Духовно развитие

          

Страници:  [1] 2 3 ... 5   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: ПРЕХОДЪТ - другата гледна точка  (Прочетена 11884 пъти)
11WOLF11
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 301


 • Град: София
 • « -: Юни 14, 2009, 01:11:52 »


  НАУКА

  Проф.Лъчезар Филипов - Зам.Директор на Института за космически изследвания към БАН:
  “Половин година ще има урагани и цунами”

  /интервю/:

  Планетата Нирибу известна ли е на астрономите, или е просто древен мит?

  Позната е като Планетата Х и е открита, мисля през 1986г. когато възниква Слънчевата система, част от веществото се изхвърля в т.н. Външен облак на Орт. Повечето планети,които ние знаем. лежат почти в една плоскост, наричана екваториална. но някои от тях под въздействие на резонанс се изхвърлят и в други плоскости.
  Те са под наклон, както е случаят с тази Планета Х. която е под 33 градуса спрямо плоскостта на екватора /на Сл.с-ма/. Такава изхвърлена планета е и Плутон. повечето от тези планети под наклон обикалят Слънцето за 300-400 години като тази, защото са във външните краища на Слънчевата система.

  Колко близо до Земята ще мине тя?

  Орбитата и пресича Слънчевата система между Марс и Юпитер. Може би при предишно преминаване именно тя е разрушила съществувала в това пространство планета - между Марс и Юпитер.
  Масата на тази планета е доста голяма, колкото тази на Юпитер, и идването и няма да мине безболезнено за нас. тя винаги е предизвиквала катаклизми.

  Кога ще мине край Земята?

  През 2013-2014г. и ще предизвика доста сериозни природни катаклизми на планетата ни. Ще повлияе на приливния ефект на течната и газовата обвивка на Земята. Това ще предизвика климатични и морски проблеми - доста урагани, тайфуни, вълни цунами в океаните.

  Колко време ще минава край нас?

  Преходът ще е около 100-тина дни. Ефектът обаче ще е от порядъка на половин година, което хич не е приятно.
  Тя е открита, наблюдавана, намерена е орбитата и и по закона на Кеплер е доказано кога е минавала покрай Земята, точният период на обиколката и.

  Какво предприемат учените за този наближаващ проблем?

  Изучава се какво се е случило преди 3600г. при предишното и преминаване близо до Земята. По находките се вижда, че е имало катаклизми, но не до такава степен, че да започват ледникови периоди. Тоест не може да се говори за край на света.


  Според компютърни специалисти, работещи в група с геофизици и астрофизици, Земята и Слънцето ще преминат през процес на смяна на магнитното поле през 2012 година. Последният път това се е случило преди милиони години, когато са изчезнали динозаврите. Частна компания за изследвания и анализи в Хаидербрад предсказва огромен катаклизъм през 2012 година.

  Смяната на магнитното поле е процес, при който северният и южният полюс си сменят местата. Когато това се случва, в определен момент, магнитното поле на Земята достига нулев Гаус, което означава, че Земята има нулев магнетизъм. Когато това съвпадне с дванадесет годишен цикъл на смяна на слънчевото поле възниква сериозен проблем.

  Съгласно компютърният модел на Хаидербрад, смяната на полетата на Земята и Слънцето могат да причинят сериозни проблеми освен неизправност в електроните уреди и загуба на ориентация сред миграционните птици, а именно:

  v Имунната система на всички животни, включително и на хората, значително ще отслабне

  v Земната кора ще премине през нарастваща вулканична дейност, тектонични движения, земетресения и свлачища

  v Земната магнитосфера ще отслабне и космическата радиация от Слънцето ще нарасне рисковано, причинявайки ракови заболявания

  v Огромни астероиди ще бъдат привлечени към Земята

  v Земното гравитационно поле ще претърпи промяна, въпреки че никой не знае точно каква

  Ако прибавите и тези опустошителни сценарии, лесно може да видите, че казано по-просто, Земята може да стане неподходяща за човешката цивилизация през 2012 година и за тези, които живеят на или около земната кора. Може би това се е случило и с Марс преди милиони години...


  1. Резонанса на Шуман - това е нещо като пулса на Земята, земните вибрации. В продължение на хиляди години резонанса на Шуман е бил 7,8 херца. Започнал е да се ускорява от 1980 г. насам, в началото бавно, а от 1997 все по-бързо. Днес е 12 херца. Ускоряването на вибрациите на земята води до ускоряване на времето - ще рече че 24 часа по часовник отговарят днес на 16 реални часа. Това отклонение, ускоряване на времето ще продължава докато стигне до 13 херца през 2012. Времето което е представлявало 24 часа в 1980 г., в 2012 ще е НУЛА!
  2. Магнитното поле на Земята - в същото време то намалява непрекъснато, което предсказва скорошно обръщане на полюсите. За два-три дена Земята ще остане без магнитно поле, което да я защитава от излъчванията на Слънцето и космичните радиации. В този момент тя ще смени и посоката на въртене. Добрата новина е, че в този момент Земята ще се намира в огромен фотонен облак, който ще я предпази от унищожаване - ще навлезе в този облак в 2009 година.
  3. quickening - тези промени не са без ефект върху хората. Англосаксонците нарекоха този синдром quickening - главоболия, голяма умора, електрически усещания по тялото, схващания на мускулите, грипни симптоми, интензивни сънища, човешкият организъм става изключително чувствителен.
  Структурата на нашата ДНК ще претърпи изменения, интуицията ще се развие неимоверно, както и телепатията третото око ще започне да се отваря и даже външните ни очи ще станат много по-чувствителни към светлината и високите енергийни честоти.
  4. Всичко това води до НУЛЕВАТА ТОЧКА (POINT ZERO) на 21 декември 2012 когато ще направим големия скок в новата епоха, в четвъртото измерение, към шестата раса - оцелелите. Ще можем да се движим безпрепятствено през материята, времето и пространството, нашите мислоформи ще се материализират моментално.
  Активен
  11WOLF11
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 301


 • Град: София
 • « Отговор #1 -: Юни 14, 2009, 01:15:41 »

  ПУБЛИЦИСТИКА


  Предполага се че в нашата Слънчева система има още една планета, която преминава между Марс и Юпитер на всеки 3600 години. Тя е 12 планета, като се включва Слънцето и Луната. Обитателите и от нея са посетили Земята още преди 500 000 години и генетически са създали човека и повечето от нещата описани в Библията. Планетата наричана Нибиру, е населена от интелигентни същества, които могат да пътуват между тяхната и нашата планета. Те са създали Homo Sapiens. Ние приличаме на тях, а те са Ануннаките. В генезисът на Библията се споменава за Нефилим – „синовете на боговете, които се оженили за дъщерите на човека в дните преди Потопа”. Нефилим обикновено се използва в смисъл на „гигант” и се споменава в почти всички предания за дните в „които е имало гиганти на Земята”. Но специалисти, въз основа на най- древните писмени източници стигнаха до извода, че думата Нефилим – „синовете на боговете”, означава дословно- „тези които са дошли на Земята от небесата”. Те са създали и най- древната култура на Земята, тази на Шумерите. Имено те са живеят на тази мистериозна 12 планета.

  За тях се споменава в намерените 2000 глинени таблици от древната страна от района на Персийският залив, която е съществувала преди повече от 6000 години. В един фрагмент които е в музей в Германия, се споменава, че Земята е седмата планета от Плутон. Но този документ е поне на 4000 години по – рано преди модерната астрономия да открие Плутон като планета от нашата система! По какъв начин древната раса е знаела за този факт? Обяснението е само едно – хората не са дошли от Земята, а от Нибиру, 12 планета от нашата Слънчева система, която някои учени наричат планетата Х и която се намира някъде зад Плутон. Тя за разлика от другите планети от нашата Слънчева система, има елипсовидна орбита в посока на часовниковата стрелка, а не обратно. От сблъсък между Нибиру – по шумерски Мардук, с друга планета- Малдек или Тимат, се е появила Земята. Мардук, която е била огромно планетно тяло, е ударила Малдек, разбивайки половината от нея на парчета. Едно от тях е станало Луната, а другите са оформили астероидният пояс. Другата половина от планетата е преминала на нова орбита. Това е Земята. Орбитата на Нибиру минава през нашата Слънчева система на всеки 3600 години, които се равнява на една нейна година. За нея се говори в древните шумерски текстове, в ръкописите на гръцката митология, Библията, египетските митове и текстовете върху пирамидите. Първите информации се съдържат в шумерската цивилизация. Споменават се същества, наричани Ануннаки, дошли от планетата Нибиру, изобразявана с кръст, което означава „планета на пресичането”.

  Имаше и други версии. Някои твърдяха, че Нибиру е Марс, който е бил известен и описан от древните хора. Други пък, че става въпрос за Юпитер. Но в най – древните източници- глинените таблици, описанието на Нибиру и позицията когато се приближава към Слънцето подсказва, че не става дума за Марс и Юпитер. Тогава се появи тезата, че това е напълно различна планета, която периодично се появява между Марс и Юпитер, понякога по- близо да Марс, друг път по – близо до Юпитер, но която не е нито Марс, нито Юпитер. С появата на тезата за 12- та планета всичко се намества, преди всичко смисълът на Месопотамският епос за творението, върху които базират първите глави на „Генезиса”. И в двата случая това са подробностите за Ануннаки, които са кацнали на Земята, колонизирали са я, започна ли са добив на злато и други минерали, построили са космическо пристанище на мястото , където днес е границата между Ирак и Иран и са живеели в идеалистическо общество, като малко колония. Те са се върнали пак, когато Земята вече е била населена и са се намесили генетически в нашето ДНК. Те създали човека – Homo Sapiens, чрез генетическо манипулиране между тях и маймуната- човек Homo Erectus. Шумерите са имали невероятни познания. Знаели са за Уран и Нептун, и са ги описвали най- подробно, въпреки че никога не са имали средства да ги наблюдават. Знаели са и за Плутон. Имали са прекрасни познания па математика като в много отношения техните знания са надминавали днешните. Те са казвали: „Всичко което знаем ни бе казано от Ануннаки”. Именно при тях се появяват сведенията, че всички древни цивилизации, започвайки от Шумерската, са знаели за още една планета в нашата слънчева система. Но не става дума за Плутон, която бе открита едва през 1930 година (за който шумерите са знаели преди 6000 години). Най- вероятно става дума за Нибиру. Ако Нибиру съществува тогава това е планетата, която астрономите наричат Планетата Х. Което значи, че са съществували и Ануннаки.

  Ако съществува Нибиру и Ануннаки, тогава съществува и онова, което са твърдели Шумерите, че те идват в нашите райони на 3600 години и всеки път ни дават нова цивилизация, че не сме сами, че има много по- напреднали от нас в Слънчевата система. Кой е управлявал земята? Това са били Енлил и Енки, изпратени от Нибиру. Именно те са дали на древните Шумери тяхното архитектурно, селскостопанско, астрономическо и културно обучение срещу техния труд и „подаръци за боговете” под формата на храна, минерали и покорство. Поради това Нибируанците не са работели физически на Земята. Обикновено те са приемали формата на хора- птици, хора- риби, хора- лъвове за да накарат хората да им се прекланят.  На всеки 3600 години се случва някое изключително важно събитие на Земята, което е добре документирано от древните и сегашни историци. Потопът вероятно е бил опит на Нибируанците да унищожат напълно създадената от тях раса на хора, тъй като те са въстанали срещу техните лидери (боговете). Енлил и Енки са били въвлечени в жесток взаимен спор дали да бъде унищожен или запазен Homo Sapiens. Спорът продължава и до днес. Това е мотивът за борбата между доброто и злото, за предстоящият апокалипсис, пришествие и т.н. във всички религии.

  Вероятно най убедителни доказателства за съществуването на Ануннаки е Лицето на Марс(лицето от района на Сидония), както и пирамидите около него. Какво е това? Анализът на съотношението на лицето спрямо откритите в същия район пирамидални структури е идентично с геометричните съотношение Сфинкса и пирамидите в Гиза. Разположението на тези пирамиди доказа, че те са служели като ориентири за кацане на Нибируанците след като са влезни от външният Космос. Което значи, че пирамидите не са построени от египтяните. Последните проучвания на Сфинкса показват, че той е по- стар с около 2000 години от колкото се предполагаше досега. А това означава, че те са издигнати от напълно различни същества, използващи и до днес технология. Космодрума на Нибируанците е бил районът, който някога се е наричал Ериду, а сега- Южен Ирак. Да не забравяме, че за древните хора „боговете” са били „безсмъртни”. Но и това има своето обяснение. Земята обикаля около Слънцето за 365дни(1 година), а Нибиру за 3600 години, заради което те наистина са безсмъртни спрямо нас. Какво ще стане с човечеството, когато Нибиру отново приближи до Земята? Дали ще решат да ни дадат повече знания или ще реша, че сме се провалили и като при Великият потоп ще се опитат д се отърват от нас?

  Но защо съвременните астрономи не знаят за съществуването тази планета? Защото даже на орбита, която е половината от тази на кометата Кохоутек(7600години), Нибиру се движела на по орбита 6 пъти по- далеч от разстоянието между нас и Плутон. На такова разстояние Нибиру (или Планетата Х) не може да се види от Земята. Легендата за „Космическата битка на Нибиру” сега научно се усъвършенства като някои постижения на астрономията напоследък допълниха редица аспекти на Шумерската космогония, сред които са следните:
  - на 16 март 1999 година американската НАСА на 30- та планетарна конференция в Хюстън обяви теорията за земният произход на Луната, след катастрофален удар с планета с размерите на Марс;
  - телескопът Хабъл откри 18 звезди и редица планети с размерите на Юпитер (при последното им преброяване те бяха 9) с високи елиптически и ретроградни орбити, т.е. срещу движението на часовниковата стрелка. Вече се знае, че такива орбити са нещо нормално в съседните слънчеви системи, въпреки че се считат за изключение в нашата система;
  - откриването на вода, атмосфера и на предишен живот на Марс, Луната и Европа;
  - защо има странно гравитационно поле Уран, Нептун и Плутон, което показва че зад тях има друго тяло, с големи размери.


  Дали Планетата Х е мит или факт? В своя статия Алън Алфорд ( автор на книгата „Историята на Планетата Х) пише, че откриването на нови планети през последните 200 години се дължи много повече на математиката, отколкото на големите телескопи. Математичните аномалии в орбитата на външните планети, предимно Уран, Нептун и Плутон накараха астрономите през последните сто години да започнат да търсят голяма планетно тяло във външната слънчева система. На основата на математическите изчисления астрономите бяха толкова сигурни в реалното съществуването на тази планета, че я нарекоха Планетата Х. На 17 юни 1982 г. в научна съобщение на НАСА официално беше призната възможността от съществуването на „някакъв странен обект” зад външните планети на слънчевата система. В научните теории се предполага че десетата планета в действителност има орбита в двуслънчева бинарна система, но не можем да видим другото слънце, тъй като е „тъмна” звезда. На 31 декември 1983 г. Washington Post публикува голяма статия под заглавие: „Открито е мистериозно небесно тяло”. В нея се споменава, че инфрачервеният сателит е засякъл топлинно излъчване от обект, намиращ се на около 50 милиарда от Земята: „Небесно тяло, вероятно голямо колкото гигантската планета Юпитер и толкова близо до Земята, би трябвало да е част от тази Слънчева система беше намерено по посока на съзвездието Орион от телескоп на орбита. Всичко което можем да кажем е че не знаем какво е това”.

  Дали Планетата Х е Нибиру? Какво ще стане с човечеството когато тя отново се приближи до земята? И кога ще се случи това? Може само да се предполага, че Планетата Х, движеща се в орбита 6 пъти по- далечна от нас и Нептун е именно Нибиру. Но дали няма преднамерено укриване на всички данни за нея? Така например през 1998 и 1999 г. се появиха няколко публикации, обвиняващи американските астрономи в укриване на научни данни за Планетата Х, докато НАСА ги обработи и манипулира. Не е тайна, че НАСА наредила всички” разтърсващи Земята данни”, като преминаването на астероиди и комети в опасна близост с Земята да минават най- напред през нея. Последният скандал беше когато се разбра, че НАСА не пуснала данните от март 1998 г. „за един астероид” които би могъл да удари Земята. Предполага се че тази планета е с орбита в обратна посока на всички 9 известни до сега планети. Това още една от тезите която може да се прибавят към „аномалиите” открити за съществуването на Нибиру- Мардук. Както се казва в древния текст „Енума елиш” планетата Мардук е влязла в Слънчевата система по своя орбита по часовниковата стрелка, поради което Земята е била разтърсена от изключително мощна външна сила”. Вероятно именно Нибиру, след като е била заловена в орбита около Слънцето, е причинила Потопа преди 13 000 г. е дестабилизирала ледниковите шапки на Земята. Шумерските ръкописи твърдят, че Потопът е бил причинен от Нибиру, че неиното въздействие е било толкова силно, че Земята се е тресла „из основи”. Дали може научно да се докаже, че Нибиру е причинила потопа като е издигнала морските води чак над Андите и Арарат, където Ной е заседнал. Научните наблюдения показват, че комбинираното гравитационно въздействие върху Земята да се изтегли на една страна водата от всички океани, така че да се получи огромна изпъкналост, изразяваща се в гигантски по своите размери вълни.

  Библейското описание на Потопа твърди, че „морските долини останаха непокрити и основите на Земята лежаха празни”.
  Орбитата на Нибиру според нейният изследовател Зекария Сичин, достига най- близката точка на Земята, когато премине на разстояние 166 милиона мили край астероида „Белт”. При такава отдалеченост тя би трябвало да е видима от Земята, както се потвърждава от текста на Шумерите, описващ посещението на Ану и Анту на Земята. Но дали това е било достатъчно да се предизвика потоп? Едва ли. Тогава не е ли възможно Нибиру да е била притисната по- близо до Земята? Един древен месопотамски текст наистина описва подреждането на планетите, които някога може да са довели Нибиру в прекалена близост до Венера и Земята. Текстът твърди, че 7- те „външни планети” – Марс, Юпитер, Сатурн, Уран, Нептун, Плутон и Нибиру са щурмували „небесната преграда”, която ги е разделяла от 4- те вътрешни планети- Слънцето, Меркурий, Венера и Луната. В резултат на това Ищар (Венера) направила опит да се превърне в „царица на небесата”, а Син (Луната) била насилствено пленена”.

  Налице се и тези, които подсказват, че Нибиру понякога извършва преминаване до Земята и Венера, много по- близо от 166 милиона мили. Ако Нибиру е преминала на еднакво разстояние от двете планети, тогава тя се е доближила до Земята на 12,5 милиона мили, достатъчно близо за планета три пъти по- голяма от Земята да предизвика драматични катастрофи. Как е бил отпушен потопа? Повечето разработки приемат, че той е бил една вълна и заради това са търсели причина в самата Земя. Според една теория антарктическата ледена покривка периодически се е плъзгала към морето. Друга теория отразява библейското обяснение: „Всички извори от най- голяма дълбочина изригнаха нагоре”. Но ако потърсим външни причини за Потопа ще се появи по- приемлива теория. Преминаването на Нибиру в близост до Земята би могло да причини сериозно тектонично разместване на пластовете, както и вулканичната дейност, придружаваща Потопа, разтопяване или приплъзване на ледената покривка и океанско изригване. Колкото до самият Потоп земните води вероятно са били издърпани от едната страна на Земята чрез гравитационно притегляне, причинило страхотно покачване на нивото и към Нибиру докато е преминавала покрай Земята. След като Нибиру е отминала, водите с бясна скорост са се прибрали обратно към Земята. Магнитното поле на Земята също е било повлияно. През 1972 г. шведски учени стигнаха до извода, че обръщането на магнитното земно поле е станало преди 12 400 години.
  Активен
  11WOLF11
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 301


 • Град: София
 • « Отговор #2 -: Юни 14, 2009, 01:17:15 »


  ВАВИЛОНЦИ и ШУМЕРИ

  Изследването за Нибиру започва с изключителен източник - 4000-годишен вавилонски текст, познат като “Енума Елиш”. През 1876 г. Джордж Смит от Британския музей публикувал своя превод на свещения вавилонски епос, събиран парче по парче от счупени глинени плочки. Смит вече бил предизвикал сензационни заглавия в световния печат със свой предишен превод на текст за Потопа, който бил подобен на библейската притча. “Енума Елиш” предизвикала същата сензация, защото тя представя мит за сътворението, който бил далеч по-подробен от краткото библейско описание в Битие 1.

  Въпреки това “Енума Елиш” в продължение на следващото столетие била пренебрегната като мит - въображаемо описание на космическа битка на доброто против злото, - а вавилонският новогодишен ритуал, който се развил около това събитие, по подобен начин бил считан за безсмислено суеверие.

  За невъоръженото око “Енума Елиш” е приказка за битки между един бог и друг, героят на която е Мардук, главното божество на вавилонците. Образованият учен все пак си дава сметка, че вавилонците били наследници на шумерската култура и че огромното множество вавилонски митове са политизирани версии на шумерските оригинали. Ключовият въпрос е такъв: “Ако самият нешумерски ритуал и политически аспекти бъдат отстранени от “Енума Елиш”, дали наистина сказанието представлява по-ранен шумерски документ с валидна научна стойност?”.

  През 1976 г. Зекария Сичин предложи удивително, но все още неотхвърлено твърдение, че “Енума Елиш” е космически епос, старателно описващ образуването на Слънчевата система преди 4,6 милиарда години. Сичин, експерт по езиците на Близкия изток, си дал сметка, че описанието на “богове” всъщност са описания на “планети”, че “ветрове” би могло да се прочете като “сателити” и че ролята на Мардук е сходна с тази на планета, позната на шумерите като Нибиру.

  Вавилонската епическа поема започва така: “Енума елиш ла набу шамашу” - “Когато във висините небето не бе наименувано”. После се изброяват “боговете”, които са родени от АП.СУ (Слънцето), с описание, което съвпада с планетите от Слънчевата система с удивителни подробности. Тогава “в сърцето на дълбините” един нов и по-силен бог, наречен Мардук, бил създаден: “Неговите членове били перфектни, извън всякакво сравнение…неподходящ за разбиране, труден за усещане. Четири били неговите очи, четири били неговите уши; когато движел устните си, огън излизал навън… Той бил най-възвишен измежду “боговете”, учудващ бил неговият ръст; съставните му части били огромни, той бил изключително висок. “

  Мардук е преведен от Ситчин като скитаща планета, напъхана в Слънчевата система от неизвестно космическо явление, вероятно изхвърлена от подобно нестабилна слънчево-планетарна система. Неговият път първо край Нептун, после Уран, показва движение по посока на часовниковата стрелка, обратно на въртенето на останалите планети от Слънчевата система. Комбинираният гравитационен ефект на останалите планети отпратил Мардук в сърцевината на новосформираната Слънчева система - към сблъсък с водниста планета, наречена Тиамат : ”Тиамат и Мардук, най-мъдри от боговете, напредваха един към друг; те се притиснаха в единоборство; те стигнаха до битка.”

  Въоръжен с пламтящ огън и сдобил се с различни ветрове или сателити, Мардук се изправил лице в лице с яростната Тиамат: “Владетелят хвърли своята мрежа, за да я разгърне; Злият вятър, най-крайният, се развърза пред лицето й. Когато тя си отвори устата, Тиамат, да го погълне - Той се пусна към злия вятър, така че тя не затвори устните си. Яростните бурни ветрове тогава се натрупаха около корема й; тялото й се разду; устата й бе широко отворена. Той изстреля през нея стрела, която разцепи корема й, проряза вътрешностите й, разкъса утробата .Като я сломи така , той изсмука нейният жизнен дъх. След като уби Тиамат, нейната чета той разпръсна, войнството й той разби. Боговете, нейни помагачи, маршируващи от двете й страни, треперещи от страх, обърнаха гърбове, така че да спасят и опазят живота си. Хвърлени в мрежата, те се оказаха впримчени… Цялата армия демони, които бяха крачили от двете й страни, той окова във вериги, ръцете им той завърза… Здраво омотани те не можеха да избягат”.

  Така планетата Тиамат била унищожена , но актът на сътворението все още не бил завършен. Мардук била пленена в орбита около Слънцето завинаги да се връща към мястото на небесната битка с Тиамат, но един орбитален период по-късно самият Мардук се “върнал при Тиамат , която той сам бил сломил”, и двете планети се сблъскали: “Владетелят застана да погледне безжизненото й тяло. Залови се артистично да разчлени тялото на чудовището. Тогава като мида, той я разчлени на две части. Владетелят стъпи върху горната част на Тиамат; със своето оръжие черепа той освободи; той прекъсна кръвните й канали и накара Северния вятър да я разнесе до местата , които никога не са били познати.”

  Зекария Сичин идентифицира горната част (“черепа”) на водната Тиамат като бъдещата Земя, преместена от един от сателитите на Мардук към нова орбита , заедно с нейния най-голям сателит Кингу. Крайното действие на сътворението се случило при второто завръщане на Мардук към мястото на небесната битка. Този път Мардук се сблъскал с останалата половина на Тиамат :”Половината от нея той извиси като екран на небето; затваряйки ги заедно , като наблюдател той ги усмири… Той изви опашката на Тиамат, за да оформи Великата ивица като гривна.”

  Коранът, също прилича на “Енума Елиш”: “Не знаят ли неверниците, че небето и Земята са били една твърда маса, която ние разцепихме на две, и че ние направихме от вода всяко живо същество”.

   
  Активен
  11WOLF11
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 301


 • Град: София
 • « Отговор #3 -: Юни 14, 2009, 01:18:24 »


  МАЙТЕ

  “Всичко - от вътрешността на атома до Вселената - се намира в орбита около някаква централна точка. Някои изследователи смятат, че нашата Слънчева система, заедно с много по-голямо пространство, се намира в орбита около съзвездието, познато като Плеади. Според писателя Пол Ото Хесе тази орбита е съсредоточена конкретно около Алциона, най- ярката звезда в Плеадите. Някои казват, че на нашето Слънце са му нужни 24000, за да измине една такава орбита. Хесе смята, че фотонният лъч, за който споменах, се излъчва от Алциона и Плеадите. Това е лъч от силно заредени с енергия частици, който ребалансира и ресинхронизира всички енергийни полета, които преминават през него…


  Планетата вече е преживяла големият катаклизъм, бележещ края на Атлантида, но той може да се повтори, ако не обсипем енергийното поле на Земята с любов.Фотонният лъчдейства като вид жетвар, даващ възможност на онези, които са готови да се изнесат от това ниво на съществуване, да минат към по-висока категория. През епохата на Атлантида той ребалансирал енергийното поле на Земята…
  Смятам че преминаването през фотонния лъч, което се извършва в момента, ще бъде с потенциално по-важни последици, отколкото по времето на Атлантида. Този път цялото енергийно поле на планетата Земя се “жъне” и тя прави една гигантска крачка напред в своята еволюция. Онези, които не направят същото, няма да могат да се преродят на земята след приключването на този процес, защото Земята ще функционира на честота, която ще е твърде висока за тяхното съществуване тук, докато самите те не повишат собствените си вибрации, за да съответстват на вибрациите на планетата.
  Идеята за този ребалансиращ лъч е била открита от народа на маите преди повече от 1000 години. Когато цивилизацията на маите достигнала своя разцвет в Централна Америка между 435г. сл. Хр. и 850 г. сл. Хр., те били далеч по-напред от преобладаващата насока в съвременната наука по отношение разбирането на Сътворението. Това се дължало отчасти на факта, че те били превъплъщение на напредналото доброволческо съзнание. Те са приемали други честоти и вероятно са си взаимодействали с посетители от Космоса. Те знаели за тези цикли от лъчи, пресичащи Земята, и създали система от числа и символи за измерването на тези периоди. Според изчисленията, оставени от маите върху техните величествени пирамиди и храмове, сегашният “голям цикъл” от еволюцията на Земята е започнал през 3113 г.пр. Хр. и ще завърши през 2012г. Това съответства на предсказанията на много хора, както и на Нострадамус, който предвидил огромна промяна през този период, през който завършвала една ера от човешката еволюция, а друга започвала.
  Онези, които следват изчисленията на маите, вярват,че през 2012 г. планетата Земя ще се ресинхронизира. Различните хора поставят различни мащаби на времето по отношение на тези неща, но всички те са единодушни за основния период. Аз смятам, че “прозорецът” във времето, през който ще видим най-драматичната промяна, е между 90-те години до към 2030г.”


  Всъшност книгата "Пророчеството на Орион" е базирана на наблюденията на древните маи. Предсказанието е за 23 декември 2012 година и не се споменава в коя част на денонощието ще стане. Катаклизмите няма да са свързани със слънчевите изригвания, а с най-силните магнитни бури, от мильони години насам, които ще предизвикат силни земетресения на земята, които от своя страна - цунамита и изригвания на вулкани.
  Макар че има и предсказание на ацтеките, сходно с това на маите, направено по-късно (или поне записано), но има една разлика - датата. Според ацтеките не е 23 декември, а 22, но всъщност няма голяма разлика, защото двете култури са имали различен от нашия календар и може да има леко разминаване в пресмятането на датите. Тоест може и ацтеките да са говорили за 23 декември.
  Активен
  11WOLF11
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 301


 • Град: София
 • « Отговор #4 -: Юни 14, 2009, 01:19:09 »


  БИБЛИЯ

  Матей 24 глава

  1 И като излезе Исус от храма и си отиваше, учениците Му се приближиха да Му покажат зданията на храма.
  2 А Той в отговор им рече: Не виждате ли всичко това? Истина ви казвам: Няма да остане тук камък на камък, който да се не срине.
  3 И когато седеше на Елеонския хълм, учениците дойдоха при Него насаме и рекоха: Кажи ни, кога ще бъде това? и какъв ще бъде белегът на Твоето пришествие и за свършека на века?
  4 Исус в отговор им каза: Пазете се да ви не заблуди някой;
  5 защото мнозина ще дойдат в Мое име казвайки: Аз съм Христос, и ще заблудят мнозина.
  6 И ще чуете за войни и за военни слухове; но внимавайте да се не смущавате; понеже тия неща трябва да станат; но това още не е свършекът.
  7 Защото ще се повдигне народ против народ, и царство против царство; и на разни места ще има глад и трусове.
  8 Но всичко това ще бъде само начало на страдания,
  9 Тогава ще ви предадат на мъки и ще ви убият; и ще бъдете намразени от всичките народи поради Моето име.
  10 И тогава мнозина ще се съблазнят, и един друг ще се предадат, и един друг ще се намразят.
  11 И много лъжепророци ще се появят и ще заблудят мнозина.
  12 Но понеже ще се умножи беззаконието, любовта на мнозинството ще охладнее.
  13 Но който устои до край, той ще бъде спасен.
  14 И това благовестие на царството ще бъде проповядвано по цялата вселена за свидетелство на всичките народи; и тогава ще дойде свършекът.
  15 Затова, когато видите мерзостта, която докарва запустение, за която говори пророк Даниил, стояща на светото място, (който чете нека разбира),
  16 тогава ония които са в Юдея, нека бягат по планините;
  17 който се намери на къщния покрив да не слиза да вземе нещата от къщата си;
  18 и който се намери на нива да се не връща назад да вземе дрехата си.
  19 А горко на непразните и на кърмещите в ония дни!
  20 При това, молете се да се не случи бягането ви зиме или в съботен ден;
  21 защото тогава ще има голяма скръб, небивала от началото на света до сега, и каквато не ще има.
  22 И ако да не се съкратяха ония дни, не би се избавила ни една твар; но заради избраните, ония дни ще се съкратят.
  23 Тогава ако някой ви каже: Ето тук е Христос, или: Тука, не вярвайте;
  24 защото ще се появят лъжехристи, и лъжепророци, които ще покажат големи знамения и чудеса, така щото да заблудят, ако е възможно, и избраните.
  25 Ето предсказах ви.
  26 Прочее, ако ви кажат: Ето, Той е в пустинята; не излизайте; или: Ето Той е във вътрешните стаи; не вярвайте.
  27 Защото както светкавицата излиза от изток и се вижда дори до запад, така ще бъде пришествието на Човешкия Син.
  28 Дето бъде мършата, там ще се съберат и орлите.
  29 А веднага след скръбта на ония дни, слънцето ще потъмнее, луната няма да даде светлината си, звездите ще паднат от небето и небесните сили ще се разклатят.
  30 Тогава ще се яви на небето знамението на Човешкия Син; и тогава ще заплачат всички земни племена като видят Човешкия син идещ на небесните облаци със сила и голяма слава.
  31 Ще изпрати Своите ангели със силен тръбен глас; и те ще съберат избраните Му от четирите ветрища, от единия край на небето до другия.
  32 А научете притчата от смоковницата: Когато клоните й вече омекнат и развият листа, знаете, че е близо лятото.
  33 Също така и вие, когато видите всичко това, да знаете, че Той е близо при вратата.
  34 Истина ви казвам: Това поколение няма да премине, докле не се сбъдне всичко това.
  35 Небето и земята ще преминат, но Моите думи няма да преминат.
  36 А за оня ден и час никой не знае, нито небесните ангели, нито Синът, а само Отец.
  37 И като бяха Ноевите дни, така ще бъде пришествието на Човешкия Син.
  38 Защото, както и в ония дни преди потопа, ядяха и пиеха, женеха се и се омъжваха, до деня до когато Ное влезе в ковчега,
  39 и не усетиха, до като дойде потопът и завлече всички, така ще бъде и пришествието на Човешкия Син.
  40 Тогава двама ще бъдат на полето; единият се взема, а другият се оставя.
  41 Две жени ще мелят на мелницата; едната се взема, а другата се оставя.
  42 Затова бдете, защото не знаете в кой ден ще дойде вашият Господ.
  43 Но това да знаете, че ако домакинът би знаел в кой час щеше да дойде крадецът, бдял би, и не би оставил да му подкопаят къщата.
  44 Затова бъдете и вие готови; защото в час, когато го не мислите, Човешкият Син иде.
  45 Кой е, прочее, верният и разумен слуга, когото господарят му е поставил над домочадието си; за да им дава храна на време?
  46 Блажен е оня слуга, чийто господар, като си дойде, го намери, че прави така.
  47 Истина ви казвам, че ще го постави над целия си имот.
  48 Но, ако оня слуга е зъл, и каже в сърцето си: Господарят ми се забави,
  49 и той почне да бие служителите си, и да яде и пие с пияниците,
  50 господарят на оня слуга ще дойде в ден, когато той не го очаква, и в час, когато не знае,
  51 и, като го бие тежко, ще определи неговата участ с лицемерите; там ще бъде плач и скърцане със зъби.


  2 Петрово 3 глава

  1 Ето възлюбени, пиша ви това второ послание; и в двете събуждам чрез напомняне вашия чист разум,
  2 за да помните думите, изговорени по-напред от светите пророци и заповедта на Господа Спасителя, дадена чрез изпратените вам апостоли.
  3 Преди всичко знайте това, че в последните дни ще дойдат подиграватели, които с подигравките си ще ходят по своите страсти и ще казват:
  4 Где е обещаното Му пришествие? защото, откак са се поминали бащите ни всичко си стои така както от началото на създанието.
  5 Защото те своеволно не признават това, че чрез Божието слово от начало е имало небе и земя сплотена от водата, и всред водата,
  6 но пак посредством тях тогавашният свят, потопен от водата загина.
  7 Така със същото слово, и днешните небе и земя са натрупани за огън, пазени до деня на страшния съд и погибелта на нечестивите човеци.
  8 Още и това нещо да не забравяте, възлюбени, че за Господа един ден е като хиляда години, и хиляда години като един ден.
  9 Господ не забавя това, което е обещал, според както някои смятат бавенето, но заради вас търпи за дълго време; понеже не иска да погинат някои, но всички да дойдат на покаяние.
  10 А Господният ден ще дойде като крадец, когато небето ще премине с бучение, а стихиите нажежени ще се стопят, и земята и каквото се е вършило по нея ще изчезнат.
  11 Прочее, понеже всичко това ще се стопи, какви трябва да сте вие в свето живеене и в благочестие,
  12 като очаквате и ожидате дохождането на Божия ден, поради който небето възпламенено ще се стопи, и стихиите нажежени ще се разложат!
  13 А според обещанието Му очакваме ново небе и нова земя, в която да живее правда.
  14 Затова, възлюбени, като очаквате тия неща, старайте се да се намерите чисти и непорочни пред Него, с мир в сърцата си.
  15 И считайте дълготърпението на нашия Господ като средство за спасение; както любезният ни брат Павел ви е писал, според дадената му мъдрост.
  16 както пише и във всичките си послания, когато говори в тях за тия работи; в които послания има някои неща мъчни за разбиране, които неучените и неутвърдените изопачават, както правят и с другите писания, за своята погибел.
  17 И тъй, вие, възлюбени, като сте предизвестени за това, пазете се да не би да се завлечете от заблуждението на беззаконните и да отпаднете от утвърждението си.
  18 Но растете в благодатта и познаването на нашия Господ и Спасител Исус Христос. Нему да бъде слава и сега и до вечния ден. Амин
  Активен
  11WOLF11
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 301


 • Град: София
 • « Отговор #5 -: Юни 14, 2009, 01:20:31 »


  АСТРОНОМИЯ

  Астрономите от цял свят мълчат трeвожно от началото на март, защото окончателно се доказа, че т.н. Планета Х кошмарно ще доближи Земята през 2013г.

  За разкика от астероидите, сега става въпрос за летяща към Слънчевата система планета с размерите на Юпитер. а той е 318 пъти по-голям от нашата Земя!
  Въпросната Планета Х е открита през 1982г. по математически път. Телескопите не могат да я уловят, но присъствието вече се усеща в близкия космос.

  Шокиращата теза твърди, че въпросната огромна, но невидима планета е тъмния двойник на Слънцето…във Вселената много от звездите са по двойки. Преди 12 г. тя вече е засечена на 70 светлинни години от Земята. Математиците успяха да очертаят орбитатат и. така по закона на Кеплер бе доказано, че Планетата Х ще профучи между Марс и Юпитер. Но огромната и маса ще предизвика катаклизми и на Земята. Предишното и минаване най-близо до нас е било преди 3600 г.

  Спешен преглед на събитията от древната история оттогава води до смаразяващи открития. В древния вавилонски текст “Енума Елиш” се описва потоп, залял сушата. Епосът започва с: “Енума елиш ла набу шамашу - когато във висините небето не бе именувано”.
  После се изреждат боговете, родени от Слънцето. описанието удивително съвпада с реда на планетите от Слънчевата система.
  “Тогава в сърцето на дълбините се появи нов, по-силен бог - Мардук”, съобщава древният епос. Експертът по езиците на Близкия изток Закария Сътчин смята, че под описанието “богове” всъщност се подразбират планети, а “ветрове” днес да се чете като спътниците им.
  Ролята на върховния бог на шумерите Мардук е сходна с тази на Планетата Х.

  В древния Шумер тя е наричана Нирибу. Проучванията в ледовете на Антарктида от 1600г.пр.Хр. са фиксирали резки промени в климата към застудяване, но само за година-две.

  Неотдавна Норвегия закопа в контейнери семена за посев на 100 м дълбочина на остров Шпицберген. Този семенен Ноев ковчег трябва да ги пази непокътнати при страшни природни катаклизми.  Може ли съвременната наука да потвърди съществуването на Нибиру, планета с размери някъде между тези на Уран и Юпитер, с 3 600-годишна елиптична орбита и перхелий, който нормално е близо до астероида "Белт"?

  Откриването на нови планети през последните двеста години се е дължало преди всичко на науката математика, а не на конструирането на все по-мощни телескопи. Така бяха открити и Плутон и Нептун.

  Следвайки същия принцип, астрономите се убедиха, че необяснимите нередности в орбитите на Уран, Плутон и Нептун внушават съществуването на по-далечна, неоткрита планета . Някои астрономи са толкова уверени в съществуването на тази планета, че вече са я нарекли "Планета "Х" - десетата планета. Въпреки правените напоследък опити да се развенчаят доказателствата - теорията за Планета "Х" е жива и здрава

  През 1978 г. теорията за Планетата "Х" предприе огромен скок в развитието си след десетилетия на застой. Откриването на спътника на Плутон - Шарон даде възможност да бъдат извършени точни изчисления на масата на Плутон, а тя се оказа, че е далеч по-малка от очакваното. Това позволи да бъдат математически потвърдени с много по-висока степен на достоверност изкривяванията в орбитите на Уран и Нептун. Двама астрономи от Морската обсерватория на САЩ във Вашингтон последователно възкресиха идеята за Планета "Х". Въпреки всичко тези астрономи - Робърт Харингтън и Том ван Фландерн, стигнаха доста по-далече, използвайки математически модели. Те показаха, че Планета "Х" е изтласкала Плутон и Шарон от техните предишни позиции като сателити на Нептун. Учените предположиха, че планетата-нарушител е била 3-4 пъти по-голяма от Земята и вероятно самата тя е била пленена да обикаля около Слънцето "по една изключително ексцентрична и наклонена слънчева орбита с продължителен период на пълно завъртане". Дотолкова напомня за "Енума Елиш"сякаш те са го използвали за своя научен труд!

  През 1982 г. самата НАСА официално призна вероятността за съществуването на Планета "Х" със своето изявление, че "някакъв вид загадъчен обект наистина е там - много по-навън от най-отдалечените планети".

  Една година по-късно ново-изстреляният ИРАС откри огромен загадъчен обект в най-отдалечените кътчета на космоса. "Вашингтон пост"обобщи интервю с главния учен на ИРАС от JPL:"Небесно тяло, вероятно с размерите на гигантската планета Юпитер и може би достатъчно близко до Земята, че би могло да е част от Слънчевата система, бе открито по посока на Съзвездието Орион от космически телескоп…"

  Следващите години донесоха малко нова информация за търсенето на Планета "Х". Въпреки това някои учени са убедени , че тя съществува, защото продължиха да провеждат математическо моделиране на нейните характеристики. Заключенията им потвърдиха теорията, че Планета "Х" е три до четири пъти по-голяма от Земята и че притежава орбита, наклонена към еклиптиката с максималните 30 градуса; а така също, че местоположението й е три пъти по-отдалечено от Слънцето сравнение с Плутон. През 1987 г. НАСА направи официално изявление за признаване вероятното съществуване на Планета "Х".

  През 1993 г. Том ван Фландерн в своя труд подчерта, че Планета "Х" все още е единственото обяснение за странния произход на Нептуновата спътникова система и необичаините характеристики на Плутон и Шарон. Той предложи също едно много важно доказателство за отклоненията в орбитите на няколко комети. Том ван Фландерн изтъкна, че смущенията както в планетарните, така и в орбитите на кометите силно внушават присъствието на единично тяло. Това търсене сега се осъществава в южното небе, но се оказва невероятно трудно да се открие толкова отдалечен обект, които се движи съвсем бавно сравнение със звездите. Забележителното е, че по отшощение на размера, орбиталните качества и разстояние на местоположението специфичните характеристики на Планета "Х" са идентични с тези на Нибиру, както е описано от вавилонците и шумерите.

  Активен
  delfin
  Гост
  « Отговор #6 -: Юни 16, 2009, 01:26:37 »

  Да, за Нибиру смятам, че съществува. Във форума на хнет има много, които не вярват и се майтапят с това, но аз смятам, че всичко свързано с маите, Нибиру, промените, магнитните полюси, нулевата точка е точно така или поне приблизително така, както ни се дава в различните източници. Все пак всеки сам си решава кое за него е истина и кое не.
  Активен
  Administrator
  Дидо
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 640


 • Град: Варна
 • dean.radnev
  WWW
  « Отговор #7 -: Юни 16, 2009, 01:29:57 »

  delfin, първо те превествам с добре дошъл във форума, надявам се престоя тук да ти хареса и да се засичаме по-често.

  Важното е, че ти сам за себе си, си прозрял отговора за Нибиру а останалите, които се смеят, подиграват и т.н. си е за тях. Те навярно не са проучили и достатъчно добре историята на Маите, да видят до каква точност са владеели Астрологията, която сега е немислимо такива изчисления да правим без сложни апаратури.
  Активен

  11WOLF11
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 301


 • Град: София
 • « Отговор #8 -: Юни 16, 2009, 01:35:11 »

  Привет и от мен delfin, надявам се да си прекарваш добре сред Нас. Като се заговорихме за промени ти как се чувстваш спрямо тях, готов ли си да ги приемеш, готов ли си да бъдеш част от тях, да ги предизвикаш или просто да се пуснеш по течението.
  Активен
  delfin
  Гост
  « Отговор #9 -: Юни 16, 2009, 03:46:43 »

  Промените - те витаят навсякъде около нас, въпреки, че много хора не се и замислят върху тях. Ами ако т.нар. конспиративни теории са всъщност част от замисъла на промяната за прехода към другите измерения. На мен сякаш във въздуха ми ухае на промени. Започнах с годините (особено в последно време) да се заглеждам по дълго по животните (обичам най-вече птичките, но да са си на свобода, да ги гледаш в къщи, когато се намери някое болно или паднало птиче, имали сме такива случаи). Мечтата ми е да можем да разговаряме с животните, както и телепатичното общуване между хората, така според мен ще се намали дрестично, а после и ще изчезне лъжата. Когато си чуваме едни на други мислите трудно може да бъдем добри, а всъщност да сме лоши. То, между другото трябва според мен да съчетаваме и положителното и отрицателното. В много книги се споменава, че в полож. винаги има частичка отриц., както и обратното - в отриц. има винаги частичка полож.

  Ползвате ли руски? Аз не зная английски и това, което чета ми е на бълг. и руски.
  Страстен книгоман съм.

  Промените ги приемам, но всичко си идва с времето. Когато бъда готова сами ще си дойдат възможностите. Един от важните уроци, който уча в този живот е търпението, дано да го усвоя в по-голяма степен, но трудно се отдава.
  Имам усещането, че това мое пребиваване в тяло е да уча и да трупам информация, която явно някога някъде ще ми трябва, така че съм още откакто научих буквите и започнах да чета поглъщач на книги, както и това, което може да ми даде донякъде наблюдението върху хората и различните характери (това ми е отскоро).

  Не съм се оставяла на течението, колкото и да не ми се е искало да не се занимавам с всякакви проблеми свикнах да си ги решавам самостоятелно от малка, защото оставят ли се те само се трупат и накрая пак ни догонват. А си изпитвам страховете присъщи ни в човешко тяло. Но се намират сили за бързо взимане в ръце и колкото и да боли да се действа.


  Активен
  11WOLF11
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 301


 • Град: София
 • « Отговор #10 -: Юни 16, 2009, 10:13:16 »

  И аз имах проблеми с търпението, и тъкмо когато се научих на търпение осъзнах, че това което Ни заобикаля не може повече да се търпи. Трябва да се промени нещо.
  Активен
  Muko
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 24

  « Отговор #11 -: Юни 16, 2009, 13:43:53 »

  Недоверието за съществуването на Нибиру идва от факта, че никой още не е дал точните параметри на нейната орбита. Нормално е когато се открие планета най-напред това да се даде като информация за нея, а в случая липсва, което за мен е меко казано странно.  На тази основа са и всичките конспиративни теории.
  Активен

  Приказките помагат на децата да заспят, а на възрастните да се събудят
  11WOLF11
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 301


 • Град: София
 • « Отговор #12 -: Юни 16, 2009, 13:54:40 »

  Muko, пак ще те апострофирам, има достатъчно научни данни за това каква би трябвало да бъде нейната орбита. Съществува дори и скица на орбитите на планетите от шумерити, а това как те са знаели за тях, че и правилните им орбити доста преди Галилей ти ще ми отговориш.

  « Последна редакция: Юни 16, 2009, 14:00:47 от 11WOLF11 » Активен
  Muko
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 24

  « Отговор #13 -: Юни 16, 2009, 14:23:44 »

  Да обобщя за Нибиру:
  -От една страна имаме данни(още от шумерите) за орбитата на планетата
  -От друга страна няма данни в цифрови стойности(поне никъде в нета не съм срещал) за орбитата
  Цитат
  Том ван Фландерн изтъкна, че смущенията както в планетарните, така и в орбитите на кометите силно внушават присъствието на единично тяло. Това търсене сега се осъществава в южното небе, но се оказва невероятно трудно да се открие толкова отдалечен обект, които се движи съвсем бавно сравнение със звездите.
  Тази именно невероятна трудност не я разбирам, защото при съвременните начини на наблюдение въпросната планета би трябвало досега да я видим.
  Както и да е, Нибиру не е единствения фактор за Прехода.   Усмивчица
  Активен

  Приказките помагат на децата да заспят, а на възрастните да се събудят
  11WOLF11
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 301


 • Град: София
 • « Отговор #14 -: Юни 16, 2009, 14:30:01 »

  Аз ти предлагам да звъннеш на Проф.Лъчезар Филипов - Зам.Директор на Института за космически изследвания към БАН - все пак той е давал лично интервю по тази тема и би трябвало да не е боравил с измислени параметри визирайки поста му.
  Активен
  Страници:  [1] 2 3 ... 5   Нагоре
  Отиди на:    Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright