, тъй като те разгледани различни аспекти на светлината и тъмнината чрез различни култури и вярвания. Това е важно да се помни, защото всички събития в света са възникнали в рамките на този експеримент.

  С миграцията на душите от други светове на Земята, техните срокове са изпълнени. Събитията в света днес са в следствие на всички дати за събития от галатическите светове и тезите, посочени по-горе са в отговор на събитията през последните дни на тези светове. В частност, срокове на планетата Maldek, сега част от вашия астероид Лентови, заедно с тези на три планети унищожени от звездата Сириус В системата се повтаря. Техните срокове за смърт са изтъкани в земната времева-линия, с цел да предостави на душите от тези светове възможност да продължат своята еволюция.

  Участниците от двете страни на онези древни конфликти са се вмъкнали в някои стопанствено мощни позиции в управлението, банковото дело и индустрията на вашия свят. И двете страни са създали техните роли и са разработени дългосрочни планове, отново на базата на това, което  те чувстват за правилно. От една страна, сте тези, които желаят да се създаде един свят/ правителство, религия и парична система. От друга страна, там са онези, които желаят да създадат обединение, но без да се жертва индивидуалните права и свобода. Това е най-древната сила- борба която се повтаря отново и отново в универсалната игра. Той може да прояви с вариации, но резултатът е един и същ. Това ме довежда до най-важната част от времето, лечители- "съобщение” за вземане на  палиативни избори.

  Независимо от това, каква роля се играе, всяко човешко същество на Земята е човек, който е въплатен за целите на растежа на душата. На всяка душа се дава план в живота (тяхната пътна карта през живота, че е създадена от тях, преди те да се въплатят) съществуват уроци,които да се учат. Всеки урок е за конкретен страх и ненужно убеждение,което те насърчава. Набор от обстоятелства, ще се появят през този урок докато той се усъществява. С всеки урок има пет опции. Аз ще ги наричам A, B, C, D, и Е. опция А е един от състрадание, което е постигнато. Опция А изисква най-голям размер на смелост и пълната готовност да ходите в страха, за да се интегрирате или да го унищожите. Тя изисква да се признае индивидуално как той / тя е съвместното създаване на събития на урок и поемат отговорност. Ако душата избира Вариант А тя ще получи най-голямата сума на растежа и пътят й ще бъде малко по-лесен. Ако, от друга страна, E опция е избрана, те започват да бягат от страха и ще трябва да осъществят  урока с повече предизвикателства.

  Събитията в бъдеще имат всички тези 5 варианта за растежа на душата. По всяка вероятност събитието, което може да помогне минимизирането или елиминирането е чрез лични палиативни избори. Имайте предвид, че това, което понякога хората избират на индивидуално ниво е това, което ще бъде избрано от правителството, тъй като правителството е отражение на народите "на съзнанието.

  И накрая, лечителите на времето ви желаят да знаете, че можете да промените бъдещето. Вие имате технология за тази цел. Тази технология е вашето чувство на състрадание. Използвайте го в лицето на тези събития. Ако го направите, ще превърне тези събития в катализатори просто за да ви помогне да създадете по света желанието ви.

  Ваш,
  Девин чрез Джелайла Стар
  The Nibiruan Council

  Jelaila Starr  е говорител и канал на Съвета на Нибуриан. Чрез нея са предадени статии, семинари и лекции, на Nibiruan Съвета. Съобщението докосна сърцата на много хора по целия свят и  вдъхновява надежда и разбиране. Jelaila за консултиране ,семинари и заседания, е на разположение по телефона или лично
  Email: Jelaila@nibiruancouncil.com - Website: www.NibiruanCouncil.com
  « Последна редакция: Юни 19, 2009, 00:57:11 от giti » Активен
  giti
  Гост
  « Отговор #23 -: Юни 19, 2009, 00:54:16 »

  11WOLF11 защо въобще питаш??? >:(Почвай да превеждаш и ти!!!
  Активен
  11WOLF11
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 301


 • Град: София
 • « Отговор #24 -: Юни 19, 2009, 01:39:26 »

  оки-доки, почвам.
  Активен
  delfin
  Гост
  « Отговор #25 -: Юни 19, 2009, 04:26:57 »

  Това се припокрива с много от нещата, които съм чела из различните други източници, но е казано по-ясно и обобщено, от изцяло нов за мен ъгъл.

  Благодаря за превода. Тук за пръв път попадам на информация с възможност на сбъдване над 90 процента. На Земята и най-големите ни ясновидци и пророци не са могли да предсказват с повече от 70 на сто достоверност и вероятност на сбъдване. Това е така, защото на всичка влияе нашият колективен избор (колективното ни съзнание) като човечество. Изключение е само Исус, т.е. духът, който се превъплъщава в това тяло. Ако не сте чели Урантия, мога с няколко думи да се опитам да представя според тази книга, кой е Исус. В книгата на Хуан Хосе Бенитес - "Завещанието на св. Йоан" са дадени 7-те превъплъщения на Исус, т.е. Михаил Небадонски, Създателяна нашата Локална Вселена Небадон. На Земята в плътно материално тяло е последната му инкарнация. Ако имате интерес ще взема да ги препиша от книгата като самостоятелно четиво.

  За тази "Книга Урантии" (оригинала е на англ. и е даден свободно в мрежата) (има и на други езици), на едно място попаднах, че е дадена от ангелската йерархия и всъщност е изцяло тяхното разбиране, техния светоглед за нещата, това е тяхната информация. Особено 3-те части на книгата на мен лично ми дадоха страшно голям диапазон, направо чувстване у дома си в Безкрая, по целия ни път до Световете на Троицата в Рая(на Бога, Вечния Син и Св. Дух). Вече я няма тази неистова самота, която усещах.

  Щом в преведения текст се говори "чрез Джелайла Стар", това е информация получавана чрез ченълинг. Но ми прави впечатление, че няма никакви намеци, че само тази информация е вярна. Говори се, че всичко си зависи от самите нас, нашия общ избор, и се дават двете посоки на развитие, до които сме достигнали в настоящето.

  На други места, (говоря обобщено) съм срещала по повод катаклизмите, за които се е говорело  различни пророчества и които не са се случили  така, както е било казано, а са в пъти по-леки, то е така, защото като общо човечество узряват все повече индивиди, т.е. събуждат се от материалния сън и започват да търсят това, което чувстват, че им липсва и започват промяна в самите себе си, което довежда и до промяна в състоянието и бъдещите възможности на Земята и влияят върху бъдещия избор.
  За мен мирното обединение на Европейския съюз (нищо, че е само основно чрез търговията започнало това обединение) говори, че рано или късно ще паднат всички изкуствени граници, и ще може свободно да хората свободно да пътуват и да творят. Когато и в други страни повече хора започнат да осъзнават идеята, че всички ние имаме общ дом, Земята, тогава и ще настъпят поне за мен лелеяното мирно съжителстване на всички раси и народи. Но дотогава ще се случат много промени, защото това е и по Плана, заложен в нашето развитие като планета.

  Вярвам, че вече на ниво съзнание, човечеството е взело решението за обединение и само трябва да се прояви това нещо на физическо ниво. Затова е и подготовката чрез индигото, кристалите и децата на дъгата (звездните деца). Е, ще си има физическите катаклизми и "черен период", но за Шестата подраса на Шестата Коренна раса, която е подготовка за създаването на основите на самата Шеста Коренна раса в този период на развитие на вълната на живота върху Земята (в този Пети свят на тази Четвърта сфера) (Това е според Блаватска и "Космогония на розенкройцерите", както и др.) всичко ще си се развие както трябва и ще излезем от епохата на Кали (Черната) Юга (което вече върви с пълна сила) и ще настъпи Светла (Златна) епоха за Земята.

  Стана голямо многословие.  Усмивчица

  Информацията (за мен лично) от преведения тескт е важна, защото ми даде своите неща за размисъл и добавяне на много неща на местата им в моята си лична "картинна мозайка) на моята Вселена от разбиране.
  « Последна редакция: Юни 19, 2009, 05:01:44 от delfin » Активен
  11WOLF11
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 301


 • Град: София
 • « Отговор #26 -: Юни 19, 2009, 13:15:20 »

  Ето и от мен едно преводче от сайта : http://www.nibiruancouncil.com/html/galacticfederation.html

  ГАЛАКТИЧЕСКА ФЕДЕРАЦИЯ  Галактична федерация на световете

  Галактичната федерация на световете (GF) е голям федерация на цивилизации от различни планети, галактики и вселени работещи заедно за хармонично съществуване на целия живот. Налице е галактична федерация във всяка от населяемите галактики на нашата вселена. Тези федерации са част от универсалната управленска структура точно както офисите са част от управленската структура на голяма корпорация.

  Галактическата федерация в Млечния път се нарича Галактична Федерация на Световете, но някои от расите, представени в нашата ГФС може да я наричат с други имена, изхождайки от разликата в имената, дадени от Zetas, Andromedans и др.

  Всяка раса, цивилизация и планета в има консулство в ГФ за да ги представлява. Тези консулства са различни по размер в зависимост от населението, както и бройката на представетилите, те носят отговорности в рамките на управленската структура на ГФ. Съществуват буквално хиляди от тези консулства, поради представенето на много светове. ГФ е много по-голяма, отколкото можем да си представим.

  Големите зали на ГФ

  В ГФ има едно основно наблюдателско консулство (Съвет), в който има представители от  всяко едно Консулство. Този съвет се събира във Великата зала. Но всеки съвет има своя Велика Зала. Може би за това е толкова много объркването около Великите зали. Много чанели (channelers) присъстват на срещите във Великите зали и си мислят че има само една, когато в действителност това би могло да бъде Великата зала на една от държавите раси или цивилизации. Може да се види  колко бързо става всичко сложно.

  Консулството на Нибиру е най-голямото от тези консулства и има своя собствена Велика зала, но също така участва и във Великата зала на ГФ по-често, защото в задълженията и се включват управлението на ГФ. Нибиру не е планета с една цивилизация, тя по-скоро е звезден кораб на ГФ с представители от различни раси, чиято роля влиза в пътуващите управленски галактически екипи. Тяхната мисия е да помагат при преговорите между планети които са в съюза и поддържането на мира между различните светове на ГФ и подпомагането на нови и входящи членове. Оттук идва тяхния лозунг, "Обслужване на света."

  ГФ за нашата галактика „Млечния път” се намира в звездната система Сириус. Нашето слънце е врата към тази система, както и за ГФ. Ето защо кучето звезда Сириус е толкова важна за Земята и играе значителна роля в нашата история.


  ГФ История

  Галактическата Федерация на Млечния път е най-старата ГФ в тази вселена. Тя е създадена в края на първата Велика Галактична Война, който се водеше в съзвездието Лира между Хората, Рептилианците, Felines и Carians. След тази война, оцелелите решили, че те трябва да установят някакъв начин за решаване на споровете, така че този вид унищожение (унищожаване на хората и тяхния дом Avyon, първата Земята) няма да се появи отново. Така, е създадена ГФ с учредителните членове от Lyran и Orion. Техният първи флагман бе Pelegai, един от малкото кораби непокътнати след войната. Това е една много болезнена болка и раните на тази война ще отнеме много измерения на времето, за да се излекува.

  В началото ГФ е много малъка, тъй като са оцелели много малко от войната. Консулствата на Lyran и Orion са двойни поради заемащите административни функции в новата галактическа федерация. С други думи, те са били ГФ. В времето са създадени нови раси по оригиналните четири и ГФ ги приветства, когато достигат галатичен статус, както ние сме на път да направим сега.

  Така галактичната федерация нарасна и стана много голяма и мощна федерация на световете посветени на универсалния мир и просперитет. Сега има милиони членове от цялата наша галактика.
  Активен
  delfin
  Гост
  « Отговор #27 -: Юни 19, 2009, 16:20:06 »

  Не знаех, че всеки съвет си има Велика зала.

  Благодаря за преводите.
  Активен
  Administrator
  Дидо
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 640


 • Град: Варна
 • dean.radnev
  WWW
  « Отговор #28 -: Юни 19, 2009, 23:32:50 »

  ЛОЛЛЛ страхотна информация. БРАВООО

  Няма такава думичка да ви опиша колко ценни сте всички хихи  Засрамен
  Активен

  11WOLF11
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 301


 • Град: София
 • « Отговор #29 -: Юни 20, 2009, 00:14:13 »

  Здрасти indigo, как си, всичко наред ли е?
  Активен
  Страници:  1 [2] 3 4 5   Нагоре
  Отиди на:    Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright